maniek_ok Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:03 Giertych to tylko uczeń wielkich braci, ale uczeń naprawde pojętny. On nie tylko powtarza ich czyny, ale takze zachowuje indywidualnosc. Kazdy go rozpoznaje, kazdy wie kto zacz, a to oznacza ze wsrod 100osób znajdzie sie kilku wielbicieli, wyznawców, kilku popleczników i "popierajacych". A panu G. tylko o to chodzi. Na drugi raz - IDZCIE do wyborów, a nie piejcie na forach. Z drugiej strony to fajnie pokazuje prace ministra - codzienna ciezka praca u podstaw :) -cegielka do cegielki. Kazdy chyba juz zauwazyl jak pan G zdobywa publicznosc - jak tylko troche jest ciszy prasowej to on natychmiast zapelnia miejsce na pierwszych stronach gazet. I o to własnie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:08 buzdurzysz aż wstyd czyj uczeń? skąd kilku wielbicieli i co oni mają do sprawy? on zapełnia czy nim zapełniają i po co? czy nastowiony dziennikarzyna zna się lepiej na oświacie niż kilkumiesięczny minister Jedynie sensowne "codzienna ciezka praca u > podstaw :) -cegielka do cegielki." TEGO BRAK Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:15 > czy nastowiony dziennikarzyna zna się lepiej na oświacie niż kilkumiesięczny mi > nister TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:25 NIE - udowodnij na bieżacym przykładzie( merytorycznie ) Jeśli wierzysz temu co wypocono , to świadczy o podatności na manipulację? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:29 Udowodnij na bieżącym przykładzie (merytorycznie), że minister Giertych się zna lepiej niż dziennikarz. Jeżeli nie wierzysz temu co napisano, to świadczy o Twojej podatności na manipulacje dokonywaną przez obecna ekipę rządzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:37 baaaaaaaardzo cienko!!! jesli możesz poczytaj, może znajdziesz jakieś argumenty. www.men.gov.pl/prawo/wszystkie/akty_pr.php www.kuratorium.krakow.pl/index.php?ac=111&id=1649 Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:43 :) hmmmm czy sam patrzałeś co za linki podajesz? Bo mam spore wątpliwości... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:45 maaac napisał: > :) hmmmm czy sam patrzałeś co za linki podajesz? Bo mam spore wątpliwości... > Dobranoc A myślałam, że tylko ja je mam i obwiniałam o to późną porę. Jak dla mnie te linki, to zadne argumenty. A osoba je podająca może powinna przestać za wszelką cenę bronić swego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 23:13 dooobranoc?lenistwo czy kłopoty z wyszukiwaniem informacji ( Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 10 kwietnia 2003r. zmieniające rozporządzenie w sprawie standardów wymagań będących podstawą przeprowadzania sprawdzianów i egzaminów (Dz.U. z 2003r. Nr 90, poz. 846) (plik.zip) Dobrze pisać byle co,lecz trudniej z sensem. Guru - znowu bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 30.12.06, 05:33 ???????????????????? Chyba pomyliłeś wątki... co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:22 > buzdurzysz aż wstyd > czyj uczeń? > skąd kilku wielbicieli i co oni mają do sprawy? No Ty tego na pewno nie pojmiesz - to czuć na kilometr. Nawet jak sie wysilisz. Ale moze jak poczytasz sobie troche o stragegii, o socjologii, o prostych zabiegach marketingowych, i popatrzysz sobie jak panowie K. (bo widac nie wiesz kim są wielcy bracia) wygrali wybory, których teoretycznie nie mogli wygraćm to moze cos tam Cie nagle oświeci. Oni nie odkrywają niczego nowego, oni po prostu korzystaja z własnego mózgu i doswiadczen naukowców. fakt - ani mądre PO ani SLD nigdy tego nie zrobiła, co nawet śmieszne. A pan G idzie w ich slady, ale jednoczesnie dodaje do tego duzo "od siebie", tak ze kazdy go rozpozna, chocby jakis pomysł nie był podpisany. a co do zapełniania - ani dziennikarzyna sie nie zna ani minister. Dziennikarz to taki sam człowiek jak kazdy inny, i faktem jest ze dziennikarzyny z GW i pochodnych spółek matek-córek-krewnych ostatnimi czasy zaczynają mocno przeginać. Kiedys kazdy się śmiał z bzdur typu "układy i powiązania", a teraz jak człowiek czyta niektóre artykuły GW to nie wie czy sie smiac czy plakac. A pan G. i panowie K. zacierają rece, bo naginanie rzeczywistosci przez agoro-krewnych zaczyna być coraz bardziej irracjonalne. I jak sądzisz, kto na tym lepiej wyjdzie - minister który "coś" robi, czy klauni robiący z głupiej ankiety wielką aferę? (podpowiem - to pytanie retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:34 zgadza się bracia korzystają ( jako nieliczni ) z mózgu pana G kazdy rozpozna - tak bo większość podobnie mysli dziennikarzyna - to człowiek, który wykonuje ZLECENIE nawet jesli znajomość tematu jest zerowa KLAUNI -pracują już ponad rok - efekty zadne Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:48 Ja mam gdzies władze, tvn, jakichs michników itp itd. Jestem ponad tym, i nie musze sie tym przejmowac - to na wstepie. Dla mnie wygrane wybory panow K to swietna robota socjologów, mysle ze rodem z mediów pana R., co bardzo niektórych boli. Mi zwisa. Powiem Ci dlaczego ja sie tym nie przejmuje... W przeciwienstwie do Ciebie i całej rzeszy "mądrych forumowców" znam historię polskich strajków. I wiem tez ze byli ludzie - podobno POLACY - którzy wydawali rozkazy strzelania do tłumu z ostrej amunicji, np. w Gdańsku, czy w Szczecinie (w Szczecinie dowódca polowy ODMOWIŁ wykonania rozkazu - podejrzewam ze człowiek ten zyje bądz umarł zdegradowany i w nędzy) - i Ci ludzie zyli sobie i byc moze zyja do dzis jako bohaterowie badz jako pracownicy róznych służb, takze, a raczej przede wszystkim w wsi. I dla mnie to jest dobry i wartosciowy cel - trzeba tych gnojków znalezc i z nazwiska podac do wiadomosci, jezeli zyja to zapukac do ich drzwi. A jezeli nie, to przynajmniej chciałbym zeby było to pokazane, zeby naród mógl to zobaczyc. Nie tylko brednie o okraglym stole i kartkach na mieso, ale o tym jak robotnicy palili gmach KC w Gdańsku, i jak jechały na nich czołgi. Prawdziwe czołgi, nie z papieru. Ludzie zaś mogą sobie ponarzekać jaka to pensja jest niska, albo nędza dotyka niektóre regiony kraju - nie widząc tego ze często własnie Ci emerytowani półkownicy wsi zyja sobie na mega-emeryturkach, bądz zasiadają w radach nadzorczych spółeczek "medialnej" rodziny. I ze byc moze to oni kiedys wydali rozkaz strzelania do własnego narodu (albo ja popierali, albo byli bierni, albo albo). Dla mnie to wystarczajacy powód zeby nie drwic z afer zwiazanych z wsi i jest to punkt za który cenie obecna władze. Reszta to smiechu warte bzdety i jazda na unijnych pieniązkach. Ja głosowałem inaczej, a musze z nimi zyc i zyje. Pozytyw juz Ci napisałem - to nie są "aferki" i seksaferki - oni porwali sie na "nieruszalnych" w naszym chorym kraju, choc nikt inny jakos sił na to nie miał. Wybryki Giertycha mnie smiesza, choc jestem swiadom ze on to robi dla swojej przyszłosci - dzieki takim "czynom" ma ją w sejmie zapewnioną. Naród go wybierze, jestem pewien, choc nie bedzie to mój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 23:00 przekonujesz przekonanego? z wyjątkiem wybryków. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Re: Głosowaliście - macie. I tyle. 28.12.06, 22:13 maniek_ok napisał: > Giertych to tylko uczeń wielkich braci, ale uczeń naprawde pojętny. On nie tylk > o > powtarza ich czyny, ale takze zachowuje indywidualnosc. Kazdy go rozpoznaje, > kazdy wie kto zacz, a to oznacza ze wsrod 100osób znajdzie sie kilku > wielbicieli, wyznawców, kilku popleczników i "popierajacych". A panu G. tylko o > to chodzi. > Na drugi raz - IDZCIE do wyborów, a nie piejcie na forach. > Z drugiej strony to fajnie pokazuje prace ministra - codzienna ciezka praca u > podstaw :) -cegielka do cegielki. Kazdy chyba juz zauwazyl jak pan G zdobywa > publicznosc - jak tylko troche jest ciszy prasowej to on natychmiast zapelnia > miejsce na pierwszych stronach gazet. I o to własnie chodzi... Ale ci się piepszy. Sam tego nie wymyśliłeś. To oczywiste. Próbuj się leczyć. Na początek odstawiłbym - na twoim miejscu - Wybiórczą i WSI 24. Ok. Wiem Wiem. Wybiórcza dla wyznawców Michnika to narkotyk. Bez niego nie potrafią zyć ćwierćinteligeci... Bez Wybiórczej nie da się wyrobić swojego poglądu na jakikolwiek temat... Ot współcześni niewolnicy.. Z serca wam szczerze współczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: Giertych do lekarza tego od głowy,natychmiast 28.12.06, 22:17 cos z nim nie tak, ale to minister w RP, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 28.12.06, 22:18 A może by tak NIK sprawdził czy to jest zgodne z prawem? Gdyby coś takiego robił minister z SLD albo nie daj Boże z PO, to kontrola goniłaby kontrolę, a może nawet i CBŚ ruszyło do akcji. A tak kruk krukowi oka nie wykole... Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 22:22 handzia55 napisała: > A może by tak NIK sprawdził czy to jest zgodne z prawem? Gdyby coś takiego > robił minister z SLD albo nie daj Boże z PO, to kontrola goniłaby kontrolę, a > może nawet i CBŚ ruszyło do akcji. A tak kruk krukowi oka nie wykole... Święte słowa. Gdyby to zrobił minister z SLD albo z PO, to PiS z LPR i Samoobroną rozpętaliby istną fale kontroli. Ale widać, ze nawet NIK boi się sprzeciwić władzy. Cóż, już pewno dawno zdązyli go obsadzić swoimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
elah101 Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 28.12.06, 22:32 tym panem powinien zająć się psychiatra, a marnotrawstwo publicznych pieniędzy pomóc obywatelom dokonywać przemyślanych wyborów do następnego parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 22:37 elah101 napisał: > tym panem powinien zająć się psychiatra, a marnotrawstwo publicznych pieniędzy > pomóc obywatelom dokonywać przemyślanych wyborów do następnego parlamentu Tym powinna zając się NIK i prokuratura. Malwersacja jest karalna w Polsce. Fakt faktem, że Polacy powinni wyciągnąć wnioski ze swoich nieudanych wyborów i pamiętac o tym następnym razem, idąc do urny. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 22:41 zajrzyj do prelimarza budzetowego MEN i nie błażnij się a najlepiej zapoznaj się z klasyfikacją dochodów i wydatów bużetowych , niazapominając o ustawie o systemie oswiaty i kilku innych rozporzadzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 22:38 zajrzyj do prelimarza budzetowego MEN i nie błażnij się Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki A to wszystko za moje pieniadze... w kraju podobno 28.12.06, 22:39 ich na wszystko brakuje a tu prosze reklamy, becikowe, krusik, doplaty do kosciolkow i tak kasy coraz mniej autostrad wybuduje sie w tym wspanialym 2007 nowym roku 4km czy jakas taka liczbe ale za to bedzie ryj gierytcha w gazecie mowil ze jest bardzo dobrze PS> GIERTYCH FUJARO CO Z GIMBUSAMI?? Pierwszy rok gdy ich nie bedzie nowych nabywanych bo ta fujara tak sie zapedzila w narodowym wychowaniu mlodziezy ze o takiej drobnostce zapomniala Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: A to wszystko za moje pieniadze... w kraju po 28.12.06, 22:43 premier_hiacynt_wielki napisał: > ich na wszystko brakuje a tu prosze reklamy, becikowe, krusik, doplaty do > kosciolkow i tak kasy coraz mniej autostrad wybuduje sie w tym wspanialym 2007 > nowym roku 4km czy jakas taka liczbe ale za to bedzie ryj gierytcha w gazecie > mowil ze jest bardzo dobrze > > PS> GIERTYCH FUJARO CO Z GIMBUSAMI?? Pierwszy rok gdy ich nie bedzie nowyc > h > nabywanych bo ta fujara tak sie zapedzila w narodowym wychowaniu mlodziezy ze o > > takiej drobnostce zapomniala Na wszystko brakuje pieniędzy, gdyż są one marnotrawione na tego typu autopromocję. Brakuje pieniędzy na leczenie nowotworów, ale nie brakuje za to na pomniki , autoreklamę, wożenie psa rządowym samochodem, loty prezydenta elekta rządowym samolotem... Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Niech sobie publikuje za swoje pieniądze! 28.12.06, 22:46 Brakuje pieniędzy na pensje dla nauczycieli, a pan minister wydaje kasę z naszych podatków na promowanie siebie. Które to było, siódme? Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Niech sobie publikuje za swoje pieniądze! 28.12.06, 22:48 sklis napisał: > Brakuje pieniędzy na pensje dla nauczycieli, a pan minister wydaje kasę z > naszych podatków na promowanie siebie. Które to było, siódme? Połączyłabym to z 8., w ktorym było coś o nie oszukiwaniu, gdyż wicepremier Giertych tyle naobiecywał, jak choćby tańsze podręczniki... Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Niech sobie publikuje za swoje pieniądze! 28.12.06, 22:48 przypomnij sobie jak nie za twoje reklamowano = UE, NFI, REFORMĘ EMERYTALNA.... Pomroczność? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Nie nadymaj się tak panie Giertych. Nie wiesz pan, 28.12.06, 22:47 Nie nadymaj się tak panie Giertych. Nie wiesz pan, że niepuszczone bąki powodują powstawanie posr...ych pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
szatrang Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 28.12.06, 22:59 te, Giertych, z mojej kieszeni bierzesz forse na te ogłoszenia płatne, a to przecież stek kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 23:02 tak jak inni tego nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
iza_crazy Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 28.12.06, 23:01 ludzie co Wam zrobił ten polityk popatrzcie na innych! gość chce wreszcie zrobić coś z tym coraz bardziej chamskim społeczeństwem a Wy jeszcze narzekacie. Ale nadawać na to że huligany wrzeszczą pod oknami to ma kto. Wiadomo że nie jest pewne czy te mundurki albo lekcje wychowania do życia w rodzinie albo program zero tolerancji dadzą jakieś skutki ale facet się przynajmniej czynnie do tego zabrał. A reszta mówi tlyko jak jest źle a nic nie zrobi by było lepiej. Sama nie wiem czego Wy ludzie chcecie?? Nie widzicie że z rocznika na rocznik młodzież jest coraz bardziej agresywna, nie wiem czy to wynika z rozpuszczenia czy z tego że wszystko maja pod nos podstawione. ALe niech sie ktoś wreszcie tym zajmie bo inaczej nas wszystkich pozabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv "...niech się ktoś wreszcie tym zajmie....." 29.12.06, 00:45 najlepiej byloby zeby to rodzice zaczeli wychowywac wlasne dzieci...... Odpowiedz Link Zgłoś
holewiusz Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 28.12.06, 23:44 Możesz się reklamować się i pić - ale pamiętaj - zawsze tylko za swoje, nigdy za nasze. Bo inaczej będą mówić,że robisz to "na krzywy ryj". Odpowiedz Link Zgłoś
jak_uzi Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 28.12.06, 23:48 Wiesz jak to zrobic tanio ministrze, mistrzu, ble ble ble, jakis tam. Wyślij maile do kuratorów żeby ci przekazali te informacje wszystki podległym dyrektorom szkół, a ci nauczycielom, a ci ostatni przekażą to rodzicom na wywiadówkach. taniej i wykorzystasz istniejące kanały komunikacji, a nie bedziesz musiał tworzyć nowych, płacić za ogłoszenia w prasie. wystarczy pomyśleć, a rozwiązanie się znajdzie, no chyba, żę nie potrafi się myśleć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 29.12.06, 00:19 Do tych sukcesów pan vice zaliczy zapewne niezakupienie Gimbusów, szukanie ciąży wśród pięcio i szóstoklasistek, mundurki, segregację wg płci w szkołach, itd, itp, i gdyby Bóg istniał to jużby nie wytrzymał i pierdzielnął z grubej rury. Zwłaszcza w moherowe berety, dzięki którym mamy to co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 29.12.06, 00:47 legrange napisał: .....gdyby Bóg istniał to już by nie wytrzymał i pierdzielnął z grubej rury. > Zwłaszcza w moherowe berety, dzięki którym mamy to co mamy. Popatrz w górę na lecącą na cię rurę! Odpowiedz Link Zgłoś
inels Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 29.12.06, 01:49 i masz rację, szkoda że Polak Odpowiedz Link Zgłoś
taj_pan Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 29.12.06, 02:05 to albo gazety uwzięły się za pana ministra albo coś w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kapollo1 Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 29.12.06, 03:28 kon, nie kon, ale patrzac na niego umacniam sie w przekonaniu, ze czlowiek pochodzi od malpy... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary W Tychach nadal kradną paczki 29.12.06, 03:33 moja przyjaciółka wysłała w dniu 20 grudnia mi świąteczną paczkę ze słodyczami i płytami kompaktowymi Do dnia dzisiejszego paczka nie dotarła Kochani nie chcecie być okradzeni nie korzystajcie z usług Poczty Polskiej są inne solidne konkurencyjne firmy . Uprzedźcie znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
pionier630 Niech żyje Romek i Związek Radziecki, ale za 29.12.06, 07:04 swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 I dobrze !!!! Nie dać się zastraszyć Wyborczej !!! 29.12.06, 07:27 Ministerstwo ma prawo się promować i prowadzić wewnętrzny PR ... Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Re: palestrina2005... 29.12.06, 08:19 a gdzie, palestrina2005, to prawo jest zapisane? Podaj podstawe prawna do marnotrawienia pieniedzy podatnikow! Inni tez by chcieli dowiedziec sie, ktory to paragraf pozwala na to, czolowy myslicielu z Kozich Trabek! Moze wiec z laski swojej napiszesz nam konkretnie jaka jest podstwa prawna tego skandalu! Odpowiedz Link Zgłoś
irekdz1977 Re: I dobrze !!!! Nie dać się zastraszyć Wyborcze 29.12.06, 11:13 hehe dobrze napisane "WEWNETRZNY PR" to niech sobie chodzi po ministerstwie i sie promuje:)ale we wlasnych butach a nie za nasze pieniazki! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 29.12.06, 08:26 Jak ktoś wcześniej napisał. Koń jaki jest... A swoją drogą, przypomina mi to film jak to Jaś Fasola sam sobie zrobił prezent i cieszył się jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłosz 29.12.06, 11:20 Dobrze byłoby aby te 'bzdetne'ogłoszenia opłacał z własnej kieszeni. Może powołać w tej sprawie komisję sejmową z przew.Zawiszą na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
adam783 Giertych: Będę nadal publikował płatne ogłoszen.. 29.12.06, 14:42 Niech jasnie pan swoje pochwały wypisuje w gazetach za własne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś