yhy_yhy 29.12.06, 07:08 **S_A_M_O_G_W_A_Ł_T** trafi do pudła...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxima2 Pierwsza konfrontacja w aferze w Samoobronie 29.12.06, 10:41 Mając pozycję i pieniadze- być tak durnym..! Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Aneta - bravo !!!!!!!!!!!! 29.12.06, 14:02 przygladam sie zdjeciu i przygladam i nie widze, zeby ta Krawczyk byla taka "wypindrowana" jak mowil Andy wczoraj w Radiu Wolny Torun Odpowiedz Link Zgłoś
szpilowyhajama Re: Aneta - bravo !!!!!!!!!!!! 29.12.06, 15:29 Droga miła Anetko,czy twoje córki Cię kochajom jako czysta matkę? Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Aneta - bravo !!!!!!!!!!!! 29.12.06, 22:33 do babette - a ja zauważyłam że po nieudanej próbie oskarżenia Lyżwińskiego o ojcostwo,GW i p.A zmieniły całkowicie taktykę działania. 1) wykasowano wszystkie niewygodne artykuły, łącznie ze słynnym pierwszym,od którego zaczęto aferę 2) pominięto wszystkie niewygodne informacje - np. zeznania męża, który twierdzi, że rozwiódł się z nią, bo prowadziła rozrywkowy tryb życia i puszczała się na wszystkie strony 3) całkowicie zmieniono wizerunek Anety K. - z wyzywającej panienki nagle zmieniła się w męczennicę , zaniedbaną, w golfie po uszy i okularach na nosie. Aż się zdziwiłam - no ale jakos teraz trzeba wybrnąć z tej "afery" Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Nadmuchana afera 29.12.06, 22:44 Widać, że GW jest stronnicza. Wystarczy posłuchać wypowiedzi redaktorów naczelnych. Ciekawe co to za Polacy pracują w GW ? Odpowiedz Link Zgłoś