miachalekmiki 01.01.07, 10:56 czy wiadomo skąd byli ranni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
musiszsiezalogowac1 Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 10:58 Sylwester w stylu Dres )) Odpowiedz Link Zgłoś
winku Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:09 Trafił dres na dresa. Mówiąc szczerze kompletnie mi ich nie zal skoro sami sprowokowali bójkę. Jak dla mnie dresy moga się po prostu wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov A u mnie pod oknem nawalali się piąchami… 01.01.07, 11:28 i też dobrze. Chyba o jakieś sprawy uczuciowe poszło, jak wniosłem z krzyków i obelg. No patrzcie - dresiarnia też ma jakieś życie wewnętrzne. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: A u mnie pod oknem nawalali się piąchami̷ 01.01.07, 17:43 A ja niestety nie miałem okazji widzieć wczoraj bijących się dresów. Odpowiedz Link Zgłoś
asniegocka Re: A u mnie pod oknem nawalali się piąchami̷ 03.01.07, 11:45 Skarbie tak sie składa, że to porządni młodzi ludzie którym nie dorastasz do pięt :D Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:20 a skad wiesz, ze to dresiarze? Odpowiedz Link Zgłoś
winku Dresiarze 01.01.07, 11:35 Wiem bo czytam iż jedni byli ubrani w stroje sportowe (domniemuje ze to dres, bo chyba nie ktorkie spodenki) a drudzy byli nawaleni w sztok i agresywni skoro sami sprowokowali bójkę. A zatem mieli mentalnosc dresiarza. Bo dresiarz to nie tylko strój, to raczej stan umysłu (o ile takie coś posiada) Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Dresiarze 01.01.07, 11:43 ja nie bede domniewywac, poczekam na dodatkowe informacje, zwlaszcza, ze w TV informuja, ze byla to napasc, o prowokacji nic nie wspomniano. Co do strojow, jakos nie wyobrazam sobie, zeby turysci na Sylwestra, na swierzym powietrzu ubrani byli we fraki, garnitury czy suknie wieczorowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 [...] 01.01.07, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 [...] 01.01.07, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomik Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:20 Naczelny moher z Dywit się odezwał. Latka lecą, a rozumu za grosz. Taka to nawet na swoje g...o powie, że to budyń czekoladowy. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:26 fotomik napisał: > Naczelny moher z Dywit się odezwał. Latka lecą, a rozumu za grosz. Taka to nawe > t > na swoje g...o powie, że to budyń czekoladowy. Smacznego! Polemika z cymbałem! Moher itp. Argumentów nul. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 17:07 Lepiej, że rozpijał, niż miałby gwałcić. Jak to było? Kobiet z Samoobrony nie można zgwałcić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 [...] 01.01.07, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blimeyblimey Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 17:32 kobieto zastanow sie... nikt nie chce z toba dyskutowac, najpierw pisz na temat...Jestes zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:38 piekne podsumowanie :) w szamboobronie to najwyzej taczki w ruch, sciaganie ubranek i klepanie po pupach :D Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja cała szóstka nawalonych pseudowarszawiaków 01.01.07, 11:43 musiała nieźle prowokować tych dwóch. Mieli noże - użyli ich - moge nawet przypuszczać że w obronie własnej. Nie żal mi tych pociętych prowokatorów Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 02.01.07, 00:59 W mieście u kumpla (Inowrocław) dwóch dresiarzy nozami zaatakowało 2 pary, mieli na tyle "kultury" ze tylko facetów potraktowali nożami, elegancko obracając je jeszcze w ciele, by rany powiekszyć .... Zaatakowali, z nudów chyba, oba dresiki na przepustce .... Sąd skazał ich tylko za pobicie z uzyciem noża, jak na mój gust, jednak powinny byc sadzeni jako próba morderstwa .... ale widac, sąd stoi po stronie nudzących sie dresiarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Górale mają nasmolone we łbach !!! 01.01.07, 13:55 Górale mają nasmolone we łbach !!! Kto idzie świętować Nowy Rok z nożem ??? A my im dudki zostawiamy. Wiocha i prymitywizm !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubertdrazba Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 10:58 To okropne!!! Co alkohol robi z ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:25 myslisz, ze te noze to oni sobie po alkoholu kupili, po alkoholu wsadzili do kieszeni? poza tym na Gubalowce bylo duzo ludzi po alkoholu i raczej w noze nie byli wyposazeni...... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb No nie wiem... 01.01.07, 10:59 "Jednak zdaniem Krzewskiego, bójkę sprowokowali sami poszkodowani. Cała szóstka poszkodowanych to młodzi mężczyźni, głównie z województwa mazowieckiego." Wiadomo, że Warszawiacy zachowują się bezczelnie, ale to nie jest podstawą do tego, żeby za kimś z nożem latać. Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w życiu tam nie pojawię. Własnie z powodu takich incydentów: albo ktoś został pobity, albo inne podobnie nieprzyjemnie sytuacje z miejscowymi. Oni się zachowują jak wypuszczeni z buszu, a tę agresję to trzeba chyba masowo u wszysckich mieszkańców leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
opin Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:03 > Wiadomo, że Warszawiacy zachowują się bezczelnie, ale to nie jest podstawą do > tego, żeby za kimś z nożem latać. Bardzo się cieszymy, że dzielisz się z nami swoimi planami, ale wskaż miejsce, w którym jest napisane, że to warszawiacy... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:07 pamietajmy o tym ze tzw "warszawka" to w wiekszosci porzyjezdni... warszawiakow w warszawie jak na lekarstwo wlasnie z powodu "plagi" uciekaja Odpowiedz Link Zgłoś
kokytos Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:30 Zgadzam się całkowicie - tylko przyjezdni określają się mianem Warszawiaków jak się tylko poza Warszawę wybiorą. Ja swojego miasta urodzenia (Warszawa) nie lubię wiec nie mam się, czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
zartiepl Re: to już nie ma warszawiaków? 01.01.07, 13:48 Gdybyś liznął trochę historii, to byś wiedział, że bardzo wielu _prawdziwych_ warszawiaków po wysiedleniu po Powstaniu osiedliła się pod Warszawą i nie powróciła do miasta, zaś po wojnie zjeżdżały się tam szumowiny z całej Polski. A przez cały PRL były tam ściągane tłumy niewykwalifikowanych robotników, które miały tworzyć "robotniczy charakter" miasta. PS. Ja z Warszawą nie mam nic wspólnego, ale mam znajomych, o których przypadkiem dowiedziałem się, że to Warszawiacy z dziada pradziada. Sami o tym nigdy nie wspomnieli, od wojny mieszkają w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:16 a ja nie uznaję miasta urodzenia tylko Polskę, ojczyznę. i kocham ją całą mimo tego jaka jest, a nie jest w niej dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: No nie wiem... 01.01.07, 17:18 a ja bardzo lubie miejsce mojego urodzenia...i mowie ze jestem warszawianka-jesli ktos sie mnie spyta.nigdy nie widzialam zeby ktos wszedl np.do knajpy w zakopanym/gdansku/szczyrku i oglosil "ej jestem z warszawy" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: No nie wiem... 02.01.07, 11:36 Ja tam rodzinną Wa-wę nawet lubię. Chamstwa wszędzie jest dokładnie tyle samo. Tylko jak 1% chamstwa np. z Olsztyna (piękne miasto i mili ludzie) wyjedzie w Polskę robić zadymę, to jest to 1.500 osób. A jak ze stolicy wyjedzie jej 1% rodzimego chamstwa, to robi się z tego 20.000! A poza tym nóż wyjęli górale. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:14 a pomyślcie może, że i warszawiacy i górale i zakopiańczycy to wszystko Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-m Re: No nie wiem... 01.01.07, 12:06 pfffff... wiadomo, ze nozami lubia wymachiwac ci, z tego tam krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:18 przestańcie się wreszcie obrzucać obelgami Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:19 przestańcie się wreszcie obrzucać obelgami, kraków czy warszawa i tak wszystko Polska! sami siebie obrażacie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
net_friend Re: No nie wiem... 01.01.07, 13:29 'Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w życiu tam nie pojawię.' Wiesz o Zakopanem tyle co Ci powiedza w TV, czyli tłumy, korki, wybryki. Wystarczy przyjechac o okresach pozbawionych owczego pędu (lipiec, skoki, dl. weekend, świeta), zachowywac sie z głową a wrocisz wypoczety i zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Nadal jestem niezadowolony. 01.01.07, 23:17 net_friend napisał: > 'Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w życiu tam nie pojawię.' > > Wiesz o Zakopanem tyle co Ci powiedza w TV, czyli tłumy, korki, wybryki. Jak pisałem, byłem w Zakopanem dwa razy, w 1988 i 199x roku. Z TV nie mogłem się dowiedzieć, bo jej nie oglądam. > Wystarczy przyjechac o okresach pozbawionych owczego pędu (lipiec, skoki, dl. > weekend, świeta), zachowywac sie z głową a wrocisz wypoczety i zadowolony. Byłem we wrześniu i w grudniu. Nadal jestem niezadowolony (a nie jestem malkonetentem). Generalnie chodzi o to, że poziom miejscowości jest relatywnie niewielki, mimo tego miejscowi zachowują się po francusku (arogancko). No i te bójki: możliwość "dostania po kubku" nie jest dobrą reklamą. Dla mnie Zakopane jest przereklamowane, co nie zmienia faktu, że komuś może się tam podobać. Jesli jesteś z Zakopanego, to nie odbieraj tego personalnie - to nie Twoja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: No nie wiem... 01.01.07, 14:27 Dlatego Giertych ubierze Podhale w mundurki i będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 11:02 poszkodowani sprowokowali, a nozownicy przewidzieli prowokacje i przyszli z nożami..... no i dzialali w obronie koniecznej.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:11 ten 1,7 metrowy naapstnik mnie rozsmieszyl ... tzn okreslenie stworzone przez dzeiennikarza na 170 centymetrowego kurdupla ... Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:18 kurdupel kopal i dzgal nozem ofiare, ktora zaatakowana nozem przez 2metrowego napastnika, lezala na ziemi...... Odpowiedz Link Zgłoś
marek1353 Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:25 co za ludzie. szkoda slow. zawsze sie znajda jacys debile i przyglupy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Chodzenie z nożem 01.01.07, 11:28 Ja sam chodzę z nożem i znam wiele osób, które też tak robią, ale to nie znaczy że jestem bandytą. Po prostu scyzoryk to przydatne urządzenie - można coś przeciąć, butelkę otworzyć, śrubkę dokręcić, coś podważyć etc. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: naprawdę w to wierzysz? 01.01.07, 13:32 Czy ja napisałem, że oni po to nosili noże? Ja po prostu stwierdzam, że równanie "nosi nóż = bandyta" to przejaw całkowitego debilizmu. Równie dobrze można napisać "nosi komórkę = terrorysta", gdyż oni używają telefonów do odpalania bomb. Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:16 Nie ma jak się zabawić! Taaaaaka imprezka była! Odpowiedz Link Zgłoś
naczur Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 11:27 wiadomo, że warszawka szaleje na wyjeździe . to samo jest na półwyspie latem. trzeba się starać by w mordę na imprezie nie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 11:27 Nowy obyczaj sylwestrowy?Coś mi się zdaje że jest to odbicie tej wspaniałej sytuacji w naszym kraju,którą widzi prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:30 miachalekmiki:z woj. mazowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: A przed wojną to się naparzali sztachetami... 01.01.07, 16:40 doprawdy swiadczy o awansie cywilizacyjnym na miare skoku z XVII w. do XIX Odpowiedz Link Zgłoś
narod.ovviec Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 11:53 To dobrze, że Polacy potrafią pośługiwać się nożami. Dziś są chuliganami, ale w przyszłości będą znakomitymi żołnierzami, którzy będą walczyć z niewiernymi i krajami cywilizacji śmierci o Wielką Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
benio16 Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 12:17 faktycznie, najlepiej mordowac swoich "walczac" o Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 15:17 O matko! wejdźcie na stronę tego narod.owca. Przeczytajcie jakie robi błędy ortograficzne. Nic dziwnego, że ktoś z tak uszkodzonym mózgiem uważa dźganie się nożami na ulicy za pożyteczne. Pożyteczne byłoby tylko gdyby dresiarze dźgali siebie nawzajem oraz naszych wspaniałych narodowców. Polska jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba ją kochać ale cudów się spodziewać nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: tylko CZAPA 01.01.07, 13:26 to niehumanitarne proponuje eliminację z dalszej prokreacji. Też przez ucięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_wojewoda Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 12:23 Saddam! Oni to zrobili w imie Saddama!! Allah Akbar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 12:37 To na pewno ci prawdziwi polscy Europejczycy! Odpowiedz Link Zgłoś
kosztor Re: Toż to był Siekjyrcok 01.01.07, 12:53 Siekiyrcok to tradycyna zabawa sylwestrowa miejcowych górali. Sześciu chłopa zamyka się w izbie, gaszą światło i na trzy-cztery rzucają siekierkami. Ten który dostnie siekirką w placy zostaje SIEKIRCOKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Gubałówka - góra śmierci 01.01.07, 12:40 Ssuwające się po stoku samochody i ludzie biegający z nożami. Niewesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 13:06 po co im rozumki skoro mają dresy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 13:20 nie żebym pochwalał takie coś, ćwoki z nożami to ćwoki. Ale warszwka jak jest z dala od sibie winna pamietać że ma zachowywać się z kulturą. Paniali? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Skąd wiecie, że ci ranni fikali? 01.01.07, 17:17 że zaczepiali, byli aresywni itd.? I na innych forach tak samo - a może po prostu stali sobie spokojnie i tamci kolejno atakowali: we dwóch na jednego, po kolei. Przecież 6 załatwić na raz to raczej trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Skąd wiecie, że ci ranni fikali? 01.01.07, 17:36 nie wiemy..... wiekszosci jednak nie zal napadnietych i to tylko dlatego, ze prawdopodobnie byli z Warszawy.... Policja podejrzewa, ze poszkodowanych moze byc wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
vortigern Goralenvolk 01.01.07, 13:24 Góralenvolk to kwitnesencja agresji, cham..twa, głupoty i zwykłej ludzkiej podłosci. Wystarczy zobaczyc jak cham...sie z Podhala zachowuja sie w Nowym Jorku na Greenpoincie. U nas jeszcze gorzej. Niecierpie górali Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: Goralenvolk 01.01.07, 13:33 W Polsce powoli to prawdziwy Sajgon.Czesto jestem, to wiem. Po17.00 w niektorych dzielnicach sie pokazac to prawie pewne pobicie. Jazda samochodem to ryzyko do potegi entej-zero kultury na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Goralenvolk 01.01.07, 13:36 W Nowym Jorku na Greenpoincie jest wylacznie barachlo z Bialostocczyzny i okolic. Gorale sa w Chicago na "millokach" i tam jest calkiem przyzwoicie. Wogole nie ma porownania z Greenpointem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Goralenvolk 01.01.07, 14:18 Panie Polonus3, tak naprawde to i na greenpoincie i w chikagowie jest do d*py. Nie po to emigruje sie do USA , zeby zyc w etnicznym ghetto. Co do sytuacji na Gubalowce. Sprawa nie jest jasna, bo z jednej strony szesciu na dwoch , z drugiej strony te rany nozem W PLECY. Niestety Ewangelia nie daje nam rady jak sie zachowac w takiej sytuacji. Ja osobiscie nie nadstawiam drugiego policzka gdy ktos usiluje przebic mnie nozem. Natychmiast przestrzeliwuje mu kolano (bez wyciagania Magnum z kieszeni) Zabawne jast patrzec jak podskakuje. Ha,ha,ha,ha,ha. Nie polecam jednak takiego zachowania, poniewaz przed 30 laty wyemigrowalem do Texasu i przesiaknalem miejscowymi obyczajami. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka1 Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 13:34 Pełna kultura, bo na takie imprezy nie przychodzą przypadkowi ludzie. Świetne zabawy i szaleństwo do samego rana. Jedyne co może przeszkodzić w tańcu, skakaniu to ból nóg, stóp, a nie zamroczenie alkoholowe i senność. Ja wróciłam z takiego balu po 6, już o 10 wstałam i czuję się rewelacyjnie, a nawet skaczę sobie w rytm muzyki z radia. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 14:02 Brawo Pani Ilono , bez alkoholu jest duzo lepiej i najlepiej nie wchodzic w pijany tlum. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna.matylda Re: Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 19:45 To była domówka czy bal w lokalu? Bo jesli w lokalu, to bardzo oryginalnie, szczerze mówiąc nie spotkałam nigdy propozycji bezalkoholowej zabawy sylwestrowej organizowanej przez restaurację czy klub. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Pewnie to byli nożownicy z Cracovi. 01.01.07, 13:34 W pustych, otumanionych alkoholem łbach popie..ło się, że to między klubowa ustawka. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: no niestety 01.01.07, 14:51 pytanie do pp.Ziobro i Dorna: gdzie była policja? kto obstawiał imprezę masową? może zamiast pudeł ustaw wystarczy proste zarządzenie o obowiązku nadzorowania takich imprez?cytat z p.premiera:"w Polsce będzie porzadek" no i co?znowu PO przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek524 Bogda35 dawno się tak nie uśmiałem!!! 01.01.07, 16:59 Policja była na Rysach i na Giewoncie. Imprezę obstawiali bałwanki śniegowe z agencji bogda 35. Kiedy w Polsce będzie porządek? może odpowiem Jak ludzie zmądrzeją. A kiedy to będzie? To wie tylko bogna35. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy to byli gimnazjaliści? 01.01.07, 14:51 Jeśli tak to Giertych zwoła konferencję prasową i zakrzyknie: "Zero tolerancji dla sylwestrów w górach!". Odpowiedz Link Zgłoś
kryptas Skandal! Zakazać sprzedaży noży! 01.01.07, 15:04 To wszystko wina zbyt liberalnego prawa, stworzonego przez liberałów, którzy przez ostanie lata rządzili Naszym Krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Tak jest! 01.01.07, 15:07 Ziobro rób konferencję prasową! Odpowiedz Link Zgłoś