Dodaj do ulubionych

Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ...

01.01.07, 10:56
czy wiadomo skąd byli ranni??
Obserwuj wątek
    • musiszsiezalogowac1 Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 10:58
      Sylwester w stylu Dres ))
      • winku Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:09
        Trafił dres na dresa. Mówiąc szczerze kompletnie mi ich nie zal skoro sami
        sprowokowali bójkę. Jak dla mnie dresy moga się po prostu wyeliminować.
        • slon2002 tylko idioci z prowincji jeżdżą do Za..ego 01.01.07, 11:12
          • krasnov A u mnie pod oknem nawalali się piąchami… 01.01.07, 11:28
            i też dobrze. Chyba o jakieś sprawy uczuciowe poszło, jak wniosłem z krzyków i obelg. No patrzcie - dresiarnia też ma jakieś życie wewnętrzne.
            • pirulo Re: A u mnie pod oknem nawalali się piąchami̷ 01.01.07, 17:43
              A ja niestety nie miałem okazji widzieć wczoraj bijących się dresów.
            • asniegocka Re: A u mnie pod oknem nawalali się piąchami̷ 03.01.07, 11:45
              Skarbie tak sie składa, że to porządni młodzi ludzie którym nie dorastasz do pięt :D
        • vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:20
          a skad wiesz, ze to dresiarze?
          • winku Dresiarze 01.01.07, 11:35
            Wiem bo czytam iż jedni byli ubrani w stroje sportowe (domniemuje ze to dres, bo chyba nie ktorkie spodenki) a drudzy byli nawaleni w sztok i agresywni skoro sami sprowokowali bójkę. A zatem mieli mentalnosc dresiarza. Bo dresiarz to nie tylko strój, to raczej stan umysłu (o ile takie coś posiada)
            • vzv Re: Dresiarze 01.01.07, 11:43
              ja nie bede domniewywac, poczekam na dodatkowe informacje, zwlaszcza, ze w TV
              informuja, ze byla to napasc, o prowokacji nic nie wspomniano.
              Co do strojow, jakos nie wyobrazam sobie, zeby turysci na Sylwestra, na
              swierzym powietrzu ubrani byli we fraki, garnitury czy suknie wieczorowe.....
              • jola_z_dywit6 [...] 01.01.07, 13:12
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • bogda35 [...] 01.01.07, 14:33
                • fotomik Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:20
                  Naczelny moher z Dywit się odezwał. Latka lecą, a rozumu za grosz. Taka to nawet
                  na swoje g...o powie, że to budyń czekoladowy. Smacznego!
                  • jola_z_dywit6 Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:26
                    fotomik napisał:

> Naczelny moher z Dywit się odezwał. Latka lecą, a rozumu za grosz. Taka to nawe
                    > t
                    > na swoje g...o powie, że to budyń czekoladowy. Smacznego!

Polemika z cymbałem!
                    Moher itp.

Argumentów nul.

• jerzyk444 Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 17:07
                      Lepiej, że rozpijał, niż miałby gwałcić. Jak to było? Kobiet z Samoobrony nie
                      można zgwałcić?:)
                      • jola_z_dywit6 [...] 01.01.07, 18:52
                    • blimeyblimey Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 17:32
                      kobieto zastanow sie... nikt nie chce z toba dyskutowac, najpierw pisz na
                      temat...Jestes zalosna.
                • wuetend Re: ************Platforma się bawi************* 01.01.07, 16:38
                  piekne podsumowanie :)
                  w szamboobronie to najwyzej taczki w ruch, sciaganie ubranek i klepanie po pupach :D

• tepetoja cała szóstka nawalonych pseudowarszawiaków 01.01.07, 11:43
              musiała nieźle prowokować tych dwóch. Mieli noże - użyli ich - moge nawet
              przypuszczać że w obronie własnej. Nie żal mi tych pociętych prowokatorów
        • onioni Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 02.01.07, 00:59
          W mieście u kumpla (Inowrocław) dwóch dresiarzy nozami zaatakowało 2 pary,
          mieli na tyle "kultury" ze tylko facetów potraktowali nożami, elegancko
          obracając je jeszcze w ciele, by rany powiekszyć ....

Zaatakowali, z nudów chyba, oba dresiki na przepustce ....

Sąd skazał ich tylko za pobicie z uzyciem noża,
          jak na mój gust, jednak powinny byc sadzeni jako próba morderstwa ....

ale widac, sąd stoi po stronie nudzących sie dresiarzy ...
      • mike-great Górale mają nasmolone we łbach !!! 01.01.07, 13:55
        Górale mają nasmolone we łbach !!!
        Kto idzie świętować Nowy Rok z nożem ???
        A my im dudki zostawiamy. Wiocha i prymitywizm !!!
    • hubertdrazba Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 10:58
      To okropne!!!
      Co alkohol robi z ludzi.....
      • vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:25
        myslisz, ze te noze to oni sobie po alkoholu kupili, po alkoholu wsadzili do
        kieszeni? poza tym na Gubalowce bylo duzo ludzi po alkoholu i raczej w noze nie
        byli wyposazeni......
    • lmblmb No nie wiem... 01.01.07, 10:59
      "Jednak zdaniem Krzewskiego, bójkę sprowokowali sami poszkodowani. Cała
      szóstka poszkodowanych to młodzi mężczyźni, głównie z województwa mazowieckiego."

Wiadomo, że Warszawiacy zachowują się bezczelnie, ale to nie jest podstawą do
      tego, żeby za kimś z nożem latać. Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w
      życiu tam nie pojawię. Własnie z powodu takich incydentów: albo ktoś został
      pobity, albo inne podobnie nieprzyjemnie sytuacje z miejscowymi. Oni się
      zachowują jak wypuszczeni z buszu, a tę agresję to trzeba chyba masowo u
      wszysckich mieszkańców leczyć.
      • opin Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:03
        > Wiadomo, że Warszawiacy zachowują się bezczelnie, ale to nie jest podstawą do
        > tego, żeby za kimś z nożem latać.

Bardzo się cieszymy, że dzielisz się z nami swoimi planami, ale wskaż miejsce, w
        którym jest napisane, że to warszawiacy...
        • foamclene Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:07
          pamietajmy o tym ze tzw "warszawka" to w wiekszosci porzyjezdni...
          warszawiakow w warszawie jak na lekarstwo wlasnie z powodu "plagi" uciekaja
          • kokytos Re: No nie wiem... 01.01.07, 11:30
            Zgadzam się całkowicie - tylko przyjezdni określają się mianem Warszawiaków jak
            się tylko poza Warszawę wybiorą. Ja swojego miasta urodzenia (Warszawa) nie
            lubię wiec nie mam się, czym chwalić
            • olias to już nie ma warszawiaków? 01.01.07, 13:23
              gdzież ci oni, niebożęta?
              • zartiepl Re: to już nie ma warszawiaków? 01.01.07, 13:48
                Gdybyś liznął trochę historii, to byś wiedział, że bardzo wielu _prawdziwych_ warszawiaków po wysiedleniu po Powstaniu osiedliła się pod Warszawą i nie powróciła do miasta, zaś po wojnie zjeżdżały się tam szumowiny z całej Polski. A przez cały PRL były tam ściągane tłumy niewykwalifikowanych robotników, które miały tworzyć "robotniczy charakter" miasta.

PS. Ja z Warszawą nie mam nic wspólnego, ale mam znajomych, o których przypadkiem dowiedziałem się, że to Warszawiacy z dziada pradziada. Sami o tym nigdy nie wspomnieli, od wojny mieszkają w Piasecznie.
            • e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:16
              a ja nie uznaję miasta urodzenia tylko Polskę, ojczyznę. i kocham ją całą mimo tego jaka jest, a nie jest w niej dobrze.
            • lepanto pomyliłeś literę w nicku... 01.01.07, 16:27
              chyba powinno byc korytos ?
            • langolier_maximus Re: No nie wiem... 01.01.07, 17:18
              a ja bardzo lubie miejsce mojego urodzenia...i mowie ze jestem
              warszawianka-jesli ktos sie mnie spyta.nigdy nie widzialam zeby ktos wszedl
              np.do knajpy w zakopanym/gdansku/szczyrku i oglosil "ej jestem z warszawy" ;-)))
            • and192 Re: No nie wiem... 02.01.07, 11:36
              Ja tam rodzinną Wa-wę nawet lubię. Chamstwa wszędzie jest dokładnie tyle samo.
              Tylko jak 1% chamstwa np. z Olsztyna (piękne miasto i mili ludzie) wyjedzie w
              Polskę robić zadymę, to jest to 1.500 osób. A jak ze stolicy wyjedzie jej 1%
              rodzimego chamstwa, to robi się z tego 20.000! A poza tym nóż wyjęli górale.
        • e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:14
          a pomyślcie może, że i warszawiacy i górale i zakopiańczycy to wszystko Polacy?
      • marcin-m Re: No nie wiem... 01.01.07, 12:06
        pfffff...
        wiadomo, ze nozami lubia wymachiwac ci, z tego tam krakowa.
        • e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:18
          przestańcie się wreszcie obrzucać obelgami
        • e-nonim Re: No nie wiem... 01.01.07, 15:19
          przestańcie się wreszcie obrzucać obelgami, kraków czy warszawa i tak wszystko Polska! sami siebie obrażacie i innych
      • net_friend Re: No nie wiem... 01.01.07, 13:29
        'Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w życiu tam nie pojawię.'

Wiesz o Zakopanem tyle co Ci powiedza w TV, czyli tłumy, korki, wybryki.
        Wystarczy przyjechac o okresach pozbawionych owczego pędu (lipiec, skoki, dl.
        weekend, świeta), zachowywac sie z głową a wrocisz wypoczety i zadowolony.
        • lmblmb Nadal jestem niezadowolony. 01.01.07, 23:17
          net_friend napisał:

> 'Byłem w Zakopanem dwa razy i więcej się w życiu tam nie pojawię.'
          >
          > Wiesz o Zakopanem tyle co Ci powiedza w TV, czyli tłumy, korki, wybryki.

Jak pisałem, byłem w Zakopanem dwa razy, w 1988 i 199x roku. Z TV nie mogłem się
          dowiedzieć, bo jej nie oglądam.

> Wystarczy przyjechac o okresach pozbawionych owczego pędu (lipiec, skoki, dl.
          > weekend, świeta), zachowywac sie z głową a wrocisz wypoczety i zadowolony.

Byłem we wrześniu i w grudniu. Nadal jestem niezadowolony (a nie jestem
          malkonetentem). Generalnie chodzi o to, że poziom miejscowości jest relatywnie
          niewielki, mimo tego miejscowi zachowują się po francusku (arogancko). No i te
          bójki: możliwość "dostania po kubku" nie jest dobrą reklamą. Dla mnie Zakopane
          jest przereklamowane, co nie zmienia faktu, że komuś może się tam podobać.

Jesli jesteś z Zakopanego, to nie odbieraj tego personalnie - to nie Twoja wina.
      • weather2 Re: No nie wiem... 01.01.07, 14:27
        Dlatego Giertych ubierze Podhale w mundurki i będzie lepiej.
    • vzv Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na ... 01.01.07, 11:02
      poszkodowani sprowokowali, a nozownicy przewidzieli prowokacje i przyszli z
      nożami..... no i dzialali w obronie koniecznej....
      • pia.ed Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:11
        ten 1,7 metrowy naapstnik mnie rozsmieszyl ... tzn okreslenie stworzone
        przez dzeiennikarza na 170 centymetrowego kurdupla ...
        • vzv Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:18
          kurdupel kopal i dzgal nozem ofiare, ktora zaatakowana nozem przez 2metrowego
          napastnika, lezala na ziemi......
      • marek1353 Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:25
        co za ludzie. szkoda slow. zawsze sie znajda jacys debile i przyglupy.
      • wielki_czarownik Chodzenie z nożem 01.01.07, 11:28
        Ja sam chodzę z nożem i znam wiele osób, które też tak robią, ale to nie znaczy że jestem bandytą. Po prostu scyzoryk to przydatne urządzenie - można coś przeciąć, butelkę otworzyć, śrubkę dokręcić, coś podważyć etc.
        • olias naprawdę w to wierzysz? 01.01.07, 13:24
          • wielki_czarownik Re: naprawdę w to wierzysz? 01.01.07, 13:32
            Czy ja napisałem, że oni po to nosili noże? Ja po prostu stwierdzam, że równanie "nosi nóż = bandyta" to przejaw całkowitego debilizmu. Równie dobrze można napisać "nosi komórkę = terrorysta", gdyż oni używają telefonów do odpalania bomb.
    • halev Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:16
      Nie ma jak się zabawić!
      Taaaaaka imprezka była!
    • naczur Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 11:27
      wiadomo, że warszawka szaleje na wyjeździe . to samo jest na półwyspie latem.
      trzeba się starać by w mordę na imprezie nie dostać.
    • jerzy.zywiecki Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 11:27
      Nowy obyczaj sylwestrowy?Coś mi się zdaje że jest to odbicie tej wspaniałej
      sytuacji w naszym kraju,którą widzi prezydent.
    • ambl Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 11:30
      miachalekmiki:z woj. mazowieckiego
    • marcjank A przed wojną to się naparzali sztachetami... 01.01.07, 11:31
      • wuetend Re: A przed wojną to się naparzali sztachetami... 01.01.07, 16:40
        doprawdy swiadczy o awansie cywilizacyjnym na miare skoku z XVII w. do XIX
    • orwella zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem HIV 01.01.07, 11:46

• narod.ovviec Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 11:53
        To dobrze, że Polacy potrafią pośługiwać się nożami. Dziś są chuliganami, ale w
        przyszłości będą znakomitymi żołnierzami, którzy będą walczyć z niewiernymi i
        krajami cywilizacji śmierci o Wielką Polskę
        • benio16 Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 12:17
          faktycznie, najlepiej mordowac swoich "walczac" o Polske.
        • wymiatator1 Re: zeby nie okazalo sie, ze noze byly z wirusem 01.01.07, 15:17
          O matko! wejdźcie na stronę tego narod.owca. Przeczytajcie jakie robi błędy
          ortograficzne. Nic dziwnego, że ktoś z tak uszkodzonym mózgiem uważa dźganie się
          nożami na ulicy za pożyteczne. Pożyteczne byłoby tylko gdyby dresiarze dźgali
          siebie nawzajem oraz naszych wspaniałych narodowców.
          Polska jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba ją kochać ale cudów się
          spodziewać nie należy.
    • doopa1 tylko CZAPA 01.01.07, 12:12
      kara śmierci przez ucięcie łba
      od razu
      • olias Re: tylko CZAPA 01.01.07, 13:26
        to niehumanitarne
        proponuje eliminację z dalszej prokreacji. Też przez ucięcie.
    • signal Szaleńcy 01.01.07, 12:15
      ludzie bez wyobraźni
    • wasz_wojewoda Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 12:23
      Saddam!
      Oni to zrobili w imie Saddama!!

Allah Akbar!!!!
    • morda11 Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 12:37
      To na pewno ci prawdziwi polscy Europejczycy!
      • kosztor Re: Toż to był Siekjyrcok 01.01.07, 12:53
        Siekiyrcok to tradycyna zabawa sylwestrowa miejcowych górali. Sześciu chłopa
        zamyka się w izbie, gaszą światło i na trzy-cztery rzucają siekierkami. Ten
        który dostnie siekirką w placy zostaje SIEKIRCOKIEM.
    • banzai123 Gubałówka - góra śmierci 01.01.07, 12:40
      Ssuwające się po stoku samochody i ludzie biegający z nożami. Niewesoło.
    • robertrobert2 Re: Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra n 01.01.07, 13:06
      po co im rozumki skoro mają dresy:)))
    • olias Nożownicy zranili 6 osób w czasie sylwestra na .. 01.01.07, 13:20
      nie żebym pochwalał takie coś, ćwoki z nożami to ćwoki. Ale warszwka jak jest z
      dala od sibie winna pamietać że ma zachowywać się z kulturą. Paniali?
      • jerzyk444 Skąd wiecie, że ci ranni fikali? 01.01.07, 17:17
        że zaczepiali, byli aresywni itd.? I na innych forach tak samo - a może po
        prostu stali sobie spokojnie i tamci kolejno atakowali: we dwóch na jednego, po
        kolei. Przecież 6 załatwić na raz to raczej trudno?
        • vzv Re: Skąd wiecie, że ci ranni fikali? 01.01.07, 17:36
          nie wiemy..... wiekszosci jednak nie zal napadnietych i to tylko dlatego, ze
          prawdopodobnie byli z Warszawy....
          Policja podejrzewa, ze poszkodowanych moze byc wiecej....
    • vortigern Goralenvolk 01.01.07, 13:24
      Góralenvolk to kwitnesencja agresji, cham..twa, głupoty i zwykłej ludzkiej
      podłosci. Wystarczy zobaczyc jak cham...sie z Podhala zachowuja sie w Nowym
      Jorku na Greenpoincie. U nas jeszcze gorzej. Niecierpie górali
      • referee Re: Goralenvolk 01.01.07, 13:33
        W Polsce powoli to prawdziwy Sajgon.Czesto jestem, to wiem. Po17.00 w
        niektorych dzielnicach sie pokazac to prawie pewne pobicie. Jazda samochodem to
        ryzyko do potegi entej-zero kultury na drogach.
      • polonus3 Re: Goralenvolk 01.01.07, 13:36
        W Nowym Jorku na Greenpoincie jest wylacznie barachlo z Bialostocczyzny i okolic.
        Gorale sa w Chicago na "millokach" i tam jest calkiem przyzwoicie. Wogole nie ma
        porownania z Greenpointem.
        • leonard3 Re: Goralenvolk 01.01.07, 14:18
          Panie Polonus3, tak naprawde to i na greenpoincie i w chikagowie jest do d*py.
          Nie po to emigruje sie do USA , zeby zyc w etnicznym ghetto.
          Co do sytuacji na Gubalowce. Sprawa nie jest jasna, bo z jednej strony
          szesciu na dwoch , z drugiej strony te rany nozem W PLECY.
          Niestety Ewangelia nie daje nam rady jak sie zachowac w takiej sytuacji.
          Ja osobiscie nie nadstawiam drugiego policzka gdy ktos usiluje przebic mnie
          nozem. Natychmiast przestrzeliwuje mu kolano (bez wyciagania Magnum z kieszeni)
          Zabawne jast patrzec jak podskakuje. Ha,ha,ha,ha,ha.
          Nie polecam jednak takiego zachowania,
          poniewaz przed 30 laty wyemigrowalem do Texasu i przesiaknalem miejscowymi
          obyczajami.
    • ilonka1 Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 13:34
      Pełna kultura, bo na takie imprezy nie przychodzą przypadkowi ludzie. Świetne
      zabawy i szaleństwo do samego rana. Jedyne co może przeszkodzić w tańcu,
      skakaniu to ból nóg, stóp, a nie zamroczenie alkoholowe i senność. Ja wróciłam
      z takiego balu po 6, już o 10 wstałam i czuję się rewelacyjnie, a nawet skaczę
      sobie w rytm muzyki z radia.
      • leonard3 Re: Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 14:02
        Brawo Pani Ilono , bez alkoholu jest duzo lepiej i najlepiej nie wchodzic w
        pijany tlum.
      • gwiezdna.matylda Re: Dlatego imprezy bezalkoholowe są najlepsze 01.01.07, 19:45
        To była domówka czy bal w lokalu? Bo jesli w lokalu, to bardzo oryginalnie,
        szczerze mówiąc nie spotkałam nigdy propozycji bezalkoholowej zabawy
        sylwestrowej organizowanej przez restaurację czy klub.
    • panzwarszawy Pewnie to byli nożownicy z Cracovi. 01.01.07, 13:34
      W pustych, otumanionych alkoholem łbach popie..ło się, że to między klubowa
      ustawka.
    • macarthur no niestety 01.01.07, 14:06
      nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka
      • bogda35 Re: no niestety 01.01.07, 14:51
        pytanie do pp.Ziobro i Dorna: gdzie była policja? kto obstawiał imprezę masową?
        może zamiast pudeł ustaw wystarczy proste zarządzenie o obowiązku nadzorowania
        takich imprez?cytat z p.premiera:"w Polsce będzie porzadek" no i co?znowu PO
        przeszkadza?
        • krasnoludek524 Bogda35 dawno się tak nie uśmiałem!!! 01.01.07, 16:59
          Policja była na Rysach i na Giewoncie.
          Imprezę obstawiali bałwanki śniegowe z agencji bogda 35.

Kiedy w Polsce będzie porządek? może odpowiem
          Jak ludzie zmądrzeją.

A kiedy to będzie?
          To wie tylko bogna35.
    • gpopiela kiedy wiele halny, lepiej gorali nie draznic! hej! 01.01.07, 14:44
    • obraza.uczuc.religijnych Czy to byli gimnazjaliści? 01.01.07, 14:51
      Jeśli tak to Giertych zwoła konferencję prasową i zakrzyknie: "Zero tolerancji
      dla sylwestrów w górach!".
    • kryptas Skandal! Zakazać sprzedaży noży! 01.01.07, 15:04
      To wszystko wina zbyt liberalnego prawa, stworzonego przez liberałów, którzy
      przez ostanie lata rządzili Naszym Krajem.
      • obraza.uczuc.religijnych Tak jest! 01.01.07, 15:07
        Ziobro rób konferencję prasową!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka