Dodaj do ulubionych

Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów

02.01.07, 16:55
Trzeba bylo zrobic ekspresowa lewatywe..........
Obserwuj wątek
    • swesolowski Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 16:58
      To była na pewno amerykanka
      • miguell Parafina OK Ale po co jej rolka? 02.01.07, 17:06
        Tłukli ją po głowie? czy wałkowali jej maćka?
        • frant3 Re: Parafina OK Ale po co jej rolka? 02.01.07, 17:13
          Zrolowali ją i wywieźli do szpitala.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • czlon_pisu .. to byla Amerykanka ! :-))))))))))))))))))))))) 02.01.07, 23:35
            w tym kraju pelno takich potworow 200-ilogramowych
            I nic dziwnego, jedzo tyle swinstwa, tej calej genetycznie zmodyfikowanej
            zywnosci i innego dziadostwa. Wystarczy obejrzec ten film o MacDonaldzie
            zatytulowany Super size Me i wszystko jasne !
            • polska_baba Konkurs na najbardziej chamski komentarz to tutaj? 03.01.07, 03:10
              Bardzo wysoki poziom. Gratulacje.
              • jack.torrance Re: Konkurs na najbardziej chamski komentarz to t 03.01.07, 15:27
                Strasznie gruba musiała być ta baba. Wyobrażam sobie...
        • uwolnic_cyce Re: Parafina OK Ale po co jej rolka? 02.01.07, 19:14
          miguell napisał:

> Tłukli ją po głowie? czy wałkowali jej maćka?

Maciek to brzuch czy coś innego? hi hi
      • heraldek To byla murzynska mamma o rozmiarze 9.......... 02.01.07, 17:07
        >> "Uwięzionym" w grocie turystom podczas akcji ratunkowej rozdawano koce, wodę
        i czekoladę.

Nie wspomnieli nic o dostarczaniu tlenu....bo jezeli tylkiem byla
        skierowana do groty.......
        • m.malone Re: To byla murzynska mamma o rozmiarze 9........ 03.01.07, 01:37
          heraldek napisał:

>
          > Nie wspomnieli nic o dostarczaniu tlenu....bo jezeli tylkiem byla
          > skierowana do groty.......

No i właśnie dlatego nie mogli jej zrobić lewatywy. Wiesz jakich odszkodowań żądaliby obe.srani turyści:D?
        • mangusta3 pewno to była czarna terrorystka z ANC mordująca 03.01.07, 12:58
          białych gazami z dupy
    • heraldek Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 16:58
      >> Po zakończeniu akcji, kobieta została zabrana do szpitala.

W jednym kawalku...?????/
    • prezydent.magister głodzić grubasa! 02.01.07, 16:59
      trzeba było potrzymać babsko na głodzie przez tydzień to by wylazła
    • xxxxxyyyyy Bufetowa pojechała na wycieczkę do RPA? 02.01.07, 17:07
      A kto rozwiąże wszystkie problemy stolicy?
      • miguell Ale jej dokopałeś. Jesteś wielki XY 02.01.07, 18:00
        xxxxxyyyyy napisała:
        > A kto rozwiąże wszystkie problemy stolicy?
    • jvenables14 A potem sie dziwią, że grubasy muszą kupować 02.01.07, 17:16
      dwa bilety na samolot. W autobusie powinno być to samo, bo jak sie taki
      salceson przysiądzie to nie wiadomo co z sobą zrobić.
    • s-k-i-n Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 17:28
      niezle się babsbko w święta nażarło... Moja kobita tez ma z tym problem ale
      noworocznym postanowieniem od dziś przechodzi na dietę..deklarowała zrzucenie
      wagi do okrągłej setki (a ma 120)
      • honecker32 Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 17:33
        gratuluje kobitki troszke duza

120 kilo - ja tyle razem waze ze swoja obecna
        • karatakus Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 03.01.07, 03:52
          Zabroń jej się odchudzać! W punktach skupu przyjmują tuczniki powyżej 100 kilo :P
    • koloratura1 Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 17:51
      heraldek napisał:

> Trzeba bylo zrobic ekspresowa lewatywe..........

Raczej liposukcję...
    • jaga05 Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 17:53
      straszne ,teraz wiem że trzeba byc szczupłą :)

• s-k-i-n Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 17:57
        kochanego ciala nigdy za wiele
      • koloratura1 Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 03.01.07, 03:19
        jaga05 napisała:

> straszne ,teraz wiem że trzeba byc szczupłą :)

Albo nie łazić po ciasnych dziurach.
    • mireksik1 [...] 02.01.07, 17:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tarura Otyła kobieta zablokowała tunel miłości 02.01.07, 18:06
      i 23 turystow.
    • halev Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 18:12
      Od razu przypomniał mi się Kubuś Puchatek, jak utknął w norze u Królika. Dobrze,
      że nie musieli tam tydzień siedzieć...
    • mergelinked Z ostatniej chwili: paparazzi odkryli że... 02.01.07, 18:14
      ...był to przebrany poseł Kalisz który wyjechał w dalekie kraje by nie kryć się
      ze swoją dualną naturą. Niestety - przeciskając się przez tzw. "szczelinę
      libido" doznał on długotrwałego wzwodu, wskutek czego utknął na dobre. Dopiero
      gdy przytomni strażnicy pokazali mu zdjęcia poseł Chojarskiej, udało się
      odkorkować nieszczęśnika. Więcej w "Fakcie".
    • janek_malinowski Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 18:56
      Alleluja że sie jakoś wydostala :P :P
    • marekikrzys Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 19:11
      no tak, ale nie wiadomo w ktora strone sie zablokowala,chyba ze lewatywe by
      zrobil ktorycs z uczestnikow wycieczki za pomoca ust
    • bo1 Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 19:18
      "Uwięzionym w grocie turystom podczas akcji ratunkowej rozdawano koce, wodę i
      czekoladę."
      Ciekawe którędy, skoro wyjście/wejście było zaczopowane tłustą turystką?
      No chyba, że w jaskini przechowują na stałe takie dobra, chociaż nie wydaje mni
      się ;-).
      • oj.lala Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 21:34
        We francuskiej gazecie czytałam, że podawano czekoladę między jej nogami i nad
        ramionami, bo tam były luki.
    • misiupysiu123 Najbardziej otyli są amerykanie 02.01.07, 19:57
      youtube.com/watch?v=X9PXkbC_ZkQ
      • dickfordick Re: Najbardziej otyli są amerykanie 02.01.07, 23:31
        Hahahaha, doopa ze śmeichu odpada, a w rzeczywistości turyści przeżyli
        najgorsze 12 godzin w życiu ogladając tłuste cielsko zaklinowanego babsztyla w
        grocie " Miłości "...też mi qtfa przygoda, z wieelką doopą jako cel do natarcia
        parafiną i wałkiem :)))
    • malgoska13 Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystów 02.01.07, 20:20
      dobre, takich tłuściochów nie powinno się wpuszczać w takie miesjca...
      • dodder Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 20:31
        23? W Grocie milosci? To znaczy ze jej partner si juz wcisnol. Troche mu musialo
        byc glupio.
      • bieda15 Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 02.01.07, 21:37
        malgoska13 napisała:

> dobre, takich tłuściochów nie powinno się wpuszczać w takie miesjca...

Ani takich samolubnych, egoistycznych i pustych bab, jak ty...
    • wielki_czarownik Terror spaślaków 02.01.07, 21:47
      Trzeba coś zrobić z terrorem jaki fundują nam grubasy. Nażre się taki jak świnia a potem zajmuje 2 miejsca w samolocie (autobusie). Poci się, śmierdzi, okropnie wygląda...
      Czemu zwalcza się palaczy, ale grubasów toleruje?
      Tłuściochy do chlewu!
      • jvenables14 Nic dodać, nic ująć. Spaslaki na przymusowe odchud 02.01.07, 21:50
        zanie.
      • heraldek Kosciste musialo byc to babsko a nie tylko tluste 02.01.07, 22:25
        .....bo tlusta galarete by przepchali.........
    • rincewind666 Na plaży Greenpeace by ją wodą polewało... 02.01.07, 22:54
      ...jak wieloryba, a potem by ją wyciągali holownikiem dla kontenerowców
      • czlon_pisu hahahaha 02.01.07, 23:36
        hahaha
      • ksiaze-gigi spójrzcie na siebie... 03.01.07, 02:16
        ile w was nienawiści, pogardy dla osób chorobliwie otyłych(dla chorobliwie
        chudych tez jestescie czesto pełni pogardy, litości(nie mylić z współczucieM),
        uwazacie je za debilki...a prawda jest taka,ze zdrowa psychika nie zacznie
        sprzeniewierzac sie własnemu ciału...wiec mylse ze tak jak anorektyczki należy
        leżyć i wsperać, tak i osoby chorobliwie grube nalezy leczyć i wspierać....

"głodzić grubasa!trzeba było potrzymać babsko na głodzie przez tydzień to by
        wylazła"
        hmmm...to, co, anorektyczke mamy karmic przez 2 tygodnie lewatywa,zeby przytyła??

"Trzeba coś zrobić z terrorem jaki fundują nam grubasy. Nażre się taki jak
        świnia a potem zajmuje 2 miejsca w samolocie
        (autobusie). Poci się, śmierdzi, okropnie wygląda...
        Czemu zwalcza się palaczy, ale grubasów toleruje?
        Tłuściochy do chlewu!"
        Trzeba coś zrobić z terrorem jaki fundują nam projektanci mody. Każe taki
        odchudzić się do szkiletu, który marznie, rosną mu włosy na całym
        ciele(zwłaszcza anorektyczkom), okropnie wygląda.....anorektycy do kostnicy!

zatem jak widac na wypowiedzi wyżej, grubasów sie może i nie zawlcza, ale ich
        sie nie toleruje....

• koloratura1 Nie masz racji!!!!!!!!!!!!! 03.01.07, 03:39
          ksiaze-gigi napisała:

> ile w was nienawiści, pogardy dla osób chorobliwie otyłych(dla chorobliwie
          > chudych tez jestescie czesto pełni pogardy, litości(nie mylić z współczucieM),
          > uwazacie je za debilki...a prawda jest taka,ze zdrowa psychika nie zacznie
          > sprzeniewierzac sie własnemu ciału...wiec mylse ze tak jak anorektyczki należy
          > leżyć i wsperać, tak i osoby chorobliwie grube nalezy leczyć i wspierać....

Ograniczę się do grubasów.

Oczywiście, że waga 120kg to już choroba, którą należałoby leczyć.
          Ale otyłość, spowodowana chorobą (nie je, a tyje), jest bardzo rzadka. 99%
          wypadków, to zwykłe żarłoki.
          Znam parenaście dam z - co najmniej - sporą nadwagą i wiem co i jak jedzą, jak
          żyją (zero wysiłku fizycznego), jak gotują i jeszcze dodatkowo tuczą rodzinę. A
          z małej nadwagi rok po roku robi się coraz większa, aż dochodzi do potwornej
          otyłości.

Wprawdzie nie napisałabym, jak niektórzy:

> "Trzeba coś zrobić z terrorem jaki fundują nam grubasy. Nażre się taki jak
          > świnia a potem zajmuje 2 miejsca w samolocie
          > (autobusie). Poci się, śmierdzi, okropnie wygląda...
          > Czemu zwalcza się palaczy, ale grubasów toleruje?
          > Tłuściochy do chlewu!"

ale - pomyślała na pewno.
          Bo grubasy w 99% są SAME SOBIE WINNE!

• porannakawa Re: Nie masz racji!!!!!!!!!!!!! 03.01.07, 05:19
            koloratura1 napisała:

> Bo grubasy w 99% są SAME SOBIE WINNE!
            Kaczyński Mniej Ważny w przemówieniu noworocznym pokazał się otyłym bardziej niż
            poprzednio.
            Nie dba o siebie, cukrzyca mu na mózg wali, sadło zalewa i przez to ani wysłowić
            się porzadnie, ani reprezentować lub pracować.
            On jest na naszym utrzymaniu - myśli, że Państwa.
            Nie zdaje sobie sprawy, że Państwa Nowaków, Kawczyńskich i Wolskich.
            Zapomina o tym, że ma być sprawnym aby mógł rozumem obejmować zakres swoich
            obowiązków.
            Tymczasem wystarczy popatrzeć - gorzej jest niż było - facet tyje niemiłosiernie.
            Stąd to oszołomienie - ochrona popychająca Prezydenta do pójścia we właściwym
            kierunku, to Sssssssssss, mlask, mlask.
            Nie ma tam w Pałacu kogo aby Go leczyć?
    • typson Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 03.01.07, 00:29
      heraldek napisał:

> Trzeba bylo zrobic ekspresowa lewatywe..........

oszalałes???? A czy Ci zawinili ci biedni ludzie w grocie? Przeciez oni by tego
      nie przezyli...
    • xnonorx Jaki pierwszy dzien Nowego Roku .... 03.01.07, 02:46
      ...taki caly rok. Kobieta 2007r. ma przerabane...( o turystach nawet nie wspomne:)
    • dobra.wiedzma Puszyści kontra chudzi ??? 03.01.07, 12:39
      Sporo zawiści i zjadliwości na forum...

Nie trzeba wyjeżdżać do RPA, żeby utknąć między skałami.
      Sama byłam świadkiem, jak starszy pan zakorkował Błędne Skały w Kotlinie
      Kłodzkiej. I naprawdę trzeba było umieć tam utknąć, ponieważ nawet dość tęgie
      osoby przechodziły przez ten obszar bez problemu.
      Przykry to widok, żal mi było tego pana. Wyglądał na bardzo sprawnego fizycznie,
      ale brzuszek miał spory (u mężczyzn po 40.-50. r.ż. jest to często sprawą
      gospodarki hormonalnej).
      Czasami otyłość jest konsekwencją braku pewności siebie. Niepewność swojej
      wartości sprawia, że czujemy się źle. Czujemy się źle, więc żeby to stłumić,
      "zajadamy stres", np. słodyczami, które podwyższają poziom hormonu szczęścia
      (serotoniny), a to sprawia, że odkłada się tkanka tłuszczowa, a wtedy czujemy
      się jeszcze gorzej i bardziej niepewni siebie.
      Widzicie to zamknięte kółeczko?
      Rozwiązanie problemu nadwagi to często efekt przyznania się przed sobą, że jest
      mi źle, że czuję się niekochana itd., ale że muszę coś z tym zrobić. I dystansu
      do siebie, takiego pogodzenia się, że może nie wygląda się teraz fajnie w
      dresie, ale ruch, odpowiednie odżywianie i cykl dnia (przypominam o ważnej roli
      hormonów, ponieważ aby chudnąć, muszą być zachowane określone warunki: wysoki
      testosteron, niski estrogen, wysoki poziom hormonu wzrostu i niski poziom
      insuliny - czyli 3-4 godziny po posiłku) sprawi, że sadełko zacznie znikać, a
      nie mięśnie. Polecam schody albo stepper, ewentualnie orbitrek.
      I lepiej się nie ważyć, tylko mierzyć centrymetry lub wybrać sobie ciuchy, w
      które chciałoby się wejść.
      Nie sztuka nie jeść i nie pić przez miesiąc, pozbawiając organizm cennych
      substancji odżywczych i wody. A co potem, gdy wraca się do poprzedniego stylu
      życia? Efekt jo-jo.
      Trzeba często dokonać rewolucji w swoim życiu i w życiu swojej rodziny również.
      Razowe pieczywo zamiast białego, dużo napojów niesłodzonych, warzywa, makarony z
      pszenicy durum, niełuskany ryż, czyli żywność jak najmniej przetworzona. Do tego
      niełączenie określonych potraw ze sobą.
      Myślę, że szczupli powinni być bardziej tolerancyjni wobec puszystych i wspierać
      ich w walce z własnymi słabościami (proszę więc bez haseł typu "tłuści do
      chlewu" czy innych równie przyjemnych rzucanych przede wszystkim przez
      "prawdziwych i stuprocentowych" mężczyzn), a puszyści nie powinni być zazdrośni
      w stosunku do osób chudszych (hasła typu: chude jest wredne i mało kobiece;
      postawa zawiści dotyczy głównie kobiet).
      Wszelkie skrajności są niewskazane i niezdrowe. I zbytnia tusza jest chorobliwa,
      i zbytnia chudość także.
      Przede wszystkim bądźmy tolerancyjni wobec innych (zwłaszcza bardzo się od nas
      różniących) i kochajmy się. :)))
      A wtedy będzie się żyło lepiej nam wszystkim.
      • koloratura1 Chcieć, to móc! 03.01.07, 16:20
        dobra.wiedzma napisała (m.in.):

>
        > Czasami otyłość jest konsekwencją braku pewności siebie. Niepewność swojej
        > wartości sprawia, że czujemy się źle. Czujemy się źle, więc żeby to stłumić,
        > "zajadamy stres", np. słodyczami, które podwyższają poziom hormonu szczęścia
        > (serotoniny), a to sprawia, że odkłada się tkanka tłuszczowa, a wtedy czujemy
        > się jeszcze gorzej i bardziej niepewni siebie.
        > Widzicie to zamknięte kółeczko?

To właśnie był mój przypadek.
        Nie wdając się w konkrety - przyczyny mojego stresu, napiszę tylko o efekcie
        takiego postępowania: 93kg!

"Uratowała mnie"... powódź we Wrocawiu!

Stres - tym razem wielce konkretny (choć w naszym domu zalało "tylko" piwnice),
        obrzydzenie na widok czegokolwiek do jedzenia (brak wody w kranach powodował, że
        wszystko wydawało mi się brudne, niedomyte), ciężka fizyczna praca, z którą
        wcześniej nie miałam nic wspólnego (przeciąganie worków z piaskiem, potem -
        noszenie kubłów z wodą z samochodów w tę wodę zaopatrujących, bo nie zawsze dało
        się wyręczyć mężem lub synem) sprawiło, że po mniej-więcej tygodniu, waga
        pokazała... 86kg, a wszysttkie ciuchy ze mnie spadały...

Kiedy sytuacja doszła do normy, postanowiłam sobie, że nie zaprzepaszczę takiej
        szansy. Niechże i powódź się na coś przyda!

Przed następnymi wakacjami, po kilku miesiącach ROZSADNEGO odchudzania się (plus
        setki - chyba - godzin na basenie; pływać uwielbiam, innego rodzaju wysiłku
        fizycznego nie znoszę), ważyłam 66kg i bez wstydu mogłam pojechać nad morze.
        Wprawdzie nie wystąpiłam tam w kusym bikini (nie ten wiek, niestety), ale
        klasyczny kostium jednoczęściowy był jak najbardziej OK.

Od tego czasu pilnuję się bardzo i moja waga oscyluje między 65 -70kg, co przy
        wzroście 173cm i wieku, nazwijmy to, średnim, jest jak najbardziej w porządku.

Drogie Panie, chcieć, to móc!
    • thatone Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 03.01.07, 14:33
      No tak! Oczywiscie musial ktoś napisac również o anorektyczkach!Ludzie
      zrozumcie coś - nie każda chuda osoba nic nie je i nie każda otyła się obżera!
      Może byście tak łaskawie nie oceniali innych skoro nic o nich nie wiecie.
    • thatone Re: Otyła kobieta zablokowała w grocie 23 turystó 03.01.07, 14:40
      "Tłuściochy do chlewu!!!"
      "Anorektycy do kostnicy!!!"
      Wiecie co, chyba lepiej być tłuściochem niż debilem piszącym coś takiego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka