sebastian64 05.01.07, 16:19 Będzie miał wesoło w celi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-dark Cholera-druga!!! 05.01.07, 16:21 Cholera-druga!!! Powiedzcie mi głupie kobiety - dlaczego się zadajecie z zakażonymi Murzynami??? anna-dark napisała: > Pierwsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebar_rysiu [...] 05.01.07, 16:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Polki czesto sie puszczaja z Murzynami i Arab 05.01.07, 16:51 sebar_rysiu napisała: > Nie zal mi tych kobiet... Nastapi jakby naturalna samoselekcja... > Zal mi natomiast kazdego faceta ktory z tymi zarazonymi kobietami wspolzyl, nie> majac pojecia o "cnotliwosci", "przyzwoitosci", "nieszukaniu przygod" tych > kobiet. Czy jest to także naturalna selekcja głupków, którzy nie używają prezerwatyw? Z tego co wiem, Polacy tak ich nie lubią, że nawet prostytutki gwałcą w Brukseli - bo tam naród świadomy, choć też katolicki (częściowo). Odpowiedz Link Zgłoś
sebar_rysiu Re: Polki czesto sie puszczaja z Murzynami i Arab 05.01.07, 17:03 A nie pomyslalas ze czesc tych lasek perfidnie moglo grac cnotliwe idiotki ze swoim partnerem dajac do zrozumienia ze one sa takie "przyzwoite" i ze "z byle kim do lozka nie chodza" i ze w ogole to "byly tylko raz", bo "sie zakochaly"... Malo jest takich kobiet? A to ze facet lubi bez gumki to oczywiste, wiec jest duze prawdopodobienstwo ze jak taka franca go poczaruje troche to on uwierzy.. nawet w taka bzdure ze faceta nigdy nie miala, a dziewictwo stracila jezdzac goralem po wertepach :)))) Glupie idiotki i tyle... S. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Poeta rżnął wrażliwe Polki bez gumy???Ładny mi poe 05.01.07, 17:23 ta. Nawet kaptura na łeb nie zakładał. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Przecież to Murzyn 05.01.07, 18:54 Murzyn-poeta to nadal Murzyn, czyż nie ? i28.photobucket.com/albums/c242/ik8/bambo01x.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: Polki czesto sie puszczaja z Murzynami i Arab 05.01.07, 21:26 > A nie pomyslalas ze czesc tych lasek perfidnie moglo grac cnotliwe idiotki ze > swoim partnerem dajac do zrozumienia ze one sa takie "przyzwoite" i ze "z byle > kim do lozka nie chodza" i ze w ogole to "byly tylko raz", bo "sie zakochaly".. (...) > Glupie idiotki i tyle... A gość , który daje się "nabrać" takiej idiotce to zapewne jest, jak rozumiem, megaidiota? Skoro facet dla "lubienia bez gumki" ryzykuje swoje życie, to nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Re: Polki czesto sie puszczaja z Murzynami i Arab 05.01.07, 18:47 Zgadzam się w całej rozciągłości. Często to obserwowałem.Dodam że nie jestem rasistą, ani nie jestem zazdrosny (jest tego towaru i jest w czym wybrać), dziwię się tylko naszym kobietom. Podejrzewam że nasłuchały się że murzyny mają większego i będzie im inaczej. Żal mi i ich i ich kosmicznej głupoty (a te zarażone podobno inteligentne), ale niestety nic się już nie da zrobić. Należy tę sprawę jak najbardziej nagłośnić (ale mądrze bo Żydzi ogłoszą że Polacy to rasiści), aby inne baby były mądrzejsze i założyły partnerowi (nie tylko czarnemu) jakąś gumę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiphoto63 Wstyd powiedzieć... ale Ziobro wobec sytuacji ma + 06.01.07, 08:48 Czemu się dziwić zglajszaftowanym wielkonakładowym pismom panienkom (nie "ą") przybywającym do metropolii w poszukiwaniu doznań & szczęścia? Wystarczy, żeby znalazł się egzotyczny kochanek. A, że woli bez gumki, że woli ją od siermiężnego i uczciwie zagumionego (względem "poety, eseisty, dziennikarza") kolegi z równoległych lat studiów? Pan Minister Ziobro zadziałał właściwie. Jako odpowiedzialny za swoje kompetencje wydał komendę: "Zatrzymać ognisko zarażenia [tj. sq..la pod kluczyk]. Ustalić potencjalne kanały penentracji." Naraził się tym samym na zarzut naruszenia 'political coreictness'. I owszem! Jest konstytyucjonalnie zobowiązalny do obrony prawnego porządku Państwa. Wobec zagrożenia... (jak by to miało głupi wyraz, że panienka z przyczyn emocjonalnych odmawia przybyszowi z obcych krajów stosunku bez stosownych zabezpieczeń) infiltracją wrażą bronią biologiczną (choćby pochodziła od szympansów) zawsze ma uzasadnienie. Współczuję: panienkom +> głupoty & roztkliwienia nad losem "ubogiego i prześladowanego" [ach, co tam? głupich zawsze znajdą] ginekologom +>"co mnię pani tutaj ciemnotę wciskasz?" do tego na dziś dzień "BOCHATERKOM SZYBKIEMU SEKSU!!! URA! URA~!! ~!!!URA" Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek To teraz Gazetka niech zasponsoruje leczenie 05.01.07, 16:24 kobiet zarażonych, tak ochoczo jak reklamowała przez ostatnie lata tego potwora. Panie Michnik przynajmniej skończ pan jak mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaus Re: Zachciało im się dużej, czarnej pałki 05.01.07, 16:25 no tak wszystkie wracajace polki z londynu powinny byc obowiazkowo badane na obecnosc wirusa hiv.tam to sie dopiero dzieje...a u nas pozniej one beda zarazac.a ten murzynek z wawy to podobno jakas osobowosc wg gazety wyborczej i co teraz na to wszyscy antyfaszysci itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk Czy niechec wobec antyfaszysty to zaraz faszyzm? 05.01.07, 17:00 - Nie, ale rasizm, gdy skierowany przeciw bambusowi. - Och, jaka ulga, bo to nieladnie byc dzisiaj faszystą. Zaraz czlowieka podpiszą pod Mlodziez W(iadomojaką) Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 Na lekcjach religii księża powinni 05.01.07, 16:30 mówić młodym ludziom o zaletach stosowania prezerwatyw,sami je stosują,wśród nich jest 30% homoseksualistów np.biskup Peatz stosował kondomy i jest zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek Księża jak i media przede wszystkim 05.01.07, 16:40 powinni mówić młodym ludziom, że nie nalezy za wszelką cene iśc do łóżka przed ślubem. Powinni mówić młodym ludziom, że jeżeli chcą zacząć życie seksulane, to powinni razem ze swoimi partnerami pójść do przychodni zrobić badania na obecnośc wirusa HIV. Powinni mówić młodym by nie pobijali rekordów w ilości partnerów. W końcu seks to nie tlen, żyć bez niego tez się da. A jak juz szaleć to z partnerem co do którego ma się pewnośc, że jest zdrowy. I to nie księżą a wszelakie typu media jak mtv, gazetki typu Bravo powinny to sobie wziąć do serca. Ale im to wyraźnie nie na rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: Księża jak i media przede wszystkim 05.01.07, 20:21 monikapiateczek napisała: > > > I to nie księżą a wszelakie typu media jak mtv, gazetki typu Bravo powinny to > sobie wziąć do serca. Ale im to wyraźnie nie na rękę... akurat gazetki i MTV to o gumkach trąbią głosno.. księża zakazują.. no i głupie stwierdzenie, że w gumce jakoś głupio! Odpowiedz Link Zgłoś
monikapiateczek Ale mi nie chodzi by się 05.01.07, 21:00 bzykać bo mozna się zabezpieczyć, chodzi o to aby sie bzykać mądrze, nie ze wszystkimi, czekać na właściwy moment, mieć stałego partnera, a prezerwatywy ułatwiają ..ie się każdego z każdym, niby bez konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ciek30 [...] 05.01.07, 16:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Re: Simon M. zostanie aresztowany na 3 miesiące 05.01.07, 16:48 Nie ma to tamto, koleś pięknie się przyczynił do walki z rasizmem w Polsce. Jak widać po powyższych postach... Ludzie, opanujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: Simon M. zostanie aresztowany na 3 miesiące 05.01.07, 21:10 > Naprawdę nie rozumiem, dlaczego tego wszystkiego nie robiłyście ze mną... Ja > nie mam nawet opryszczki... Skoro nie potrafisz zainteresować żadnej kobiety swoją osobą, to jest to Twój problem. Wynika to zwykle z kompleksów, sam to miałem, tylko nad tym da się pracować. Oczywiście jakbym zamiast tego zwalał winę na Murzynów, do dziś pewnie nie wiedziałbym co to seks i fantazjował na forach o murzyńskich pytach w odbycie niechętnych mi kobiet. Co kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 Czekamy na reakcję "autorytetów" 05.01.07, 16:41 Ciekawe, jakie to "autorytety moralne" odezwa się w obronie tego prześladowanego murzynka. Stawiam na Jarugę-Nowacką, Szczuke, Srodę albo Dunin. Gdyby dodatkowo jeszcze zarażał facetów, to do grona obrońców "bohatera pozytywnego" dołączyć mogliby Biedroń i Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Czekamy na reakcję "autorytetów" 05.01.07, 20:56 Na reakcję autorytetów musimy troche poczekać. Stoją właśnie w kolejce do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
777newbetterfastersatan Cała historia wielce pouczająca 05.01.07, 16:46 Wczoraj było 8, dziś 14... wstrzemięźliwy to ten "artysta" nie był. Pomimo tego tyle lasek z nim współżyło bez zabezpieczenia... Słów brak! A najbardziej to rozwlił mnie tekst jednej z ofiar, że ona nawet pomyslała o prezerwatywie, ale nic w tym kierunku nie zrobiła, żeby nie było to odebrane jako rasistowskie uprzedzenie. CZy jak mamy do czynienia z kimś w jaki kolwiek spsób "innym", to przepisy "BHP" już nie obowiązują? Używajcie prezerwatyw! Chyba, że macie partnera, któremu w 100% ufacie, ale nawet wtedy zastanówcie się, czy człowiek może tak naprawdę ufać komuś w 100%. Lektura wybranych artykułów na ten temat bardziej by się w szkole przydała niż słynne trójki, amnestia maturalna i minister Giertych razem wzięci! Odpowiedz Link Zgłoś
kilpikonna [...] 05.01.07, 16:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: Szanowni przedmówcy... 05.01.07, 20:25 kilpikonna napisał: > ...jesteście bandą bydlaków. Gdzie jest administrator tego forum?? dosc dużo roboty ma.. pomóżmy mu klikając w kosz.. Odpowiedz Link Zgłoś
gwajak11 podniecający murzynek 05.01.07, 16:59 fakt wczoraj napisał ze liczba zarażonych nie zamkie sie w setce,podobno 14 to on miał w niejeden tydzień tak przynajmniej mówił o nim jego znajomy,zapowiada sie lekkie trzęsienie ziemi w warszawie ale czy tylko w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: podniecający murzynek 05.01.07, 18:34 no cóż nie od dziś wiadomo że laseczki racuje duży rozmiar. A taki najłatwiej znaleźć u rasy czarnej. Taka ciekawość jak to jest z takim partnerem ciągnie, a że partner był frywolny to skończyło się jak się skończyło. Ciekaw jestem jak trzeba być naiwnym żeby uwierzyć że taki gość to nie ma lasek na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta to rasizm! faszyzm! kaczyzm! 05.01.07, 16:50 zatrzymano Antyfaszystę Roku (2003), bojownika o wolność i równość. Lewico wszystkich krajów, łącz się. Trzeba go bronić, bo do Oświęcimia polscy naziści go wyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass [...] 05.01.07, 16:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta dlaczego wpuszczono go do Polski bez badań?! 05.01.07, 16:53 gdy przyjeżdża zza granicy np.pies (obojętnie jakiej rasy;-)) to trzeba przedstwaić wyniki badań, że niej jest nosicielem chorób. Dlaczego ludzi to nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ciek30 [...] 05.01.07, 16:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
burke1 Re: a Simon Templair jak zwykle zdołał zwiać 05.01.07, 17:17 A najlepsze w tym wszystkom jest to, że ten jegomośc jest "Antyfaszystą roku". Ech, jak się popatrzy kto i jak zwalcza w Polsce faszyzm 60 lat po rozbicu Rzeszy, to aż człowiek zaczyna czuć sympatię... co najmniej do rewolucyjnych konserwatystów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kilpikonna Re: W związku z tym, Ty dla mnie 05.01.07, 17:09 Przeczytaj sobie posty sprzed mojego - te o "czarnej pałce" i o "asfaltach", i o tym, że wszystkie Polki wracające z Londynu należy obowiązkowo badać, bo a nuż dały jakiemuś "brudasowi"... to może coś ci zaświta i zrozumiesz, z jakich uogólnień i generalizacji wziął się Holocaust. Tamte wypiski też zgłosiłeś do administracji? Czy może uznałeś je za zdrową realizację wolności słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Ty juz jestes tak tepa politycznie ze wszedzie 05.01.07, 17:28 widzisz faszystkow co z zdroworosatkowym tokiem myslenia nie ma nic do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 A jednak jest mi troche zal, 05.01.07, 17:11 ze simon m. nie przespal sie z senyszyn, sroda, dunin czy inna szczuk; przynajmniej bylby z niego jakis pozytek Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ciek30 Re: A jednak jest mi troche zal, 05.01.07, 17:22 no, Senyszyn zrobiłaby mu lekkie sado-maso w tych swoich czarnych skórzanych uniformach...za to przy Środzie czy Dunin to chyba nawet najbardziej nagrzany asfalcik nie wykrzesał by z siebie erekcji... :I tak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
aska951 Re: A jednak jest mi troche zal, 05.01.07, 18:46 Ty zapewne głupolu osiągasz orgazm przy pis-dach typu Beger, Kalata, Hojarska, Kruk, lub tej babie z LPR od Rydzyka. Smacznego. Środa przy nich, to miss world. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte buahahaha ale dowalila Sroda miss heheh 05.01.07, 19:50 nie moge :D Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte A widzieliscie jego szyderczy usmiech podczas ares 05.01.07, 17:24 ztowania?! Skanadal! Odpowiedz Link Zgłoś
agaroba5 Re: Simon M. zostanie aresztowany na 3 miesiące 05.01.07, 17:30 Tak, zwłaszcza, że "prokuratura zdecydowała upublicznić wizerunek Kameruńczyka", co można zobaczyć na zdjęciu, obok artykułu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Simon M. zostanie aresztowany na 3 miesiące 05.01.07, 17:37 Nie jestem rasistą. Jestem qrva antysimonistą_M ! Odpowiedz Link Zgłoś
fakker Republika Kuba - Recepta na AIDS 05.01.07, 17:53 Cuba is the only nation on the planet to halt Odpowiedz Link Zgłoś
ra2er Zbrodniarz i ofiary losu 05.01.07, 18:01 Simon Mol jest oczywiście sku..synem. Ale dlaczego tak rzadko mówi się o głupocie zarażonych kobiet? Gziły się bez zabezpieczenia, więc po części same są sobie winne. ra2er.blox.pl/2007/01/Zbrodniarze-i-ofiary-losu.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Zbrodniarz i ofiary losu 05.01.07, 18:01 Na głupote nie ma lekarstwa. Te kobiety sa same sobie winne i szczerz mowiac nie jest mi ich zal. Jak sie puszczaja to niech maja. Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 [...] 05.01.07, 18:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dilan Bardziej niż HIV boję się tych komentarzy. 05.01.07, 18:32 A raczej ich ksenofobicznych autorów. HIV się nie boję, bo wiem, jak się przed tym bronić. Ksenofobia i rasizm to plagi znacznie bardziej podstępne i raczej nieuleczalne. Wiele można się dowiedziedzieć o Polakach przy okazji takich wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Bardziej niż HIV boję się tych komentarzy. 05.01.07, 18:35 dilan napisała: > A raczej ich ksenofobicznych autorów. HIV się nie boję, bo wiem, jak się przed > tym bronić. Ksenofobia i rasizm to plagi znacznie bardziej podstępne i raczej > nieuleczalne. Wiele można się dowiedziedzieć o Polakach przy okazji takich > wydarzeń. A ile sie dowiedziałes o czarnych i dziwk*ach? Czytasz ze zrozumieniem, czy wyciągasz tylko takie wnioski ktore Tobie odpowiadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
fourteen.words Re: Bardziej niż HIV boję się tych komentarzy. 05.01.07, 18:36 O ludziach kotku:) Rasistami są wszyscy ludzie na swiecie, tylko niektórzy potrzebują katalizatora aby sobie to uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
dilan Re: Bardziej niż HIV boję się tych komentarzy. 05.01.07, 18:38 He, he. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Długo nie musiałem czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
fourteen.words Re: Bardziej niż HIV boję się tych komentarzy. 05.01.07, 18:42 No i bardzo dobrze:) Im więcej ludzi świadomych tego że murzyni i biali nie mogą razem żyć tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte [...] 05.01.07, 18:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
deja.lu Słowo na k. 05.01.07, 21:22 Zapewne dlatego tak nazywasz te biedne dziewczyny, bo używasz tego słowa codziennie dziesiątki razy, jako przerywnik w zdaniu. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zawrat2 Re: Simon M. zostanie aresztowany na 3 miesiące 05.01.07, 18:42 Trudno mi zrozumieć naiwność tych młodych kobiet. Przecierz to inteligentne wykształcone osoby a nie jakieś nieuświadomione,przepraszam za zwrot,głupie gąski.Za ciekawość jak to jest z tego typu męszczyzną zapłaciły najwyższą cenę,cenę zmarnowanego życia swojego i swoich bliskich.Potwierdza się przysłowie, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, dla tych Pań niestety do prawdziwego. Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Co za bzdura! To kaszleć też nie będzie można 05.01.07, 18:50 w końcu jest parę bardzo groźnych wirusów przenoszonych też drogą kropelkową. Ku..! Wybaczcie ale to jest przecież jakaś komedia, w jakim ja kraju żyję, powiedzcie mi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
hiphoto63 Re: Co za bzdura! To kaszleć też nie będzie można 06.01.07, 08:51 Kaszlesz, bo musisz! J**sz, bo chcesz! Zrozumiałeś różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Niech odsiaduje w Kamerunie 05.01.07, 18:56 Deportację na koszt podatnika jakoś zniosę Odpowiedz Link Zgłoś
m111000 Upublicznić wizerunek wszystkich chorych na AIDS ? 05.01.07, 19:08 Czy należy na zasadzie analogii upublicznić wizerunek wszystkich chorych na AIDS w Polsce? Przecież nie wiadomo czy ci chorzy lub chore utrzymują kontakty seksualne z nieświadomymi tego zdrowymi osobami!!!! Z tego co podają nieoficjalne statystyki to większość prostytutek pochodzących z za naszej wschodniej granicy jest zarażona wirusem HIV!!!!! A jakoś nie słyszałem żeby ktoś je aresztował i groził 10latami więzienia. A mogę się założyć że taka przeciętna ruska prostytutka zaraziła wirusem HIV więcej osób niż jakiś tam murzyn. Zmierzam do tego że cała sprawa pachnie rasizmem. Bo jakoś prokuratora nie upublicznia żadnych białych osób chorych na AIDS w Polsce. Simon Moleke Njie otrzymał tytuł "Antyfaszysty Roku 2003", Tytuł przyznaje stowarzyszenie Nigdy Więcej. Wszystko wskazuje więc że sprawa aresztowania Simon Moleke Njie może być faszystowska i rasistowska prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: Upublicznić wizerunek wszystkich chorych na A 05.01.07, 20:23 sprawa wygląda tak, że jedna dziewczyna była na tyle odwazna aby oskarżyć kogoś o świadome zakazenie.. to pierwsza w polsce taka sprawa.. domyślam sie, że dziewczyna już żałuje.. żałuje, bo naczytała się pewnie na swój temat.. szkoda, że odwaznej (choć dość lekkomyślnej wcześniej) dziewczynie nikt za odwagę brawa nie bije.. a ubublicznienie wizerunku.. cóż debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Upublicznić wizerunek wszystkich chorych na A 05.01.07, 21:01 Jeśli dziewczyna jest mądra to nie żałuje, bo może zabierając Simonowi wolność przerwała łańcuch zarażen i uratowała komuś życie. Nie sądze też, biorąc pod uwagę jej stan zdrowia, że przejmuje się popisami "literackimi" paru idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś