bogdantadus 27.01.07, 12:56 Nikogo nie molestowal. Nikomu nie obiecywal pracy za seks. Nic nie wiedzial o rui i porobstwie w partii. W zaparte - to chlopska metoda. Na krotka mete skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejną ... 27.01.07, 12:57 Drogo kosztuje Jedrusia koalicja z pisiorkami. Argumenty musiały być mocne bo, jak słyszę, Anetka wycofuje się już pomału z imprezy. Powinien zwrócić się do zaskórniaków premiera o częściowe choćby zrefundowanie kosztów. Perwersja. A jak policzyć koszty rodzinnych awantur i wstydu. Oj, Jędruś, Jędruś, w co ty się wdałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Ja ojcem być nie mogę ... hehe! 27.01.07, 15:01 To moze i dobrze dla tego biednego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 27.01.07, 15:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy prokur. ma szukać ojca? Po co? 27.01.07, 20:42 Ojcostwo jest przestępstwem? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: kto miącho mlaszcze nie zachodzi do rzeźni 27.01.07, 21:45 kto miącho mlaszcze nie zachodzi do rzeźni Honoris seksdoktor. Maje imia Elzawieta, pokinu rodinu za kotleta! Ja chaczu polskowo miasa, lecz nie fiuta Lepiejasa. Niech to miaso ćpa Aneta i w dodatku za kotleta. Wspierajmy wierni członka szamboobrony i mówmy przy tym niech będzie pochylony, bo w naszym radiu jest taka praktyka, że czarnym ich sprawek się nie wytyka. W dodatku ten członek może być rządowy, członek dowcipny, prawy, episkopatowy! Słychać, że mlaszcze, szkaluje, zakwaka, wiadomo to PiSiOR z układu PiSiaka. Jeśli z seksem do DNA mierzi mnie afera, to szukam ojcostwa szamba u premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Może sprawdzić jurnych pp. Millera i Iwińskiego? 27.01.07, 22:35 Może "pokrzywdzona" dostała się pod nich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
brabancja Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 16:35 Lepper MUSI być niewinny i BĘDZIE niewinny bo inaczej kaczor odpadłby od koryta. Dla kaczora nic nie jest ważniejsze niż utrzymanie się u żłobu. To cel który uświeca środki. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 17:38 Opiekuje sie tez swoim kotem ... to dobry czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 20:06 i cyklistami po piwku - dobry czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 20:32 I o malutki kościółek w stolicy (za 110 mln) dba, dobry katolik... Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 20:48 Wielki czlowiek, choc niewysokuchny! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Sprawę Leppera schowa się jak lojalkę Jarka. 27.01.07, 20:30 > Lepper MUSI być niewinny i BĘDZIE niewinny bo inaczej kaczor odpadłby od koryta Racja, ale na wszelki wypadek upewnili się czy Andriu nie zapłodnił Pani K. (badania DNA za granicą). Gdyby wyszło, że sfałszowali badania to byłby niezły hałas a tak to teraz spokojnie Lepper będzie grał pokrzywdzonego a Jarek K. będzie mówił o zamachu stanu i złych mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Oto wicepremier rządu Polskiego! 27.01.07, 12:57 Nic dodać nic ująć - niech żyje IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 0_D_S_Z_C_Z_E_K_A_J_C_l_E i płaćcie !!! 27.01.07, 13:11 Nie udało się obalić rządu. A tu ustawa deubekizacyjna rozliczenie 16 lat złodziejstwa ujawnienie przekrętów w ministerstwie finansów,ujawnienie afer WSI. PO Sldowska aferalna Polska kona. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanine_garofalo [...] 27.01.07, 13:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: 0_D_S_Z_C_Z_E_K_A_J_C_l_E i płaćcie !!! 27.01.07, 16:39 PISowskoSamooborowa aferalna Polska kona i skona, kiedy Lepper dostanie wyrok w nastepnych 2 procesach i pójdzie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Oto wicepremier rządu Polskiego! 27.01.07, 18:45 To zwyczajnie jest już nudne.Panowie piszący znajdźcie coś ciekwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejną ... 27.01.07, 12:58 jakoś tk smiesznie gdzy lepperek kiedyś tam coś chlapnął o złodziejowatych politykach m.in.niejakim pickorskim prokuratura Z URZĘDU prowADZIŁĄ SPRAWA. ZOSTAŁ CHYBA NAWET SKAZANY. PÓZNIEJ KOLEDZY PARTYJNI WYGONILI NIEJAKIEGO PICKORSKIEGO CÓS W TEMACIKU NIECZYSTYCH INTERSÓW. i nikt lepperkowi nie powiedział-PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 A może on nie może mieć dzieci? 27.01.07, 13:00 Na przykład świnka padła mu w dzieciństwie na klejnoty. Teraz Andro rekompensuje sobie aktywnością polityczną brak możliwości spełnienia się jak mężczyzna, partner seksualny i ojciec? Moze to nieszczęliwy człowiek? Proponuję zorganizować ogólnowiejską zbiórkę pieniędzy na leczenie przewodniczącego Andrzeja. Najlepiej w Rumunii to leczą wszczepiając jądra goryla. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura 120 osób już przesłuchano ws. ojcostwa i co? 27.01.07, 13:08 i nic, jedyny prawdziwy ojciec to ojciec derechtor Odpowiedz Link Zgłoś
jeanine_garofalo Lesbijki i kucharki - przylaczcie sie do ruchu 27.01.07, 13:13 podtrzymania Andrzeja przy wladzy kuchary.pl Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Lesbijki i kucharki - przylaczcie sie do ruch 28.01.07, 18:36 Andrzej jest grożny,ma ładunki jądrowe!Nie na próżno był kierownikiem Ośrodka Hodowli Zarodowej w PGR-e. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Lepper jest czysty jak lza ! Pszenicy tez nie wyrz 27.01.07, 13:15 ucal na bruk. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Pewnie, że nie wyrzucał pszenicy na bruk 27.01.07, 13:18 przecież wysypywał na tory, a to co nie to samo. Więc spie..j dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Bo to grzech, a Mulat to katol jak kazdy ze wsi 27.01.07, 15:05 Dosyc tego cyrku z dr Swiniopasem! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 UWAGA !!! UWAGA !!!. 27.01.07, 13:21 To proste Pani Krawczyk za milczenie i wycofanie sie z poprzednich zeznan dostalo dosc pokazna sumke pieniedzy oraz niemale alimenty od Andrzeja Lepera. Informacja jest sprawdzona i pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
robert1111111 Re: UWAGA !!! UWAGA !!!. 27.01.07, 13:27 Cytat: "... Ja ojcem być nie mogę - powiedział Lepper." No cóż, od pewnego wieku już po prostu się nie da :( Ale (mam nadzieję) dawniej mógł? Są dzieci przecież. Mówią do niego "Tato". Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: UWAGA !!! UWAGA !!!. 27.01.07, 14:26 Co do matki to można zawsze być pewnym ale ojców może być wielu, przykład Anetki to pokazuje:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senteno Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 13:43 Wyborcza dała d...py. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 13:48 Ostro dała....ha ha ha ha ha...... Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejną .. 27.01.07, 13:49 cham lepper zachowuje bolszewicka czujnosc. szkola kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
watford1 Re: Trudna prawda 27.01.07, 13:54 Z rozmowy z Ireną dowiedziałem się że Endriu faktycznie nie jest ojcem corki Anety, on w ogóle nigdy nie był ojcem i napewno nie będzie.Gdyby nie Jej (Ireny) wieloletnia przyjażń ze Staszkiem, Endriu byłby bezpotomny.To jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 POLSKO!!Możesz spac spokojnie.Tow.Lepper nie jest 27.01.07, 14:32 ojcem tego dziecka. W RFNie sprawdzili i porownali jego dna z dna dziecka, kozy, i żubra. Na szczęście wszystkie wyniki okazały się korzystne dla tow.Przewodniczoncego. W tym tygodniu porównywac jeszcze bendom jego dna z dna świni ,osła i buraka. Wynik trudny do przewidzenia. Dlatego bukmacherzy obstawiają jak 1 : 100, ze jeden z wyników będzie pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 14:01 Żałosni "dziennikarze",ten chłopek-roztropek was wydutkał a nie Anetę K.... gratulacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
majka9959 Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejną .. 27.01.07, 14:06 skończcie wreszcie te obrzydliwe insynuacje wszyscy obywatele mają juz tego dość. Co obywateli obchodzi kto jest ojcem dziecka jakiejś ku... Szukanie ojcowstwa zostawcie sądom. Jako redaktorzy wcale nie jesteście lepsi od tej ku... Marnotrawicie nasze obywateli pieniądze. Może wreszcie napiszecie o czymś dobrym. Wiadomo że dla żydostwa naród polski jest wrogiem,Leper chyba też. Przecież szef Agory przejął gazetę podstępem i szarogęsi się teraz jako wielki szef a wszyscy wiedzą jakim był oszustem od zawsze - kłania się mocherowy berecik. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Lepper buduje tarczę antyplemnikową dla polityków 27.01.07, 14:09 To będzie tarzcza chroniąca Polskę przed plemnikami z Iranu ? Chłopy nie patrzą na globus i im wszystko jedno co gadają politycy ? Odpowiedz Link Zgłoś
6666q Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 14:19 To tak samo jak Hania, najpierw twierdziła że złożyła oświadczenie w terminie, potem że nie musiała składać oświadczenia a teraz mówi ze ją Wojewoda wprowadził w błąd. Co będzie następne, chwilowa niepoczytalność? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re: Lepper trzymaj sie niech sperma będzie z tobą 27.01.07, 14:41 co prawda anetka k. ta prostytutka bardzo słabo oceniła twoje wzwody (raczej zwisy) ale popracuj nad tym bo DNA masz wzorcowe a sztuczna szczękę wprost zabójczą .Czy stosujesz andzrej płyn na odgnioty po szyucznej szczęce? To pomaga nie trzeba tak językiem przewracać. Odpowiedz Link Zgłoś
www.epolityka.net Re: kto miącho mlaszcze nie zachodzi do rzeźni 27.01.07, 14:49 Andrzej Lepper robi wrażenie coraz bardziej zdesperowanego. Trudno jednak żałować kogoś kto reprezentuje takie zdemoralizowanie, prymitywizm i chęc utrzymania stołka ze wszelką cenę. Gdzie jego spece od PR? Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop a propos stołka za wszelką cenę - Walz jest w tym 27.01.07, 20:50 dobra ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejną .. 27.01.07, 15:00 nie musiał robić, wystarczy,że ktoś ze znajomych Anety wziął jego szklankę,a potem dostarczył ją wraz z materiałem Anety i jej córki do badania,żeby się upewnić. No i okazało się,że po sprawie. Aneta jest tak atrakcyjnym pracownikie że wszyscy się o nią biją,a ona sama opędza się od propozycji pracy. Nigdzie na świecie nie robi się kariery przez łózko,te wszystkie gwiazdki filmowe dos- tają rolę za swój talent,a nie za wskakiwanie do łóżek starym reżyserom.Moles tują tych starców,że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 15:14 Znowu stary Ci schowal pastylki? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 19:25 nikt nie zwrócił uwagi na absurd sytuacji, jakaś panienka przypomaniała sobie niby po 4 latach,ze minister może być ojcem jej dziecka,bo ją molestował i żądał rzekomo świadczenia usług seksualnych za pracę. I ona ochoczo z uśmiechem pracowała. Teraz zaczęli dąć sprawę o haniebne molestowanie i naruszające dobre imię ministra żądanie poddania się badaniu o ustalenie ojcostwa. Dla dowcipu twierdzą,że badanie nie jest potrzebne,bo nie jest ojcem,ale molestować mógł. Czy zostanie ustalone,kto wysłał i namówił panią Anetę na te opowieści ? Wątpię,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Lepper: Chcą mnie podstępem wciągnąć w kolejn 27.01.07, 20:52 Jednak schowal ... hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden dlaczego sex afera jest skandalem? 27.01.07, 15:16 szczegolnie w polsce ,gdzie ;kto nie smruje ten nie jedzie.przynajmniej tak bylo za "dobrych"komunistycznych czasow.np;popularna waluta atrakcyjnych kobiet bylo i jest placenie sexem.ilu dostawalo sie na studia czy do dobrej szkoly w polsce za sprzedane krowy czy inne bydlo.ilu siedzialo i siedzi na stanowiska bo mieli na danie w "lape". wiec dziwi mnie to ze stalismy sie tak moralni tak szybko.wiec wrogowie leppera sadzac po sobie majac podobene afery na swoich kontach.rospoczeli atak na leppera,wychodzac z wniosku jezeli my to robimy on musi byc taki sam.niestety tym razem nie udana akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: dlaczego sex afera jest skandalem? 27.01.07, 15:28 Dzisiaj jest inaczej - buduje sie swiontynie za 40 melonow, posly modlom siem o dyszcz ... Polacy to NArod Wybrany! Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon Po kiego grzyba te testy, skoro zarówno matka 27.01.07, 15:30 dziecka, jak i sam Lepper zaprzeczają by był on ojcem tego dziecka. Za dużo pieniędzy ma prokuratura, by je tak bezsensownie wyrzucać w błoto? Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Po kiego grzyba te testy, skoro zarówno matka 27.01.07, 15:32 Moze matce ktos zaplacil, a Mulatowi wierzyc moze tylko sluchacz Radyja! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas [...] 27.01.07, 16:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Co za inteligentny facet - trzy doktoraty! 27.01.07, 16:43 doktorat numer 1 - z prakseologii bata jako narzedzia linczu, doktorat numer dwa - za umiejetne powiazanie palonego asfaltu z guma z palonych opon na blokadach, doktorat numer trzy - za twórcze stosowanie nowatorskiej metody zapylania w warunkach ograniczonej sprawności umysłowej... Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Co za inteligentny facet - trzy doktoraty! 27.01.07, 17:36 Ten trzeci po rosyjsku! Ten facet to geniusz cepa zbozowego! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Mam nadzieję że na koszt tej... pani 27.01.07, 16:32 A nie z pieniędzy podatników! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Jama314.. Aneta K., nigdy nie twierdziła,że Leper 27.01.07, 18:07 jest ojcem jej dziecka !.. Podaj kiedy i w które gazecie!..Podała tylko i wyłącznie łyżwińskiego... A tak naprawde, kogo obchodzi, czyje to jest dziecko/ Sprawa to czy sie O WYKORZYSTYWANIE SEKSUALNE{MOLESTOWANI},KOBIET W SAMOOBRONIE Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Racje... 27.01.07, 19:37 Ale jest sprawcą tego całego zamieszania i niech bierze konsekwencje tego działania na siebie,a nie spycha je na podatników. Przez delikatność nie będę nazywał dosadnie i komentował faktu, że sama nie wie kto tym ojcem jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Jama314.. Aneta K., nigdy nie twierdziła,że 27.01.07, 19:42 Konkretnie kto kogo i ile lat temu....znowu masz atak histerii...werterku.. czy monachusie ..czy jak ci tam dzisiaj zgodniku... Odpowiedz Link Zgłoś