galba 31.01.07, 07:46 Niewiniątko Nurowski. Facet w pocie czoła, uczciwie kradł pierwsze 10 milionów dolarów a ci się czepiają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb63 i bardzo dobrze!!!!!!! 31.01.07, 08:49 bez wyroku sadu??oskarzac dla oskarzania, szkalowac dla szkalowania, deptac dla podeptania....... galba.net - prywatny dla gey'ow "Labirynt" galba -najwiekszy pedal IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Galba gejem? 31.01.07, 13:35 > galba.net - prywatny dla gey'ow "Labirynt" galba -najwiekszy pedal IVRP Sugerujesz, że Galba jest gejem? Hmm... teraz to wszystko zaczyna mieć sens. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 08:53 galba napisał: > Niewiniątko Nurowski. Facet w pocie czoła, uczciwie kradł pierwsze 10 > milionów dolarów (...) A masz na to jakieś dowody, Galba? Czy po prostu łżesz jak pies zgodnie ze starą zasadą Goebbelsa - "kłamać, kłamać, kłamać - a coś z tego zostanie"? Jesteś wyjątkową kanalią i gnidą, Galba. Szczęście, że nie żyłeś 50 lat temu, bo byłbyś ubeckim szpiclem albo partyjnmym aparatczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 09:07 Panowie, wyluzujcie! Przecież wiadomo, że nie było żadnych prawdziwych agentów, materiały fabrykowali dla premii nieliczni nieudacznicy, żeby dorobić do głodnej pensyjki, a cała ta lustracja to polowanie na czarownice. Tylko dzieci wierzą w czarownice; poważni ludzie nie biorą tego na poważnie. Jest się o co kłócić? Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 14:59 A ja Nurowskiego szanuję. Przyznał sie do współpracy z wywiadem, i walczy z oszczerstwami. Od kilku miesiecy przestałam właściwie ogladać wiadomości i publicystykę na TVP wstrzaśnięta manipulacją i stronniczościa TVP. Najpierw trzeba było uważać na jej skręty w lewo-teraz to sa super ostre zakrety w prawo- a miało być inaczej, feee... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Czy jest sie o co kłócić? 31.01.07, 15:14 Otóż jest. Michta - to najwiekszy harcownik propissowski. Wódz watahy, ktora gustuje w opluwaniu przeciwników. Kurski pokazał im, że wystarczy cisną w ofiarę garścią pomyj i na pewno cos sie przyklei. Jeżeli tak chąc oni budować IVRP - kraj pikeny spokojny - to ja mówię, że znam takie numery z peerelii i przypomina mi to tych wszystkich peerelowskich szmaciarzy. Zadziwia mnie, że argumenty stronników pissu są, jakby żywcem wzięte z gadzinowej prasy ciemnego peerelu (lata 60). Michta jest dla mnie nowa wredna wersja Kazimierza Kąkola. I takiej Polski ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś