Dodaj do ulubionych

Nurowski z Polsatu: pozwę TVP

31.01.07, 07:46
Niewiniątko Nurowski. Facet w pocie czoła, uczciwie kradł pierwsze 10
milionów dolarów a ci się czepiają...
Obserwuj wątek
    • bb63 i bardzo dobrze!!!!!!! 31.01.07, 08:49
      bez wyroku sadu??oskarzac dla oskarzania, szkalowac dla szkalowania, deptac dla
      podeptania.......

galba.net - prywatny dla gey'ow "Labirynt" galba -najwiekszy pedal IVRP
      • igraszka Galba gejem? 31.01.07, 13:35
        > galba.net - prywatny dla gey'ow "Labirynt" galba -najwiekszy pedal IVRP

Sugerujesz, że Galba jest gejem? Hmm... teraz to wszystko zaczyna mieć sens.
    • puuchatek Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 08:53
      galba napisał:

> Niewiniątko Nurowski. Facet w pocie czoła, uczciwie kradł pierwsze 10
      > milionów dolarów (...)

A masz na to jakieś dowody, Galba? Czy po prostu łżesz jak pies zgodnie ze starą zasadą Goebbelsa - "kłamać, kłamać, kłamać - a coś z tego zostanie"?

Jesteś wyjątkową kanalią i gnidą, Galba. Szczęście, że nie żyłeś 50 lat temu, bo byłbyś ubeckim szpiclem albo partyjnmym aparatczykiem.
      • pokojowa Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 09:07
        Panowie, wyluzujcie! Przecież wiadomo, że nie było żadnych prawdziwych agentów,
        materiały fabrykowali dla premii nieliczni nieudacznicy, żeby dorobić do głodnej
        pensyjki, a cała ta lustracja to polowanie na czarownice. Tylko dzieci wierzą w
        czarownice; poważni ludzie nie biorą tego na poważnie. Jest się o co kłócić?
        • mojboze Re: Nurowski z Polsatu: pozwę TVP 31.01.07, 14:59
          A ja Nurowskiego szanuję.
          Przyznał sie do współpracy z wywiadem, i walczy z oszczerstwami.
          Od kilku miesiecy przestałam właściwie ogladać wiadomości i publicystykę na TVP
          wstrzaśnięta manipulacją i stronniczościa TVP.
          Najpierw trzeba było uważać na jej skręty w lewo-teraz to sa super ostre zakrety
          w prawo- a miało być inaczej, feee...
        • 1410_tenrok Czy jest sie o co kłócić? 31.01.07, 15:14
          Otóż jest. Michta - to najwiekszy harcownik propissowski. Wódz watahy, ktora
          gustuje w opluwaniu przeciwników. Kurski pokazał im, że wystarczy cisną w
          ofiarę garścią pomyj i na pewno cos sie przyklei. Jeżeli tak chąc oni budować
          IVRP - kraj pikeny spokojny - to ja mówię, że znam takie numery z peerelii i
          przypomina mi to tych wszystkich peerelowskich szmaciarzy. Zadziwia mnie, że
          argumenty stronników pissu są, jakby żywcem wzięte z gadzinowej prasy ciemnego
          peerelu (lata 60). Michta jest dla mnie nowa wredna wersja Kazimierza Kąkola. I
          takiej Polski ja nie chcę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka