pogromca_gamonia 01.02.07, 07:25 Janik pryskaj do PISu, tam bedziesz bezpieczny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Czerwona gangrena 01.02.07, 07:27 Dlatego warto było wybrać PiS. Polska potrzebowała takiego oczyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Rozwolnienia Galba 01.02.07, 07:39 Bo rzady PiSu sa jak rozwolnienie. Nie wazne jak bardzo zacisniesz posladki, zawsze troche przecieknie. A pozniej okazuje sie ze przeciek jest smierdzacy, o bardzo niskiej wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bs001 nasz dziennik- katolskie czytadło dla półrozumnych 01.02.07, 09:01 moherów i wyznawców rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Re: Czerwona gangrena 01.02.07, 07:40 Znałem kiedyś dość dobrze K.Janika i myślę że można mu różne rzeczy przylepić ale nie wyłudzenia,czy kombinatorstwo finansowe - nie ta natura. Odpowiedz Link Zgłoś
leon000 Re: Czerwona gangrena 01.02.07, 07:44 Galba spadaj i oczyść forum ze swojej osoby Nie jestem sympatykiem Janika Myślę jednak, że aktualna władza już od samego początku zbiera haki na lewicę i już by coś wykombinowała czytaj: zlustrowała, deubekizowała, dekomunizowała, etc. Wielce opiniotwórczy Nasz Dziennik (raczej wasz ;) ) puszcza jakiegoś odgrzewanego kotleta To co mnie przeraża, to fakt, iż Nasz Dziennik trafił do przeglądu prasy. Nawet do TVN24 - widziałem dziś rano Przecież jeszcze 2 lata temu była to branżowa gazeta wyznawców pewnego ojca dyrektora, a dziś niemal że organ prasowy rządu i PIS-U Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dziwisz się? 01.02.07, 09:48 leon000 napisał: > > To co mnie przeraża, to fakt, iż Nasz Dziennik trafił do przeglądu prasy. > Nawet do TVN24 - widziałem dziś rano > Przecież jeszcze 2 lata temu była to branżowa gazeta wyznawców pewnego ojca > dyrektora, a dziś niemal że organ prasowy rządu i PIS-U Sam podałeś powód, dlaczego trafił do przeglądu prasy. Skoro jest organem prasowym rządu... Jaki rząd, taki organ. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Czerwona gangrena 01.02.07, 07:57 Tygodnik "Wprost" napisał na swojej stronie internetowej, że wojewoda mazowiecki Wojciech Dąbrowski próbował wyłudzić praw jazdy. W 2004 r Dąbrowski wnioskował o wydanie wtórnika dokumentu. W podaniu nie napisał jednak, że... prawo jazdy zabrała mu policja. Dąbrowski odniósł się do zarzutów i oświadczył, że "nigdy nie usiłował wyłudzić jakichkolwiek dokumentów". Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Re: Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 07:45 Czyżewski? Czy to ten podejrzewany o chorobę umysłową i konfabulację? Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: to nie ten - to inny orzeł 01.02.07, 08:44 czyżewski to ten, który nie mógł przyjechać do polski złozyć zeznania w aferze paliwowej, bo jest tu scigany listem gończym i byłby od razu aresztowany. takich to wiarygodnych świadków ma pis;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Mazowiecki i s-ka fajnych mają koalicjantów(LiD):D 01.02.07, 07:58 Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.piekut Re: Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 08:05 Głupis. Pomysl logicznie i nie pisze bzdur. "Nasz dziennik" na bazie którego pisze niniejszy artykuł "Wyborcza", to gazeta wydawana przez Radio Maryja. Znając sympatię RM dla obecnego rządu można więc powiedzieć śmiało, że p. Janik nie będzie miał kompletnie czego szukać w PiSie. To chyba logiczne? Nie pisze więc, że PiS stanie się schronieniem dla kogoś kto powinien być rozliczony ze swojej "biznesowej" przeszłości, bo nie stanie sie na pewno!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1965kl Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 08:07 podobno są dowody na niepoczytalność Antoniego M Odpowiedz Link Zgłoś
karwoj8 Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 08:45 Oczywiście, że sprawa Janika z SLD była wyciszana a przez to nigdy nie wyjaśniona w komisji orlenowskiwej przez przyjaciół politycznych Janika takich jak Macierewicz, Waserman, Miodowicz, Giertych. Co też za wpływowych przyjaciół ma ten Janik a marnuje się gdzieś na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh "Czy te oczy moga kłamać ?" wg słów piosenki ! 01.02.07, 08:56 Worek z przekrętami czerwonków dopiero rozwiązano,az strach zajrzeć do środka !! Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 zastępstwo ?? 01.02.07, 09:23 Braknie tematu 'Oleksy' to trzeba wymysleć 'Janika' . Szarpanko trwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek bo jednemu sie wydaje że, wie... to Janik do pudła 01.02.07, 09:29 aresztowania w wyniku przekonań jednego gostka to już normalka Odpowiedz Link Zgłoś
wimwim Re: Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 09:53 Od Bałtyku po gór szczyty, od Bugu po Odrę ten proceder trwał od 1994 r. Za czyim przyzwoleniem-zapytacie???? A poczytajcie chociażby dzisiejsze posty- ilu jest( tu na forum) tych, co oczekują prawdy? LUDZIE -PRZEZ 13 LAT -OD 1994 R BUDZET PAŃSTWA STRACIŁ > 60 MILIARDÓW ZŁ!!! A może jest tak, że tym razem dyżurni internauci( opłacani przez...) okupuja dziś to forum? Znam od " kuchni" przekręty paliwowe. Wiem jaka ich geneza, kto trzymał parasol nad nimi( poczytajcie posta sprzed 2 lat-ponawiam go co kwartał). >>>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=45156408&a=45160053 Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 do 'wimwima' 01.02.07, 11:14 Jeśli wiesz ,a nie powiadamiasz prokuratury to popelniasz przestępstwo. Podejrzewam tylko ,że należysz do tych ,którzy wyroki ferują metoda 'głosowania', czyli poprzez sympatie i antypatie. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminek Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 13:21 Nie słuchaj, Janik, fałszywych doradców. Jedyne dla ciebie wyjście to skoczyć na Platformę. Tam przynajmniej znajdziesz współczucie i zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar113 Krzysztof Janik zamieszany w aferę paliwową? 01.02.07, 16:31 Tyle tych afer już było,i nic nik nie stracił,pracuje gdzie pracował,kradnie jak kradł,po co o tym pisać,skoro na darmo... Odpowiedz Link Zgłoś