Gość: Pani Gosc portalu IP: 178.73.63.* 07.12.10, 21:04 Czy jak partner w zwiazku nie wychodzi z inicjatywa spotkania, znaczy ze mu nie zalezy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coelka Re: jak kobiecie w zwiazku zalezy bardziej - czy 07.12.10, 21:44 Moim zdaniem to zależy jak sie w innych sytuacjach zachowuje ten pan. Czy dzwoni, czy jest ogolnie miły i czuć, ze sie stara. Czy się interesuje na tych spotkaniach co słychać , jak samopoczucie twoje, co np. w domu, u rodziców , w pracy , takie niby głupie pytania mogą dużo powiedzieć o intencjach partnera, partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani gość portalu Re: jak kobiecie w zwiazku zalezy bardziej - czy IP: 178.73.63.* 07.12.10, 22:04 ostatnio mam wrazenie, ze aby tylko podtrzymac znajomosc ze mna, ja mu powiedzialam co czuje do niego i po tym sie oddalil odemnie, kiedys mowil ze nie chce powaznego zwiazku ale to bylo dawno i niewiem czy nadal tak jest.... wiec niewiem czy jest tak ze jest mu wygodnie ze ktos jest w niego wpatrzony, czy naprawde potrzebuje mnie, to nie jest typ ktory mowi o uczuciach, ale gdzies pod skora mam to, że jakby chcial to by bardziej to okazywal czy nawet mowil, jak sie chce to moze, moze nie jestem TA dla niego, wiec tym bardziej niewiem czy pakowac sie w cos takiego jak czuje ze caly czas mi bardziej zalezy niz jemu... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique partner? 07.12.10, 23:22 a co to za zwyczaj zeby kazdego potencjalnego bzykacza nazywac partnerem? co to za partner ? prowadzicie razem zycie, macie wspolne sparwy, finanse, wspolne sprawy, cele zyciowe , jetescie w zwiazku partnerskim, taze finansowym? zaraz tam partner... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mua Re: jak kobiecie w zwiazku zalezy bardziej - czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 13:31 ja mu powiedzialam co czuje do niego Tego się nie robi. Nigdy przenigdy. Nawet się tego nie okazuje, bo facetowi się zaraz zmienia o 180 stopni percepcja rzeczywistości i Twojej w niej osoby. NIE warto, bo prędzej czy później to Cię będzie bolało, bo albo on Cię osra, albo będzie wykorzystywał, póki mu wygodnie. Ale w 2 stronę też nie warto, bo się nie zrealizujesz w takim związku. Jedno co warto to upić się warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: jak kobiecie w zwiazku zalezy bardziej - czy 08.12.10, 11:18 witaj Nie bardzo rozumiem twoje pytanie. Używasz określenia "partner" - czyli kto to jest? Dla mnie partner, to ktoś z kim jest się w związku, wiec o co chodzi z tą propozycją spotkania? Może niezręcznie się wyraziłaś. może chodzi ci o znajomego. Wówczas, tak, rzeczywiście - jeśli nie występuje z propozycją spotkania, to najwyraźniej nie ma na to ochoty. Trudno! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś