brocha 02.02.07, 07:21 Premier czeka na instrukcje z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prorok14 Przekopać 02.02.07, 09:31 Przekopać Mierzeję Wiślaną www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Przekopać 02.02.07, 10:17 Najlepiej w trzech miejscach, żeby ciśnienie było równe. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy Pan Prezydent już dziękczynił Rydzykowi? 02.02.07, 10:54 A powinien to uczynić na kolanach i z głową posypaną popiołem. Odpowiedz Link Zgłoś
brabancja Premio zapewne uprosi Ojca Rezydenta o audiencję 02.02.07, 13:02 i wybłaga przebaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Radio Maryja o ministrze Wiecheckim: To partacz 02.02.07, 19:06 ciekawe ile czasu im zajmie zrozumienie, że tyczy to wszystkich ministrów. razem z prajm ministrem ;) ale są na dobrej drodze ... Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Moim zdaniem, skoro św. Piotr był rybakiem a Radio 02.02.07, 10:19 Maryja "łowi" ludzi dla zbawienia wiecznego, to ministerstwo rybołóstwa należy mu sie z automatu. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Moim zdaniem, skoro św. Piotr był rybakiem a 02.02.07, 10:46 Właśnie, sybolem chrześcijan jest Rybka. A Radio Maryja nadaje na chrzecijańskiej fali. -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
jozue.com Może nowe ministerstwo? 02.02.07, 10:48 A może tak nowe ministerstwo do spraw Radiijjowych? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek75 Re: Przekopać 02.02.07, 13:10 Gdyby premier miał jaja. Zamiast klęczeć i obcałowywać pulchne rączki tatki Rydzyka, powinien chwycić za telefon i zdrowo opieprzyć katabasa za mieszanie się do polityki personalnej rządu. Wechecki to nie najszczęśliwszy wybór, ale co klechę obchodzi kogo na stanowisku stawia premier. Kto tu q..rwa rządzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Przekopać 02.02.07, 14:05 wiesiek75 napisał: >...Kto tu q..rwa rządzi ? Oczywiście, rządzi Rydzyk. Wystarczy, że kiwnie palcem i Kaczory utracą połowę elektoratu. Jak kiwnie drugim palcem, koalicjanci wyjdą z rządu i będą nowe wybory. A wtedy Kaczory powrócą tam, skąd przyszły - na swoją starą kanapę. Jednak szanse na to są małe, bo Rydzyk nie ma innych kapciowych, na których zagłosowałaby ta druga połowa elektoratu Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 09:33 Polska to jedyny kraj na świecie, w ktorym radio decyduje o tym, kto ma byc ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Nie jakieś tam "radio" 02.02.07, 10:24 Tylko Radio Maryja Katolicki Głos w Twoim Domu. Jedyne niezależne i rzetelne media w Polsce ;) Nie wierzycie - zapytajcie Premiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Ja uwazam to za postęp, powiedzieli porawdę 02.02.07, 14:09 Tylko argumenty nie te :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaa71 Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:44 Nie tylko ministra! Rydzyk mienuje tez ambasadorów, zmienia prawo, ustanawia księży osobami nietykalnymi itd Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Zbigniew Sulatycki, wiceminister transportu w rząd 02.02.07, 09:36 Jana Olszewskiego, uważa, że "Wiechecki szkodzi polskiej gospodarce morskiej Ale o tym wszyscy (Prócz buraków, kartofli i faszystów) wiedzieli już wcześniej. To on dopiero teraz o tym mówi? Inna sprawa że lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Jak za czasów PRL 02.02.07, 09:41 Wówczas kierownica rządu znajdowała się w Moskwie.obecnie w Toruniu.Pytanie -kiedy wróci do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Jak za czasów PRL 02.02.07, 09:47 kobog napisał: > Wówczas kierownica rządu znajdowała się w Moskwie.obecnie w Toruniu. mylisz się, przyjacielu. rydzyk jest agentem moskwy i z moskwy jest sterowany. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Jak za czasów PRL 02.02.07, 11:14 Przepis na nowy-stary tort: Warstwa czerwona,warstwa piachu,warstwa czarna ...itd Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Jak za czasów PRL 02.02.07, 11:58 Też o tym słyszałam... Kiedy to jacyś dziennikarze wreszcie zbadają, póki nie jest za późno????? Odpowiedz Link Zgłoś
antymoher5 Minister ds Propagandy Rydzyk 02.02.07, 09:45 Kogoś kaczki muszą słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 09:51 Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka, najlepiej takiego co by jutro jakiejs "organizacji roszczeniowej" obiecal ze cala polska gospdoarke morska odda na te ich pazerne roszczenia. prawica.net/node/3736 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 junkier.. ty jesteś brunatno-czarny krętacz.... 02.02.07, 10:00 jak ojciec-kierownik imć Rydzyk!.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 10:10 Znowu nie bierzesz tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper O czym ty mówisz? Jacy kretacze? Przeciez nikt 02.02.07, 10:47 zadnych żadań nie wysuwa? RM stwierdziło fakt ogólnie znany od dawna. Nie jestem zwolennikiem ojca dyrektora ale przyznaje mu rację, facet nie jest przygotowany do tej roli. Jako asystent dobrego ministra tak, cos by sie nauczył. Spójrz prawdzie w oczy, nikt tu niczego nie sprzedaje ani nie oddaje, dla wszystkich Polska znaczy wiele i wiekszość cos dla tej Polski robi cicho, cierpliwie i mozolnie.Ty krzyczysz, plujesz i pozytku z tego tyle co z psa nawozu. To ze sie róznimy nie znaczy ze nie mozemy razem budować. Nie obawiaj sie, ja nie wykopie dołu z modlitwa na ustach by Cie tam wepchnac i odmówić "wieczne odpoczywanie". Mnie naprawde w domu, szkole, pracy i na religii (poza szkoła) uczyli szacunku dla innych. I takich jak ja jest wielu. To co tu wypluwasz podpada pod co najmniej dwa przykazania, nie zabijaj i nie mów fałszywego swiadectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 11:12 To GW moze byc jawnie zgryzliwa i szydercza wobec rzadu a mnie nie wolno (rzecz jasna vs. ideologii gw)? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Każda gazeta ma informowac i komentować 02.02.07, 12:04 Ty też, tylko rób to z jakims smakiem a nie żółcią, wiecej zyskasz, moze nawet przekonasz albo sam cos zweryfikujesz, nigdzie nie jest powiedziane ze GW ma monopol na prawdę, ani tez zadna inna. Maja tam zespół który naprawde sporo ma informacji, wiele osób z tego składu sporo wniosło własnego wkładu w wolnośc tego kraju. Owszem, maja czasem jakies dziwne komentarze i mozna sie z nimi nie zgadzać. Osobiscie formuła gazety mi odpowiada, podaja wiele informacji i komentarzy które moge sobie przefiltrować, wiesz co mnie u nich wnerwia? Ze próbuja szczególnie młodsi isć na tania sensację, jak kilka innych tytułów. Jak to zacznie dominować nie bedę jej czytał. A tak prywatnie powiedz mi czym cie ten rzad tak zachwycił? Amatorszczyzną i niezdarnoscia które chce przykryć jakimiś dziwnymi ruchami. Po co to wszystko, niech zaczną rządzic a nie robic cyrk będa mniej krytykowani. Pamietasz jak Miller nic nie robił tylko buzka krytykował? Czy GW go chwaliła czy tez mu dowalała? a Miller za wiele nie zrobił, jego formacja w wyborach dostała baty, ale, po takim rzadzie jak ten nie wiem czy nie odzyskają sporej częsci wyborców. Popatrz z tej strony, ja bym tego nie chciał ale jak ma byc tak jak jest to niech sie dzieje wola Boża, bo na głupote lekarstwa nie wynaleziono. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 12:26 >A tak prywatnie powiedz mi czym cie ten rzad tak zachwycił? Trudno o zachwycie mowic bo jest wiele do zrobienia ale sa sprawy na ktorych mi szczegolnie zalezy: - zapowiedz wstrzymania akceptacji EuroKonstytucji w obecnej formie, - referendum ws. euro o ile nie rezygnacja w ogole z euro w persektywie wielu dziesiecioleci, wycofanie demoralizujacego "podrecznika" (czy raczej ideologicznego deprawatora) o czym mowa www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070201/opinie_a_2.html - pogonienie czerwono-rozowej halastry z mediow publicznych i dyplomacji, - upamietnianie rzeczywistych bohaterow narodowych takich jak Jozef Kuras Ogien czy R. Dmowski, - skonczenie z permisywizmem w dziedzinie szkolnictwa i dyscypliny szkolnej, - skonczenie z lewicowa indoktrynacja w szkolach, - zapowiedz zaostrzania kar dla przestepcow i polityki karnej. I dlugo by jeszcze wymieniac. W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie, po prostu czuje sie najlepiej od lat. Czego i Tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wszysto to pięknie, ale wiem ze mozna sie czuc 02.02.07, 13:09 lepiej.Wszędzie lewica, komuchy i podobne, człowieku, jest demokracja a my wyznajemy wiarę chrześcijańską, Własną postawą i rodziny najlepiej sie buduje takie tematy. Chcesz ustawowo nakazać wiarę, uczęszczanie na msze, wiecej świąt państwowo koscielnych? Ludzi juz wnerwia to ciagłe święcenie, celebrowanie, chca by nimi się ktos zajął, o nich pamiętał a nie okazywał pogarde dla nich. Zobacz ilu młodych ludzi wyjezdża, ilu odwraca się od koscioła, chyba nie musze ci tłumaczyc dlaczego?Tylko mi nie wmawiaj ze to sa ludzie małej wiary, oni sie czuja opuszczeni. Mieli nadzieje na lepszy swuiat a maja tylko troski i ciagłe wygłupy polityków. Z tymi bochaterami to nie przesadzaj sa to osoby bardzo kontrowersyjne, dla mnie wiekszymi bohaterami byli ci co w '81 stali naprzeciw luf, nawet się ugięli podczas salwy ale byli, a mogli sie schować, rzeczywisty bohater jest szary i nijaki, dopiero jak przyjdzie chwila zobaczysz to bohaterstwo. To nie jest zabijanie ludzi tylko dlatego że inaczej myslą. Historia nasza jest i barwna i dramatyczna, wielu ludzi wybierało nie majac alternatywy. Mozna było w 89 jak mówisz zrobic czystkę, mozna i teraz, najlepiej wystrzelac spalic wsadzic do obozów, Stalin i Hitler pokazali jak to sie robi, "Ogień" tez podobnie robił. Jedni zabijali w mundurze UB drudzy walcząc z nimi a reszta próbowała żyć, bo tylko to sie liczyło. Wtedy nie mielismy szans na bycie normalnym krajem, ale jakos zylismy teraz mamy olbrzymie mozliwosci a funduje nam sie grzebanie w g... Wybacz ale nie zauwazyłem ani słowa o rozwoju gospodarczym naszego kraju, a dla mnie to istotne, wtedy i zdrowie moralne społeczeństwa jest lepsze. Wystarczy egzekwowanie prawa a nie zaostrzanie, Chyba że chcesz po bolszewicku zamknac wszystkich i na długo, jak w "archipelagu": ile dostałeś? 8, za co? za nic kręcisz za nic daja 10. Przykro mi ale nie widzę tej IV RP, bo nie widze nic dla rozwoju społecznego i wzrostu majetnosci, ten rząd tego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wszysto to pięknie, ale wiem ze mozna sie czu 02.02.07, 13:41 a.k.traper napisał: Mozna było w 89 jak mówisz zrobic czystkę, mozna i teraz, > najlepiej wystrzelac spalic wsadzic do obozów, Stalin i Hitler pokazali jak to > sie robi, "Ogień" tez podobnie robił. Jedni zabijali w mundurze UB drudzy > walcząc z nimi a reszta próbowała żyć, bo tylko to sie liczyło. Wtedy nie > mielismy szans na bycie normalnym krajem, ale jakos zylismy teraz mamy > olbrzymie mozliwosci a funduje nam sie grzebanie w g.. Masz rację. Stawia się pomniki różnym bandziorom tylko dlatego, że mordowali po tej stronie, którą aktualnie rządząca opcja uznaje za właściwą. Podam ci przykład bardziej budujący: W pewnej gminie (nazwy nie podam, bo może przeczyta to jakiś junkier bądź inny galba i doniesie tam gdzie trzeba) na budynku posterunku milicji a obecnie policji była tablica ku czci utrwalaczy władzy ludowej. Po obaleniu komuny tablicy tej nie usunięto, ale obok przymocowano inną, gdzie ku przestrodze napisano o wojnie bratobójczej, w której ginęli Polacy. Kiedy pokazałem to pewnemu Czechowi i wyłożyłem mu krótką historię czasów powojennych w Polsce, powiedział, że najgorzej na tym wyszli ci, którzy mieli nieszczęście znaleźć się między walczącymi stronami. I ten pomnik najbardziej im się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 16:00 Traper, ja doceniam to że szukasz z reguły elementów koncyliacyjnych, starasz się tłumaczyć kontekst, unikasz rozwiązań radykalnych. Krótko mówiąc – masz poglądy bardziej centrowe. Ja natomiast mam poglądy prawicowo-konserwatywne i stąd się biorą różnice, w moim mniemaniu naturalne, na widzenie wielu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Poglądy mam centrowe, fakt, ale zdolny jestem tez 02.02.07, 16:55 do rozwiazań bardzo radykalnych. Czujesz bluesa? Moge przywalic bardzo konserwatywnie, w razie czego i z prawicy i z lewicy. Ja po tylu latach chce wreszcie bysmy zrobili to co powinniśmy, winnych rozliczmy, ale weźmy się za sprawy zywotne dla wszystkich, bo czas ucieka. A wiem że ani porzedni ani ten rząd niczego nie zrobia w sferze gospodarki Odpowiedz Link Zgłoś
lobo13 Re: Poglądy mam centrowe, fakt, ale zdolny jestem 03.02.07, 14:04 "Ja po tylu latach chce wreszcie bysmy zrobili to co powinniśmy, winnych rozliczmy" Kto by nie chciał... Tyle że nie jest to już dzisiaj możliwe. Za dużo spalonych teczek, za dużo bezsensownego bełkotu na temat współpracy z SB. Nic nie jest wiadomo na pewno, w żadnym instytucie nie znajdziesz wiarygodnych dowodów. Na jakiej podstawie chcesz winnych rozliczać? Dzisiaj rozliczenie może wyglądać tylko tak jak wygląda. Dzikie pomówienia, domysły, przecieki prasowe... Niczego nie można udowodnić na drodze sądowej bo po prostu się nie da. Poza tym, nikt nigdy nie chciał całkowitego "oczyszczenia". Czerwoni bali się utraty wpływów, czarni natomiast woleli mieć wieczny straszak, który będzie można wyciągać niczym asa z rękawa w miarę potrzeby. I tak właśnie jest dzisiaj. Dlatego też ja postuluję - spalić teczki. Do roboty się zabrać. Nasze dzieci będą w dupie miały to, kto z kim współpracował 50 lat wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 15:23 > - zapowiedz wstrzymania akceptacji EuroKonstytucji w obecnej formie, a wstrzymania ruchu obrotowego Ziemii nie zapowiadali? maja jakikolwiek alternatywny pomysl do zaprezenetowania? > - referendum ws. euro o ile nie rezygnacja w ogole z euro w persektywie wielu > dziesiecioleci, no pieknie, szkoda ze wbrew traktatowi o przyjeciu do UE. > wycofanie demoralizujacego "podrecznika" (czy raczej ideologicznego > deprawatora) o czym mowa > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070201/opinie_a_2.html tak, to wielki wklad w oglupianie najmlodszej czesci spoleczenstwa. przy okazji dobrze wiedziec, ze kaczysci neguja prawa czlowieka, natomiast nie bardzo rozumiem nasmiewanie sie autora tego belkotu w Rzepie z idei sprawiedliwosci spolecznej, kiedy narodowo-socjalistyczny rzad promuje tzw. panstwo solidarne. > - pogonienie czerwono-rozowej halastry z mediow publicznych i dyplomacji, zastapienie ich swoimi klakierami i pociotkami, slusznymi ideologicznie, tylko bez cienia przygotowania (vide: Fotyga) > - upamietnianie rzeczywistych bohaterow narodowych takich jak Jozef Kuras > Ogien czy R. Dmowski, nazwijmy to po imieniu: gloryfikacja bandytow i faszystow > - skonczenie z permisywizmem w dziedzinie szkolnictwa i dyscypliny szkolnej, a po polsku i jasniej? > - skonczenie z lewicowa indoktrynacja w szkolach, a skad sie tam wziela? o ile wiem, w szkole prowadzi sie wylacznie koscielna indoktrynacje, tzw. nauke religii > - zapowiedz zaostrzania kar dla przestepcow i polityki karnej. kolejne zagranie pod publiczke, zreszta to tylko "zapowiedz" - rozne rzeczy juz rozne rzady zapowiadaly > > I dlugo by jeszcze wymieniac. W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie, po prostu > czuje sie najlepiej od lat. tak, metna woda tez ma swoich zwolennikow. ale nie wiem, czy to sa akurat ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 16:03 Ogien bandyta? Dmowski faszysta? Tys juz chyba kompletnie przyjal antypolski i antynarodowy punkt widzenia... To kto ma byc polskim bohaterem? Roza Luksemburg, tow. Tomasz, Marceli Nowotko, Szczypiorski czy moze Kuron? Czlowieku, tu nie ma co tworzyc falszywych wutorytetow, dosc ich juz w Polsce bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Powiem ci dyplomatycznie, za niektóre porównania 02.02.07, 17:00 powinienes dostac tak normalnie w mordę. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Re: W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 18:36 Oj,junkier ,junkier,to Ty Kuronia z Różą Luksemburg w jednym rzędzie stawiasz! Coś Ty robił, kiedy Kuroń walczył z systemem, w więzieniu siedział-pewnie robiłeś w pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 17:35 junkier, jeszcze niedawno pisales, ze najwazniejsza rzecza jaka robi ten rzad z kaczynskimi to walka z esbecja i komuna, jak teraz to wyglada po ustawie lustracyjnej glupcze, wyczyszczenie Polski z bolszewizmu nie jest juz dla ciebie i PiSdzielstwa priorytetem ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: W IV RP czuje sie jak ryba w wodzie 02.02.07, 17:48 Facet pisalem przeciez ze jestem za calkowitym otwarciem archiwow, bezwarunkowym, tak jak przewiduje to program UPR. I zdania nie zmienilem wiec nie wiem cos sie tak uczepil. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 10:57 junkier napisał: > Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka, najlepiej takiego co by jutro > jakiejs "organizacji roszczeniowej" obiecal ze cala polska gospdoarke morska > odda na te ich pazerne roszczenia. Mocherowy intelektualista, absolwent tajnych kompletów Radia Maryja. Doradcza rządu d/s spiskowej teorii dziejów. Uważa że : > Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka, najlepiej takiego co by jutro > jakiejs "organizacji roszczeniowej" obiecal ze cala polska gospdoarke morska > odda na te ich pazerne roszczenia. I ma rację albowiem czerwone hieny chcą sprzątnąc sprzed nosa co tłustrze kąski czarnym hienom. Ale czarne hieny nie w ciemie bite nie dadzą sobie wyrwać mięcha. Smalec to jest to co czarne hieny kochają najbardziej. A gdzie jest najwięcej tego tłuszczyku ? W waszych kieszeniach kochani podatnicy. I alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 11:17 junkier napisał: > Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka, najlepiej takiego co by jutro > jakiejs "organizacji roszczeniowej" obiecal ze cala polska gospdoarke morska > odda na te ich pazerne roszczenia. > > prawica.net/node/3736 Junkier pisz po polsku ,nie umiesz to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Rozowi kretacze chcieliby jakiegos pol-Polaka 02.02.07, 14:46 Coś od rzeczy piszesz na razie jest wybór między wszechburaczanym o wszechredemptornym. Odpowiedz Link Zgłoś
galba No to chyba GW musi teraz bronić Wiecheckiego... 02.02.07, 09:54 Chociaż to faktycznie nieudolny partacz. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Co to jest Galba??? 02.02.07, 14:15 Ciągle czytam komentarze jakiejś Galbie, kto to w ogóle jest? O co tyle szumu? Pisze jak 13-latek, albo jakiś członek MW, czy inny wyznawca Twórcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 galba.. dyżurny dureń sekty RM.... 02.02.07, 10:01 i durnowaty komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: No to chyba GW musi teraz bronić Wiecheckiego 02.02.07, 10:45 galba napisał: > Chociaż to faktycznie nieudolny partacz. Tak jak caly rzad galba, wszyscy o tym wiemy,nawet ty...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Galba wrócił na forum,brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 02.02.07, 11:40 to fascynujące czytać komentarze pisane przez chorego z mózgiem skażonym najnowszą odmianą schizofrenii i paranoji - pisofrenii... Św.prof Kępiński byłby szczęsliwy mając taki przypadek do badań w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
ayrten Re: Galba wrócił na forum,brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.07, 13:24 fascynujace jest to z jaka natarczywoscia lewackie tępaki atakuja to czego nie rozumieja, kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 09:57 Drobne mafie walczą o dochody ze sprzedaży śledzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wart pac pajaca...Jeden i drugi sa bez sensu ale 02.02.07, 10:03 szczytem bezczelnosci jest wtracanie sie Rydzyka w nie swoje sprawy! Maja kartofle to co chcieli... Odpowiedz Link Zgłoś
signiore Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:04 A może by ktoś sprawdził co ludzie z Radia Maryja robią w Agencji Rozwoju Przemysłu? przecież tam degrengolada i brak kompetencji aż kipi...... ARP będzie następną firmą z której państwowe pieniądze będą wyssane do Torunia. Może jakiś dziennikarz śledczy powinien tym się zająć Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:09 Niech teraz ktoś teraz powie, że Kościół się nie wpier...a do polityki. Senyszyn ma rację " Nienasycona, pazerna instytucja". Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Czemu Kościół wpływa na politykę kadrową ? 02.02.07, 10:10 Czy nie lepiej pomodlić się o roztropność u sprawujących władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Czemu Kościół wpływa na politykę kadrową ? 02.02.07, 10:16 Na Kościół są najlepsze ich własne metody. Ogniem i mieczem Rydzyk trzeba wyplenić jak wrzód czy gangrenę na zdrowym, polskim ciele (ciele to oczywiście Kaczyński :)). Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czemu Kościół wpływa na politykę kadrową ? 02.02.07, 12:12 mielis napisał: > Czy nie lepiej pomodlić się o roztropność > u sprawujących władzę? Taż przecież w kościołach na okrągło na każdej mszy modlą się "za rządzących, aby...", itd. I co? I nic! Widać Pan Bóg pogniewał się na Polaków i dał im takie rządy! Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:14 Kolega Rafał Wiechecki nawet w szczecinie jest cieniczkiem. To człowiek z niepojącymi ambicjami. Typu Chruszcz i Giertych.Słabeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 A radyjo to niby co? 02.02.07, 10:21 Wiechecki partacze ? Prawda, nie on jeden w obecnych władzach. Ale co można w takim razie powiedzieć o radyju ? Przekręciarze, ksenofoby paskudne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:26 Gospodarce szkodzi nie tylko partacz Wiechecki ale także inni partacze z rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
kszmigie Rzygac sie chce...Ja chce do Iranu.... 02.02.07, 10:27 Tam przynajmniej jest jasne ze rzadzi Ajatollah. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:28 Najśmieszniejsze, że RM (przypadkiem?) mówi prawdę i ma 100% racji w ocenie kwalifikacji ministra. Tylko czy moherowcy forsowani na następców będą mieli wyższe kwalifikacje (oprócz jedynie słusznych poglądów oczywiście)? Jakoś w to bardzo wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
gruber73 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:29 Banda debili !!!! Politycy WON !!!!! Rydzyk WON !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejch Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 10:30 Krotko: Na czym zna sie pan wiechecki ? W jednym na pewno radio z ryjem jest mistrzem: w robieniu glupa z sibie i takim samom probom-z innych ! zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja O take Polskie... 02.02.07, 10:33 ...wlaczyliśmy...! Precz z czerwoną Moskwą...! Mamy swój Toruń...! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_klara Radio maryjne prosimy o więcej 02.02.07, 10:45 To co kolego Wiechecki ?! To już po Was, już po Was ! Radio Maryja prosimy o więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Radio Maryja to wylęgarnia socjalistów 02.02.07, 10:50 RM (poza publicystyką S.Michalkiewicza) promuje etatystyczny, interwencjonistyczny i biurokratyczny model państwa. Gdyby UE nie była antykatolicka wynieśliby ją na ołtarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mckwack trudno nie przyznać RM racji 02.02.07, 11:03 trudno nie przyznać RM racji. też uważam, że tego zdolnego młodego człowieka należałoby jak najszybciej odwołać. Problem w tym, że do takiego wniosku powinien dojść sam premier, a nie radio. Poza tym problemem może też być ew. kandydat, który miałby zająć to ministerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Re: trudno nie przyznać RM racji 02.02.07, 13:52 mckwack napisał: Poza tym problemem może też być ew. > Poza tym problemem może też być ew.kandydat, który miałby zająć to ministerstwo. Na to jest prosty sposób - zlikwidować to nikomu do niczego nie potrzebne pseudoministerstwo, razem z radiomaryjnymi kandydatami. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:05 Wstydliwie przyznaję,że kiedy słyszę o ofiarach w porachunkach między gangsterami to nie ma we mnie uczucia żalu.Podobnie jest kiedy czytam,że zgrzyta na lini LPR - o.Rydzyk.Niech się gryzą o.Rydzyk jest przecież fachowcem od gospodarki morskiej pokazał to zbierając kasę na Stocznie Gdańską.Stoczniowcy dobrze pamiętają jego pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 12:18 wieslaw1 napisał: > Wstydliwie przyznaję,że kiedy słyszę o ofiarach w porachunkach między > gangsterami to nie ma we mnie uczucia żalu.Podobnie jest kiedy czytam,że > zgrzyta na lini LPR - o.Rydzyk.Niech się gryzą o.Rydzyk jest przecież fachowcem > > od gospodarki morskiej pokazał to zbierając kasę na Stocznie > Gdańską.Stoczniowcy dobrze pamiętają jego pomoc. Pamiętają, pamiętają, ale nadal włażą mu do d... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma za "komuny" to jeszcze fachowiec 02.02.07, 11:10 ale bezpartyjny mógł się uchować. Teraz PiS i reszta hołoty zawłaszcza wszystko, od ministra, do sprzatacki. Tak jest w wiekszości ministerstw i innych instytucji rzadowych. A to co się dzieje w MSZ to przechodzi ludzkie pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
filip_z_konopii Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 11:10 TORUŃ PRZEPRASZA ZA RADIO MAR.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusstary Re: Radio Maryja chce wymienić partacza z LPR 02.02.07, 13:24 i słusznie przeprasza. Dobrze,że mieliście Kopernika i pierniki,czyli dużo dodatnich plusów. Ale ten Piernik - OjcDyr,to duży ujemny minus.Niepotrzebny Grzybik w barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś