chimolek 03.02.07, 15:33 moglby ostatecznie wstapic do platformy od biedy znioslbym te jego drobna hipokryzje a dla pisiorow bylby to cios pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze... 03.02.07, 15:34 szkoda,ze juz nie jest premierem..moze w Polsce lepiej by sie dzialo..choc z drugiej stryny teraz PPiS bardziej sie kompromituje i za 2 lata i 8 miesiecy bedzie juz tak na dnie ze nie bedzie dalo rady sie podniesc...to dobra strona tego ze premierem jak Kaczor o 2 twarzach Odpowiedz Link Zgłoś
roza2004 Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:38 Szkoda ze zmiana moze nastapic ,az za 2 lata i 8m-cy ,bo to stracony czas dla Polakow i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:41 Zmiana może nastąpić szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:43 tak..juz tyle razy wierzylam w to...ostatnio nawet bardzo mocno we wrzesniu...i brzydki wyraz z tego wyszedl nie wierze,ze cokolwiek moglby sprawic,ze wybory bedzie wczesniej jak po takim bagnie jakie bylo we wrzesniu jeszcze ten rzad istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Kaziu! Koncz juz te telenowele bo juz to mdli 03.02.07, 15:59 idz do szkoly uczyc fizyki bedzie wiecej pozytku Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 Re: Kaziu! Koncz juz te telenowele bo juz to mdli 03.02.07, 16:59 to fakt, nie jestem psychologiem, ale jakis syndrom temu marcinkiewiczowi zaskoczyl Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Kaziu czy ty chcesz znaleźć jakąś dobrze płatną 03.02.07, 17:25 pracę? Wydaje mi się że jednak będziesz bezrobotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Brawo! Nie sprzedawaj się Jarkowi... 03.02.07, 17:34 Załóż nową partię, taki jakby PiS, tylko mniej socjalistyczny i mniej awanturniczy.. 5% napewno uciułasz... Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Kaziu marcinkiewicz juz dawno zostal... 03.02.07, 18:00 zdekonspirowany. Kaziu wykonał swoja 'robotę' tak żeby nie było żadnych wątpliwości skąd przychodzi i dokąd chce iść. Swietne rozegranie Kazia przez Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_witebski K_a_z_i_u__Wybierze_Karierę_C_i_e _n_i_a_s_a_?:)))) 03.02.07, 20:01 ....Janka Rokitę znam dłużej i nasze stosunki są cieplejsze - powiedział Kazimierz ..... Jasne !! Ciotowata Maria Rakita to ciepłe kluchy ;) ....nie jest zainteresowany kandydowaniem w wyborach prezydenckich. - Powiem coś okropnego: prezydentura jest nuda - stwierdził Kazimierz ..... a może mało popłatna Kaziu :))) no cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 życie seksualne b. premiera 04.02.07, 01:32 "Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze niż z premierem " a co na to żona ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A co na to panapremierowy kot? 04.02.07, 07:27 Z żoną idzie się dogadać, ale z kotem... Odpowiedz Link Zgłoś
util Kolejne bon moty, raaaaany, jaki on żałosny... 04.02.07, 01:21 Ten człowiek ocieka pretensjonalnością, wciąż się kryguje na kogoś kim nie jest, dlaczego nie może przestać udawać, tylko cały czas "występuje"?! "Powiem coś okropnego: prezydentura jest nudna." Ależ to okropne, Kaziu! Na rany Chrystysa, no nic okropniejszego nie mogłeś powiedzieć!!! Poraziło oryginalnością, nowatorstwem i odwagą graniczącą z szaleństwem, no coż za kontrowersyjny polityk!!! Pocieszny człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kryguje się Marionetkiewicz wyautowany przez J.K. 03.02.07, 17:05 W oczach wodzusia Marionetkiewicz jest "zero" Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 jasne: stosunki z kochanka sa lepsze niz z zona! 03.02.07, 17:16 haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Kazik z Marią mogę ciekawy nr wywinać Bliżniakom! 03.02.07, 16:15 Czekam na to! Odpowiedz Link Zgłoś
pavle nie każda prezydentura jest nudna, panie Kaziku! 03.02.07, 15:39 chociaż taka PiSowska to z pewnością faktycznie jest beznadziejna, trzeba uważnie słuchać dyrektyw brata i się nie pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:55 Wg. mnie Panowie Marcinkiewicz i Rokita stworzyliby dobrą partie :) Dołączyliby do nich poważni politycy( ostniejacy w niezauważalnej mniejszości). Doszliby do władzy i byłby porządek w panśtwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 16:26 czy cieplejsze znaczy lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 19:57 Z Komorowskim ? On -ze zwracal sie do Paradowskiej: " Proszę PaniĄ". kTO TAK MOWI??? Nie zyczę sobie w polityce ludzi, ktorzy nie umieją mowic. Mogę / jako ...mniejszosc/? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Moze jakas upojna noc? Dobra "partia" dla... 03.02.07, 15:37 nadetego bufona! Odpowiedz Link Zgłoś
gorrrgol dobry zwiazek 03.02.07, 15:43 cieszy mnie ze sie poprawily,bo jakos tak markotnie wygladama,ale odkad stosunki mu sie poprawily to jakos tak promienieje po prostu,widzac dobrane zwiazki zwiazki sprawiaja cuda Odpowiedz Link Zgłoś
benia_b Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze... 03.02.07, 15:37 O jakie stosunki tu chodzi? Czy możesz je Kaziu dokładniej wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja O ciekawie zaczyna sie robic !!!! 03.02.07, 15:40 Jareczek czujący zoologiczny strach przed Marcinkiewiczem zaproponuje mu stanowisko Gilowskiej!Idę o zaklad że tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Czas zatopić Kazia 03.02.07, 15:41 No panie Wassermann czas zatopić Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:42 Dla biednego Kazia nie ma miejsca na scenie politycznej. Jarek pomiatając nim dowolnie udowodnił, że Kaziu jest politycznym playboyem. Nawet żal mi faceta, że wdał się w bliższą komitywę z pisowską swołoczą. Wydymali go jak chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Marcinkiewicz za uczciwy do polityki 03.02.07, 15:49 nieprawda!!to jest jedyna osoba z PiSu jaka jest godna uwagi, nie mogl pokazac jakie ma mozliwosci "premierowania" bo nie mial pozwolenia Kaczynszczyzny, zaczal robic im cien i postanowili sie go pozbyc. Jest tak samo rozdeptany jak Jasiek Rokita w PO, oni obaj poprostu albo sa za uczciwi do polityki, albo nie przyszla jeszcze "ich godzina", ale jeszcze o Marcinkiewiczu uslyszymy. W polityce zeby blyszczec trzeba sie zeswinic i podeptac, on nie ma takiej sily przebicia ******************** Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Marcinkiewicz za uczciwy do polityki 03.02.07, 19:59 Marcinkiewicz już się ześwinił, dając siebie wykorzystać do tak podstępnej gry i sam w niej uczestnicząc. Nie chcę przypominać jak to "bohatersko" opluwał PO, Rokitę i innych, w imię przynależności, a raczej podporządkowania wyznaniowego Kaczyńskim. Dlaczego nie odejdzie z PiS? Są dwa powody: albo Kaczyński ma na niego haka, i to dość dużego (skłania do tego wniosku postępowanie Marcinkiewicza w czasie jego nieudolnych rządów i pozwolenie na dalsze pomiatanie swoją osobą), lub nieodparta chęć bycia na świeczniku bez względu na koszty, co stawia go jednak w pozycji nieudolnego, nic nieznaczącego i nie umiejącego myśleć samodzielnie polityka. Jedyne co mogłoby Marcinkiewiczowi zwrócić obecnie honor, to oficjalne wyjście z PiS, powrót do "korzeni" swojej kariery politycznej, tzn. związanie się z nurtem liberalnym (ale najpierw przeproszenie PO za swoje postępowanie w czasie zniewolenia) i od podstaw budowanie swojego prestiżu. Miałby wtedy szansę zaistnieć jeszcze raz w polityce i zaznaczyć swój udział w budowaniu demokracji. Jak do tej pory, pustosłowie, marionetkowość i służalstwo to jedyne zalety tego polityka. Panie Kaziu - obudź się wreszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 15:43 Dzieki Bogu,mamy dosyc darmozjadow. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajdzieszwpolsce bycie prezydentem jest nudne... 03.02.07, 15:47 czyzby powrót do nauczania fizyki Panie Kazimierzu? wtedy Pan sobie pożyje dopiero :) szczerze zachęcam! Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia84 Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 15:54 Moje stosunki z Rokitą są lepsze... Kogo obchodzą czyjeś stosunki.... Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 15:57 A z Wierzejskim? A ja tam wolę z moją Malutką. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Żal mi Kazika, bo brak mu mądrości politycznej 03.02.07, 15:57 Dwie rzeczy: 1/ Kazik jako samodzielny byt polityczny nie istniał i nie istnieje. Gdyby był mądrzejszy wiedziałby o tym i nie odstawiał cyrków, które zmusiły kaczora do zdymisjonowania Kazia w lecie ub. roku. 2/ Podpuszczając teraz głodna nowinek prasę sugestiami o zbliżeniu z Rokitą, znów odstawia cyrk. Straci do reszty zaufanie (i słusznie) Kaczora, a po drugie jako niesamodzielny byt polityczny stanie się narzędziem Rokity - gdyby mieli się skumać. Takim napędzaczem procentów w rankingach popularności i nic poza tym. Problem Kazika polega na tym, że uwierzył, że jest strategiem politycznym. A nigdy nim nie był i nie będzie. Dostał od kaczora wielką szansę i ją w sumie zmarnował. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Ciekawe co na to Rokita? 03.02.07, 16:01 zadowolony z takiego zestawienia? On az kipi od pasji i pelno w nim wyzwania i slepej upierdliwosci a Kaziu? Ktos go jeszcze traktuje powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: Ciekawe co na to Rokita? 03.02.07, 16:10 Rokita, to Rokita, ale co na to Nelly? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Partia Pata i Pataszay ! 03.02.07, 17:38 Krasomowstwo i doprowadzenie sie w PO do sytuacji PATowej. Natomiast owijac w bawelne to bedzie rola Pataszy . Ten mial to do siebie ze jest chyba fotogeniczny i jako polityka ludzie go po prostu lubieli,bo jakos nie docieralo ze za prawanym stal wiadomo kto. Z tym ze u Kaczorow to mial przyjemnosc firmowac strategie i moze nie taka ladna ale za to glowe z prawdziwego zdazenia. W nowej sytuacji to pozostanie mu chyba okraszac pustoslowie, a co z tego wyniknie to zobaczymy : ) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Żal mi Kazika, bo brak mu mądrości polityczne 03.02.07, 19:45 > Problem Kazika polega na tym, że uwierzył, że jest strategiem politycznym. A > nigdy nim nie był i nie będzie. Tak > Dostał od kaczora wielką szansę i ją w sumie zmarnował. Chyba nie, najwyzej kaczor byl powodem, ze Kazik "uwierzyl". Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Żal mi Kazika, bo brak mu mądrości polityczne 04.02.07, 00:26 helmut.berlin napisał: > > Problem Kazika polega na tym, że uwierzył, że jest strategiem politycznym > . A > > nigdy nim nie był i nie będzie. > Tak > > > Dostał od kaczora wielką szansę i ją w sumie zmarnował. > Chyba nie, najwyzej kaczor byl powodem, ze Kazik "uwierzyl". To nie to; trzeba miec horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.r że co ? Kazik Obiecankiewicz na lodzie ? 03.02.07, 15:59 Nawet sie ciesze. Jest jakaś sprawiedliwość dziejowa. Nawet mi tego hipokryty nie szkoda. Dymali go od frontu i rewersu a on sie uśmiechał do kamer i świergolił jak to cudownie w rządzie i PiSie. Widać było mu w tej sytuacji tak dobrze że nie zauważył kiedy ..... się zużył. zużytego i wydymanego rzucili w kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: że co ? Kazik Obiecankiewicz na lodzie ? 04.02.07, 00:28 mojo.r napisał: > Nawet sie ciesze. Jest jakaś sprawiedliwość dziejowa. Nawet mi tego hipokryty > nie szkoda. Dymali go od frontu i rewersu a on sie uśmiechał do kamer i > świergolił jak to cudownie w rządzie i PiSie. > > Widać było mu w tej sytuacji tak dobrze że nie zauważył kiedy ..... się zużył. > zużytego i wydymanego rzucili w kąt. Takie to zycie-nie jebajka. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w tryby 03.02.07, 16:05 machiny PiSu ale samo załganie i nienawiść do Polski nie wystarczą do tego Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.r Re: czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w 03.02.07, 16:08 zunowu te esbeckie wpisy abby... już mi sie znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w 03.02.07, 16:13 Myślisz wieprzu, że koryto będzie zawsze pełne i będziesz przewodził w tym chlewie? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w tryby 03.02.07, 16:20 a te tryby to niby kto? I co tu ma rzeczy świńska górka? A jak wbija się klin między tryby i po jaką cholerę? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w 03.02.07, 16:35 Ta ferajna jak ostatnio uzywala narzedzi to byl to sierp i mlot. Te "kliny" i "tryby" to chyba jakis specjalistyczny bolszewicki zargon pielegnowany w KC PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w 03.02.07, 19:09 abba15 napisał: czerwono-różowe świnie myślą że wbiją klin w > machiny PiSu ale samo załganie i nienawiść do Polski nie wystarczą do tego Jak chcesz się popisywać językiem propagandy PRL z lat 50-tych, to zapamiętaj sobie, że w tryby to się sypie piasek, a klin wbija się między np. Marcinkiewicza i Kaczyńskiego. Jeszcze podam ci kilka sformułowań z tamtego okresu, które wracają do łask: "zaplute krły reakcji"(dziś mogą być "komuny"), "psy łańcuchowe imperializmu" (dziś mogą być "postkomuny"). Dalej: "określone siły", "wiadome ośrodki", "określone koła","ludzie o moralności alfonsa"(to z tow. Gomułki z roku 1968, jeśli ta data coś ci mówi).Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klara93 Picuś glancuś 03.02.07, 16:10 pacynka dostał polecenie partyjne w kwestii przeciagniecia Rokity pod swoje skrzydełka.Efektem ma byc doprowadzenie PO do rozwalnia co przy pomocy destrutora partyjnego Rokity jest mozliwe.Rokita skończy jak dwóch nieboszczyków politycznych Lepper i Giertych tylko ze oni jeszcze tego nie wiedzą.Kaczyński Rokity nienawidzi i zadna to nowina,natomiast to ze Marcinkiewicz jest poddanym swego prezia to powszechnie wiadome.Ciemny lud daje się nabierac bo od tego jest ciemny lud,PO skończy jak AWS a po kilkunastu latach znowu trzeba bedzie rozwalac komunę.A moze i nie,Polacy lubią jednak komune i komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Dobrze mówisz 03.02.07, 22:12 To śliskie gadziny, choć ich plany są w sumie przejrzyste dla jako tako uważnego obserwatora. Za grosz finezji, proste to jak świński ogon, ale jakoś wszyscy się nabierają... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 16:12 Dobre stosunki z konusem ma tylko kot. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma no proszę, proszę pan Marcinkiewicz.. 03.02.07, 16:14 mówi całkiem do rzeczy ! Jestem mile zaskoczony ! Każdy cios w tych krętaczy z PiS-u to krok ku lepszej Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 16:19 Dziwne,ale po raz pierwszy od dawna, czytam taki ludzki artykuł,o dwóch polityków, którzy tak ciepło traktują siebie,prawda do narodu mówiona, jest jak sok pomarańczowy po przepiciu, czyni łagodność w żołądku. Gratuluję Panie Marcinkiewicz, był bym nawet rad, gdybyście wspólnie założyli nową Partię na wzór Social-demokr. partii w Szwecji,która w pierwszym punkcie programu mówi,że członkiem tej partii może być obywatel/ka po ukończeniu 18-tu lat,o nie skazitelnej opinii. powodzenia. adamdark. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield A kogo to obchodzi?! 03.02.07, 16:22 Kogo obchodzi to kogo lubi błazen, który żeby znaleźć robotę musi wykorzystywać znajomości. Kogo obchodzi to, że ten nierób, z awersją do podejmowania decyzji i pracy nie polegającej na budowaniu swojego wizerunku lubi innego błazna, który też jest egoistą i myśli wyłącznie o zaspokajaniu swoich ambicji. To by była dopiero partia marnej reputacji, niespełniony egoista robiący koło piór własnym kolegom i kłamliwa szumowina żerująca na publicznych pieniądzach. Niech serwis gazeta.pl da sobie siana z promowaniem nowej partii, to już wolałbym nową partię Gosiewskiego i Kuchcińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są leps 03.02.07, 16:24 Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze niż z premierem z betonem i jego bratem ołowiem trudno mieć dobre stosunki. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Myslisz Kaziu... 03.02.07, 16:26 A jest tak ze w sumie Maryska to "prawiczek" (od prawicy). On ciagle sie ustawial z wiatrem, jak choragiweka... Ja go pamietam i wiem, ze Maryska jak sie dorwie to swoje "Pilkowate" poglady i tak wprowadzi. Do wladzy dobrali sie Zydzi. Nie ma problemu... Sami za to zaplaca... Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 A czy panowie używają prezerwatyw? 03.02.07, 16:28 Dobre stosunki też mogą być niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 16:40 akto lubi kurdupli?zarozumialych i aroganckich/kazio przejdz do platformy.pan bog ukarze wten sposob jednojajowych.przestan tylko byc za bardzo medialny boto ci nie pomaga.badz soba ale do banku sie nie pchaj bo jestes za glupi.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Marcinkiewicz: Moje stosunki z Rokitą są lepsze.. 03.02.07, 16:49 czy są to też stosunki seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś