fraglesi67 05.02.07, 07:26 Kiedyś go zlinczują jak się zorientują jaki z niego oszołom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrancik Lepper oprotestuj ministra rolnictwa! 05.02.07, 07:33 Lepper walcz o nasze i atakuj tego ministra rolnictwa, ktory na niczym sie nie zna i tylko rolnikom szkodzi. Pokaz mu gdzie pieprz rosnie. Zaprowadz go tam za reke. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko leper blokuj A2 az przyjedzie minister!! 05.02.07, 08:27 a potem na taczkach go!! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Lepper zdymisjonuje min. rolnictwa. 05.02.07, 08:36 Ja myślałem że chorych psychicznie to się w Tworkach zamyka - a tutaj się okazuje że się ich bierze do rządu. Jest to jakaś metoda - pełnosprawni w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Zrób SAM blokadę, powiedz tylko gdzie i kiedy !!! 05.02.07, 08:57 Ja ci tych pijanych szuszfoli nie daruję. Wypatruj białego transita z celownikiem na masce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: w gębie to on dobry,taka antykoncepcja szamboo 05.02.07, 11:08 W gębie to on dla PiSiORki dobry, taka antykoncepcja Szamboobrony! kto miącho mlaszcze nie zachodzi w rzeźni Honoris seksdoktor. Maje imia Elzawieta, pokinu rodinu za kotleta! Ja chaczu polskowo miasa, lecz nie fiuta Lepiejasa. Niech to miaso ćpa Aneta i w dodatku za kotleta. Wspierajmy wierni członka szamboobrony i mówmy przy tym niech będzie pochylony, bo w naszym radiu jest taka praktyka, że czarnym ich sprawek się nie wytyka. W dodatku ten członek może być rządowy, członek dowcipny, prawy, episkopatowy! Słychać, że mlaszcze, szkaluje, zakwaka, wiadomo to PiSiOR z układu PiSiaka. Jeśli z seksem do DNA mierzi mnie afera, to szukam ojcostwa szamba u premiera! Wacekpremier Kamasutra. Rolnik poczekać może do jutra, wodza zajęciem jest Kamasutra. Co tam prosiaki, paliwo do kutra, naszym programem jest Kamasutra. Bardzo chce władzy, ma w szafie futra, przyjdź to on sprawdzi jak Kamasutra. Chcesz się gdzieś wkręcić jak jakaś mutra to na egzamin jest Kamasutra! Ośmioro dzieci marszałka Fiutra, jego programem też Kamasutra. Słuchaj „radyja”, nie jakiegoś Lutra, popiera program - niech Kamasutra. Chocziesz pastupat do kawchozow utra uwierz, że program to Kamasutra! Odpowiedz Link Zgłoś
www.issi.pl Re: w gębie to on dobry,taka antykoncepcja szambo 05.02.07, 11:46 Lepper ostatnio bardzo spuścił z tonu. To już nie ten sam człowiek. Gdzie się podział ten pewny siebie watażka? I po co te konferencje, na których daje wyłącznie upust swoim emocjom? issi.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=97 Odpowiedz Link Zgłoś
horekrux Re: Lepper zdymisjonuje min. rolnictwa. 05.02.07, 09:38 a jak udowodnic ze ktos jest chory psychicznie? takich oszolomow w Polsce jest mnostwo! kraj psychicznych oszolomow? rozejrzyj sie po sasiadach! Odpowiedz Link Zgłoś
horekrux Re: Lepper oprotestuj ministra rolnictwa! 05.02.07, 09:36 niech robi, wszak czas dla takich teraz najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor Re: Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 07:37 Rolnik byl, jest i glupi bedzie. Tylko polglowek moze poprzec tego..... hm.... "wicepremiera". Odpowiedz Link Zgłoś
pkarch Re: Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 07:49 Mieso z supermarketów!!!!!!!! a i owszem sprowadzają, ale gdzie sa nasze służby kontroli, zgodnie z przepisami na każdym towarze musi byc napisane z jakiego kraju pochodzi, dlaczego to nie jest przestrzegane ??????, ktos za tym stoi i na to pozwala?? wiadomo ze co POLSKIE jest nalepsze jak mawiał NIKUS DYZMA dajmy szanse samym kupujacym niech dokonaja wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Lepper kupiony przez Smithfielda? 05.02.07, 07:55 Jan Rokita Radio Zet: "Teraz jest bardzo podobna sytuacja. Do pewnego momentu Pan bardzo zwalczał publicznie, gwałtownie, nawet na Pańskiej stronie internetowej to przeczytałem, firmę Smithfield. To jest ta firma, która przemysłowy tucz świń prowadzi i zanieczyszcza środowisko, jest bardzo brutalna, ekspansywna, ma bardzo złe papiery i bardzo złą reputację. Jakoś tak Pan ją zwalczał, zwalczał publicznie i ostatnio Pan ją przestał zwalczać. Otóż, co jest bardzo charakterystyczne, Pan podejmuje rozmaite kampanie, używa Pan swoich ludzi, tak jak w przypadku rury jamalskiej, po czym w tajemniczych okolicznościach, gwałtownie się Pan wycofuje. Pan wie, co na ten temat piszą dziennikarze? Artykuł w tygodniku „Solidarność” o Panu, „Dlaczego Lepper się czerwieni?” w Głosie Pomorza. Oni piszą, że Pan to robi za pieniądze. Monika Olejnik: Odpowiada Andrzej Lepper. Andrzej Lepper: To jest kultura krakowska no i trudno tutaj wybaczyć. Krakowianie na szczęście pozbyli się Pana, bo dali Panu takie poparcie w kampanii prezydenckiej, że człowiek nieznany wygrał z Panem. Dzięki naszej akcji na gazociągu jamalskim rolnicy dostali odszkodowania dziesięciokrotnie wyższe. I teraz proszę rolników, żebyście przysyłali, bo może mało z was ma komórki, może nie słuchacie tego, jesteście w kościele teraz, ale jeżeli ktokolwiek ma jakikolwiek dowód proszę do Radia Zet, do Prokuratury pisać doniesienia, że Lepper wam nie załatwił, że Lepper wziął łapówki. Dostaliście odszkodowania wyższe? Dostaliście. Druga sprawa, firma Smithfield. Panie Rokita, w 99 roku, kiedy ja byłem w Stanach Zjednoczonych, to Pan również i każda partia, prezydent, premier, prezydenci miasta, wójtowie, burmistrzowie, dostali kasetę o tytule bardzo słynnym: Trojańska świnia. Pokazaliśmy co nam grozi. To Lepper był przesłuchiwany w Prokuraturze, to Lepper był ścigany za to, ze te fermy blokował. Czy Pan chociaż palcem gdzieś dotknął, żeby to zatrzymać? Nigdzie nie dotknął Pan palcem. Pan mnie śmie zarzucać, że ja się z kimś dogadałem, że brałem łapówkę? Jan Rokita: Pan z supermarketami dalej walczy?(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
simonidesxx Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 08:21 Nie wykluczone, ze zdejmą mu z tyłka garniturek i potraktują tak, jak on kiedyś komornika... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Lepper a blokada........ 05.02.07, 08:27 nie musi Pierwszy Kmiotek IV RP robić blokady, bo ona już jest : to blokada mózgu Leppera.Wyleczyć sie nie da, tylko lobotomia pomoże, może wtedy Lepper przestanie męczyć swoją obecnością w rządzie,debilnymi pomysłami na rzekome ratowanie rolnictwa ( nie wiadomo przed kim i przed czym..) i codzienną przezentacją w okienku TV... Odpowiedz Link Zgłoś
romek.gie Re: To gdzie się w końcu spotkali? 05.02.07, 10:32 menes7 napisał: > W Osieku czy Przysieku? Jak to gdzie? W Tworkach!!! Był tam jeszcze Napoleon i Gall Anonim, dzięki któremu wiemy, że odbyło się to spotkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: To już chyba ostatnia kadencja Leppera w Sejm 05.02.07, 08:56 Dzieki PiSSowi to bedziesz wkrotce siedzial w swoim zamojskim zascianku. Idiotow jak ty, zaden cywilizowany kraj nie powinien do siebie wpuscic. Wkrotce Rumunia i Bulgaria przescigna wasza 4 erpe. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: To już chyba ostatnia kadencja Leppera w Sejm 05.02.07, 09:00 <<<Idiotow jak ty, zaden cywilizowany kraj nie powinien do siebie wpuscic "Demokracja i wolność słowa - TAK, ale nie dla tych co myślą inaczej jak Ja" - to Twoja dewiza. Widze, że jesteś kolejnym zwolennikiem ostrych represji dla wszystkich co myślą inaczej niż ty. Widze, że mentalnie tkwisz w ustroju totalitarnym rodem z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: To już chyba ostatnia kadencja Leppera w Sejm 05.02.07, 09:33 teraz rozumiem twoje sfrustrowanie sprzed miesiaca, ja tez caly weekend mialam klona dopisal sobie literke "l" jako babettle.666 i ublizal wszystkim na forach, strasznie stresujaca sytuacja-pozd Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: To już chyba ostatnia kadencja Leppera w Sejm 05.02.07, 11:52 Dzięki. Uważam że gazeta.pl powinna to tępić. Najlepiej być konsekwentnym i pisać majle do gazeta.pl (pod "abuse") z prośbą o zablokowanie klona za łamanie netykiety. Udało mi się w ten sposób wielu zablokować... chociaż to dość męczące bo niektórzy się nie zniechęcają... Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: To już chyba ostatnia kadencja Leppera w Sejm 05.02.07, 12:22 tak to prawda tylko ze do abuse trzeba pisac nie wiem ile razy a odpowiedzi nigdy nie dostajesz, jak napisalam x razy to go zablokowali wiec z babett.666 zrobil babettle666 i kursowal cala niedziele i czlowiek glupio sie czuje bo on prawie ubliza innym w moim imieniu, musialam pisac we wszystkich postach ze mam klona, a w niedziele sobie odpuscilam, wzielam "wolne" Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk W korytarzu rady ministrów ..? 05.02.07, 08:48 ..gdzieś między gabinetem premiera a holem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 09:01 Zwykły, cwany cham i burak! Szkoda tylko, że ma naśladowców nie tylko na wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Świńska górka była do przewidzenia !!!!! HAHAHA 05.02.07, 09:04 Świńska góka rzeczywiście była do przewidzenia - jeszcze nigdy nie było tylu świń przy korycie i to tak marnej jakości - przeprasza reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst ja chętnie kupię schabik po te 4 zł/kg 05.02.07, 09:07 Bo na razie płacę 4 zł/kg, ale ktoś jeszcze "1" dopisuje z przodu. Ciekawe, kto? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Bando wiejskich kmiotków-za widły i do gnoju!!! 05.02.07, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Ha ha ha ha 05.02.07, 09:20 i przeciw komu bedzie protestowal? Przeciw ministrowi rolnictwa lepperowi?! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Wziąć przykład z Wodza: na taczki z nim! 05.02.07, 09:22 Dał nam przykład Andrzej Lepper jak zwyciężać mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Otwórz oczy - zobacz prawde! 05.02.07, 09:28 Oszołomy to sa w WYborczej. Medialne łobuzy, które psyja debatę publiczna od wielu, wielu lat. Pałka WYborcza to gangrena polskiego zycia publicznego. Traktują Polaków jak ciemniaków. Antypolska na 100%. Otwórz oczy - zobacz prawde Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: prawda widziana moimi oczami 05.02.07, 09:37 the.bill1 napisał: dziekuje za oszoloma, zaczynam tydzien bedac oszolomem bo czytam Wyborcza, a Lepper nie moze byc Ministrem Rolnictwa bo nawet na ciazach swinskich sie nie zna, a nie wykrzykuje sie o blokadach jak kariera na wlosku, za pozno!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Otwórz oczy - zobacz prawde! 05.02.07, 12:05 the.bill1 napisał: > Oszołomy to sa w WYborczej. Medialne łobuzy, które psyja debatę publiczna od > wielu, wielu lat. Pałka WYborcza to gangrena polskiego zycia publicznego. > Traktują Polaków jak ciemniaków. Antypolska na 100%. Otwórz oczy - zobacz prawd > e Tzn. co mam zobaczyć ? Może jakieś konkrety ? Bo na razie jedynym dowodem na ogłupianie społeczeństwa jesteś ty - ksywak THEBILL wyjątkowo dobrze dobrana ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rombillko Re: Otwórz oczy - zobacz prawde! 05.02.07, 12:55 TEGO OSZOłOMA RTOREMU JESZCZE SOMA WYCHODZI Z GUMOWCOW TRZEBA OD KORYTA WYGNAC NA UBUJ Z NIM! Odpowiedz Link Zgłoś
rombillko Re: Otwórz oczy - zobacz prawde! 05.02.07, 12:57 rombillko napisał: > TEGO OSZOłOMA KTOREMU JESZCZE SOMA WYCHODZI Z GUMOWCOW TRZEBA OD KORYTA WYGNAC > NA UBUJ Z NIM! Odpowiedz Link Zgłoś
nsuprinz Re: Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 09:36 Niech sobie zrobi blokadę w domu.wtedy nikt mu nie przeszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 a dlaczego tylko rolnicy ? 05.02.07, 09:47 Dlaczego w Polsce sa tylko rolnicy uprzywilejowani? Dlaczego na przyklad nie drukarze? Powinien byc takze przez Panstwo interwencyjny skup kalendarzy i gazet. Co nasz wadza pomylila epoku bo komunizmu to juz nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9987 Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 09:58 www.andrzej.klimczyk.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krupab Re: Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 10:07 Niech ktoś mu powie, że w Strasburgu jest Trybunał oparty o EKPC Rady Europy, a ze Wspólnotami Europejskimi to może się on procesować, ale w Luksemburgu... eh... nasi ministrowie mają przygotowanie nie ma co... Endriu - wracaj do pługa, bo widać po twoich hasłach, że jeszcze się od niego nie oderwałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: Lepper do rolników: Sam będę blokady robił 05.02.07, 10:25 sam przeciwko sobie będzie blokady robił?? schizofrenik, albo rzeczowo ocenił swoją działalnośc jako ministra rolnictwa... Co mam wgłowie ja (Lepper) - zagadaka dla dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Ile można jechać na kłamstwie ? 05.02.07, 11:53 Ile lat taki oszust może robić prostym ludziom wodę z mózgu ? Zresztą (trochę off topic), podobnie robi Religa. Obecnie na gwałt powołał "zespół zadaniowy" dla ratowania szpitali przed komornikami. Po pierwsze wychodzi na to, że to komornicy i wierzyciele są winni że nie chcą utrzymywać szpitali, po drugie, to o wejściu w życie egzekucji komorniczej było wiadomo do dawan, od ogłoszenia wyroku Trybynału. Co DO TEJ PORY ROBIŁO MINISTERSTWO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Ile można jechać na kłamstwie ? 05.02.07, 12:26 co robilo ministerstwo?czekalo na cud, ale ten cud zdarzyl sie tylko dla Konia 500mln i dla dr Leppcia 400mln lepiej kupowac swinie w ciazy ktore i tak sa na zabicie a dzieci jak poumieraja to nowe mozna splodzic, no? aby tylko utrzymac sie przy korycie, poswieca sie dzieci i zycie jest piekne, ale nie dla wszystkich Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś