s_bek Seksafera 08.02.07, 23:25 Ja nie zdaje sobie sprawy z tego jak Aneta Krawczyk może nie wiedzieć(komu dawała pewnie straciła rachubę) kto jest ojcem jej dziecka. Z drugiej strony może każdy mężczyzna w tym kraju powinien odbyć badania DNA i przesłać je do laboratorium bo kobieta nam się załamie, a media w końcu zrobią plebiscyt na ojca. Ciekawe jaka kara czeka na tego, który przez tyle lat nie płacił alimentów, ale to na szczęście już nie mój problem, chociaż niczego w tym kraju nie można być pewnym. Może Pan Andrzej Lepper ma rację i rzeczywiście została ona zapylona. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Trzeci swiat 08.02.07, 15:54 W najlepszym razie Ameryka lat dwudziestych. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Wprost podaje, ze Lepciu nie jest tatusiem - mo- 08.02.07, 15:54 ze w koncu sprawy ojcostwa nie beda przysłaniac głownej sprawy: rui, porobstwie, szantazom, wymuszeniom i korupcji w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Moze sie tez w koncu przestaniemy zastanawiac, 08.02.07, 15:59 czy Kaczynscy sa małymi wielkoludkami, czy tez moze duzymi krasnoludkami. Odwraca to nasza uwage od prob objecia samo(dwu)dzierżawia przez tych zakompleksiencow i antydemokratow. Odpowiedz Link Zgłoś
fuchsgs "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Samoo.. 08.02.07, 15:54 To juz panienki lekkich obyczajów sa za pieniadze podatnika chronione w tym pięknym,bogatym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Aneta K. dostała policyjną ochronę-Przed Michnikem 08.02.07, 15:55 chyba!? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Semka(abba15) slabiutko kochasiu 08.02.07, 16:00 nikogo nie wyzywasz, nikomu nie ublizasz, sbecka gnido, Michnik jest w stosunku do ciebie w pozycji sily, bo on z GW nie ma szansy wyleciec, a ty z "Rz3 juz niedlugo kwestia tygodnia dwoch, a o pania Krawczyk sie nie martw da sobie rade bez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus ...o sobie zapomniałes - przy takim uporze w ... 08.02.07, 16:01 pieprzeniu to o wiele bardziej prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Rabba15(Demka) zazdrosc mozg ci zezera 08.02.07, 16:02 abba15 napisał: >i to widac te twoje artykuly sa coraz mizerniejsze, choc zawsze byly mierne Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: errata: abba15 ( Semka) mialo byc 08.02.07, 16:03 abba15 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew pieprzyc Leppera, Lyzwinskiego i Krawczyk ale 08.02.07, 15:59 tego dziecka to mi autentycznie zal Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Lepper wie, ze nie podawno tych zastrzykow na sile 08.02.07, 16:00 ... ciekawe skad wie..... :/ Panie Lepper - w swej glupocie nie przewidzial pan tego, ze w sposob jednoznaczy wiedzial pan o tym procederze... A to tez ma skutki prawne. Tak wiec na pana miejscu bym tak zarliwie nie optowal za zatrzymaniem Anety K..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 kobieta lekkich obyczajów bohaterką michnikowszczy 08.02.07, 16:05 zny,pierwowzorem była niejaka renata b. jej owies wraz z ku..kami strasznie zawróciły w głowie niejakiemu adamowi m. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Zabawne, bo sekretarz JK chcial te sama Renate... 08.02.07, 16:10 ... obdarzyc stanowiskami w rzadzie.... Komu wiec zakrecila ona w glowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars No i po co bylo wiesniakom sie pchac na salony 08.02.07, 16:15 we wlasnej oborze mozna sie bylo bezkarnie parzyc nawet z wlasna maciora i nie zwazac na poziom gnoju... Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: No i po co bylo wiesniakom sie pchac na salon 08.02.07, 16:20 to porownamie nie swiadczy dobrze o stanie twego umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: No i po co bylo wiesniakom sie pchac na salon 08.02.07, 16:27 pewnie masz lepsze rozeznanie co sie tam na wsi dzieje. Nie wiem rzadko bywam. Wiesniactwo napawa mnie niechecia a zwlaszcza kiedy prze do miast.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ani lewica,ani prawica oprzeć się jej nie zdoła:)) 08.02.07, 16:22 r306 napisał: > ... obdarzyc stanowiskami w rzadzie.... Komu wiec zakrecila ona w glowie?? ale wybiórcza ma wyjatkową estymę dla niej,czy to już miłość ,czy dopiero zauroczenie -czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jak na razie - poruszajac sie w swerze faktu.... 08.02.07, 16:26 To pani od owsa jest w koalicji rzadzacej... Czas pokazuje, ze od roku, a chyba to jeszcze potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jak na razie - poruszajac sie w swerze faktu. 08.02.07, 16:35 r306 napisał: > To pani od owsa jest w koalicji rzadzacej... Czas pokazuje, ze od roku, a chyba > > to jeszcze potrwa. wszak ta pani była niedawno ulubienicą sekielskiego,michnika i reszty,cytowały ją wszystkie agencje,była wzorem walki z "korupcją polityczną" ,wywiad za wywiadem,zdjęcia, nagrania i wszechogarniajace uwielbienie lewicowych oszołków ,a teraz już jest be,zdradzona oskarży was o molestowanie -jak amen w pacierzu,wszak cała polska widziała jak michnikowszczyzna ją adorowała ,tak samo postępuje w przypadku anety k. wywiady ,zdjęcia ,nagrania,znowu sekielski, z tyłu pełen pochwał dla jej dzieła stasiński i reszta oszołków,a tu niewypal,piąty przebadany nie jest ojcem ,cóż za czort,baba nie wie z kim i kiedy się gziła,kupa śmiechu a nie afera-ot co Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tobie sie jak przyczyna ze skutkiem pomyliala :) 08.02.07, 17:39 Jak zwykle zreszta :) O tej pani zrobilo sie glosno nie dlatego ze ja lubia media, ale dlatego, ze przycholubic chcial Jarek Kaczynski i to w taki sosob :) Przyczyna -> Skutek. Takie proste, a Ty znow odwracasz kota ogonem :) Gdyby Jarus tak glosno nie mowil o standardach moralnych, to by tak glosno nie bylo o tym blamazu tej jego rewolucji moralnej. I znow - przyczyna -> skutek :) Fizyki nie miales? Akcja budzi reakcje - jedno z praw dynamiki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Tobie sie jak przyczyna ze skutkiem pomyliala 08.02.07, 17:45 r306 napisał: > Jak zwykle zreszta :) > O tej pani zrobilo sie glosno nie dlatego ze ja lubia media, ale dlatego, ze > przycholubic chcial Jarek Kaczynski i to w taki sosob :) > Przyczyna -> Skutek. > Takie proste, a Ty znow odwracasz kota ogonem :) > > Gdyby Jarus tak glosno nie mowil o standardach moralnych, to by tak glosno nie > bylo o tym blamazu tej jego rewolucji moralnej. I znow - przyczyna -> skute Kążda akcja jest równa reakcji...Sam się obudż... > k :) > > Fizyki nie miales? Akcja budzi reakcje - jedno z praw dynamiki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hy hy hy 08.02.07, 17:51 > Kążda akcja jest równa reakcji...Sam się obudż... Noooooooooooooooooooooooooo :) A o czym ja mowie? :) Sadzisz, ze sa jakies dysproporcje? :) To moze uciekla Ci wielomiesieczna kampania wyborcza z pamieci? :) Oczernianie wszystkich i wszedzie? Jak sie wchodzi na wysokiego konia, to upadek jest bolesny. Akcja -> Reakcja. PS Tylko prosze, nie pisz mi, ze to bylo sterowane w mediach przez wrazy element.... plizzzzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Hy hy hy 08.02.07, 18:06 Drobna różnica..budzi..i jest równa domorosły "fizyku"... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hę? 08.02.07, 18:10 > Drobna różnica..budzi..i jest równa domorosły "fizyku"... A gdziez ja napisalem inaczej? :) Rowna co do sily, ale z przeciwnym zwrotem. That's all. Czegoz chesz sie wiec uczepic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Hę? 08.02.07, 18:29 Napisałeś "budzi" a nie jest równa...dalej nie kumasz? to nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: kobieta lekkich obyczajów bohaterką michnikow 08.02.07, 16:18 Moze tak bylo. Jak widac cale te oskarzenia sa grubymi nicmi szyte i wszystko wyglada na manipulacje. Lepper nie jest aniol ale ja nigdy nie myslalem ze jest on drapieznikiem seksualnym. GW powinna sobie znalesc jakis madrzejszy temat do pisania tyle sie dzieje w Polsce i swiecie. Tak naprawde to chyba wiecej sensu miala sytuacje polityczna w Polsce za czasow Gomulki niz teraz. Nadmiar demokracji nigdy nam nie sprzyjal. Polska coraz bardziej przypomina samowole magnacka i czasy liberum veto. Czy czasem nie zylo sie nam (relatywnie) naszym przodkom za zaborow. Stabilna wladza to stabilna wladza i robi z tego powodu mniej zlego niz anarchia. Nigdy nie nalezalem do zadnej partii. 70 wchodzi mi na kark. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: kobieta lekkich obyczajów bohaterką michnikow 08.02.07, 16:22 a mnie sie podoba. Uwazam ze kazdy hak jest dobry dla ukrocenia zycia tej koalicji z przestepca w randze wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Pani Barbaro zdecydowanie sie z Pania nie zgodze 08.02.07, 16:24 Chuchill: "Kazdy rzad, ktory jest dosc silny, by dac Ci wszystko, czego pragniesz, jest dosc silny, by zabrac Ci wszystko, co posiadasz." Demokracja to nie anarchia. Tylko w dojrzalej domokracji ludzie pokroju Leppera nigdy by nie zaistnieli. Ale tego to sie trzeba Pani Barbaro nauczyc. Od Boga nam to dane nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: kobieta lekkich obyczajów bohaterką michnikow 08.02.07, 16:34 barbara444 napisał: [...] > Czy czasem nie zylo sie nam (relatywnie) naszym przodkom za zaborow. rozumiem że miało byc: ...(relarywnie) lepiej .... a to Ciekawa sugestia że Polak tylko pod obcymi rządami jest spokojny i lepiej mu sie zyje > > Stabilna wladza to stabilna wladza i robi z tego powodu mniej zlego niz anarchi > a. > > Nigdy nie nalezalem do zadnej partii. 70 wchodzi mi na kark. Żałosne, Twoje sugestie to: uszy po sobie bo wtedy jest dobrze. Moim zdaniem to wtedy jest dobrze jak mogę mówić to co myślę, robić to co robić lubię, pracować tam gdzie pracować lubię, bez zbędnych głupawych przepisów prawa, pełna wolność gospodarcza... itd itp ale to właśnie jest liberalizm znienawidzony przez PiSS Kaczyńskich bo nie dawałby im pełni władzy. To był i jest dalej powód, który uniemożliwił powstanie koalicji PiSS PO. Warto o tym zawsze myśleć jak ma się problemy ze zrozumieniem założeń liberalnej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Bodyguard 2 08.02.07, 16:21 Pani Aneto-tylko żeby ta ochrona policyjna nie zaowocowała kolejną pamiątką w postaci dzieciątka... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Bodyguard 2 08.02.07, 16:27 the_rest napisał: > Pani Aneto-tylko żeby ta ochrona policyjna nie zaowocowała kolejną pamiątką w > postaci dzieciątka... no to będzie kolejne dziecko pułku,jak wieść gminna niesie ,nie pierwsze i nie ostatnie -w przypadku tej pani(może uwielbia seks niczym renata b.owies) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Bodyguard 2 08.02.07, 16:40 m15 napisał: > the_rest napisał: > > > Pani Aneto-tylko żeby ta ochrona policyjna nie zaowocowała kolejną pamiąt > ką w > > postaci dzieciątka... > no to będzie kolejne dziecko pułku,jak wieść gminna niesie ,nie pierwsze i nie > ostatnie -w przypadku tej pani(może uwielbia seks niczym renata b.owies) :))) Wsdzystko Ci się popaprało Renat B. lubi sex jak koń owies ... ( konia nie mylić z ministerm MEN ) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Bodyguard 2 08.02.07, 16:44 rtg napisał: > m15 napisał: > > > the_rest napisał: > > > > > Pani Aneto-tylko żeby ta ochrona policyjna nie zaowocowała kolejną > pamiąt > > ką w > > > postaci dzieciątka... > > no to będzie kolejne dziecko pułku,jak wieść gminna niesie ,nie pierwsze > i > nie > > ostatnie -w przypadku tej pani(może uwielbia seks niczym renata b.owies) > :))) > Wsdzystko Ci się popaprało Renat B. lubi sex jak koń owies ... ( konia nie > mylić z ministerm MEN ) przecież wiem ,to był jeno taki drobny "chłyt matetindowy" Odpowiedz Link Zgłoś
karol63 Re: Bodyguard 2 08.02.07, 16:31 Namawiał kobietę na aborcję a gdy się nie zgodziła został chrzestnym jej dziecka.Dosyć dziwne, a może to zdziczenie obyczajów?.Co do ochrony to owszem ale niech wynajmnie sobie prywatnego ochroniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Michnik nie pozwala pisac pod Simonem Molem $$$$$$ 08.02.07, 16:25 Michnik znow nie pozwala pisac pod artykulem o simonie molu, "antyfaszyscie" ktory zarazal Polki HIVem Panie Michnik, wielu ludzi wolaloby 1000 faszystwo niz jednego takiego "antyfaszyste" jakiego nam wolna globalistyczna machina wylansowala. Eh ta ewangelia Judasza panie michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 bo to czarna zagubiona owieczka,nasz brat 08.02.07, 16:39 deratyzacja41 napisała: > Michnik znow nie pozwala pisac pod artykulem o simonie molu, "antyfaszyscie" > ktory zarazal Polki HIVem > > Panie Michnik, wielu ludzi wolaloby 1000 faszystwo niz jednego > takiego "antyfaszyste" jakiego nam wolna globalistyczna machina wylansowala. > Eh ta ewangelia Judasza panie michnik. i nie daj boże, ktoś napisze co naprawdę myśli o tym śmierdzielu ,to larum się podniesie ,że to rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Prokuratura dziala bez zarzutu w sprawie seksafery 08.02.07, 16:27 Prokuratura zasluguje na najwyzszy szacunek za swoje dzialanie w sprawie rozporkowej. Dziala systematycznie, doglebnie i odwaznie i co rownie wazne, niesamowicie obiektywnie. To trzeba docenic bo to jest ewenement, tak prokuratura dziala dopiero odkad rzady objela koalicja PiS+LPR+SO. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Żałosne - ochrona z naszych podatków 08.02.07, 16:31 Fajnie, że gdy zostaje zgwałcona zwykła kobieta, czasem przy konforntacji nie ma nawet luster weneckich, że bardzo ciężko zeznającym w takich sprawach dostać ochronę. Szkoda, że zwykli ludzie zeznający za wymuszenia itd. przeciwko groźnym bandytom nie dostają ochrony. Ochronę dostaje natomiast paniusia, która twierdzi, że dała d.... za pracę... nikt jej nie pobił, nie grozi smiercią. Naprawde super.... Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 P a l e s t r i n a2005 idz do dermatologa 08.02.07, 16:40 bo masz chroniczne uczulenie na Krawczyk i Michnika, i wylecz to szybko bo przerodzi sie w egzeme Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: P a l e s t r i n a2005 idz do dermatologa 08.02.07, 16:51 pisowstrzymywacz_007 napisała: > bo masz chroniczne uczulenie na Krawczyk i Michnika, i wylecz to szybko bo > przerodzi sie w egzeme Pie..c postępujący nieuleczalny jest choroba dziedziczną bo przenoszoną przez geny osobników męskich z pokolenia na pokolenie. Uaktywnia się jak za dużo się pisze takich wypocin jak to robi osobnik przez Ciebie upominany. Dyskusja z takimi osobnikami zmusza ich do pisania odpowiedzi i choroba się uaktywnia. Prośba, nie rób mu krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: obie tak samo głupie 08.02.07, 16:56 Drogi, sympatyczny kolego, tu nie chodzi o głowę tylko o zupełnie drugą przeciwstawną strone człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: obie tak samo głupie 08.02.07, 17:15 hehehe- własnie to chciałem usłyszec, hahahaha,dzieki m15. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 ochrona w obawie przed kolejnym zapłodnieniem ? 08.02.07, 16:37 Taki "obiekt latający" jak ta pani, która nie wie, kto jest ojcem jej dziecka, to trzeba było chronic od początku ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Zgadzam się w 100% 08.02.07, 16:42 gdyby dlai jej ochronę kilka lat temu to może wiedziałaby kto jest ojcem jej dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Zgadzam się w 100% 08.02.07, 18:18 palestrina2005 napisał: > gdyby dlai jej ochronę kilka lat temu to może wiedziałaby kto jest ojcem jej > dziecka... Witam wielkiego myśliciela UE, walczącego o czystą IVRP a przy okazji „z luźnym podejściem do prostytucji”. Twoje wejścia są niesamowite, bawią smutnych i uczą głupoty. Wielki myśliciel i poeta polski Jan Sztaudynger w swoich "Piórkach" tak skomentował Twoje wystąpienia: "Najbardziej zawsze nadęci kastraci i impotenci". Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus ...musi sie z kazdym brzydkim chwytem od- 08.02.07, 18:53 dalajacym zgon tej przestepczej koalicji zgadzac nasz galbus-pallestrynka! Nie ma innego wyjscia. Dzisiaj juz widac wyraznie logike jej działan - to proba zamachu na podstawy demokracji przeprowadzana kosztem interesow Panstwa i Narodu. Maja dranie szczescie, ze ogolnoswiatowa koniunktura gospodarcza troche ruszyła - inaczej dawno jechaliby juz na taczkach w niebyt! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: ...musi sie z kazdym brzydkim chwytem od- 08.02.07, 19:17 bogdantadus napisał: > dalajacym zgon tej przestepczej koalicji zgadzac nasz galbus-pallestrynka! > Nie ma innego wyjscia. Dzisiaj juz widac wyraznie logike jej działan - to proba > zamachu na podstawy demokracji przeprowadzana kosztem interesow Panstwa i Naro > du. > > Maja dranie szczescie, ze ogolnoswiatowa koniunktura gospodarcza troche ruszyła > - inaczej dawno jechaliby juz na taczkach w niebyt! Nie pasi ci dobra koniunktura gospodarcza?To sobie poczekasz ruski miesiąc.. znaczy do uśmięchniętej śmierci..wszystko pod górkę pani numerowana... No i te szkopy nie chcą sprzedawać Wartości materlialnych za kwitki z portretem Waszyngtona...tylko chcą za nie chcą przejąć ruskie złoża surowcowe.. Dużo ich nazbieraliście...gratuluję wyobrażni...poczekajmy jak wartość s spadnie kilkadziesiątkrotnie...zostaną wam wydruki z komputerów... obrońców chodorkowskiego...a chinole inwestują w Afryce..i obsadzają kopalnie i złoża ropy swoimi rodakami...to tak apropos dalekowzrocznej polityki...sąsiada od embarga na polskie mięso... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: ...musi sie z kazdym brzydkim chwytem od- 08.02.07, 21:20 jollyroger3 napisał: > Nie pasi ci dobra koniunktura gospodarcza? Pasi jak najbardziej - sam z tego profituje! Radze przeczytac jeszcze raz, moze skapujesz twoim zatkanym aparacikiem percepcyjnym o co mi chodziło. > To sobie poczekasz ruski miesiąc.. > znaczy do uśmięchniętej śmierci..wszystko pod górkę pani numerowana... Utozsamianie mnie (juz kolejny raz) z eva15 odbieram jako niezasłuzony komplement. Jej wpisy i wpisy marudy.r sa moja ulubiona i obowiazkowa lektura na tym forum. Rozne w stylu i tematyce, ale zawsze wnoszace cos rzeczowego, czasem ironicznego i pozbawionego tanizny. Sprawiłes mi wielka radosc - dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 dwucyfrowa czy trzycyfrowa liczba "ojcow" ???????? 08.02.07, 16:48 W okresie potencjalnego poczecia dziecka, ilu mezczyzn zaliczyla pani kurtyzana? Czy to biedne dziecko wie ze wlasna matka usilowala go zabic chemikaliami dla krow? Mam nadzieje ze ktos mu powie. Panowie policjanci z ochrony, uwazajcie. Wy mozecie byc nastepnymi ofiarami afery. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne obrzydzenie czlowieka ogarnia gdy o tym mysli..... 08.02.07, 16:49 GazWyb podaje: > [...] Nazwisko radnego w sprawie tzw. seksafery pojawiło się po raz pierwszy > w grudniu ub. roku, kiedy Aneta Krawczyk ujawniła, że gdy była w ciąży z > najmłodszym dzieckiem, Jacek P. - wówczas asystent posła Łyżwińskiego - miał > jej "aplikować różne środki farmakologiczne", w tym oksytocynę przeznaczoną > dla zwierząt. Środki te miały szybko wywołać skurcze porodowe. Sam Jacek P. > zaprzeczał. Przy okazji ujawnił, że został potem ojcem chrzestnym dziecka > Anety Krawczyk. Prokuratura bada te sprawe wiec nie chce za wiele sie rozpisywac, ale trapi mnie kilka mysli. Jesli zeczywiscie te "różne środki farmakologiczne" min. "oksytocyna przeznaczona dla zwierząt" byly Anecie K. aplikowane, to nasuwa sie pytanie: - czy bylo to czynione wbrew jej woli czy za jej zgoda? Jesli za jej zgoda, to chyba ona jest wspolodpowiedzialna? - jakiego typu czlowiek aplikuje lub zgadza sie na aplikowanie srodkow na spedzenie tak zaawansowanej ciazy, czy ci ludzie nie mieli oporow natury moralnej? - czy Aneta K. zastanawiala sie jaki wplyw na psychike dziecka wywola upublicznienie informacji o probach spedzenia jej zaawansowanej ciazy? Kiedy sie dziecko dowie/zrozumie ze bylo niechciane, ba, ze probowano sie go pozbyc, przeciez to chyba nie bedzie mu obojetne? Czy wobec tego nie dalo sie tego zglosic prokuraturze jakos bardziej dyskretnie a nie przed kamerami telewizyjnymi, tak aby dziecko sie o tym nigdy nie dowiedzialo? No ale wtedy oczywiscie obalenie rzadu byloby o wiele trudniejsze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.rabarbar Ma szczęście, że się nie puściła z Simonem, 08.02.07, 16:49 AdIDaSkiem z Kamerunu. Przynajmniej buhaje z Samejobory egzotycznych syfów po sobie nie zostawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Czas na zmiany.. 08.02.07, 16:51 Teraz czas na zbadanie DNA opozycji na początek J.M.Rokita,D.Tusk oraz panowie Komorowski i Schetyna potem Szmajdziński też jakiś niewyrażny a może sam Alex.Tą panią należy obciążyć kosztami tych badań i ochrony inaczej panie lekkich obyczajów będą domagać się ochrony policji.A wszystko na nasz koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
abs50 "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Samoo.. 08.02.07, 16:51 To teraz wszystkie prostytutki beda mialy ochrone.Jesli prace zalatwiala za d... to jak to mozna nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
abs50 Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 16:55 To pisiory-kaczory kreca ta afere,ze niby cos robia.Oprucz zamieszanja i nienawisci do wszystkich to oni nic nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Samoo.. 08.02.07, 17:04 niech ten lepper przestanie się odzywać i kompromitować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: "Seksafera": zatrzymano Jacka P., radnego Sam 08.02.07, 17:18 To premier Lepper jest wimien? A pani Aneta! To kariera, w show biznesie, albo nawet w literaturze; napisze książkę, która najpierw dostanie, z takim poparciem w GW, nagrodę Nike, a potem Nobel wydaje się w zasięgu ręki, ochrona i reta dozywotnia, to murowane. Odpowiedz Link Zgłoś