mojo.risin 13.02.07, 08:41 czy ktoś jeszcze mu wierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 ta ra ra ra ..... 13.02.07, 08:45 białe jest białe a czarne czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Nie sądzę, żeby sądy p.premiera były wiarygodne 13.02.07, 09:05 bmmmmmśśmmmyyytrtrt - tak mniej więcej wygląda zapis fonetyczny jego genialnych przemysleń Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Kartofel nie pierwszy raz robi z gęby trampek 13.02.07, 09:35 Ten 'geniusz' ma chyba ludzi za idiotów jeśli myśli że mu uwierzymy. Po raz kolejny przekroczył granicę obłudy i wszedł ostro na teren dotąd zarezerwowany dla Franza Kafki. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.gawronski Kartofle Szwabskie Mącą w Rzepie ?????? 13.02.07, 11:13 czac skończyć z perfidnymi intrygami Szpringlera i odzyskać zeszwabioną gazetę noszącą tak wspaniały tytuł ! Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Kartofle Szwabskie Mącą w Rzepie ?????? 13.02.07, 11:27 roman.gawronski napisał: > czac skończyć z perfidnymi intrygami Szpringlera > i odzyskać zeszwabioną gazetę noszącą tak wspaniały tytuł ! ==================================== Z tego co wiem, Agora jest spółką akcyjną. Przestań wreszcie ujadać jak opipiały kundelek i razem z resztą szczekaczy po prostu ją sobie kupcie. Hau, hau, hau... Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 W sporze Dorna z Ziobro w ciemno popieram Dorna. 13.02.07, 12:26 Dlaczego? Choćby dlatego, że Dorn ma przeszłość, a Ziobro nie. Ziobro jest wybrakowaną kopią Marcinkiewicza. Ten sam PR, ta sama ignorancja, ale zamiast autoironii, którą można było dojrzeć u Marcinkiewicza, buta i agresja u Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kartofle Szwabskie Mącą w Rzepie ?????? 13.02.07, 15:36 roman.gawronski napisał: > czac skończyć z perfidnymi > intrygami Szpringlera > i odzyskać zeszwabioną gazetę noszącą > tak wspaniały tytuł ! JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper "zmiany w rządzie były konieczne dla usprawnienia 13.02.07, 09:37 dla usprawnienia jego funkcjonowania." Przy całej mojej antypatii dla premiera, chciałbym w to wierzyć, gdyż sobie i nam, Polakom życze jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: dla usprawni 13.02.07, 09:40 "zmiany w rządzie były konieczne dla usprawnienia jego funkcjonowania." Chyba raczej dla USPRAWIEDLIWIENIA jego dalszego funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jest jak jest, w końcu były wybory, takie prawo 13.02.07, 10:00 My mamy prawo krytykować i wyciagac wnioski. Wiesz jakie jest nasze zadanie? Wyłapywac słabe punkty i przekonywac innych, także do wzięcia udziału w wyborach. To że sa amatorami i dopiero sie uczą widac bez koniecznosci głębszej analizy.Tuz po wyborach, zachłysnawszy się wygraną, z głupawym usmieszkiem na twarzy, zaczęli krytykować niedoszłych koalicjantów, po co? Chcieli ich zmarginalizowac by nie wytykali im nieudacznosci. Zawiazali układ z Samoobroną, w jakim celu, skoro mogli to ciągnąć sami? By upokorzyć PO i miec posłusznych do głosowania. Upokorzyli raczej siebie a z ta pokora to jest róznie chociaz działa. Ostatnio słysze znowu miedzy wierszami: Gilowska musi odejść! To sa zagrozenia a nie odejscie Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg kaczyzm-lepperyzm nadzieją postępowej ludzkości!!! 13.02.07, 08:47 Program PiSu programem Narodu! Niech żyje wielki Naród Polski i jego Przywódca Jarosław Kaczyński! Program koalicji PiS-Samoobrona-LPR to dobrobyt, bezpieczeństwo, rozwój! Niech żyje PiS — partia wielkiego Jarosława Kaczyńskiego! Pozdrawiamy partie solidarystyczne — awangardę mas walczących o lepsze życie, postęp i demokrację, o pokój i wartości prawicowe! Nasz program — budowa solidaryzmu dla ludzi i przez ludzi! Sojusz robotniczo-chłopski — fundamentem pomyślnego rozwoju solidarnej Polski. Wszyscy jesteśmy za Polskę odpowiedzialni! W Polsce prowokacja polityczna nie przejdzie! Walczymy o antyliberalną solidarność, pokój i przyjaźń młodzieży całego świata! Niech żyje i zwycięża kaczyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Nie ma się z czego cieszyć 13.02.07, 08:55 Niestety, fakt bałaganu w rządzie, który nierządem stoi jest tak widoczny, że już niemożliwy do ukrycia, nawet w przypadku najbliższych polityków. Tracimy wszyscy, bo mimo tego, że nie jestem zwolennikiem tej grupy politycznej, to dla kraju dobrze byłoby, gdyby im się udało - ... tylko nasuwa się pytanie - co miałoby się udać? Zatem mamy chaos, a tłumaczenia p. Brudzińskiego w kolejnych programach telewizyjnych i radiowych sa tak żenujące, że już słuchać tego nie można. Panowie - chyba jednak czas na zmiany i to nie tylko personalne- tak "wszego układu nie rozbijecie". Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg nic nie rozumiesz z programu Wielkiego Stratega 13.02.07, 09:00 przecież nie chodzi o rozbicie żadnego Układu a wręcz przeciwnie. "Gdyby Układ nie istniał trzeba by go było wymyślić. Może nie istnieje?" powiedział Jarosław do kota Busia. "nie o to chodzi by złapać króliczka ale by gonić go" :) Realizujemy program II Zjazdu PiS — linię porozumienia, walki i antyliberalnych reform! Nasz program — budowa kaczyzmu dla ludzi i przez ludzi! Związki zawodowe — rzecznikiem interesów ludzi pracy, partnerem administracji państwowej i gospodarczej! Praworządność i ład społeczny — warunkiem solidarnej odnowy! Umacniajmy nasze solidarne państwo! Kaczyzm gwarancją siły i pomyślnego rozwoju Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: nic nie rozumiesz z programu Wielkiego Strate 13.02.07, 09:02 Własnie dlatego, że rozumiem, to już się z tego nie smieję, bo już nie ma z czego. Śmiech podobno jest ostatnim stadium rozgoryczenia , w mim przypadku jest już tylko sciana. NIe wiem z czego się śmiać , a nad czym płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin kiedy wybory ? 13.02.07, 09:09 wzlot i upadek Placka ;) nikt po nim płakał nie będzie, no może Profesór Leppiej. Kto inny uczyniłby go ministrem i wicepremierem ??? to se ne wrati.... no to kiedy wybory? tomasz10012 napisał: > Własnie dlatego, że rozumiem, to już się z tego nie smieję, bo już nie ma z > czego. > Śmiech podobno jest ostatnim stadium rozgoryczenia , w mim przypadku jest już > tylko sciana. > NIe wiem z czego się śmiać , a nad czym płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: kiedy wybory ? 13.02.07, 09:18 mojo.risin napisał: > wzlot i upadek Placka ;) nikt po nim płakał nie będzie, no może Profesór > Leppiej. Kto inny uczyniłby go ministrem i wicepremierem ??? to se ne wrati.... > > > no to kiedy wybory? > > > tomasz10012 napisał: > > > Własnie dlatego, że rozumiem, to już się z tego nie smieję, bo już nie ma > z > > czego. > > Śmiech podobno jest ostatnim stadium rozgoryczenia , w mim przypadku jest > już > > tylko sciana. > > NIe wiem z czego się śmiać , a nad czym płakać. > Każdy normalny chciałby, żeby jak najszybciej - yślę że jak sprawy będa tak się rozwijac jak teraz, to szybciej niż się spodziewamy. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: kiedy wybory ? 13.02.07, 09:38 > Każdy normalny chciałby, żeby jak najszybciej - myślę że jak sprawy będa tak się > > rozwijac jak teraz, to szybciej niż się spodziewamy. ======================= U koryta jest tak wielu tak małych ludzi, że wybory mogą się odbyć raczej później, niż się spodziewamy. Jako rząd typowo socjalistyczny z piłsudskimi ambicjami wodza, wykorzystując obydwa doświadczenia może jakiś stanik wyjątkowy przedłużający na jakiś czas status quo ??? Wszak wroga się znajdzie, tym łatwiej, ze jest niewidzialny i trudny do zdefiniowania - to UKŁAD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meandrypolityczne Re: nic nie rozumiesz z programu Wielkiego Strate 13.02.07, 09:40 "Mąż stanu" (napis pod podobizną na bilboardzie) zajmuje się przecież sprawami "wagi państwowej", których gmin nie pojmuje: nie ma zatem potrzeby, aby cokolwiek tłumaczyć. W ciszy i spokoju gabinetów "się wyjaśni" i karawana pójdzie dalej ! "Silence is the best policy if you are unsure of yourself" Pragmatyk Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Śmiech jest ostrzezeniem dla rządzących, póki 13.02.07, 10:06 podani płacza i płaca mozna ich strzyc, jeżeli się zaczynaja smiac lepiej sie ich strzec, tak mówia przekazy z dawnych lat i baśnie z dalekiego wschodu. A sądząc po wzroscie i fizjonomii nasi władcy maja cos z Tatarami wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Obłuda Pana Premiera sięga wyżyn.. 13.02.07, 08:50 ..Pan Kaczmarek bez pozwolenia Pana Premiera nawet nie beknie a co dopiero oskarży Dorna ... Dorn o tym wie i my o tym wiemy szanowny Panie Premierze IV RP.. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Obłuda Pana Premiera sięga wyżyn.. 13.02.07, 08:54 -------------------------------------------------------------------------------- Wstyd !!!! Po raz pierwszy Prawdziwy Polak Wielki Partriota zasiada na urzedzie a Wy tylko kpicie. Nogi mu calowac winnismy. On wysilkiem wielkim Polske Nowa buduje!!!! Rece spracowane ojcowskie calowac bedziemy. Po morzach i oceanach plywac beda statki "Bracia Kaczysnscy" Szkoly imieniem jego nazywac beda. Prowadz Wodzu. Chwala! Amen! PS. Czy taka ilosc wazeliny zalatwi mi jakas fuche w rzadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Obłuda Pana Premiera sięga wyżyn.. 13.02.07, 09:26 miroslaw.grabietz napisał: > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Wstyd !!!! Po raz pierwszy Prawdziwy Polak Wielki Partriota zasiada na urzedzie > > a Wy tylko kpicie. Nogi mu calowac winnismy. On wysilkiem wielkim Polske Nowa > buduje!!!! Rece spracowane ojcowskie calowac bedziemy. Po morzach i oceanach > plywac beda statki "Bracia Kaczysnscy" Szkoly imieniem jego nazywac beda. > Prowadz Wodzu. Chwala! Amen! > > PS. Czy taka ilosc wazeliny zalatwi mi jakas fuche w rzadzie ? W rzadzie to moze nie, ale z takim talentem mozesz spokojnie myslec o posadzie PiSprostytutki forummowej, niewiele placa, ale przeciez nie o kase chodzi, tu o ojczyzne walka sie toczy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Obłuda Pana Premiera sięga wyżyn.. 13.02.07, 09:36 Gdzie sie musze zapisac? Czy dostane ladna legitymacje? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Obłuda Pana Premiera sięga wyżyn.. 13.02.07, 09:00 nie ma nic takiego jak IVRP. jest tylko suma błędów i nieudolności. teraz tylko równia pochyła (lub w innej przenośni: ten statek tonie). odchodzą najwierniejsi pretorianie (lub w innej przenośni: gryzonie uciekają z tonącego statku). sztandary wyprowadzić .... robertpk napisał: > szanowny Panie Premierze IV RP.. Odpowiedz Link Zgłoś
plutoniczna i w taki oto sposób kaczorewolucja zaczyna pożerać 13.02.07, 08:51 własne dzieci Ludwiś o tym nie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo ble,ble,kwakwa,bleble.. bełkot Kaczyńskiego.. 13.02.07, 08:59 On nadal ma Polaków za ciemny naród... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Boje sie ze ma racje tak uwazajac.... 13.02.07, 09:02 Prezydencik z Premiorzatkiem mowia a Polacy kiwaja glowkami z aprobata.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępem .. 13.02.07, 08:58 pa, pa Ludwiczku Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Karzełek ma chyba zatwardzenie na tym zdjęciu 13.02.07, 09:00 Pewnie za dużo KARTOFLI buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Od siudmego roku zycia maja zatwardzenie..... 13.02.07, 09:03 Ich celem w zyciu jest wszystko obesrac. Odpowiedz Link Zgłoś
signal a ja sądzę, że długo już nie porządzicie 13.02.07, 09:02 takiego bałaganu jak obecnie nie było przez 17 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma czy człowiek mający "taką" twarz może być 13.02.07, 09:02 "całkowitym dobrem" !? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępem .. 13.02.07, 09:04 A ja sądze że Dorn wróci odebrac dymisję. Ale zaraz potem PiS lekko sie odchudzi. Kaczyński wie że nie odejdzie wiele osob, bo wszak ta partia to sami klakierzy dla prezesa-premiera Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg ma miejsce totalna hipnoza 13.02.07, 09:07 wszyscy łykają kolejne "absurdy rzeczywistości", jak w PRL. Czoło pochodu zbliża się już do Placu Przemysława Edgara Gosiewskiego. Idą wielcy przywódcy: Jarosław Kaczyński, Marek Kuchciński, dostojny Ojciec Tadeusz Rydzyk i zwykli ludzie, obywatele IV RP. Dziś jest przecież ich wielkie święto. Jest radosna, pełna optymizmu atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Chwala! Amen! Naprzod! Kosy na sztorc! 13.02.07, 09:11 pogonić tych bolszewików w wyborach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: ma miejsce totalna hipnoza 13.02.07, 11:55 > i zwykli ludzie, obywatele IV RP Galba, Junkier, palestrina, Jolka z Dywit.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępe 13.02.07, 09:28 ..."Wyjaśnieniem spraw będących przyczyną zwrócenia się Ludwika Dorna do premiera z prośbą o urlop, zajmuje się specjalna komisja." - a poza tym, nie ma sprawy, nic sie nie dzieje..., nie ma konfliktu... ;) Z resztą, jak zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Ci co popierają kaczory oczywiście mu wierzą! 13.02.07, 09:29 Przecież nawet jak mu Lepper nasrał na głowę i powiedział że to były perfumy też mu uwierzyli Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Junkier, galba...to chyba wszyscy.. 13.02.07, 09:47 mojo.risin napisał: > czy ktoś jeszcze mu wierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a silesius z monachium? 13.02.07, 09:50 a zapomniałem, ta transwsestyta podstarzała słuzy każdemu kto ją zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold On chyba juz tylko udaje że wierzy 13.02.07, 09:52 r0b0l napisał: > a zapomniałem, ta transwsestyta podstarzała słuzy każdemu kto ją zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l coraz mniej gardłowania ze strony obrońcow 13.02.07, 10:06 do niedawna wrzask się podnosil przy każdym zachwianiu budowy 4 rp co wynikało z obaw i nieewności. Pies jak się boi o warczy i gryzie ;)), ostatnio jakoś ubyło głosów obrońców. Zmęczyli się czy też lumpen-łże-burosuczystan poprzez działalność masońsko-wykształciucho-agenturalną namieszał ciemnemu narodkowi do tego stopnia w móżdżkach że nawet maestro ku..ki nie potrafilby lepiej? nadal jestem zwolennikiem trwania piso-buraczo-koniobijców u władzy, niech się jeszcze pomęczą, w przyszlości i tak się posprząta a może ciemnogród będzie na tyle skolowaciały i oglupiony że na wybory nie pójdzie i nie popelni błędu. Żeby tylko po kolejnych wyborach nie było kilku lat procesów i przepychanek w stylu kto-jest-winien-tego-burdelu. oczywiście o ile w ogóle będą jakieś wybory i o ile zwyciężą normalni, o co w świecie polityki dość trudno Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Wierzą mu wykidajła dziennikarsko-polityczne: ziem 13.02.07, 09:48 kiewicz, michalski, cymanski, semka, putra i inni intelygentni inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępem .. 13.02.07, 09:50 Oczywiście,że Dorn po tym co go spotkało i po powrocie z urlopu,będzie pełen entuzjazmu,twórczych pomysłów i wielkiej wiary w wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin teraz z powrotem na wiadomości :D:D:D 13.02.07, 09:58 przerzucają sie tematem jak (nie przymierzając) gorącym kartoflem :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Kaczyński był niespełna rozumu całe zycie 13.02.07, 09:59 Jak antek policmajster - to te same typy. Facet nigdy za grosz nie miał instynktu samozachowawczego. Wyłaził 15 lat z niebytu (czyt. śmietnika politycznego) po to aby po 1.5 roku udowodnić że nie nadaje się nawet na dziadka klozetowego. I niech to wykidajło Ziemkiewicz nie chrzani, że antykaczyzm jest histerią. JAk mu dobrze to niech będzie sobie podnóżkiem Kaczyńskiego ale reszcie niech nie wmawia, że działania Kaczyńskich to "normalne zjawisko". Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg kwakałem... powie Ziemkiewicz. Wszyscy kwakali... 13.02.07, 10:04 ten wybitny prawicowy autorytet moralny po rozwodzie naród wychowany w PRL wie że od czasu do czasu muszą być błędy i wypaczenia a potem odnowa moralna Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Patologiom państwa winny jest postkomunistyczny uk 13.02.07, 10:37 Nie opowiadaj bajek. RAZ wielokrotnie dystansowal sie od niektorych, powtarzam to niektorych aspektow polityki rzadu, ostatni raz chociazby wczoraj www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070212/opinie_a_1.html gdybys sledzil jego publicystyke wiedzialbys ze ma swoj punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 10:39 w kazdym panstwie sa patologie ,a najwiecej gdzie do powiedzenia ma cos kler watykanski wiec nie zwalaj winy na komune najgorsze patologie zaczynaja sie kiedy jakis maly czlowieczek robi z siebie fuhrera i w swojej wizji zaczyna rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 10:47 Rozumiem , że do czasu ostatnich wyborów jedynym słusznym komentatorem i autorytetm moralnym był Adam Michnik, a po wyborach tytuł ten zyskał Rafał Ziemkiewicz. Junkier to niemiecki drobnyszlachetka lub stopień niższego oficera w armii niemieckiej lub carskiej - człowieku czy ty jesteś na pewno Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 10:48 pewno skoro pisze po polsku dosc zrozumiale dla PISowcow na forum to nim jest , choc pewno bydle za 15 letniego vw wziol niemiecki pass Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 10:51 monachus napisał: > pewno skoro pisze po polsku dosc zrozumiale dla PISowcow na forum to nim jest , > choc pewno bydle za 15 letniego vw wziol niemiecki pass Po polsku to i Simon Mol coś bełkotał - na tyle skutecznie, że kilka panienek uwierzyło , ze jest najlepszy.- analogia? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 10:56 wiadomosci.onet.pl/1391271,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Patologiom państwa winny jest postkomunistycz 13.02.07, 11:07 Jestem 100% Polakiem, genetycznym patriota zgodnie z definicja posL Suskiego, i przed roznej masci rozowym elementem na kilometr zionacym lze-liberalnym ideologicznym zaczadzeneim nie musze sie tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Powiedz jeszcze, ze jestes do niego podobny 13.02.07, 11:59 > Jestem 100% Polakiem, genetycznym patriota zgodnie z definicja posL Suskiego Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Tak, tak czytałem te wczorajsze wypociny RAZa 13.02.07, 10:52 pewnie widzi, że chyba przesadził w przeszłości jako apologeta braci i stara się być "obiektywnym dziennikarzem". NIe zmienia to faktu, że publicystyka RAZa zeszła na psy a władza Kaczyńśkiemu zaczadziła mózg. Ale nie tylko jemu zaczadziła, jego poprzednikom również. Myślę, że Kaczyńscy są tak zaślepieni swoim ego, że nie wiedzą już co czynią. Powinni czasami wysłuchać ludzi im życzliwych. Jeżeli dochodzi do takich emocji z 3 bliźniakiem to powinni choć na sekundę zatrzymać się i zastanowić co robią bo kolejnej szansy mieć już nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Re: Tak, tak czytałem te wczorajsze wypociny RAZa 13.02.07, 10:54 marekjurek_u_pinocheta napisał: > pewnie widzi, że chyba przesadził w przeszłości jako apologeta braci i stara > się być "obiektywnym dziennikarzem". NIe zmienia to faktu, że publicystyka RAZa > > zeszła na psy a władza Kaczyńśkiemu zaczadziła mózg. Ale nie tylko jemu > zaczadziła, jego poprzednikom również. Myślę, że Kaczyńscy są tak zaślepieni > swoim ego, że nie wiedzą już co czynią. Powinni czasami wysłuchać ludzi im > życzliwych. Jeżeli dochodzi do takich emocji z 3 bliźniakiem to powinni choć na > > sekundę zatrzymać się i zastanowić co robią bo kolejnej szansy mieć już nie > będą. Dokładnie tak, tylko każdy kto ma odrębne zdanie lub inny pomysł na życie jest wrogiem publicznym nr 1 i człowiekiem , który chroni układ i tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tak, tak czytałem te wczorajsze wypociny RAZa 13.02.07, 11:13 Bzdury to co piszesz. Sledze publicystyke RAZa od ladnych paru lat i nigdy nie zadurzyl sie w jakims szczegolnym stopniu Kaczynskimi, o co zreszta DORN sam potwierdzil (tak tak, 2-3 tyg. temu mowil o tym otwarcie w "A gdzie interes Polski" w TVP - ze czesto jest z RAZem w ostrym sporze). To jeszcze sobie przeczytaj: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070210/plus_minus_a_5.html RAZ otwarcie mowi o haniebnych metodach "bluzgu politycznego", jakim posluguja sie publicysci ze sprzedajnej III RP. I przypominam ze Zakowski o t w a r c i e powiedzial w TOK FM, przyznal sie do tego bezwstydnie, ze glosowal na SLD!!! I taki ktos smie pouczac Polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Re: Tak, tak czytałem te wczorajsze wypociny RAZa 13.02.07, 11:42 Nie oglądam bolszewickiej propagandy TVPiS. Zbojkotowałem abonament więc wyrzuciłem z telewizora programy TV public. Niech oglądają ten publicystyczny bełkot ci co płacą za te bzdury. junkier napisał: > Bzdury to co piszesz. Sledze publicystyke RAZa od ladnych paru lat i nigdy nie > zadurzyl sie w jakims szczegolnym stopniu Kaczynskimi, o co zreszta DORN sam > potwierdzil (tak tak, 2-3 tyg. temu mowil o tym otwarcie w "A gdzie interes > Polski" w TVP - ze czesto jest z RAZem w ostrym sporze). > > To jeszcze sobie przeczytaj: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070210/plus_minus_a_5.html > RAZ otwarcie mowi o haniebnych metodach "bluzgu politycznego", jakim posluguja > sie publicysci ze sprzedajnej III RP. I przypominam ze Zakowski o t w a r c i > e powiedzial w TOK FM, przyznal sie do tego bezwstydnie, ze glosowal na SLD!!! > > I taki ktos smie pouczac Polakow... > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tak, tak czytałem te wczorajsze wypociny RAZa 13.02.07, 11:51 No to rzeczywiscie "obiektywny" inaczej TVN z gwiazdka wybiorczej Olejnik i szmatlawym szkielkiem kontaktowym pozostal, nie liczac Polsatu przez specjaliste ds. wywazania otwartych drzwo Lisa prowadzonego... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l SLDowcy tak samo tłumaczyli bajzel że to przez AWS 13.02.07, 10:56 i dopiero po 2 latach bałaganu przestali opowiadać bajki, wtedy zaczęły zresztą przeciekać do opinii publicznej najróżniejsze przewały typu starachowickiego. Uważam że winę za to co się dzieje obecnie ( degeneracja państwa w wykonaniu największych nieudaczników wybranych przez tzw genetycznych patriotów, genetycznych inteligentów wsi i miast, rdzennych polaków i katolików od świętego rydzyka i błogosławionego kobylańskiego ) winę ponoszą czerwoni zlodzieje z szajki towarzysza milera. Kto jest gorszy: komusza zaraza czy schizofrenia kczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Dokładnie tak. To co mamy dziś jest odpowiedzią 13.02.07, 11:06 na 4 lata sldowskiego pierd...nia. I nie wiadomo co gorsze. r0b0l napisał: > i dopiero po 2 latach bałaganu przestali opowiadać bajki, wtedy zaczęły zreszt > ą przeciekać do opinii publicznej najróżniejsze przewały typu starachowickiego. > > Uważam że winę za to co się dzieje obecnie ( degeneracja państwa w wykonaniu n > ajwiększych nieudaczników wybranych przez tzw genetycznych patriotów, genetyczn > ych inteligentów wsi i miast, rdzennych polaków i katolików od świętego rydzyka > i błogosławionego kobylańskiego ) winę ponoszą czerwoni zlodzieje z szajki to > warzysza milera. > > Kto jest gorszy: komusza zaraza czy schizofrenia kczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo [...] 13.02.07, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala widzę obłęd w oczach genialnego stratega premiera 13.02.07, 10:07 czyżby zbliżał się długo oczekiwany KONIEC? Chyba dojdzie do zamachu stanu stabilnego acz poważnego i tajemnicą jest tylko kto przejmie władzę Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Wielki Strateg ogłosi Wojnę Totalną!!!!!!!!!!! 13.02.07, 10:09 teraz cały Naród musi stanąć jak jeden mąż! a później w miarę zbliżania się klęski ogłosi coś tak jak Hitler w 45, że cała ta wojna to była tylko o tranzyt i żeby nie polskie awanturnictwo to by pokój panował... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: widzę obłęd w oczach genialnego stratega prem 13.02.07, 10:10 w sprawie zamachu kaczki radzą się psychiatry a durn seksuologa za ostatnią instancję i wróżkę robią odpowiednio: Buś i Mańka Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r A kogo to jeszcze obchodzi???? 13.02.07, 10:15 I tak większość młodych ludzi myśli jak uciec z tego moherowego bałaganu i głęboko w poważaniu mają kto się poda do dymisji i jakie jeszcze hołubce wywiną kaczory... chyba większość ludzi jest już znudzona kaczorowym brandzlowaniem się... trzech milionów mieszkań nie widać, taniego państwa również, firmę założyć??... wolne żarty... można być tylko wyrobnikiem w firmach zagranicznych którym dopłacamy do inwestycji.. Dziękujemy wam Kaczory!!!... brandzlujcie się dalej we własnym sosie ---------------------- Ideał piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 A ja sądzę,żę Kaczor jest nieodpowiedzialny. 13.02.07, 10:28 Zgadza się na udział w koalicji skrajnego degenerata,półgłóqwka iwałacha,który odbierając "tytuły doktorskie" w Moskwie kompromituje Kraj.Wypowiedzi jego w Rosji są wrogie krajowi i szkodzą Ojczyżnie a są lizusowskie wobec Kremala.To skandal i zdrada kraju.A premier to toleruje.Jest współwinny zdrady.Za to zamiast tego matoła Leppera pozbywa się z rządu najlepszych ludzi.Chyba Kaczor upadł nma mózg.Rozliczymy go z tego .Niech pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
keithley Re: Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępe 13.02.07, 10:32 A junkier i poszeklu chyba jeszcze w szkole, bo cos malo barwny watek tu mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
qatz Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępem .. 13.02.07, 10:32 I WAS BORN TO BE DORN... and I WAS DORN Odpowiedz Link Zgłoś
sunlan Re: Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępe 13.02.07, 10:38 Jarek to zwykly bencwał i ćmok jakich malo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier: Nie sądzę, by urlop Dorna był wstępe 13.02.07, 11:02 sunlan napisał: > Jarek to zwykly bencwał i ćmok jakich malo !!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZGADZAM SIĘ -- premier to NIEBYWAŁY BĘCWAŁ i ĆWOK jakich ci u nas dostatek a nawet nieprzebrane tabuny ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Jeżeli premier nie szanuje przyjaciół 13.02.07, 10:45 to mu mozna mu tylko współczuć. Nie będzie szczęsliwy. I żadna władza mu tego nie zrekompensuje. Pewnie racjonalizuje - poświęca swoje szczęście dla dobra ogółu. Lud kocha swoiych tyranów - nie może nikogo oszczedzać. Tak naprawdę to jest manewrowany. Jak się pokapuje to wokół będą juz tylko hieny które go rozerwą lub wmanewrują na ślepy tor. To całe spiskowe towrzystwo samo się za chwile tak zamota że nie biędzie wiedziało gdzie skręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Jeżeli premier nie szanuje przyjaciół 13.02.07, 10:46 prawda jest taka ze dyktatorzy nie lubia kolo siebie zbyt mocnych osobowosci Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Jeżeli premier nie szanuje przyjaciół 13.02.07, 13:03 jb777 piszesz ''poswieca swoje szczescie dla dobra ogolu''.troch chyba z tym ''szczesciem''przesadzasz.mnie on nie interesuje ani nie chce zeby ten kurdupel cokolwiek dla mnie poswiecal.facet jest w koncu premierem namaszczonym przez niejakiego rydzyka zlodzieja i oszusta ksywa ''ojciec'' wiec niech sie w koncu zabierze do rzetelnej roboty a nie judzi jatrzy i bez przerwy poluje na czarownice.jest tyle rzeczy w gospodarcedo zrobienia stosunki miedzynarodowe leza a tu trwa tylko karuzela w stanowiskach.reszta nie interesuje tego tepego ignoranta.wiec nie pieprz o wspolczuciu i poswieceniu.nikt juz sie na to nie nabierze.wystarczy ze debil rzadzi w sposob ktory juz nikogo nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Kwa, kwa 13.02.07, 11:00 Ja tam Jego Małości nie wierzę. A Dorna spotyka słuszna kara za wspieranie Kaczyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Kwa, kwa 13.02.07, 11:38 co najwyzej to jakas tam okolicznosc lagodzaca. I moze tez uniknie wieczystej sromoty w podrecznikach historii. Odpowiedz Link Zgłoś