soulworm 14.02.07, 12:14 buhahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Ta gnida co mi radio skroiła nawet odcisków 14.02.07, 12:15 palców nie zostawiła :-( Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Ta gnida co mi radio skroiła nawet odcisków 14.02.07, 12:17 mangold napisał: > palców nie zostawiła :-( Powinna sie wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ta gnida co mi radio skroiła nawet odcisków 14.02.07, 12:51 magnat.olejowy napisał: > mangold napisał: > > > palców nie zostawiła :-( > > Powinna sie wstydzić. pewnie radio stare,o co tyle krzyku,na dodatek złodziej mógł być potrzebujący:)))gdy biedny kradnie to waga czynu inna Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: to był EL - Cretino !!! :D 14.02.07, 13:11 Eeee tam..- znam faceta.. To jest miejscowy Don Vito(!).., -co nigdy nie kradnie incognito !!..;( Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: to był EL - Cretino !!! :D 14.02.07, 13:44 Heh myśle że zwyczaj powinni przyjąć wszyscy złodzieje! Jak kradną auta na ten przypadek powinni sprejem w miejscu zaparkowania napisać swój pesel :D Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A jak biedny kradnie biednemu?? spisiałem przez 14.02.07, 13:41 ostatni rok :P m15 napisał: > pewnie radio stare,o co tyle krzyku,na dodatek złodziej mógł być > potrzebujący:)))gdy biedny kradnie to waga czynu inna Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Ta gnida co mi radio skroiła nawet odcisków 14.02.07, 14:24 Wracają stare,dobre czasy Arsena Lupin.Dżentelmena -włamywacza.Teraz mamy dżentelmena-rabusia.Czekam,aż reszta pójdzie w jego ślady.Pozostawienie perfumowanej wizytówki na miejscu przestępstwa jest po prostu w dobrym tonie.Bądź przestępcą-dżentelmenem! Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 12:27 MISZCZ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kgsz Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 12:28 Mam tylko nadzieję, że chłopaka nie zakatują kumple zatrzymanego, bo na Policję raczej nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tworczy_login Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 12:34 myślał, że jest prze-kozak ... się przeliczył :] Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 12:43 kgsz napisał: > Mam tylko nadzieję, że chłopaka nie zakatują kumple zatrzymanego, bo na Policję > raczej nie ma co liczyć... Zawsze mnie zastanawialo, jak to jest zyc w urojonym swiecie spiskow, mafii, etc.? Pamietam, jak pare lat temu do sklepu znajomego zglosila sie 'mafia' z propozycja 'nie do odrzucenia' - kolega stwierdzil, ze jak sie nie zwina w 30 sekund to 'skuje im ryje', wyszli (oczywiscie sie 'odgrazali') i nigdy nie wrocili. Odpowiedz Link Zgłoś
kgsz Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 13.03.07, 18:20 Nawet mi się nie chce z tobą dyskutować... Pierwszy z brzegu link: 42.pl/u/qpL Miłego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 13:26 kgsz napisał: > Mam tylko nadzieję, że chłopaka nie zakatują kumple zatrzymanego, bo na Policję > raczej nie ma co liczyć... Lepiej niech ten zatrzymany boi się aby nie dostać po mordzie od ludzi tego gangstera, za którego się podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Geniusz! 14.02.07, 12:44 podkreślił tylko swój geniusz, najprostsze metody są najlepsze www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
m15 raczej cienias -uczciwy inaczej 14.02.07, 12:49 proponują zniesienie immunitetu ,lecz nie dla rokity,dzikowskiego,szczypińskiego (dla wszystkich za wyjątkiem siebie samych) Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Re: to się nazywa "marketing partyzancki"... :) 14.02.07, 13:24 hahahahah dobrze to ująleś hahahahahhahaha co łby chodza po tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: to się nazywa "marketing partyzancki"... :) 14.02.07, 13:25 Nadałby się na wysokie stanowisko w obecnej ekipie! Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Darwin!!! 14.02.07, 13:56 Myślę, że ten kandydat godny jest dostąpić zaszczytu uhonorowania go nagrodą Darwina tegorocznej edycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
valnor Re: Darwin!!! 14.02.07, 14:12 Niestety nie jest godzien nagrody Darwina. Aby sobie na nią zasłużyć, należy usunąć swoje geny z puli genów gatunku (oczywiście w możliwie głupi sposób). Co oznacza, że mógłby dostać nagrodę Darwina wyłącznie w wypadku, gdyby zdarzenie zakończyło się jego śmiercią lub przynajmniej całkowitą bezpłodnością. Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy pewnie doznał "wzmożenia moralnego" 14.02.07, 12:54 Pewnie jest z PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 13:04 pożądny ten rabuś, dać mu szansę! Niech zostanie politykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 13:07 Buahahaha!!! Żeby wszyscy bandyci mieli takie pomysły. Ten złamas co mnie napadł nawet się nie przedstawił. A co najgorsze z twarzy był podobny zupełnie do nikogo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 spadłem z krzesła a jak wstałem to znów sie.. 14.02.07, 13:23 przewróciłem buuuuuuuuuuuuuuhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 13:46 Sądząc ze sposobu jakim chciał zastraszyc małolata wnioskuję że to członek lub sympatyk PiS. Podobne metody działania. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Raczej z PO... 14.02.07, 14:13 guru133 napisał: > Sądząc ze sposobu jakim chciał zastraszyc małolata wnioskuję że to członek lub > sympatyk PiS. Podobne metody działania. Śmiem wątpić. Po metodzie bardziej pasowałby mi na członka lub sympatyka PO, bo to oni - gdy nie mają żadnego argumentu - zasłaniają się tak zwanymi "ałtorytetami" w postaci czerwonych lub różowych prawników, konstytucjonalistów czy zagranicznych polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 14:29 To prawda. Poziom intelektualny sugeruje zwolennika PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Śląskie: rabuś wylegitymował się okradanemu 14.02.07, 15:44 Niezły debil... Odpowiedz Link Zgłoś