rousseau No i raz-dwa zdjąć go z takiej funkcji, 15.02.07, 13:49 przecież gołym okiem widać, że się patafian nie nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ale lewaki się boją Macierewicza 15.02.07, 13:53 Aż przyjemnie się czyta te nienawistne ale jednocześnie pelne trwogi posty... Pewnie wielu piszących nienawistne i złośliwe posty na Macierewicza ma rodzinki z SBcką lub PZPRowską przeszłością. Dlatego te zajadłe, pełne trwogi i lęku ataki... Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Ale lewaki się boją Macierewicza 15.02.07, 14:03 A Ty obiektywny inaczej ślepcu za każdym razem bronisz wszystkiego i wszystkich co PISowskie bez względu na to jaka głupotę strzelą. Już Cię widzę jak członek "układu" przywłaszcza tajne dokumenty.Ukamieniowanie to chyba najbardziej humanitarna kara ? Naprawdę Twoich komentarzy nie da się już czytać. Nie możesz się przenieść na forum PIS do swoich kolegów. I rację ma ten , który zwraca uwagę , że ze względów higienicznych nie powinno się odpowiadać na Twoje posty. Ja tylko dodam , że czytać też nie. P.S. Treść Twoich wypowiedzi wskazuje na niezbędną konsultację lekarską i to nie było złośliwe lecz wynika z troski o innego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:06 powtarzać jak katarynka... Twój nick też bardzo "oryginalny" - kreatywności zero - tylko ściąganie od inteligentniejszych i bardziej pomysłowych forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:20 palestrina2005 napisał: > powtarzać jak katarynka... A ty też sam ciągle odpowiadasz tak samo na krytyczne posty. Również stosujesz zasadę "copy"/"paste" Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:28 > powtarzać jak katarynka... Ty tak sam , o sobie , do siebie ? Twój dorobek na forum to przecież nic innego jak ten sam pseudointelektualny bełkot , odświeżany co parę minut w innym szyku bez względu na temat dyskusji. Ale lubię patrzeć jak się zwijasz z nienawiści a argumentów brak prócz na ślepo rzucanych inwektyw. Przypuszczam , że jak mnie pałowało ZOMO to Ty wygodnie siedziałeś u mamusi na kolankach więc nie wyzywaj wszystkich od "czerwonych" tylko dlatego , że nie myślą zgodnie z jedynie słuszną PISowską linią . To takie typowe dla zwolenników tego ugrupowania - ziać nienawiścią , niszczyć , zlikwidować. To takie chrześcijańskie. Odnośnie nicka to niezrozumiałeś żartu intelektualnego ale to akurat mnie nie dziwi. ---------------------------------- PiS - pusty slogan , śmiechu wart Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:39 Tak nawet w nicku nie potrafisz być oryginalny tylko musisz oczerniać innych forumowiczów... "Żartem intelektualnym" bym tego nie nazwał - zbyt niski poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
twgalba Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:45 dla Ciebie wszystko będzie za nisko....no chyba , że łbem przebijesz dno , to twój poziom Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:48 Oj klonie, klonie - zawsze klon będzie tylko marną imitacją oryginału... Taka różnica między tobą a Galbą... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Kopiuj - wklej - tylko tak umiesz ??? 15.02.07, 14:52 na początku mnie irytowałeś, potem porażałeś swoją głupotą, teraz mam z ciebie niezły ubaw, jak zresztą większość tego forum, daruj sobie wyzywanie mnie od komuchów i lewaków, jak masz ochotę może mnie wyzwać od liberałów Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Typowa odpowiedź lewaka i komucha... 15.02.07, 15:21 Zero merytoryki same inwektywy... Liberałem nie jesteś - bo liberalne podejście zakłada szacunek do poglądów innych oraz do wolności wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
uzurpator Re: Ale lewaki się boją Macierewicza 15.02.07, 14:11 Nie ma sensu polemizowac z Plastelina. Wszystko co napisze trzeba traktowac jako ciekawostke z pogranicza absurdu. Chory, zakompleksiony ludzik, ktory broni czegos czego sam nie potrafi objac swoim malym rozumkiem. Mam Ci tylko jedno do powiedzenia: Spieprzaj Dziadu i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Mnie Macierewicz śmieszy 15.02.07, 14:22 natomiast przeraża mnie jego skrajna niekompetencja... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Macierewicz pracuje dla Rosji. Czy naprawdę trzeba 15.02.07, 14:00 mieć szkło powiększające, żeby to widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
momy Szef wywiadu - były pacjent psychiatryczny 15.02.07, 14:06 Czego zatem innego można się spodziewać? W jakim innym kraju jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Uwazam ze 15.02.07, 14:12 polskie czlonkostwo w NATO powinno byc zawieszone. Do czasu oczyszczenia kraju z dywersji bolszewickiej i innych pisdecji. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Proponuję zrobić mu rewizję w chacie 15.02.07, 14:31 Jeśli dobrze pamiętam, po tego rodzaju zgłoszeniu ws. Siemiątkowskiego (kiedy to Siemiątkowski sam chlapnął, że wyniósł dokument z pracy) odbyła się u niego rewizja i teraz chłopak ma zarzuty, a nawet się jakaś rozprawa odbyła. Jeśli zatem za rządów SLD, o których niskich standardach było tak głośno, służby tak szybko działały przeciwko - było nie było - członkowi rządu, to za PiSu, który tak zawsze owo SLD krytykował już dawno powinna się odbyć rewizja w domu i ubraniach Macierewicza. A tu prokurator mówi, że autor doniesienia jeszcze nie powtórzył go ustnie, że prokuratura za mało wie itd... Pierdoły Panowie PiSuary. Reprezentujecie moralność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 chłopak? można zdrobnialej czerwony niuniuś.. 15.02.07, 14:42 kiedy wy zdechniecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Proponuję zrobić mu rewizję w chacie 15.02.07, 15:15 plendz napisał: > Jeśli dobrze pamiętam, po tego rodzaju zgłoszeniu ws. Siemiątkowskiego (kiedy > to Siemiątkowski sam chlapnął, że wyniósł dokument z pracy) odbyła się u niego > rewizja i teraz chłopak ma zarzuty, a nawet się jakaś rozprawa odbyła. Jeśli > zatem za rządów SLD, o których niskich standardach było tak głośno, służby tak > szybko działały przeciwko - było nie było - członkowi rządu, to za PiSu, który > tak zawsze owo SLD krytykował.... No i dlatego mialo byc i jet inaczej niz za rzadow SLD! Chlopcy dotrzymuja slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus To ten sam Zdrojewski co omalo nie doprowadzil 15.02.07, 14:47 do bankructwa gminy Wroclaw ?! Znalazl sie profesjonalista cholera jasna Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Mohery kojarza na swoj własny sposob - 15.02.07, 16:19 jezeli przeczytasz, ze Zdrojewski to ten, ktory spowodował powodz to sie zbytnio nie dziw - to lezy jeszcze w moherowej normie! plendz napisał: > I jakoś nie zbankrutował. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Poziom ziewnikarstwa Koszer Zeitung zachwyca: 15.02.07, 14:59 Powtarzasz się. Poza tym - poczekajmy na zarzuty wobec lekarza i akt oskarżenia. Na razie to tylko wielka akcja CBA mająca pokazać, że utworzenie tego urzędu nie było marnotrawstwem pieniędzy. Już w zeszłym roku przepowiadano, że na początku 2007 roku musi zdarzyć się jakaś spektakularna akcja, która pokarze, że urząd pracuje. Dodatkowo - metody pracy CBA i słowa ministra Ziobro mają znamiona tworzenia państwa policyjnego. Czyż pacjenci żyjący z wyrokiem śmierci bez poddania się transplantacji oprą się łapówce? Zapłacą każdą cenę, żeby żyć! Po trzecie - prawdopodobnie Macierewiczowi nic się nie stanie (dokumenty się odnalazły, a patroni sprzyjają...). Przetrzymał dokumenty, więc niezaprzeczalnie złamał przepisy ustawy o ochronie informacji niejawnych. Co za tym idzie, mógłby zostać oskarżony o czyn karany zależnie od paragrafu - 3 lub 5 latami "wakacji". Na koniec: jesteś antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kolejny najazd pejsatej kamandy 15.02.07, 15:07 jak to jest, ze wy nigdy nie umiecie sie zdecydowac, gumofilcowe hitlersyny? w ukochanym przez kazdego "patryjote" IPN, w archiwum dostepnym na stronie jest opracowanie, obalajace teze o "zydowskim UB". ani we wladzach, ani wsrod szeregowych funkcjonariuszy nigdy nie bylo ani 95, ani nawet 50% Zydow, wiec przestance pier..lic, a zacznijcie brac przepisane lekarstwa, przyglupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kolejny najazd pejsatej kamandy 15.02.07, 16:15 ready4freddy napisał: > jak to jest, ze wy nigdy nie umiecie sie zdecydowac, gumofilcowe hitlersyny? w > ukochanym przez kazdego "patryjote" IPN, w archiwum dostepnym na stronie jest > opracowanie, obalajace teze o "zydowskim UB". ani we wladzach, ani wsrod > szeregowych funkcjonariuszy nigdy nie bylo ani 95, ani nawet 50% Zydow, wiec > przestance pier..lic, a zacznijcie brac przepisane lekarstwa, przyglupy :) Ale te przygłupy znajdą nowe tłumaczenie: Oto IPN jest opanowany przez żydokomunę i dekomunizację należy rozpocząć od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kolejny najazd pejsatej kamandy 15.02.07, 16:34 W UBE w latach 1947-1957 pracowało 98% Zydów komunistów stalinowskich,to nie byli ludzie to byli bestie,które mscili się na Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Kolejny najazd pejsatej kamandy 15.02.07, 17:28 Szanownemu przedmówcy polecam przed przystąpieniem do patRyjOtycznych pierdów douczenie się języka polskiego. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pezecież to debil- wybaczcie mu 15.02.07, 15:18 Mam nadzieję, że Fraglesi nie weźmie mi tego za złe... http:fraglesi.wordpress.com/2007/02/14/dom-wariatow/#more289 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pezecież to debil- wybaczcie mu 15.02.07, 15:19 koloratura1 napisała: > Mam nadzieję, że Fraglesi nie weźmie mi tego za złe... > > http:fraglesi.wordpress.com/2007/02/14/dom-wariatow/ Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: powinno wystarczyć 15.02.07, 15:47 A co ty "kreatura' sama ze soba gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz A ci co go mianowali to też debile? 15.02.07, 15:35 Jemu to może i bym wybaczył (i innym małpom z brzytwami), ale ci, którzy go mianowali nie mogą na to liczyć. Pomimo, że też debile. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 15:35 Gdyby taki dokument zagubił ktos zopozycji bylby raban pod niebiosa,ale Macierewicz moze wszystko.Taka świeta krowa pod skrzydelkami kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 16:41 Zgubił, sprzedał..... nieistotne. Dopóki ten "nawiedzony" człowiek potrzebny jest "preziowi", włos z głowy mu nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Engelking: Macierewicz nadal nie zwrócił jedneg.. 15.02.07, 16:47 Pewnie tak go ten dokument zafascynował że kazdego wieczora czyta go sobie do poduszki i póki co nie może zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 UBowcy nadal knują bo tylko to potrafią 15.02.07, 17:17 te czerwono-różowe świnie Odpowiedz Link Zgłoś
witajsmutasie abba15.. no, ci Kaczynscy i PISokomuna...straszne! 15.02.07, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek abba-semka uciekaj, skup wznowiony, ceny rosna 15.02.07, 19:42 ladnie opisales swoj kolor, choc wypowiedz wskazuje raczej na rase brunatna Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo To już przekracza wszelkie normy... 15.02.07, 18:37 Macierewicz ma w d...prawo,Kaczyńskich..chyba mocne kwity na bliżniaków... Odpowiedz Link Zgłoś