zzamiedzy 15.02.07, 15:37 I bardzo dobrze, ze Tusk nie wymienial w swoim wystapieniu Leppera. To chyba Lepcia najbardziej ubodlo. Zreszta marszalkowa sejmu tez /kto wyznaczyl ja do prowadzenia tego punktu obrad?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirulo Re: tusio to juz plityczny trup...intelektuany-za 15.02.07, 16:38 Tusk jeszcze nie raz i nie dwa zagra pierwsze skrzypce :P Choc faktycznie ostanio jak by uszło z niego powietrze ;( A co do ziania nienawiścią- Panie Lepper- nie pochlebiaj sobie Pan :) ostre, kontrowersyjne, szczere - zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Za to Lepper kocha młodzieżówka Samoobrony 15.02.07, 18:00 I lecio nie wie dlaczego Tusk go równiez nie kocha. Przecież załóżył buciki za 2000zł to powinien go cały naród kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Za to Lepper kocha młodzieżówka Samoobrony 15.02.07, 18:48 Jakie buty? Nie mam telewizora a chętnie bym zobaczył bo szukam czegoś wygodnego, szytego na miarę. 2000 to niewiele jeśli dobre buty. W końcu takie porządne buty starczają na lata więc jakby przeliczyć to wyjdzie z 50pln miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 M-y-l-i-s-z się pan, panie Lepper co do Tuska !!! 15.02.07, 18:57 To nie on pana nienawidzi. To ja cię Q... nienawidzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic mnie tak nie mierzi jak chamstwo i głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Tusk jest nudny i nie ma nic do powiedzenia 15.02.07, 19:26 Bufetowa i tusk dobrana para Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Tusk jest nudny i nie ma nic do powiedzenia 15.02.07, 19:28 tancezr napisał: > Bufetowa i tusk dobrana para Rydzol zlodziej kradnie emerytom na jakas pier...dolona swiatynie opatrznosci to dopiero skur...wysn Odpowiedz Link Zgłoś
bahama-paradise H_e_r_t_u_s_e_k_Faktycznie_Płakał _Jak_Krokodyl_!!! 15.02.07, 23:04 .....an płakał nad swoim losem, nad losem Platformy. Pan do dzisiaj płacze, że pan nie jest prezydentem Rzeczypospolitej (...), pan będzie długo płakał... ....Lepper do Tuska ........................ Hertuske to nieudacznik, przegrywacz, namolny narzekacz :( najlepiej czuje się w roli upierdliwej, jęczącej, opluwajki ! Ma jadowity język, jest podstępny i złośliwy To kompletne beztalencie gdy chodzi o budowanie, współpracę i poświęcenia dla dobra Kraju Tusk jest pierwszy tam gdzie trzeba burzyć, jątrzyć, destabilizować ! do tego nadaje się doskonale ! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Za to Lepper kocha młodzieżówka Samoobrony 15.02.07, 23:13 megasceptyk napisał: > Jakie buty? Nie mam telewizora a chętnie bym zobaczył bo szukam czegoś wygodneg > o, szytego na miarę. 2000 to niewiele jeśli dobre buty. W końcu takie porządne > buty starczają na lata więc jakby przeliczyć to wyjdzie z 50pln miesięcznie. To nie wiesz jakie buciki nosi obrońsa ucieśnionego i umierającego z głodu narodu? Sie chwalił że od Kielmana. Za 200-300 też znajdziesz takie co długo wytrzymają, no tyle że nie szyte na miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Za to Lepper kocha młodzieżówka Samoobrony 17.02.07, 12:13 Kielman, dzięki stary, właśnie czytam. Może zrobie sobie prezent na urodziny za jakiś czas. Uważam, że polityk pokazujący się w TV i reprezentujący Polskę na świecie musi wyglądać elegancko i schludnie. Pokazuje w ten sposób jakich reprezentantów Polska wybrała. Przy okazji może pokazać że mamy swoje, wysokiej jakości produkty a co za tym idzie jesteśmy cywilizowani i stoimy wysoko jeśli chodzi o rozwój techniczny. Jeśteśmy wartościowymi partnerami do współpracy. Co by sobie na świecie pomyśleli jakby jakiś nasz polityk wystąpił w trampkach i krótkich spodenkach? Odpowiedz Link Zgłoś
1warchol Kopniec z chamem PZPR reaktywacja 15.02.07, 20:37 Link do pliku: voila.pl/cjh2g/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
waclawr Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 15:49 Ja też Cie Lepper nienawidzę,bo jesteś cyniczny prostak i cham Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 15:58 Ja też nienawidzę tego prostaczka ubranego w garnitur od Armaniego Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Andrzejek nie jest moherowym beretem 15.02.07, 16:41 Daleko mu do prawdziwego mohera - jest zrytym .. ups przepraszam ... zwykłym beretem. --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 18:53 waclawr napisał: > Ja też Cie Lepper nienawidzę,bo jesteś cyniczny prostak i cham Nienawisc jest zgubna dla tego co nienawidzi, a nie dla nienawidzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier "Jesteśmy za tym, żeby ograniczyć ilość sklepow" 15.02.07, 15:49 "Oczywiście, że jesteśmy za tym, żeby ograniczyć ilość tych sklepów u nas, w Polsce, dlatego że żaden obywatel Polski nie ma dziś problemu ze zrobieniem zakupów. Powierzchni sklepowych mamy więcej na 1000 mieszkańców niż w Niemczech, we Francji i w innych państwach. Tak że my nie cierpimy na brak sieci sklepów nawet w najmniejszych miejscowościach, bo w takiej jak ja mieszkam przykładowo, w Zielnowie, dojeżdża codziennie samochód, przywozi, co się chce, świeżutki chleb na miejsce, bułeczki, wszystko, jest na miejscu, ta sieć jest rozbudowana naprawdę bardzo dobrze. Natomiast nie może być tak, jak u nas, przykładowo w Kraśniku, małe miasto, 30 tysięcy ludzi – 7 supermarketów! Czy Radom, który jest wizytówką na całą Europę, na całą Unię, gdzie tyle supermarketów na tyle mieszkańców nie ma w żadnym mieście w UE. Andrzej Lepper, Wywiad dla 1 PR Radia, 02.03.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: "Jesteśmy za tym, żeby ograniczyć ilość sklep 15.02.07, 18:53 Radom czym jest? Wizytówką? Mdleję. Chyba wizytówką najczarniejszego okresu PRL'u. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: "Jesteśmy za tym, żeby ograniczyć ilość sklep 15.02.07, 18:55 megasceptyk napisał: > Radom czym jest? Wizytówką? Mdleję. Chyba wizytówką najczarniejszego okresu PRL > 'u. PiS Off Pier..dol Duck's Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 PO-magier struktur 15.02.07, 15:54 mafijnych Tusk zione nienawiscia do wszystkich Polakow go krytykujacych. Jeszcze lider PO ,chyba juz niedlugo wystepuje otwarcie w obronie struktur mafijnych ,ktore sam zreszta wspoltworzyl. Tka naprawde panie Tusku kto wprowadzil Leppera do rzadu nie przystepujac do koalicji...? Obrona przestepczego systemu to tez przestepstwo panie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
mir66 Re: PO-magier struktur 15.02.07, 16:26 Panie danz5: Pan wez widly i lec Pan przerzucac obornik ze swoim swiniopasem Lepperem. Triumfujecie narazie, ale przyjdzie wasz kres. I wtedy sie was rozliczy za to szambo co robicie. Ale nawet to nei bedzie upokarzajace. Upokarzajace bedzie pisanie o was w podrecznikach historii jako o nieukach , ktorzy zepchneli Polske w przepasc. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Czy mogę prosić 15.02.07, 18:01 o przykłady "spychania Polski w przepaść" przez obecne kierownictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Czy mogę prosić 15.02.07, 18:55 Obecne kierownictwo PiS też znajdzie miejsce w podręcznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: PO-magier struktur 15.02.07, 20:40 mir66 napisał: Pan wez widly i lec Pan przerzucac obornik ze swoim swiniopasem Lepperem. > Triumfujecie narazie, ale przyjdzie wasz kres. I wtedy sie was rozliczy za to > szambo co robicie......, ktorzy zepchneli Polskę w przepasc. ===================================================== co takiego złego w przerzucaniu obornika i świniopasaniu ???? odezwał się pan hrabia z błękitna gnojówka w żyłach. Kotleciki by się żarło ale juz pasać świnek nie łaska ??? Ciekawe że zagraniczni inwestorzy tak się pchają do inwestowania w tym szambie i hca się znaleźć w przepaści. Brawo indokrynacja albo skrajna głupota Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: PO-magier struktur 15.02.07, 17:30 danz5 napisał: > mafijnych Tusk zione nienawiscia do wszystkich Polakow go krytykujacych. zupełnie jak pp. z pis... > Jeszcze lider PO ,chyba juz niedlugo wystepuje otwarcie w obronie struktur > mafijnych ,ktore sam zreszta wspoltworzyl. hmmm, na to są paragrafy. masz jakiś dowód, na wypadek gdyby cię ktoś kazał namierzyć? wyszukanie ip z którego wysłano maila na forum to ... 10-15 min ;) > Tka naprawde panie Tusku kto wprowadzil Leppera do rzadu nie przystepujac do > koalicji...? no, kto dał mu tekę premiera? tusk? > Obrona przestepczego systemu to tez przestepstwo panie Tusk. podobnie jak i twoja wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
junkier [...] 15.02.07, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej19492 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:29 Drogi Junkrze!!!jestem 26 lat na emigracji,zajmuje sie historia od 30 lat- my,Polacy naprawde jestesmy anty-semitami,naprawde tluklismy Zydow przed wojna, naprawde zesmy mordowali Zydow po wojnie,gdy wracali po swoje mienie-a nie tylko,ze byli komunistami,ze Wasz bohater narodowy,"Ogien"-byl pospolitym bandyta(wiem to od mojego sp.Ojca,ktory byl duza "fisza"w BCH) a Kuklinski- pospolitym zdrajca,sprzedajacym tajemnice za "zielone"A p.prof.Nowak pisze takie bzdury jakby od dawna "kupki' nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:32 Klamiesz, antypolski elemencie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:34 Prawdę pisze, przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:38 Lewicowy oszolomie, klamiesz i szkalujesz Narod Polski. Co, moze jestes jednym z tych "obiektywnych", od ktorych na kilometr czuc niepolskosc, ktorzy twierdza ze my, Polacy, z historia sie mamy rozliczac tak, biale plamy rzekome wywabiac? A z jakaz to przeszloscia my, Polacy mamy sie rozliczac? Za to, ze nas napadnieto w '39 zdradziecko z dwoch stron, a wszystkie mniejszosci narodowe, ktore teraz tak ochoczo chca od Polaki 'przeprosin' Niemcy za wysiedlenia, Zydzi za Jedwabne, Litwini za operacje wilenska a Ukraincy za akcje Wisla, korzystajac z upadku polskiej panstwowosci aktywnie i zdradziecko wbijaly Polsce noz w plecy kolaborujac z okupantem niemieckim i sowieckim? Tys chyba na glowe upadl. To nie my, Polacy mamy sie rozliczac, ale sami powinnismy wystawic INNYM rachunki za doznane krzywdy. Ktore splacone nie sa. I dlugo nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:52 Jasne, imbecylu, gettea ławkowe nie istniały, na Zaolziu nas nie było, szmalcownicy to wytwór wrogiej propagandy, a Ogień wręcz pałał miłością do Żydów. Moja rada - weź dobry rozpęd i skieruj się w strone najbliższego drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 16:59 > getta ławkowe nie istniały Marginalne zjawisko rozdmuchane przez lewacka prase > na Zaolziu nas nie było, To byl blad sanacji, SND i NSZ prosze za to nie winic. > szmalcownicy to wytwór wrogiej propagandy, Marginalne zjawisko > Ogień wręcz pałał miłością do Żydów. Kolejny raz dementuje, oddzial zlikwidowal kilku zydow nie dlatego ze byli Zydami ale sowieckimi kapusiami. Oddzial Ognia likwidowal bezwzglednie sowiecko- komunistyczna agenture ktora byla dla niego smiertelnym zagrozeniem. Tak w ogole to siegnij sobie "historyku" do Biuletynu IPN z 2006, nr z sierpnia o ile pamietam, jest czarno na bialym - Zydzi stanowili 37% kadry kierowniczej ludobojczej organizacji UB i zaledwie 1,5% populacji spoleczenstwa. To nie my, Polacy, mamy przepraszac, to NAS powinno sie przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan TW Junkier - marginalny pisiorek 15.02.07, 18:00 Tak sobie tłumacz, będziesz lepiej spał. Ale pamiętaj - samooszukiwanie się jest oznaką choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 18:54 Junkier broni zimowych pałaców!Woda w mózgu mu zamarzła i powtarza kacze argumenty.Na wiosnę może się utopić!Albo powiesić!Przeżyje maezec,będzie żył starzec junkier i jego nacjonal showinizm poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 19:16 junkier napisał: > > getta ławkowe nie istniały > > Marginalne zjawisko rozdmuchane przez lewacka prase > > > na Zaolziu nas nie było, To nie byl zaden blad, tylko strategiczne posuniecie odzyskania tego co Czesi nam zagrabili, lamiac umowe.Wymordowali cala polska placowke wojskowa. Trzeba troche znac, o czym sie mowi. > To byl blad sanacji, SND i NSZ prosze za to nie winic. > > > szmalcownicy to wytwór wrogiej propagandy, > > Marginalne zjawisko > > > > Ogień wręcz pałał miłością do Żydów. > > Kolejny raz dementuje, oddzial zlikwidowal kilku zydow nie dlatego ze byli > Zydami ale sowieckimi kapusiami. Oddzial Ognia likwidowal bezwzglednie sowiecko > - > komunistyczna agenture ktora byla dla niego smiertelnym zagrozeniem. > > Tak w ogole to siegnij sobie "historyku" do Biuletynu IPN z 2006, nr z sierpnia > > o ile pamietam, jest czarno na bialym - Zydzi stanowili 37% kadry kierowniczej > ludobojczej organizacji UB i zaledwie 1,5% populacji spoleczenstwa. To nie my, > Polacy, mamy przepraszac, to NAS powinno sie przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 23:54 > > szmalcownicy to wytwór wrogiej propagandy, > > Marginalne zjawisko a to juz jest bardzo ciekawe, cos teraz wybelkotal. w nastepnej kolejnosci zanegujesz holocaust? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 18:08 kmd_rohan napisał: > Jasne, imbecylu, gettea ławkowe nie istniały, na Zaolziu nas nie było, Aneksja Zaolzia była wpisana w kontekst ówczesnych stosunków z Czechami - gdy w 1920 r broniliśmy się skutecznie przed bolszewikami pod Warszawą, Czesi podeszli nas "od tyłu" i zajęli Śląsk Cieszyński. I to było im pamiętane do 38 roku. Zresztą to samo przeczytasz w komentarzach do poniższego wpisu na blogu czeskiego dziennikarza: martinehl.salon24.pl/index.html Moja rada: zanim dasz głos - pogłęb wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 19:12 kmd_rohan napisał: > Jasne, imbecylu, gettea ławkowe nie istniały, na Zaolziu nas nie było, > szmalcownicy to wytwór wrogiej propagandy, a Ogień wręcz pałał miłością do > Żydów. Moja rada - weź dobry rozpęd i skieruj się w strone najbliższego drzewa. > Tak,tak, w gettach byly judenraty, szmalcownikow szmuglujacych zywnosc dla nich,zydowscy wydawali w rece gestapo, a w miedzyczasie ci zydowscy comieli geld, spedzali wieczory z ich dziwkami w gettowym kabarecie-do czasu. Przyjemnie ci teraz? A poza tym w Polsce sa tylko zydowscy, a nie Zydzi, i nigdy nie mogli nimi byc, bo Zydem jest tylko ten co zamieszkuje ziemie Izraela - poczytaj Tore, ich biblie. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 22:55 junkier napisał: > Tys chyba na glowe upadl. To nie my, Polacy mamy sie rozliczac, ale sami > powinnismy wystawic INNYM rachunki za doznane krzywdy. Ktore splacone nie sa. Jak czytam Twoje posty, mam wrażenie, że cofnąłem się kilkadziesiąt lat wstecz, tak na oko III Rzesza. Nie posiadamy żadnej siły naciksu by na kimkolwiek wymóc spłatę jakichkolwiek rachunków. Sami, jako naród też nie mamy kryształowo czystego sumienia. No chyba, że zamierzasz, wzorem islamskich terrorystów zastosować inne środki nacisku wobec sąsiadów. Sądząc - z języka jakim się posługujesz, jesteś do tego zdolny.... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 17:17 Oj junkie junkier jak Ci pisanie kiepsko idzie,to trzaskasz przedruki.Czytaj wszystko a nie specjalne wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 18:00 junkier napisał: > Klamiesz, antypolski elemencie. To ty kłamiesz mocherowy Geobelsie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 20:41 junkier napisał: > Klamiesz, antypolski elemencie. A ty burosuczysz sowiecki wypierdku...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 23:46 w kubel, junkers, w kubel, bo ochrypniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Kawał o Lepperze 15.02.07, 20:57 Miller do Leppera:- Panie pośle, ma pan w butach słomę!- Panie premierze, widzi pan słomę w butach bliźniego, a nie widzi pan Belki w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: O lewicowej mowie nienawisci: 16.02.07, 21:04 maciej19492 napisał: > Drogi Junkrze!!!jestem 26 lat na emigracji,zajmuje sie historia od 30 lat- > my,Polacy naprawde jestesmy anty-semitami,naprawde tluklismy Zydow przed wojna, Bydle ,jeszcze raz bydle... a polski chlebek smakowal,gnido? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 17:58 junkier napisał: > www.jerzyrobertnowak.com/artykuly/Nasz_Dziennik/2003/antypolski_bubel.htm > Antypolski bubel za holenderskie "srebrniki" > Prof. Jerzy Robert Nowak, Nasz Dziennik Czy to nie jest przez przypadek ten sam profesor Nowak który wychwalał rządy Kadara na Węgrzech ? Czyżby mu się zmieniły poglądy czy tylko pracodawca ? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: O lewicowej mowie nienawisci: 15.02.07, 23:56 tenze sam, a jakze! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Faktycznie Tusk mógłby trochę ochłonąć 15.02.07, 16:00 Rozumiem, że krytykuje Leppera, ale Tusk teraz już nie potrafi merytorycznie krytykować. Cały czas przeżywa przegraną prezydenturę... Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Ja tez niestety przestalem juz w Tuska wierzyc.. 15.02.07, 16:27 jezeli PO sie nie ocknie to rzeczywiscie utona.. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura To tylko jedna strona medalu, druga jest taka 15.02.07, 18:31 że tzw. układ, z którym zamierza walczyc Kaczyński, broni się rękami i nogami przed utratą przywilejów i wpływów, więc obecność i postawa Tuska jest im na rękę, więcej, niezbędna, do atakowania koalicji, która coraz bardzej jest w pozycji mogącej radykalne zmiany wprowadzić i to całe po-lewackie i po-ubeckie towarzycho potrząsnąć mocna za dupę. W normalnym kraju taki facet jak Tusk, po przegranych wyborach (i to podwójnie, prezydenckich i parlamentarnych), oraz po nieudolnie prowadzonej działalności opozycyjnej - byłby już dawno odsunięty z kierowania partią. A u nas - prawo inercji układu utrzymuje go na szczycie. Dziwny kraj ta biedna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik W jakimś sensie rozumiem frustrację Tuska 15.02.07, 18:18 - przegrać na ostatniej prostej po tym jak z murów miast spoglądało się będąc już prezydentem. Ale też przegrać samemu torując drogę swojemu rywalowi - chodzi o zestrzelenie Cimoszki Jarucką. Tylu błędów żaden mąż stanu nie popełnia - co najwyżej "prawie mąż stanu". Ale chodzi przede wszystkim o to, że to raczej wstyd tak publicznie manifestować swoją frustrację - tak nie robią nawet dzieci ze szk. podstawowej, a co dopiero dorosły mężczyzna(?), a co dopiero wreszcie- najbardziej pompowany medialnie polityk! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Faktycznie Tusk mógłby trochę ochłonąć 15.02.07, 18:47 palestrina2005 napisał: > Rozumiem, że krytykuje Leppera, ale Tusk teraz już nie potrafi merytorycznie > krytykować. Cały czas przeżywa przegraną prezydenturę... > A od kiedy to merytoryczna dyskusja z głupkami jest możliwa Pani(e) Szanowna(y)? Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Faktycznie Tusk mógłby trochę ochłonąć 15.02.07, 19:30 Twoja wypowiedź świadczy o tym, że powtarzana propaganda, że Tusk nie mówi nic merytorycznego, tylko pielęgnuje żal, że nie został prezydentem, w Twoim przypadku okazuje się skuteczna. Gratuluję podatności na prymitywne chwyty propagandowe! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Faktycznie Tusk mógłby trochę ochłonąć 15.02.07, 20:57 palestrina2005 napisał: > Rozumiem, że krytykuje Leppera, ale Tusk teraz już nie potrafi merytorycznie > krytykować. Cały czas przeżywa przegraną prezydenturę... Gdy bracia kaczynscy twierdzili, ze maja dowody na to, ze partia Samoobrona zostala stworzona przez SB, tez mieli problemy z merytoryka, czy moze teraz maja jakies blizej nieokreslone problemy ze swoimi pustymi lebkami ? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajedi Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 16:03 Gdy sie człowiek zastanawia nad Leppera wynikami rzadko się tam coś pojawia co ma związek z rolnikami... To doktorat w Rosji dostał, to Anetę molestował... choć ministrem niby został nie tym się interesował! Przed kamerą się uśmiechał, do solarium chadzał skrycie, tu poleciał, tam pojechał, luz, bankiecik - takie życie. Na nic to, choć zioną rzesze nienawiścią do matołka: Lepper, ku barci uciesze przyspawany jest do stołka. Alme wierszykialme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 16:09 abba15, galba, langston, junkier, dziewka stajenna z Dywit, prezentation1, gringo i tym podobne badziewia saluto alcoholico PiSkomuno!!!!! Wszystkim sympatycznym - do zobaczenia za tydzien, wspolczuje Wam, polemika z wyzej wymienionymi prymitywami jest denna i pusta , niech zyje snieg, narty i Chamonix!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 16:16 Zazdroszczę. Sam niedawno wróciłem z wakacji, ale już chętnie wyjechałbym ponownie... Miłych wakacji .... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 18:02 palestrina2005 napisał: > Zazdroszczę. > Sam niedawno wróciłem z wakacji, ale już chętnie wyjechałbym ponownie... > > Miłych wakacji .... Przecież Ty cały czas jesteś na wakacjach francuski parobku. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 16.02.07, 00:02 nicki ci sie pomylily :) tow. wazelina nie jest francuskim parobkiem, za to tyra (w przerwach miedzy wypisywaniem tu bredni o wplywie Kaczynskiego na parytety walut) w markjetyngu. bezposrednim. znaczy to on smieci ulotkami po klatkach schodowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 16:21 miłego wypoczynku, liczę jednak że za tydzień dasz jak zawsze odprawę oszołomom z tej bandy bezmózgowców Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 16:25 Ciekawe sformułowanie "dasz odprawę"... mi kojarzy się z korzyściami.. np. jak zwalniają Prezesa w firmie z PZPRowskimi układami to dają mu sowitą odprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
util O żesz ty... !!!! :) 15.02.07, 16:49 babette666 napisała: > Wszystkim sympatycznym - do zobaczenia za tydzien, wspolczuje Wam, polemika z > wyzej wymienionymi prymitywami jest denna i pusta , niech zyje snieg, narty i > Chamonix!!!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy to pożyją... I żeby tak bezlitośnie dołowac pracujących obywateli, którzy zostają w kraju!!! Cóż, udanego wyjazdu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: do zobaczenia za tydzien!!!! 15.02.07, 16:51 To jedziesz do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek burak lepper zionie nienawiścią 15.02.07, 16:08 Pora wykastrowac dzikie bydleta, zagonic stado chamoobrony do chlewa, skad wylazlo. Nierogacizna polskiej lewicy wykazuje sie chamstwem, jakiego nawet pijane eseldurnie nie potrafily zademonstrowac. Ciekawe, skad bierze sie elektorat najdurniejszej partii w historii - chyba legnie sie z trocin, oszczanych przez pijane barany. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tusk: Chcialem myszke wziasc pod wlos ; ) 15.02.07, 16:10 PO(no moze nie cale) liczylo na to ,ze uda im sie zrobic z PiS klakiera a nie koalicjanta jak dawniej AWS.Potrzebni byli tylko do balamucenia centro prawej pabliki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Smieszny Tusk........ 15.02.07, 16:13 Lepper ma racje,Tusko mysli ze jest Prezydentem.Co te media zrobily z faceta-I on uwierzyl ze moze byc Prezydentem?Smieszny facio Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 niech czerwienia sie buraki, bo to kolor byle jaki 15.02.07, 16:17 a ty chamie won do chlewa, szczekaczko PiSdowa Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Miejsce wiesniakow jest na wsi 15.02.07, 16:25 i tam w oborach moga sie parzyc z kim chca Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Miejsce wiesniakow jest na wsi 15.02.07, 16:37 Parz sie nawet z malpa.Przeciez jestes z teorii Darwina.U was to normalne.A my musimy potem walczyc ze zboczencami. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Miejsce wiesniakow jest na wsi 15.02.07, 23:58 a kto to "wy"? lud pracujacy miast i wsi, pluralis maiestatis, czy zwykla schiza? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ty wiesz dziwko z kim masz do czynienia... 15.02.07, 18:08 Tak mówił vice premier profesot Andrzej Lepper do panienki jak mu robiła laskę. cytuję za Newsweek. To wręcz ideał, prawdziwy Polak tak bardzo go podziwiają Perzentacje1 Wazeliny2005 o Bunkrze nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Newsłik - też mi coś! 15.02.07, 18:24 tw_wielgus napisał: > Tak mówił vice premier profesot Andrzej Lepper do panienki jak mu robiła laskę. > cytuję za Newsweek. To rzeczywiście masz co cytować. Toż nie lepiej skorzystać z Superekspresu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie czosnkiem! 15.02.07, 16:18 biedny Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ciekawe kto to załatwił, krwiożerczy Tusk ? 15.02.07, 16:21 praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3914948.html Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: Tusk zionie nienawiścią do wszystkich uczciwy 15.02.07, 16:24 no jeśli uważasz że Lepper jest uczciwy to gratuluję oceny Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: biedny janul1 15.02.07, 16:29 on taki uczciwy nawet Tusk go nienawidzi, o biedunio!!!szkoda tylko ze taki glupi (janul1 naturalnie) , a tak miedzy nami: kogo ty lubisz???bo jeszcze pozytywnej opinii na jakikolwiek artykul z twojej paki nie czytalem Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: biedny janul1 15.02.07, 16:32 Biedny to jestes TY oo7,zmataczony,oglupiony michnikowski burek... Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: biedny janul1 15.02.07, 17:00 wiesz co ci odpowiada "michnikowski burek"??waw,waw,waw uwazaj bo ugryze, wole byc "zmataczonym burkiem" szczekajacym serenady o rychlym koncu Kaczynszczyzny, niz bura suka plujaca na swoich, a taka suka co gryzie swojego to wiesz ile warta? kopa w tylek!!!!i czy kazdy bolszewik sie przyzna, ze PiSkomuna to jego ojczyzna????? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedny janul1 15.02.07, 18:10 danz5 napisał: > Biedny to jestes TY oo7,zmataczony,oglupiony michnikowski burek... A czy on ci powiedział że jesteż mocherowy obszczymurek. Dlaczego go obrażasz Pisolizie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.beata ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.02.07, 16:34 Tusk wyglądał dzisiaj jak półtora nieszczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tusk zionie nienawiścią do Polski........... 15.02.07, 16:39 ktorej nie rozumie.Za to kocha Niemcy-ktore rozumie.Wiec przez Spiewaka poparl budowe rury pod Baltykiem.Ot Polacy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk zionie nienawiścią do Polski........... 15.02.07, 21:08 Nie rozumiem presentation1, to czym dla ciebie jast Polska? Samoobrona i Lepperem, czyli znaczy to polkumaty fanatyku, ze bracia kaczynscy twierdzac, ze maja dowody na to, ze So powstalo na zgliszczach SB tez dzialali w transie wscieklej nienawisci do Poski ? Nie wiem jak mozna byc az takim glupcem jak ty presentation1 ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Panie Lepper, nie ma pan racji. Nienawiść jest 15.02.07, 16:32 uczuciem obcym tak postępowym i otwartym na świat politykom, jak pan Tusk. Nienawiść odczuwać mogą jedynie prawicowe oszołomy. Nawet gdy tacy bohaterscy rycerze jak Tusk bluzgają, szydzą, jątrzą, rzucają szydercze i obrzydliwe komentarze, to jest to jedynie przejaw ich troski o "europejskość" naszej kochanej Ojczyzny. Nawet gdy taki posel Spiewak udziela prasie niemieckiej wywiadu pt "Polska zagrozeniem dla Europy", to nie jest to dowod lajdactwa, totalnego oszolomstwa i zaslepienia, lecz jedynie wyraz patriotyzmu i obawy przed wykolejeniem sie naszego ukochanego kraju. Panie Lepper, nienawidzic to moga tacy jak Pan. Tacy jak Tusk po prostu miluja blizniego inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Co prawda to prawda.... 15.02.07, 16:33 Tusk toleruje tylko pochlebców.Wszelka krytyka,jest zadeptywana przez jego boy`a Schetynę.W ogóle otoczenie Tuska, chodzi przy nim,zgięte w pół.Jak w kościele.Szczęście dla Polski,że człowieczek o tylu defektach psychicznych,odpadł z prezydentury.Kaszub z kompleksami,chorobliwą żądzą władzy i napędzany nienawiścią,uczuciem godnym małorolnego,nie Prezydenta RP.Mały lider sporej partii,karierowiczów i cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Co prawda to prawda.... 15.02.07, 16:43 Cwaniakow z duzej litery.Tuskom nie udal sie manerw to zeby sie tytuowac stworzyli Gabinet Cieni.A tam to juz same prezydenty sa.I tytuluja sie od rana do wieczora.Ciekawe czy im to starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski glowny klamca Polski ? 15.02.07, 18:31 Awansowal przed Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Co prawda to prawda.... 15.02.07, 21:10 wlodeusz napisał: > Tusk toleruje tylko pochlebców.Wszelka krytyka,jest zadeptywana przez jego boy` > a > Schetynę.W ogóle otoczenie Tuska, chodzi przy nim,zgięte w pół.Jak w > kościele.Szczęście dla Polski,że człowieczek o tylu defektach > psychicznych,odpadł z prezydentury.Kaszub z kompleksami,chorobliwą żądzą władzy > i napędzany nienawiścią,uczuciem godnym małorolnego,nie Prezydenta RP.Mały lide > r > sporej partii,karierowiczów i cwaniaków. Piszesz o Tusku a charakteryzujesz jarka kaczynskiego, jestes zenujaco glupi...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Zdecydowana wiekszość społeczeństwa zionie niechęc 15.02.07, 16:42 Nie tylko Tusk zionie nienawiścią do Leppera. Tą niechęć ma ogromna i zdecydowanie większość wyborców. Leppera popiera tylko garstka ludzi nie rozumiejących kim jest Lepper i co złego robi. Popiera go też premier. Ten ostatni do czasu, gdy Andrzej L. przestanie być potrzebny. Dlaczego niekt nie lubi Leppera? Bo jest oszustem. Opowiada nieprawdę, obiecuje złote góry, ma na swym koncie wyroki sądowe, ... Lepper ma szczęście, że samoobrona potrzebna jest Kaczyńskim. To jednak do czasu. Nie przepadam za Tuskiem, ale przynaję mu rację w każdym wypowiedzianym słowie o Lepperze. Lepper MUSI odejść i to czym szybciej tym lepiej dla Polski. Przy tym musi być rozliczony on oraz jego koleżanki i koledzy z saoobrony. Wszyscy z najbliższego otoczenia Leppera jakoś dziwnie się wzbogacili. Skąd te nagłe przypływy gotowki, której nie można się doliczyć? W tej chwili to niewiadoma. Ale przyjdzie taki czas gdy stanie się w szystko jasne. Czy prokuratura i policja zbiera już dowody czy pozwoli, jak Stokłosie zacierać ślady przestępczej działaności? Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Lepper... jak Cie wygonic z Kraju - no jak!!! 15.02.07, 16:43 Podkreślił, że "społeczeństwo nie da się otumanić" politykom Platformy. ...echh, fachura od PRu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Lepper... jak Cie wygonic z Kraju - no jak!!! 15.02.07, 16:48 Chcesz sie pozbyc Leppera? Powies sie a napewno znajdziesz sie w piekle i skacza sie twoje ziemskie meki. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Smutno mi Boze...za Slowackim....ze taki cham... 15.02.07, 17:00 jest w rzadzie ..... Wstyd..wstyd dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner mściwośc na innych. Adepci psychologii obserwujcie 15.02.07, 16:48 pozd Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 B_r_a_w_o -------------- L_e_p_p_e_r 15.02.07, 16:57 Dał swój popis a Pan Tusk ukrył twarz w rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: B_r_a_w_o -------------- L_e_p_p_e_ 15.02.07, 17:02 z zażenowania na głupotę wystapienia tego prostaka który jak zawsze nie nic do powiedzenia oprócz paru sloganów Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus L_e_p_p_e_R do partii zboczonych wieśniaków.... 15.02.07, 18:16 Bo on się do tej partii nadaje i niech ją sobie założy i się do niej zapisze. Odpowiedz Link Zgłoś