carwszechrusi 21.02.07, 22:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietowisi Prawdziwy powód 21.02.07, 22:28 Ogranicza bo dzieci mają maca i za nic nie chcą zmienić go na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Prawdziwy powód 28.02.07, 11:27 mnietowisi napisał: > Ogranicza bo dzieci mają maca i > za nic nie chcą zmienić go na pc. przecież wiadomo że Mac to nie komputer ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz [...] 21.02.07, 22:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Każdy rodzić powinien postępować tak samo 21.02.07, 22:30 brać przykład z Billa Gatesa. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 21.02.07, 22:34 Podziwiam faceta pomimo wszystkich wątpliwości. Akurat ten aspekt jego "działalności" jest rozsądny. Jak zauważyłem, ja, ze swoją wrażliwością i wizją Świata mogę się na facecie wzorować. Oczywiście to nie krypciocha, nie mam nic wspólnego z firmą kontrowersyjnego Billa. No.. może z wyjątkiem pirackiego xp. Odpowiedz Link Zgłoś
myst Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do komputera 21.02.07, 23:01 Ja mu się tam specjalnie nie dziwię... Dba o zdrowie swojego dziecka. W końcu On to najlepiej wie, że korzytając czasami z okienek można nerwicy dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 21.02.07, 23:01 VIDEO? Proszę Redakcji, w języku polskim nie ma litery V! Odpowiedz Link Zgłoś
smysli Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 21.02.07, 23:07 kill bill :D sieszesnasty !! Odpowiedz Link Zgłoś
gutosia Ta gra wciąga! 21.02.07, 23:09 Hej! Ja się pannie Gates nie dziwie, sama wciągnęłam się w tą grę na dobre 2,5 godz. i gdyby koledzy nie zwrócili mi uwagi że ekscytuje się sadzeniem marchewki pewnie grałabym cały dzien :DDDDD A może wygonili mnie bo chcieli pozabijać kilka zombi ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 22.02.07, 00:29 a używanie wyrazów obcojęzycznych to błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 28.02.07, 10:56 No jeśli istnieje forma polska tego wyrazu, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_95 Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 22.02.07, 00:02 carwszechrusi napisał: > PIERWSZY! Badania przeprowadzone przez instytut JM mocno sugerują, że wpisywanie „Pierwszy” na forach internetowych prowadzi do nieuleczalnej impotencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jw_destruction Dobry diler nie bierze 22.02.07, 00:15 ...i tyle. To chyba oczywiste :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiz666 Re: kryptoreklama xboxa /nt 22.02.07, 00:42 xboxa nie trzeba reklamować :-] mam to cudo od ponad miesiąca i nie moge się oderwać ;) ------------------------------------------------- zapraszam na stronke x360.coldgun.pl <- polscy graczy xbox live! Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Wciskanie ciemnoty ;) 22.02.07, 00:45 "Ze względu na zainteresowanie promocją znacznie przekraczające nasze wcześniejsze oczekiwania sprzedajemy tylko po 3 sztuki" Pewnie te XBoksy leżą teraz na półkach, a pan z miotełką musi codziennie je mozolnie odkurzać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Bill Gates jest taki jak my? 22.02.07, 00:55 Jak to możliwe?:) fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta I ma racje, bo jeszcze zlapie jakiegos wirusa 22.02.07, 01:46 ... albo cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do kompu 22.02.07, 02:12 Prawdziwy powód jest inny - boi się że jego dzieci odkryją Linuksa bądź alternatywne oprogramowanie na Windows jak Firefox czy Open Office:D Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv A ja mysle ze za duzo zasysa 22.02.07, 04:39 a 45 minut i tak wystaczy na rozpoczecie zasysania z odpowiednich torrentów a potem tylko na DVD i do odtwarzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff zasysasz to ty i za duzo 22.02.07, 04:54 jak jeszcze bawisz sie 'torrentamy'. Jeszcze powiedz, ze limewire, shareada i inne serwisy dla buraczanych po-PGRowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
mi241 Bill Gates ogranicza dzieciom dostęp do komputera 22.02.07, 04:59 Chyba ograniczenie wynika z tego, że latorośle Billa śmiały poznać Linux. Ten system uczy logicznego myślenia, a to w USA jest zabronione, tak samo jak posiadanei wiedzy(vide - youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE ) . Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytornia czyżby Bill miał Neostradę na godziny? 28.02.07, 11:19 hahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś