Dodaj do ulubionych

Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc...

26.02.07, 13:59
I co z tego?
Obserwuj wątek
    • burek_polny Brawo ! 26.02.07, 14:00
      BRAWO ! Wszyscy rowni wobec prawa. Wiec kiedy pojdzie siedziec ?
      • znajomy_jennifer_lopez v-Premier Polski z wyrokami - iv RP oDNOwiona 26.02.07, 15:17
        • inzynier_skrzypek Kiedy od prezydenta RP wyegzekwuje 10 tys zł? 26.02.07, 16:24
          Kaczyński ma zapłacić 10 tys. zł na cele społeczne i przeprosić Wałęsę. Ale on
          słucha tylko brata oraz Radia Maryja.
          • jimmyjazz wicepremier z komornikiem na karku? to Azja? 26.02.07, 19:05
            Co to za kraj gdzie wicepremier, kandydat na prezydenta kraju (3 wynik) ma na
            karku kilku komorników, wiele wyroków skazujących (w tym za czyny kryminalne).

Co ciekawe jest koalicjanem partii odnowy moralnej, prawa oraz sprawiedliwości.

Dla ułatwienia dodam że kraj ten nie jest w Azji ani Afryce. Nie jest to
            również republika bananowa.
            • duderocks Re: wicepremier z komornikiem na karku? to Azja? 26.02.07, 19:15
              nie wiem co to za kraj, ale ch..owo w nim żyć
            • belus77 Re: wicepremier z komornikiem na karku? to Azja? 27.02.07, 03:07
              Bananowa republika? Kartoflana moze lepiej pasuje?
    • carlo6 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc... 26.02.07, 14:02
      "poinformowano w poniedziałek w kancelarii komornika przy sądzie w Koszalinie
      (Zachodniopomorskie),"- i jest podstawa do skargi z art 767 kpc
    • lovcen6 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc... 26.02.07, 14:02
      A pan Andrzej go nie wychłostał ?
    • tomasz10012 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 14:03
      Dokładnie , i co z tego?
      Na dodatek, spłaca te kary z naszych pieniedzy, tj. podatników, bo niby za co
      bierze kase - za własną działalność?
      Nie płaci z pensji ministreialnej i diety poselskiej.
      Wielka sprawa, że spłaca. Złodziej i tyle.
    • inkwizytornia w przypadku szpitali komornicy są bardziej wydajni 26.02.07, 14:04
      Ale dobre i tyle.
    • samozwaniec1 Absolwent ZSRolniczej-16 tys.zl pensji 26.02.07, 14:04
      I w Polsce ma byc dobrze?
      • milet_z_sedesu 16 tys.zl pensji i to z moich podatków :-( 26.02.07, 14:58
    • junkier 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:05
      'News' na poziomie zmanipulowanego medium robiacego swym czytelnikom o
      sformatowanych mozgach kompletna sieczke, bo nie wiem kto rozsadny moze jeszcze
      popierac linie tej gazetki oczerniajacej min. Ziobro, ktory skutecznie walczy z
      przestepczoscia reprezentujac stricte antyabolicyjna opcje w polityce karnej, i
      jednoczesnie z premedytacja stojacej na czele 'frontu obrony przestepcow', bo
      nikt mi nie powie ze 'obrona' lapowkarzy i kryminalistow jest czyms innym jak
      obrona przestepcow.
      • tomasz10012 Junkier - lekarz , tylko lekarz, a może za późno? 26.02.07, 14:06
        junkier napisał:

> 'News' na poziomie zmanipulowanego medium robiacego swym czytelnikom o
        > sformatowanych mozgach kompletna sieczke, bo nie wiem kto rozsadny moze
        jeszcze
        >
        > popierac linie tej gazetki oczerniajacej min. Ziobro, ktory skutecznie walczy
        z
        >
        > przestepczoscia reprezentujac stricte antyabolicyjna opcje w polityce karnej,
        i
        >
        > jednoczesnie z premedytacja stojacej na czele 'frontu obrony przestepcow', bo
        > nikt mi nie powie ze 'obrona' lapowkarzy i kryminalistow jest czyms innym jak
        > obrona przestepcow.

Ludzie - chory psychicznie ,albo należący do tej grupy odbiorców, którzy nie
        rozumieją tego co czytają.
        Junkier - niższy oficer w armii pruskiej lub carskiej Rosji.

• sol_invictus Re: Junkier - lekarz , tylko lekarz, a może za pó 26.02.07, 14:08
          Bogu dzięki wy znacie prawdę i macie na nią monopol...
        • junkier 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:12
          Ty jak rozumiem w pazdzierniku 2001 cieszyles sie z sukcesu frontu obrony praw
          przestepcow?

Zielone swiatło dla przestępców (2001)
          "W Polsce istnieje potężny front obrony przestępców, a prezydent stał się jego
          liderem" - komentował Lech Kaczyński weto prezydenta ws. nowelizacji prawa
          karnego. W jego ocenie, weto można nazwać "bardzo złą wiadomością dla
          porządnych obywateli i znakomitą dla przestępców".
          Kaczyński uznał, że zawetowanie przez prezydenta nowelizacji prawa karnego
          jest "świadomym wyborem człowieka, któremu można zarzucić wszystko, ale nie
          brak inteligencji". Prezydent - jak mówił Kaczyński - opowiedział się po
          stronie "pewnego świata", czyli frontu obrony przestępców.
          Jego zdaniem, weto Kwaśniewskiego wpisuje się w ideologię, która "koncentruje
          zabiegi humanistyczne na przestępcach". Zgodnie z tą ideologią - jak mówił -
          dolegliwość dotykająca przestępcę powinna być "jak najbardziej łagodna,
          przejściowa i jak najszybciej zapominana".
          W ocenie Kaczyńskiego, prezydent wetując te ustawy mógł się kierować "niechęcią
          wobec narażania się pewnym salonom".
          "Jestem pewien, że dzisiejszy dzień w zakładach karnych będzie dniem zabaw i
          szczęśliwości - tak samo jak podobno było po mojej dymisji. Ale myślę, że
          dzisiaj są znacznie większe powody do zadowolenia niż przed kilkoma
          miesiącami" - powiedział Kaczyński.
          • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:15
            Ty nie powinieneś się wypowiadać z taką pewnością z czego ja siecieszyłem a z
            czego nie. Napewno nie z tego, że Lepper albo Kryże mają teraz władze w Polsce.
            • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:18
              Odroznic pewnosc od sarkzmu.

> Kryże mają teraz władze w Polsce.

A ja nie mam nic przeciw Kryzemu. Zrozumial bledy, wyrzekl sie ich i wlaczyl w
              budowe IV RP i naprawe wymiaru sprawiedliwosci.
              • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:29
                Nie dziwi mnie to bo w polityce cel uświęca środki. A nie jest złamaniem prawa
                oskarżanie kogoś o zbrodnie przed wyrokiem? Ja sie nie łapię na tanie sztuczki
                wizji czarno-białego świata. Zwolennik Ziobry - Obrońca złoczyńców, PiSowcy -
                ZOMO.
              • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:31
                junkier napisał:

> Odroznic pewnosc od sarkzmu.
                >
                > > Kryże mają teraz władze w Polsce.
                >
                > A ja nie mam nic przeciw Kryzemu. Zrozumial bledy, wyrzekl sie ich i wlaczyl
                w
                > budowe IV RP i naprawe wymiaru sprawiedliwosci.

Gdyby Miller, Cimoszewicz, Oleksy, Kwasniewski lub ktokolwiek inny, zrozumial
                swoje bledy, wyrzekl sie ich i walczyl w budowie IV RP i naprawie wymiaru
                sprawiedliwosci, tez bylbys ich pacholkiem? Nie razilybycie ich grzechy,
                przestepstwa itd. ?

A co to znaczy junkier, "zrozumiec bledy i sie ich wyrzec", albo "walczyc w
                budowie IV RP" ?
                • trzy.14 Przecież Junkier sobie kpiny z was urządza 26.02.07, 14:52
                  Przecież Junkier sobie kpiny z was urządza, pisząc dowolną głupotę, byle po
                  linii partyjnej propagandy, a wy to poważnie traktujecie... :-)
              • paranoid.android idz junkier do lazienki... 26.02.07, 17:08
                ...i wal zakutym lbem w zelazny junkier.
          • filc1957 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:37
            Jak to junkier w końcu jest? Jedne słowa ksero duo to wg Ciebie prawda, cała
            prawda i tylko prawda, a inne... jak to nazwałeś? Polityczne cwaniactwo,
            elastyczność? Widzisz, wychodzi na to, że do tego, żeby rozróżnić, kiedy należy
            przyjac słowa Preziów serio, a kiedy z przymróżeniem oka będziemy potrzebowali
            Twoich światłych wywodów i objasnień. Inaczej mówiąc odwracania kota ogonem,
            albo też wyjasnienia kiedy białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne. Wy,
            PiSiorki do tego macie szczególne zdolności.
            • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:46
              Czlowieku rozroznic jakies trzeciorzedne deklaracje w kwestiach TAKTYCZNYCH, w
              dodatku wymuszone przez kontekst polityczny, od podstawowego kierunku
              dzialania, jakim jest likwidacja postkomunizmu w Polsce.
              • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:57
                junkier napisał:

> Czlowieku rozroznic jakies trzeciorzedne deklaracje w kwestiach TAKTYCZNYCH,
                w
                > dodatku wymuszone przez kontekst polityczny, od podstawowego kierunku
                > dzialania, jakim jest likwidacja postkomunizmu w Polsce.

W Polsce nie likwiduje sie postkomunizmu junkioer, w Polsce postkomunizm
                obecnie sie konserwuje, dowodami na moje slowa jest chociazby koalicja z
                postkomunistyczna Samoobrona, poparcie wladzy dla postkomunistycznego imperium
                medialnego ojca Rydzyka, nowa ustawa lustracyjna ukrywajaca postkomunistow,
                oraz postkomunisci w partii PiS, mozna rozniez dodac takie male szczegoly jak,
                przywracanie postkomunistycznych bylych oficerow SB na stanowiska szefow
                Policji, junkier, o czym ty PiSdzisz postkomuchu ?
              • filc1957 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:44
                Dobry jesteś junkier. trzeciorzędne deklaracje ... kon by się usmiał. Wiesz,
                widze, ze Ty wszystkich oponentów Kaczo-Pisu masz za ostatnich durniów! Takie
                bajki to możesz opowiadać Kuchcińskiemu, on we wsztstko, co ksero duo powie
                wierzy.
                Z drugiej strony, boroku, co masz innego powiedzeć w takiej sytuacji... Żal mi
                Cie tylko, że musisz z takim poświęceniem bronić czegoś, co jest nie do obrony.
                Chociaż, czego tu żal... Ty jesteś po prostu zacietrzewionym, małym kundelkiem
                (do miana bulterira u Was pretenduje podobno J.Kirski, chociaż on, to taki
                maluśki, maluśki ralterek, fakt - głośny potrafi być). Cały czas nam wmawiasz
                coś, czego nie jesteś w stanie logicznie obronić.
                Ciekaw jestem tylko, jak w przyszłości ustosunkujesz sie do ew. koalicji np PO
                z LiD lub innymi, którzy teraz są w opozycji do Dobro i Ziobo? czy tez to
                nazwiesz... hm... elastycznością?! Baaardzo watpię... A czym sie to bedzie
                rózniło od tego, co Kaczory nam zafundowały?
                • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:52
                  Daruj sobie te zlosliwosci.

A alians PO z komuchami z SLD/PeDe bedzie jednym: z d r a d a.
                  I poczatkiem konca PO bo na tym aliansie skorzystaja komuchy.

Trzeba miec umysl do reszty lektura papki zwanej gw meic rozmiekczony zeby nie
                  zdawac sobie z tego sprawy.
                  • palestina1 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 18:34
                    Renata Beger wchodzi do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego
                    -O to Renata Beger. Co Pani tu robi?-Przyszłam reklamować wasz nowy rząd.-A
                    powie Pani że załatwiamy stołki?-A załatwiacie?-No tak.-Załatwiają!-I miejsca na
                    listach wyborczych dla rodziny.-A załatwiacie?-Załatwiamy.-Załatwiają!-I długi
                    komornicze spłacamy.-I długi komornicze spłacają!
                    Prawo i Sprawiedliwość.
                    Jak mówią tak robią!
                  • typson Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 18:52
                    jaka zdrada?? Po ch* to czytasz?
          • peryklejtos Re: Dobry dowcip 26.02.07, 16:38
            Manipulator, zarzuca innym manipulację :)
            To już było przecież junkier: hitler i stalin.
      • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:11
        straszliwa manipulacja! w wyborczej! pap poinformowal ze z wicepremiera sciagnal komornik. No kompletna sieczka bo przeciez to sie nie stalo? to jest depesza pap pajacu. Co ma z tym wspolnego Ziobro? Nic, ale zawsze warto go wymienic bo "lud" go kupil.
        Zanim zaczniesz toczyc piane sprobuj przeczytac kto podpisuje informacje, myslalem ze PAP juz zostal odzyskany.
        • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:17
          Jesli nie wiesz lub udajesz ze nie wiesz ze manipulowanie w stylu NYT, czyli
          celowe przemilczanie jednych informacji a naglasnianie ponad wszelka logiczna
          norme i ciezar gatunkowy innych informacji jest manipulacja to... pogratlowac
          wiadomemu medium kolejnego sformatowanego mozgu, lyknie wszystko!

fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/co-wolno-huntingtonowi-to-nie-byle-polakowi,874835
          • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:20
            Prezentujesz powy sposób myślenia gnostyckiego, więc nie ma sensu z Tobą
            dyskutowac. Epitetami się tylko kompromitujesz.
          • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:22
            a to jaka wazna informacja zostala dzisiaj przemilczana?
            to co napisane jest zreszta niestety wazne. Oczywiscie w tym ze wicepremiera sciga komornik nie ma nic zlego?

>Idę o zakład, że można by naliczyć dziesiątki opatrzonych tym samym logo >broszur pełnych najgorszych bredni, wydawanych przez zasiadających w >europarlamencie lewaków, zielonych, feministki, radykalnych gejów etc.

To sie nazywa dopiero mocny dowod!
            • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:25
              Widzisz ya_basta, ja nigdzie nie stwierdziłem że w mediach nie zdarzają się
              manipulacje albo że jest to najwazniejsza wiadomość dnia. To ludzie typu junkra
              wiedzą lepiej co myślą inni nawet nie pytając ich o zdanie.
              • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:30
                zyczliwa rada na przyszlosc: zanim napiszesz przesledz "drzewko" watku.
                • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:40
                  Bez obaw czytałem Twoja wypowiedź zanim na nią odpisałem i się z nią zgadzam.
                  Po prostu odniosłem się do niej w kontekście mojej "polemiki" z junkrem.
                  • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:52
                    ok przepraszam.
                    • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:54
                      Nie ma problemu.
          • filut69 junkier zamień nicka na bunkier 26.02.07, 15:04
            będzie bardziej pasował do otwartości twojego umysłu. W rewanżu oczekuję na lekkie
            nawiązanie typu np filut<=>fiut
            kryże czy jasiński zrozumieli błędy i budują a teki np Balcerowicz do końca
            życia pozostanie komuchem.
            Te wasze wywody zawsze mnie potrafią rozbawić nawet w chorobie.
            Ale za dwa lata i siedem miesięcy i tak zdechniecie budowniczowie kaczej rp.

• junkier 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:07
              Nie interesuja mnie niepowazne zaczepki na poziomie nicka czy osobistej
              wycieczki.

L.B. okazal sie niestety socjalliberalem.
              • milet_z_sedesu Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie 26.02.07, 15:10
              • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:14
                W kwestiach gospodarczych?
                • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:18
                  Oczywiscie. Ktos kto jest za obowiazkowymi ubezpieczeniami spol. czy podatkiem
                  od dochodow osob. (w dodatku progresywnym!!!) nie moze aspirowac do rangi
                  liberala lecz socjalliberala lub demoliberala vel 'liberala etatystycznego'.
              • filut69 a najgorszą winą LB było to że nie był z wami? 26.02.07, 15:33
                Ale kryże czy jasiński albo prokurator z peerelu wassermann są OK?
                • junkier Re: a najgorszą winą LB było to że nie był z wami 26.02.07, 15:34
                  Oni nie maja libertynskich pogladow w kwestiach swiatopogladowych.
                  • filut69 i mówią jawohl meine fuhrer kaczorom 26.02.07, 15:38
                    i o to chodzi

jesteście na równi mocno pochyłej a takie hasła i wizje były

Mnie nie oszukaliście znałem wasze prawdziwe poglądy już wcześniej
                    • junkier 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:42
                      Jednosc polityczna jest wartoscia, komuchy wraz z rozowymi tak wlasnie walczyli
                      z prawica na poczatku lat 90-tych: przez sianie konfliktow i intryganctwo.

• jcc3 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:38
                > L.B. okazal sie niestety socjalliberalem.

Tak samo jak Andrzej Lepper (sam się tak przedstawia)

Pozdrawiam
                • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:22
                  Laczy ich to ze obydwaj sa tzw "popytowcami".
                  • filc1957 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:55
                    Tak. I jeszcze tyluł profesora, junkier, nie zapominaj o tym.
                    A tak poważnie, to nie myslałem, żeś aż tak ubogi... L.B. socjalliberałem, no
                    no... W takim razie, kim jest wg Ciebie Kaczor jeden z drugim? A inni z tego,
                    pozal sie Boże rządu?! Junkier! Przeciez oni maja teraz pełnie władzy!!! A
                    jakoś kurna nie widać, zeby wiele mieszali w tym, co pozostawił Balcerowicz,
                    prawda? ( i chwała Bogu, bo jeszcze by coś spieprzyli, jak to zwykle u PiSiorów)
                    Coś im przeszkadza? Wiem!!! Układ ! Michnik! (Nie wspomne o PO, które jako
                    opozycja w parlamecie może uwalić wszystkie genialne pomyśly ksero duo),
                    prawda? Kto jeszcze, junkier? Rządzicie już ( i o tyle za długo) coś około 1.5
                    roku... Całe szczęście, żeście sie jeszcze za gospodarke nie wzieli! Strach
                    tylko, co bedzie, jak w końcu skończycie z pierdołami typu WSI i inne zastepcze
                    tematy. Uff, strach sie bać!
                    • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:04
                      Im dalej polityka od gospodarki tym lepiej dla tejze gospdodarki.
                      • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:14
                        junkier napisał:

> Im dalej polityka od gospodarki tym lepiej dla tejze gospdodarki.

W takim razie junkier, politycy czyli rzad, powinni zrezygnowac w decydowaniu o
                        budzecie panstwa, poniewaz ten jest wynikiem efektow gospodarczych, nieprawdaz
                        junkier ?

Masz cos jeszcze glupiego do dodania ?
                        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:16
                          Nie sadze po za tym ze uwazam osobe, ktora sadzi ze interwencjonizm panstwa w
                          gospodarce organicza sie do uchwalania ustawy budzetowej, za kompletnego
                          indolenta ekonomicznego.
                          • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:24
                            junkier napisał:

> Nie sadze po za tym ze uwazam osobe, ktora sadzi ze interwencjonizm panstwa w
                            > gospodarce organicza sie do uchwalania ustawy budzetowej, za kompletnego
                            > indolenta ekonomicznego.

Junkier, bardzo cie prosze, przeczytaj co sam napisales i postaraj sie to
                            przetlumaczyc na jezyk polski, bo naprawde, parobuje z calych sil zrozumiec co
                            chcesz w tym belkocie wyraziec, ale nie potrafie :(((

Wiec junkier jeszcz raz, zrelaksuj sie, odpusc nerwy, zapal fajke, walnij
                            setke, i napisz co ci tam po glowie chodzi...;)))))))))))))))))
                        • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:27
                          Zapytales:

> Masz cos jeszcze glupiego do dodania ?

Na co odpowiedzialem: "Nie sadze, poza tym ze..."

Zadajesz pytania a potem zapominasz o nich?
                          • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 17:46
                            junkier napisał:

> Zapytales:
                            >
                            > > Masz cos jeszcze glupiego do dodania ?
                            >
                            > Na co odpowiedzialem: "Nie sadze, poza tym ze..."
                            >
                            > Zadajesz pytania a potem zapominasz o nich?

Nie, junier, nie zapominam o nich, zadalem ci dzisiaj cale mnustwo pytan i
                            tylko na niektore uzyskalem odpowiedz, ale to szczegol, wczesniej zadalem ci
                            pytanie i w odpowiedzi uzyskalem calkowicie niezrozumialy belkot, dlatego
                            poprosilem cie zebys to przemyslal jeszcze raz i odpowiadzial logicznie, czy to
                            az tak trudne dla ciebie ?
                            • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 18:04
                              Junkier, piskales cos o gospodarce, przeczytaj to :

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3946195.html
      • 1zorro Junkier, znam kilku dobrych psychiatrow, chcesz 26.02.07, 14:19
        adres i telefon?
        • junkier 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:22
          Podaj ich adresy tym co omamy maja i ciagle jeszcze 'widza' przy wladzy
          etosowcow pod wodza "drogiego Bronislawa" i obroncy Ludzi Honoru...
          • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:35
            "A czemuż widzisz źdźbło w oku brata twego, a belki, która jest w oku twoim, nie baczysz"

>obroncy Ludzi Honoru...

Prawicowi forumowicze - zawsze pamietliwi i nigdy nie wybaczający.
            Nieważne, że:

>Tyle że Michnik się z tych słów publicznie wycofał. Napisał w 2004 r., że >żałuje "przesady niektórych gestów i wypowiedzi". Napisał, że ma poczucie >winy. Napisał, że jego zdanie o honorze Kiszczaka było "bez sensu". "Nie do >mnie należy wyrokowanie, kto jest, a kto nie jest człowiekiem honoru".
            (za Ewa Milewicz).
            • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:40
              Jakie ma znaczenie gy ktos goloslownie zaprzecza a wciaz robi wszystko zeby
              skutki swej chorej polityki utrwalic i storpedowac projekt budowy IV RP?
              Myslisz ze jakies zwykle 'sorry' cofnie wyrzadzone w olbrzymiej skali zlo?
              • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:50
                widzisz sa trzy mozliwosci:
                -albo nie zrozumiales tego co napisalem
                -albo udajesz ze nie zrozumiales
                -wyraziles sie niezbyt jasno i nie mogles zrozumiec
                Wiec od poczatku:
                Pieklisz sie na gazete bo manipuluje poprzez (twoim zdaniem) tendencyjny dobor depeszy PAP publikowanych. Jednoczesnie bluzgasz Michnika za "Ludzi Honoru" majac w glebokiej pogardzie to ze facet sie z tego dawno wycofal i nawet jak ktos napisal odszczekal to.
                Strasznie sie wysilasz zeby znalezc manipulacje wyborczej, a wlasnego przeklamania (nagiecia faktow) wielkiego jak slon nie widzisz, od razu tez wskakujesz na swojego ulubionego konia Michnika.
                Rozumiem, ze probujesz sie pokazac w partii, ale jakis szacunek dla logiki i konsekwencji sprobuj zachowac.
            • sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:42
              Alez sedziemu Kryże wybaczają jak widac...inni natomiast są winni dziadka czy
              babki w KPP...
              • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:45
                Dziadek w KPP nie mialby znaczenia gdyby nie przelozenie na obecna polityke.
                Polecam cytat:

J. Kaczyński o wpływach b. KPP:

"Gazeta Wyborcza" jest późną, zmutowaną postacią Komunistycznej Partii Pracy.
                (...) im słabsza "Wyborcza", tym lepiej dla Polski.

Źródło: Dość awantur, wywiad dla Newsweeka z Piotrem Zarembą, 26 marzec 2006

• sol_invictus Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:50
                  A to nie jest fakt tylko opinia premiera ( na temat GW) i do tego maksymalnie
                  upraszczający rzeczywistość. Nie jest to manipulacja?
                • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:51
                  kiepsko dobierasz cytaty do swoich wypowiedzi.
                • trzy.14 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:00
                  junkier napisał:

> Dziadek w KPP nie mialby znaczenia gdyby nie przelozenie na obecna polityke.
                  > Polecam cytat:
                  >
                  > J. Kaczyński o wpływach b. KPP:
                  >
                  > "Gazeta Wyborcza" jest późną, zmutowaną postacią Komunistycznej Partii Pracy.
                  > (...) im słabsza "Wyborcza", tym lepiej dla Polski.
                  >
                  > Źródło: Dość awantur, wywiad dla Newsweeka z Piotrem Zarembą, 26 marzec 2006
                  >

A czy to, że ojciec naszego premiera i prezydenta był lektorem
                  marksizmu-leninizmu ma przełożenie na obecna politykę?
                  Junkier, tyś taki oczytany, to wyjaśnij mi to.

• junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:04
                    Nie ma zadnego przelozenia. Po srodowisku UPR PiS jest chyba pierwsza powazna
                    partia ktora postkomune w Polsce chce zniszczyc.

Nb. gdzie byles gdy Kwasniewski z reszta postkomuszej ferajny robil z Polski
                    posmiewisko i rujnowal kraj, na Marsie?
                    • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:07
                      junkier napisał:

> Nie ma zadnego przelozenia. Po srodowisku UPR PiS jest chyba pierwsza powazna
                      > partia ktora postkomune w Polsce chce zniszczyc.
                      >
                      > Nb. gdzie byles gdy Kwasniewski z reszta postkomuszej ferajny robil z Polski
                      > posmiewisko i rujnowal kraj, na Marsie?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=58055465&a=58059298
                      • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:09
                        Za pozwoleniem to ze ty tak uwazasz nie znaczy jeszcze ze tak jest...
                        • milet_z_sedesu Skończ już, proszę...... 26.02.07, 15:11
                        • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:18
                          junkier napisał:

> Za pozwoleniem to ze ty tak uwazasz nie znaczy jeszcze ze tak jest...

Za pozwoleniem, to nie ja tak uwazam junkier, to sa poprostu niezaprzeczalne
                          fakty, co do Samoobrony i Rydzyka to nikt inny jak wlasnie kaczynscy maja
                          dowody na to, ze ci sa komuchami, co do esbekow mianowanych na szefow Policji
                          mozesz bardzo latwo to sprawdzic poslugujac sie Google (sprawdz kogo mianowalo
                          PiS na szefow Policji chociazby w Czestochowej, o postkomunistach w PiS chyba
                          niczego ci nie musze udowadnic, a o ustawe lustracyjnej wierze, ze nie chcesz
                          sam dyskutowac...;)))
                          • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:28
                            Policja jest od lapania przestepcow i to skutecznosc ma byc priorytetem.
                            • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:35
                              junkier napisał:

> Policja jest od lapania przestepcow i to skutecznosc ma byc priorytetem.

A ja myslalem, ze cos PiSkales o walce z postkomunizmem junkier, a tu prosze,
                              stwierdzasz, ze "Policja jest od lapania przestepcow i to skutecznosc ma byc
                              priorytetem."
                              Junkier, tak na marginesie, ludzie o ktorych mowa jedyne co potrafia i czym sie
                              w swoich karierach w SB sasluzuli to najdrastyczniejsze metody tortur jakimi
                              poslugiwali sie w stosunku do opozycjonistow Solidarnosciowych w latach 80-
                              tych, czy te umiejetnosci dla ciebie i barci kaczynskich sa kluczowymi w
                              lapaniu przestepcow ???
                              Zastanow sie dobrze zanim odpowies, ale znajac ciebie, ty skulisz ogon pod
                              siebie i czmychniesz...;)))
                              • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:43
                                Miejsce przestepcow, w tym b. SBekow, jest w wiezieniu.
                                • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:46
                                  junkier napisał:

> Miejsce przestepcow, w tym b. SBekow, jest w wiezieniu.

No tak junkier, ale nie w IV RP gdzie ci przestepcy i SBecy sa mianowani przez
                                  braci kaczynskich na szefow Policji, lub wicepremierow...;)))
                                  • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:48
                                    Jestes normalnie niereformowalny.
                                    • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:50
                                      junkier napisał:

> Jestes normalnie niereformowalny.

Nie, junkier, nie zreformujecie mnie PiSdzieta na zwolennika SBcji i
                                      postkomunizmu, jakimi okazujecie sie byc...:)))
                                      • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:52
                                        PiSem sie brzydzisz a uczestniczysz w nagonce prowadzonej przez tych, ktorzy
                                        chca zeby wladze w Polsce (tylko czy to jeszcze bedzie Polska) przejely komuchy
                                        z SLD z ich wreszcie jawnymi sojusznikami z UD/UW/PeDe/b. KPP pod wiadomym
                                        patronatem medialnym. Jesli o to chodzi to gratuluje:) wyboru politycznego i
                                        dalekowrocznosci.
                                        • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:01
                                          junkier napisał:

> PiSem sie brzydzisz a uczestniczysz w nagonce prowadzonej przez tych, ktorzy
                                          > chca zeby wladze w Polsce (tylko czy to jeszcze bedzie Polska) przejely
                                          komuchy
                                          >
                                          > z SLD z ich wreszcie jawnymi sojusznikami z UD/UW/PeDe/b. KPP pod wiadomym
                                          > patronatem medialnym. Jesli o to chodzi to gratuluje:) wyboru politycznego i
                                          > dalekowrocznosci.

Junkier, brzydze sie PiSem i ich bylymi koalicantami parlamentarnymi SLD wtakim
                                          samym stopniu, poniewaz ogolnie brzydze sie komuna, klamstwem, zlodziejstwem,
                                          korupcja, itd. itd. Na dzien dzisiejszy PiS jedyne co robi to powiela bledy
                                          SLD, ale nie tylko, PiS co ci juz udowodnilem, posluguje sie klamliwa retoryka
                                          komunistyczna, bo z jednej strony niby walcza z komuna a z drugiej po cichu
                                          konserwuja ta komune i esbscje pieczolowicie, poprostu zenada junkier, chamstwo
                                          i totalne zaklamanie...:(((
                    • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:11
                      jestes mistrzem swiata!
                      cale szczescie ze teraz mamy u wladzy ekipe, ktora nie pozwoli robic z Polski posmiewiska za granica. A nasz kraj odzyskuje nalezna mu pozycje na mapie Europy, wypowiadajac sie i majac wlasne zdanie w kluczowych dla europy sprawach jak konstytucja czy euro. Przedstawiajac wlasne przemyslane propozycje integracyjne i madrze zdobywajac kolejnych sojusznikow w polityce europejskiej.

PS Juz jestem pewien, ze nie wierzysz w to co piszesz. Smutne.
                      • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:26
                        >wypowiadajac sie i majac wlasne zdanie w kluczowych dla europy sprawach jak ko
                        onstytucja czy euro.

Wazne sprawy? Chyba nie dla obuywatela. W kazdym razie odpowiedz jest: po
                        dwakroc NIE!

> Przedstawiajac wlasne przemyslane propozycje integracyjne
                        > i madrze zdobywajac kolejnych sojusznikow w polityce europejskiej.

Lepiej pielegnowac sojusz wojskowy ze Stanami. UE tylko jako strefa wolnego
                        handlu bez biurokratycznej czapy i lewicowej indoktrynacji, roznych
                        pseudopodrecznikow deprawacyjnych i chorej ideologii poprawnosci politycznej.
                        • ya_basta Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:06
                          wiesz co ty jednak jestes tepy.

> >wypowiadajac sie i majac wlasne zdanie w kluczowych dla europy sprawach ja
                          > k ko
                          > onstytucja czy euro.
                          >
                          >
                          > Wazne sprawy? Chyba nie dla obuywatela. W kazdym razie odpowiedz jest: po
                          > dwakroc NIE!

nie wazne czy nie nieszczesny czlowieku. Warto miec jakiekolwiek zdanie i chociazby probowac je przekazac innym, warto probowac podejmowac dyskusje w tych tematach.

> > Przedstawiajac wlasne przemyslane propozycje integracyjne
                          > > i madrze zdobywajac kolejnych sojusznikow w polityce europejskiej.
                          >
                          > Lepiej pielegnowac sojusz wojskowy ze Stanami. UE tylko jako strefa wolnego
                          > handlu bez biurokratycznej czapy i lewicowej indoktrynacji, roznych
                          > pseudopodrecznikow deprawacyjnych i chorej ideologii poprawnosci politycznej.

Przede wszystkim warto uczestniczyc w debacie!!! Ponoc jestesmy krajem "z ambicjami"!!! A nie twierdzic ze jest sie najmadrzejszym i w zwiazku z tym nie wyrazac zadnego zdania a nie tylko z wyzszoscia wydymac usta.

Meczacy jestes i malo kumaty EOT.
        • milet_z_sedesu Re: Junkier, znam kilku dobrych psychiatrow, chce 26.02.07, 14:57
          obawiam się, ze na leczenie juz jest za późno.
      • tymon99 pisząc tak długimi zdaniami 26.02.07, 14:25
        ośmieszasz się - bo pod koniec zdania nie pamiętasz już, jak je zacząłeś.
      • jabo23 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 14:57
        junkier, jesteś niedouczony. Powinieneś słuchać Radio co Maryja.

Ekspert RM: – Filmy rysunkowe są narzędziem dewastacji psychiki dziecka. Ich
        bohaterowie są głosicielami satanizmu... na przykład ten kwaczący kaczor
        Donald... On nie zna litości. Jest okrutny i bezwzględny. Jeśli nawet dochodzi
        do jakiegoś celu, to po trupach. Jego prawem jest prawo zemsty.
      • a.k.traper Po co to czytasz skoro sie denerwujesz? 26.02.07, 15:00
        Dla mnie to wiadomość jedna z wielu. O tyle optymistyczna że pokazujaca
        skuteczna realizacje prawa. Nie widze tu nic zmanipulowanego, media moga pisac
        co chcą, pisałem Ci ze wszelkie oznaki poszanowania prawa jak i oznaki w
        kierunku rozwoju gospodarki będą mile widziane i akceptowane, walki polityczne
        niczego nie budują, a szkodzą.
      • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:01
        junkier napisał:

> 'News' na poziomie zmanipulowanego medium robiacego swym czytelnikom o
        > sformatowanych mozgach kompletna sieczke, bo nie wiem kto rozsadny moze
        jeszcze
        >
        > popierac linie tej gazetki oczerniajacej min. Ziobro, ktory skutecznie walczy
        z
        >
        > przestepczoscia reprezentujac stricte antyabolicyjna opcje w polityce karnej,
        i
        >
        > jednoczesnie z premedytacja stojacej na czele 'frontu obrony przestepcow', bo
        > nikt mi nie powie ze 'obrona' lapowkarzy i kryminalistow jest czyms innym jak
        > obrona przestepcow.

No to jak junkier nazwiesz partie Prawo i Sprawiedliwosc, ktora z lapowkarzami
        i kryminalistami tworzy koalicje rzadowa ???
        ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:06
          Do Samoobrony pijesz? Poparla utworzenie CBS. W odroznieniu od SLD bo kto jak
          kto ale ci cwanicy wiedza ze bezkarne zerowanie na biurokratycznych przepisach
          sie konczy.
          • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:10
            junkier napisał:

> Do Samoobrony pijesz? Poparla utworzenie CBS. W odroznieniu od SLD bo kto jak
            > kto ale ci cwanicy wiedza ze bezkarne zerowanie na biurokratycznych
            przepisach
            > sie konczy.

Junkier, dlaczego nie odpowiesz na moje poprzednie posty, nie czytales ich ?
            Przeczytaj, zrozumiesz dlaczego "pije" do Samoobrony :)))
            • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:27
              Ws. lustracji pisalem juz, popieram calkowicie projekt UPR.
              • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:29
                junkier napisał:

> Ws. lustracji pisalem juz, popieram calkowicie projekt UPR.

Dlatego junkier stwierdzenie, ze kaczynscy walcza z postkomunizmem jest
                klamliwe, nie uwazasz...?
                :)))))))))))))))))))))))))))))))
                • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:30
                  O tu juz zes sie zagalopowal.
                  • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:36
                    junkier napisał:

> O tu juz zes sie zagalopowal.

Dlaczego ?

Wytlumacz prosze...:))))))))))))))))))
                    • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:23
                      Zrozum ze twierdzen oczywistych czy pojec pierwotnych sie nie udowadnia.

Jesli ktos twierdzi ze J. Kaczynski jest sympatykiem postkomuny no to jest to
                      po prostu taki megaabsurd ze nie sposob cos rzeczowo odpowiedziec, trzeba
                      wzruszyc ramionami i koniec.
                      • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:46
                        junkier napisał:

> Zrozum ze twierdzen oczywistych czy pojec pierwotnych sie nie udowadnia.
                        >
                        > Jesli ktos twierdzi ze J. Kaczynski jest sympatykiem postkomuny no to jest to
                        > po prostu taki megaabsurd ze nie sposob cos rzeczowo odpowiedziec, trzeba
                        > wzruszyc ramionami i koniec.

Junkier, ja niczego nie twierdze, ja ci podaje niezaprzeczalne fakty,dowody,
                        jezeli ktos zaprzecza niezaprzeczalnym faktom, jest albo manipulatorem, klamca,
                        lub popsrostu glupcem, sam zdecyduj do ktorej grupy nalezysz :)))
      • kazik.k Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 15:59
        junkier en-decka glisto przestepcow nikt nie broni ale przestepcami lapowkarzami
        i kryminalistami sa ci ludzie PO WYROKU!!blaznie.chodzi o to ze twoj guru
        minister zero ziobro wydal wyrok przed procesem.ale ty niczego nie zrozumiales osle.
        • junkier Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:04
          Ziobro nie cacka sie z przestepcami, i bardzo dobrze.

Pora zeby zajac sie tez kalumniarzami szkalujacymi Narod Polski i pomawiajacymi
          go o zbrodnie, za co grozi do 3 lat wiezienia (nowa ustawa lustracyjna).
          • kralik111 Re: 'News' na poziomie zmanipulowanego medium 26.02.07, 16:11
            junkier napisał:

> Ziobro nie cacka sie z przestepcami, i bardzo dobrze.
            >
            > Pora zeby zajac sie tez kalumniarzami szkalujacymi Narod Polski i
            pomawiajacymi
            >
            > go o zbrodnie, za co grozi do 3 lat wiezienia (nowa ustawa lustracyjna).

Tak junnkier, zajmuja sie tym juz byli oficerowie SB, ostoja IV RP :)))
            • witajsmutasie kralik111..nie szkoda ci czasu na tego pacana junk 26.02.07, 18:07
              przecież to kliniczny przypadek !
      • peryklejtos Re: junkier, ale o co chodzi, nie napisali prawdy? 26.02.07, 16:36
        Musisz się bardziej wysilać, bo niedługo nie zrobisz na chleb.
    • basia A czemu nie ma zadnego 26.02.07, 14:08
      kometarza w stylu: tak dziala PiS, taka jest IV RP.
      :)
    • evaoko trzeba było artykułu w gazecie by odebrać to co 26.02.07, 14:09
      się należy od wieprza.
    • adwach Coś, co powinno byc normalnego... 26.02.07, 14:09
      u nas jest chyba nie normalne. W normalnym kraju egzekucja długów to coś
      normalnego. U nas niestety nie - ludzie nie płacą, komornik jest bezsilny itd.
      Takie wiadomości świadczą o tym, że za normalnie to u nas jeszcze nie jest!!!!
      • sol_invictus Re: Coś, co powinno byc normalnego... 26.02.07, 14:12
        Dokładnie tak, z tym że w tym przypadku sprawa dotyczy wicepremiera,
        a "Junkier" nam tu o sprawiedliwości i walce o prawo tej koalicji bajdurzy.
      • jkmjkm Re: Coś, co powinno byc normalnego... 26.02.07, 14:13
        Otóż to
    • janek0 To z tego, że 26.02.07, 14:12
      jkmjkm napisała:

> I co z tego?
      Niespłacenie grzywny może być przesłanką odwieszenia kary. Powinni go teraz wsadzić.
    • loppe Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 14:12
      nie ma jak rządy Prawa!
    • vox.populi.vox.dei Re: Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złot 26.02.07, 14:18
      No i czego głupia wyborczo sie cieszysz?
      Już niedługo Lepper zostanie prezydentem, sie za was wezmie i wtedy zobaczymy
      kto bedzie sie smial a kto plakal
    • jan141417 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 14:22
      no i dobrze stalo sie ,niech nareszcie ten opalony bizon placi za swoje
      grzeszki,a tak powaznie,czy to solarium nigdy sie nie zatnie i ta kteatura nie
      stopi sie wreszcie
      • 1zorro Brak mi teraz komentarza Jolki z Dywit. Jak ona 26.02.07, 14:25
        teraz wybroni wodza?
    • gregsmile to Lepper zarabia 16tys ??? 26.02.07, 14:28
      to jakis zart? za co?
      • belus77 Ma duze wydatki w agencjach! 26.02.07, 14:42
        Potrafi puscic nawet 5 kawalkow na jedna dziwke (w/g Newsweek Polsza)
        • tenare Re: Ma duze wydatki w agencjach! 26.02.07, 14:52
          Niektóre panie warte są tych 5 kawałków, bo potrafią więcej niż twoja żona w
          czasach waszego narzeczeństwa.
    • megasceptyk To się nazywa wyciskanie soku z.... 26.02.07, 14:32
      barszczu?
    • jola5033 Brawo panie premierze!!!! 26.02.07, 14:34
      To aż komornik musi egzekwować od pana premiera prawomocny wyrok !!!!!
      No to mamy ładny rząd PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI, panowie Kaczynscy!!!!
      • jhbsk Re: Brawo panie premierze!!!! 26.02.07, 14:43
        Na tym przecież polega odnowa moralna.
    • tenare Są lepsi i gorsi klienci dla komornika... 26.02.07, 14:45
      Żeby komornik wziął się do roboty w sprawie Leppera, to musiał być ten komornik
      aż objęty nadzorem sądowym. Pięknie...
    • vomitorium1 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 14:50
      złoczyńcy
      poastwią się nad prof. jędrusiem
      • mojo.risin Re: Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złot 26.02.07, 15:03
        oj biedny jędruś, teraz bedzie przez następne pół roku chleb z margaryną
        wsuwał ;))))))))))))))
        • arcyfon Re: Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złot 26.02.07, 16:11
          a nie sądzisz że te 30tys dla andrzeja to raptem śniadanie dla jego bizonów i że to nie on płaci a ci na których krzyczał wtedy z mównicy, tylko przekupili go żeby dowodów nie ujawnił a oni zapłaca za niego karę?
    • aleksandra991 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 14:54
      I premier i wicepremierzy to wyjątkowa hołota po jednych pieniądzach. Wstyd żyć
      w naszym kraju! Kiedy to się skończy???
    • palestrina2005 Brawo !!! I kto mówił że nie ma sprawiedliwości 26.02.07, 15:01
      Jak widzicie w IV RP nawet wicepremierowi komornik może dobrać się do
      siedzenia...

Nie ma równych i równiejszych wobec prawa jak w III RP...
      • kralik111 Re: Brawo !!! I kto mówił że nie ma sprawiedliwo 26.02.07, 15:05
        palestrina2005 napisał:

> Jak widzicie w IV RP nawet wicepremierowi komornik może dobrać się do
        > siedzenia...
        >
        > Nie ma równych i równiejszych wobec prawa jak w III RP...

Po pierwsze palestrina, nie ma czegos takiego jak IV RP, ona porostu
        nieistnieje, zyjemy nadal w III RP.
        Po drugie, jak do tej pory zaden komornik nie musial scigac wicepremiera, bo
        dopiero rzad j.kaczynskiego uhonorowal przestepce tak waznym i zaszczytnym
        stanowiskiem...;)))
        • milet_z_sedesu Re: Brawo !!! Przestępca w rządzie 26.02.07, 15:07
          • palestrina2005 Odsiedział już przecież swoje... 26.02.07, 15:33
            Przynajmniej odsiedział w przeciwieństwie do byłych członków PZPR, przestępców
            którzy nigdy nie byli za kratami...
            • kralik111 Re: Odsiedział już przecież swoje... 26.02.07, 15:39
              palestrina2005 napisał:

> Przynajmniej odsiedział w przeciwieństwie do byłych członków PZPR,
              przestępców
              > którzy nigdy nie byli za kratami...

I nie beda, poniewaz bracia kaczynscy stworzyli ustawe lustracyjna ktora tych
              bylych czlonkow PZPR calkowicie chroni...:)))
        • palestrina2005 Czy ktoś na kim siedzi komornik jest przestępcą 26.02.07, 15:31
          Jak założę biznes i będę go nieudolnie prowadził to zbankrutuję, zlicytują mnie
          itd. i będzie "na mnie siedział" komornik...

Jak nie będę w stanie spłacić moich kredytów które zaciągnąłem na dwa
          mieszkanka (kto mówił że za PiS nie ma nowych mieszkań) - np. stracę pracę, a
          drugiego mieszkanka nikt nie będzie chciał wynajmować - to też na głowę wejdzie
          mi komornik...

Czy będę przestępcą ???? Nie - niewypłacalność jeśli nie wynika z oszustwa to
          nie przestępstwo...

To, że komuś nagle biznes nie wyszedł nie znaczy że jest przestępcą...

W USA sa przypadki odważnych ludzi którzy bankrutowali, a potem podnosili się i
          tworzyli wielkie międzynarodowe korporacje... biznes wiąże się po prostu z
          ryzykiem...najważniejsze to się nie przejmować porażkami...

A więc nazywając wszystkich, którym siedzi na głowie komornik przestępcami (a
          wielu z nich to ludzie którzy nie popełnili żadnych oszustw) - obrażasz i
          pomawiasz...
          • mojo.risin Re: Czy ktoś na kim siedzi komornik jest przestęp 26.02.07, 15:37
            palestrina, co jeszcze napiszesz żeby usprawiedliwić tzw. IVRP?
            zastanów sie też czy warto - MS IVRP nabiera wody i tonie.......
      • mojo.risin Re: Brawo !!! I kto mówił że nie ma sprawiedliwo 26.02.07, 15:06
        palestrina, nie ośmieszaj sie. co to za wicepremier, który nie chce sam
        dostosować sie do prawomocnego wyroku sądu, tylko trzeba uciekać sie do
        egzekucji komorniczej. pomyśl zanim zaczniesz piać peany o IVRP.

palestrina2005 napisał:

> Jak widzicie w IV RP nawet wicepremierowi komornik może dobrać się do
        > siedzenia...
        >
        > Nie ma równych i równiejszych wobec prawa jak w III RP...
        >
        • milet_z_sedesu Przecież tzw IV RP nie istnieje 26.02.07, 15:09
          jest to wymysł Jarosława Wielkiego.
          Polecam lekturę Konstytucji RP
          • mojo.risin Re: Przecież tzw IV RP nie istnieje 26.02.07, 15:11
            oczywiście.
            piszę o IVRP jako o micie stworzonym przez niejakiego J.Kaczynskiego i
            bezmyślnie kultywowanym przez ******* piewców jego geniuszu.

milet_z_sedesu napisał:

> jest to wymysł Jarosława Wielkiego.
            > Polecam lekturę Konstytucji RP
            • zyks IV RP nie istnieje? A która RP wypłaca temu łobuzo 26.02.07, 15:36
              wi - wspólnikowi Jarka, całkiem niewirtualną kasę ??
              • mojo.risin Re: IV RP nie istnieje? A która RP wypłaca temu ł 26.02.07, 15:40
                Cały czas IIIRP. Litera konstytucji jest nieubłagana.
                A skoro IIIRP to pewnie ta cała szajka jest z "układu".

zyks napisał:
                IV RP nie istnieje? A która RP wypłaca temu łobuzo
                >wi - wspólnikowi Jarka, całkiem niewirtualną kasę ??
          • palestrina2005 W rzeczywistości III RP już nie ma. Mamy IV RP 26.02.07, 15:34

• zyks No pewnie, palestrina, ktoś musi wypłacać Lepperow 26.02.07, 15:41
              i ( pozostałej zgrai łobuzów) prawdziwe pieniądze). I za tą samoobsługę łobuzów
              ta IVta i jej prowodyrzy bekną...
            • mojo.risin Re: W rzeczywistości III RP już nie ma. Mamy IV R 26.02.07, 15:41
              palestrina, z której ty rzeczywistości jesteś? bo z tej na pewno nie.
    • kodeusz2 Komornik wyegzekwował od Leppera 30 tys. złotyc.. 26.02.07, 15:10
      Za 200 zł kosztów sądowych komornikowi znajomy zapłacił dodatkowo 219 zł
      kosztów komorniczych to jest 110% kwoty należnej sądowi. Cikawe ile zarobił
      komornik od pana Leppera.
    • todeskult Kaczki tworzą rząd wspólnie z przestępcą 26.02.07, 15:14
      • kozojeb Re: Kaczki tworzą rząd wspólnie z przestępcą 26.02.07, 15:22
        jak pod Petzem pedofilem to forum nie ma
        a pod Lepperem to zawsze mozna
    • dorotahgw I ..oczywiście ...nie brali. A wyrok zostal wyko 26.02.07, 15:20
      ..nany. Piskorski (biedactwo) nigdy nie brał, las kupił za ciężko zapracowane
      pieniądze KJMać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka