cover_wielki Re: Naga PETA - zdjęcia 01.03.07, 22:22 Wogóle to popieram kapuste ! To jest niezła alternatyva dla futer Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_moher Re: Naga PETA - zdjęcia 01.03.07, 22:32 proteasom napisał: > No coz, idiotow nigdy nie brakuje. jestes jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Naga PETA - zdjęcia 01.03.07, 23:32 PETA obudza zwierzę ! We mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
overeq Re: Naga PETA - zdjęcia 01.03.07, 23:37 nie wiem jakim prawdem ocenaisz czyjes dobre serce glupota, obstawiam ze jestes czlowiekiem po wielu renomowanych uczelniach z dobra praca i wyplata ze patrzysz tak na ludzi z gory, to takie polskie narzekac na to ze ktos robi cos innego i przy tym robi cos dobrego, zapewne w zyciu cenisz sobie tylko to gdzie sie na.. z kumplami wieczorem. smuca mnie takie wypowiedz bo jedynym debilem jestes tutaj ty. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio93 Re: Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 00:28 A ty jestes tak wielkim niezaleznym i alternatywnym, ze wartosciujesz malomiasteczkowo po pozycji spolecznej zwiazanej z kasa i praca. Ja tego nie nazwe glupota - ja to nazwe oszlomstwem - mozesz sobie mnie jako drugiego doliczyc. Odnies sie prosze do mojego postu na temat zagrozen klimatycznych, utraty bioroznorodnosci itd. czy chodzby zaglady Rospudy, a pozniej sobie urzadzaj z kolezaneczkami piknik z cyckami. Nie nawidze takich ludzi, ktorzy psuja prawdziwym ekologom opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd brytyjki sa slicze. 02.03.07, 00:44 Stereotyp brzydkiej brytyjki to taka sama bzdura jak pokaka zlodzieja. Osobiscie jestem polak i uwazaz ze brytyjki sa sliczne. A dodatkowo maja super biusty. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 00:59 Najlepsze zdjecie: "Oto reszta twego futra" - odarty ze skory lis. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicvic2 Re: Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 06:51 Na tym zdjęciu jest chyba Sophie Elis Bextor Odpowiedz Link Zgłoś
discipline Katole i tak tego nie zrozumieją 02.03.07, 01:43 Władcy Świata - katoliccy "humaniści", opętani boską potęgą płodu i nadprzyrodzonymi "prawami człowieka" w których człowiek może wszystko. Potrafią tylko krytykować idee propagujące poszanowanie życie wszystkich istot. feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 Re: Katole i tak tego nie zrozumieją 02.03.07, 09:34 jestes chyba opetany manią tempienia katolików. smród i propaganda wieje od takich wypowiedzi. A my, katolicy cenimy życie, ale nie propagujemy szowinizmu jak tacy dziwacy, co mówia ze jedzenie miesa jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Katole i tak tego nie zrozumieją 02.03.07, 10:49 ale cymbał z ciebie prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
discipline Re: Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 02:27 proteasom napisał: > No coz, idiotow nigdy nie brakuje. Gorzej,ze w dzisiejszych czasach robi sie > z tego ideologie.... > A tak w ogole, to skup poltusz wieprzowych jest teraz wazniejszym tematem! Nistety nie brakuje. Takich jak ty buraku ... Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy Popieram ale.... 02.03.07, 08:35 Popieram protesty przeciw MASOWEMU "produkowaniu" naturalnych futer ale z drugiej strony jest wiele kultur - Eskimosi ,ktre by nie przeżyłyby bez futer Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszmichalak Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 08:41 na ostatniej fotce to nie jest jakaś tam bezimiena kobieta tylko Sofie Elis Baxtor - taka piosenkarka Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Nie ma nic piękniejszego niż... 02.03.07, 09:00 ...naga dziewczyna w futrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 KFC 02.03.07, 09:05 ale mi narobili apetytu. chyba po pracy pójde do KFC na kurczaczka... mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 10:02 taaak a buty to mieli z papieru :( Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Kretyni udajacy tłumaczy! 02.03.07, 10:46 Wyjątkowo kontrowersyjny są tłumaczenia polskich kretynow ktotzy nie rozumieja nie tylko języka angielskiego. Plakat organizacji PETA: kobieta trzyma ciało lisa obdartego ze skóry. Pod spodem napis: "Oto reszta twojego futra" (fur coat)) a nie jak kretyn napisał ''Oto reszta twojego palta''. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko75 Re: Naga PETA - zdjęcia 02.03.07, 17:00 mniesie na pszykłat kobitki podobały. Szkoda tylko że w obronie rospudy nie było takich protestuw. ale może pora nieodpowiednia. proponuję pszeprowadzić taki protest jak sie ociepli. a klimat jak wiemy sie ociepla. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Chciały się pokazać ! 08.03.07, 11:04 Na ubrane nawet w zwalczane przez nie futra nie zwracano na nie uwagi. Nareszcie mogły stać się obiektem zainteresowania. W Barcelonie jest ciepło tam to możliwe. U nas musiałyby zaistnieć tylko głupotą ( jak niektórzy politycy ) Odpowiedz Link Zgłoś
litestep Naga PETA - zdjęcia 08.03.07, 12:06 Mi osobiście bardzo przypadły do gustu odcinki SP nawiązujące do organizacji PETA :) Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 Nie jestem wegetarianinem, ale ich rozumiem 18.03.07, 17:10 Nie są idiotami. To raczej my - mięsożercy jesteśmy bezdusznymi hipokrytami. Sam jem mięso, bo lubię, ale wiem, że jest ta przyjemność opłacona normalnym cierpieniem i śmiercią. Taką samą śmiercią i takim samym cierpieniem jak śmierć człowieka. Ja nie widzę różnicy między cierpieniem świni, a cierpieniem człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś