milo_1 04.03.07, 16:16 ROMAN___masz przechlapane_____z "babami" nie wygrasz.... www.alliancepn.fr/GIF/smileys/36_5_6.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuj_halina kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 RP 04.03.07, 16:18 wasze niedoczekanie pseudomężczyźni z prawicy zabawiajcie się ze sobą a najlepiej nauczcie prać, prasować i gotować skoro na naukę kultury za późno Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina nagroda dla faceta który urodzi nadal aktualna 04.03.07, 16:21 panie giertych, wybierz sobie kandydata na ojca i próbuj, melon dolców czeka. I nie będzie zmiłowania ani aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: nagroda dla faceta który urodzi nadal aktualn 04.03.07, 16:57 stuj_halina napisała: > panie giertych, wybierz sobie kandydata na ojca i próbuj, melon dolców czeka. > I nie będzie zmiłowania ani aborcji ----------------------------------------------------------------- Nadajesz sie do klasztoru. Tam z chlopami do czynienia miec nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:22 > Nadajesz sie do klasztoru. > Tam z chlopami do czynienia miec nie bedziesz. jak mam wybrać to zamiast giertycha wolę wibrator zamiast lyżwińskiego czy innego knura z SO to niech mi klasztor będzie bo wolę nie mieć do czynienia ze sprośnymi bydlakami, nieudacznikami co tylko z kotem potrafią czy innymi wynaturzeńcami z MW co między sobą się zabawiają Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:32 stuj_halina napisała: > > Nadajesz sie do klasztoru. > > Tam z chlopami do czynienia miec nie bedziesz. > > jak mam wybrać to zamiast giertycha wolę wibrator > zamiast lyżwińskiego czy innego knura z SO to niech mi klasztor będzie bo wolę > nie mieć do czynienia ze sprośnymi bydlakami, nieudacznikami co tylko z kotem > potrafią czy innymi wynaturzeńcami z MW co między sobą się zabawiają ------------------------------------------------------------------------------ Boze swiety ,ty juz najwyzsze szczeble wladzy zgwalcilas ! Swoja droga ,ktory ma wiekszego ? Giertych czy Lyzwinski ??? > Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:40 > Boze swiety ,ty juz najwyzsze szczeble wladzy zgwalcilas ! > Swoja droga ,ktory ma wiekszego ? > Giertych czy Lyzwinski ??? ja jestem normalna kobieta pracująca i z byle kim się nie zadaję. Jeden tak wysoki jak głupi a drugi ... stań se koło niego to poczujesz zapach , bynajmniej nie słomy coś z tobą nie tak skoro babie zazdrościsz powodzenia może jesteś z tych zniewieściałych albo wolisz z kotem niż ze zdrową i normalną kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polski_katolik Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:47 stuj_halina napisała: > może jesteś z tych zniewieściałych albo wolisz z kotem niż ze zdrową i normalną > kobietą? "katolik nr 1" jest homofobem sponsorujacym mlodych przystojnych mezczyzn:/ Taki mały wewnętrzny konflikt, który zmusza go do zabierania głosu- jak pies Pawłowa reaguje na "propagandę homoseksualna", w mniejszym- jak widać feminstyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:53 > "katolik nr 1" jest homofobem sponsorujacym mlodych przystojnych mezczyzn:/ Tak > i > mały wewnętrzny konflikt, który zmusza go do zabierania głosu- jak pies Pawłowa > reaguje na "propagandę homoseksualna", w mniejszym- jak widać feminstyczną. a to widzę że go szybko rozgryzłam, to taka choroba tych wszystkich od prawicy. Oni albo zakompleksieni albo niezdecydowanej orientacji albo im nie staje ( charakteru ) i chcą męskośc nadrobić za wszelką cenę. Dla takich to tylko duże samochody i duże pistolety, przedszkolaki jedne i dobrze że większośc tych cymbałów nie ma dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
marco.ubolszczak R_O_M_A_N___M_A___R_A_C_J_Ę__!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.07, 12:52 ....w całym marszu wzięło udział około 1,5 tys. osób... .... Niesiono także transparenty: "Aborcja prawem kobiety".... ............. Cóż znaczy te 1,5 tys. protestujacych zaślepieńców wobec setek tysięcy rocznie mordowanych nienarodzonych dzieci !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das A ja tam mówię, niech sobie połażą i pokrzyczą 05.03.07, 00:40 Ja robię co chcę, to niech i baby sobie robią. Wolność... wartość największza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 17:47 Ja za wysoki jak Roman nie jestem. Kobiety sie smieja ,ze mi wszystko w korzen poszlo . Dlatego chcialem sie niesmialo spytac o tym Giertychu . Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina ty nie katolik, ty burak bo ci w korzeń poszło 04.03.07, 17:55 > Ja za wysoki jak Roman nie jestem. > Kobiety sie smieja ,ze mi wszystko w korzen poszlo . > Dlatego chcialem sie niesmialo spytac o tym Giertychu . kup sobie chłopczyku samochodzik na baterie i się baw zamiast zabierać głos w sprawach które ciebie nie dotyczą / nie masz pojęcia* * niepotrzebne skreśl Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 23:18 katolik_polski1 napisał: > Ja za wysoki jak Roman nie jestem. > Kobiety sie smieja ,ze mi wszystko w korzen poszlo . > Dlatego chcialem sie niesmialo spytac o tym Giertychu . jesteście w tej polemice żenujący ------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 I kogo ten marsz i cała sprawa obchodzi...phiii... 04.03.07, 17:40 Czy jeden ma większego, czy mniejszego, to nie wiem, pewnie żaden za dużego nie ma, bo musieli iść do polityki sobie ego podnosić. Całe te marsze feministyczne, antyfeministyczne, aborcyjne i antyaborcyjne nie mają sensu. Aborcja dobra nie jest, bo to zabijanie, ale dyskusja wokołoniej jest teraz tylko jałowymi pokrzykiwaniami, a rzeczywiste problemy leżą odłogiem nietknięte. GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! GOSPODARKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: I kogo ten marsz i cała sprawa obchodzi...phi 04.03.07, 17:50 i słuszna uwaga bo jak będzie gospodarka to i więcej dzieci dobrowolnie się urodzi i dorośnie w nadziei i dostatku niech politycy nie podskakują bo my, Matki Polki pokażemy im co to znaczy embargo ( na pewne sprawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: I kogo ten marsz i cała sprawa obchodzi...phi 04.03.07, 17:58 stuj_halina napisała: > i słuszna uwaga > bo jak będzie gospodarka to i więcej dzieci dobrowolnie się urodzi i dorośnie w > nadziei i dostatku > > niech politycy nie podskakują bo my, Matki Polki pokażemy im co to znaczy embar > go ( na pewne sprawy ) ---------------------------------------------------------- Ty Halinka embargiem nam nie groz , bo sie wezmiemy za Ukrainki i Rosjanki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: I kogo ten marsz i cała sprawa obchodzi...phi 04.03.07, 19:17 > Ty Halinka embargiem nam nie groz , bo sie wezmiemy za Ukrainki i Rosjanki !!! a jesteś pewny że one zechcą? nie ma za półdarmo a Ukrainki i Rosjanki się zaczynają cenić i chętniej patrzą na strefę euro. Może masz na myśli Cyganki rumuńskie bo ich ponoć przy drogach jeszcze sporo. No i to nie po katolicku z gumką a bez gumki to można coś złapać. Radzę pomyśl o dziupli w drzewie bo zdrowiej i czyściej.I za darmo Tylko najpierw kopnij w pień bo jak osy siedzą to będzie bolało i spuchnie, potem będzie wyglądał jak Gosiewski;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarura marsz solidarności kobiet? wypraszam sobie ! 04.03.07, 21:33 taką manipulację Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Prawo do dyskusji o aborcji mają wyłącznie kobiety 04.03.07, 18:51 I to wyłącznie te w wieku rozrodczym. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Prawo do dyskusji o aborcji mają wyłącznie ko 04.03.07, 19:04 sumienie.lk napisał: > I to wyłącznie te w wieku rozrodczym. I to wyłącznie te, które już mają dzieci, a tym samym świadomość z czym sie w Polsce wiąże urodzenie i wychowywanie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Prawa do dyskusji o aborcji nie mają wszyscy ci 04.03.07, 21:36 którzy już się urodzili. Udało im się uniknąć aborcji. -- tarura, tarura, taru, taru, tarura... Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Prawa do dyskusji o aborcji nie mają wszyscy 05.03.07, 03:12 tarura napisała: > którzy już się urodzili. To czemu zabierasz głos? Odpowiedz Link Zgłoś
hens Nastepny spermą namaszczał 04.03.07, 21:34 art.Wirtualna Polaska ..........Wprost": ksiądz molestuje betanki z Kazimierza Na terenie klasztoru sióstr betanek w Kazimierzu Dolnym dochodziło do molestowania seksualnego zakonnic i dziewcząt związanych z zakonem. Jak ustalił "Wprost", sprawcą był 42-letni franciszkanin o. Roman Komaryczko. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: a ty katolik polski czy katolik wolski ? 04.03.07, 23:14 stuj_halina napisała: > > Nadajesz sie do klasztoru. > > Tam z chlopami do czynienia miec nie bedziesz. > > jak mam wybrać to zamiast giertycha wolę wibrator > zamiast lyżwińskiego czy innego knura z SO to niech mi klasztor będzie bo wolę > nie mieć do czynienia ze sprośnymi bydlakami, nieudacznikami co tylko z kotem > potrafią czy innymi wynaturzeńcami z MW co między sobą się zabawiają > Dobre, dobre. Ja osobiście nie wiem co mam sądzić na temat żony pięknego Romana. Ja na jej miejscu już dawno bym machnął reką i wolał mieszkac w kawalerce, niż w tak "wspaniałej" rodzinie. -------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 16:21 stuj_halina napisała: > wasze niedoczekanie pseudomężczyźni z prawicy > zabawiajcie się ze sobą a najlepiej nauczcie prać, prasować i gotować skoro na > -------------------------------- skoro tylko 1,5 tys na cala Polske to rzeczywiscie kobietonom zalezy na ustawie czy bedzie zablokowana czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina tylko 1,5 tysiąca kobiet 04.03.07, 16:37 poczekaj, będzie więcej. A Ty czemu nie poszłaś? Jak spoza Warszawy to rozumiem, chyba że jesteś w wieku w którym to już nie dotyczy. Tylko pytanie: czy masz córki??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 16:45 jola_dywity6 napisała: > skoro tylko 1,5 tys na cala Polske to rzeczywiscie kobietonom zalezy na ustawie > > czy bedzie zablokowana czy nie ****************************************** Wygląda na to, że bardziej, skoro kontrmanifestacja liczyła zaledwie 50 członków giertychjugend. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:25 maruda.r napisał: > jola_dywity6 napisała: > > > skoro tylko 1,5 tys na cala Polske to rzeczywiscie kobietonom zalezy na u > stawie > > > > czy bedzie zablokowana czy nie > > ****************************************** > > Wygląda na to, że bardziej, skoro kontrmanifestacja liczyła zaledwie 50 członkó > w > giertychjugend. > Z czego połowa to byli gapie, znam ludzi z okolićSejmu, więc mogę smiało powiedzieć, że MW było góra 30 osób, z czego połowa, to nie ma nic wspólnego z MW. ------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1934r.1.1 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:09 maluczko co a Giertuch z Jurkiem wymyślą konstytucyjny obowiązek kobiet do rodzenia dzieci i wyliczą np. że będzie to dwie sztuki. Zrobią obowiązkowe bnadania zdrowotne, obowiązkowe pójście za mąż i do rodzenia "nie ma wyproś". Dla chłopaków obowiązkowe wojsko a dziewczyny obowiązek rodzenia pod kontolą wszystko jedno co wyjdzie,chory,kulawy,porażony,idiota,itd itp, liczą się sztuki i fakty. Takie stare a takie głupie, naród ich wybrał na posłów - wielka pomyłka i przestroga na następne wybory. Z narodem nie ma zabawy. stare siębsiębawicie.Takie Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:14 Historia zna już takie przypadki. Przywódca pewnego kraju zmuszał kobiety do poddawania się co 3 miesiące badaniom pod kątem ewentualnej ciąży tak, aby żadna zygota się nie zmarnowała, bo naród musi być potężny. Nazywał się Nicolae Ceausescu. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:27 Wspólczesnośc zna ciekawsze przypadki. Jest taki kraj gdzie państwo morduje dzieci przez cały okres ciąży. Masowo zabija też noworodki, zwłaszcza dziewczynki (może tym by się zajęły szanowne feministki) Kraj nazywa się Chińska Republika Ludowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:42 I dzięki temu Chiny nie są drugim Bangladeszem ani Etiopią, a Ty możesz sobie kupić kurtkę za 50 złotych, a nie za 500. A tak poza tym, to gdybyś miał do wyboru, to gdzie wolałbyś się urodzić z trojga złego? W Chinach, Bangladeszu czy Kongu? Bo ja w Chinach. A najbardziej to jednak w Europie Zachodniej, Stanach lub Kanadzie, czyli w krajach, gdzie przyrost naturalny jest w taki czy inny sposób od dawna kontrolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:55 Kiepsko z logiką. Gdyby Chińczyków było jeszcze więcej, to ich praca byłaby jeszcze tańsza, a kurtka kosztowałaby 20 złotych:) Co do miejsca urodzenia: w Chinach masz minimalne aby urodzić się jako kobieta i niemal zerowe szanse jako drugie dziecko. Tak na marginesie, to musi być superpaństwo, skoro ponad 1/3 obywateli nadal żyje bez prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 19:34 No to zastanów sie dlaczego nei szyje dla ciebie Afryka, tylko Chiny, skoro Afrykańczyków ejst więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 20:11 Więcej??? Od kogo?? Od Chińczyków??? Gratuluję merytoryki i odsyłam do jakiejkolwiek encyklopedii. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 20:12 vonbytkow napisał: > Kiepsko z logiką. > Gdyby Chińczyków było jeszcze więcej, to ich praca byłaby jeszcze tańsza, a > kurtka kosztowałaby 20 złotych:) Gdyby Chińczyków było jeszcze więcej, to nikt nie zakładałby tam fabryk, bo wynędzniali, niedożywieni ludzie nękani chorobami i żyjący z kradzieży nie są dobrą siłą roboczą. > Co do miejsca urodzenia: w Chinach masz minimalne aby urodzić się jako kobieta > i niemal zerowe szanse jako drugie dziecko. Wolałbym być jedynakiem w Chinach niż jednym z 15 rodzeństwa w Bangladeszu. > Tak na marginesie, to musi być superpaństwo, skoro ponad 1/3 obywateli nadal > żyje bez prądu. Taaa... Gdyby było ich 15 miliardów, to na pewno mieliby wszyscy prąd, a gdyby było 30 - to pewnie jeszcze po laptopie i helikopterze. Puknij się mocno w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 21:16 Buuuuhhhhhhhaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Cóż za erystyka, pogratulować. Jaka jest graniczna ilość Chińczyków by opłacało się tam zakładać fabryki??? Ja bym wolał jednak być jednym z 15 żywych dzieci w Bangladeszu niż jednym zabitym w Chinach. > Taaa... Gdyby było ich 15 miliardów, to na pewno mieliby wszyscy prąd, a gdyby > było 30 - to pewnie jeszcze po laptopie i helikopterze. Puknij się mocno w głow > ę. Przerzucanie swych wad na rozmówcę jest zgrabnym zabiegiem erystycznym, ale zupełnie nie trafionym. Najwyższy czas pomyśleć. Puknij się też. O ile masz głowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 21:23 Gdybys był jednym z 15 zywych w Bangladeszu to neidługo, bo od razu miałbys Hiva. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 21:26 A co to jest "Hiva"??? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 05.03.07, 08:43 Dowiedz sie drogie dziecko , ze to juz forma odmienna i naucz sie polskiego. Wirus Hiv, mieć Hiva.Zapraszam do słowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 21:53 vonbytkow napisał: > Cóż za erystyka, pogratulować. Widzę, że nie masz argumentów. Mogę sobie więc naprawdę pogratulować. > Jaka jest graniczna ilość Chińczyków by opłacało się tam zakładać fabryki??? Taka, przy której w kraju o powierzchni i zasobach Chin wystarczyłoby dla wszystkich miejsca i żywności tak, żeby ludzie nie słaniali się z głodu, nie umierali z zimna i byli względnie zdrowi. > Ja bym wolał jednak być jednym z 15 żywych dzieci w Bangladeszu niż jednym > zabitym w Chinach. I pewnie wolałbyś być tą 4-letnią dziewczynką pozostawioną przez matkę u znajomych alkoholików, którzy rozpłatali jej głowę siekierą, a policji powiedzieli, że zabili diabła. Jak masz skłonności sadomaso, to poszukaj sobie innych stron w necie. Nie wstydź się - to ludzkie, niektórzy już tak mają. > Przerzucanie swych wad na rozmówcę jest zgrabnym zabiegiem erystycznym, ale > zupełnie nie trafionym. "Przerzucanie swoich wad"? To nie ja piszę bzdury. To Ty twierdzisz, że gdyby w Chinach nie było aborcji, to Chińczykom żyłoby się lepiej. Wszelkie statystyki wykazują, że im większy przyrost naturalny, tym bardziej zacofany kraj i tym gorsze życie mają ludzie. Jakoś tak się składa, że z "raju" w Indiach, Chinach czy Afryce kto żyw wieje do krajów "cywilizacji śmierci", czyli Europy Zachodniej i Ameryki. Gdyby również tu ludzie byli tak głupi, jak nakazuje Giertych z Jurkiem (ciekawe, czemu oni mają tak mało dzieci?), to mielibyśmy to samo, co w Bangladeszu. A w ogóle to dlaczego tam nie wyjedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:31 O Boże!!! Nadal nie mysli. Trudno Lewk lewakiem, ale ewangelizować trzeba :) Czy obecnie Twoja norma opłacalności zakłądnaia fabryk w Chinach obowiązuje? Czy też nie? Sprawa zabicia siekierą 4 lestniej dziewczynki poruszyła całą Polskę. Czepiasz się. To tylko poporodowa aborcja... Wszelkie statystyki > wykazują, że im większy przyrost naturalny, tym bardziej zacofany kraj i tym > gorsze życie mają ludzie. Jakoś tak się składa, że z "raju" w Indiach, Chinach > czy Afryce kto żyw wieje do krajów "cywilizacji śmierci", czyli Europy > Zachodniej i Ameryki. Gdyby również tu ludzie byli tak głupi, jak nakazuje > Giertych z Jurkiem (ciekawe, czemu oni mają tak mało dzieci?), to mielibyśmy to > samo, co w Bangladeszu. A w ogóle to dlaczego tam nie wyjedziesz? Na pewno wszelkie. Dlatego w USA jest taka bieda, bo mają po ponad troje dzieci na kobietę. To tak strasznie ubogi kraj, że ciągle do Stanów uciekają ludzie z całego swiata. Wiadomo. Ciemnogród. Dzieki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:41 vonbytkow napisał: > O Boże!!! Nadal nie mysli. Trudno Jeśli "myślenie" oznacza u Ciebie tępe powtarzanie katoprawicowych kłamstw , to nie myślę. > Dlatego w USA jest taka bieda, bo mają po ponad troje dzieci > na kobietę. W porównaniu z krajami III swiata 3 osoby na rodzinę to bardzo mało. A poza tym, dlaczego z USA ludzie nie wyjeżdżają do Meksyku, Azji, Afryki itp., gdzie jest jeszcze większy przyrost naturalny, tylko odwrotnie? A przy okazji: o co Wam w końcu chodzi - o rzekome dobro niechcianych dzieci, czy o przyrost naturalny, który przynosi co najwyżej chorą satysfakcję oszołomskim politykom? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:43 Rozumiem, że popierasz Ceausescu? To w końcu jesteś antykomunistą, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:57 Jestem antykomunistą. Nie popieram Ceausescu. Nie widzę tu sprzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 20:14 Ale pod względem polityki prorodzinnej popierasz Ceausescu, Stalina i Hitlera, czy tego chcesz, czy nie chcesz. Dla Mao poparcie wyraziłeś już w poprzednim poście. A to, ze uważasz się za antykomunistę, niczego, niestety, nie zmienia. Masz taką samą, totalitarną mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 21:22 Tak. Jak zwykle. Lewacki bełkot. Widać skąd czerpiesz swoją wiedzę na temat "polityki prorodzinnej Ceausescu, Stalina i Hitlera". Jeśli nie widzisz pomiędzy w/w rożnicy, to znaczy że: albo celowo łżesz, alebo nie myślisz. Odsyłam do faktów. I nakłaniam do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 22:07 vonbytkow napisał: > Tak. Jak zwykle. Lewacki bełkot. A co to znaczy "lewacki"? > Widać skąd czerpiesz swoją wiedzę na temat "polityki prorodzinnej Ceausescu, > Stalina i Hitlera". Ano przypadkiem, na początku lat 90-tych, poznałam kilkoro Rumunów, którzy opowiadali dużo na temat Słońca Karpat. Każda kobieta w wieku od 25 do 50 lat była poddawana co 3 miesiące obowiązkowym badaniom na okoliczność ciąży, coby żadna zygoda się nie zmarnowała. Sierocińce w Rumunii jeszcze przez wiele lat były pełne porzuconych dzieci, często chorych na AIDS, które powoli umierały z wycieńczenia. Stąd wiem o Ceaucescu. O Hitlerze i jego polityce prorodzinnej poszukaj na Googlu lub w bibliotece. Promowanie rodzin wielodzietnych i zachęcanie Niemek do nieślubnego nawet rodzenia jak największej ilości czystych Aryjczyków było jednym z głównych elementów jego propagandy. Dbał o czystość rasy w obawie przed Słowianami, nie mówiąc już o Żydach, niemal tak, jak nasz Giertych w obawie przed Arabami. A w tzw. czasach stalinowskich aborcja była w Polsce zakazana. Zezwolono na nią dopiero na fali odwilży w 1956. Niezależnie od tego, ile razy ojciec Rydzyk będzie powtarzał swoje kłamstwa o "stalinowskiej ustawie aborcyjnej", było właśnie tak. Naprawdę warto czasem poczytać coś oprócz materiałów Młodzieży Wszechpolskiej, Korwina-Mikke czy "Naszego Dziennika". Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:40 Czyli nadal, dla Ciebie, Hitler, Stalin i Ceausescu oraz ich polityka "prorodzinna" to to samo? Gratuluję wykształcenia... Ile publicznych pienędzy na edukacje idzie w błoto... Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:43 Chora polityka "prorodzinna", czyli zmuszanie kobiet to rodzenia dzieci jak maszynki w imię ideologii, rzekomej wyższości jednego narodu nad drugim, a często po prostu w celu zapewnienia sobie mięsa armatniego, jest zawsze tyko chorą polityką Niezależnie od ideologii wyznawanej przez psychopatycznego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:54 Tiaaaaa..... Czyli braki w wykształceniu. Trudno. Stalin akurat wprowadził mordownie dzicie (aborcję) na życzenie. Ale na minifie Kilega był??? Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 05.03.07, 00:03 vonbytkow napisał: > Tiaaaaa..... > Czyli braki w wykształceniu. Trudno. > Stalin akurat wprowadził mordownie dzicie (aborcję) na życzenie. W Rosji? A w którym roku? Bo w Polsce w czasach stalinowskich aborcja była zakazana. Dlaczego używasz słowa "mordowanie"? Bo tak wbili Ci w mózg Twoi katooszołomscy guru? Morduje się człowieka, a zygota czy płód nie jest człowiekiem. Jest stanem pośrednim między "byciem" a "niebyciem". Na tej samej zasadzie ciało człowieka nie znika po śmierci, lecz rozkłada się przez pewien czas. Nie wiem, czy masz żone - z treści Twoich postów wynikałoby raczej, że mam do czynienia z seksualnym frustratem. Jeśli jednak masz, to pamiętaj, że jesli aborcję uważasz za "morderstwo", to naturalne poronienie, nawet w pierwszych tygodniach, powinieneś traktować jak śmierć dorosłego człowieka - z pogrzebem, grobem, nadaniem imienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
vonbytkow Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 05.03.07, 00:15 W stalinowskiej Polsce mordowanie dzieci (aborcja) było dozwolone. Używam słowa "mordowanie" bo oddaje istotę tzw. aborcji. Mam żonę. Za trzy tygodnie urodzie się moje dziecko. I co, je też chciałbys zabić w imie politycznej poprawnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 05.03.07, 00:23 vonbytkow napisał: > W stalinowskiej Polsce mordowanie dzieci (aborcja) było dozwolone. Kłamiesz jak z nut napisanych przez ojca Rydzyka. Aborcja była w Polsce dozwolona od 1956, ewentualnie 1957. A to ciekawe... Dlaczego zdecydowałeś się na swoje dziecko, jeśli w sierocińcach przeżywa gehennę tyle istot, których nikt nie chciał? Bo wolisz mieć w domu dzidziusia, który będzie podobny do Ciebie i Twojej kobiety? Twoja krew? Cóż za egoizm!!! Prymitywne instynkty plemienne! Pamiętaj, fanatyku, że przez takich jak Ty do sierocińców trafi mnóstwo niewinnych dzieci, które nie będą miały takich warunków, jak Twoje, ale będą to w pewnym sensie Twoje dzieci - skazane na podłe życie tylko dlatego, że paru oszołomów takich jak Ty chciało kiedyś zaspokoić swoje chore ambicje. Gdybym był przeciwnikiem aborcji, to NIGDY nie zdecydowałbym się na własne potomstwo, dopóki na świecie, a przynajmniej w moim kraju, żyłoby choć jedno dziecko, którego nikt nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Chcesz pozabijac dzieci w sierocincach? 06.03.07, 19:53 Czy uwazasz ze lepiej dzicko zabic niz oddac do sierocinca? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 17:43 A dlaczego Polacy maja zajmować sie Chinami? Moze zróbmy najpierw porządek u siebie zanim zajmiemy się Chinami . Wiesz ile twoja zona czeka państwowo na mamografię ? Nie masz pojęcia. To sie dowiedz , a potem wyjeżdzaj z Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:06 Mamografia to tylko interes ! Zdrowe kobiety maja po mamografii nagle raka i odwrotnie kobiety chore nie zostaja rozpoznane . Wprowadza tylko niepokoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:08 Jeśli przyjąłeś taki pseudonim tylko po to, żeby ośmieszyć polskich katolików, to mam mieszane uczucia. Bo jednak nie wszyscy są kretynami. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:21 Jesteś idiota . Mamografia uratowala zycie zarowno mojej ciotce , jak i 22 letniej córce = przez takich jak ty te kobiety umierają , bo przez takich samych dowiadują sie o raku szyjki macicy w ostatnim stadium . bo ginekolodzy to przecież TYLKO interes... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:38 Ciesze sie ,ze twoi najblizsi w pore wykryli smiertelna chorobe . Ale niezalezne badania potwierdzaja opinie , ze mamografia jest tylko w 50 % skuteczna . Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:45 Czyje badania- prosze mi podac autora , rok, dane , isntytut i od czego niezależne . I jeszcze coś - wolę 50% nieskutecznosci, niz 100% skutecznosci smiertelnego raka bez mamografii. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 18:52 Autorem sa niezalezne autorytety przeciw oszustwom osrodkow badan publicznych . Wykazuja wszystkie nieprawidlowosci w manipulowaniu cyframi . Google ci odpowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 19:38 Nie chcę odpowiedzi od googli, chce wyraznie dane od ciebie - kto, gdzie , kiedy, kto recenzował. Jakbym miała ochote testować google, to bym to robiła- ty to stwierdziłes , w dosc obrzydliwy spoób bagatelizując czyjeś zycie, to teraz ty podaj mi dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: kinder kiche kirchen czyli kobieta meblem w 4 04.03.07, 23:24 jola_dywity6 napisała: > stuj_halina napisała: > > > wasze niedoczekanie pseudomężczyźni z prawicy > > zabawiajcie się ze sobą a najlepiej nauczcie prać, prasować i gotować sko > ro > na > > -------------------------------- > > skoro tylko 1,5 tys na cala Polske to rzeczywiscie kobietonom zalezy na ustawie > > czy bedzie zablokowana czy nie ja jestem rozczarowany podejściem wielu kobiet i tym, że nie przyszły. osobiście zaprosiłem kilka dziewczyn, ale wyłgały sie - paranoja. Jednak część znajomych jakimś dziwnym trafem dotarło, mimo to, że balowali wczoraj. Nie ma u nas jeszcze rozwinietego ruchu społecznego, a jest on bardzo potrzebny i to bardzo, bardzo. Jeżeli chodzi o liczbę osób biorących udzuał w manifie 2007, to było ich dużo więcej, napewno ponad 2000 tys. ------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 BRavo Kobiet< !!!! 04.03.07, 16:22 <Z madrymi kobietami mozna cos zdzialac...z tymi ,ktore chca do kuchni i garow na wlasne zyczenie-DZIEKUJEMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Zabawne 04.03.07, 16:29 w/g PiSiakow i LPR protestuja tylko lewacy, geje i feministki czyli ze lewacy, geje i feministki pozostali jedynymi normalnymi ludzmi w Polsce a nawiasem mowiac, to prawica swietnie sie dobrala, zboczency z SO gwalca kobiety, LPR kaze rodzic a nad wszystkim czuwa PiS wspomagany watykanskimi pedofilami Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Zabawne 04.03.07, 17:13 Dla pisiaków i lpeerowców oraz całej maści nawiedzonych rydzystycznych katoli, kobieta to tylko maszynka do rodzenia dzieci i zaspokajania ich klerykalnych dewiacji. I ma siedzieć w kuchni. Nie dziwie sie tej demonstracji... Chyba zawiał wiatr normalności... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Nie wiedziałem, że w 4 RP mówi się po niemiecku 04.03.07, 23:35 Cóż, najwyraźniej jakiś artykuł w wybiórczej przegapiłem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarnoś... 04.03.07, 16:20 To jest problem z solidarniością polskich kobiet. Na Zachodzie w takim marszu wzięłoby udział kilkanaście lub kilkadziesiąt tysięcy kobiet.Widać Polkom taki stan rzeczy odpowiada, widać lubią jak ich brzuchami rządzą politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 16:25 to nie jest problem z solidarnością polskich kobiet, ale z solidarnoscią Polaków pod kazdym względem - jedyne co nas jednoczy to wróg zewnętrzny;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:02 Znam takie, które powiedziały: "jak trzeba będzie, to dam trzy tysiące lub wyjadę do Czech". Ja też chyba wyjadę, ale na zawsze z tego kraju, bo niedobrze mi się robi, gdy spotykam ludzi z taką mentalnością. Jak chłopki pańszczyźniane. Polactwo zupełne. Przy okazji dziękuję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom tego marszu. Niestetyjestem spoza Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 23:31 mikado111 napisała: > Znam takie, które powiedziały: "jak trzeba będzie, to dam trzy tysiące lub > wyjadę do Czech". Ja też chyba wyjadę, ale na zawsze z tego kraju, bo niedobrze > mi się robi, gdy spotykam ludzi z taką mentalnością. Jak chłopki pańszczyźniane > . > Polactwo zupełne. > > Przy okazji dziękuję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom tego marszu. > Niestetyjestem spoza Warszawy. Spokojnie, damy radę, jeszcze chwila i będzie normalniejsze wariactwo. nadal pokutują stare czasy, ludzie nie są przyzwyczajeni, że mogą teraz swobodnie demonstrować, pokutują stare czasy, dajmy szansę !! ------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Brzuchami kobiet rządzą kobiety, nie politycy 04.03.07, 21:41 i widać że większość kobiet nie popiera aborcji skoro na wiec udało się spędzić zaledwie 1500 lewicowych aktywistek Pozostałe panie mają zdanie odrębne w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
kopalniaropy Re: Brzuchami kobiet rządzą kobiety, nie politycy 04.03.07, 22:12 25% spoleczenstwa uwaza, ze kobiety powinny miec prawo do aborcji, a 31%, ze raczej tak. tns obop 2003. zanim cos napiszesz, sprawdz. okazuje sie bowiem, ze 56% spoleczenstwa POPIERA PRAWO DO ABORCJI (popieranie prawa do aborcji to nei to samo co popieranie aborcji, nikt w tym kraju, feministki tez, jej nie promuje, wiec to tez wychodzi twoja niewiedza-nieumiejetnie poslugujesz sie terminami...) Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Brzuchami kobiet rządzą kobiety, nie politycy 04.03.07, 23:34 tarura napisała: > i widać że większość kobiet nie popiera aborcji > > skoro na wiec udało się spędzić > zaledwie 1500 lewicowych aktywistek > > Pozostałe panie mają zdanie odrębne w tym temacie Jesteś w bardzo duzym błędzie, widzę, że nie masz styczności z kobietami, tylko z matkami polskami, których frustracja zyciowa dopadła. Im już wszystko jedno, ale zapewne dojdzie do nich ten promyk światła, to dopiero poczatek. ------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Brzuchami kobiet rządzą kobiety, nie politycy 05.03.07, 03:33 tarura napisała: > i widać że większość kobiet nie popiera aborcji > > skoro na wiec udało się spędzić > zaledwie 1500 lewicowych aktywistek > > Pozostałe panie mają zdanie odrębne w tym temacie Oczywiscie, ze większość kobiet nie popiera aborcji, tylko broni prawo do niej. Mnie tam nie było, bo akurat zachorowałam, co nie znaczy, że nie popieram walki o prawo kobiet do aborcji. Idąc Twoim tokiem myślenia mozna by powiedziec, że na pikietę antyaborcyjną stawiło się zaledwie ok. 50 osób, to znaczy, że wszyscy inni mają w tej sprawie zdanie odmienne od organizatorów tej pikiety. Żeby było śmieszniej, to skład osobowy tej pikiety nie wskazuje na to, żeby jej uczestniczki i uczestnicy mieli jakiekolwiek pojęcie o macierzyństwie. Grupka bardzo młodych ludzi, którym zrobiono wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Mało. Chyba akurat była promocja na szminki w 04.03.07, 16:20 Rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mało. Chyba akurat była promocja na szminki w 04.03.07, 16:22 Przykro mi, ale w tym poście dał głos cham i męski szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk GW zawyża liczbe lewaków i feminizistek 3-krotnie 04.03.07, 18:53 Dziennik pisze o 500 ... Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: GW zawyża liczbe lewaków i feminizistek 3-kro 04.03.07, 21:05 to są dane policji, podaje je również pap (obsadzony już dawno przez pisowców). zastanów się więc komu ufasz Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: GW zawyża liczbe lewaków i feminizistek 3-kro 04.03.07, 21:06 dziennik.pap.com.pl/index.html?dzial=POL&poddzial=SPN&id_depeszy=21164815 Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: GW zawyża liczbe lewaków i feminizistek 3-kro 04.03.07, 23:39 pszeszczep666 napisał: > to są dane policji, podaje je również pap (obsadzony już dawno przez pisowców). > zastanów się więc komu ufasz Dziennik pisze: "Mówią: <nie> propozycji posłów LPR i części PiS-u, żeby wpisać do Konstytucji zapis o ochronie życia od momentu poczęcia, bo to oznacza całkowity zakaz przerywania ciąży. Około 1,5 tys. kobiet z organizacji feministycznych i lewicowych oraz mężczyzn podzielających ich poglądy wyszło dziś demonstrować na ulicach Warszawy" -------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro foto, foto 04.03.07, 16:20 na razie tylko cztery fotki: www.pancygaro.fotolog.pl/1044599,link.html może potem będzie więcej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro Re: foto, foto 04.03.07, 20:27 w końcu wymieniłem połowę zdjęć. są inne, lepsze, ciekawsze. pancygaro napisał: > na razie tylko cztery fotki: > > www.pancygaro.fotolog.pl/1044599,link.html > może potem będzie więcej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarnoś... 04.03.07, 16:23 Nareszcie jakiś protest przeciwko próbom przywrócenia "piekła kobiet". Oczywiście zaraz podniosą się głosy przeciwko "głupim feministkom", "kobietonom", "morderczyniom" itp... A niech tam sobie gadają! Obecna ustawa jest dostecznie zamordystyczna, ale jurkom i innym ciągle mało. Fakt, że w ktoś w ogóle śmie rozważać ustawę, w której zakłada się możliwość śmierci kobiety, byle tylko uratować płód, jest barbarzyństwem niespotykanym nawet w większośći krajów muzułmańskich. A gdzie są ci obrońcy życia, gdy dziecko już się urodzi? Ile pan Jurek i spółka dali na obiady dla głodnych dzieci, na walkę z patologiami w rodzinie, ile takich biednych dzieci zaadoptowali? To rozbestwienie katolickich fundamentalistów i nową nagonkę na kobiety zawdzięczamy w dużym stopniu tchórzliwej lewicy, która dawała klerowi, co chciał, a jej prominentni politycy głównie wychwalali się tym, jak długo który był ministrantem. Dlatego zwolennicy "piekła kobiet" myślą, że wszystko im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 18:30 wikal napisała: > Nareszcie jakiś protest przeciwko próbom przywrócenia "piekła kobiet". To piekło przywrócono kilkanascie lat temu, LPR chce jedynie wysłać kobiety na samo dno piekieł. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 19:17 Dzięki za poprawkę. Niestety masz rację. W dodatku jest to piekło dla młodych, biednych, niewykształconych, żon alkoholików, ofiar przemocy w rodzinie. Bogate i wykształcone sobie poradzą. Straszne jest to, że taki koszmar zgotowali kobietom mężczyźni, którzy dzieci nie rodzą (wtedy aborcja byłaby sakramentem), a dobić je chce klub dzieciorobów i starych kawalerów lub nawiedzonych hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 18:34 Żałuję, że sama jestem spoza Warszawy, bo sama wzięłabym udział w Marszu Solidarności Kobiet i byłby to mój głos sprzeciwu wobec obecnej polityki rządu, który traktuje nas jak maszynki do rodzenia i chce nas zamknąc w domu z gromadą dzieci. Gdzie sa ci obrońcy płodów, gdy stanie się z nich czlowiek? Człowiek niech umiera z powodu braku funduszy na leczenie, trzeba bronić zygoty, nawet kosztem życia kobiety. Precz z taką władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Nastepny spermą namaszczał 04.03.07, 21:32 art.Wirtualna Polska.........Wprost": ksiądz molestuje betanki z Kazimierza Na terenie klasztoru sióstr betanek w Kazimierzu Dolnym dochodziło do molestowania seksualnego zakonnic i dziewcząt związanych z zakonem. Jak ustalił "Wprost", sprawcą był 42-letni franciszkanin o. Roman Komaryczko. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.t14 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarnoś... 04.03.07, 16:25 Popieram w 101%żądania Kobiet z Marsza Solidarności.Dajcie "nawiedzeni"decydować Kobietom i wszystkim innym decydować samemu o sobie.Jest setka innych ważnych spraw do załatwienia aby ułatwić życie potrzebującym-- Odpowiedz Link Zgłoś
zabarwiacz inne agencje podają 500 osób :), cóż wyborcza zape 04.03.07, 16:28 wne odkrywa nowe sposoby liczenia (odkryte już dawno przez komuchów) kunowejrp.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: inne agencje podają 500 osób :), cóż wyborcza 04.03.07, 17:10 kiedy poczatek marszu skręcał już z Placu Trzech Krzyzy koniec dopiero mijał palmę na rondzie.500 osób nie zajmuje tyle miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: inne agencje podają 500 osób :), cóż wyborcza 04.03.07, 18:14 Za późno włączyłeś komputer. GW też na początku podawała, że 500, później, że 1000, w końcu 1500. Po prostu demonstrantów przybywało, to normalne. Nie wątpię natomiast, że kacze i rydzykowe media, w tym "odnowiona" i raz na zawsze odzyskana tvp, jutro podadzą, że demonstrowało 50 osób. W końcu większość ludzi nie mieszka w Warszawie, nie mogli tego sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: inne agencje podają 500 osób :), cóż wyborcza 04.03.07, 21:09 dziennik.pap.com.pl/index.html?dzial=POL&poddzial=SPN&id_depeszy=21164815 Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawsalwa 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarnoś.. 04.03.07, 16:28 Kobiety mają rację,że manifestują.Dość tego by interesem ich pipek zajmowało się LPR I PiS. Babki same są wolne niech decydują anie ich umiłowany Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
xvart wybory idą 04.03.07, 16:28 ciągle ta sama nuda. Przecież już wiadomo, że nowelizacji Konstytucji nie poprzez PO ani SLD więc koalicja nie zbierze 2/3 większości. O co ten cały krzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz O co tyle krzyku??? 04.03.07, 16:31 "Do zmiany konstytucji potrzebnych jest co najmniej 307 głosów "za" w Sejmie. Wobec sprzeciwu PO i SLD oraz wątpliwości części posłów PiS, szanse na przegłosowanie poprawki są obecnie niewielkie." Nie rozumiem histerii z powodu wyskoku jakiejś grupy oszołomów: skoro z góry wiadomo, że nie uda się zebrać odpowiedniej liczby głosów do zmiany konstytucji, to należałoby Giertycha i spółkę olać po prostu. Tymczasem histeryczki, jak to histeryczki, zaczęły histeryzować i ganiać po Warszawie, zamiast w tym czasie posiedzieć z dzieckiem i przeczytać mu bajkę lub pomóc w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 16:36 Zupełnym zbiegiem okoliczności zaczęłam tym, czym poprzednik zakończył. A może to nie zbieg okoliczności, tylko dowód na to, że histerię dostrzega więcej osób??? To byłby pozytywny objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
xvart ależ właśnie o to chodzi 04.03.07, 16:37 aborcja to idealny temat na kampanię wyborczą (zdaniem niektórych działaczy oczywiście). Nie wymaga dużych nakładów finansowych i każdy Polak ma jakieś tam swoje zdanie. Na tym polega ta zabawa, że panie feministki są przeciw a panowie z MW za (albo odwrotnie - z resztą tak naprawdę nie ma to żadnego znaczenia). Dlatego zawsze z okazji wyborów odgrzewają te stare, śmierdzące kotlety. Jak to powiedział Gosiu? "Parcie na szkło"? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 17:17 co.ty.powiesz napisała: > "Do zmiany konstytucji potrzebnych jest co najmniej 307 głosów "za" w Sejmie. > Wobec sprzeciwu PO i SLD oraz wątpliwości części posłów PiS, szanse na > przegłosowanie poprawki są obecnie niewielkie." Ja tam uważam, że trzeba dmuchać na zimne. Chociażby po to, aby pokazać, że są jeszcze w tym kraju ludzie myślący normalnie. A poza tym poczekajmy, jak odpowie premier Kaczyński panu Giertychowi. Bo jeśli ceną utrzymania koalicji będzie poparcie CAŁEGO PiS dla poprawki, to sprawa przestanie być śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 19:34 Fakty właśnie podały, że Premier Obiat zmienił zdanie po namowach Jurka i oficjalnym stanowiskiem całego PiS jest teraz poparcie dla zmian (Jurek musiał nieźle go nastraszyć). Katotaliban zwiera siły. Giertych niech publicznie isę wypowie w/s sowpjej córeczki. Co prawda do prywatnej szkoły wożą Ją rządową limuzyną, ale pewnie nie ma obstawy cały czas. No więc, jeśli któregoś dnia - nie daj Boże - jacyś bandyci Ją zgwałcą i dziewczyna zajdzie w ciążę, to przemier koń dalej będzie taki pewny swoich teorii?? Albo jak poród, choćby uprawniony, będzie dla dziewczyny wyrok śmierci?? Rany, jak ja się tych świń brzydzę. Jak nie mają atutów w ręku, to robią politykę opartą o kobiece podbrzusza. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_xcvs Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 20:01 >>świń brzydzę A ja się świn mniej brzydzę niż tych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 18:40 co.ty.powiesz napisała: > "Do zmiany konstytucji potrzebnych jest co najmniej 307 głosów "za" w Sejmie. > Wobec sprzeciwu PO i SLD oraz wątpliwości części posłów PiS, szanse na > przegłosowanie poprawki są obecnie niewielkie." > > Nie rozumiem histerii z powodu wyskoku jakiejś grupy oszołomów: skoro z góry > wiadomo, że nie uda się zebrać odpowiedniej liczby głosów do zmiany > konstytucji, to należałoby Giertycha i spółkę olać po prostu. Tymczasem > histeryczki, jak to histeryczki, zaczęły histeryzować i ganiać po Warszawie, > zamiast w tym czasie posiedzieć z dzieckiem i przeczytać mu bajkę lub pomóc w > nauce. A sam nie potrafisz zając się swoim dzieckiem i przeczytać mu bajki? Skoro wziąłeś się za płodzenie dzieci, to chyba powinieneś być współodpowiedzialny za ich wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 19:14 jesli ktos nie jest odpowiedzialny, to oleje swoje dziecko i nie zajmie sie nim. zamiast usunac 2-3miesieczna zygote, skazuje sie dziecko na zycie w zaniedbanej, patologicznej rodzinie. Jestem za legalizacja. Kobieta powinna moc decydowac, nie LPR z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: O co tyle krzyku??? 04.03.07, 19:31 Trzeba dużo cynizmu i pogardy dla kobiet, żeby tak się o nich wyrażać. Ciekawe, ilu byłoby dziś facetów na demonstracji, gdyby grupka nawiedzonych pań chciała decydować o ich życiu i zdrowiu, gdyby im wykładała, że mają umierać byle uratować płód, a jak nie chcą, to znaczy, że są morderczyniami. W dodatku nie masz racji co do szans tej haniebnej poprawki. Przypominam, że rząd Suchockiej upadł jednym głosem, bo jakiemuś posłowi akurat zachciało się siku. Też nikt się tego nie spodziewał. W dodatku część posłów PO może zagłosować za nowelizacją konstytucji, bo pod względem obyczajowym to takie same oszołomy jak PiS-owcy, PSL też mówi o niewprowadzaniu dyscypliny klubowej. Stąd może być niemiła niespodzianka, bo myślę, że wbrew pozorom bracia Kaczyńscy nie chcą tej poprawki, ale nie wypada im powiedzieć, że naprawdę jej nie chcą. A co do powrotu pań do domu, bawienia dzieci i oczekiwania jak pan i władca łaskawie wróci po pracy i wizytach w trzech burdelach - no cóż chłopaki, "to se nie vrati". Odpowiedz Link Zgłoś
xvart cenzura na forum 04.03.07, 20:05 hm w tym miejscu był taki post. Dość ohydny w treści i szowinistyczny, na który odpowiedziałem. Niemniej jednak koleś w tym poście nie użył ani jednego wulgarnego słowa, a jego wypowiedź nie była sprzeczna z prawem. Pytam się więc dlaczego został usunięty i to tak, że śladu po nim nie ma? To moi drodzy się nazywa cenzura. Jaki sens ma dyskusja, w której wszyscy pieją to samo? Oj bardzo mi się nie podoba takie coś! Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Na marsz solidarności dla dzieci przyjdzie 150 tys 04.03.07, 16:57 Nie można stawiać wygody a nawet cierpienia kobiety po gwałcie na jednej szali z życiem innej zywej istoty. Gwałciciela karze się wyrokiem 10 może 12 lat. Dlaczego dziecko ma być największą ofiarą?!? W imię czego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Na marsz solidarności dla dzieci przyjdzie 15 04.03.07, 17:33 1. Mylisz zygotę z dzieckiem. 2. Miałeś kiedyś do czynienia ze zgwałconą kobietą? Jesteś w stanie sobie wyobrazić, co ona czuje? Wiem, że empatia, czyli wczucie się w sytuację drugiego człowieka, przekracza możliwości tzw. katolików, ale wysil się i spróbuj sobie wyobrazić, że znalazłeś się przez pomyłkę w więzieniu i towarzysze z celi zrobili z Ciebie tzw.cw..a. A potem pomyśl, że kobieta, w odróżnieniu od Ciebie, po takim czymś dostaje "pamiątkę" w postaci ciąży. Wiem, że dla tzw. katolików kobieta jest przedmiotem, a przedmiot z definicji niczego nie odczuwa. Spróbuj jednak choć na chwilę zdjąć klapki z oczu. Myślenie ma przyszłość. 3. Czy chciałbyś być dzieckiem poczętym w wyniku gwałtu? Wychowywanym bez ojca i bez odpowiedzi na pytanie "gdzie jest tata", której wcześniej czy później dostarczyliby Ci tzw. życzliwi? Bo ja nie. Chciałbyś być dzieckiem oddanym do domu dziecka? Byłeś kiedyś w takim domu? Pracowałeś z takimi dziećmi chociaż przez godzinę jako wolonariusz? Bo ja tak. I zdecydowanie wolałabym, żeby w takim przypadku moja matka usunęla ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda zajrzyj do skrzynki gazetowej, proszę nt 04.03.07, 18:09 mikado111 napisała: > 1. Mylisz zygotę z dzieckiem. > > 2. Miałeś kiedyś do czynienia ze zgwałconą kobietą? Jesteś w stanie sobie > wyobrazić, co ona czuje? Wiem, że empatia, czyli wczucie się w sytuację drugieg > o > człowieka, przekracza możliwości tzw. katolików, ale wysil się i spróbuj sobie > wyobrazić, że znalazłeś się przez pomyłkę w więzieniu i towarzysze z celi > zrobili z Ciebie tzw.cw..a. A potem pomyśl, że kobieta, w odróżnieniu od > Ciebie, po takim czymś dostaje "pamiątkę" w postaci ciąży. Wiem, że dla tzw. > katolików kobieta jest przedmiotem, a przedmiot z definicji niczego nie odczuwa > . > Spróbuj jednak choć na chwilę zdjąć klapki z oczu. Myślenie ma przyszłość. > > 3. Czy chciałbyś być dzieckiem poczętym w wyniku gwałtu? Wychowywanym bez ojca > i > bez odpowiedzi na pytanie "gdzie jest tata", której wcześniej czy później > dostarczyliby Ci tzw. życzliwi? Bo ja nie. Chciałbyś być dzieckiem oddanym do > domu dziecka? Byłeś kiedyś w takim domu? Pracowałeś z takimi dziećmi chociaż > przez godzinę jako wolonariusz? Bo ja tak. I zdecydowanie wolałabym, żeby w > takim przypadku moja matka usunęla ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Kobieta nie jest przedmiotem dla katolików 04.03.07, 21:54 kto tak twierdzi, jest zwykłym manipulantem i łotrem i kompletnie nie rozumie czym jest wiara katolicka, czy ogólniej chrześcijańska, nie rozumie też KIM (nie czym) jest kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Kobieta nie jest przedmiotem dla katolików 04.03.07, 22:10 To dlaczego chcecie zmuszać zgwałcone kobiety do rodzenia niechcianych dzieci? Dlaczego w przypadku "albo usunięcie ciąży - albo śmierć kobiety" wybieracie śmierć kobiety? Tak postępuje się z CZŁOWIEKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kobieta nie jest przedmiotem dla katolików 04.03.07, 22:12 "Kobieta nie jest przedmiotem dla katolików ". Naprawdę? To czemu wiele kobiet tak się czuje w zetknięciu z poglądami różnych jurków, giertychów i rydzyków? Oczywiście myślę o nawiedzonych fundamentalistach, bo nawet wśród księży nie wszyscy podzielają tak skrajne poglądy w sprawie aborcji jak wymienieni przeze mnie frustraci, fanatycy i mizoginiści? Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Na marsz solidarności dla dzieci przyjdzie 15 04.03.07, 18:43 imprezagt napisał: > Nie można stawiać wygody a nawet cierpienia kobiety po gwałcie na jednej szali > z życiem innej zywej istoty. > > Gwałciciela karze się wyrokiem 10 może 12 lat. Dlaczego dziecko ma być > największą ofiarą?!? W imię czego? A czemu to kobieta ma być największą ofiarą i nosić w sobie płód, którego do siebie nie zapraszała. Poza tym to nie dziecko, a płód, zygota. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Na marsz solidarności dla dzieci przyjdzie 15 04.03.07, 19:43 Dodajmy, że kobieta (nie tylko zgwałcona) może w wyniku porodu umrzeć. Dlaczego kobieta ma być największą ofiarą?!? W imię czego? Świat nie jest czarno-biały, dojrzali ludzie to wiedzą. Oszolomy, wszelkiej barwy, nie. Dzisiejsza ustawa jest restrykcyjna, wg. mnie za bardzo, biorąc pod uwagę całkowity brak wsparcia państwa dla kobiet w potrzebie. Ale jestem skłonny uznać jej utrzymanie. Zaostrzenie?? To barbarzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Apel do Kobiet 04.03.07, 16:59 Proszę pomyślcie nie tylko o sobie w sprawie aborcji, ale także o innych. Nie mam nawet na myśli nieurodzonego dziecka, bo wiem że płód dzieckiem nie jest. Pomyślcie jednak o przyszłości: swojej i swojej przyszłej rodziny. Moja żona miała dwie aborcje jako nastolatka, a teraz, niestety prawdopodobnie własnie z tego powodu nie możemy mieć dzieci - przynajmniej według większosci specjalistów. Bardzo chciałbym mieć dzieci, moja żona też, ale z powodu jej zabiegów to będzie chyba niemożliwe. Oczywiście kiedy robiona jej aborcje nikt jej nie informował o tego rodzaju możliwych negatywnych skutkach. Jestem wściekły na feministki i innego rodzaju aktywistki, które aby osiągnąć cel polityczny nie myślą o innych i nie informują o mozliwych komplikacjach. Nasze życie nie będzie nigdy wypełnione smiechem dziecka, teraz, gdy oboje tego bardzo pragniemy. Mój post nie jest prowokacją. Zawsze broniłem prawa kobiet do swojego ciała, i będąc młodym studentem (w USA) chroniłem koleżankę przeciw protestom antyaborcjonistów, którzy blokowali klinikę. Ale teraz na własnej skórze (i skórze mojej żony), widzę że sprawa jest dużo bardziej skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 17:10 >Pomyślcie jednak o przyszłości: swojej i swojej przyszłej rodziny Probvlem w tym, z e nei rozumiesz o co tu chodzi - ci panowie chcą,, aby chora np na raka matka dwójki dzieci, w wypadku trzeciej ciązy PRZYMUSOWO rodział, nie zwazając na to, ze osieroci trójkę , oraz zeby np. pierwszym dzieckiem młodego malzeństwa, było dziecko z gwałtu - bo nei MOZNA USUNAC SWIETOSCI . O to tutaj chodzi. Aborcja nei dotyczy li tylko nastolatek, to są dramaty 46 letnich kobuet majacych po trójkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_jogin Robię, owszem, ale chyba nie tyle w jednym poscie 04.03.07, 19:40 ale roumiem, że to nie brak znajomości języka, tylko ekscytacja. Niektórzy tak mają... Proponuję trochę jogi na uspokojenie :) Pozdrawiam, Siwy Jogin Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 17:44 głupoty wypisujesz może zanim doszło do skrobanki należało wypić szklankę zimnej wody ZAMIAST a najlepiej przeczytać jakąś książeczkę albo choćby broszurę w kolejce do ginekologa? Aborcja często idzie w parze z głupotą a na tę ostatnią to lekarstwa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 17:45 Ciekawe, czy gdybyś poznał tę samą kobietę z dwójką nieślubnych dzieci, to chciałbyś się z nią ożenić. Odpowiedz Link Zgłoś
mfranaszek Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 18:13 a skąd wiesz, że płód nie jest dzickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 19:42 Romanowi chodzi o to zeby nastolatki wyboru nie mialy i musialy urodzic dziecko z gwaltu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 19:58 Mazen, bardzo Ci współczuję. Tobie i Twojej żonie. Jednak szukasz winnych nie tam gdzie powinieneś. Prawo do aborcji to prawo do wyboru, ze wszystkimi jego skutkami: wstrząsem psychicznym, gryzącym sumieniem czy nawet (bardzo rzadko) bezdzietnością. I feministki nie mają nic do tego. Feministki nie mówią: masz zrobić aborcję! (Problem w tym, że Giertych i jemu podobni mówią: masz urodzić!) Kobieta sama decyduje, czy chce urodzić dziecko czy też nie. Każdy lekarz uprzedza o skutkach, komplikacjach jakie mogą wystąpić (jeżeli Twojej żonie o tym nie powiedziano, prawdopodnie trafiła do jakiegoś konowała, nie do lekarza). Piszesz, że Twoja żona usunęła ciążę będąc nastolatką. Nie sądzę, że była gotowa do podjęcia takiej decyzji. Nie sądzę też, że była gotowa do urodzenia dziecka. Czy to feministki są winne, że Twoja żona była dwa razy w niechcianej ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
melled Re: Apel do Kobiet 04.03.07, 22:18 Twoj post wzial mnie za serce. Wierz mi, ze jest mi bardzo przykro; z tym, ze jako ze sprawa aborcji jest niejako tematem tabu w Pl i niestety, nawet w tych 3 krytycznych przypadkach, kiedy mozemy dokonac aborcji i tak jest to raczej niemozliwe, chyba ze zejdziesz do podziemia albo za granice. Nam chodzi tylko o ochrone naszego zdrowia i wolnosc wyborow. Dlaczego rodzac dziecko mamy przyplacic zyciem albo zdrowiem? Co z ta Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:14 Aaa nudne się już to robi to lewactwo... niech idą i drą się, kto normalny będzie na feministki zwracał uwagę. Pokrzyczą, potupią i się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowskaalbina Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:18 Dlaczego ci popaprańcy chca zmieniać konstuytucję gdzie onim protestują Przecież wiadomo że nawet gdyby nie wiem co napisać w prawie to papier cierpliwy wszystko zniesie a aborcje będą jeśli znajdą się ludzie lekarze którzy będą ich dokonywac Niech LPR walczy z lekarzami bo w tym środowisku występuje największa patologia.Kobietom wystarczą środki antykoncepcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:26 Zabijanie dzieci (w nowomowie "Aborcja") to nowa forma barbarzyństwa, jak to dobitnie określił Pan Giertych. Zginęły miliony ludzi przez te zabiegi, więcej niż jakakolwiek wojna czy epidemia. Niestety, ale "postępowe" lewactwo zawróciło w głowach niektórych kobiet. Jestem jak najbardziej za tym aby wpis o całkowitym zakazie aborcji został wpisany do konstytucji- wtedy znacznie trudniej będzie zmienić przepisy na korzyść lewactwa. A że dla zgwałconej kobiety aborcja jest jedynym ratunkiem to bzdura- zawsze można np. dać dziecko do adopcji. Są też matki co mimo gwałtu wychowują dziecko i traktują jak swoje. A co jest straszniejsze- wstrząs psychiczny dla kobiety czy śmierć niewinnego dziecka?? Bo mi się wydaje że to drugie. Po aborcji wstrząs może się jeszcze spotęgować oraz doprowadzić do powikłań np. bezpłodności. Polecam też wejść na tą stronę www.nieaborcji.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: do balrog008 04.03.07, 19:43 Całkowity zakaz aborcji to zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka nawet w sytuacji gdy poród zagraża jej zdrowiu lub życiu. Czyli stawiamy na szali życie kobiety i życie 3-miesięcznego płodu (dziecka jeśli wolisz). Które życie jest Twoim zdaniem ważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
annam33 banda hipokrytów 04.03.07, 17:55 Jurek jest kompletnym fanatkykiem. A większość prawicy to nie tyle oszołomy, co banda hipokrytów. Swojej żonie, córce czy kochance oczywiście aborcję jak trzeba to załatwią. Im nie chodzi o zadne życie poczęte ani nie poczęte, tylko o władzę nad kobietami. Nikt przy zdrowych zmysłach nie uważa zapłodnionej komórki za człowieka, chociaż w Polsce udało się rozmaitym ludziom zrobić w tej sprawie wodę z mózgu (m. in. z uwagi na obrzydliwą propagandę kościoła katolickiego, nieczułego na prawdziwą ludzką krzywdę). Wszyscy ci "obrońcy życia" są również przeciwnikami oświaty seksualnej i antykoncepcji, czyli nie o żadne życie tu chodzi tylko o jedyną słuszną ideologię. Niedaleko tej bandzie do islamskiego fundamentalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
mfranaszek Re: banda hipokrytów 04.03.07, 18:19 annam33 napisała: > Jurek jest kompletnym fanatkykiem. A większość prawicy to nie tyle oszołomy, co > banda hipokrytów. Swojej żonie, córce czy kochance oczywiście aborcję jak trzeb > a > to załatwią. Im nie chodzi o zadne życie poczęte ani nie poczęte, tylko o władz > ę > nad kobietami. Nikt przy zdrowych zmysłach nie uważa zapłodnionej komórki za > człowieka, chociaż w Polsce udało się rozmaitym ludziom zrobić w tej sprawie > wodę z mózgu (m. in. z uwagi na obrzydliwą propagandę kościoła katolickiego, > nieczułego na prawdziwą ludzką krzywdę). Wszyscy ci "obrońcy życia" są również > przeciwnikami oświaty seksualnej i antykoncepcji, czyli nie o żadne życie tu > chodzi tylko o jedyną słuszną ideologię. Niedaleko tej bandzie do islamskiego > fundamentalizm Wyjaśnij mi proszę, dlaczego zapłodniona komórka nie jest człowiekiem? Dlatego że nie wygląda jak człowiek? Dlatego że nie mówi, nie chodzi? Co Twoim zdaniem czyni nas ludźmi? Może to że jesteśmy samodzielni? Jeśli tak, to nawet 10letnie dziecko można zabić, bo nie jest w stanie zapewnić sobie egzystencji. Człowiek jest tym kim może być, kim będzie a nie tym jak wygląda, czy ma ręce i nogi itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: banda hipokrytów 04.03.07, 20:32 mfranaszek napisał: > Wyjaśnij mi proszę, dlaczego zapłodniona komórka nie jest człowiekiem? Dlatego > że nie wygląda jak człowiek? Dlatego że nie mówi, nie chodzi? Co Twoim zdaniem > czyni nas ludźmi? Może to że jesteśmy samodzielni? Jeśli tak, to nawet > 10letnie dziecko można zabić, bo nie jest w stanie zapewnić sobie egzystencji. > Człowiek jest tym kim może być, kim będzie a nie tym jak wygląda, czy ma ręce i nogi itp itd. Ja Ci wyjaśnię. To będzie wyjaśnienie nieco drastyczne, ale widzę, że niektórym trzeba łopatą. Otóż jeśli masz żonę, albo będziesz ją miał, to co miesiąc starannie zbieraj wszystko to, co wydala ona podczas menstruacji i przeglądaj dokładnie pod mikroskopem, bo może się tam znaleźć zapłodniona komórka, a nawet - nie daj Boże - kilkutygodniowy płód, czyli "człowiek" całą gębą, co zdarza się częściej niż mozna by przypuszczać. Jak już znajdziesz takie coś, to zapakuj to coś starannie i zanieś do urzędu, a raczej do księdza, bo urząd (przynajmniej jeszcze dziś) może zareagować wezwaniem pogotowia psychiatrycznego, i poproś o wydanie aktu urodzenia oraz aktu zgonu. Następnie udaj się na cmentarz, aby przydzielono Ci miejsce na grób, do kościoła zamówić na mszę, no i powiadom jeszcze wszystkich krewnych i znajomych o dacie pogrzebu. Potem pozostają jeszcze tylko formalności u kamieniarza - zamówienie nagrobka i tabliczki. Jeśli tego nie zrobisz, to według Twoich obłąkanych teorii godzisz się na to, aby zmarłego człowieka wrzucono do klozetu i spuszczono wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
bgrzebska 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarnoś.. 04.03.07, 17:33 zastanawiają mnie 2 rzeczy: Dlaczego nie ma sondażu pod tym tematem??? Czy gazeta niejest ciekawa ew. wyników? Pytacie z całym szacunkiem o bzdury często, a o taki temat nie? Po pierwsze - Mamy już bardzo surowe prawo antyaborcyjnejeżeli tak pali się do zmian LPR, czemu nie obciążyć równymi konsekwencjami mężczyznę i kobietę, a mianowicie jeśli mężczyzna opuści kobietę - a ona usunie ciążę to za to uważam że powinien odpowiadać na te same oskarżenia mężczyzna i kobieta. Przecież mężczyźnę, który opuszcza kobietę której spłodził dziecko bierze bierze pod uwagę to że ona to dziecko usunie ! Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie że na to liczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:49 Bardzo słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina faceci do dzieci baby do polityki. 04.03.07, 17:34 ja sie tylko grzecznie pytam co z panem prezesem bo on chłop mizerny i coś nie tak wygląda, do tego jeszcze ten kot... a gwałciciele z SO i pedryle z MW to też jakoś na miano normalnych facetów nie zasługują czy to nie dziwne że tyle pyskują o prawach kobiet??? Może nam zazdroszczą i po cichu marzą że im ptaszki odpadną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rihi Re: 1,5 tys. osób wzięło udział w Marszu Solidarn 04.03.07, 17:42 mieszkam w niemczech i b. czesto wkurzaja mnie polityczne nowosci wymyslane przez ludzi ktorych ponoc my wybralismy.Szczegulnie celuja w wyciskaniu forsy z poddanych w roznej formie,najlepiej jako podatek w tysiacu odmianach.Szczytem jest chec pozbawienia motlochu mozliwosci glosowania w referendum. Jednak polscy politycy(czesto niestety o tym czytam)przebijaja wszystkich.Jedna glupota goni druga.Wyglada jakby mieli extra premie za glupie pomysly !!! Fuhrmann Richard z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua A w tym samym czasie... 04.03.07, 17:48 miliony normalnych kobiet w Polsce robiły to, co w niedzielę normalne kobiety robią - były w kościele, przygotowały pyszne obiady, podały znakomite ciasto na deser...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: A w tym samym czasie... 04.03.07, 17:56 Co ty nie powiesz, a ja je widziałam na kasach i stoiskach w Tesco, w Biedronce, w Realu i w Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: A w tym samym czasie... 04.03.07, 19:45 Oto ideał "normalnej" kobiety według fundamentalistów katolickich. Fajne, tyle że baaardzo stare. Poza tym mam pytanie: czy kobieta, która nie chodzi do kościoła jest nienormalna? Nienormalni są faceci, którzy w XXI wieku głoszą takie poglądy. A czemu to normalny facet nie może ugotować pysznego obiadu, podać znakomitego ciasta na deser, zająć się dziećmi? Ależ może, tylko mu się nie chce. Lepiej mówić, że baba, która nie skacze nad swoim chłopem nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Z tym kościołem u normalnych kobiet 04.03.07, 20:56 to zlekka przesadziłaś... reszta ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopalniaropy Re: A w tym samym czasie... 04.03.07, 21:52 balqua, a co ty robisz na forum? nie klikaj, tylko idz zmywac naczynia! myslisz, ze kogos interesuje to, co masz do powiedzenia, kobieto? won do kuchni! normalne kobiety w niedziele wieczorem sprzataja kuchnie po calodziennym gotowaniu i pieczeniu dla wielodzietnej, wielopokoleniowej rodziny! a ty tu siedzisz i marnujesz czas produkujac niewazne posty! glupia blondynko! w glowie ci sie przewrocilo! chcialas seksizmu to masz. Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile kolejny temat zastępczy na odciągnięcie ludzi od 04.03.07, 17:47 ignorancji politycznej i gospodarczej ekip rządzących. nie dajcie się ludzie sprowokować. to będzie tylko bicie piany na pokaz ... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: kolejny temat zastępczy na odciągnięcie ludzi 04.03.07, 18:19 Uważąm, że nie można uważać "piekła kobiet", jakie nam próbują zgotować nasi panowie parlamentarzyści za temat zastępczy. Inaczej byś mówił, gdybyś był kobietą (jeśli jesteś - tym gorzej to o tobie świadczy) i gdyby chodziło o twoje zdrowie i życie. Już to przerabialiśmy w historii, wystarczy poczytać Boya-Żeleńskiego i kpin się odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Kobiety do garów !!! 04.03.07, 17:51 Nieźle, jeszcze ludożercy było tutaj brak... Odpowiedz Link Zgłoś