konstantyn4 BBC zawsze informuje o rodzinie królewskiej 06.03.07, 08:43 TVP była tymbardziej uprawniona do przekazania (wyważonej) relacji ponieważ córka prezydenta (ze swoim teraz byłym mężem) wspierała ojca w kampanii wyborczej. Stała się przez to osobą publiczną. Swoja drogą znajomość córek Jaruzelskiego, Wałęsy i Kwaśniewskiego (mam nadzieję, że dojdzie Kaczyńskiego) świadczy o tym, że można ze soba rozmawiać mimo antagonizmów dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzeszowianin Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 08:46 ocipieli... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Kaczy światek 06.03.07, 08:50 Nie wolno tego wykształconego w PRL-u na leninowskich wzorach szubrawca denerwować. Pozbierał w NIK-u i Ministerstwie Sprawiedliwości haki na ludzi a teraz próbuje w Polskę w swój folwark zmienić. A trzeba było córkę lepiej wychować, pewnie to przez kota stryjka. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Kaczy światek wobec HOŁOTY 06.03.07, 08:53 Przecież ma wszystkich za HOŁOTĘ.... Ciekawę dlaczego tak go rusza zdanie hołoty? Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 08:52 ha,ha,ha! taki skandal w katolickiej rodzinie, z wartościami. Brali ślub kościelny to są małżeństwem na wieki!! Tylko jak teraz wielki Kaczor będzie mógł mówić o wartościach rodzinnych i nierozerwalności więzów małżeńskich? A i Ojciec z Torunia może się pogniewać. Straszne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 08:56 Nic nowego, proszę przypomnieć sobie Tymińskiego i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
namfuae Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 09:03 No tak a czemu nikt nie pisze dokladniejszych szczegolowych tej sprawy ktore podalo m.in NIE, pani Kaczynska jest podobno w ciazy, a z tym facetem to nie jest tak ze te tylko jego ojciec jest z SLD ale on sam rowniez, a zeby bylo smieszniej dziadecz przyszlego wnuczka/wnuczki prezydenta jest bylym UBekiem :-) A wszystko mialo byc takie proste co panie Lechu Aleksandrze? Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: Wolne media w tolerancyjnej i demokratycznej 06.03.07, 09:07 Polsce? A moze jednak organy oddzialow propagandy nietolerancyjnej demokratury. Wstyd i obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 całkiem jak za komuny, tam też zakłamywali 06.03.07, 09:09 rzeczywistosc... oficjalnie w kraju nie było narkomanów ani opozycji :) no cóz... zamiast bolszewii mamy teraz katobolszewię... w sumie, co to za róznica? amen Odpowiedz Link Zgłoś
signal prywata 06.03.07, 09:12 braci Kaczyńskich, a nie wolna i niezależna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: prywata 06.03.07, 10:55 signal napisał: prywata > braci Kaczyńskich, a nie wolna i niezależna Polska Gadaj sobie, gadaj, póki możesz. - Przecież dziś już ci nie mogą za to nic zrobić! - Dziś to może nie, bo już późno, ale jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Prezydent L.Kaczyński to Oszust 06.03.07, 09:13 Jednym z powodów który skłonił mnie do oddania głosu na Lecha kaczyńskiego w ostatnich wyborach był wizerunek jego rodziny jakże kontrastujący z poprzednikami (tatuś kombinator,cwana mama z dewocjonaliami i córka podstarzały podlotek szwędająca się po róznych miejscach).Jednakowoż nikt nie udowodni ,że rodzina Kwaśniewskich coś udawała. Ja ich tak odbierałem co mi sie nie podobało ale "takie coś" miało jednak więcej poparcia i zgoda. No ale takie rzeczy w "normalnej katolickiej rodzinie"? Czemu nic na ten temat nie mówi ojciec Tadeusz. W końcu to grzech. Normalnie czuję sie oszukany i w związku z tym nie mam złudzeń. Ten Pan mnie wykiwał i to w bardzo brzydki sposób. Jedyne co mnie irytuje to fakt ,że reporterka przesadziła łażąc pod przedszkole. W końcu to nie dzieciaczka wina ,że się urodził w koślawej rodzinie. Mam niesmak ale nie oczekuję przeprosin. Raczej : spieprzaj dziadu!" pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Prezydent L.Kaczyński to Oszust 06.03.07, 09:46 HMM!!! "Normalna katolicka rodzina" to zazwyczaj straszne bagienko pokryte złotolem, dlatego też od początku cały ten wizerunek mocno mi śmierdział i trzymam się z daleka od prawicy (co nie znaczy, ze wolę lewicę). I jakoś nie mogę zrozumieć tych co czują się o"oszukani" - przecież cieknąca nienawiść, jad, destrukcja, a wszystko ugotowane w katolickim sosie - to było jasne od początku i efekty mamy w całej krasie. Czy polskie społeczeństwo naprawdę jest tak naiwne? A może samo reprezentuje ten właśnie poziom. A sprawa Wildsteina? Sam się zgodził na pełnienie funkcji prezesa TVP i powołany został też w atmosferze skandalu, więc nie ma o co się obrażać teraz Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezydent L.Kaczyński to Oszust 06.03.07, 11:00 gulcia77 napisała: ...A sprawa Wildsteina? Sam > się zgodził na pełnienie funkcji prezesa TVP i powołany został też w atmosferze > skandalu, więc nie ma o co się obrażać teraz "Kto się wybiera na wojnę, musi liczyć się z tym, że stanie na minę". (francuskie) Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Prezydent L.Kaczyński to Oszust 06.03.07, 11:05 zgadzam sie w 99 prezydentach. nie zapominajmy ze kaczorowa starsza jest od kaczora starsza a kaczorowa mlodsza to nie jego kaczor tylko jakiegos innego absztyfikanta. kaczor nie posiada potomostwa, a to dobrze. wychodzi na to ze mamy blizniakow impotentow, jeden lubi byc tulony przez pomarszczone babcie a drugi lubi swojego kota. ja wiem ze kazdy czlowiek ma jakies wady. ale ani posrani tatuskowie z blokowisk ani knury ani neofaszysci ani fanatyczni katole nie nadaja sie ani na prezydenta ani na premiera ani na ministra ani na posla. biedny ciemny ludu polski kiedy to zrozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 09:13 Jakie to miłe, pisiorkom historyczny dziadek Tuska wcale nie przeszkadzał, ale puszczalska prezydentówna ma już byc tematem tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 10:03 haen1950 napisał: > Jakie to miłe, pisiorkom historyczny dziadek Tuska wcale nie przeszkadzał, ale > puszczalska prezydentówna ma już byc tematem tabu. Jaka puszczalska, dla mnie w tym wszystkim nie jest problemem rozwód dziewczyny, ale fakt, że prezydent zachowuje się jak hipokryta! Dziewczę jest w porzadku, lepszy rozwód, niż tkwić w nieszczęśliwej rodzinie i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 08.03.07, 10:49 Dziadek Tuska został siłą wcielony do Wermachtu,przedtem był w obozie ,natomiast praprapradziadek Kaczynskich był z własnej woli pułkownikiem w carskim wojsku/mówiła o tym sama pani /kaczynska w wywiadzie/.Widac nie widzi w tym nic złego,a ja uważam ,ze całe życie służyc w wojsku krwawego okupanta,czerpać z tego zyski,a kto wie czy nie krwawo tłumił powstańcze zrywy Polaków -to dopiero HAŃBA i ZDRADA!DZiadek Tuska był postacią nie przeciętną,był wybitnym lutnikiem,z którego usług korzystali polscy artysci np.Maryla Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 ciekawe podejście p.siwka 06.03.07, 09:14 "bo są to prywatne sprawy osoby prywatnej" myślałem, że prezydent rp i jego rodzina nie są osobami prywatnymi, widocznie w IVrp są... w własćiwie jest pewna dowolność.. raz są a raz nie... jak trzeba gdzies podlecieć prezydenckim samolotem to nie są a jak rozwodzik to są... żenada tak jak cała rodzina :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
c.bolek To się nawet klei ... 06.03.07, 09:15 Tak mogło (choć nie musiało) być. Pan i władca Kaczor Pierwszy skinął ręką zdecydował ... A on przecież wyraża wolę narodu ... Odpowiedz Link Zgłoś
evident KREW 06.03.07, 09:16 rodu Kaczyńskich zostanie zbrudzona o elementy z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki I tak oto wyborcy PISSdu bede informowani o tym co 06.03.07, 09:18 chce wladza by wiedzieli... bardzo fajne te prawo i sprawiedliwosc takie demokratyczne, dbajace o dobre nastroje obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Prezydent w roli Kalego-Wilstain ustrzelony 06.03.07, 09:20 Nie wszystko złote co sie świeci -i tak jak u inych -tak i u prezydenta zdzraja sie klopoty z swoimi latoroślami. Panukacy nam najasniejszy takze nieodpowiednio wychowywał swoja jedynaczke,bo razem z żoneczką /cud urody/ zamiast odpowiednio wychowywać jedynaczke - politykowali i szukali przez całe zycie tzw: dziury w całym i dalej to kontynują. Braciszek pana prezydenta jeszcze bardziej leniuchował i zaniedbywał stosunki damsko-meskie i dlatego jest jeszcze bardziej ordynarny nazywajać ludzi ktorzy sie urodzili i wychowali za czasów PRLu -HOŁOTA,tak jak by zapomniał kiedy on sie urodził ,gdzie zdobywał wykształcenie i za czyja kase ,bo jak pamietam wyksztalcenie całkowicie darmowe hundowała przede wszystkich ubogim studentom PRLu-a dzis premierek twierdzi ze ludzie ktorzy zdobyli wykształcenie wyzsze w PRLu to -WYKSZTAŁCIUCHY. Tak wiec rod kaczynskich stosuje w swoim postepowaniu metode KALEGO. Nietykalne wykształciuchy pochodzace z hołoty, trzymajace sie kleru ktory tak ich uksztaltował zę z przykazanie :miłój swego blizniego -jak siebie samego: i własnie widac jak ci panowie miłują innych ciagle widzac obok siebie wrogow ,Zomo,wyksztalciuchow,hołote i spieprzaj dziadu. Córeczka pewnie zasmakowała ciut innego zycia i zobaczyła ze mamusia i tatus to przezytek i anachronizm. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 09:22 Śmieszne to czy żałosne. A może radosne? Oto córka prezydenta, prawicowca z krwi i kości rozwodzi się, aby poślubiś kogoś z lewicy. To będą żyli na kocią łapę? Przzecież w Kościele nie ma rozwodów. A miała być moralna Polska. A może prezydent ma chody u papieża? Nie wiadomo jak to będzie. Nie wiadomo też czy ten mąż, nie mąż nie jest wtyczką SB-ków w rodzinę Kaczyńskich. Same niewiadome. Nic dziwnego, że prezydent jest zbulwersowany i być może jest z tym związane odwołanie Wildsteina? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek i dobrze, ze zwolniono, bo Marta Kaczynska jest 06.03.07, 09:34 osoba prywatna i dziennikowi nic do niej. A poza tym to bardzo ladna i mila dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: i dobrze, ze zwolniono, bo Marta Kaczynska je 06.03.07, 10:12 pisubek napisała: > osoba prywatna i dziennikowi nic do niej. A poza tym to bardzo ladna i mila > dziewczyna. Niestety nie jest osobą prywatną. Bycie córką prezydenta to przywilej, ale też są tego inne konsekwencje. Do dziewczyny nic nie mam, niech bierze ślub z kim chce, ale nie moze oczekiwać, że ludzi nie będzie interesowała jej rodzina. Przez ojca jest na świeczniku i czas sie z tym pogodzić.Tym bardziej, ze pomogła ojcu w kampanii. Na jej miejscu zgodziłabym się na wywiad, powiedziałabym bez tłumaczeń, że tak, mój wybranek jest z SLD, tak biorę ślub cywilny, bo mam prawo do szczęscia-biłabym jej brawo, a Kaczce skoczyłyby notowania. A ten znów kombinuje, miesza się i obrsza, trzeba było panie prezydencie nie wyskakiwać z tą moralnością i katolickościa-kto mieczem wojuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Re: i dobrze, ze zwolniono, bo Marta Kaczynska je 08.03.07, 11:07 Marta kaczynska jest puszczaalską egoistką,po prostu lubi sex/kazdy lubi,ale przynajmniej nie udaje,ze nie/.Pierwszy ślub wymuszony/bo ciąża,/,drugi to samo.Ta nasza święta rodzina panująca to samo bagno i zgnilizna umysłowa i moralna.Moj brat ma 26 letnią córkę /samodzielną/,rozwodzi się już 6 lat i nie może dostać rozwodu/dobro rodziny/,a w przypadku Kaczynskiej/choć małe dziecko/ rozwód w tri miga,jeszcze zdążyła przed wprowadzeniem tzw.mediatorów,których chce powiłać HOŁota z PISu i przyległosci. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 11:56 o Kaczynskich jak o Putinie i umarlych....albo dobrze, albo wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 09:25 Chłopie zostaw to babsko - b szpetna jak "mamuśka" i wredna jak tatuś. Ratuj się popatrz na ew teściową to życie ci zbrzydnie . Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 09:35 to wszysko jest nieprawda. słucham radia maryja i tam nic o tym nie mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 09:37 no islusznie!po co wsadza swoj nos gdzie nie powinien?niedlugo cala ta "telewizje publiczna" podlacza do imperum niejakiego rydzyka zlodzieja i oszusta ksywa "ojciec".codzienna msza spowiedz i rekolekcje zrobia z tych dziennikarzy co zostana potulne baranki o kompletnie wypranych mozgach. Odpowiedz Link Zgłoś
milokropka Re: Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodz 06.03.07, 09:59 jesli go wyleli za chec pokazania materialu z rozwodu corki prezesa to dobrze mu tak. Co mnie obchodza amory tej kobiety a placic abonament musze. Od telewizji ciagle oczekuje( niestety bezskutecznie i maniakalnie 40 lat) ciekawych informacji a nie o corkach kurdupli, amorach spikerow , aktorow i innych nic dla mnie nie znaczacych ludzi.Tak jak Palivec w Wojaku Szwejku- gowno mnie to obchodzi . doradzcie co zrobic zeby uwolnic sie od abonamentu- wyrzucic telewizor na oczach calego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
mj.tuning Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 10:01 Nie ruszć gówna, bo śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Wildsteina zwolniono przez materiał o rozwodzie.. 06.03.07, 10:03 Dziennikarze czasami przesadzają. Podjeżdżanie ukrytą kamerą. Filmowanie przedszkola. To jest głupota. Mało świrów krąży, a nóż komuś zachce się narobić ambarasu krewnym, w przypadku gdy z powodu obstawy Prezydenta do niego samego jest utrudniony dostęp. Takie pomysły to głupota Prezydent to nie król Anglii. Bo ci rodzą się już jako osoby publiczne. Rozwód to również sprawa prywatna, co innego gdyby z powodu zajmowanego stanowiska lub pokrewieństwa robiono szwindle, oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piemoncki A Maleszki nie zwolniono, choc był kapusiem 06.03.07, 10:04 ale tacy cieszą sie szczególnymi względami w GW-nie Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Ale ciebie na pewno zwolnia, bo przy tobie to 06.03.07, 10:23 nawet Maleszka to jest ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
piemoncki Re: Dziecko Urbana i Maleszki przestań bredzić 06.03.07, 10:52 tylko dla gó..arza lub dawnego ubola Maleszka to jest ktos, uczciwy człowiek brzydzi się bandytami Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Dziecko Urbana i Maleszki przestań bredzić 06.03.07, 10:59 Ladna opinie wystawiles kaczkom, co to do swojego nie-rzadu pozbierali chyba wszystkich warcholow i wszystkie smieci z ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: A Maleszki nie zwolniono, choc był kapusiem 06.03.07, 10:58 A mnie sie wydaje, ze tw beate i jasinskiego obdarzonow iekszymi wzgledami, bo choc oboje donosili, sa ministrami w rzadzie, tfu, 'odnowy moralnej'. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: a niby dlaczego donosy są niemoralne? 06.03.07, 13:56 colage napisał: > A mnie sie wydaje, ze tw beate i jasinskiego obdarzonow iekszymi wzgledami, bo > choc oboje donosili, sa ministrami w rzadzie, tfu, 'odnowy moralnej'. Trzeba słuchać donosów. Wielu z tego żyje, nawet nieźle. Donos to donos, trzeba go sprawdzić i może być news! Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Tu jest ten pies pogrzebany ! 06.03.07, 10:05 Kaczo-cenzura IV R.P.Hier ist der Hund begraben!Tu jest pies pogrzebany. Te małe człowieczki K & K to mściwe bestie! Wracają do cenzury i kneblowania ust myślącym inaczej. O Tempora! O Mores! Odpowiedz Link Zgłoś