maruda.r 06.03.07, 09:14 Zdanie kryminalisty Leppera jest tu najmniej istotne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Co pan robi z tą Polską, panie Kaczyński? 06.03.07, 09:15 Kto wpuścił warchoły? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Kto wpuscil warchoły??Kłamcy, oszusci Kaczyscy 06.03.07, 09:28 dodatkowo na salony wprowadzili faszystow Same sukcesy... IVRP widac wymaga wielu wyrzeczen, musi byc to cos niesamowitego... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz czy będzie w TK jakiś nie-przestępca? 06.03.07, 09:32 Widzę że odnowa moralna nabiera rozpędu. Lpr - dała orła, który dzięki immunitetowi w TK uniknie przymusowego kontaktu z prokuraturą. SO - orlica, o podobnych problemach co każdy w samobronie. Ile płacą w Irlandii na zmywaku? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:43 Opcje przestępcze malwersantów i złodziei skupione w PO Sld atakują niezależnych i uczciwych sędziów ,by móc mieć wpływ na orzeczenia jak się dzieje w Polsce od zakończenia wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:47 you stupid woman! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:56 G Odpowiadasz na : reset999 napisał: > you stupid woman! Grzej do GB na zmywak! Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Jolka czyś ty z szamba wyszła? 06.03.07, 11:04 Jolka ty zawsze szamba bronisz, chyba w nim siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 PO Sldowski8 cymbale! Faktów nie zmienisz! 06.03.07, 11:13 PO jest ugrupowaniem przestępców gospodarczych w nieformalnej koalicji z sowieckimi namiestnikami na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
glaba Zbadać powiązania Unikat Delepoment z Kaczorami 06.03.07, 10:14 i Prominentnymi działaczami PIS, zbadać kto na tej upadłości skorzystał i wszystko stanie się jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zbadać powiązania Unikat Delepoment z Kaczora 06.03.07, 10:53 Korupcyjny PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Czarnecki nakradl jako prezes Ruch-u, a TK i tak j 06.03.07, 09:19 a dyscyplinarnie odwola. PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - PAMIETAJMY tanie panstwo, uczciwe...czy mam wymieniac dalsze klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Skazaniec Lepper 06.03.07, 10:54 Zwolnic Leppera, Giertycha i Kaczynskiego. Reszta sama padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Bagińska - protegowana Leppera 06.03.07, 09:27 Świadectwo moralności od Leppera - a to dobre. Nie ma co gadać o uwarunkowaniach prawnych. Gdyby Bagińska miała trochę samokrytycznego spojrzenia na rzeczywistość i chciałaby zachować twarz to sama by zrezygnowała. Ale to jest rozwiązanie honorowe a honor to pojęcie obce dla pewnych ludzi. Światu pokażemy, że w Polsce można się skryć przed odpowiedzialnością karną w najwyższym trybunale i niech Żiobro więcej nie pieprzy o sprawiedliwości - nie ma do tego moralnego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Jaka partia takie i prawo , no i sprawiedliwość 06.03.07, 09:30 Kargulowej ? Och chyba Pawlakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jaka partia takie i prawo , no i sprawiedliwo 06.03.07, 10:54 Precz z PiS.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Szanowni Państwo 06.03.07, 09:33 Wasze komentarze to nic innego jak "semantyczne nadużycie" - jakby powiedział Jaśnieoświecony Prerzydent Najjaśniejszej IV Rzeczpospolitej Jego Maginicencja Lech Kaczyński, (a może Świątobliwość)? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:31 Ręka rękę myje... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:32 Fakt-do wyroku jeszcze nie jest..., ale po??? I to wlasnie sa standarty moralne IV RP - pisdzielce powolaly nie tylko kryminalistow i psycholi (jeden z wiekszych i bardziej oczywistych to Antoni) do rzadu, teraz jeszcze zabagniaja Trybunal Konstytucyjny "takim czyms" Kiedy wreszcie nastana normalne czasy i wszystkie pisuary zawisna tam gdzie ich miejsce - w WC?! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Co zrobi TK? 06.03.07, 09:34 Mogą wykluczyć Bagińską ze swojego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Podejmie stosowne kroki tj. wykluczy ze swojego 06.03.07, 09:36 grona o czym zapewne Baginska wie, zreszta grunt sie pod tymi tlustymi zlodziejskimi nozkami pali sie... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek ma 50% racji 06.03.07, 09:40 To, że nie jest przestępcą nie ma nic do rzeczy. Istotne jest to, że w najoczywistszy sposób nie spełnia wymagań stawianych przed sędziami TK i to kończy dyskusję. Natomiast Lepper ma rację, że prezydent nie może nie odbierać ślubowania. Jeżeli niektórym osobom zabrakło honoru i przyzwoitości, żeby ją nakłonić do rezygnacji (o jej honorze i przyzwoitości się nie wypowiadam), to ślubowanie złożyć musi, bo sędzią wybrana została. Teraz TK musi ją możliwie szybko złożyć z urzędu w postępowaniu dyscyplinarnym. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Lepper tez nie jest przestepca?A pare wyrokow 06.03.07, 09:44 to pryszcz? Tak rozumujac to ten babsztyl ma jak najlepsze rekomendacje. Bo z Samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 oczywiście że jest ! 06.03.07, 10:04 jest złodziejką korzystającą z koślawego złodziejskiego prawa umożliwiającego kradzież "w biały dzień" mnie np. okradła z mieszkania za które ZAPŁACIŁEM w terminie i co do grosika, otrzymałem klucze, odebrałem protokolarnie i zamieszkałem. Ta złodziejka wspólnie i w porozumieniu z jeszcze większym złodziejem Czajką (też sędzia...)ogłosiła upadłość "Unikatu Development" a następnie zażadała aby zapłacić jej JESZCZE RAZ za to samo mieszkanie tylko "trochę więcej".Ponieważ odmówiłem z tej prostej przyczyny że nie miałem już pieniędzy, sprzedała je swoim koleżkom prawnikom sądząc zapewne że łatwiej im pójdzie z wyeksmitowaniem "dzikiego" lokatora, który bezczelnie odmówił zaplacenia haraczu tej złodziejce! na pohybel wstrętnej babie! niech zgnije w więzieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: oczywiście że jest ! 06.03.07, 10:51 tlusta 9-podbrodkowa sucz z samejbrony. jak na nia patrze to rzygac mi sie chce. chamstwo sie dorwalo do wladzy i zapie.. zlotymi karocami i zre prosiaki na obiad. ubu krol jako zywy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo partia przestepcow w koalicji z partia 06.03.07, 09:51 partia przestepcow w koalicji z partia ludzi zadnych wladzy za wszelka cene - kombinacja, dzieki ktorej zmarnujemy kolejna szanse Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Baba spasla sie na tych warchlakach Leppera, 06.03.07, 09:53 ktore interwencyjnie skupuja? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Baba spasla sie na tych warchlakach Leppera, 06.03.07, 09:55 Kanibalka? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: partia przestepcow w koalicji z partia 06.03.07, 10:55 Polsko ratuj sie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:56 Przestępcą nie jest. Sąd nie wydał wyroku. Trzymając się zwyczajów narzuconych społeczeństwu przez PiSuar twierdzę, że ta pani powinna zmywać naczynia w podrzędnym barze a nie ferować wyroki w Trybunale. Ale cóż, jacy kaczyści, tkie satelity. A na marginesie dodam, że gospodarka kwitnie - bezrobocie wzrosło do 15% Odpowiedz Link Zgłoś
marych Będzie reprezentować w TK interesy Samoobrony.... 06.03.07, 10:03 Będzie reprezentować w TK Samoobronę, tzn tych "uczciwych inaczej"... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestęp 06.03.07, 10:03 pani baginska nie nadaje sie na syndyka upadlosciowego ale nadaje sie owszem na sedziego trybunalu konstytucyjnego.promuje ta pania kryminalista a pan "prezydent"dokona uroczystego jej zaprzysiezenia.tylko w kraju rzadzonym przez kompletnych debili takie numery sa normalne.normalna sprawa jest rowniez to ze pan "premier" wyglasza madrosc w stylu ze socjalizm zostal stworzony przez cholote i dla choloty.jak pamietam socjalizm zostal stworzony przez kapitalistow ale te rozbieznosci w ocenie wynikaja z nieuctwa kurduplowatego premiera.arogancja i prostactwo tego chama staly sie juz norma w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
marych To wstyd, zeby TK był ciałem politycznym!!!! 06.03.07, 10:04 że o "uczciwości" jego sędziów nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestęp 06.03.07, 10:05 pani baginska nie nadaje sie na syndyka upadlosciowego ale nadaje sie owszem na sedziego trybunalu konstytucyjnego.promuje ta pania kryminalista a pan "prezydent"dokona uroczystego jej zaprzysiezenia.tylko w kraju rzadzonym przez kompletnych debili takie numery sa normalne.normalna sprawa jest rowniez to ze pan "premier" wyglasza madrosc w stylu ze socjalizm zostal stworzony przez cholote i dla choloty.jak pamietam socjalizm zostal stworzony przez kapitalistow ale te rozbieznosci w ocenie wynikaja z nieuctwa kurduplowatego ppodajeremiera.arogancja i prostactwo tego chama staly sie juz norma w tym kraju.to moj glos w dyskusji panie administratorze. Odpowiedz Link Zgłoś
okradziony1 Okradziony1: bagnińska była i jest przestępcą! 06.03.07, 10:08 jest złodziejką korzystającą z koślawego złodziejskiego prawa umożliwiającego kradzież "w biały dzień" mnie np. okradła z mieszkania za które ZAPŁACIŁEM w terminie i co do grosika, otrzymałem klucze, odebrałem protokolarnie i zamieszkałem. Ta złodziejka wspólnie i w porozumieniu z jeszcze większym złodziejem Czajką (też sędzia...)ogłosiła upadłość "Unikatu Development" a następnie zażadała aby zapłacić jej JESZCZE RAZ za to samo mieszkanie tylko "trochę więcej".Ponieważ odmówiłem z tej prostej przyczyny że nie miałem już pieniędzy, sprzedała je swoim koleżkom prawnikom sądząc zapewne że łatwiej im pójdzie z wyeksmitowaniem "dzikiego" lokatora, który bezczelnie odmówił zaplacenia haraczu tej złodziejce! na pohybel wstrętnej babie! niech zgnije w więzieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
aczjwg Re: Okradziony1: bagnińska była i jest przestępc 06.03.07, 10:40 Mnie ograbiła - co prawda z dużo mniejszych pieniędzy -ale jako pracownika Unikat Development. Szkoda, że wcześniej nie zwołaliśmy się, bo dziś już prawdopodobnie będzie nie do ruszenia przez parę lat. Ostatni organ Panśtw jakim jest T.K. zostanie przez PT Braci Kaczyńskich zniszczony i sponiweirany takimi osobami. Szkoda, że nikt nie bierze pod uwagę głosu zwykłych ludzi, bo może wtedy doszliśbyśmy do solidarnego państwa. Trudno budować prawo, sprawiedliwość i solidarność z L. Bagińską, która dla tych którzy ją minują będzie jednym wielkim wstydem. Mam nadzieję, że TK sam wyzruci ją ze swego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
qnstie Taaaaak! Koniecznie trzeba ją namaścić. 06.03.07, 10:10 Lechu - wstań i czyń swą powinność! To Twa powinność. To nic, że kobita jest marnej reputacji, Prawdziwa Odnowa wymaga wszak poświęceń. Odpowiedz Link Zgłoś
aczjwg L. Bagińska to wstyd dla T.K. 06.03.07, 10:31 P. Lepper jak zwykle broni skazanych sądowymi wyrokami. Czy źle wykonana praca, podawanie nieprawdziwych danych księgowych jako syndyk, branie pieniędzy przez kilka lat za nic nierobienie, podpisywanie milionowych umów na rzecz europosła Samoobrony to nie jest przestepstwo? L. Bagińska oszukała nie tylko ludzi ale także i Państwo w imieniu którego działała. Pan Lepper doskonale o tym wie, no ale ważniejsza solidarność w prywacie niż sprawiedliwe, solidarne państwo. Mam nadzieję, że nikt w TK nie poda ręki p. L. Bagińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.klosowski przyjrzyjcie sie uwaznie! widzicie 3 wladze IV RP! 06.03.07, 10:49 jaki vicepremier taki sedzia trybunalu... wczoraj widzialem "Jak sie to robi" M. Lozinskiego... No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Lepper, tak samo jak ty ona nie jest przestępcą 06.03.07, 10:54 kto jak kto, ale Lepper lepiej niech się nie wypowiada na takie tematy Odpowiedz Link Zgłoś
short60 Panie Lepper! 06.03.07, 10:56 Jeśli nie jest się przestępcą, to nie idzie się do więzienia (w pana przypadku nawet to się nie sprawdza). Żeby być sędzią, a szczególnie sędzią TK, trzeba czegoś więcej i tego czegoś pańska protegowana nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 To nie durny Lepper lecz Kaczyńscy są odpowiedzial 06.03.07, 10:59 ni za degradację najwyższych urzędów.To oni zaśmiecają swoimi "fachowcami" wszystkie instytucje.Oj długo trzeba będzie sprzątać śmiecie po kurduplach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Zgodnie z Kodeksem Karnym, 06.03.07, 11:00 przestępstwem jest już sam fakt przynależności do zorganizowanej grupy przestępczej. Banda Leppera jest zorganizowaną grupą przestępczą. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Zgodnie z Kodeksem Karnym, 06.03.07, 11:12 Co dopiero zbrojnej (vide Łyżwiński). Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Przypomina mi się 1984 Orwella 06.03.07, 11:01 Tam było np. Ministerstwo Pokoju, które permanentnie prowadziło wojnę z resztą świata, zawierając sojusz to raz z jednym wrogiem, to raz z drugim. Teraz mamy partię Prawo i Sprawiedliwość z nazwy, która permanentnie nagina prawo tak, aby pasowało swoim, a szkodziło innym. Takie prawo i sprawiedliwość, jak pokój u Orwella. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 11:04 Partia ma takich kandydatów,jaka jest sama:Bystry,Golik,Łyżwiński,a wybór p.Bagińskiej na sędziego TK to potwierdza.To się bardzo pięknie komponuje z odnową maralną IV RP Odpowiedz Link Zgłoś