Dodaj do ulubionych

Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą

06.03.07, 09:14

Zdanie kryminalisty Leppera jest tu najmniej istotne.

Obserwuj wątek
    • fraglesi67 Co pan robi z tą Polską, panie Kaczyński? 06.03.07, 09:15
      Kto wpuścił warchoły?
      • premier_hiacynt_wielki Kto wpuscil warchoły??Kłamcy, oszusci Kaczyscy 06.03.07, 09:28
        dodatkowo na salony wprowadzili faszystow

Same sukcesy... IVRP widac wymaga wielu wyrzeczen, musi byc to cos
        niesamowitego...
        • jimmyjazz czy będzie w TK jakiś nie-przestępca? 06.03.07, 09:32
          Widzę że odnowa moralna nabiera rozpędu.
          Lpr - dała orła, który dzięki immunitetowi w TK uniknie przymusowego kontaktu z
          prokuraturą.
          SO - orlica, o podobnych problemach co każdy w samobronie.

Ile płacą w Irlandii na zmywaku?
          • jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:43
            Opcje przestępcze malwersantów i złodziei skupione w PO Sld atakują niezależnych
            i uczciwych sędziów ,by móc mieć wpływ na orzeczenia jak się dzieje w Polsce od
            zakończenia wojny.
            • reset999 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:47
              you stupid woman!
              • jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 06.03.07, 10:56
                G
                Odpowiadasz na :

reset999 napisał:

> you stupid woman!

Grzej do GB na zmywak!
            • sfw Dziękuję za wyjaśnienie :D 06.03.07, 10:55
            • finish1 Re: Jolka czyś ty z szamba wyszła? 06.03.07, 11:04
              Jolka ty zawsze szamba bronisz, chyba w nim siedzisz.
              • jola_z_dywit6 PO Sldowski8 cymbale! Faktów nie zmienisz! 06.03.07, 11:13
                PO jest ugrupowaniem przestępców gospodarczych w nieformalnej koalicji z
                sowieckimi namiestnikami na Polskę.
      • glaba Zbadać powiązania Unikat Delepoment z Kaczorami 06.03.07, 10:14
        i Prominentnymi działaczami PIS, zbadać kto na tej upadłości skorzystał i
        wszystko stanie się jasne.
        • wrojoz Re: Zbadać powiązania Unikat Delepoment z Kaczora 06.03.07, 10:53
          Korupcyjny PiS.
      • wrojoz Re: Co pan robi z tą Polską, panie Kaczyński? 06.03.07, 10:52
        Tragedia.
    • premier_hiacynt_wielki Czarnecki nakradl jako prezes Ruch-u, a TK i tak j 06.03.07, 09:19
      a dyscyplinarnie odwola. PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - PAMIETAJMY tanie panstwo,
      uczciwe...czy mam wymieniac dalsze klamstwa
      • wrojoz Re: Czarnecki nakradl jako prezes Ruch-u, a TK i 06.03.07, 10:52
    • signal Skazaniec Lepper 06.03.07, 09:25
      ocenia co jest stosowne
      • wrojoz Re: Skazaniec Lepper 06.03.07, 10:54
        Zwolnic Leppera, Giertycha i Kaczynskiego. Reszta sama padnie.
    • ksks3 Bagińska - protegowana Leppera 06.03.07, 09:27
      Świadectwo moralności od Leppera - a to dobre.
      Nie ma co gadać o uwarunkowaniach prawnych. Gdyby Bagińska miała trochę
      samokrytycznego spojrzenia na rzeczywistość i chciałaby zachować twarz to
      sama by zrezygnowała. Ale to jest rozwiązanie honorowe a honor to pojęcie
      obce dla pewnych ludzi.
      Światu pokażemy, że w Polsce można się skryć przed odpowiedzialnością karną
      w najwyższym trybunale i niech Żiobro więcej nie pieprzy o sprawiedliwości -
      nie ma do tego moralnego prawa.
      • hh7 Jaka partia takie i prawo , no i sprawiedliwość 06.03.07, 09:30
        Kargulowej ? Och chyba Pawlakowej.
        • wrojoz Re: Jaka partia takie i prawo , no i sprawiedliwo 06.03.07, 10:54
          Precz z PiS.!!!
      • tomasz10012 Szanowni Państwo 06.03.07, 09:33
        Wasze komentarze to nic innego jak "semantyczne nadużycie" - jakby powiedział
        Jaśnieoświecony Prerzydent Najjaśniejszej IV Rzeczpospolitej Jego Maginicencja
        Lech Kaczyński, (a może Świątobliwość)?
    • kalinowski11 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:31
      Ręka rękę myje...
    • zibi1010 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:32
      Fakt-do wyroku jeszcze nie jest..., ale po???
      I to wlasnie sa standarty moralne IV RP - pisdzielce powolaly nie tylko
      kryminalistow i psycholi (jeden z wiekszych i bardziej oczywistych to Antoni) do
      rzadu, teraz jeszcze zabagniaja Trybunal Konstytucyjny "takim czyms"
      Kiedy wreszcie nastana normalne czasy i wszystkie pisuary zawisna tam gdzie ich
      miejsce - w WC?!
    • bloody_rabbit Co zrobi TK? 06.03.07, 09:34
      Mogą wykluczyć Bagińską ze swojego grona.
      • premier_hiacynt_wielki Podejmie stosowne kroki tj. wykluczy ze swojego 06.03.07, 09:36
        grona o czym zapewne Baginska wie, zreszta grunt sie pod tymi tlustymi
        zlodziejskimi nozkami pali sie...
    • krwawy.zenek ma 50% racji 06.03.07, 09:40
      To, że nie jest przestępcą nie ma nic do rzeczy. Istotne jest to, że w
      najoczywistszy sposób nie spełnia wymagań stawianych przed sędziami TK i to
      kończy dyskusję.
      Natomiast Lepper ma rację, że prezydent nie może nie odbierać ślubowania.
      Jeżeli niektórym osobom zabrakło honoru i przyzwoitości, żeby ją nakłonić do
      rezygnacji (o jej honorze i przyzwoitości się nie wypowiadam), to ślubowanie
      złożyć musi, bo sędzią wybrana została. Teraz TK musi ją możliwie szybko złożyć
      z urzędu w postępowaniu dyscyplinarnym. Ot co.
      • 1zorro Lepper tez nie jest przestepca?A pare wyrokow 06.03.07, 09:44
        to pryszcz? Tak rozumujac to ten babsztyl ma jak najlepsze rekomendacje. Bo z
        Samoobrony!
        • okradziony1 oczywiście że jest ! 06.03.07, 10:04
          jest złodziejką korzystającą z koślawego złodziejskiego prawa umożliwiającego
          kradzież "w biały dzień"
          mnie np. okradła z mieszkania za które ZAPŁACIŁEM w terminie i co do grosika,
          otrzymałem klucze, odebrałem protokolarnie i zamieszkałem.
          Ta złodziejka wspólnie i w porozumieniu z jeszcze większym złodziejem Czajką
          (też sędzia...)ogłosiła upadłość "Unikatu Development" a następnie zażadała aby
          zapłacić jej JESZCZE RAZ za to samo mieszkanie tylko "trochę więcej".Ponieważ
          odmówiłem z tej prostej przyczyny że nie miałem już pieniędzy, sprzedała je
          swoim koleżkom prawnikom sądząc zapewne że łatwiej im pójdzie z wyeksmitowaniem
          "dzikiego" lokatora, który bezczelnie odmówił zaplacenia haraczu tej złodziejce!
          na pohybel wstrętnej babie!
          niech zgnije w więzieniu!
          • reset999 Re: oczywiście że jest ! 06.03.07, 10:51
            tlusta 9-podbrodkowa sucz z samejbrony.
            jak na nia patrze to rzygac mi sie chce.
            chamstwo sie dorwalo do wladzy i zapie.. zlotymi karocami i zre prosiaki na
            obiad.
            ubu krol jako zywy.
    • kolargolo partia przestepcow w koalicji z partia 06.03.07, 09:51
      partia przestepcow w koalicji z partia ludzi zadnych wladzy za wszelka cene -
      kombinacja, dzieki ktorej zmarnujemy kolejna szanse Polski.
      • 1zorro Baba spasla sie na tych warchlakach Leppera, 06.03.07, 09:53
        ktore interwencyjnie skupuja?
        • krwawy.zenek Re: Baba spasla sie na tych warchlakach Leppera, 06.03.07, 09:55
          Kanibalka?
      • wrojoz Re: partia przestepcow w koalicji z partia 06.03.07, 10:55
        Polsko ratuj sie.!!!
    • cierpliwy Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 09:56
      Przestępcą nie jest. Sąd nie wydał wyroku. Trzymając się zwyczajów narzuconych
      społeczeństwu przez PiSuar twierdzę, że ta pani powinna zmywać naczynia w
      podrzędnym barze a nie ferować wyroki w Trybunale. Ale cóż, jacy kaczyści, tkie
      satelity. A na marginesie dodam, że gospodarka kwitnie - bezrobocie wzrosło do 15%
    • marych Będzie reprezentować w TK interesy Samoobrony.... 06.03.07, 10:03
      Będzie reprezentować w TK Samoobronę, tzn tych "uczciwych inaczej"...
    • kazik.k Re: Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestęp 06.03.07, 10:03
      pani baginska nie nadaje sie na syndyka upadlosciowego ale nadaje sie owszem na
      sedziego trybunalu konstytucyjnego.promuje ta pania kryminalista a pan
      "prezydent"dokona uroczystego jej zaprzysiezenia.tylko w kraju rzadzonym przez
      kompletnych debili takie numery sa normalne.normalna sprawa jest rowniez to ze
      pan "premier" wyglasza madrosc w stylu ze socjalizm zostal stworzony przez
      cholote i dla choloty.jak pamietam socjalizm zostal stworzony przez kapitalistow
      ale te rozbieznosci w ocenie wynikaja z nieuctwa kurduplowatego
      premiera.arogancja i prostactwo tego chama staly sie juz norma w tym kraju.
    • marych To wstyd, zeby TK był ciałem politycznym!!!! 06.03.07, 10:04
      że o "uczciwości" jego sędziów nie wspomnę.
      • wrojoz Re: To wstyd, zeby TK był ciałem politycznym!!!! 06.03.07, 10:55
    • kazik.k Re: Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestęp 06.03.07, 10:05
      pani baginska nie nadaje sie na syndyka upadlosciowego ale nadaje sie owszem na
      sedziego trybunalu konstytucyjnego.promuje ta pania kryminalista a pan
      "prezydent"dokona uroczystego jej zaprzysiezenia.tylko w kraju rzadzonym przez
      kompletnych debili takie numery sa normalne.normalna sprawa jest rowniez to ze
      pan "premier" wyglasza madrosc w stylu ze socjalizm zostal stworzony przez
      cholote i dla choloty.jak pamietam socjalizm zostal stworzony przez kapitalistow
      ale te rozbieznosci w ocenie wynikaja z nieuctwa kurduplowatego
      ppodajeremiera.arogancja i prostactwo tego chama staly sie juz norma w tym
      kraju.to moj glos w dyskusji panie administratorze.
      • okradziony1 Okradziony1: bagnińska była i jest przestępcą! 06.03.07, 10:08
        jest złodziejką korzystającą z koślawego złodziejskiego prawa umożliwiającego
        kradzież "w biały dzień"
        mnie np. okradła z mieszkania za które ZAPŁACIŁEM w terminie i co do grosika,
        otrzymałem klucze, odebrałem protokolarnie i zamieszkałem.
        Ta złodziejka wspólnie i w porozumieniu z jeszcze większym złodziejem Czajką
        (też sędzia...)ogłosiła upadłość "Unikatu Development" a następnie zażadała aby
        zapłacić jej JESZCZE RAZ za to samo mieszkanie tylko "trochę więcej".Ponieważ
        odmówiłem z tej prostej przyczyny że nie miałem już pieniędzy, sprzedała je
        swoim koleżkom prawnikom sądząc zapewne że łatwiej im pójdzie z wyeksmitowaniem
        "dzikiego" lokatora, który bezczelnie odmówił zaplacenia haraczu tej złodziejce!
        na pohybel wstrętnej babie!
        niech zgnije w więzieniu!
        • aczjwg Re: Okradziony1: bagnińska była i jest przestępc 06.03.07, 10:40
          Mnie ograbiła - co prawda z dużo mniejszych pieniędzy -ale jako pracownika
          Unikat Development. Szkoda, że wcześniej nie zwołaliśmy się, bo dziś już
          prawdopodobnie będzie nie do ruszenia przez parę lat. Ostatni organ Panśtw
          jakim jest T.K. zostanie przez PT Braci Kaczyńskich zniszczony i sponiweirany
          takimi osobami. Szkoda, że nikt nie bierze pod uwagę głosu zwykłych ludzi, bo
          może wtedy doszliśbyśmy do solidarnego państwa. Trudno budować prawo,
          sprawiedliwość i solidarność z L. Bagińską, która dla tych którzy ją minują
          będzie jednym wielkim wstydem. Mam nadzieję, że TK sam wyzruci ją ze swego
          grona.
    • qnstie Taaaaak! Koniecznie trzeba ją namaścić. 06.03.07, 10:10
      Lechu - wstań i czyń swą powinność! To Twa powinność. To nic, że kobita jest
      marnej reputacji, Prawdziwa Odnowa wymaga wszak poświęceń.
    • signal Lepiarz podaj się do dymisji ! 06.03.07, 10:22
      Roman to ma dziś uczynić
      • wrojoz Re: Lepiarz podaj się do dymisji ! 06.03.07, 10:56
        I Kaczynski tez.!!!
    • aczjwg L. Bagińska to wstyd dla T.K. 06.03.07, 10:31
      P. Lepper jak zwykle broni skazanych sądowymi wyrokami. Czy źle wykonana praca,
      podawanie nieprawdziwych danych księgowych jako syndyk, branie pieniędzy przez
      kilka lat za nic nierobienie, podpisywanie milionowych umów na rzecz europosła
      Samoobrony to nie jest przestepstwo? L. Bagińska oszukała nie tylko ludzi ale
      także i Państwo w imieniu którego działała. Pan Lepper doskonale o tym wie, no
      ale ważniejsza solidarność w prywacie niż sprawiedliwe, solidarne państwo.
      Mam nadzieję, że nikt w TK nie poda ręki p. L. Bagińskiej.
    • piotr.klosowski przyjrzyjcie sie uwaznie! widzicie 3 wladze IV RP! 06.03.07, 10:49
      jaki vicepremier taki sedzia trybunalu... wczoraj widzialem "Jak sie to robi"
      M. Lozinskiego... No comments.
    • el_bigos Lepper, tak samo jak ty ona nie jest przestępcą 06.03.07, 10:54
      kto jak kto, ale Lepper lepiej niech się nie wypowiada na takie tematy
    • short60 Panie Lepper! 06.03.07, 10:56
      Jeśli nie jest się przestępcą, to nie idzie się do więzienia (w pana przypadku
      nawet to się nie sprawdza). Żeby być sędzią, a szczególnie sędzią TK, trzeba
      czegoś więcej i tego czegoś pańska protegowana nie ma.
    • szasza7 To nie durny Lepper lecz Kaczyńscy są odpowiedzial 06.03.07, 10:59
      ni za degradację najwyższych urzędów.To oni zaśmiecają swoimi "fachowcami"
      wszystkie instytucje.Oj długo trzeba będzie sprzątać śmiecie po kurduplach.
    • zigzaur Zgodnie z Kodeksem Karnym, 06.03.07, 11:00
      przestępstwem jest już sam fakt przynależności do zorganizowanej grupy przestępczej.

Banda Leppera jest zorganizowaną grupą przestępczą.
      • krwawy.zenek Re: Zgodnie z Kodeksem Karnym, 06.03.07, 11:12
        Co dopiero zbrojnej (vide Łyżwiński).
    • arek64 Przypomina mi się 1984 Orwella 06.03.07, 11:01
      Tam było np. Ministerstwo Pokoju, które permanentnie prowadziło wojnę z resztą
      świata, zawierając sojusz to raz z jednym wrogiem, to raz z drugim. Teraz mamy
      partię Prawo i Sprawiedliwość z nazwy, która permanentnie nagina prawo tak,
      aby pasowało swoim, a szkodziło innym. Takie prawo i sprawiedliwość, jak pokój
      u Orwella.
    • wieslaw1 Lepper: Bagińska nie była i nie jest przestępcą 06.03.07, 11:04
      Partia ma takich kandydatów,jaka jest sama:Bystry,Golik,Łyżwiński,a wybór
      p.Bagińskiej na sędziego TK to potwierdza.To się bardzo pięknie komponuje z
      odnową maralną IV RP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka