tancezr 07.03.07, 09:55 Ja am 100% skuteczności a zaczynałem od 65%. W koncu cos zabawnego ale rowniez sympatycznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xply Re: Dureń ma pieprzyk 07.03.07, 10:26 Ale który dureń? Czy obaj? -- Lepsze gierki Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Pani Jadwigo, nie lepiej było utopić jak jeszcze 07.03.07, 12:06 były ślepe? Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 na emulach tez jest polska gra polityczna Monstry 07.03.07, 14:23 przerobka monsterz - a polega na ustawiania w rzadkach monstrow - po czym nastepuje polityczny pissing i pekaja ich lebki jak puste makowki w rozbryzgach cieczy pochodzacej wprost z pisuaru... heheh... ale gra jest trudna - wiec nie polecam. haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr363 <a href="http://www.cimoszewicz.net/polowanie-na-kaczki.php" targe 08.03.07, 05:28 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
makaron.ifk Odróżnij Galbę od śmiecia? 07.03.07, 09:57 Nie da rady, za dużo cech wspólnych. Odpowiedz Link Zgłoś
galba 100% w pierwszej próbie 07.03.07, 10:11 Szczerze mówiąc nie wiem jak mozna ich mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: 100% w pierwszej próbie 07.03.07, 10:12 Wystarczy nie oglądać telewizji, a wiedze o swiecie czerpać ze żródeł czytanych i słuchanych Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ja prawie nie oglądam TV 07.03.07, 10:14 Ale wystarczy zobaczyć ich raz i, jeśli się jest spostrzegawczym, to nie można mieć najmniejszych wątpliwości który jest który. Mają bardzo wyraźne cechy indywidualne, które widać już na zdjęciach z czasów ich kariery filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
makaron.ifk Ja też nie rozumiem, jak mógłbyś ich pomylić. 07.03.07, 10:21 Gdybym co miesiąc odbierał od nich kasę i dodatkowo wyprowadzał kota, to też nie miałbym problemów. www.90stopni.net/wszystko-czyli-nic/cala-prawda-o-galbie.html Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ty naprawdę masz problem 07.03.07, 11:30 I niestety tym problemem jestem ja... Wiem, że jestem ponadprzeciętnie inteligentny. A i innych zalet nie da się przecenić... Ale żeby od razu mniej "dorobieni" popadali w taką obsesję na moim punkcie? Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: Ty naprawdę masz problem 07.03.07, 13:23 Kompleks wyższości jest uzewnętrznieniem ukrytego w podświadomości kompleksu niższości. A do tego ta tania swada i wątpliwe riposty. Robi to dość mizerne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ty naprawdę masz problem 07.03.07, 15:18 galba napisał: > I niestety tym problemem jestem ja... Wiem, że jestem ponadprzeciętnie > inteligentny. ************************************ To, co masz wpisane w dowodzie w centymetrach, to wzrost, nie inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Z bliżniakami Polakami miałbym mniejszy problem.. 07.03.07, 14:02 Tu jednak tylko 80%.. No..., ale gdyby byli Murzynami wynik byłby jeszcze gorszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Z bliżniakami Polakami miałbym mniejszy probl 07.03.07, 14:07 oraz w przypadku, gdyby w trakcie testu śpiewali hymn.. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Ya 07.03.07, 10:14 Nie ma po co. Obydwaj slabi i szkodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
makaron.ifk A do kogo podobny jest Galba? 07.03.07, 10:22 www.90stopni.net/wszystko-czyli-nic/cala-prawda-o-galbie.html Odpowiedz Link Zgłoś
ania1023 zobacz tu 07.03.07, 10:24 ty odroznij!!!!!!!!!! durnie1.patrz.pl/ durnie2.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: zobacz tu 07.03.07, 10:26 nie rozumiem jaki ludzie mają problem?? przeciez to są zupełnie rózne twarze. jak ktos tego nie widzi to ma gały a nie oczy. Nie rozumiem tego konkursu. dla mnie to karnowscy są podobni ale tez nie tak żeby ich mylić ale kaczyńscy? żaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
basiunette 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Yahoo 07.03.07, 10:26 rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Yahoo 07.03.07, 10:29 tancezr napisał: > Ja am 100% skuteczności a zaczynałem od 65%. W koncu cos zabawnego ale > rowniez sympatycznego. na całym świecie trwają spory n/t ewolucji a Giertychy poddają ją w wątpliwość. a tu mamy doskonałe egzemplumy, na których można przeprowadzać eksperymenty ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe do Zoo Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Zadupie ma swoje 5 minut! Przypomnial mi sie ten.. 07.03.07, 11:03 caly Weglarczyk jak pisal o kandydatach do prezydentury w USA i uniesiony zachwytem pisal ,,Go Rudy go". Teraz widac, ile dla jankesow ma znaczenia zdanie takiego frajera z zadupia. Tekst ,,Poles have finally been given a political game they enjoy: an online test in which they have to spot the difference between the country's identical twin leaders, President Lech Kaczynski and his prime minister brother Jaroslaw." jest pelen pogardy i traktowania polaczkow jak glupich kretynkow do ktorych poziomu umyslowego nareszcie ktos dostosowal gre w rozroznianie dwoch karlow! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek778 Re: Zadupie ma swoje 5 minut! Przypomnial mi sie 07.03.07, 11:33 Po cóż miałbym odróżniać DŻUMĘ od CHOLERY? Nie lepiej poczekać aż obaj wylądują na śmietniku historii?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
london13 65% i ni chu chu wiecej!! 07.03.07, 11:18 ciekawe jakie wyniki maja kaczynscy? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ja ich rozpoznaję po mlaskaniu ! 07.03.07, 11:22 Każdy z nich mlaska inaczej, chociaz tak samo ochydnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Czy 80% to dużo? 07.03.07, 11:23 Raz tylko to robiłem i nie zamierzam powtarzać, zastanawiam się jaki to jest wynik. :) Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Czy 80% to dużo? 07.03.07, 11:42 kaczka_prostaczka napisał: > Raz tylko to robiłem i nie zamierzam powtarzać, zastanawiam się jaki to jest > wynik. :) Mam nadzieję, że niezły, bo ja też miałem 80%. Gdyby zdjęcia były ździebko wyraźniejsze, byłoby łatwiej odróżnić "kaczorka Pyzatka" od "kaczorka Pryszczatka". Odpowiedz Link Zgłoś
lynxu a moje 55%? 07.03.07, 12:25 nie pamiętam czy na onecie czy gdzieś indziej ale wyszło mi 55%. generalnie to raczej zaskakujące bo polityką się interesuję i w telewizji ich raczej rozpoznaję. ogólnie mego wyniku się nie wstydzę... tym bardziej ze obie funkcje należą do jednej osoby a drugi tylko melduje wykonanie zadania... jest różnica który? Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: Czy 80% to dużo? 07.03.07, 11:56 Chyba nieźle. Ja przy 3 podejściach miałem 85, 95, 100, a wydawało mi się że dziś nie mam problemów z ich odróżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna24 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Yahoo 07.03.07, 11:26 Rozróżniam ich w 80%. Ale nie wiem czy to jest powód do dumy:P Odpowiedz Link Zgłoś
frankk Re: 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Ya 07.03.07, 11:33 100% i to za pierwszym razem... pikuś. Lechu jest bardziej glutowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
czynnikmiarodajny Prawidłowości w percepcji wroga 07.03.07, 11:56 Ciekawym zjawiskiem socjologicznym jest korelacja pomiędzy poglądem, że nie ma różnic między Kaczyńskimi a poglądami politycznymi, w tym przypadku niechęcią wobec PiS. Wróg jest, jak się wydaje zawsze homogeniczną masą wśród której trudno wyróżnić jakieś cechy osobnicze. Po tym teście on-line zadał bym jeszcze pytanie o poglądy polityczne i skorelował z wynikiem testu. To byłby wkład do psycholohii politycznej. Na wojnie też żolnierze nie powinni rozróżniać pomiędzy wrogami i widzieć w nich ludzi bo mają więcej problemów ze strzelaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Na Onecie też mają z tym problem 07.03.07, 11:54 Póki co artykuł o spotkaniu Prezydenta Lecha z Juszczenką opatrzone jest zdjęciem Premiera Jarosława (nie powiem podpisane prawidłowo:)) więc to chyba coś więcej niż tylko kwestia podobieństwa. wiadomosci.onet.pl/1498749,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A ja nie potrafię odróżnić braci Kaczyńskich 07.03.07, 12:02 od Leppera i dobrze mi z tym. Zresztą, Historia również nie będzie robić między nimi różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Ya 07.03.07, 12:37 Ciężko jest HOŁOtE rozróżnić,jeden z HOLOTY ma dwie brodawki na ryju,drugi to flejt i gudłaj kochajacy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Ya 07.03.07, 12:40 Za pierwszym razem stuknęłem 100%. Gorzej byłoby gdyby zaprezentowane zostały zdjęcia z okresu młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
lechaleksanderkaczynski rozumiem, że autorem strony jest pracownik GAZETY. 07.03.07, 12:39 widzę, że gazeta.pl na siłę lansuje takie dno... fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Rozumiem, że autorem strony jest pracownik GAZETY 07.03.07, 13:59 lechaleksanderkaczynski napisał: Rozumiem, że autorem strony jest pracownik GAZETY Oczywiście, że pracownik "Gazety Wyobrczej", przy tym żyd, niemiec, pedał, liberał, ubek i postkomuch. Tylko "UKŁAD" mógł wymyśleć tak paskudną prowokację!!! To napewno kontratak tajemnego układu po ostatnich "sukcesach" rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Rozumiem, że autorem strony jest pracownik GA 07.03.07, 14:03 Proponuje inna zabawe, znacznie trudniejsza: Czy mozna odroznic oficera WSI od oficera GRU? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Zamiast wypisywac bulwarowe glupstwa, moze by tak 07.03.07, 14:30 GW przypomniala o 10 rocznicy smierci A. Osieckiej? O tym w portalu ani slowa. Wazniejsze jest dopieprzanie Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiob1 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Yahoo 07.03.07, 14:51 To proste!Hołota jest bardziej wymowny a dureń ma narośl. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph 'Rozróżnij Kaczyńskich' głównym tematem na Yahoo 07.03.07, 15:23 Za pierwszym podejściem 80% :) Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 inteligencja ???zarozumialosc !!!!!! 07.03.07, 16:08 galba: Wiem, że jestem ponadprzeciętnie inteligentny. A i innych zalet nie da się przecenić... Ale żeby od razu mniej "dorobieni" popadali w taką obsesję na moim punkcie? --------------------------------------- ojciec szedl na wojne i ciebie i Kaczynszczyzny nie dokonczyl Odpowiedz Link Zgłoś