douglasmclloyd W koncu ktos powiedzial prawde o naszych gwiazdach 07.03.07, 16:06 Tego badziewia nie da sie ogladac. Filmy robi sie tylko po to, zeby spalic "mahoniowe" dekoracje i zgarnac kase z odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
erpell Re: Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:15 szkoda ze tak wybitny aktor wykazal sie tak wielkim brakiem klasy. odejsc na emeryture moze kiedy chce, ale musi pamietac ze to marne kino na ktorym przy okazji pozegnania zaczal wieszac psy, przez lata wspoltworzyl. wzial sie za krytyke swojej branzy dopiero po tym jak pozarabial troche kasy w kazdym mozliwym typie szmiry, lacznie z telenowelami, uprzednio zabezpieczywszy sie finansowo udzialem w reklamach. gdyby takie deklaracje zaczal skladac zebrowski, ktory nigdy sie nie znizyl do udzialu w watpliwych artystycznie przedsiewzieciach, mialby do tego moralne prawo. kondrat jest tylko zalosny. jesli chce sie poswiecic na pelnym etacie alkoholizmowi, dlaczego dorabia do tego ideologie? Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:19 szkoda... chyba najlepszy polski aktor... no ale coz... milej emerytury... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa-bez-szyi Re: Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:20 a ja nie znosze, jak ktos nazwisko Marka KonDRata przekreca na "Konrad" - naprawde w tylu juz filamch zagral i swietne role, ze wypadaloby nauczyc sie wreszcie jak brzmi Jego nazwisko - szczegolnie, gdy ktos wypowiada sie na Jego temat...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sara.c Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:35 No coż, trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejśc:) Odpowiedz Link Zgłoś
sara.c Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:36 No coż, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejśc..... Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:43 nie ma co konczyc bo nie byl aktorem. aktorzy to zapasiewicz, holoubek, gajos. Odpowiedz Link Zgłoś
hebelek57 Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 16:50 Toż to wielka strata dla polskiej kinematografii !!! Panie Marku proszę w swoim i chyba nie tylko o połączenie sztuki aktorskiej ze sztuką winiarską.Przecież jest Pan nam ( rówieśnikom ) niezbędny aby jakoś móc żyć w tym szalonym okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 17:06 obecne kino polskie jest podobnej jakości jak polskie wino. i dlatego się kondratowi nie dziwie. mógłby jednak darować sobie te dyrdymałki o winie "..Moje życie teraz to wina ...". Picie , produkcja czy handel ? troche żenujące. a najlepsza (no, może najbardziej znana) jego rola to Kania w CK Dezerterach. I basta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 to nie jego wina że to pijaczyna 07.03.07, 17:23 to nie jego wina że to pijaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: to nie jego wina że to pijaczyna 07.03.07, 17:23 totypoeta? abba15 napisał: > to nie jego wina > że to pijaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 to nie jego wina że to pijaczyna 07.03.07, 18:13 mojo.risin napisał: > totypoeta? ja poeta ty łachmyta nie powiem witam gdy łachmyta pyta pozostanę nieodgadniony dla twej ciekawości niezaspokojonej Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: za dużo spożywa 07.03.07, 17:49 pochylmy sie nad człowiekiem, ostatecznie: wszyscy jesteśmy chrystusami evident napisał: > sił już brak Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 długo nie poużywa kto za dużo spożywa 07.03.07, 18:16 mojo.risin napisał: > pochylmy sie nad człowiekiem, ostatecznie: wszyscy jesteśmy chrystusami > jednemu tak się wydawało to go pogotowie zabrało! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: za dużo spożywa 07.03.07, 17:59 A Wam, za przeproszeniem, żal dupę ściska? Polacy to jednak strasznie zawistny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: za dużo spożywa 07.03.07, 18:26 a jaki jest powód tego naszego dupościsku ? wyjaśnij bo z kontekstu to nie wynika. kropkacom napisała: > A Wam, za przeproszeniem, żal dupę ściska? Polacy to jednak strasznie zawistny > naród. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: za dużo spożywa 07.03.07, 18:38 > a jaki jest powód tego naszego dupościsku ? To Ciebie ściska więc chyba wiesz najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Re: Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 18:12 Lubię aktorstwo Marka Kondrata,ale tez szanuję jego decyzję.Zresztą jego ocena polskiego kina jest mi bliska.Dużo szczęścia Panie Marku. Odpowiedz Link Zgłoś
abovetopsecret Aktor reklamowy 07.03.07, 18:12 Widocznie lubi tylko grać w reklamach i taki z niego aktor:) ufoworldnews.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
panzer_faust Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 18:36 oj, biedactwo, zbulwersowane i zdruzgotane... ciekawe, czy skonczy tez z reklamowkami... Odpowiedz Link Zgłoś
coolebaca nogą rusza. boli 07.03.07, 18:50 a cieszący sie uznaniem miedzynarodowym festiwal filmow dla dzieci Ale kino! - polecam dzieciatym poznaniakom Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Ojej; szkoda, to swietny aktor ! 07.03.07, 19:27 Zycze Pani powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia5 Re: Marek Kondrat kończy z aktorstwem 07.03.07, 19:53 Przecież to/podobno/ schizofrenik i ma takie prawo, aby kończyć to co zaczął..znałam takich..jest uczciwy..ale szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Jarosław Kaczyński - kończę z polityką. 07.03.07, 22:29 Ehh, marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Szacunek Panie Marku - w Polsce nie ma w czym grać 07.03.07, 23:03 A Pan już się nagrał i nie ma się co spalać. Lepiej napić się winka i posłuchać dobrej muzyki. Rozumiem doskonale Pańską decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
szito koncz Wasc - wstydu oszczędź! 07.03.07, 23:45 Coz to za deklaracje?! Zawodowy aktor - to profesjonalista, ktory GRA, bo takie jest jego profesja. Ma Pan szczescie mogąc wybierać w rolach. Rozumiem niezgodę na bylejakośc - ale niezgoda - to nieprzyjecie roli. I tyle. To wszystko. A Pan nam tu ..jakies patetyczne hece... Odpowiedz Link Zgłoś
fefik77 Marek Kondrat kończy z aktorstwem 11.03.07, 19:48 Bardzo lubię Pana Marka. Jest świetnym aktorem. No i lubi wina tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Samozwaniec1-jak pieknie wyreczasz z perswazji 11.03.07, 23:48 Zgadzam sie z Toba! Dodalabym Ala Pacino. No i de Niro moglby POUCZYC pana Marka.Skromnosci. Odpowiedz Link Zgłoś