adas313 07.03.07, 19:48 Ktoś chce coś dodać o odnowie moralnej i oczyszczaniu państwa przez obecną koalicję? Chętnie poczytam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojo.risin i znów nie stanie sie nic 07.03.07, 19:50 i znów nie stanie sie nic. przyjdzie lepper do premiera, złoży wyjaśnienia, spojrzą sobie głęboko w oczy i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Bedzie reprymenda!!! 07.03.07, 19:56 Nie wiesz jakie to straszne? Najnowszy, scisle tajny projekt ministerstwa sprawiedliwosci przewiduje zreszta uwolnienienie czesci wiezniow z wiezien i zastosowanie wobec nich "meskiej rozmowy z premierem" i "reprymendy". Pomysl tylko co mozna zrobic z tyloma pustymi celami. Ilez mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Bedzie reprymenda!!! 07.03.07, 20:00 Mamy IV kategorii premiera, będzie Leppiej, lecz nie tera! Kartoflany siadł na jaju, pewnie się wykluje w raju, taka upierzona, ukaczona, monoPolska wymarzona. W koło bieda, wszystko Piska. Liberałom co złe wciska. Siedzi, siedzi w czarnym fraku, czeka, czeka na buraku. Ciągnie, ciągnie tego flaka, zamiast jajec ma buraka. Tak Solidarności zdrajca burakiem zastąpił jajca. Sieje pod zaprzeszłe plony, daje obietnic miliony. Poczęcie ma w depozycie, ukochał władzę nad życie. Oczywiście i siebie kocha, a liberał, Żyd wynocha ! Tak zamiast Solidarności mamy układ podłości! Katoland wzięty prawie wspak doprowadza do dna lokat i jeszcze podziała klecha, co zamiast wiary dał Pecha. Kto w prawie i solidarności wypalony, ciągnie z dietami do Szamboobrony! Jeśli to ma być poezja, wierszyk to wyjaśniam: mądrzysz się jak kaczy głąb, a to przecież protest song! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Kryj sie kto może ! Reprymenda będzie !!! aaaa!!! 07.03.07, 20:24 Ratunku! Po wielkiej repry Mendzie małej nikt tego nie przetrwa! --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll partia chciwych i lubieżnych knurów 07.03.07, 20:29 cóż, widać "enetelktualista" kaczyński cierpi na "kompleks parobka" i bratanie się z lepperem i jego bandą sprawia mu dziwną radość... olej.to/ mówi się trudno i czeka się na koniec tej perwersyjnej miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz nie pierwszy raz, niczego to nie zmieni. 07.03.07, 20:34 W So są już ludzie skazani za fałszowanie list wyborczych. I co? Coś się zmieniło? Komuś odebrano mandat? takie prawo i sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
rymi Re: nie pierwszy raz, niczego to nie zmieni. 07.03.07, 20:58 okazuje się teraz, że największą zbrodnią jest dwudniowe spóźnienie przy złożeniu oświadczenia majątkowego małżonka Pani HGW. Reszta jest dozwolona (oczywiście w ramach koalicji). Innych (łże-elity i opozycję) prawo obowiązuje i surowo ukarze. Niech żyje odnowa moralna! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: nie pierwszy raz, niczego to nie zmieni. 07.03.07, 21:31 Różne miary: po profesorze prawa można się spodziewać skrupulatnego przestrzegania prawa w detalach, a po bandzie z SamooBrony - czegoś wręcz przeciwnego ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: nie pierwszy raz, niczego to nie zmieni. 08.03.07, 00:07 adas313 napisał: > Różne miary: po profesorze prawa można się spodziewać skrupulatnego > przestrzegania prawa w detalach, a po bandzie z SamooBrony - czegoś wręcz > przeciwnego ;o) ale koalicja musi trwać aby raz na zawsze zakończyć ten UKŁAD i tę wstrętną III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 czytelnicy ujawniają 08.03.07, 00:42 czytelnicy ujawniają: pomówienia bufetowej HGW były na wybiórczej tylko przez dwie godziny, podczas gdy na innych portalach pół dnia. Czytelnicy ujawniają, że info o tym, że protesty ekologów mogą wstrzymać budowę dróg w Polsce i spowodować niewykorzystanie na ten cel srodków unijnych było na GW tylko przez godzinę. GW ujawnia, ze lepper złapał się za wacka - info na ten temat będzie na pierwszej stronie portalu przez 48 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: Bedzie reprymenda!!! 07.03.07, 20:35 Jedna możliwość nasuwa się sama. Trzeba tę całą hołotę z SamejBrony, jak proroczo raczył to zauważyć ojciec Narodu - wsadzić do pierdla! Powinni się wszyscy pomieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
giezeta Re: i znów nie stanie sie nic 07.03.07, 20:49 Jakem starsza pani to cisną mi się pod palce same inwektywy i to nie z tych które dzieci mogą słuchać!! Wybaczcie mi spowiedź: jak idiotka głosowałam na Prawo i Sprawiedliwość. A teraz widzę, ze głosowałam na Bezprawie, Niesprawiedliwość i Niemoralność. JUŻ MAM DOŚĆ AFER, PRZEKRĘTÓW, BRUDÓW Odpowiedz Link Zgłoś
kp7 no i co z tego? 07.03.07, 19:50 Nie ma takiego świństwa, którego Kaczyńscy nie łykną Odpowiedz Link Zgłoś
cx1970 Re: no i co z tego? 07.03.07, 19:52 kp7 napisał: > Nie ma takiego świństwa, którego Kaczyńscy nie łykną a to oni z połykiem sie bawią Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik to jest moja jedna rozmowa z prezesem, szczerze .. 07.03.07, 20:04 AL: Czyli pani z grupą pięciu osób, czyli razem sześć osób, pani chciałaby wstąpić do PiS-u, a oni do tamtego klubu albo zakładają inne koło, to dobrze, jakie są oczekiwania? RB: No tak jak powiedziałam. AL: Czyli co? Sekretarz stanu w ministerstwie rolnictwa, tak? RB: I to natychmiast. AL: Wie pani, to żaden problem, bo my mamy mnóstwo wolnych stanowisk, znaczy mnóstwo, to nie ma żadnego problemu z tym, a te pozostałe osoby? www.satyr.pl/html/nius/Renata_Beger_negocjuje_z_Adamem_Lipinskim_-_tvn_-_teraz_my/51 Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: no i co z tego? 07.03.07, 19:53 to sie nazywa uprawianie polityki "z połykiem"? kp7 napisał: > Nie ma takiego świństwa, którego Kaczyńscy nie łykną Odpowiedz Link Zgłoś
psi Re: no i co z tego? 07.03.07, 19:56 kp7 napisał: > Nie ma takiego świństwa, którego Kaczyńscy nie łykną U mojej ciotki na przedmiesciach Ciechanowa były dwie kaczki co łakomie wciągały nawet to co świniak, nie mowiąc o kurach, nie chciał żreć. Olbiś Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: no i co z tego? 07.03.07, 20:03 > Nie ma takiego świństwa, którego Kaczyńscy nie łykną Nic dziwnego, że potem są niedyspozycje i odwoływanie wizyt zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: no i co z tego? 08.03.07, 00:42 "Nic nie poradzisz bracie mój...gdy na tronie ........" Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Panie premierze, czas na reprymende!!! 07.03.07, 19:52 Trzeba przestepcow objac czujnym spojrzeniem premiera zeby az zadrzeli. Niech pan z nimi przeprowadzi meska rozmowe. Niech wiedza jak straszne jest bycie przestepca w IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Ile mozna tych afer Samoobrony ??????????????? 07.03.07, 19:54 Szambo w Samoobronie. jak zwykle w minionych 18 miesiacach,srednio co ein miesiąc wybucha afera w Szamboobronie: gwałty,pedofilskie historie z przeszłości posłów..,płacenie obsługującym ogierów z Samoobrony prostytutkom pieniędzmi ze składek,lewa kasa zbierana od kandydatów,weksle,matactwa przy przetargach, no jasna cholera,nie ma dnia bez afery ! czy ja krucafuks mogę zjeśc spokojnie kolację zeby mi znowu Mulat nie pluł z ekranu na talerz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Ile mozna tych afer Samoobrony ?????????????? 07.03.07, 19:58 ciekawe czy reżimowa TV poda tą informacje? gilu33 napisał: > Szambo w Samoobronie. > jak zwykle w minionych 18 miesiacach,srednio co ein miesiąc wybucha afera w > Szamboobronie: gwałty,pedofilskie historie z przeszłości posłów..,płacenie > obsługującym ogierów z Samoobrony prostytutkom pieniędzmi ze składek,lewa kasa > zbierana od kandydatów,weksle,matactwa przy przetargach, no jasna cholera,nie > ma dnia bez afery ! czy ja krucafuks mogę zjeśc spokojnie kolację zeby mi > znowu Mulat nie pluł z ekranu na talerz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Ile mozna tych afer Samoobrony ?????????????? 07.03.07, 19:59 Jak to? A dzialania zapobiegawcze premiera? A grozne spojrzenie? A kiwanie palcem? A meskie rozmowy? Chyba nie chcesz powiedziec, ze premier ma zupelnie gdzies co robi SO? Albo, ze sie cieszy, ze przynajmniej media pisza o SO a nie o przekretach w PiS? To niemozliwe. Ty czlonkiem ukladu jakiegos chyba jestes. Zupelny brak wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Ile mozna tych afer Samoobrony ?????????????? 07.03.07, 21:25 Wiara to jedno a matactwa i oszustwa Samoobrony to drugie.A premierowi nie wierzę i basta.On nie mysli o przyszłości tylko grzebie sie w brudach przeszłosci,chyba sprawia mu to satysfakcję erotyczną..Gdyby Kaczynski Jarosław wlożyl 1/100 tej energii którą wkłada w rycie w szambie agentów i wyimaginowanego układu,w rozwiązanie wszystkich afer koalicjanta,myślę,że dawno połowa posłów Szambobrony gniłaby w wiezieniu.Gdyby tyle energii ile PIS wkłada w opluwanie Gronkiewicz-Waltz włożył w aferę np.lewej kasy przedwyborczej SZO,itd,itd.Dochodzenie w tej sprawie wleze sie i wlecze,moge sobie wyobrazić co byloby gdyby to komitet wyborczy PO wywinął taki numer..Boże,juz slyszę ten jazgot w TV i widzę tysiące wpisów na forach internetowych pisowskich aparatczyków typu galba,presentation,junkier itp grafomanów.Sprawa KRUS rozejdzie się po kościach..,bo jednej rzeczy Kaczyński nie zrobi na pewno : władzy raz zdobytej nie ODDA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bevote Pan Profesor Lepper to zagadka dla Lechujarkow? 08.03.07, 03:57 W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, którybył ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało,że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". Odpowiedz Link Zgłoś
diwa_z_jelit to żaden news... 07.03.07, 19:55 nuuuuda... (ziew). Jakby napisali że Samoobrona coś uczciwie zrobiła - to dopiero by był news! A tak...? kolejny przekręt, szwindel, za tydzień przyschnie bo głosy w Sejmie potrzebne budowniczym IV RP (a może to już wpół do piątej?) Odpowiedz Link Zgłoś
czad_komando Sprawę uważam za zamkniętą! 07.03.07, 20:02 No. Rozejść się obywatele, sprawa jest zamknięta, proszę się nie tłoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
slupca GW ujawnia: Samoobrona - poparcie dla kandydata... 07.03.07, 20:00 Budner to złodziej, pisała o tym prasa lokalna: www.slupca.com.pl/index2.php?tekst=true&id=16944&seng=on Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: GW ujawnia: Samoobrona - poparcie dla kandyda 07.03.07, 20:02 LOL, a jak tam Begerowa? Jaka to byla jej linia obrony? ze to nie ona falszowala i nie ona zanosila te listy do podpisu tylko jej asystent? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: GW ujawnia: Samoobrona - poparcie dla kandyda 07.03.07, 20:08 Żadna rewelacja. W SO większość ma coś na sumieniu. Wyłudzone kredyty, fałszywe podpisy, upadłości, defraudacje, gwałty, pedofilia itp. itd. W byciu wpsółkoalicjantem najlepszego od 89 roku rządu i tworzeniu nowej, lepszej, moralnej RP wcale to nie przeszkadza. Nie wyobrażam sobie wału, który spowodowałby zerwanie koalicji z SO. Tuż przed wyborami owszem, ale nie teraz.. Zatuszuje się sprawę, ew. wyjaśni tak, żeby nic nie wyjaśnić, poleci jakiś kozioł ofiarny (to tylko w przypadku poważnego przekrętu) i kartoflano- buraczana koalicja będzie trwać. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Doprawdy nie rozumiem sensacji... 07.03.07, 20:00 ...toż to zgodne z ideą 4RP. O co tyle krzyku...? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.i "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 20:01 oni bez oszukiwania by nie przeżyli Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 20:12 Ja bym pozamykal tych, ktorzy podpisywali inblanco. A partia do delegalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzomilywlasciciel Działania koalcji przebiegają w myśl staropolskiej 07.03.07, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Czy cyrk można nazwać sejmem? 07.03.07, 20:23 Niestety nie można.Ale Sejm w całej rozciągłości tego znaczenia możemy nazwać cyrkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: "GW" ujawnia. 07.03.07, 20:26 Łyżwa godnie zastąpi kacafka....hi hi hi hi........... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Pani Renata nie będzie już taka osamotniona. 07.03.07, 20:35 Rewolucja moralna pisuarowych towarzyszy niech żyje!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 galba i palestrina 2005 07.03.07, 20:37 z pewnoscia juz siedzą na egzekutywie KC i czekają na wytyczne Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: galba i palestrina 2005 07.03.07, 21:28 jeśli nie teraz, to z rańca samego,kole 7.00 sfora pisowskich aparataczyków z Galbą na czele rozpocznie swój dzionek jazgotem i ujadaniem.Jak to kundelki na porannym spacerze kiedy zobaczą dużego psa ... Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandy 07.03.07, 20:42 Takie rzeczy to można bezkarnie robić tylko w IV RP. A miało byc tak dobrze, sprawiedliwie, moralnie i solidarnie. Teraz widzimy jak jest, słyszymy i czujemy.Odczuwamy również szczególnie my emeryci na własnej skórze. Jeszcze nigdy, nawet za komuny nie było tak żle w szpitalach, przychodniach itd. Przecież byłem wiele razy w szpitalu i wiem. Straszne rzeczy się teraz dzieją. I co mi z tego, że rząd się chwali,że gospodarka dobrze się ma, kiedy normalny człowiek tego nie odczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 20:45 ciekawe który to z przyjaciół Leppera albo Maksymiuka pomagał panu Kąckiemu w pisaniu artykułu. Może Anetka muza była ??? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandy 07.03.07, 21:27 Na temat Maksymiuka dużo ciekawszy był artykuł w Dzienniku o fundacji "Pro civili". Padały w nim zwroty "WSI" oraz "mafia sycylijska". Odpowiedz Link Zgłoś
impetor "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 20:45 nic dodać nic ująć ten typ tak ma. Jak dostaje się do władzy tak ją sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 20:52 ciekawe co sie stało, że GW zrezygnowała z codziennego serialu o ojcu Rydzyku i RM, zastępując ich Lepperem i sp. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandy 07.03.07, 21:27 > ciekawe co sie stało, że GW zrezygnowała z codziennego serialu o ojcu Rydzyku i > RM, zastępując ich Lepperem i sp. ???? Przecież to ta sama banda. Odpowiedz Link Zgłoś
eetteerr PIS PO SLD i jak widze samoobrona 07.03.07, 20:54 Też mi nowina heheheheh ubaw ubaw po pachy naprawdę nie mogę sie powstrzymać od śmiechu PO SLD I Ci prawie sprawiedliwi w moim mieście również zbierali podpisy przed wyborami na kartach in blanco albo weźcie za łby resztę partii albo przestańcie chrzanić proszę bo zmienię wasze rss na jakieś inne żenada Odpowiedz Link Zgłoś
rymi Re: PIS PO SLD i jak widze samoobrona 07.03.07, 21:13 Na pewno Ziob-zero wziął by za łby PO i SLD ale jeden z koalicjantów też tak zrobił więc sprawa będzie miała ukręcony łeb... eetteerr napisał: > Też mi nowina heheheheh > ubaw ubaw po pachy naprawdę nie mogę sie powstrzymać od śmiechu > PO SLD I Ci prawie sprawiedliwi w moim mieście również zbierali podpisy przed > wyborami na kartach in blanco albo weźcie za łby resztę partii albo przestańcie > chrzanić proszę bo zmienię wasze rss na jakieś inne żenada Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "GW" ujawnia. Samoobrona - poparcie dla kandyda.. 07.03.07, 21:03 martwe dusze to nie wymyślił janusz makysmiuk tylko mikołaj gogol Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Re-wo-luc-ja! Mo-ral-na! 07.03.07, 21:13 Niech żyje IV RP!! (byle krótko) Odpowiedz Link Zgłoś
buszek3 po Lepperze/Giertychu GW popelni harakiri ??? 07.03.07, 21:18 bo o czym jeszcze beda pisac? te dwie postacie i ich partie wupelniaja obficie lamy GW... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Wyborcy Samoobrony i tak kandydatów w większości 07.03.07, 21:32 nie znają. Głosują konkretnie na ta partię wiec co za różnica czy na tych listach poparcia były nazwiska czy też nie? Odpowiedz Link Zgłoś