dthea Rydzyk grozi PiS 13.03.07, 14:00 Ojciec Rydzyk ma racje, nie mozna mowic perfumeria o takim szambie jak Radio Maryja (nie powinien sie czuc obrazony uzywam przeciez slow ktorych on uzywa krytykujac innych!!!!). Ojciec Rydzyk nie powinien sie tak zacietrzewiac bo to porzadnemu Katolikowi nie przystoi. Ja osobiscie chcialabym wiedziec jak Radio Maryja pomaga wielodzietnym rodzinom (mam namysli pomoc finansowa) i samotnym Matkom. Wedlug mnie to ktos powinen wyslac Ojca Rydzyak na rekolekcje duchowe, bo on chyba zapomnial jak wazna cnota jest skromnosc. Pycha bijaca z jego twarzy jest przygnebiajaca, nie tak wygladali Ksieza ktorzy uczyli mni religii! Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 Rydzyk grozi PiS 14.03.07, 14:14 Ojciec Rydzyk ma racje. PIS niech wreszcie myśli po Polsku i dla Polski a nie słucha porażonych parchem czerwonych chamów a ma ich wśród swoich od pyty. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1003 Rydzyk grozi PiS 16.03.07, 09:54 PO nie zmieniaj zdania! Nie bój się, zaryzykuj i nie ulegaj głośnej presji ultraprawicy.Dlaczego ona nie chce referendum? Bo wie, że przegra,bo wiekszość jest rozsądna,bo zastanawia się, co będzie z badaniami prenatalnymi (a jak ich nie będzie, kto zajmnie sie rzeszą nieuleczalnie chorych), z zapłodnieniem in vitro, chorymi kobietami w ciąży, a potem jeszcze bardziej chorymi matkami (lub sierotami, które zostawią)i kto opłaci psychiatrów leczących ofiary gwałtow.PO broń obecnego, i tak surowego prawa, a zyskasz w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
anszyd1 Rydzyk grozi PiS 16.03.07, 21:06 Zapewne szeroko prezentowane sprawy związane z działalnością seksualną biskupów wśród kleryków w Poznaniu, Włocławku, czy Płocku to wg o.T. Rydzyka to perfumeria, czy tak? Proszę o odpowiedź z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś