maledetta Re: Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 10:02 też mi się wcale nie podoba... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Az tak zle z innymi Polkami? 11.03.07, 10:11 Baba po prostu odnalazla sie w warunkach i zrealizowala przecietna kariere. Zadna przebojowosc w tamtejszych warunkach, troche pracowitosci, troche konsekwencji, droga jaka ida miliony kobiet, w tym rowniez przybylych z innych krajow. Czyzby z Polkami bylo az tak zle, ze takie przecietniactwo trzeba nazywac przebojowoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
hipek_ewci jaja se robicie 11.03.07, 12:04 Pierwszy raz do Londynu,nie wrocila ani z forsa ani zmezem-porazka i strata 6 lat.Nieprzemyslane malzenstwo z hiszpanem i wyjazd.Zdrada rozwod powrot do Polski dla jakiegos Tomcia.Oprocz jakiejs znajomosci angielskiego czy hiszpanskiego i paru umiejtnosci w dziedzinie stylizacji (przynajmniej tka napisali)ta kobieta nawet zycia prywatnego sobie nie ulozyla.Ja nie wroze komus poznanemu przez internet dlugiej znajomosci.A wyczyny tej pani przelozyly sie na pieniadze czy medale? Wydaje mi sie ze mamy w Polsce tysiace takich polek i moze bardziej przebojowych. Ona moze sluzyc za jakis przyklad dla calkiem niezaradnych.Tylko ze te niezaradne nawet jak ja obejrza to im to niewiele pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
alapacz troszkę inaczej to wyglada.. 11.03.07, 17:20 no cóż, jedno jest pewne, justyna na pewno nie jest osobą anonimową w środowisku polskiego showbiznesu - jest dziewczyną tomasza luberta ;). zastanawiam się jak się dostała do tego programu czy również w drodze castingu, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
alapacz Re: troszkę inaczej to wyglada.. 11.03.07, 17:22 poza tym zastanawiam się dlaczego akurat o niej piszą, skoro odpadła już w pierwszej rundzie.. to wygląda na zamierzoną promocję danej osoby w mediach.. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: troszkę inaczej to wyglada.. 12.03.07, 10:10 A kto to jest Tomasz Lubert?> Odpowiedz Link Zgłoś
icek20 Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 10:12 No nie kazda polka zarabia pod latarnia Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Przebojowa Angielka w Polsce 11.03.07, 10:17 Przybyla dziesiec lat temu do Polski, gdyz wyszla za maz za Polaka. Zaczynala od nauki jezyka i sprzatania mieszkan. Pozniej wraz z mezem zaczeli sprzedawac na targowisku sprowadzane z Niemiec proszek do prania i skarpetki. Gdy udalo im sie odlozyc nieco grosza, nadazyla sie okazja i wynajeli maly sklepik, gdzie dzis jest szefowa. Poza proszkiem do prania i skarpetkami sprzedaja tez uzywane ciuchy na kilogramy. Jest szid szefowa, samodzielna finansowo, pod jej batuta pracuja trzy kobiety, ktore piora i prasuja te ciuchy. Z mezem rozeszla sie niedawno, gdyz zaczal pic. Przypomniala sie jej dawna milosc z Londynu, odnalezli sie przez internet, ktory ma w sklepie i zamierza wrocic do GB. Tam bedzie brala udzial w konkursie "przebojowa Angielka" Odpowiedz Link Zgłoś
koalakoala Re: Przebojowa Angielka w Polsce 11.03.07, 19:20 Kazda z moich przyjaciolek jest bardziej przebojowa... Popieprzone zycie osobiste, "kariera" stylistki i fryzura ala wczesna Kozidrak maja byc miara przebojowosci w GW? To jakas kpina? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka100 Re: Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 11:09 Tandeta okropna. Bylam na castingu do tego cudo programu i do konca nikt nie wiedzial o czym ten program bedzie. Casting byl beznadziejny z masa starszych "przbojowych" babeczek. Byla jedna 80 letnia i opowiadaly jak dlugiego mial jej maz. A cizaz.A wogole o czym jest ten program bo jakos nie kapuje nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 12:30 Do wszystkich forumowiczow Tacy wlaśnie jesteśmy. Sami osiągneliśmy ZERO i zrobimy wszystko, by zdeprecjonować kogoś kto osiągnął choćby jedynkę Odpowiedz Link Zgłoś
sears31 Mnie sie ona podoba, jest ladna i kobieca..... 11.03.07, 13:34 szkoda , ze jej nie spotkalem na internecie...moze to przeczyta i mi odpisze...serce mi wali jak na nia patrze...wlasnie sie w niej zakochuje...kochana odpisz prosze...tak cie pragne..calus namietny..jestem tylko dla ciebie...wiem ,ze bedziesz szczesliwa w moich ramionach i bedziesz mdlala z milosci do mnie..czekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 13:31 To kiedy sesja w Playboyu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio "Nothing Hill" 11.03.07, 13:32 "...walczyła o marzenia [...] aż do momentu osiągnięcia niezależności finansowej, studiów i mieszkania na Nothing Hill." A może to były Brewery Hills w L.A.? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mkapin Ale lapsus 11.03.07, 14:38 Gazeto popełniłaś straszne fa pą! nie ma takiej dzielnicy jak nothing hill, tak jak nie ma takiego miasta jak londyn, jest lądek, lądek zdrój:) Odpowiedz Link Zgłoś
328i notting hill 11.03.07, 15:29 "kur.., moze ja sie zajme grafika komputerowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 15:08 niezła ta przebojowa polka :D Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 18:55 Może by tak na numer jeden wybrać kogoś, kto poradził sobie w Polsce, tu i teraz. Jak my potrzebujemy takich wzorców! Odpowiedz Link Zgłoś
robertlula [...] 11.03.07, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koalakoala Re: Przebojowa Polka z Ozimka 11.03.07, 19:23 tekst jest raczej do d..py niz do waginy Odpowiedz Link Zgłoś
mamut2000 Czyli generalnie klapa :(( 12.03.07, 08:49 Wyjechała za granicę jak była młoda, podobnie jak tysiące młodych Polek, robiła co sie dało podobnie jak tysiące innych, nie układało się jej tu, nie układało się jej tam, posrane zycie osobiste, i w końcu gdy się wypaliła, poznała Polaka przez internet i wróciła do Polski i co ona ma z tego wszytskiego? Nie wiemy jeszcze jak pisze te książki, jeśli jest utalentowana to może tyle przynajmniej... Generalnie klapa :( Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Nie wspomniała gdzie gałki na kolanach robiła???? 12.03.07, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1975 Przebojowa Polka z Ozimka 23.03.07, 13:10 teraz dopiero pisze,bo jakos musiałam przetrawic to co zobaczyłam w sobote 10.03.07. na dwójce. Siedze, patrze,a tu mi jakis twór justynopodobny z ekranu wyskoczył. Sama to sobie zrobiła, czy warszawka ją tak zmieniła? Wiem, że ludzie się zmieniają, ale żeby aż tak? Przekombinowała z modulacją głosu, który miał brzmieć seksownie i tajemniczo,a brzmiał dość pretensjonalnie i nijak się miał do piszczenia przy cegłach. Pokaz sił aktorskich marniutki, czyli to akurat się nie zmieniło. dobrze, że nie zaczęła śpiewać, bo odpadłaby jeszcze przed sobą, o ile to wogóle możliwe. Ogólnie rzecz ujmując TOTALNA KLAPA. lepiej zeby zajęła się czyms co potrafi najlepiej, czyli promowaniem siebie,ale niech nie daje możliwości oceniania tego przez ludzi,albo niech zostanie przy pisaniu książek, bo lac wode potrafi jak mało kto. czytałam na netcie,jak justyska skomentowała fakt odpadniecia z "przebojowych Polek" - justyna może troche pokory. Widocznie ludzie byli bardziej obiektywni od Jury. Znajomości nie zawsze powodują zdobycie tego czego się pragnie. Twoja wypowiedż była arogancka i uwierz mi trzymałam kciuki za Ciebie,ale,kiedy Cie zobaczyłam, jak się zachowujesz to szczęka mi opadła i wiesz co, Krystyna nawet była lepsza od Ciebie, bo była szczera i prawdziwa,a nie nadmuchana blond lala :/ Odpowiedz Link Zgłoś