darekwu 12.03.07, 15:11 Przypomina się Monty Python. Meaning of Life - armia biuroli z łopatkami od wentylatora .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gelimer Gdyby tak u nas prawników pałami potraktować. 13.03.07, 08:38 Ech! Marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią na 13.03.07, 08:55 tych zakłamanych łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatique Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 09:57 Jeszcze trochę i w Polsce też zaczną sie zamieszki prawników pod ministerstwem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 11:36 Sam pobiegnę pod ministerstwo bronić Ziobry przed tą ELYTĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 11:38 Za co siedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 11:57 Jeszcze nie siedziałem, ale moje spotkanie z naszym ELYTARNYM, dozywotnim obdarzonym wszelkimi przywilejami wymiarem sprawiedliwości skończyło się w Europejski Sądzie Pierwszej Instancji. Nie muszę wspominać, że po korzystnym dla mnie wyroku nie mogłem od naszej ELYTY sędziów dochodzić roszczeń z tytułu nieprawidłowości. Wszak oni to ELYTA i mają immunitety. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 12:29 U nas mogłoby tak być. A później przed sąd i wyrok w trybie szybkim :) A później na dno oceanu :) Taki milion prawników, na dobry początek. A cholera nie da rady u nas jest ich czynnych zawodowo coś około 8 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 12:33 Pozostali "nieczynni" zawodowo? Hint: w języku polskim słowo "prawnik" oznacza zazwyczaj każdą osobę o wykształceniu prawniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Lać prawników ile wlezie, aż się kije połamią 13.03.07, 10:24 Zacząć od Ziobry i jego kompanów. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio zi0br0 obroni tylko gangsterów 13.03.07, 11:47 przez długie miesiące na wolności grasowała banda mordująca właścicieli kantorów - pewnie byli nietykalni bo to kumple gosiewskiego z kielecczyzny w warszawie zastrzelono dwóch gangsterów i cała policja jest na nogach Odpowiedz Link Zgłoś