Dodaj do ulubionych

Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p...

• nicknack Tego Orzechowskiego to trzeba w ucho na sucho 15.03.07, 15:05
      Nie jestem pedalem ale takiego gnoja to bym chetnie wydymal w ucho na sucho albo
      w plecy dla hecy, a jak mu malo to w oko go paloOM.

Przyjdzie zemsta na tego pana orzechopwskiego bo juz tam w Barczewie, Ilawie,
      Wronkach, i innych zakladach karnych czekaja na tego Pana gentlemena co chce im
      odebrac ostatnie prawa do wolnosci uczuc i marzen. Tego pan Panie Orzechowski
      nikomu nie masz pan prawa odbierac. A za to dostaniesz pan napewno KS.

Twoj wierny obserwator Hetero radzi Ci Orzechowski mysl pan co robisz !!!
      • leonard3 Re: Tego Orzechowskiego to trzeba w ucho na sucho 15.03.07, 15:07
        oj nicknack, nieladnie ze sie wstydzisz byc homo. Dmuchac w ucho
        mezczyzne chcesz i chcesz nazywac sie hetero? Ha,ha,ha,ha
        • nicknack Re: Tego Orzechowskiego to trzeba w ucho na sucho 15.03.07, 15:14
          leonard3 napisał:

> oj nicknack, nieladnie ze sie wstydzisz byc homo. Dmuchac w ucho
          > mezczyzne chcesz i chcesz nazywac sie hetero? Ha,ha,ha,ha

Leonard3 masz racje. Msle ze w takiej sytuacj nie ma co zciemniac trzeby byc
          homo dla dobra sprawy i nie ukrywac sie pod hetero co moja zona wlasnie przy
          mnie siedzaca to bardzo podkresla. A ja jej mowie: - a moje 2 syny to wzieli sie
          skad?
      • alterpars Hahaha gratuluje Polakom wyborow 15.03.07, 15:09
        tak na marginesie zapamietajcie dobrze kto obsadzil tych dwoch na stolkach.
        Najlepiej zapiszcie sobie.
        • leonard3 Re: Hahaha gratuluje Polakom wyborow 15.03.07, 15:11
          altepars niech zyje PO I PiS
    • tenzwarszawy A masturbacja? 15.03.07, 15:08
      Tego tez nie powinnismy zostawiac w rekach uczniow. Przeciez to tez grzech. Ja bym to wlaczyl do
      ustawy i przeprowadzil publiczna debate na ten temat. Bedzie bardziej uzyteczna bo dotyczy 98%
      mezczyzn, a nie pochowanej i zakonspirowanej bandy homoseksualistow.

Mamo! rece precz od siusiakow, to grzech! :))))))))))
      • r0b0l ucinać / zaszywać za karę 15.03.07, 15:44
    • wlodzimierz.ilicz Zboczeńcy powinni być odsunięci od wplywu nadzieci 15.03.07, 15:11
      Nie ma żadnych wątpliwości.
      • leonard3 Re: Zboczeńcy powinni być odsunięci od wplywu nad 15.03.07, 15:12
        Lenin , brawo
    • jan3211 Homoseksualiści nie mają własnych dzieci ? 15.03.07, 15:13
      Niech sobie stworzą własne dzieci , a potem niech je nauczają własnej "religii".
      Homoseksualisci niech się odwalą od dzieci heteroseksualistów.
    • sliwisd Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:13
      kaczorek zyjacy u mamy jest prawdopdobnie autorytetem do norm seksualnych
    • raddy Bzdura, totalna bzdura! 15.03.07, 15:14
      Przesada. Jak tak mozna traktowac ludzi o orientacji homoseksualnej. To co
      wyprawia Ministerstwo Edukacji Narodowej w naszym kraju to jedno wielkie
      nieporozumienie. Zwracam sie do Was, Panowie o wypaczonych pogladach.
      Przejdzcie sie prosze do biblioteki i poczytajcie troche na temat tolerancji i
      akceptacji. Uwierzcie mi, nie zaszkodzi... Coz wiecej, "Dziwny jest ten
      swiat..."
      • leonard3 Re: Bzdura, totalna bzdura! 15.03.07, 15:15
        radny, co to jest orientacja homo? a ja zawsze myslalem , ze to zwykli zboczency
      • jan3211 Re: Racja, racja , totalna racja ! 15.03.07, 15:18
        Żeby kształcić dzieci , to trzeba najpierw je posiadać ?
        Niech oni zajmą się seksem analnym , a nie naszymi dziecmi .
      • midwesterner Spostrzeglem w Ameryce, ze 15.03.07, 15:18
        na ogol jest tak: Jesli ktos bezustanie zajmuje sie tropieniem i potepianime
        gejow, predzej czy pozniej sam okazuje sie gejem. Nie sadze, aby w Posce bylo
        inaczej. Wyglada na to, ze na czele MEN stoja panowie, ktorzy maja klopoty ze
        swoja tozsamoscia.
        • leonard3 Re: Spostrzeglem w Ameryce, ze 15.03.07, 15:21
          midwesterner, kto to jest Gej ? Ja zawsze myslalem ze sa tylko zboczone Homo
    • r0b0l następni będą Niekatolicy, Żydzi i Niewygodni 15.03.07, 15:19
      chyba czas wyjść na ulice i grzecznie poprosić tych panów żeby sami odeszli w pokoju i póki co cali
    • ir9 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:22
      przerazajace...pomijajac fakt,ze polska zaczyna przypominac mentalny skansen to
      jakos dziwnie ten skansen zbilza sie do pomyslow nazistow sprzed ponad pol
      wieku.moze pan giertych nie slyszal o skutkach faszyzmu,o tolerancji i kilku
      innych podobnych pojeciach?? proponuje wyslac panow giertycha i orzechowskiego
      gdzies do bardziej cywilizowanych krajow, niech sie chlopaki nieco wyrobia i
      porownaja swoje pomysly do pomyslow swiatowej polityki TEGO wieku. polski rzad
      tylko osmiesza polakow w oczach swiata...ale z takimi pomyslami to czemu sie tu
      dziwic...
    • sutan to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:23
      czy tylko mi kojarzy sie ta wypowiedz z tym co dzialo sie w hitlerowskiej
      rzeszy ?? co za wstyd i hanba ...

nie popieram homosekusalistow , nie jestem za tym by mieli prawo do adopcji ale
      powinni miec prawa do dziedziczenia majatkow i wspolnego normalnego zycia.
      polska powinna byc domem dla wszystkich ...
      • leonard3 Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:26
        sultan, Powiedz Homo a tobie kojarzy sie dupa
        • sutan Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:28
          leonard3 napisał:

> sultan, Powiedz Homo a tobie kojarzy sie dupa

mi tam sie z zadkiem niewiele kojarzy - a Ty masz najwidoczniej jakis
          problem ...
      • adomas Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:34
        Ja też tak pomyślałem.
        Potem będą zwalniać Żydów, Cyganów, przy okazji też polecą buddyści i inni
        innowiercy za "propagandę innych religii". Nie może przecież być tak, żeby
        nauczyciel otwarcie przyznawał się, że nie chodzi do kościoła.
        Jaki to przykład dla naszych dzieci!

Błagam, Boże jeśli istniejesz, interweniuj i zrób coś z tymi niebezpiecznymi
        wariatami zanim będzie za późno!
        • leonard3 Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:36
          adomos, bog cie wysluchal. Pedaly sie nie rozmanazaja- same wyzdychaja
          • adomas Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:54
            Liczyłem raczej, że Bóg zrobi coś z takimi jak ty.
            • leonard3 Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:55
              adomas, Bog kocha tylko hetero. Sam o tym powiedzial
            • sutan Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:59
              adomas napisał(a):

> Liczyłem raczej, że Bóg zrobi coś z takimi jak ty.

przed jakimi , ktorymi ??
              • leonard3 Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 16:02
                sultan, Bog kocha tylko hetero. Homo do piekla
                • sutan Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 16:04
                  leonard3 napisał:

> sultan, Bog kocha tylko hetero. Homo do piekla

lepiej rzadzic w piekle niz sluzyc w niebie . . . nie interesuje mnie religia
                  ludzi, ktorzy ucza nienawisci i nietolerancji
                  • leonard3 Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 16:06
                    sultan, gowno nas obchodzi co ciebie nie obchodzi
                    • sutan Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 16:11
                      leonard3 napisał:

> sultan, gowno nas obchodzi co ciebie nie obchodzi

ty chyba niereformowalny jestes ... pomysl nim literki w zdania ukladac
                      bedziesz bo sredniowieczem od ciebie wieje
              • adomas Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 16:09
                Napiszę jaśniej. Liczę, że Bóg zrobi coś z leonardem3. Może naleje mu oleju do
                głowy?
        • sutan Re: to juz bylo - mam skojarzenia z III rzesza 15.03.07, 15:36
          adomas napisał(a):

> Ja też tak pomyślałem.
          > Potem będą zwalniać Żydów, Cyganów, przy okazji też polecą buddyści i inni
          > innowiercy za "propagandę innych religii". Nie może przecież być tak, żeby
          > nauczyciel otwarcie przyznawał się, że nie chodzi do kościoła.
          > Jaki to przykład dla naszych dzieci!
          >
          > Błagam, Boże jeśli istniejesz, interweniuj i zrób coś z tymi niebezpiecznymi
          > wariatami zanim będzie za późno!

dajcie spokoj - niedlugo beda nas egzaminowac ze znajomosci tekstow jedynej
          slusznej wiary i co dzien beda badac nasz swiatopoglad... az strach miec swoje
          zdanie i inne poglady... co raz bardziej upodabniamy sie do radyklanych
          spolecznosci islamskich... a pomyslec ze calkiem niedawno bylismy przykladem
          kraju tolerancyjnego i swiatlego
    • enki79 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:25
      a później zamknąć ich w obozach aby odizolować od społeczeństwa i nakazać
      noszenia specjalnych odznak...
      • leonard3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:26
        eno, taka odznaka to mogloby byc tarcza strzelecka na dupie
    • p.o.box.77 A jak wg MEN wygląda nauczyciel promujący gejowski 15.03.07, 15:26
      styl życia?

bo tego nie dokońca rozumiem. czy jest to facet [czemu nie babka?] która do
      pracy ubiera się jak do dyskoteki, robi niedwuznaczne uwagi w aspekcie
      seksualnym uczniom i wspópracownikom? no to bym jeszcze zrozumiał, że taką
      osobę należy izolować, ale nie z powodu orientacji seksualnej tylko z czystych
      psychicznie niedoskonałości.

tyle że taki przerysowany obraz nie może mieć miejsca... no bo ilu Waszych
      nauczycieli tak się zachowywało....

martwi nie że MEN tak bardzo i usilnie PROMUJE KULTRUĘ GEJOWSKĄ...

po co, w imię czego i czemu tu i teraz...

a czy pomysł będzie dotyczył pracowników ministerstw? uh.. to ubędzie wam
      wykwalifikowanych pracowników... biedny nasz naród już od ponad roku [jeśli nie
      dłużej]...
    • intel-e-gent Chyba im się coś pomyliło! 15.03.07, 15:26
      III Rzesza skończyła się w 1945 i od tego czasu takich restrykcji wobec gejów nie było...
      Swoją drogą, ciekawe jak chcą to przeprowadzić skoro byłoby to niezgodne z Konstytucją (pomijając unijne ustalenia)?
      • leonard3 Re: Chyba im się coś pomyliło! 15.03.07, 15:28
        inetelegent, Po co przesladowoc Homo, Sami wyzdychaja
        • intel-e-gent Re: Chyba im się coś pomyliło! 15.03.07, 15:30
          Wobec tego nie będę już atakował księży. Sami wymrą ;)
          • p.o.box.77 Re: Chyba im się coś pomyliło! 15.03.07, 15:39
            hehe a hetero są nieśmiertelni?
            • r0b0l Re: Chyba im się coś pomyliło! 15.03.07, 15:43
              kiedyś papieże z ojca na syna żyli w celibacie ;)))
              na szczęście większość czarnych jest normalna i woli z babami więc nie wyginą
    • demokrata10 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:27
      Jak zwykle znowu TK będie miał robotę.
      Kiedy wreszcie te nieuki zaczną czytać konstytucje.
      Przecież to nie idzie z ich kieszeni.
      • gabriel Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:28
        Spojrzałem na wynik sondażu, przecieram oczy ze zdumienia i patrzę raz jeszcze.
        Ale nic się nie zmienia.
    • ir9 skansen 15.03.07, 15:27
      przerazajace...pomijajac fakt,ze polska zaczyna przypominac mentalny skansen to
      jakos dziwnie ten skansen zbilza sie do pomyslow nazistow sprzed ponad pol
      wieku.moze pan giertych nie slyszal o skutkach faszyzmu,o tolerancji i kilku
      innych podobnych pojeciach?? proponuje wyslac panow giertycha i orzechowskiego
      gdzies do bardziej cywilizowanych krajow, niech sie chlopaki nieco wyrobia i
      porownaja swoje pomysly do pomyslow swiatowej polityki TEGO wieku. polski rzad
      tylko osmiesza polakow w oczach swiata...ale z takimi pomyslami to czemu sie tu
      dziwic...
      • leonard3 Re: skansen 15.03.07, 15:29
        ir9. Poskie spoleczenstwo duma swiata w swej walce przeciwko zboczencom Homo
    • hanauma Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:28
      Jestem coraz bardziej przerazony wzrastajacym znaczeniem miernot w zyciu publicznym.
      Z drugiej strony wiem, ze to nie dlatego, ze miernot przybywa w jakims
      zastraszajacym tempie, tylko dlatego, ze normalnym ludziom nie przechodzi przez
      mysl, ze az takie g....no moze uzyskac az tak duze znaczenie w tymze zyciu
      publicznym.
      Ludzie, nie dajmy sie.
    • vidi12 A co z katechetami w sukienkach ??? 15.03.07, 15:30
      • r0b0l ręce precz od transwestytów nas urzędzie ;) 15.03.07, 15:56
    • the4art Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:31
      Strasznie sie dzieje w naszym Państwie. Mnie zawsze uczyli nauczyciele. Nie biali, czarni, mlodzi czy starzy, homo, hetero. Jedyny podział który rozróżniałem to to czy uczą dobrze czy źle...
    • mokry103 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 15:32
      Chore pomysły porąbanych polityków. Każdy dzień przynosi kolejną niespodzienkę
      Polsce...
      • leonard3 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:33
        mokty, to zdrowe pomysly normalnych ludzi
    • marekjurek_u_pinocheta Eutanazja członków LPR konieczna. Czy ta koalicja 15.03.07, 15:33
      już całkowicie sfiksowała? Co za ludzie? Skąd oni są? Zaczynam myśleć, że są
      zamkniętymi w sobie homoseksualistami - należy im pomóc aby się otworzyli na
      świat i nie bali się czegoś czego nie należy się bać. Panowie z LPR, pisiorki z
      PISu nie bójcie się własnych pisiorków!!!!!
      • leonard3 Re: Eutanazja członków LPR konieczna. Czy ta koal 15.03.07, 15:34
        marek, masz racje. to wszystko ta sam swolocz, homo, etananazisci,eborcjonisci
        • marekjurek_u_pinocheta Już większych kretynów u władzy mieć nie można 15.03.07, 15:39
          z nimi już nie ma co polemizować tylko wywalić na zbity pysk z sejmu. Partia
          która w sondażach już nie istnieje (albo na granicy błędu statystycznego) mówi
          o tym jak ma żyć 38 mln Polaków - to się nie mieści po prostu w pale.
          • leonard3 Re: Już większych kretynów u władzy mieć nie możn 15.03.07, 15:41
            marek, no a gdzie jest ta potezna partia pedalow. Zalozcie wlasna partie "daj
            dupy w Sejmie"
            • marekjurek_u_pinocheta Giertych, Wierzejski, etc - dają ją codziennnie w 15.03.07, 15:45
              blasku fleszy.
            • beatrix16 Re: LPR-najwieksze smierdzace szambo w kraju! 15.03.07, 15:45
    • vidi12 Precz z pedałami w sutannach 15.03.07, 15:35
    • upandup Brak seksu 15.03.07, 15:35
      Myślę, że członkowie LPR cierpią na nerwicę seksualną.

Może jakaś zrzutka na dobry seksik dla LPRowców?
      Od razu przestaliby mieć głupie myśli.
      • leonard3 Re: Brak seksu 15.03.07, 15:37
        upandup, wiem , ze z seksem u homo latwiej. Tylko dupe wypniesz i zaraz
        ktos ci HIVa sprzeda
        • upandup Takie masz osobiste doświadczenia. 15.03.07, 15:47
          To przykre.
          Nie wiem jak jest u homo, ale skoro ty wiesz tak dużo napisz coś więcej.
          • marekjurek_u_pinocheta Leonardowi d...zamieniała się miejscami z głową 15.03.07, 15:48
            ...
      • marekjurek_u_pinocheta Wilde, Platon, Gombrowicz, Iwaszkiewicz, etc byli 15.03.07, 15:43
        homoseksualistami i co z tego? Wywalić ich ze szkół, spalić książki, - żegnaj
        III RP witaj III Rzeszo.
    • majster_g Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 15:37
      Zegnaj Europo! Witaj Khomeini!

Nic dziwnego, ze Niemcy wola Putina od Kaczynskich. Mniej wstydu przynosi...
    • vidi12 LPR - Liga Patologicznego Rozumu 15.03.07, 15:37
    • vidi12 LPR - niech idzie w PiS-du 15.03.07, 15:39
    • tychik1 Homo będą wyrzucani i przymusowo leczeni ! 15.03.07, 15:39
      Jak my tego nie zatrzymamy to oni sami zdelegalizuja rodziny hetero.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka