urbanoid Bolek Chrobry + Aleksander Uczciwy 19.03.07, 13:13 Bolek Chrobry + Aleksander Uczciwy - poczet osobowosci XXw Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Zemstą słabego,nad silnymi.... 19.03.07, 13:17 było podjęcie współpracy z SB.Donoszenie na małżeństwo Gwiazdów i Annę Walentynowicz,kolegów robotników i intelektualistów z KOR-u.Raporty na temat kazań Popiełuszki i cała godna kanalii reszta!... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kapciowy niszczył orginał? 19.03.07, 13:21 Cytat z artykułu.... Wałęsa uważa, że nie znajdzie się na liście tajnych współpracowników, którą ma przygotować IPN, bo "nie ma nigdzie żadnego oryginalnego dowodu" jego współpracy ze służbami specjalnymi PRL.... Kapciowy zniszczył orginał? Biskup Wielgus też był pewny i co wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kapciowy niszczył orginał? 19.03.07, 13:22 Uwazasz ze ten temat twojego postu jest napisany po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Po polskiemu 19.03.07, 13:24 funny5 napisała: > Uwazasz ze ten temat twojego postu jest napisany po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: Po polskiemu 19.03.07, 13:58 amanasunta53 uważa, że pisze: > Po polskiemu Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, ale ani po polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A mnie się wydaje,że macie POwce używanie... 19.03.07, 14:13 A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. 1aka napisała: > amanasunta53 uważa, że pisze: > > > Po polskiemu > > Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, > ale ani po polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: A mnie się wydaje,że macie POwce używanie... 19.03.07, 14:16 amanasunta53 napisała: > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. -------- Czyli kto krytykuje kaczuchy to krytykuje tez ciebie.Chyba sie przeceniasz Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 To nie krytyka, tylko korekta ortografii była. 19.03.07, 14:21 Do treści odniesień brak.Racje są tylko po stronie poprawnych ortograficznie? Skreślacie Lecha,przy okazji? funny5 napisała: > amanasunta53 napisała: > > > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > -------- > Czyli kto krytykuje kaczuchy to krytykuje tez ciebie.Chyba sie przeceniasz Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: To nie krytyka, tylko korekta ortografii była 19.03.07, 14:41 skreślony jest także Jarek, pseudo "obiat" amanasunta53 napisała: > Do treści odniesień brak.Racje są tylko po stronie poprawnych ortograficznie? > Skreślacie Lecha,przy okazji? > > funny5 napisała: > > > amanasunta53 napisała: > > > > > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > > -------- > > Czyli kto krytykuje kaczuchy to krytykuje tez ciebie.Chyba sie przecenias > z Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 To luźno się zrobi..bo HGW i Tusk błędy robili... 19.03.07, 14:45 mojo.risin napisał: > skreślony jest także Jarek, pseudo "obiat" > > amanasunta53 napisała: > > > Do treści odniesień brak.Racje są tylko po stronie poprawnych ortograficz > nie? > > Skreślacie Lecha,przy okazji? > > > -------- > > > Czyli kto krytykuje kaczuchy to krytykuje tez ciebie.Chyba sie prze > cenias > > z > > Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: To luźno się zrobi..bo HGW i Tusk błędy robi 19.03.07, 15:16 nikt jednak nie przebije tego gościa, który dmie w patriotyczne trąby a okazuje się że nie zna słów Hymnu Polskiego. amanasunta53 napisała: > mojo.risin napisał: > > > skreślony jest także Jarek, pseudo "obiat" > > > > amanasunta53 napisała: > > > > > Do treści odniesień brak.Racje są tylko po stronie poprawnych ortog > raficz > > nie? > > > Skreślacie Lecha,przy okazji? > > > > > -------- > > > > Czyli kto krytykuje kaczuchy to krytykuje tez ciebie.Chyba si > e prze > > cenias > > > z > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: A mnie się wydaje,że macie POwce używanie... 19.03.07, 14:21 Twój post precyzuje sytuację. Ty piszesz bez sensu. amanasunta53 napisała: > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > > 1aka napisała: > > amanasunta53 uważa, że pisze: > > > > > Po polskiemu > > > > Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, > > ale ani po polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Skarbnico mądrości, przeczytaj co Ty wypisujesz. 19.03.07, 14:28 Na trzeźwo. 1aka napisała: > Twój post precyzuje sytuację. > Ty piszesz bez sensu. > > > amanasunta53 napisała: > > > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > > > > 1aka napisała: > > > amanasunta53 uważa, że pisze: > > > > > > > Po polskiemu > > > > > > Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, > > > ale ani po polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: Skarbnico mądrości, przeczytaj co Ty wypisuj 19.03.07, 14:35 amanasunta53 napisała: > Na trzeźwo. Oj, to sprawa jest kiepska. Może masz gorączkę? > 1aka napisała: > > > Twój post precyzuje sytuację. Ty piszesz bez sensu. > > > > amanasunta53 napisała: > > > > > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > > > > > > 1aka napisała: > > > > amanasunta53 uważa, że pisze: > > > > > > > > > Po polskiemu > > > > > > > > Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, ale ani po polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ale to zajadłe,jak jaki ,,pisor''! 19.03.07, 14:40 1aka napisała: > Oj, to sprawa jest kiepska. Może masz gorączkę? > > > 1aka napisała: > > > > > Twój post precyzuje sytuację. Ty piszesz bez sensu. > > > > > > amanasunta53 napisała: > > > > > > > A może LiDowce?Na pewno ,,pogromcy kaczorów''. > > > > > > > > 1aka napisała: > > > > > amanasunta53 uważa, że pisze: > > > > > > > > > > > Po polskiemu > > > > > > > > > > Mnie się wydaje, że piszesz w języku polskim, ale ani p > o polskiemu ani po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Wolisz formę ,,pisor''? Obie poprawne polonistko. 19.03.07, 14:47 funny5 napisała: > A co TO "pisor"? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Wolisz formę ,,pisior''? Obie poprawne polonis 19.03.07, 14:47 amanasunta53 napisała: > funny5 napisała: > > > A co TO "pisor"? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wolisz formę ,,pisior''? Obie poprawne poloni 19.03.07, 14:53 Akurat nie jestem polonistka.A w ktorym slowniku juz zapisano poprawnosc obu form? Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: Ale to zajadłe,jak jaki ,,pisor''! 19.03.07, 14:55 amanasunta53 napisała: > Ale to zajadłe, jak jaki ,,pisor''! Wygląda na to, że przechodzimy z lingwistyki na politykę polską. Wyjaśnię: nie mam tu absolutnie żadnych faworytów. A więc zaczynamy wątek polityczny: Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że każdy twój post może powiększać rzesze antyfeministów? Odpowiedz Link Zgłoś
signal cieniasy z PiS , buty czyścić dla Lecha 19.03.07, 13:23 a nie jakiś łoskot wydajecie Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nie potrzeba,juz wylizane przez ciebie.... 19.03.07, 13:26 signal napisał: >cieniasy z PiS , buty czyścić dla Lecha > a nie jakiś łoskot wydajecie Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Niszczenie Jana Pawła II ? 19.03.07, 13:39 pisubek napisała: > Pis-Towarysze! Do boju! Niszczyc jedynego znanego > w swiecie Polaka. Do boju Rosja i Niemcy wam zaplaca! Odpowiedz Link Zgłoś
signal nie wymieniaj JP II 19.03.07, 13:42 jego nauka jest wam obca i nie udawaj, że jest inaczej. Bo widzę jaka zawiść i nienawiść od Ciebie zionie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: nie wymieniaj JP II 19.03.07, 13:46 <<<zawiść i nienawiść od Ciebie zionie>>, jak od wszystkich pisuarów z oberchachmętem Rydzykiem na czele.Sianie fermentu i nienawiści wśród Polaków to specjalność zakładu pod nazwą : magiel Kaczyński i s-ka. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: nie wymieniaj JP II 19.03.07, 14:14 gilu33 napisał: > <<<zawiść i nienawiść od Ciebie zionie>>, > jak od wszystkich pisuarów z oberchachmętem Rydzykiem na czele.Sianie fermentu > > i nienawiści wśród Polaków to specjalność zakładu pod nazwą : magiel Kaczyński > i s-ka. Zaszczekaj nie ujadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Proponuję wizytę u okulisty... 19.03.07, 14:16 signal napisał: > nie wymieniaj JP II > jego nauka jest wam obca i nie udawaj, że jest inaczej. Bo widzę jaka zawiść i > nienawiść od Ciebie zionie. Co ty widzisz z takim wzrokiem, bez okularów? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Niszczenie Jana Pawła II ? 19.03.07, 13:42 Poczytaj troche zagraniczna prase to dowiesz sie ze znaja dwoch Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kopernik czy Curie-Skłodowska?Po JP II... 19.03.07, 14:18 Widzisz trzeba znac jezyki obce i troche poczytac.W "Naszym Dzienniku" tego nie przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Fakt rosyjskiego nie znam.O Wojciechu J. też 19.03.07, 14:26 chyba żle nie piszą?W twoich dziennikach i tygodnikach w obcych językach. A propos. Skąd ci główki wpadło ,że czytuję tylko ,,Nasz Dziennik''.Oboje piszemy na gazeta.pl. funny5 napisała: > Widzisz trzeba znac jezyki obce i troche poczytac.W "Naszym Dzienniku" tego nie > > przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Fakt rosyjskiego nie znam.O Wojciechu J. też 19.03.07, 14:29 Nie mowie o rosyjskim.Ale jezeli czytasz regularnie GW to bys tez wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nie czytam ,,regularnie'' i ,,od deski do deski''. 19.03.07, 14:33 Ani ,,Gazety Wyborczej'' ani ,,Naszego Dziennika''.Ale do GW mi bliżej,zdecydowanie. funny5 napisała: > Nie mowie o rosyjskim.Ale jezeli czytasz regularnie GW to bys tez wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Nie czytam ,,regularnie'' i ,,od deski do des 19.03.07, 14:37 Tylko teksty w GW sa chyba dla ciebie za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Wykształciuch funny5 pomoże mi zrozumieć? 19.03.07, 14:42 funny5 napisała: > Tylko teksty w GW sa chyba dla ciebie za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wykształciuch funny5 pomoże mi zrozumieć? 19.03.07, 14:46 Niestety nie ucze dzieci tylko doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Współczuje ..twoim uczniom.Bijesz rózgą i do kąta? 19.03.07, 14:49 funny5 napisała: > Niestety nie ucze dzieci tylko doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Współczuje ..twoim uczniom.Bijesz rózgą i do 19.03.07, 14:55 No,no.Giertych+Orzechowski tak widza szkole ale MEN to nie moje ministerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mr19751 Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi 19.03.07, 13:41 troche szacunku dla bylego prezydenta!!!!!! 1. To byl nasz prezydent 2. w tamtych latach wiekszosc z was by srala w portki ze strachu a teraz ci co srali chca zostac bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych lu 19.03.07, 13:44 mr19751 napisał: > troche szacunku dla bylego prezydenta!!!!!! > 1. To byl nasz prezydent > 2. w tamtych latach wiekszosc z was by srala w portki ze strachu a teraz ci co > srali chca zostac bohaterami. ------ Dokladnie.Mlode wilczki Odpowiedz Link Zgłoś
quechuamadre Re: Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych lu 19.03.07, 15:33 Panie Prezydencie, zawsze będzie Pan dla nas ludzi honoru Ikoną Wolności i Solidarności, zdobytej na drodze pokojowej; spotykaliśmy się z Pana zdjęciem w Tybecie, Himalajach, Japonii, w dżunglii amazońskiej, w Andach i w Patagonii, cały zagubiony świat w niesprawiedliwości ludzi biednych, skrzywdzonych i zniewolonych znał Pana nazwisko i dokonania, dlatego sercem jesteśmy z Panem... wiele się Panu nie udało zrobić ale i tak wystarczy dla następnych pokoleń, takie były czasy...stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi 19.03.07, 13:43 Akurat się z Lechem zgadzam..tylko słabi i tchórze nie mieli kontaktów z bezpieką... A swoją drogą ciekawe czy jak w tamtych czasch ktoś był na standardowej rozmowie jak się spóźnił o dzień np z zagranicy to też mu zakładali teczkę? .. ja myślę ,że "tych teczek" juz dawno nie ma a te co są to tylko krzywdy narobią Bogu ducha winnym ludziom. jak można mieszać ofiary z katami? i ustalać w XXI wieku zasadę domniemania winy?..a kaczorom przybędzie przeciwników na smierć i zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 a co powiesz o tych, którzy mieli kontakt z SB 19.03.07, 16:45 ... a nie podjęli mimo to współpracy??? Wałęsa uważa ich za głupców, bo przecież stracili tak dobrą okazję do brania "pieniązków za nic", bo co to w zasadzie było spotkać się ze znajomym ubekiem i pogadać o swoich kolegach... Podobnie myślał i myśli Piwowski... Odpowiedz Link Zgłoś
evident czekam na wybory 19.03.07, 13:46 jak najszybciej chcę oddać głos przeciwko szaleńcom u władzy Odpowiedz Link Zgłoś
luridus Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 13:53 Sam sobie narobiłeś koło pióra i brniesz w coraz wieksze kłamstwa a do tego szkalujesz jakich tam nie są ale uczciwych Kaczorów. Mnietek na pewno potwierdzi, że nie masz nic wspólnego z kapownią:)) Poczekamy, zobaczymy... Ale obawiam się, że tak pieczołowicie budowana legenda nieomylnego i niezłomnego Wałka runie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 13:55 Ty dziecko chyba nie rozumiesz tego co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
luridus Re: Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 14:28 Jeszcze jeden Kapciowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 14:09 luridus napisał: > ... szkalujesz jakich tam nie są ale uczciwych Kaczorów. ... Oszukiwanie wyborców stanowczą obietnicą "My + kryminaliści? Nigdy!" wyklucza, moim zdaniem, z grona ludzi uczciwych. (Listę kłamstw tych panów można łatwo poszerzyć.) Odpowiedz Link Zgłoś
luridus Re: Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 14:38 1aka napisała: > luridus napisał: > > > ... szkalujesz jakich tam nie są ale uczciwych Kaczorów. ... > > Oszukiwanie wyborców stanowczą obietnicą > "My + kryminaliści? Nigdy!" wyklucza, moim > zdaniem, z grona ludzi uczciwych. > (Listę kłamstw tych panów można łatwo poszerzyć.) a ty myślisz ,że politykę robi sie w białych rekawiczkach? Z kim maja rządzić, żeby rozkurzyć wszystkie mnietki spod ciemnej (czerwonej) gwiazdy? Z Tuskiem i Komorowskim? Wolne żarty. Rokita by się nadawał, ale to wykształciuch i nie będzie miał szerszego poparcia wśród ludu, za mało rubaszny. Osobiście kaczor j mnie czasem doprowadza do białej gorączki swoim cynizmem, ale musisz zrozumieć, że jest to cynizm w dobrej sprawie. Taka jest polityka. A czy cel może czy nie może uświęcać środki to pytanie dobre dla etyków, a nie polityków. Tu dylematy moralne musisz schować dla siebie, bo nie będziesz skuteczny i przegrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: Oj Bolo to Ty jesteś miętki i tchórzliwy 19.03.07, 15:48 luridus, tobie coś się pokręciło. To co ty teraz wypisujesz na temat kolorów, gwiazd i rękawiczek, nie ma nic wspólnego z twoją tezą o uczciwości Kaczorów. W mojej opini mamy tu doczynienia z, delikatnie mówiąc "kłamczuchami". Moje kryteria wykluczają ich z grona ludzi uczciwych. Dla ciebie "dylematy moralne" są sprawą prywatną i jesteś tutaj w konflikcie z "uczciwymi Kaczorami", którzy, jeśli wierzyć ich publicznym deklaracjom, chcą uczciwej, moralnie czystej IV-tej. Ale być może to tylko ich takie prywatne fantazje nie mające nic wspólnego z ich prawdziwymi celami politycznymi. luridus napisał: > 1aka napisała: > > > luridus napisał: > > > > > ... szkalujesz jakich tam nie są ale uczciwych Kaczorów. ... > > > > Oszukiwanie wyborców stanowczą obietnicą > > "My + kryminaliści? Nigdy!" wyklucza, moim > > zdaniem, z grona ludzi uczciwych. > > (Listę kłamstw tych panów można łatwo poszerzyć.) > a ty myślisz ,że politykę robi sie w białych rekawiczkach? Z kim maja rządzić, > żeby rozkurzyć wszystkie mnietki spod ciemnej (czerwonej) gwiazdy? Z Tuskiem i > Komorowskim? Wolne żarty. Rokita by się nadawał, ale to wykształciuch i nie > będzie miał szerszego poparcia wśród ludu, za mało rubaszny. Osobiście kaczor j > mnie czasem doprowadza do białej gorączki swoim cynizmem, ale musisz zrozumieć, > że jest to cynizm w dobrej sprawie. Taka jest polityka. A czy cel może czy nie > może uświęcać środki to pytanie dobre dla etyków, a nie polityków. Tu dylematy > moralne musisz schować dla siebie, bo nie będziesz skuteczny i przegrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoniebieski prosta, a genialna ocena 19.03.07, 14:05 nie przepadam za Lechem, ale podziwiam jego polityczny instynkt i trafność ocen Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A dla ciebie ? 19.03.07, 14:18 evident napisał: > dla Ciebie to Pan Wałęsa > dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: A dla ciebie ? 19.03.07, 14:55 Pan Prezydent Lech Lałęsa, uhonorowany pokojową Nagrodą Nobla, drogie dziecko. gdybyś wiedzy o rzeczywistości nie czerpała z jedynie prawicowych gadzinówek i partyjnych ulotek, nie trzeba byłoby tłumaczyć. amanasunta53 napisała: > evident napisał: > > dla Ciebie to Pan Wałęsa > > dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi ? 19.03.07, 14:18 jestem zdania ze myli sie w tej sprawie.osobiscie nie mam problemu ze ktos byl w sb natomiast jest duzo pracownikow rzadowych w polsce ktorzy utrudniaja rozwuj polski w obecnych czasach.to ze walesa nie zlikwidowal sb w polsce nie jest tak wazne .mam zal do walesy o to ze pozwolil sniszczyc polski przemysl.nie wiem czy przez nieuwage czy przez falszywych doradcow. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych lu 19.03.07, 14:22 neiden napisał: duzo pracownikow rzadowych w polsce ktorzy utrudniaja > rozwuj polski w obecnych czasach.o to ze pozwolil sniszczyc polski > przemysl ------- Kolejny jezykowy "patriota" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Profesor Miodek? Nie,nie ten poziom.... 19.03.07, 14:31 funny5 napisała: Od profesora Miodka zniosę krytykę kazdego błędu językowego. > neiden napisał: > > > duzo pracownikow rzadowych w polsce ktorzy utrudniaja > > rozwuj polski w obecnych czasach.o to ze pozwolil sniszczyc polski > > przemysl > ------- > Kolejny jezykowy "patriota" Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Profesor Miodek? Nie,nie ten poziom.... 19.03.07, 14:36 Przeceniasz sie znowu.Profesor Miodek nie jest od ortografii.Tego trzeba sie uczyc w podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 ,,Od ortografii '' też niedouku ,,wykształciuchu'' 19.03.07, 14:43 funny5 napisała: > Przeceniasz sie znowu.Profesor Miodek nie jest od ortografii.Tego trzeba sie > uczyc w podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ,,Od ortografii '' też niedouku ,,wykształciu 19.03.07, 14:59 Masz nadzieje ze profesor bedzie poprawial twoje wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych lu 19.03.07, 14:34 Znow odzywa sie "bohater", ktory przeskoczyl plot na SB-eckiej motorowce. Czy Bolek nie rozumie co to kompromitacja i kiedy nalezy sie zamknac? Przeciez powinien w koncu domyslec sie, ze ciagle powtarzanie bzdur powoduje odruchy antyperystaltyczne u myslacych ludzi, ktorzy musza tych idiotyzmow sluchac! Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi 19.03.07, 14:29 Kiedy bracia Kaczyńscy zdobędą Nagrodę Nobla, kiedy o spotkanie z nimi zabiegać będą wielcy tego świata, kiedy przeprowadzą bezpiecznie Polskę krętą drogą ku lepszej przyszłości, kiedy staną się symbolami pozytywnych zmian i reform - wtedy będę ich szanował na równi z Lechem Wałęsą. Na razie jeszcze wiele im brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Kaczyński nigdy nie będzie Wałęsą 19.03.07, 14:37 żeby za przeproszeniem się zesra. . Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: signal 19.03.07, 14:45 signal napisał: > Kaczynski nigdy nie bedzie Walesa > żeby za przeproszeniem się zesra. . Masz racje. Zejscie na kompletne dno do poziomu Bolka jest dla normalnego czlowieka wrecz niemozliwe! Nawet gdyby Kaczor sie zesral to nie bedzie w stanie tego dna osiagnac. Bolek jest po prostu nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi 19.03.07, 14:45 maria-anna napisała: > Pan Wałęsa ma coraz częściej rację... Wałęsa stara sie siebie bronić przed swoją niezaradnością i brakiem kwalifikacji! To Wałęsa zamiast się wałęsać powinien przeprowadzić lustrację i wywalić na pysk wsystkich rusofobów i komuchów. Dlaczego tego nie zrobił? Bo był za głupi, a nie zależnie od tego bał się że jego komuchy szybko sprzątną! Za nieodpowiedzialność Wałęsy który przez tyle lat się wałęsa nie powinno sie nigdy oskarzać obecnej administracji rządowej. Brawo Kaczyńscy, wywalajcie na morde z administracji państwowej dzrmozjadów komunistycznych SBeków, UBeków, ZOMO, ORMO, WSI i nie zapomnijcie o wszystkich bandytach z WRON i agentach sowieckich takich jak Aleksander Kawśniewski, Jerzy Miller, czy ta kutwa Jerzy Urban ... ! Oni wystarczajaco się nakradli i czas aby zająć ich zachodnie akonta w Luxemburgu, czy Szwajcarii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych lu 19.03.07, 15:02 lady_godziwa napisała: > > > > > > bandytach z WRON i agentach sowieckich takich jak Aleksander Kawśniewski, > Jerzy Miller, czy ta kutwa Jerzy Urban ... ! ---- No i o Macieju Giertychu > > Oni wystarczajaco się nakradli i czas aby zająć ich zachodnie akonta w > Luxemburgu, czy Szwajcarii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Ludziska kochane,a weżmy i olejmy te wszystkie... 19.03.07, 17:04 posty.Toż to pisanie w luft!>Ci na górze tego nie czytają,szkoda,qu..,naszych klawiatur! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: cynozura 19.03.07, 17:58 cynozura napisał: > Ludziska kochane, a wezmy i olejmy te wszystkie posty > posty.Toż to pisanie w luft!>Ci na górze tego nie czytają,szkoda,qu..,naszy > ch > klawiatur! Kiciuniu! Masz "Luft", ale powietrza to ci zupelnie brak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Re: A ty sam(a) wiesz o co ci w ogóle chodzi?Bo to 19.03.07, 18:07 w poście to ni w d... ni w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: A ty sam(a) wiesz o co ci w ogóle chodzi?Bo t 20.03.07, 02:11 cynozura napisał: > w poście to ni w d... ni w oko. Jestes prawdziwie niedomyslny. Napisales "Luft" - po niemiecku "powietrze". Mowiac tobie, ze masz luft ale powietrza ci brak, stwierdzam iz piszesz bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
arian3 Wałęsa: obecna lustracja to zemsta słabych ludzi 21.03.07, 14:27 Wałęsa jest wrogiem lustracji bo jest przekonany,że jak był przy władzy i podlegały mu wszystkie służby specjalne to udało mu się spalić wszystkie ślady swojej przeszłości.Niestety ludzi nie udalo się spalić i dlatego ta wrogość.arian3 Odpowiedz Link Zgłoś