Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal

• rmstemero Zanim przeczytam pozostale komentarze 19.03.07, 17:04
      do tej wiadomosci, chetnie zabawie sie we wrozke. Otoz przypuszczam ze
      natychmiast, podazajac za odruchem Pawlowa pojawia sie specjalisci od "goleni"
      ktorzy nazywajac bylego prezydenta RP kwachem beda wytykac mu niewlasciwe
      reprezentowanie "polskiej racji stanu". Moja sympatia do SLD trzyma sie raczej w
      ryzach a do Kwasniewskiego jako czlowieka i obywatela mam stosunek - lekko
      mowiac - ambiwalentny. Rzetelnosc nakazuje jednak przyznac ze byl politykiem
      skutecznym, respektowanym i w miare mozlwosci rzetelnym. Zostal wybrany
      dwukrotnie miazdzaca przewaga glosow a i zostalby wybrany po raz trzeci gdyby to
      bylo mozliwe. A to juz jest w naszym raczej nieskorym do pochwal kraju kolosalny
      komplement i najwyzszy wyraz uznania. A to ze nie podoba sie to tym ktorzy go
      nie lubia i nie beda lubic niezaleznie od dokonan? No coz - taki los polityka.
    • showmelove Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:06
      Kwasniewski ty lepiej siedz cicho
    • iedsupo Skandale w tym rządzie to norma... 19.03.07, 17:08
      ...w sumie nie ma się co podniecać, panie exprezydencie. Kaczor ze swojej
      głupoty i ksenofobii uczynił cnotę, nic więc dziwnego, że na czarne mówi białe
      i na odwrót. Dyskutowanie z tym człowiekiem nie ma sensu, bo w ramach jego
      zwyrodniałego systemu wartości własne łgarstwo to nie łgarstwo, ale "oczywista"
      prawda.
    • junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:08
      Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o niejasnych
      i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak,
      ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie
      dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV
      RP???

Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich
      rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli.
      • friedmar junkier - gość niedzielny i jego słowo klozetowe 19.03.07, 17:25
        daj no swój numer dowodu osobistego,pesel, imię mamusi i tatusia i inne dane -
        chętnie wytoczę Ci proces. dobrze byś w następnym poście powtórzył te ścigane
        prawem kalumnie i napisał że jesteś świadom wagi tych wypowiedzi.

Pytanie czy masz jaja...

junkier napisał:

> Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o
        niejasnych
        >
        > i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak,
        > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie
        > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera
        IV
        >
        > RP???
        >
        > Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich
        > rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli.
        • mojo.risin Re: junkier - gość niedzielny i jego słowo klozet 19.03.07, 17:29
          co ty, skryje sie w mysią dziure. dzięki netowi odwaga staniała.

friedmar napisał:

> daj no swój numer dowodu osobistego,pesel, imię mamusi i tatusia i inne dane -

> chętnie wytoczę Ci proces. dobrze byś w następnym poście powtórzył te ścigane
          > prawem kalumnie i napisał że jesteś świadom wagi tych wypowiedzi.
          >
          > Pytanie czy masz jaja...
          >
          > junkier napisał:
          (to co zawsze)
        • junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:32
          Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego?

Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem,
          sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie.
          • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:35
            co to jest Nasza Witryna ? heheheheeeeeee

junkier napisał:

> Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego?
            >
            > Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem,
            > sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie.
            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:49
              www.medianet.com.pl/~naszapol/
              • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:56
                miała być Nasza Witryna www.naszawitryna.pl/ a ty mi wklejasz Naszą
                Polske www.medianet.com.pl/~naszapol .
                Boj sie Boga junkers, nie dziwie sie że po takich lekturach piszesz jakby ci
                sie między oczami a potylicą zlasowało.

junkier napisał:

> www.medianet.com.pl/~naszapol/
                • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:59
                  Mialem na mysli Nasz Polske, jest to patriotyczny tygodnik narodowy ktory
                  kazdemu mozna z czystym sumieniem polecic, podobnie jak np. Nasz Dzeinnik czy
                  Najwyzszy Czas.

Natomiast Nasz witryna jest portalem bardziej tematycznym, sa tam jednak
                  ciekawe teksty dot. 'czerwonej arystokracji'.
                  • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:03
                    rozbawiłeś mnie.

daj friedmarowi pesel, bo inaczej pomyśle że ci rura zmiękła ;)

junkier napisał:

> Mialem na mysli Nasz Polske, jest to patriotyczny tygodnik narodowy ktory
                    > kazdemu mozna z czystym sumieniem polecic, podobnie jak np. Nasz Dzeinnik czy
                    > Najwyzszy Czas.
                    >
                    > Natomiast Nasz witryna jest portalem bardziej tematycznym, sa tam jednak
                    > ciekawe teksty dot. 'czerwonej arystokracji'.
                    • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:10
                      A co w tym zabawnego? Tylko lewicowe media maja monopol na prawde?

Co do tego goscia to ja go nei obrazalem, napisalem wyraznie ze nie jego
                      nazwalem komuchem.
                      • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:18
                        szkoda czasu na jałowe dyskusyjki z piskaczkami.

ide posłuchać łże-WSI24 ;))))

bądź chop, daj mu ten pesel.

junkier napisał:

> A co w tym zabawnego? Tylko lewicowe media maja monopol na prawde?
                        >
                        > Co do tego goscia to ja go nei obrazalem, napisalem wyraznie ze nie jego
                        > nazwalem komuchem.
                        • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:22
                          lze-WSI24? Masz na mysli TVN24?
                          • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:44
                            nie interesuj sie bo małpiego pyszczka dostaniesz.

junkier napisał:
                            > lze-WSI24? Masz na mysli TVN24?
                  • pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:25
                    Wyprali ci mózg junkier
          • friedmar junkier nie badź Kurski, stań jak mężczyzna 19.03.07, 17:43
            przed wymiarem sprawiedliwości. Bez kołnierza, bez ciemnoty i dziadka tuska.

jak leciałem przez banę za szybko - zapłaciłem 500, czemu Ty nie masz
            odpowiedzieć łamanie prawa, zwłaszcza w dobie sądów 24h?

DURA LEX SET LEX czy tylko zabić komucha, alleluja i do przodu?

Zdaje się dla takich drobnych przestępstw i wykroczeń polski wymiar
            sprawiedliwości otrzymał oręż. W końcu też o Polskie wolną od przestępców
            walczylyśmy?

Nie żałuj sobie, albo masz jaja albo ich nie masz.

Poznamy się machając sobie z ław sądowych - taki netowy zaczyn bliższej
            znajomości.
            junkier napisał:

> Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego?
            >
            > Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem,
            > sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie.
            • junkier Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze 19.03.07, 17:47
              Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze wam, komuchom za skore
              zajdzie.

Co do stawania przed wymiarem sprawiedliwosci to rzecz jasna czekam az pojawi
              sie tam ten, co wybral przyszlosc i oszukal ludzi.
              • friedmar Junkier -lamiesz prawo. Daj pesel to Cię pozwę 19.03.07, 17:54
                człowieku - naruszasz moją godność osobistą. Prawnie mogę to udowodnić - albo
                mnie przeproś albo zwrócę się do adminstratora o pomoc w ustaleniu twoich
                danych - sprawdź ze swoim prawnikiem co robisz i ile to może cię kosztować.
                junkier napisał:

> Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze wam, komuchom za skore
                > zajdzie.
                >
                > Co do stawania przed wymiarem sprawiedliwosci to rzecz jasna czekam az pojawi
                > sie tam ten, co wybral przyszlosc i oszukal ludzi.
                • junkier Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze 19.03.07, 17:57
                  Mowiac komuch nie mialem ciebie na mysli weic badz laskaw nei awanturowac sie.
              • pagyo Re: Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jes 19.03.07, 21:29
                Odważnym jak cholera - tropiciel nieistniejącej afery billboardowej za którą
                musiał przepraszać . Trzeba mieć odwagę żeby tak kłamać w żywe oczy.
          • pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:23
            Masz monopol na patriotyzm?
        • pytajniak friedmar nie rób tego 19.03.07, 17:37
          friedmar napisał:

> chętnie wytoczę Ci proces.

Friedmar nie rób tego! Czy ty nie wiesz, że on jest kasjerem
          Światowego Kongresu ... tych, no ... tych, no jak im tam?

• mojo.risin ruch na serwerach 19.03.07, 17:27
        junkers, dzięki swojej obecności tutaj i mało chwalebnym występom ludzie
        przychodzą na to forum żeby pobawić się w drażnienie junkersa i podobnych tobie
        trolli, przez co ruch na portalu gazeta.pl rośnie.
        w ten sposób służysz agorze.

myślę że michnik powinien wysłać ci list z podziękowaniem za ofiarne i aktywne
        wspieranie jedynej liczącej się gazety opozycyjnej.

z ciekawośći badacza wszedłem na strony "naszego czasu". oni tam nawet forum
        nie mają!!! zresztą kto rozsądny by tam pisywał i po co ?

junkier napisał:

> Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o
        niejasnych
        >
        > i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak,
        > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie
        > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera
        IV
        >
        > RP???
        >
        • junkier Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:30
          Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta
          podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac
          najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne.
          • mojo.risin Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:34
            najwyższy czas ma jeden problem: brak czytelników.
            a to oni weryfikuja jakość gazety.

twoja (jednocześnie) miłość i nienawiść do GW są zabawne.

pisz junkersiku dalej (vide: moj post powyżej)

junkier napisał:

> Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta
            > podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac
            > najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne.
            • junkier Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:48
              Najwyzszy Czas jest pismem rentownym w przeciwienstwie np. do obludnika
              powszechnego.

Czytelnikow wystarcza chociaz oczywiscie mogloby byc ich wiecej.
          • friedmar Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:47
            junkier napisał:

• friedmar Junkier - znowu łamiesz prawo! Masz jaja daj pesel 19.03.07, 17:50
            chętnie za swoje prywatne pieniądze udowodnię Ci, że nawet w Polsce prawo jest
            prawem i jego naruszanie jest bolesne.

Daj pesel, imię i nazwisko imię mamusi i tatusia i napisz te wypowiedzi z
            deklaracją, że jesteś w pełni świadomy konsekwencji swoich wypowiedzi i że wg
            ciebie tak właśnie jest z GW i etc.
            i to wszystko.
            junkier napisał:

• czlowiek_z_blizna IV RP jeszcze nie istnieje, sam Jaro to powiedzial 19.03.07, 17:39
        Wsluchuj sie w swojego szefa, bo bedzie reprymenda!
        • junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:45
          IV RP jeszcze nie ma, ale bedzie. Albo beda nowe wybory.
          • mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:47
            a jak będą nowe wybory to nie będzie ani IVRP ani premiera kaczyńskiego.

junkier napisał:

> IV RP jeszcze nie ma, ale bedzie. Albo beda nowe wybory.
            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:50
              Premiera Olejniczaka albo Onyszkiewicza tez nie bedzie, nie masz sie co
              ludzic...
              • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:54
                Junkier - skąd ta pewność? Poparcie PiSu, wspaniałej koalicji, premiera i prezia
                cechuje się trwałą tendencją spadkową. PiS zużywa się jak każdy produkt. Po
                ponad roku widać tą całą pisowską mizerię, awanturnictwo i nieudacznictwo.
                Dodatkowo podczas kolejnych wyborów PiS nie będzie mógł liczyć na koalicjantów,
                którzy de facto leżą na politycznym katafalku.

Rząd wezmą cieniasy z PO, lewusy albo koalicja tychże. To nieuniknione.
                • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:56
                  > Rząd wezmą cieniasy z PO, lewusy albo koalicja tychże. To nieuniknione.

I mowisz to spokojnie?
                  • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:00
                    Nie wyobrażam sobie bardziej bezwstydnego nieudacznictwa niż pisowskie.
                    Poprzednie rządy przynajmniej starały się tuszować swoje machloje. PiS natomiast
                    łże w żywe oczy i odwraca kota ogonem przekuwając porażki w sukcesy, robiąc
                    zarazem to samo co rządy Buzka i Millera.

A co do mojej oceny PO i LiD - wolałbym mieć szerszą alternatywę bo te partie
                    nawet nie zbliżają się do ideału.
                    • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:02
                      Ja uwazam ze odpowiednia jest alternatywa prawicowa, do ktorej moglaby dolaczyc
                      konserwatywna czesc PO. Lewicowo-lzeliberalne sily polityczne to zlo, nie ma
                      watpliwosci.
                      • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:09
                        Junkier - doucz się i dowiedz, że klasyfikacja lewica-prawica w obecnej
                        rzeczywistości politycznej nie ma od dawna racji bytu. To podział z gruntu
                        sztuczny. PiS na przykład w kwestiach gospodarczych jest bardziej lewicowy od SLD.

Innymi słowy nie prawica, nie lewica lecz partia, która zamiast tworzyć problemy
                        zajmuje się ich rozwiązywaniem. Rząd, który potrafi rozmawiać. Ugrupowania,
                        które nie mają oficjalnego monopolu na wiedzę, władzę, prawo i sprawiedliwość.
                        Szkoda tylko, że takich nie ma.

A PiS - szkoda słów.
                        • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:11
                          Ale oprocz spraw gospodarczych sa takze kwestie swiatopogladowe a tu nikt mi
                          nie wmowi ze PiS jest bardziej 'rzekomo' lewicowy od SLD
                          • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:17
                            Naprawdę aż tak bardzo zależy tobie, aby państwo zaglądało obywatelom do łóżek ?
                            Aby trzymało ich w nieustannym szachu tropiąc przeszłość ? Aby zaszczepiało
                            twoim dzieciom wartości, z którymi nie zawsze się zgadzasz? Chcesz żeby ten czy
                            inny aparatczyk nazywał Ciebie zomowcem, ubekiem albo czarnym, katolem czy
                            ciemnogrodem ?

Rzecz w tym, że PiS psuje polityczny obyczaj. Przekracza bariery, których
                            wcześniej nikt nie przekraczał. Oficjalnie, w majestacie państwa pomiata częścią
                            obywateli, deprecjonuje ich ze względu na przekoania. Lekceważy i nagina prawo.

Rozumiem, że zgadzasz się z celami PiSu. Ja nie. Jednak musisz sobie uświadomić,
                            że władza się zmienia, natomiast mechanizm polityczny nie. Jeżeli opcja przy
                            władzy zmieni się na inną - to z dużą dozą prawdopodobieństwa można przyjąć, że
                            będzie ona działała tak samo jak PiS.

Chodzi mi o to, że cel nie usprawiedliwia środków.
                            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:53
                              tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP
                              tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja III RP byla
                              najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o innych niz nie
                              liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem.

Ja program PiS popieram w czesci swiatopogladowej, w czesci gospodarczej
                              popieram program UPR.
                              • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:02
                                Erratum:

tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP
                                tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja PC i braci
                                Kaczynskich byla najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o
                                innych niz nie liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem.

Ja program PiS popieram w czesci swiatopogladowej, w czesci gospodarczej
                                popieram program UPR.
                                • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:10
                                  >
                                  > tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP
                                  > tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja PC i braci
                                  > Kaczynskich byla najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o
                                  > innych niz nie liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem.

Nie wiem kto wymyślił tak idiotyczną linię tłumaczenia "błędów i wypaczeń"
                                  pisowskiej rewolucji moralnej. Mówienie, że poprzednicy "też tak robili" stanowi
                                  de facto przyznanie się do działań sprzecznych z pisowską ideologią. Taka
                                  konfesata oznacza, że PiS działa dokładnie tak samo jak lewica. Różni się tylko
                                  poziom bezczelności i propagandowo nagłaśnianych celów, które mają jakoby
                                  usprawiedliwiać podłość działań.
                                  • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:17
                                    Jaka podlosc? Czy walka z monopolami w teelfonach, usprawnienie sadow, szerszy
                                    dostep do zawodow, surowsze kary dla przestepcow czy suwerenistyczna polityka
                                    zagr. to podlosc? Laazy, nie musisz lubic Kaczynskich ale dokonaj obiektywnej
                                    oceny!
                                    • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:24
                                      Ależ ja nie krytykuje wszystkiego. Nawet PiS osiąga jakieś drobne sukcesy. Są
                                      one jednak zaledwie promilem w stosunku do prawdziwej pasji premiera - zabawy w
                                      "dziel i rządź". Junkier - nigdy nie byliśmy (my, Polacy) aż tak skłóceni, jak w
                                      chwili obecnej. Nigdy nie naginano prawa tak bardzo, jak ma to w zwyczaju rząd
                                      PiSu. Nie zdarzyło się jeszcze, by prorządowa propaganda była tak "bezczelna" w
                                      stronniczej reinterpretacji rzeczywistości. Bo jak inaczej nazwać ten sposób
                                      usprawiedliwiania własnych działań tym, że poprzednicy robili tak samo.
                                      Przecież to PiS głosił Rewolucję Moralną.

Zresztą - przyznałeś mi wcześniej rację. A ja sukcesów PiSowi nie odmawiam.
                                      Zdaję sobie sprawę, że mogłoby być jeszcze gorzej.
                                      • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:29
                                        Zabawa w dziel i rzadz... No troche glebszej refleksji sie spodziwalem. Co ma
                                        byc jakas sztuczna jednosc narodowa jak w czasach FJN, jakies
                                        kolejne 'wybierzmy przyszlosc-bis'? Przeciez zadnej sztucznej jednosci nie ma,
                                        ja np. nie tylko nie ukrywam ze wiele mnie dzieli od komuchow ale w ogole nie
                                        zamierzam sie z nimi bratac i zblizac, wielul antykomunistow podobnie! Rola
                                        polityka jest wygrywac istniajace podzialu dla dobrej sprawy, a zniszczenie
                                        patologii III RP i budowa IV RP to jest dobra sprawa.

• laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:36
                                          Junkier - jeśli celem polityków w Polsce będzie czyszczenie i niszczenie
                                          przeciwników to zważywszy na to, że w naszej nieskonsolidowanej władzy co wybory
                                          zmienia się partia rządząca, musisz oczekiwać tego, że kwestią czasu jest zanim
                                          lewica zacznie niszczyć prawicę w dokładnie taki sposób, w jaki robi to teraz
                                          PiS ze swoimi wrogami.

Wykaż odrobinę empatii. Nie zgadzaj się z "komuchami", liberałami itp. - to
                                          twoje prawo. Wyobraź sobie tylko, że przy zmianie opcji politycznej lewica
                                          będzie działała dokładnie tak samo, jak PiS... że premier nazwie cie katolem,
                                          czrnuchem, idiotą itp. Pomyśl, że za przynależność do UPRu nie będziesz mógł
                                          pracować tam, gdzie pracujesz. Wyobraź sobie, że do twojej roboty przychodzi
                                          polityczny komisarz i wywala wszystkich, którzy mają jakikolwiek związek z
                                          prawicą. W końcu pomyśl, że twoim dzieciom będzie na siłę wciskana ideologia
                                          lewicowa.

PiS działa dokładnie w taki sposób. Działa tak samo jak AWS i SLD. A nawet gorzej.
                          • friedmar junkier - idź do wc stan przed lustrem bez gacie 19.03.07, 18:34
                            upewnij się że masz jaja - to wazne bo teoretycznie ich nie masz, ale możesz
                            udowodnić, że masz podając pesel i etc.,

- kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich
                            piewcę;
                            -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe prawa
                            obywatelskie innych rodaków.

Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII?
                            junkier napisał:

> Ale oprocz spraw gospodarczych sa takze kwestie swiatopogladowe a tu nikt mi
                            > nie wmowi ze PiS jest bardziej 'rzekomo' lewicowy od SLD
                            • pytajniak Re: junkier - idź do wc stan przed lustrem bez ga 19.03.07, 18:45
                              friedmar napisał:

> upewnij się że masz jaja

Niech też sprawdzi jak tam między jajami-bliźniakami.
                              Przycięty, czy POLSKI, oddany NARODOWI.
                            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:59
                              > - kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich
                              > piewcę;

Moja wypowiedz byla ostra, nie przecze, ale dzialelem pod wplywem silnego
                              wzburzenia spowodowanego neislychanymi wprost enoncjacjami Kwasniewskiego.
                              Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany z blotem i traktowany
                              zwyklymi obelgami?

> -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe prawa
                              > obywatelskie innych rodaków.

Prawa obywatelskie, jak np. prawo do glosowania czy wyrazania wlasnych pogladow
                              ja niby naruszam? Tez cos.

> Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII?

No bez przesady. Papieza prosze do polskiej polityki nie mieszac.
                              • pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:07
                                junkier napisał:

> Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany
                                > z blotem i traktowany zwyklymi obelgami?

Ja reagowałem na szambo. Ty też?

junkier napisał:

> > - kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich piewcę;

> Moja wypowiedz byla ostra, nie przecze, ale dzialelem pod wplywem silnego wzburzenia
                                spowodowanego neislychanymi wprost enoncjacjami Kwasniewskiego.
                                > Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany z blotem i traktowany
                                >
                                > zwyklymi obelgami?
                                >
                                >
                                > > -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe p
                                > rawa
                                > > obywatelskie innych rodaków.
                                >
                                > Prawa obywatelskie, jak np. prawo do glosowania czy wyrazania wlasnych pogladow
                                >
                                > ja niby naruszam? Tez cos.
                                >
                                >
                                >
                                > > Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII?
                                >
                                > No bez przesady. Papieza prosze do polskiej polityki nie mieszac.
                                • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:10
                                  Ale ten termin slowny dotyczyl nie prezydenta tylko sytuacji zapraszania
                                  dziennikarek z mediow pseudoliberalno-lewicowych.
                                  • pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:13
                                    junkier napisał:

> Ale ten termin slowny dotyczyl nie prezydenta tylko sytuacji zapraszania
                                    > dziennikarek z mediow pseudoliberalno-lewicowych.

Czy to twoja własna interpretacja? Wyjaśnij sprawę Prezydentowi,
                                    bo on nie zrozumiał i ma błędne zdanie na ten temat.
                                    • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:16
                                      Ale J. Kaczynski zrozumial prawidlowo i poweidzial wyraznie ze 'bratowa zostala
                                      prawdopodobnie wprowadzona w blad'.
                                      • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:18
                                        Niby w jaki sposób? Czy tajemnicze siły układu podsunęły jej niecną petycję w
                                        takim sam sposób, w jaki zrobiono to Prezydentowi w przypadku podania o
                                        nagrodzenie medalem Jaruzela?

W świetle słów premiera rodzą się poważne wątpliwości, czy rządzą nami ludzie
                                        posiadający umiejętność czytania i myślenia w ogóle.
                                        • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:23
                                          Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna
                                          podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka
                                          opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie
                                          wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny.
                                          • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:30
                                            > Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna
                                            > podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka
                                            > opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie
                                            > wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny.

Ehh... Władza nie powinna dzielić obywateli na lepszych i goszych, zarówno ze
                                            względów ideologicznych jak i jakichkolwiek innych. Feministka jest tak samo
                                            dobrym obywatelem jak ty. Jej głos liczy się tak samo. Płaci takie same podatki
                                            i jest tak samo równa wobec prawa.
                                            Prezydent, premier, politycy w ogóle powinni pełnić między innymi funkcję
                                            integrującą społeczeństwo. Owszem - realizować swój program, lecz nie odmawiać
                                            zarazem rozmowy nikomu. Tymczasem "oni" walą ręką w stół i zamykają usta "innym"
                                            etykietując ich mianem esbeków itp itd. Monopol na prawdę jest charakterystyczny
                                            dla systemów autorytarnych i toralitarnych. A tego chyba w Polsce nie chcemy.
                                            Nieprawdaż ?
                                            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:33
                                              Komuna, postkomuna i lze-liberalowie byli fetowani przez 16 lat III RP (o PRL-u
                                              nie wspomne), nic nie stanie sie gdy teraz prawica przykreci im srube, chocby
                                              dla rownowagi. Nie jest tak ze opcja ideologiczna ktora rzadzila przez 16 lat
                                              ma monopola na madrosc i serca Polakow.
                                              • laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:38
                                                Zapomniałeś o rządach AWSu? Może Marcinkiewicz czy Kaczyński nie uczestniczyli w
                                                tych rządach? Nie pamiętasz, jak media smagały lewicę? Jak zniszczyły Millera?

Junkier - mniej fantazji więcej historycznej prawdy.
                                              • pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:56
                                                Zdaje siuę , że obecny Prezydent też należał do establishmentu III RP, jako
                                                Prezes NIK i Minister Sprawiedlisowći. Nie mówiąc już o tym ,że wraz z bratem
                                                wyniósł Wałęsę na fotel Prezydenta RP
                                          • pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:30
                                            junkier napisał:

> Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna
                                            > podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka
                                            > opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie
                                            > wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny.

Można się podpisać jeżeli się zgadza z tekstem listu.
                                            • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:33
                                              Ale polityczne znaczenie ma tez KTO TEN LIST INSPIROWAL I KTO GO FIRMUJE,
                                              nieprawdaz?
                                      • pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:27
                                        junkier napisał:

> Ale J. Kaczynski zrozumial prawidlowo i poweidzial wyraznie ze 'bratowa zostala
                                        > prawdopodobnie wprowadzona w blad'.

Czyli ty i J.Kaczyński macie rację a Prezydent się myli.

Wypowiedź Kwaśnieskiego skierowana jest przeciwko Premierowi.
                                        Ty reagujesz jednak na to, że "obecny Prezydent jest mieszany z
                                        blotem i traktowany zwyklymi obelgami".
                                        Gdzie, kiedy i przez kogo? Do sądu! To jest karalne!
                                        • junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:35
                                          No bez przesady, w byle watku obelg pod adresem Kaczorow nie brakuje.

Chociaz bardziej atakowany jest J. Kaczynski bo to wiadomo - mozg calego
                                          programu IV RP i najwybitniejszy, w moim odczuciu, polityk polski.
                                          • czarytka Junkier, to długoletni pracownik UB i SB... nadal 19.03.07, 19:39
                                            w pracy..Teraz tyra dla nowej komunistycznej formacji..PIS !
                                          • pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:41
                                            Chwileczkę, ty byłeś strasznie poruszony atakiem na Prezydenta.
                                            Nie było w twoim tekscie mowy o Kaczorach. Nie zmieniaj tematu
                                            i odpowiedz na pytania: Gdzie, kiedy i przez kogo?

junkier napisał:

> No bez przesady, w byle watku obelg pod adresem Kaczorow nie brakuje.
                                            >
                                            > Chociaz bardziej atakowany jest J. Kaczynski bo to wiadomo - mozg calego
                                            > programu IV RP i najwybitniejszy, w moim odczuciu, polityk polski.
                      • pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:31
                        A ty jesteś po jasnej stronie mocy. Jakie to romantyczne...
          • czlowiek_z_blizna Ta, bedzie. 19.03.07, 17:53
            Tego dnia, kiedy powstanie IV RP ja zostane krolowa Anglii
      • cynik.pl Junk se popisał 19.03.07, 17:59
        junkier napisał:

> Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk,
        Bez J. Kaczyńskiego też - w końcu to żadna tajemnica.

> zero o niejasnych
        W temacie znajomości języków obcych (a chwilami mam wrażenie, że i polskiego)
        panowie bracia są mniej niż zerami w porównaniu z Kwachem.

> i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach,
        Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczora
        - ot, ciekawostka.

> jak w ogole ten petak,
        > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial,
        No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kwacha,
        choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie.

> ktory zhanbil sie
        > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne',
        Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda?

> osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV
        > RP???
        Buhahahahahaha, wiem, junk, że chcesz powrotu czasów, gdy władzy nie można było
        krytykować. BTW, co jest "IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life?

A największym szwindlem jest portal gazeta.pl, gdzie junk może bezkarnie
        pierdzielić głupoty :-)
        • junkier Re: Junk se popisał 19.03.07, 18:05
          Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczor

No i co z tego?

> No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kwacha,
          > choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie.

Tam Polske zniewazono

> Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda?

Za zbrodnei niemcow w neistniajacej Polsce Narod Polski zostal pomowiony.

"IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life?

Przyjdzie czas gdy skoncza sie zarty dla co niektorych
          • cynik.pl Re: Junk se popisał 19.03.07, 18:41
            junkier napisał:

> Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczor
            >
            > No i co z tego?

To co się Kwacha czepiasz?

> > No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kw
            > acha,
            > > choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie.
            >
            > Tam Polske zniewazono

No jeśli uważasz, że Polskę mogą znieważyć fochy cara-kagiebisty to tylko współczuć.

> > Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda?
            >
            > Za zbrodnei niemcow w neistniajacej Polsce Narod Polski zostal pomowiony.

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie, ale i tak się nie spodziewałem.

> "IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life?
            >
            >
            > Przyjdzie czas gdy skoncza sie zarty dla co niektorych

Grozisz mi :-)?
      • terazpolka Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:05
        Przy J.Kaczyńskim to pan Kwaśniewski dopiero wyrasta na politycznego
        giganta... Nic bowiem tak nie kompromituje jak pieniactwo i nieudolność.
      • pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:20
        Debilny antysemita
    • raveness1 Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:10
      Teraz przez nastepne 10 lat beda wytykac Kwasniewskiemu, ze wypil pare
      kielichow.
      No i co z tego, pytam? Tacy jestescie wszyscy perfekcyjni? To dali jazda do
      Afryki za przykladem Matki Teresy!
      Wole zeby normalny prezydent od czasu do czasu machnal sobie drinka, niz jakis
      zakompleksiony-karakan-abstynent mial reprezentowac moj kraj, podczas gdy nie
      potrafi zlozyc poprawnie kilku prostych zdan.
    • indris Obaj zachowują się jak lokaje Busha 19.03.07, 17:12
      Akurat jutro czwarta rocznicz ZBRODNI PRZECIW POKOJOWI, w której państwo
      polskie wzięło udział dzieki Kwasowi. Ale polską obrzydliwą i haniebną "misję"
      to Kaczor juz 2 razy przedłużał.
    • neoart Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:13
      www.sport.pl/sport/1,65025,3996726.html
      czytam to forum i tak naprawdę niczym się nie różnicie od tych kibiców.... żałosne.
      aha i to że ktoś chce silnej Polski nie oznacza ze zaraz musi być prawicowy lub
      lewicowy lub nijaki. Musi być patriotą. Chciałbym abyście wzieli to do serca.
      wylewanie pomyj z w/w definicją nie ma nic wspólnego, tak jak i wypowiadanie się
      z poza granic naszego kraju.
    • abhaod kartofle kwacza - tego jeszcze nie grali, jeszcze 19.03.07, 17:14

chwila, a okaze sie, ze kartofle walczyly w podziemiu z dyktatura kwacha :)
      • stoltzman Ladnie to tak volksdeutch-a i Janka co MaRyja 19.03.07, 17:52
        od kartofli wyzywac?!!!

video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394
        • abhaod Re: Ladnie to tak volksdeutch-a i Janka co MaRyja 19.03.07, 18:45

ni pies, ni wydra, cos na ksztalt googlowskiej antyreklamy
    • indris A agresja na Irak z udziałem Polski ? 19.03.07, 17:17
      To Kwas za tę hańbę odpowiada. Jutro rocznica
      • abhaod Re: A agresja na Irak z udziałem Polski ? 19.03.07, 17:22

nie ma wiekszego lub mniejszego zla, ale zamontowanie amerykanskich rakiet, bez
        uzgodnienia z reszta partnerow w NATO to juz dno glupoty
    • signal Skandalem jest, Kaczynski 19.03.07, 17:19
      jako Prezydent Polakow
    • pies_na_lewizne Spadaj Kwachu, niepotrzebne sa twoje rady. 19.03.07, 17:20
    • koloratura1 Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:23
      maderic napisał:

> To prawda Kwachu a prawda w oczy kole !

Oj, zakole ona Kaczorka, zakole...
      Jeszcze, biedaczek, znowu dostanie jakiejś dyspepsji, czy jak się ta prezydencka
      sr...a nazywa.

• turtlezzz Kto by pomyślał, że będę tak tęsknił za Kwachem.. 19.03.07, 17:26
      Facet ma w głowie... umysł ! Tak, niektórym głowa służy do przechowywania mózgu, bez którego umysł radzi sobie nienajlepiej. Dla prawicy narodowej to jest nowinka techniczna, nielicznym znana. A szkoda, bo fajnie się ta III RP zapowiadała.
    • monster1972 kaczki przy kwachu są ZERAMI w polityce zagr. 19.03.07, 17:28
      pojecia nie mają o niczym... jąkają sie jak uczniaki wyrwane nagle do
      odpowiedzi i nie znające odpowiedzi... szczególnie "pan" prezydent

nawet za granicą widzą wszędzie ten swój żałosny "układ"

człowiek omyłkowo brany za prezydenta Polski powiedział ostatnio, że
      sprawowanie tej funkcji go męczy, czyli dał do zrozumienia, że sie nie nadaje

to po cholere sie koleś do "żłobu" pchałes? co? czyżby jednojajowy braciszek
      kazał? a ty odmówić nie umiałeś?

i to "meldowanie"... "panie przewodniczacy, zadanie wykonane"... żałość

trzeba się było zająć zbieraniem znaczków!

Polak-ateista
      • stoltzman Stoltzman, nie ""kwach"!!! 19.03.07, 17:50

---
        Drogie Polaki witam was ciule
        B16
    • pies_na_lewizne Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:30
      GazWyb zacytowal swojego idola Kwasniewskiego:

> "Nadzieją - mówił [A. Kwasniewski] - na to, że będziemy umieli w polityce
      > poruszać się nie jak taki kolos z napiętymi mięśniami, a nie rzeczywistą
      > siłą, ale jako taki partner, który może być skuteczny i osiągać swoje cele,
      > nie przeciwko komuś, ale razem z nim".

Czyzby nawiazywal do tego "kolosa z napietymi mięśniami" goleni prawej, ktory
      na cmentarzu w Charkowie chwiejnym krokiem deptal po grobach zolniezy a potem
      probowal wtoczyc sie do samochodu przez bagaznik?

Z tymi czasami juz bezpowrotnie skonczylismy.
      • monster1972 kwas zrobić obciach w Charkowie.. ale był 100 razy 19.03.07, 17:49
        lepszy od tych matołów teraz...

od obu kaczek + niejaka fotyga (bez komentarza) razem wzietych

zauwazyles , ze pani fotyga na 90% pytań odpowiada "bez komentarza" albo "nie
        potwierdzam i nie zaprzeczam"...

powiedziec ci kaczy lizydupku, czemu te tępa baba tak odpowiada?

otóż, ona nie ma pojecia, co powiedziec

i czeka na wytyczne od jareczka

nie od lecha, on - jak sam ostatnio przyznał - jest zmeczony byciem prezydentem

i, niestety, to widac

sadze, ze widzi to też zagranica

u nich w dyplomacji pracują zawodowcy, a nie dwie kaczuszki owładniete psychozą
        wszechświatowego "układu", ktory ma zniszczyć Polskę

Polak-ateista
        • monster1972 oczywiście "zrobił" a nie "zrobić", literówka... 19.03.07, 17:50
          sorry
        • pies_na_lewizne Re: kwas zrobić obciach w Charkowie.. ale był 100 20.03.07, 03:03
          monster1972 napisał:

> lepszy od tych matołów teraz... bla bla bla bla bla.....

widze ze nie czytales wypowiedzi wiceprzewodniczacego KE pana Guentera
          Verheugena.

Wczoraj pan Verheugen oswiadczyl, że Polska "stała się bardzo szanowanym i
          ważnym członkiem UE".

Chyba wiceprzewodniczacy KE ma lepsze rozeznanie niz ty jak Polska jest
          postrzegana w Unii? A wiec co pieprzysz glupoty?
    • evident Kwaśniewski przy Kacorach 19.03.07, 17:31
      to swiatowiec !
    • lechujar Olek wracaj! Z Lechujarem długo nie pociągniemy! 19.03.07, 17:31
      Wygrywamy nowe wybory i przed Trybunał Stanu całą obecną ekipę!
      • kkkkk110 Re: kaczor jest chory 19.03.07, 17:35
        smutna to prawda
      • maderic Do pudla lukrowany bolszewiku 19.03.07, 17:36
        .
        • evident Widzę ku..ki w twoich oczach 19.03.07, 17:39
          zioniesz ninawiscia
          • stoltzman Wracaj Stoltzman! To obraza racji (zydo)stanu!! 19.03.07, 17:48
        • wet3 Re: maderic 19.03.07, 17:44
          maderic npisal> Do pudla lukrowany bolszewiku

Masz racje! Kvasmanowi zawdzieczamy udzial w awanturze irackiej, wyslanie
          naszych zolnierzy do Afganistanu, parodie z Jedwabnem - co posluzylo do
          potajemnych rokowan w sprawie roszczen zydowskich, napiete stosunki z Moskwa,
          polityke calowania Niemcow w podogonie ... ... ...
          Ze ten czlowiek ma czelnosc wypowiadac sie???! Dawno juz powinien stanac przed
          Trybunalem Stanu.
    • century211 Skandalem jest ciaglosc niudacznictwa 19.03.07, 17:49
      Odchodza jedni nieudacznicy i karierowicze a przychodza inni nieudacznicy i
      fanatycy. Czy w Polsce bedzie kiedys normalnie, ze da sie odpoczac?
      Cala ta sytuacja polityczna przypomina tortury na krzesle elktrycznym zasilanym
      niskim napieciem i niskim pradem...nie zabija a "tylko" toruruje.
      Kaczory pojada na taczkach...ale obawiam sie, ze nastepni beda tacy sami jak
      Kwachu i Kaczory...nieudacznik.
      • stoltzman Chyba ze disapora kogos przysle ... 19.03.07, 17:54
    • lodz123 "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!!!!!!! 19.03.07, 17:50
      Ta szmata komunistyczna, ten zydowski aparatczyk i zdrajca. Powinnien sie
      cieszyc ze nie w mamrze jeszcze nie siedzi.
      • stoltzman W kwestii formalnej ... Stoltzman ... 19.03.07, 17:53
      • monster1972 kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty na to? 19.03.07, 17:54
        przeciez oni pojecia nie mają o polityce

ich całe zycie, sens zycia to "układ"

juz teraz widac, ze konczą sie pomysly

no czym tu jeszcze karmic "ciemny lud, ktory wszystko kupi", zeby utrzymac sie
        u koryta

ja sie boję, ze te matołki gotowe nas do jakiejs wojny (ekonomicznej czy
        politycznej) pchnac, byle tylko moc dalej rzadzić za pomocą kryzysu

oni inaczej ni umieją

wciaz musi być jakiś wróg..;)

hehee

Polak-ateista
        • lodz123 Re: kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty n 19.03.07, 17:59
          Glupsze? Chyba oszalales.
          Kaczynscy to prawdziwy Polscy patrioci i geniusze polityczni-tylko geniusz
          moglby wygrac wybory mimo nieustannych atakow "polskojezycznych" mediow. TYlko
          wizionerzy mogli sprawnie przeprowadzic deubekizacje i de-wuesizacje.
          kwas-sztolzmann to pogrobowiec zydobolszewii, zdrajca, slugus moskwy, brukseli
          i wall street. Inaczej mowiac czlowiek-szmata.
          • funny5 Re: kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty n 20.03.07, 14:22
            lodz123 napisał:

" TYlko
            > wizionerzy mogli sprawnie przeprowadzic deubekizacje i de-wuesizacje.
            _------
            Niby co przeprowadzili?
            >
        • wet3 Re: monster1972 19.03.07, 18:04
          monster1972 napisał: > kaczki maja doktoraty a sa glupsze ...

> przeciez oni pojecia nie mają o polityce ...
          ja sie boję, ze te matołki gotowe nas do jakiejs wojny (ekonomicznej czy
          > politycznej) pchnac, byle tylko moc dalej rzadzić za pomocą kryzysu
          >
          > oni inaczej ni umieją
          >
          >
          > wciaz musi być jakiś wróg..;)
          >
          > hehee
          >
          > Polak-ateista

Zapomniales podac swoj pelny tytu: Polak - komuch i ateista z doktoratem z WUML-
          u!!!
          • monster1972 komunizmem brzydziłem sie tak jak kaczyzmem 19.03.07, 18:21
            ;)

wiec pudło...

a doktorat to dopiero za jakiś czas, jakos motywacji wczesniej nie było:)

ale nie humanistyczny, tylko techniczny...

nie wystarczy mi cytować lenina jak "panu" prezydentowi, żeby doktorat zdobyć
            ja zamierzam wykazać sie prawdziwą wiedzą:)

hehe

Polak-ateista

ps. dlaczego buraczki cukrowe zakładacie, że ateista musi być komuchem?
            odszedłem nawet z dość niewinnego harcerstwa, gdy zaczeli chrzanić o ZSMP

• barbara444 Re: "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!! 19.03.07, 18:24

Starzy komunisci mieli pewne wartosci ideowe choc byli czasem (czesto) mordercami.
        Oni nadstawiali kark przed wojna i tacy jak Gomulka czy Gierek mieli duzo
        poparcia wsrod bezpartyjnych w pewnych okresach.

Obecna lewizna to po prostu banda oszystow i zlodzieji na pasku zagranicznej
        mafii. Czyste szambo. Wiedza jak krasc i manipulowac.

Polsce daleko do klarownej koncepcji politycznej. Ale taka przyjdzie.
      • pytajniak Re: "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!! 19.03.07, 18:39
        Lodzerman, czy mógłbyś przesłać zdjęcie potwierdzające
        spełnienie kryterium przynależności do Światowego Kongresu?

lodz123 napisał:

> Ta szmata komunistyczna, ten zydowski aparatczyk i zdrajca. Powinnien sie
        > cieszyc ze nie w mamrze jeszcze nie siedzi.
    • kornaccy pisiaki patrzcie na sondaże ws.ocen rządu ha ha 19.03.07, 18:01
      .
      • qc Prezes sie Wsciekle Chwali? 19.03.07, 18:04
    • scolopetarius co wsiadał przez bagażnik, chwiał się, kaca miał 19.03.07, 18:05
      OLEK daj se na luz, idź z Jolką do kina.
    • kornaccy porównajcie jak świat ocenia prezydenturę Olka a 19.03.07, 18:05
      kaczorka. ha ha ha ha. od ponad roku świat się z nas śmieje
      • mayday100 Re: porównajcie jak świat ocenia prezydenturę Olk 19.03.07, 18:11
        tak, to prawda....śmieje się i boki zrywa z zaściankowości...:(
    • czlonekukladu Przystojni I Sympatyczni 19.03.07, 18:06
      W ubiegłym roku Pan Premier obiecał ofensywę polskiej polityki zagranicznej w
      Afryce. Czy już wykonano zespół posunięć? Czy odbyły się spotkania? Bardzo ważne
      spotkania? Czy wykonano kroki? Śmiałe kroki? Czy czarna i arabska Afryka wiedzą
      już, że skończyliśmy z klientelizmem, i że teraz trzeba się z nami liczyć? Czy
      wśród afrykańskich przywódców zapanował entuzjazm czy powiało grozą? I czy są
      już z nami czy przeciw nami?

Z satysfakcją stwierdzam, że Pan Premier wszedł w buty Millera, który, gdy
      wszystkim się przejadł, też postanowił "włączyć drugi bieg". Skutek znamy. Kto
      będzie Belką i grabażem tej ekipy?
      • friedmar ty sobie jaja robisz a ja tu żyję...i płacę za to 19.03.07, 18:16
        wyobraź sobie, że ja mieszkam w tym kraju ludzi tyle przystojnych i
        sympatycznych co prawych i sprawiedliwych.
        W mojej firmie też jest facet na taktycznym zwolnieniu lekarskim - jak takie
        oszustwo określa Prawy i Sprawiedliwy Kurski.

Tylko dlaczego ja za to płacę, albo Ty? Dlaczego chłopaki handlują
        prezesowskimi stołkami za nasze pieniądze? to ma być ta polityka prorodzinna
        nakierowana w tych którym wczesniej nie wyszło? Już mieliśmy sarkastyczne
        arbeit macht Frei więc pytam:
        Kiedy powstanie partia bez sarkastycznej paraboli o nazwie KIN - Kumoterstwo i
        Nepotyzm.

czlonekukladu napisał:

> W ubiegłym roku Pan Premier obiecał ofensywę polskiej polityki zagranicznej w
        > Afryce. Czy już wykonano zespół posunięć? Czy odbyły się spotkania? Bardzo
        ważn
        > e
        > spotkania? Czy wykonano kroki? Śmiałe kroki? Czy czarna i arabska Afryka
        wiedzą
        > już, że skończyliśmy z klientelizmem, i że teraz trzeba się z nami liczyć? Czy
        > wśród afrykańskich przywódców zapanował entuzjazm czy powiało grozą? I czy są
        > już z nami czy przeciw nami?
        >
        > Z satysfakcją stwierdzam, że Pan Premier wszedł w buty Millera, który, gdy
        > wszystkim się przejadł, też postanowił "włączyć drugi bieg". Skutek znamy. Kto
        > będzie Belką i grabażem tej ekipy?
        • czlonekukladu Chill out! 19.03.07, 18:25
          Ja też żyję w tym kraju. A życie jest drogie. I tylko jedno. Wolę sobie robić
          jaja niż toczyć pianę, bo tak jest zdrowiej. Zwłaszcza, gdy nie ma nadziei, ani
          logicznych przesłanych świadczących o tym, że następna ekipa będzie lepsza.
          Pozostał nam tylko równy dystans do tych gamoni i darmozjadów spod wszelkich
          szyldów i sztandarów.

• kornaccy Kwach chociaż bez tłumaczy jeździł po świecie 19.03.07, 18:06
      a ten sobolek po polsku ma problem mówić
    • kornaccy W prezydenturze jedna funkcja jest ważna!!!! 19.03.07, 18:08
      Reprezentacyjna. A w tej kwestii Kwach nie ma sobie równych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka