rmstemero Zanim przeczytam pozostale komentarze 19.03.07, 17:04 do tej wiadomosci, chetnie zabawie sie we wrozke. Otoz przypuszczam ze natychmiast, podazajac za odruchem Pawlowa pojawia sie specjalisci od "goleni" ktorzy nazywajac bylego prezydenta RP kwachem beda wytykac mu niewlasciwe reprezentowanie "polskiej racji stanu". Moja sympatia do SLD trzyma sie raczej w ryzach a do Kwasniewskiego jako czlowieka i obywatela mam stosunek - lekko mowiac - ambiwalentny. Rzetelnosc nakazuje jednak przyznac ze byl politykiem skutecznym, respektowanym i w miare mozlwosci rzetelnym. Zostal wybrany dwukrotnie miazdzaca przewaga glosow a i zostalby wybrany po raz trzeci gdyby to bylo mozliwe. A to juz jest w naszym raczej nieskorym do pochwal kraju kolosalny komplement i najwyzszy wyraz uznania. A to ze nie podoba sie to tym ktorzy go nie lubia i nie beda lubic niezaleznie od dokonan? No coz - taki los polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
showmelove Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:06 Kwasniewski ty lepiej siedz cicho Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Skandale w tym rządzie to norma... 19.03.07, 17:08 ...w sumie nie ma się co podniecać, panie exprezydencie. Kaczor ze swojej głupoty i ksenofobii uczynił cnotę, nic więc dziwnego, że na czarne mówi białe i na odwrót. Dyskutowanie z tym człowiekiem nie ma sensu, bo w ramach jego zwyrodniałego systemu wartości własne łgarstwo to nie łgarstwo, ale "oczywista" prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:08 Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o niejasnych i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak, ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV RP??? Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar junkier - gość niedzielny i jego słowo klozetowe 19.03.07, 17:25 daj no swój numer dowodu osobistego,pesel, imię mamusi i tatusia i inne dane - chętnie wytoczę Ci proces. dobrze byś w następnym poście powtórzył te ścigane prawem kalumnie i napisał że jesteś świadom wagi tych wypowiedzi. Pytanie czy masz jaja... junkier napisał: > Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o niejasnych > > i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak, > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV > > RP??? > > Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich > rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: junkier - gość niedzielny i jego słowo klozet 19.03.07, 17:29 co ty, skryje sie w mysią dziure. dzięki netowi odwaga staniała. friedmar napisał: > daj no swój numer dowodu osobistego,pesel, imię mamusi i tatusia i inne dane - > chętnie wytoczę Ci proces. dobrze byś w następnym poście powtórzył te ścigane > prawem kalumnie i napisał że jesteś świadom wagi tych wypowiedzi. > > Pytanie czy masz jaja... > > junkier napisał: (to co zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:32 Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego? Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem, sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:35 co to jest Nasza Witryna ? heheheheeeeeee junkier napisał: > Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego? > > Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem, > sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:49 www.medianet.com.pl/~naszapol/ Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:56 miała być Nasza Witryna www.naszawitryna.pl/ a ty mi wklejasz Naszą Polske www.medianet.com.pl/~naszapol . Boj sie Boga junkers, nie dziwie sie że po takich lekturach piszesz jakby ci sie między oczami a potylicą zlasowało. junkier napisał: > www.medianet.com.pl/~naszapol/ Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:59 Mialem na mysli Nasz Polske, jest to patriotyczny tygodnik narodowy ktory kazdemu mozna z czystym sumieniem polecic, podobnie jak np. Nasz Dzeinnik czy Najwyzszy Czas. Natomiast Nasz witryna jest portalem bardziej tematycznym, sa tam jednak ciekawe teksty dot. 'czerwonej arystokracji'. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:03 rozbawiłeś mnie. daj friedmarowi pesel, bo inaczej pomyśle że ci rura zmiękła ;) junkier napisał: > Mialem na mysli Nasz Polske, jest to patriotyczny tygodnik narodowy ktory > kazdemu mozna z czystym sumieniem polecic, podobnie jak np. Nasz Dzeinnik czy > Najwyzszy Czas. > > Natomiast Nasz witryna jest portalem bardziej tematycznym, sa tam jednak > ciekawe teksty dot. 'czerwonej arystokracji'. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:10 A co w tym zabawnego? Tylko lewicowe media maja monopol na prawde? Co do tego goscia to ja go nei obrazalem, napisalem wyraznie ze nie jego nazwalem komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:18 szkoda czasu na jałowe dyskusyjki z piskaczkami. ide posłuchać łże-WSI24 ;)))) bądź chop, daj mu ten pesel. junkier napisał: > A co w tym zabawnego? Tylko lewicowe media maja monopol na prawde? > > Co do tego goscia to ja go nei obrazalem, napisalem wyraznie ze nie jego > nazwalem komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:22 lze-WSI24? Masz na mysli TVN24? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:44 nie interesuj sie bo małpiego pyszczka dostaniesz. junkier napisał: > lze-WSI24? Masz na mysli TVN24? Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:25 Wyprali ci mózg junkier Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar junkier nie badź Kurski, stań jak mężczyzna 19.03.07, 17:43 przed wymiarem sprawiedliwości. Bez kołnierza, bez ciemnoty i dziadka tuska. jak leciałem przez banę za szybko - zapłaciłem 500, czemu Ty nie masz odpowiedzieć łamanie prawa, zwłaszcza w dobie sądów 24h? DURA LEX SET LEX czy tylko zabić komucha, alleluja i do przodu? Zdaje się dla takich drobnych przestępstw i wykroczeń polski wymiar sprawiedliwości otrzymał oręż. W końcu też o Polskie wolną od przestępców walczylyśmy? Nie żałuj sobie, albo masz jaja albo ich nie masz. Poznamy się machając sobie z ław sądowych - taki netowy zaczyn bliższej znajomości. junkier napisał: > Scigane prawem czy z oskarzenia prywatnego? > > Polska prasa patriotyczno-prawicowa wyswietlala te sprawy o jakich napisalem, > sa to informacje ogolnodostepne chociazby na Naszej Witrynie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze 19.03.07, 17:47 Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze wam, komuchom za skore zajdzie. Co do stawania przed wymiarem sprawiedliwosci to rzecz jasna czekam az pojawi sie tam ten, co wybral przyszlosc i oszukal ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Junkier -lamiesz prawo. Daj pesel to Cię pozwę 19.03.07, 17:54 człowieku - naruszasz moją godność osobistą. Prawnie mogę to udowodnić - albo mnie przeproś albo zwrócę się do adminstratora o pomoc w ustaleniu twoich danych - sprawdź ze swoim prawnikiem co robisz i ile to może cię kosztować. junkier napisał: > Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze wam, komuchom za skore > zajdzie. > > Co do stawania przed wymiarem sprawiedliwosci to rzecz jasna czekam az pojawi > sie tam ten, co wybral przyszlosc i oszukal ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jeszcze 19.03.07, 17:57 Mowiac komuch nie mialem ciebie na mysli weic badz laskaw nei awanturowac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Kurski jest odwaznym politykiem i nei raz jes 19.03.07, 21:29 Odważnym jak cholera - tropiciel nieistniejącej afery billboardowej za którą musiał przepraszać . Trzeba mieć odwagę żeby tak kłamać w żywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:23 Masz monopol na patriotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak friedmar nie rób tego 19.03.07, 17:37 friedmar napisał: > chętnie wytoczę Ci proces. Friedmar nie rób tego! Czy ty nie wiesz, że on jest kasjerem Światowego Kongresu ... tych, no ... tych, no jak im tam? Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin ruch na serwerach 19.03.07, 17:27 junkers, dzięki swojej obecności tutaj i mało chwalebnym występom ludzie przychodzą na to forum żeby pobawić się w drażnienie junkersa i podobnych tobie trolli, przez co ruch na portalu gazeta.pl rośnie. w ten sposób służysz agorze. myślę że michnik powinien wysłać ci list z podziękowaniem za ofiarne i aktywne wspieranie jedynej liczącej się gazety opozycyjnej. z ciekawośći badacza wszedłem na strony "naszego czasu". oni tam nawet forum nie mają!!! zresztą kto rozsądny by tam pisywał i po co ? junkier napisał: > Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, zero o niejasnych > > i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, jak w ogole ten petak, > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, ktory zhanbil sie > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV > > RP??? > > Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich > rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:30 Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:34 najwyższy czas ma jeden problem: brak czytelników. a to oni weryfikuja jakość gazety. twoja (jednocześnie) miłość i nienawiść do GW są zabawne. pisz junkersiku dalej (vide: moj post powyżej) junkier napisał: > Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta > podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac > najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:48 Najwyzszy Czas jest pismem rentownym w przeciwienstwie np. do obludnika powszechnego. Czytelnikow wystarcza chociaz oczywiscie mogloby byc ich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: Najwyzszy Czas nie oszukuje Polakow 19.03.07, 17:47 junkier napisał: > Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta > podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac > najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Junkier - znowu łamiesz prawo! Masz jaja daj pesel 19.03.07, 17:50 chętnie za swoje prywatne pieniądze udowodnię Ci, że nawet w Polsce prawo jest prawem i jego naruszanie jest bolesne. Daj pesel, imię i nazwisko imię mamusi i tatusia i napisz te wypowiedzi z deklaracją, że jesteś w pełni świadomy konsekwencji swoich wypowiedzi i że wg ciebie tak właśnie jest z GW i etc. i to wszystko. junkier napisał: > Najwyzszy Czas nie oszukal Solidarnosci ze bedzie 'antykomunistyczna gazeta > podziemia' zeby przejac drukarnie i pieniadze a potem zdradzic i zostac > najwierniejszym slugusem komuchow. Mam nadzieje ze jest to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna IV RP jeszcze nie istnieje, sam Jaro to powiedzial 19.03.07, 17:39 Wsluchuj sie w swojego szefa, bo bedzie reprymenda! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny 19.03.07, 17:45 IV RP jeszcze nie ma, ale bedzie. Albo beda nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:47 a jak będą nowe wybory to nie będzie ani IVRP ani premiera kaczyńskiego. junkier napisał: > IV RP jeszcze nie ma, ale bedzie. Albo beda nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:50 Premiera Olejniczaka albo Onyszkiewicza tez nie bedzie, nie masz sie co ludzic... Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:54 Junkier - skąd ta pewność? Poparcie PiSu, wspaniałej koalicji, premiera i prezia cechuje się trwałą tendencją spadkową. PiS zużywa się jak każdy produkt. Po ponad roku widać tą całą pisowską mizerię, awanturnictwo i nieudacznictwo. Dodatkowo podczas kolejnych wyborów PiS nie będzie mógł liczyć na koalicjantów, którzy de facto leżą na politycznym katafalku. Rząd wezmą cieniasy z PO, lewusy albo koalicja tychże. To nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 17:56 > Rząd wezmą cieniasy z PO, lewusy albo koalicja tychże. To nieuniknione. I mowisz to spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:00 Nie wyobrażam sobie bardziej bezwstydnego nieudacznictwa niż pisowskie. Poprzednie rządy przynajmniej starały się tuszować swoje machloje. PiS natomiast łże w żywe oczy i odwraca kota ogonem przekuwając porażki w sukcesy, robiąc zarazem to samo co rządy Buzka i Millera. A co do mojej oceny PO i LiD - wolałbym mieć szerszą alternatywę bo te partie nawet nie zbliżają się do ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:02 Ja uwazam ze odpowiednia jest alternatywa prawicowa, do ktorej moglaby dolaczyc konserwatywna czesc PO. Lewicowo-lzeliberalne sily polityczne to zlo, nie ma watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:09 Junkier - doucz się i dowiedz, że klasyfikacja lewica-prawica w obecnej rzeczywistości politycznej nie ma od dawna racji bytu. To podział z gruntu sztuczny. PiS na przykład w kwestiach gospodarczych jest bardziej lewicowy od SLD. Innymi słowy nie prawica, nie lewica lecz partia, która zamiast tworzyć problemy zajmuje się ich rozwiązywaniem. Rząd, który potrafi rozmawiać. Ugrupowania, które nie mają oficjalnego monopolu na wiedzę, władzę, prawo i sprawiedliwość. Szkoda tylko, że takich nie ma. A PiS - szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:11 Ale oprocz spraw gospodarczych sa takze kwestie swiatopogladowe a tu nikt mi nie wmowi ze PiS jest bardziej 'rzekomo' lewicowy od SLD Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:17 Naprawdę aż tak bardzo zależy tobie, aby państwo zaglądało obywatelom do łóżek ? Aby trzymało ich w nieustannym szachu tropiąc przeszłość ? Aby zaszczepiało twoim dzieciom wartości, z którymi nie zawsze się zgadzasz? Chcesz żeby ten czy inny aparatczyk nazywał Ciebie zomowcem, ubekiem albo czarnym, katolem czy ciemnogrodem ? Rzecz w tym, że PiS psuje polityczny obyczaj. Przekracza bariery, których wcześniej nikt nie przekraczał. Oficjalnie, w majestacie państwa pomiata częścią obywateli, deprecjonuje ich ze względu na przekoania. Lekceważy i nagina prawo. Rozumiem, że zgadzasz się z celami PiSu. Ja nie. Jednak musisz sobie uświadomić, że władza się zmienia, natomiast mechanizm polityczny nie. Jeżeli opcja przy władzy zmieni się na inną - to z dużą dozą prawdopodobieństwa można przyjąć, że będzie ona działała tak samo jak PiS. Chodzi mi o to, że cel nie usprawiedliwia środków. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:53 tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja III RP byla najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o innych niz nie liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem. Ja program PiS popieram w czesci swiatopogladowej, w czesci gospodarczej popieram program UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:02 Erratum: tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja PC i braci Kaczynskich byla najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o innych niz nie liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem. Ja program PiS popieram w czesci swiatopogladowej, w czesci gospodarczej popieram program UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:10 > > tEMAT NA DLUZSZA DYSERTACJE ale pozwalam sobie zauwazyc ze za neokomuny III RP > tez nagminnie lamano obyczaj polityczny czego inwigilacja PC i braci > Kaczynskich byla najbardziej wymownym przykladem, a sekowanie z mediow osob o > innych niz nie liberalno-lewicowych pogladach osob potwierdzeniem. Nie wiem kto wymyślił tak idiotyczną linię tłumaczenia "błędów i wypaczeń" pisowskiej rewolucji moralnej. Mówienie, że poprzednicy "też tak robili" stanowi de facto przyznanie się do działań sprzecznych z pisowską ideologią. Taka konfesata oznacza, że PiS działa dokładnie tak samo jak lewica. Różni się tylko poziom bezczelności i propagandowo nagłaśnianych celów, które mają jakoby usprawiedliwiać podłość działań. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:17 Jaka podlosc? Czy walka z monopolami w teelfonach, usprawnienie sadow, szerszy dostep do zawodow, surowsze kary dla przestepcow czy suwerenistyczna polityka zagr. to podlosc? Laazy, nie musisz lubic Kaczynskich ale dokonaj obiektywnej oceny! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:24 Ależ ja nie krytykuje wszystkiego. Nawet PiS osiąga jakieś drobne sukcesy. Są one jednak zaledwie promilem w stosunku do prawdziwej pasji premiera - zabawy w "dziel i rządź". Junkier - nigdy nie byliśmy (my, Polacy) aż tak skłóceni, jak w chwili obecnej. Nigdy nie naginano prawa tak bardzo, jak ma to w zwyczaju rząd PiSu. Nie zdarzyło się jeszcze, by prorządowa propaganda była tak "bezczelna" w stronniczej reinterpretacji rzeczywistości. Bo jak inaczej nazwać ten sposób usprawiedliwiania własnych działań tym, że poprzednicy robili tak samo. Przecież to PiS głosił Rewolucję Moralną. Zresztą - przyznałeś mi wcześniej rację. A ja sukcesów PiSowi nie odmawiam. Zdaję sobie sprawę, że mogłoby być jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:29 Zabawa w dziel i rzadz... No troche glebszej refleksji sie spodziwalem. Co ma byc jakas sztuczna jednosc narodowa jak w czasach FJN, jakies kolejne 'wybierzmy przyszlosc-bis'? Przeciez zadnej sztucznej jednosci nie ma, ja np. nie tylko nie ukrywam ze wiele mnie dzieli od komuchow ale w ogole nie zamierzam sie z nimi bratac i zblizac, wielul antykomunistow podobnie! Rola polityka jest wygrywac istniajace podzialu dla dobrej sprawy, a zniszczenie patologii III RP i budowa IV RP to jest dobra sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:36 Junkier - jeśli celem polityków w Polsce będzie czyszczenie i niszczenie przeciwników to zważywszy na to, że w naszej nieskonsolidowanej władzy co wybory zmienia się partia rządząca, musisz oczekiwać tego, że kwestią czasu jest zanim lewica zacznie niszczyć prawicę w dokładnie taki sposób, w jaki robi to teraz PiS ze swoimi wrogami. Wykaż odrobinę empatii. Nie zgadzaj się z "komuchami", liberałami itp. - to twoje prawo. Wyobraź sobie tylko, że przy zmianie opcji politycznej lewica będzie działała dokładnie tak samo, jak PiS... że premier nazwie cie katolem, czrnuchem, idiotą itp. Pomyśl, że za przynależność do UPRu nie będziesz mógł pracować tam, gdzie pracujesz. Wyobraź sobie, że do twojej roboty przychodzi polityczny komisarz i wywala wszystkich, którzy mają jakikolwiek związek z prawicą. W końcu pomyśl, że twoim dzieciom będzie na siłę wciskana ideologia lewicowa. PiS działa dokładnie w taki sposób. Działa tak samo jak AWS i SLD. A nawet gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar junkier - idź do wc stan przed lustrem bez gacie 19.03.07, 18:34 upewnij się że masz jaja - to wazne bo teoretycznie ich nie masz, ale możesz udowodnić, że masz podając pesel i etc., - kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich piewcę; -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe prawa obywatelskie innych rodaków. Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII? junkier napisał: > Ale oprocz spraw gospodarczych sa takze kwestie swiatopogladowe a tu nikt mi > nie wmowi ze PiS jest bardziej 'rzekomo' lewicowy od SLD Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: junkier - idź do wc stan przed lustrem bez ga 19.03.07, 18:45 friedmar napisał: > upewnij się że masz jaja Niech też sprawdzi jak tam między jajami-bliźniakami. Przycięty, czy POLSKI, oddany NARODOWI. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:59 > - kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich > piewcę; Moja wypowiedz byla ostra, nie przecze, ale dzialelem pod wplywem silnego wzburzenia spowodowanego neislychanymi wprost enoncjacjami Kwasniewskiego. Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany z blotem i traktowany zwyklymi obelgami? > -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe prawa > obywatelskie innych rodaków. Prawa obywatelskie, jak np. prawo do glosowania czy wyrazania wlasnych pogladow ja niby naruszam? Tez cos. > Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII? No bez przesady. Papieza prosze do polskiej polityki nie mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:07 junkier napisał: > Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany > z blotem i traktowany zwyklymi obelgami? Ja reagowałem na szambo. Ty też? junkier napisał: > > - kilkukrotnie złamałeś prawo przecząc wartościom PiS i podając się za ich piewcę; > Moja wypowiedz byla ostra, nie przecze, ale dzialelem pod wplywem silnego wzburzenia spowodowanego neislychanymi wprost enoncjacjami Kwasniewskiego. > Dlaczego nie reagujesz gdy obecny Prezydent jest mieszany z blotem i traktowany > > zwyklymi obelgami? > > > > -próbujesz występować w roli moralnego orędownika naruszając podstawowe p > rawa > > obywatelskie innych rodaków. > > Prawa obywatelskie, jak np. prawo do glosowania czy wyrazania wlasnych pogladow > > ja niby naruszam? Tez cos. > > > > > Tak robi polak katolik - a co by na to powiedział JPII? > > No bez przesady. Papieza prosze do polskiej polityki nie mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:10 Ale ten termin slowny dotyczyl nie prezydenta tylko sytuacji zapraszania dziennikarek z mediow pseudoliberalno-lewicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:13 junkier napisał: > Ale ten termin slowny dotyczyl nie prezydenta tylko sytuacji zapraszania > dziennikarek z mediow pseudoliberalno-lewicowych. Czy to twoja własna interpretacja? Wyjaśnij sprawę Prezydentowi, bo on nie zrozumiał i ma błędne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:16 Ale J. Kaczynski zrozumial prawidlowo i poweidzial wyraznie ze 'bratowa zostala prawdopodobnie wprowadzona w blad'. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:18 Niby w jaki sposób? Czy tajemnicze siły układu podsunęły jej niecną petycję w takim sam sposób, w jaki zrobiono to Prezydentowi w przypadku podania o nagrodzenie medalem Jaruzela? W świetle słów premiera rodzą się poważne wątpliwości, czy rządzą nami ludzie posiadający umiejętność czytania i myślenia w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:23 Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:30 > Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna > podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka > opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie > wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny. Ehh... Władza nie powinna dzielić obywateli na lepszych i goszych, zarówno ze względów ideologicznych jak i jakichkolwiek innych. Feministka jest tak samo dobrym obywatelem jak ty. Jej głos liczy się tak samo. Płaci takie same podatki i jest tak samo równa wobec prawa. Prezydent, premier, politycy w ogóle powinni pełnić między innymi funkcję integrującą społeczeństwo. Owszem - realizować swój program, lecz nie odmawiać zarazem rozmowy nikomu. Tymczasem "oni" walą ręką w stół i zamykają usta "innym" etykietując ich mianem esbeków itp itd. Monopol na prawdę jest charakterystyczny dla systemów autorytarnych i toralitarnych. A tego chyba w Polsce nie chcemy. Nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:33 Komuna, postkomuna i lze-liberalowie byli fetowani przez 16 lat III RP (o PRL-u nie wspomne), nic nie stanie sie gdy teraz prawica przykreci im srube, chocby dla rownowagi. Nie jest tak ze opcja ideologiczna ktora rzadzila przez 16 lat ma monopola na madrosc i serca Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:38 Zapomniałeś o rządach AWSu? Może Marcinkiewicz czy Kaczyński nie uczestniczyli w tych rządach? Nie pamiętasz, jak media smagały lewicę? Jak zniszczyły Millera? Junkier - mniej fantazji więcej historycznej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:56 Zdaje siuę , że obecny Prezydent też należał do establishmentu III RP, jako Prezes NIK i Minister Sprawiedlisowći. Nie mówiąc już o tym ,że wraz z bratem wyniósł Wałęsę na fotel Prezydenta RP Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:30 junkier napisał: > Samo zaproszenei feministek bylo skandalem. Jak mozna je fetowac, jak mozna > podpisac sie pod jakims listem takiej Olejnik podczas gdy wiadomo gdy 1) jaka > opcje swiatopogladowa i jakie media reprezentuje), 2) jak opierala sie > wprowadzeniu obecnej ustawy o planowaniu rodziny. Można się podpisać jeżeli się zgadza z tekstem listu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:33 Ale polityczne znaczenie ma tez KTO TEN LIST INSPIROWAL I KTO GO FIRMUJE, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:27 junkier napisał: > Ale J. Kaczynski zrozumial prawidlowo i poweidzial wyraznie ze 'bratowa zostala > prawdopodobnie wprowadzona w blad'. Czyli ty i J.Kaczyński macie rację a Prezydent się myli. Wypowiedź Kwaśnieskiego skierowana jest przeciwko Premierowi. Ty reagujesz jednak na to, że "obecny Prezydent jest mieszany z blotem i traktowany zwyklymi obelgami". Gdzie, kiedy i przez kogo? Do sądu! To jest karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:35 No bez przesady, w byle watku obelg pod adresem Kaczorow nie brakuje. Chociaz bardziej atakowany jest J. Kaczynski bo to wiadomo - mozg calego programu IV RP i najwybitniejszy, w moim odczuciu, polityk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Junkier, to długoletni pracownik UB i SB... nadal 19.03.07, 19:39 w pracy..Teraz tyra dla nowej komunistycznej formacji..PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 19:41 Chwileczkę, ty byłeś strasznie poruszony atakiem na Prezydenta. Nie było w twoim tekscie mowy o Kaczorach. Nie zmieniaj tematu i odpowiedz na pytania: Gdzie, kiedy i przez kogo? junkier napisał: > No bez przesady, w byle watku obelg pod adresem Kaczorow nie brakuje. > > Chociaz bardziej atakowany jest J. Kaczynski bo to wiadomo - mozg calego > programu IV RP i najwybitniejszy, w moim odczuciu, polityk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:31 A ty jesteś po jasnej stronie mocy. Jakie to romantyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna Ta, bedzie. 19.03.07, 17:53 Tego dnia, kiedy powstanie IV RP ja zostane krolowa Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Junk se popisał 19.03.07, 17:59 junkier napisał: > Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunistyczny aparatczyk, Bez J. Kaczyńskiego też - w końcu to żadna tajemnica. > zero o niejasnych W temacie znajomości języków obcych (a chwilami mam wrażenie, że i polskiego) panowie bracia są mniej niż zerami w porównaniu z Kwachem. > i prawdopodobnie niepolsko-komunistycznych korzeniach, Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczora - ot, ciekawostka. > jak w ogole ten petak, > ktorego Putin ustawial sobie jak chcial i gdzie chcial, No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kwacha, choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie. > ktory zhanbil sie > dodatkowo 'przepraszaniem za Jedwabne', Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda? > osmiela sie w ogole pouczac Premiera IV > RP??? Buhahahahahaha, wiem, junk, że chcesz powrotu czasów, gdy władzy nie można było krytykować. BTW, co jest "IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life? > Jedno jest pewne, postkomunistyczni aparatczycy musza zostac ukarani i ich > rozowi medialni sekundanci musza zostac ukarani za III RP i 16 lat szwindli. A największym szwindlem jest portal gazeta.pl, gdzie junk może bezkarnie pierdzielić głupoty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junk se popisał 19.03.07, 18:05 Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczor No i co z tego? > No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kwacha, > choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie. Tam Polske zniewazono > Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda? Za zbrodnei niemcow w neistniajacej Polsce Narod Polski zostal pomowiony. "IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life? Przyjdzie czas gdy skoncza sie zarty dla co niektorych Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Junk se popisał 19.03.07, 18:41 junkier napisał: > Taki Dorn ma pewno niepolsko-komunistyczne korzenie, a pełni funkcję wiceKaczor > > No i co z tego? To co się Kwacha czepiasz? > > No, widać dla ciebie, junk, zaszczyty kremlowskie mają sporą wagę. Dla Kw > acha, > > choć to komuch i liberał (2 w 1 :-)), widać jakoś nie. > > Tam Polske zniewazono No jeśli uważasz, że Polskę mogą znieważyć fochy cara-kagiebisty to tylko współczuć. > > Twierdzisz, że żaden Polak nie zamordował tam żadnego Żyda? > > Za zbrodnei niemcow w neistniajacej Polsce Narod Polski zostal pomowiony. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie, ale i tak się nie spodziewałem. > "IV RP" - jakaś wirtualna kraina w stylu Second Life? > > > Przyjdzie czas gdy skoncza sie zarty dla co niektorych Grozisz mi :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
terazpolka Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 18:05 Przy J.Kaczyńskim to pan Kwaśniewski dopiero wyrasta na politycznego giganta... Nic bowiem tak nie kompromituje jak pieniactwo i nieudolność. Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Przy J. Kaczynskim Kwachu to zwykly komunisty 19.03.07, 21:20 Debilny antysemita Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:10 Teraz przez nastepne 10 lat beda wytykac Kwasniewskiemu, ze wypil pare kielichow. No i co z tego, pytam? Tacy jestescie wszyscy perfekcyjni? To dali jazda do Afryki za przykladem Matki Teresy! Wole zeby normalny prezydent od czasu do czasu machnal sobie drinka, niz jakis zakompleksiony-karakan-abstynent mial reprezentowac moj kraj, podczas gdy nie potrafi zlozyc poprawnie kilku prostych zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Obaj zachowują się jak lokaje Busha 19.03.07, 17:12 Akurat jutro czwarta rocznicz ZBRODNI PRZECIW POKOJOWI, w której państwo polskie wzięło udział dzieki Kwasowi. Ale polską obrzydliwą i haniebną "misję" to Kaczor juz 2 razy przedłużał. Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:13 www.sport.pl/sport/1,65025,3996726.html czytam to forum i tak naprawdę niczym się nie różnicie od tych kibiców.... żałosne. aha i to że ktoś chce silnej Polski nie oznacza ze zaraz musi być prawicowy lub lewicowy lub nijaki. Musi być patriotą. Chciałbym abyście wzieli to do serca. wylewanie pomyj z w/w definicją nie ma nic wspólnego, tak jak i wypowiadanie się z poza granic naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod kartofle kwacza - tego jeszcze nie grali, jeszcze 19.03.07, 17:14 chwila, a okaze sie, ze kartofle walczyly w podziemiu z dyktatura kwacha :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman Ladnie to tak volksdeutch-a i Janka co MaRyja 19.03.07, 17:52 od kartofli wyzywac?!!! video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ladnie to tak volksdeutch-a i Janka co MaRyja 19.03.07, 18:45 ni pies, ni wydra, cos na ksztalt googlowskiej antyreklamy Odpowiedz Link Zgłoś
indris A agresja na Irak z udziałem Polski ? 19.03.07, 17:17 To Kwas za tę hańbę odpowiada. Jutro rocznica Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A agresja na Irak z udziałem Polski ? 19.03.07, 17:22 nie ma wiekszego lub mniejszego zla, ale zamontowanie amerykanskich rakiet, bez uzgodnienia z reszta partnerow w NATO to juz dno glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:23 maderic napisał: > To prawda Kwachu a prawda w oczy kole ! Oj, zakole ona Kaczorka, zakole... Jeszcze, biedaczek, znowu dostanie jakiejś dyspepsji, czy jak się ta prezydencka sr...a nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Kto by pomyślał, że będę tak tęsknił za Kwachem.. 19.03.07, 17:26 Facet ma w głowie... umysł ! Tak, niektórym głowa służy do przechowywania mózgu, bez którego umysł radzi sobie nienajlepiej. Dla prawicy narodowej to jest nowinka techniczna, nielicznym znana. A szkoda, bo fajnie się ta III RP zapowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kaczki przy kwachu są ZERAMI w polityce zagr. 19.03.07, 17:28 pojecia nie mają o niczym... jąkają sie jak uczniaki wyrwane nagle do odpowiedzi i nie znające odpowiedzi... szczególnie "pan" prezydent nawet za granicą widzą wszędzie ten swój żałosny "układ" człowiek omyłkowo brany za prezydenta Polski powiedział ostatnio, że sprawowanie tej funkcji go męczy, czyli dał do zrozumienia, że sie nie nadaje to po cholere sie koleś do "żłobu" pchałes? co? czyżby jednojajowy braciszek kazał? a ty odmówić nie umiałeś? i to "meldowanie"... "panie przewodniczacy, zadanie wykonane"... żałość trzeba się było zająć zbieraniem znaczków! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
stoltzman Stoltzman, nie ""kwach"!!! 19.03.07, 17:50 --- Drogie Polaki witam was ciule B16 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Kwaśniewski: Słowa premiera to skandal 19.03.07, 17:30 GazWyb zacytowal swojego idola Kwasniewskiego: > "Nadzieją - mówił [A. Kwasniewski] - na to, że będziemy umieli w polityce > poruszać się nie jak taki kolos z napiętymi mięśniami, a nie rzeczywistą > siłą, ale jako taki partner, który może być skuteczny i osiągać swoje cele, > nie przeciwko komuś, ale razem z nim". Czyzby nawiazywal do tego "kolosa z napietymi mięśniami" goleni prawej, ktory na cmentarzu w Charkowie chwiejnym krokiem deptal po grobach zolniezy a potem probowal wtoczyc sie do samochodu przez bagaznik? Z tymi czasami juz bezpowrotnie skonczylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kwas zrobić obciach w Charkowie.. ale był 100 razy 19.03.07, 17:49 lepszy od tych matołów teraz... od obu kaczek + niejaka fotyga (bez komentarza) razem wzietych zauwazyles , ze pani fotyga na 90% pytań odpowiada "bez komentarza" albo "nie potwierdzam i nie zaprzeczam"... powiedziec ci kaczy lizydupku, czemu te tępa baba tak odpowiada? otóż, ona nie ma pojecia, co powiedziec i czeka na wytyczne od jareczka nie od lecha, on - jak sam ostatnio przyznał - jest zmeczony byciem prezydentem i, niestety, to widac sadze, ze widzi to też zagranica u nich w dyplomacji pracują zawodowcy, a nie dwie kaczuszki owładniete psychozą wszechświatowego "układu", ktory ma zniszczyć Polskę Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 oczywiście "zrobił" a nie "zrobić", literówka... 19.03.07, 17:50 sorry Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: kwas zrobić obciach w Charkowie.. ale był 100 20.03.07, 03:03 monster1972 napisał: > lepszy od tych matołów teraz... bla bla bla bla bla..... widze ze nie czytales wypowiedzi wiceprzewodniczacego KE pana Guentera Verheugena. Wczoraj pan Verheugen oswiadczyl, że Polska "stała się bardzo szanowanym i ważnym członkiem UE". Chyba wiceprzewodniczacy KE ma lepsze rozeznanie niz ty jak Polska jest postrzegana w Unii? A wiec co pieprzysz glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Olek wracaj! Z Lechujarem długo nie pociągniemy! 19.03.07, 17:31 Wygrywamy nowe wybory i przed Trybunał Stanu całą obecną ekipę! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maderic 19.03.07, 17:44 maderic npisal> Do pudla lukrowany bolszewiku Masz racje! Kvasmanowi zawdzieczamy udzial w awanturze irackiej, wyslanie naszych zolnierzy do Afganistanu, parodie z Jedwabnem - co posluzylo do potajemnych rokowan w sprawie roszczen zydowskich, napiete stosunki z Moskwa, polityke calowania Niemcow w podogonie ... ... ... Ze ten czlowiek ma czelnosc wypowiadac sie???! Dawno juz powinien stanac przed Trybunalem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Skandalem jest ciaglosc niudacznictwa 19.03.07, 17:49 Odchodza jedni nieudacznicy i karierowicze a przychodza inni nieudacznicy i fanatycy. Czy w Polsce bedzie kiedys normalnie, ze da sie odpoczac? Cala ta sytuacja polityczna przypomina tortury na krzesle elktrycznym zasilanym niskim napieciem i niskim pradem...nie zabija a "tylko" toruruje. Kaczory pojada na taczkach...ale obawiam sie, ze nastepni beda tacy sami jak Kwachu i Kaczory...nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!!!!!!! 19.03.07, 17:50 Ta szmata komunistyczna, ten zydowski aparatczyk i zdrajca. Powinnien sie cieszyc ze nie w mamrze jeszcze nie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty na to? 19.03.07, 17:54 przeciez oni pojecia nie mają o polityce ich całe zycie, sens zycia to "układ" juz teraz widac, ze konczą sie pomysly no czym tu jeszcze karmic "ciemny lud, ktory wszystko kupi", zeby utrzymac sie u koryta ja sie boję, ze te matołki gotowe nas do jakiejs wojny (ekonomicznej czy politycznej) pchnac, byle tylko moc dalej rzadzić za pomocą kryzysu oni inaczej ni umieją wciaz musi być jakiś wróg..;) hehee Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty n 19.03.07, 17:59 Glupsze? Chyba oszalales. Kaczynscy to prawdziwy Polscy patrioci i geniusze polityczni-tylko geniusz moglby wygrac wybory mimo nieustannych atakow "polskojezycznych" mediow. TYlko wizionerzy mogli sprawnie przeprowadzic deubekizacje i de-wuesizacje. kwas-sztolzmann to pogrobowiec zydobolszewii, zdrajca, slugus moskwy, brukseli i wall street. Inaczej mowiac czlowiek-szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: kaczki mają doktoraty a są głupsze, i co ty n 20.03.07, 14:22 lodz123 napisał: " TYlko > wizionerzy mogli sprawnie przeprowadzic deubekizacje i de-wuesizacje. _------ Niby co przeprowadzili? > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: monster1972 19.03.07, 18:04 monster1972 napisał: > kaczki maja doktoraty a sa glupsze ... > przeciez oni pojecia nie mają o polityce ... ja sie boję, ze te matołki gotowe nas do jakiejs wojny (ekonomicznej czy > politycznej) pchnac, byle tylko moc dalej rzadzić za pomocą kryzysu > > oni inaczej ni umieją > > > wciaz musi być jakiś wróg..;) > > hehee > > Polak-ateista Zapomniales podac swoj pelny tytu: Polak - komuch i ateista z doktoratem z WUML- u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 komunizmem brzydziłem sie tak jak kaczyzmem 19.03.07, 18:21 ;) wiec pudło... a doktorat to dopiero za jakiś czas, jakos motywacji wczesniej nie było:) ale nie humanistyczny, tylko techniczny... nie wystarczy mi cytować lenina jak "panu" prezydentowi, żeby doktorat zdobyć ja zamierzam wykazać sie prawdziwą wiedzą:) hehe Polak-ateista ps. dlaczego buraczki cukrowe zakładacie, że ateista musi być komuchem? odszedłem nawet z dość niewinnego harcerstwa, gdy zaczeli chrzanić o ZSMP Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!! 19.03.07, 18:24 Starzy komunisci mieli pewne wartosci ideowe choc byli czasem (czesto) mordercami. Oni nadstawiali kark przed wojna i tacy jak Gomulka czy Gierek mieli duzo poparcia wsrod bezpartyjnych w pewnych okresach. Obecna lewizna to po prostu banda oszystow i zlodzieji na pasku zagranicznej mafii. Czyste szambo. Wiedza jak krasc i manipulowac. Polsce daleko do klarownej koncepcji politycznej. Ale taka przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: "Magister" SZtolcmann niech sie ZAMkNlE!!!!!! 19.03.07, 18:39 Lodzerman, czy mógłbyś przesłać zdjęcie potwierdzające spełnienie kryterium przynależności do Światowego Kongresu? lodz123 napisał: > Ta szmata komunistyczna, ten zydowski aparatczyk i zdrajca. Powinnien sie > cieszyc ze nie w mamrze jeszcze nie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius co wsiadał przez bagażnik, chwiał się, kaca miał 19.03.07, 18:05 OLEK daj se na luz, idź z Jolką do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy porównajcie jak świat ocenia prezydenturę Olka a 19.03.07, 18:05 kaczorka. ha ha ha ha. od ponad roku świat się z nas śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: porównajcie jak świat ocenia prezydenturę Olk 19.03.07, 18:11 tak, to prawda....śmieje się i boki zrywa z zaściankowości...:( Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Przystojni I Sympatyczni 19.03.07, 18:06 W ubiegłym roku Pan Premier obiecał ofensywę polskiej polityki zagranicznej w Afryce. Czy już wykonano zespół posunięć? Czy odbyły się spotkania? Bardzo ważne spotkania? Czy wykonano kroki? Śmiałe kroki? Czy czarna i arabska Afryka wiedzą już, że skończyliśmy z klientelizmem, i że teraz trzeba się z nami liczyć? Czy wśród afrykańskich przywódców zapanował entuzjazm czy powiało grozą? I czy są już z nami czy przeciw nami? Z satysfakcją stwierdzam, że Pan Premier wszedł w buty Millera, który, gdy wszystkim się przejadł, też postanowił "włączyć drugi bieg". Skutek znamy. Kto będzie Belką i grabażem tej ekipy? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar ty sobie jaja robisz a ja tu żyję...i płacę za to 19.03.07, 18:16 wyobraź sobie, że ja mieszkam w tym kraju ludzi tyle przystojnych i sympatycznych co prawych i sprawiedliwych. W mojej firmie też jest facet na taktycznym zwolnieniu lekarskim - jak takie oszustwo określa Prawy i Sprawiedliwy Kurski. Tylko dlaczego ja za to płacę, albo Ty? Dlaczego chłopaki handlują prezesowskimi stołkami za nasze pieniądze? to ma być ta polityka prorodzinna nakierowana w tych którym wczesniej nie wyszło? Już mieliśmy sarkastyczne arbeit macht Frei więc pytam: Kiedy powstanie partia bez sarkastycznej paraboli o nazwie KIN - Kumoterstwo i Nepotyzm. czlonekukladu napisał: > W ubiegłym roku Pan Premier obiecał ofensywę polskiej polityki zagranicznej w > Afryce. Czy już wykonano zespół posunięć? Czy odbyły się spotkania? Bardzo ważn > e > spotkania? Czy wykonano kroki? Śmiałe kroki? Czy czarna i arabska Afryka wiedzą > już, że skończyliśmy z klientelizmem, i że teraz trzeba się z nami liczyć? Czy > wśród afrykańskich przywódców zapanował entuzjazm czy powiało grozą? I czy są > już z nami czy przeciw nami? > > Z satysfakcją stwierdzam, że Pan Premier wszedł w buty Millera, który, gdy > wszystkim się przejadł, też postanowił "włączyć drugi bieg". Skutek znamy. Kto > będzie Belką i grabażem tej ekipy? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Chill out! 19.03.07, 18:25 Ja też żyję w tym kraju. A życie jest drogie. I tylko jedno. Wolę sobie robić jaja niż toczyć pianę, bo tak jest zdrowiej. Zwłaszcza, gdy nie ma nadziei, ani logicznych przesłanych świadczących o tym, że następna ekipa będzie lepsza. Pozostał nam tylko równy dystans do tych gamoni i darmozjadów spod wszelkich szyldów i sztandarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Kwach chociaż bez tłumaczy jeździł po świecie 19.03.07, 18:06 a ten sobolek po polsku ma problem mówić Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy W prezydenturze jedna funkcja jest ważna!!!! 19.03.07, 18:08 Reprezentacyjna. A w tej kwestii Kwach nie ma sobie równych Odpowiedz Link Zgłoś