antyprawak 19.03.07, 19:37 PIS - żule, złodzieje, komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toberson [...] 19.03.07, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 19:48 antyprawak napisał: > PIS - żule, złodzieje, komuniści. Absolutnie się z kolegą zgadzam, absolutnie. A Ci ich koalicjanci, boże toż to zgroza. I takich ludzi marnej reputacji gości jego świątobliwość Tadeusz Dyrektor Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Wybaczcie mu!.. To koleżka Zbysia Ziobry ! 19.03.07, 19:52 Wiadomo, hołota z PISokomuny... Odpowiedz Link Zgłoś
1947michal Re: Wybaczcie mu!.. To koleżka Zbysia Ziobry ! 19.03.07, 20:00 Już kiedyś był poseł,który został uniewinniony,za jazdę po alkoholu.On"nigdy nie zażywał alkoholu,więc nie wiedział,że taka będzie reakcja". Odpowiedz Link Zgłoś
wapiszon Re: Wybaczcie mu!.. To koleżka Zbysia Ziobry ! 19.03.07, 22:24 Teraz się okaże,że szanowny pan radny nie pił,tylko ktoś coś mu dolał.Że to spisek przeciwko Pisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
util Wiem jak doszło do tego zdarzenia! 19.03.07, 22:45 Naprułeś się jak stodoła i szalałeś. Nie pierwszyzna, więc nie udawaj głupszego niż jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tysonik Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 19:57 Pewnie pił piwko tylko dla orłów, a z jego wypowiedzi (?Nie wiem jak doszło do tego zdarzenia. Po wyjściu z lokalu, gdzie uczestniczyłem w wieczorze kabaretowym, straciłem z nieznanych mi powodów, świadomość.") wynika, że orłem, to bankowo nie jest. Koliberkiem co najwyżej (nie ubliżając tym milutkim ptaszkom). Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 gdzie uczestniczyłem w wieczorze kabaretowym... 19.03.07, 21:30 > Po wyjściu z lokalu, gdzie uczestniczyłem w wieczorze kabaretowym był na konwencji ?!?! nie, przecież ona była później.. o jaki kabaret mu chodzi ? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 pewnie ma też zamiłowanie da kaliberków a bał się 19.03.07, 21:43 uzyć w obecności policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 20:11 I-kaczor powinien go wykastrować a jaja powinien zjeść II kaczor he,he,he,he- WOT OTO KACZYSTAN Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite w D mam przeprosiny prostaka (z definicji...) 19.03.07, 20:28 PiS lewituje nad wielkim gównem, do którego w końcu wpadnie. Wybory SUBITO :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk I już jest sposób na 24 godzinne sądy 19.03.07, 20:36 Radny PiSu wskazał ją wszystkim klientom takich sądów. Pomroczność jasna i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: I już jest sposób na 24 godzinne sądy 19.03.07, 20:44 Dokładnie. Ten wymysł komunistycznego PIS jest kompletnie nietrafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: I już jest sposób na 24 godzinne sądy 19.03.07, 20:50 Z klawiatury mi to wyjąłeś. I znalazł się sposób na 24 godzinne sądy. Wiedziałam, że tak będzie, tylko tempo mnie zaskoczyło. A i znowu mamy spisek. Siły nieczyste napadły biedaczynę, kompletnie nie wiedział co z nim jest. Po wypiciu zbyt dużej ilości alkoholu panie radny to normalne zjawisko. Pić trzeba umieć, a już szczególnie jak się chciało być radnym. A Ziobro też dobry: "Radny lubuskiego sejmiku wojewódzkiego Robert Sapa (PiS) przeprosił w poniedziałek za swoje zachowanie w nocy z piątku na sobotę, gdy pijany znieważył policjantów, a także powołując się na znajomość z ministrem sprawiedliwości Zbigniewem Ziobro, groził funkcjonariuszom zwolnieniem z pracy." I co na to nasz Ziobro? "Minister sprawiedliwości poinformował w niedzielę, że lubuski radny nie jest jego znajomym i polecił w jego sprawie wszcząć prokuratorskie dochodzenie." A jak by był znajomym to co? Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 właśnie czy stanął przed obliczem sądu 24-godzinne 19.03.07, 21:45 go??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk ni kuta 19.03.07, 21:49 powołujących się na znajomość ze Zbynkiem na wszelki wypadek nie walą "z bomby". Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: popaprańcy u władzy 19.03.07, 21:54 evident napisał: > im już od tej władzy rozum odbiera nie da się odebrać czegoś, czego nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 20:46 pod sad 24 godzinny dziada czego jeszcze nie siedzi zero nie kompromituj sie Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 a gdzie pisowskie zasługi ? 19.03.07, 20:50 Przecież to jeden z aktywistów PIS-u. Jak ten Ziobro może się go wypierać? Tyle dobrego zrobił przeciw Millerowi... a tu 'nie znam'! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma polskich polityków nie szanuję, a najbardziej, 19.03.07, 21:06 dwóch "bardzo wybitnych" przedstawicieli pisowskiej hołoty - braci Kaczyńskich ! Tym niemniej ostatnio, w działaniach PiS-u, a konkretnie ministra Ziobro, dostrzegam element pozytywny mianowicie: podejmuja działania zmierząjące do poprawy bezpieczeństwa obywateli! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola to jeśli to wiedział to po co pił alkohol? 19.03.07, 21:10 radny miał przekonywać, że zażywa lekarstwa, które w połączeniu z alkoholem mogą prowadzić do stanów agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski23 Wedle Cesarza Jarka I to błahostka. 19.03.07, 21:24 Przeciez on nawet 2 promili nie mial! Czepiactwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola No niby tak i przecież tylko naubliżał policjantom 21.03.07, 09:24 ale każdy tak by zrobił jakby w środku snu bez potrzeby go obudzili! > Przeciez on nawet 2 promili nie mial! Czepiactwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 I wszystko wróciło do normy!!!! 19.03.07, 21:30 Jak za SLD w poprzedniej kadencji!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 wychłostać gnoja, posmarować smołą i pogonić ulicą 19.03.07, 21:41 bydło z PiSuaru, Ligi Faszystowskich Rodzin i Samejobory zachowuje się coraz bezczelniej Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: wychłostać gnoja, posmarować smołą i pogonić 19.03.07, 21:52 Kolejny przykład pomroczności jasnej.... Dobrze, że nie zabił policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
darbed55 Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 21:52 kolejny przykład pomroczności jasnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 21:56 Albo nowa odmiana: pomroczność po czystej....;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Radny PiS nie rżnij głupa jak mówią koledzy! 19.03.07, 22:18 Panie Radny Robercie! Jak pijesz nałogowo to pamiętaj o zażywaniu azjatyckiego kozrenia KUDZU! W 1989 roku uczeni z Uniwersytetu w Północnej Karolinie opublikowali pierwszy raport na temat kudzu. Stwierdzał on, że korzeń tej rośliny stabilizuje system nerwowy. Późniejsze badania naukowców z tej uczelni, a szczególnie profesora Amira Rezvani i profesora Davida Overstreet`a potwierdziły, że kudzu pobudza w mózgu produkcję serotoniny i dopaminy. Hormony te oddziaływują na układ nerwowy, zapewniają prawidłowy przepływ informacji do mózgu oraz pomiędzy poszczególnymi jego częściami. Co więcej, serotonina pomaga uregulować życie emocjonalne. Już wcześniej zauważono, że niedobory tego hormonu mogą wywołać skrajne nastroje – od nadmiernej agresji i napadów furii do częstych załamań nerwowych i depresji. Według doktora Rezvani dzięki kudzu serotonina i dopamina dłużej pozostają w układzie krążenia i wywołują naturalną stymulację systemu nagrody (system działający w mózgu, w powiązaniu z nim powstaje psychiczne uzależnienie od alkoholu). Ten proces pomaga stopniowo osłabić psychiczną potrzebę picia, powoli eliminuje konieczność powoływania się w trudnych chwilach na Ziobro i Rydzyka. Po prostu człowiek pije na własny rachunek! Powodzenia i witamy w Klubie Anonimowych Alkoholików! Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 22:20 witam !! ciekawe czy jak by mnie złapali na czymś takim to podpadł bym pod sąd 24h czy nie ? . Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Radny PiS przeprasza za weekendowe ekscesy 19.03.07, 22:27 "Nie wiem jak doszło do tego zdarzenia" to nic kochanieńki to nic to tylko delirium (i jako radny pisu też usprawiedliwiony) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Afera? 19.03.07, 22:41 Ot napil sie chlopina.Myslal ze zdobyl szczyty wladzy.Coz poniesie konsekwencje.Jednak to drobnostka z tym co III RP szykuje kasjer lewicy. To jest wiec news dnia.Za dziennik. Kasjer lewicy opowie o tajnych kontach polityków Peter Vogel, zwany kasjerem lewicy, chce zeznawać przed polskimi prokuratorami. Sam się do nich zgłosił. Czy poznamy tajemnice szwajcarskich kont polityków lewicy, którymi miał opiekować się Vogel? Jego zeznania mogą być kluczowe. Podejrzenia na byłego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego i paru polityków lewicy rzucił lobbysta Marek Dochnal, który od dwóch i pół roku czeka w areszcie na proces o łapówki. Ale znacznie cenniejszym świadkiem w tej sprawie może być właśnie Vogel - pisze "Fakt". Według informacji "Faktu", bankier skontaktował się ze śledczymi z Katowic. Zaproponował spotkanie. Zastrzegł jednak, że nie może się ono odbyć w Polsce. Odpada też Szwajcaria. Ale z innego powodu. Nie godzą się na to tamtejsze władze. Pieniądze przepływały przez wiele banków Informacje "Faktu" potwierdza szef Prokuratury Apelacyjnej w Katowicach Tomasz Janeczek. "Rzeczywiście pan Vogel kontaktował się z nami i poprosił o możliwość złożenia zeznań" - przyznaje prokurator Janeczek. Jak ustalił "Fakt", Vogel proponuje na miejsce przesłuchania Niemcy, Austrię lub Czechy. Do spotkania ma dojść już w najbliszym czasie. Katowiccy prokuratorzy dużo sobie po nim obiecują. Wiedzą, że pieniądze na konta polityków miały przepływać przez wiele banków. Dla zatarcia śladu droga wiodła przez Liechtenstein, Anglię, Irlandię, a nawet Argentynę i Nową Zelandię. Prokuratorzy nie mają jednak najważniejszych informacji - właśnie ze Szwajcarii. Tamtejsze władze nie chcą ujawnić nazwisk właścicieli kont. Dlatego cała nadzieja w Voglu. Jego zeznania mogą okazać się prawdziwą bombą. Dlaczego Vogel nie chce przyjechać do Polski? Czy ma tak rozległą wiedzę o ciemnych sprawkach naszych prominentów, że boi się o swoje życie w czasie wizyty w kraju? Śledczy tego nie wykluczają. Tym bardziej że ma on za sobą mroczną historię. Vogel, a właściwie Filipczyński, bo tak nazywał się w Polsce, jako nastolatek w latach 70. dla pieniędzy zamordował staruszkę. Został skazany na 25 lat więzienia. Nie odsiedział jednak całego wyroku. W czasie przepustki w tajemniczych okolicznościach ulotnił się za granicę.W 1998 r. zatrzymali go Szwajcarzy. Ale bankowca z mroczną przeszłością nieoczekiwanie ułaskawił ówczesny prezydent Aleksander Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: ....Afera? 19.03.07, 23:36 presentation1, pomyliłeś lokal i temat kazania! Co ty , jesteś nawalony? Odpowiedz Link Zgłoś
patman On się nie pomylił 20.03.07, 06:32 Musiał skontrować atak na Ziobrę, więcej wykręca kota (wiadomo którego) ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś