danz5 dzisiaj uszczesliwil ich Putin 23.03.07, 14:07 jeszcze bardziej delegalizujac kolejna partie. Wg Niemiec to krysztalowo czysty demokrata... zresta wg tego rzygowiska i bolszewickiej SLD rowniez... Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.03.07, 16:23 wiadomosci.polska.pl/gospodarka/article,Produkcja_samochodow_w_Polsce_rosnie,id,212119.htm www.kommersant.com/p-10375/car_assembly_/ dodam tylko ze Rosjanie produkuja i produkowac beda nowoczesne auta wlasnych marek;) roznica jest wielka, milej lektory Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_tiger Re: a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.03.07, 16:38 No rzeczywiscie ciekawe zestawienie...Rosja w 2010 bedzie (albo nie) produkowac 1.08mil. samochodow, a Polska w 2006 wyprodukowala nieco ponad 715 tys. Wnioski wyciagnij sam. www.egospodarka.pl/19582,Produkcja-samochodow-2006,1,39,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
zzz52 Re: a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.07.07, 09:44 Polska wyprodukowala???? =)))))))))))) Zolty tygrusiu nie smiesz mnie!!!! To ze na kilku zakladach polacy zbieraja samochody zachodnich firm nie oznacza ze produkuja!!! Czy zostal w ostatnich latach zaprojektowany chociazby jeden samochod przez inzynierow polskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka To za trudne dla mnie. 23.03.07, 16:41 Oswiec mnie, bo nie nadazam. Na czym ta wielka roznica polega ? Polska wyprodukowala okolo 600 tysiecy samochodow w 2006. 3.5 razy wieksza Rosja ma rzekomo produkowac milion ... za trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
zzz52 Re: To za trudne dla mnie. 23.07.07, 09:46 Produkuja wlasne marki samochodow osobowych a nie Fiaty i Fordy wedlug projektow amerykanskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: To za trudne dla mnie. 25.07.07, 15:20 Furda samochody! Rosjanin jest najszczęśliwszy, kiedy jego kraj produkuje przede wszystkim czołgi! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.03.07, 16:58 zgadza sie z rozpedu niedoczytalem istotnego elementu, zwracam honor ;))) co nie zmienia faktu ze gro samochodow produkowanych sa rosyjskimi markami.. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.03.07, 17:05 co ciekawe, rosjanie ze swoimi samochodami wchodza juz na polski rynek, zwrocilem juz dosc dawno uwage ze szybko przybywa u nas aut dostawczych marki "gazela" Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: a to inne bardzo ciekawe estwienie liczb 23.03.07, 17:09 link o gazeli jachowicz.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Daruj se te rewelacje. 23.03.07, 17:17 One sa dokladnie tyle warte, co dane o samochodach. Prawda jest prosta, jak murzynski leb: w Rosji niewiele sie produkuje, bo nic sie nie oplaca. Taniej importowac, niz ponosic duze ryzyko produkcji w warunkach centralnie sterowanej, ale mimo to niestabilnej i rzadzacej sie barbarzynskimi prawami gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 splywaj bucu, nigdy nie masz nic do powiedzenia 23.03.07, 18:59 stylko jakies nawiedzone , pelne fobii teorie;) Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 dyzur w ambasadzie sie skonczyl,czas sie zabawic;) 23.03.07, 19:12 a panom co w swojej fabi boja sie wrecz otworzyc link o Rosji podziekujemy haha sya suckers Odpowiedz Link Zgłoś
zzz52 Re: Daruj se te rewelacje. 23.07.07, 09:48 No wiadomo ze polskie murzyni produkuja taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Zemsta Allaha 23.03.07, 16:47 Allah ciezko ukaral Arabow i Rosjan tymi Petrodolarami. Sztuczne i niezapracowane bogactwo tworzy spoleczenstwa gnusne, cywilizacyjnie zapoznione, zacofane i glupie. A jak ropa sie skonczy to nastaje epoka kamienia lupanego Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Zemsta Allaha 23.03.07, 16:54 leonard3 napisał: > Allah ciezko ukaral Arabow i Rosjan tymi Petrodolarami. > Sztuczne i niezapracowane bogactwo tworzy spoleczenstwa gnusne, cywilizacyjnie > zapoznione, zacofane i glupie. A jak ropa sie skonczy to nastaje epoka kamienia lupanego -------------------- Myslie, ze jestes wiecej ukarany przez Allacha albo Jezusa, niz Rosjanie, jesli myslis, ze to bogactwo imi odebrane i odbiera sie na talerzyku z blekitnym szlaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: Zemsta Allaha 23.03.07, 17:46 Nikola, co ty chcesz powiedziec? Nie zrozumialem twego postu Odpowiedz Link Zgłoś
borrka To stara spiewka. 23.03.07, 17:58 Nikolka daje do zrozumienia, ze rosyjskie zloza sa "trudne" i niemal cale spoleczenstwo, od dzielnych czekistow z Kremla, po ostatniego bomze (lump), w trudzie i znoju pracuje na swoj byt. Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: To stara spiewka. 23.03.07, 18:16 Niech im allah da po 70 hurys i cysterne wodki jeszcze za zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: To stara spiewka. 23.03.07, 21:04 leonard3 napisał: > Niech im allah da po 70 hurys i cysterne wodki jeszcze za zycia. niech ci clitors da mejsce u boku peatza i spiew jak u slowikow he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: To stara spiewka. 23.03.07, 21:13 rusek chlopie, ja nie Niemiec ani Wielkorus. Mnie Bozia traktuje bez przywilejow. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: To stara spiewka. 24.03.07, 01:10 lonard chlopie, ze cie bozia traktuje bez przywilejow to widac zyczenia zostaw dla Wielkopolanow lub Dalekowschodcow, w ostatecznosci dla pindosow he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
zzz52 Re: To stara spiewka. 23.07.07, 09:52 > rusek chlopie, ja nie Niemiec ani Wielkorus. Mnie Bozia traktuje bez > przywilejow. _________________________________ Autor zabij siebie o sciane... Odpowiedz Link Zgłoś