Dodaj do ulubionych

Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD

• prokto A co na to Bufetowa Krowa ?????? 22.03.07, 22:54
      • brynk Re: A co na to Bufetowa Krowa ?????? 22.03.07, 22:57
        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      • brynk Re: A co na to Bufetowa Krowa ?????? 22.03.07, 22:58
        ze zródeł dobrze poinformowanych i z kuluarów wiadomo, ze Tusk jest
        przygnębiony i zasmucony...
      • towarzysz.dyrektor HGW, pewnie tasm szuka. 22.03.07, 23:01
    • brynk Oleksy! zapisz się do PD, Bedziesz pośrednio w sld 22.03.07, 22:55
      Mazowiecki napewno cię przyjmie W PD bedziesz demokratą . Przeciez masz za co
      tym trupom -"grubokreskowcom" dziękować A moze by TVN cię przyjęło i bedziesz
      prowadził nowy program; "kropka nad j" - heheheheheh. Będziesz fajny duet
      stanowił z blondynką Olejnikową - hehehehehehehehehhe. poza tym bedziesz sie
      tam widywał z Jolą Kwachową - hahahaha
      • prokto Re: Oleksy! zapisz się do PD, Bedziesz pośrednio 22.03.07, 22:58
        W TVN Olexy nie ma co szukać.Już dla Jolki i Kwacha szykują nowe etaty ekstra
        płatne.Przyda się kaska dla zamaskowania lewych dochodów.
    • wojda.net.pl Podwieczorek przy mikrofonie. 22.03.07, 23:06
      Od czasu pamiętnej rozmowy Adama Michnika z Lwem Rywinem, od której zaczęło się
      modne w sferach politycznych zjawisko uwieczniania rozmów przy kawie i
      koniaczku na urządzeniach zwanych "małymi Michnikami" minęły niemal dwa lata.
      Jednak zapoczątkowana podówczas moda przetrwała do dzisiaj. Ku uciesze licznych
      i zażenowaniu nielicznych.

Jeżeli okaże się, że nagranie, którego treść ujawnił "Dziennik" jest
      autentyczne, to mamy do czynienia ze skandalem. Jest dla mnie niepojęte i
      niewytłumaczalne, że premier polskiego rządu, osoba z wieloletnim (by nie rzec:
      wielodekadowym) doświadczeniem politycznym zachowywała się jak przysłowiowa
      przekupka na bazarze. Jeżeli ujawnione zapisy nie są zmanipulowane, to
      kariera "niezatapialnego Józefa" dobiegła końca.

Dodatkowego omówienia wymaga reakcja kierownictwa SLD na zaistniałą sytuację. W
      mojej ocenie jest ona zbyt zachowawcza i nie dostosowana do powagi sytuacji.
      Gdy chodzi o małego człowieczka, karząca ręka partii działa wyjątkowo sprawnie.
      Tytułem przykładu wskazać można na niemal błyskawiczne zawieszenie Sekretarza
      SLD-Mazowsze Tomka Zająca za to, że jego działania doprowadziły do tego, że...
      SLD ma w warszawskiej gminie Centrum swojego wiceburmistrza.

W mojej ocenie działania kierownictwa partii w tej sprawie po raz kolejny
      ukazują, że nadzieje pokładane przez moje pokolenie w Wojciechu Olejniczaku nie
      doczekają się realizacji. W partii nie doszło do zmiany pokoleniowej. Grono
      osób podejmujących strategiczne decyzje nie zmieniło się w istotny sposób. W
      wyborach parlamentarnych i samorządowych z list wyborczych wycięto
      przedstawicieli mojego pokolenia (podlaskie było tu wyjątkiem: dzięki
      stanowczości szefa SLD w podlaskiem - Krzysztofa Zaręby - Wioletta Chojnowska
      otwierała listę sejmikową w okręgu nr 4, co zresztą później - mimo uzyskania
      przez Wiolę świetnego wyniku wyborczego - było przez kolegów starszej daty
      ostro krytykowane).

Powód jest oczywisty: trudno jest przekreślić 20-to, 30-toletnie przyjaźnie
      zawiązane jeszcze przy okazji wspólnego popijania herbatki w KW PZPR. Trudno
      jest przełamać opór ludzi, którzy nie mają merytorycznego przygotowania do
      tego, by zajmować się czymś innym, niż wojenkami podjazdowymi. Moje pokolenie
      ciągle stoi w przedpokoju. Pytanie brzmi: czy ktoś je wreszcie zaprosi do
      pokoju, czy – znudzone bezowocnym oczekiwaniem - pójdzie szukać szczęścia na
      zewnątrz?

Szansę na przełom upatruję w determinacji jednego z członków kierownictwa
      partii, by do rzeczywistej zmiany warty doprowadzić. Oby wystarczyło mu zapału
      i naszego wsparcia.
    • miruszka BAGNO postkomunistyczne 22.03.07, 23:07
      Boże dzieki CI za PIS i za to że sa jeszcze męzowie stanu.
      Nie moge takie lsd-owskie oszolomy oszukiwaly 37 mln ludzi w srodku Europy
      przez 15 lat...............
      JEST SPRAWUIEDLIWOŚC W POLSCE
    • presentation1 ...Lewica wyglada tak......................... 22.03.07, 23:17
      Olus byl zawsze malym kretaczem.
      Niech mi nie wchodzi w droge bo go udusze.
      Moja sitwa miala Polske w d...e.
      Oleksy gada glupoty.
      To kretyn i zdrajca.
      To dupek jest(o Milerze
      Nie rozmawiam z nim w ogóle. Uważam go za buca nadętego(o Szmajdzinskim
      I wiele innych.Same falszywe autorytety III RP.Az wstyd bierze.....szkoda slow.Tak wyglada polska lewica
      • towarzysz.dyrektor A Ty miałeś jakieś złudzenia ? Gnojowica nakryta 22.03.07, 23:23
        czerwonym obrusem.
        • presentation1 Re: A Ty miałeś jakieś złudzenia ? Gnojowica nakr 22.03.07, 23:26
          U Leppera to na wierzchu a lewica skrywala.
          • towarzysz.dyrektor Gnój pod przykrywką fermentuje i eksploduje. A fuj 22.03.07, 23:33
            • presentation1 ..Koncowy wniosek Oleksego................... 22.03.07, 23:37
              Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kur... będę jak brzytwa" - mówił Gudzowatemu. Dodał, że choć SLD "miało Polskę w du..e", on jeden - nie.
    • pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 22.03.07, 23:22
      nie znam osobiscie szczegolow sprawy ( nich ich nie zna ) - jednak zwroccie
      uwage ze te tasmy Oleksego ukazaly sie teraz, nie chce bynajmniej tworzyc
      teorii spiskowych -jednak smiem podwazac prawdziwosc tych tasm zwroccie
      uwage, ze te tasmy zostaly dopiero przeslane DO SPRAWDZENIA AUTENTYCZNOSCI !!!
      nie jest jeszcze pewen czy w ogole one sa w pelni autentyczne nie chce
      bynajmniej bronic matactw wewnatrz SLD i SdPl jednak apeluje - nie wydawajmy
      pochopnie wyroku ! bo damy sie rownie latwo zlapac jak na blyskotki Ziobry
      nazywajacego pochopnie dr Miroslawa Garlickiego morderca ! ....
      • presentation1 Re: www.antykaczy.blog.onet.pl 22.03.07, 23:25
        Nie wydawajmy,nie osadzajmy,przeprosmy....
        Oleksy sie przyznal.
      • towarzysz.dyrektor Pryskaj, spamiarzu, albo przemow po ludzku. 22.03.07, 23:25
    • adam.2x Sam odejdę z SLD i zostane Premierem z PiSu 22.03.07, 23:24
      Na pewno swoja dusze rozpoznaja.
    • oktawianc Posty znikają.... 22.03.07, 23:24
      Widzę tu takie kwiatki a zniknęły zupełnie niewinne posty:
      • Tylko SLD zmienia się na lepsze - vidi12 22.03.07, 22:26
      • Lepiej pije. - towarzysz.dyrektor 22.03.07, 22:32
      Po czym ja dopisałem, że gorzej pije bo kiedyś nie było takich "afer"...
      Co tu było do kasowania?
      Chyba, że błąd systemu, ale czy ja wiem?
      • towarzysz.dyrektor Prawda.Watąk pijacki GW niemiły.Red M. abstynent? 22.03.07, 23:29
        • oktawianc Dziwi mnie to, bo chamstwa i prostactwa nie brak 22.03.07, 23:34
          tu po obu stronach barykady, a w tych kilku postach właśnie tego nie było...
          Albo komuś ręka zadrżała, albo faktycznie jakiś błąd systemu.
          • towarzysz.dyrektor ... no i antykaczego nachalnego spamerstwa. 22.03.07, 23:39
            • oktawianc prokaczego również... 22.03.07, 23:50

• lepa Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 22.03.07, 23:26
      Były premier... i były prezydent... z rodowodami PZPR bawili w republice
      bananowej nad Wisłą. Wstyd mi za ten kraj. I mimo wszystko cieszę się, że PiS
      jest obecnie u władzy. Bo tylko oni mogą "wypalić" pozostałości po tej czerwonej
      zarazie, oczyścić spuściznę syfu jaki po sobie pozostawiła III RP. Była to jedna
      wielka fasada, a za nią podgniłe rusztowanie podtrzymujące tę tandetną
      scenografię. Były panie premierze RP (sic!) i były panie prezydencie RP (sic!)
      zamieszani w tę i inne afery (by przypomnieć m.in. LFO), wam już dziękujemy. Bez
      was u władzy żyje mi się o wiele lepiej w Polsce.
      • presentation1 ....A Prezydenci?.. 22.03.07, 23:29
        Walesa wypowiada sie o obecnie rzadzacym-duren
        Kwasniewski bylego Premiera chce udusic.
        To byla III RP.
    • oryganion1 Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 22.03.07, 23:28
      dwóch starych pryków na wodzce gada pierdoły - cała Polska prasa powaznie sie
      odnosza do problemu Oleksego
      oczywiscie gorzej bo w Polsce juz o niczym rozmawiac nie ma kto - o gospodarce?
      finansach? a po co - na tym sie trzeba znac - a najlepiej jak u cioci na
      imieninach dwa ramole plotą bzdury i z tego robia news OMB
      • presentation1 Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 22.03.07, 23:30
        stare pierdoly?
        Premier Polskiego rzadu?
        Jestes szokujacy
    • adam_l27 Olejniczak nie zna języków ? Ale numer :) 22.03.07, 23:32
      A tu tak ostro wytykają to Kaczyńskim. Ale jaja :)))

A o lewicy która szuka domów do miliona dolarów to szkoda gadać. Tylko w Polsce
      głupi naród się da nabrać na ich "lewicowe poglądy".
      • presentation1 Re: Olejniczak nie zna języków ? Ale numer :) 22.03.07, 23:32
        Olejniczak-europejczyk.
        • towarzysz.dyrektor .. w przyciasnym garniturze. Wrota salonu otworem. 22.03.07, 23:46
      • ikropka Re: Olejniczak nie zna języków ? Ale numer :) 22.03.07, 23:44
        Szczególnie, że kiedy dawna nomenklatura mogła się kształcić i uczyć propagandy,
        Kaczyńscy bądź siedzieli, bądź byli mocno nękani i okazji do rozwijania się w
        tym kierunku za bardzo nie mieli.
        Czas młody Olejniczaka to jeszcze rosyjski w szkole a reszty to pewnie mu się
        nie chciało.
        • presentation1 Re: Olejniczak nie zna języków ? Ale numer :) 22.03.07, 23:46
          Moze i chcialo ale do glowy nie wchodzilo dlatego wykul na lepsze czasy Manifest komunistyczny
        • meritum3 Re: Olejniczak nie zna języków ? Ale numer :) 22.03.07, 23:59
          ikropka napisała:

> Szczególnie, że kiedy dawna nomenklatura mogła się kształcić i uczyć propagandy
          > ,
          > Kaczyńscy bądź siedzieli, bądź byli mocno nękani i okazji do rozwijania się w
          > tym kierunku za bardzo nie mieli.
          > Czas młody Olejniczaka to jeszcze rosyjski w szkole a reszty to pewnie mu się
          > nie chciało.

czasmi się zastanawiam czy lepszy prezydent złodziej ,czy zwyczajny dureń i cham
    • almagus Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 22.03.07, 23:32
      Raczej Leppieje i eS eL D UPy spuszczajcie w szambie szalupy
      i z Rydzykiem bądźcie przy nadziei, że sprawiedliwość dopadnie złodziei.
      • presentation1 .....Dziwne ................... 22.03.07, 23:41
        ze lewactwo nie krzyczy jaki to wstyd w swiecie bylo miec takiego Prezydenta i Premiera.
        • laaazy_boy Re: .....Dziwne ................... 23.03.07, 00:05
          Czy twój dzisiejszy pseudointelektualny onanizm ma związek z napadem samotności,
          tęsknotą za krajem czy ze zwykłego niedostatku słów i myśli niezbędnych, aby
          stworzyć logiczną wypowiedź ?

Rozumiem, że fakt iż jesteś za krótki na to, by zostać nowym, "prawackim"
          Goebbelsem jest powodem frustracji, która to właśnie może być powodem tej twojej
          erupcji pustosłowia - ale proszę - nie zaśmiecaj forum.

Polecałbym presentation, byś zaczął pisać do jakiejś gazety.. Z drugiej strony,
          po przejrzeniu twojego bloga, mam spore wątpliwości czy ktoś te marne
          pokrzykiwania i popiskiwania chciałby kiedykolwiek przeczytać, nie wspominając o
          publikacji.

To tak na dobranoc.
          • presentation1 Re: .....Dziwne ................... 23.03.07, 00:08
            Nie moj to blog.Uzyczam.Moj jest na blox.fr typowo polityczny.
    • macgyverxxx Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 22.03.07, 23:41
      Oleksy tak dalej, może wreszcie "wyrośnie" z ciebie porządny człowiek!
      ("święte" sld pokazało swoją twarz. Może wreście ktoś zrobi z tą partią
      porządek?!)
    • urbanoid Obled - dalszy ciag ukazal sie w DZ. -MAFIA!!!! 22.03.07, 23:45
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36593
      • presentation1 Re: Obled - dalszy ciag ukazal sie w DZ. -MAFIA!! 22.03.07, 23:47
        Czytalem.To poraza.
    • uu1 Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 22.03.07, 23:46
      > Oleksy dodał, że ma podejrzenie, iż został zmanipulowany. "Nie przypuszczałem,
      > że jest to kolacja podstępna" - mówił
      J. Oleksy ma rację. Został zmanipulowany zamiast poczęty.
      • towarzysz.dyrektor [zmanipulowany miast poczęty] Grunt, ze jest.Ole ! 22.03.07, 23:51
    • pl2512 Jozek, utop ich! Nie idz w zaparte ty tchorzu!Masz 22.03.07, 23:46
      ty lysa czerwona palo, wielka szanse nareszcie z gowna zrobic cos na ksztalt
      czekolady! Dlaczego wiec idziesz w zaparte i nadal lizesz swoim panom dupsko?
      Jozus, lysy wale, ojcze ,,przywodcy swojego narodu", masz szanse zatopic
      gnijownik i k.... udajesz ze nic sie nie stalo?
    • jim111 Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 22.03.07, 23:46
      Oleksy według mnie zachował się jak burak. To fakt. Ale jeżeli ktoś nagrywa
      swojego kolegę to jest po prostu śmieciem. Panie Gudzowaty - myślałem, że ma
      pan klasę. Nie ma pan. Wstyd - to mało powiedziane.
      • uu1 Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 22.03.07, 23:48
        jim111 napisał:

> Oleksy według mnie zachował się jak burak. To fakt. Ale jeżeli ktoś nagrywa
        > swojego kolegę to jest po prostu śmieciem. Panie Gudzowaty - myślałem, że ma
        > pan klasę. Nie ma pan. Wstyd - to mało powiedziane.
        A niby skąd u niego klasa? Kasa klasy nie daje.
      • jankos71 Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 23.03.07, 05:36
        jim111 napisał:

> Ale jeżeli ktoś nagrywa swojego kolegę to jest po prostu śmieciem.

Oleksy nie jest dla Gudzowatego żadnym kolegą.
    • bim41 No to macie tą swoją III RP 22.03.07, 23:48
      przekręty szły przy prywatyzacji... nie ma co komentować, wystarczy przeczytać
      ten stenogram. I mówi to były marszłek sejmu, premier i minister MSWiA. Jednak
      Macierewicz ma rację.
      • alterpars IV jest jedynie rykiem nienahapanych frustratow 22.03.07, 23:51
        to naturalne ze SLD kiedys musialo skonczyc. Klopot w tym ze Ci co przyszli cele
        maja dokladnie te same co ci co odchodza.
        • jankos71 Re: IV jest jedynie rykiem nienahapanych frustrat 23.03.07, 05:40
          alterpars napisał:

> to naturalne ze SLD kiedys musialo skonczyc. Klopot w tym ze Ci co przyszli
          > cele maja dokladnie te same co ci co odchodza.

To znaczy jakie cele?

Cele obecnego rządu są wymienione w programie PiSu i expose premiera. Jak dotąd
          realizują je punkt po punkcie.

--
          Common sense is not so common
    • meritum3 Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 22.03.07, 23:52
      A czego można się spodziewać po kumplu Ałganowa . Józek okazał się być zwyczajną
      szmatą - i pewnie drobnym pijaczyną - dziś wiadomo ,że w trakcie tych biesiad z
      Ałganowem roztaczał podobne wizje . Wiadomo,że Oleksy cierpi na tą samą chorobę
      co Litwinienko Więc problemu niema.
      • presentation1 Re: Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z 23.03.07, 00:03
        kapitalizmie politycznym: to robota Kwaśniewskiego

G: (o politykach do Bisztygi – red.) Janek, to wszystko była sitwa polityczna. Jak się o tym myśli, to człowiek nie rozumie, jak oni mogli na to pozwolić? Ileż tu poszło krzywdy ludzkiej.
        O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył Kwaśniewski.
        G: I wy wszyscy
        O: Nie, to w jego salonie...
        G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie Bożego Narodzenia. Makabra, no.
        O: Ja mam swój prywatny smoking.
    • zenutek Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:04
      Że Oleksy to gawędziarz chałupnik dawno było wiadomo, ale że w perfidny sposób
      przyjaciół obmawiał, to już nawet alkohol nie znajduje obrony. Świństwo,
      świństwo i jeszcze raz świństwo. Panie Oleksy: we własne gniazdo to nawet
      najgorszy ptak nie na sra..., a Pan jednak to zrobił....
      Inna sprawa, że wyciek taśm Gudzowatego, to typowa manipulacja PiS-u i
      przemyślane działanie. Widocznie przez pół roku nie mogli znależć
      potwierdzenia "rewelacji" Oleksego i z bombą aresztować Kwaśniewskiego, więc
      rzucili mały przeciek w postaci taśm do mediów, a te hieny
      rozdrapały "rewelacje" na strzępy. W tym aspekcie nasuwa się pytanie: dlaczego
      tak szybko PiS wycofał się z powołania komisji śledczej do zbadania "rewelacji"
      z taśm? Nie jestem socjaldemokratą ani pisiorkiem, ale jedno dla mnie jest
      oczywiste, że Gudzowaty jako biznesmen powinien być skończony.... i to z całym
      swoim dorobkiem. Nie wiem czy znajdzie się kiedykolwiek jakiś kontrahent, który
      będzie chciał rozmawiać z nim o interesach. Ten człowiek stracił nie tylko
      wiarygodność, ten człowiek stracił całą swoją twarz. To typowy "kolaborant" z
      dawnych czasów.....
      • pogromca_lewakow Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:11
        filozofko - wytlumacze jak lopata,
        od Guzotawego Miller chcial haraczu ( jak od wielu innych ).
        Guzowaty sie postawil.
        Miller chcial Guzowatego zniszczyc.
        Przedtem jednak Miller sam wylecial za przekrety swego rzadu.
        teraz Guzowaty w odwecie publikuje tasmy.

Czerwone scierwa poklocily sie o kase i walcza miedzy saoba.
        Jak na razie PiS jest tylko widzem w tym szalenstwie "czerwonych swin".

zenutek napisała:
        (...)
        > Inna sprawa, że wyciek taśm Gudzowatego, to typowa manipulacja PiS-u i
        > przemyślane działanie. Widocznie przez pół roku nie mogli znależć
        > potwierdzenia "rewelacji" Oleksego i z bombą aresztować Kwaśniewskiego, więc
        > rzucili mały przeciek w postaci taśm do mediów, a te hieny
        > rozdrapały "rewelacje" na strzępy. (...)
        • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:18
          pogromca_lewakow napisał:

> filozofko - wytlumacze jak lopata,
          > od Guzotawego Miller chcial haraczu ( jak od wielu innych ).
          > Guzowaty sie postawil.
          > Miller chcial Guzowatego zniszczyc.
          > Przedtem jednak Miller sam wylecial za przekrety swego rzadu.
          > teraz Guzowaty w odwecie publikuje tasmy.

Czy Ty naprawdę czytających Twoje posty masz za sprawnych umysłowo inaczej?
          • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:19
            Postkomuna jest sprawna umyslowo inaczej.Juz nie zwierzeta jeszcze nie ludzie.
            • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:21
              presentation1 napisał:

> Postkomuna jest sprawna umyslowo inaczej.Juz nie zwierzeta jeszcze nie ludzie.
              I Ciebie bawi pisanie takich tekstów? Przy okazji - przecież postkomuna to PiS.
              • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:23
                Natychmiast potrzebny doktor do pacjenta w przedziale uu1
                • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:24
                  Wiesz co mnie zastanawia? Czy Ty jeszcze nie wyszedłeś z piaskownicy czy
                  wszedłeś do niej ponownie?
                  • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:26
                    Uwierz ze to nie jest dom wariatow ktory sobie stworzyles
                    • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:27
                      Przecież ja Cię nie mam za wariata. Żeby być wariatem trzeba mieć rozum.
                      • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:31
                        A ja ciebie mam za wariata.
                        • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:36
                          presentation1 napisał:

> A ja ciebie mam za wariata.
                          Wolno Ci. Ale to oznacza, że mam rozum. A Ty?
                          • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:39
                            Wiec dla zgody niech zostanie Jak ja mowilem.Lewacki kompromis
                            • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:41
                              presentation1 napisał:

> Wiec dla zgody niech zostanie Jak ja mowilem.Lewacki kompromis
                              Kłopot w tym, ze Ty usiłujesz obrażać. Po co?
                              • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:42
                                sorry.
                                • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:49
                                  Jeżeli nie napisałeś tego przez pomyłkę, to jestem mile zaskoczony. :-)
                                  • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:51
                                    Nie jestem saperem wiec nie byla to pomylka
                                    • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:54
                                      Fine. Chociaż saper myli się dwa razy.
                                      • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:57
                                        Zakoncze nasza dyskusje z prostego powodu.Rano musze wstac i sprawdzic czy kasa wplynela na konto bo przez internet nieraz z jednodniowym opoznieniem mam informacje.Dobrej nocy.Do nastepnego razu.Chyba ze zlikwiduja Wyborcza to spotkamy sie na Dziennik.
                                        • uu1_to_qpa jak w mym nicku : 23.03.07, 01:22
                                          nie pozdrawiam uu1,
                                          on nie zasluguje na dobre zdrowie.
                                          • uu1 Re: jak w mym nicku : 23.03.07, 01:32
                                            Zawsze byłeś taki miły czy usilną pracą nad sobą doszedłeś do tego stanu?
        • takeyoshi Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:20
          Po co się chłopie denerwujesz, jakichkolwiek nie użyłbyś argumentów to i tak
          część użytkowników będzie wmawiać Ci, że to podła prowokacja moherów,etc.
          Wiedzą, że nic nie da się już uratować więc pocieszają się złudną nadzieją... A
          pomyśleć, że nie lubiłem Oleksego... ;]
          • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:23
            A co tu trzeba ratować i przed czym?
            • takeyoshi Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:30
              Każdy Polak wie, że tak samo jak spotkanie u Renatki było prawdziwe, tak samo
              żale Oleksego nie odbiegają od prawdy - sfrustrowany polityk, którego koledzy
              odcięli od profitów żali się człowiekowi, od którego może jeszcze co nieco
              zdobyć. Więc mówienie, że to nieprawda, to szczyt ignorancji, głupoty bądź
              perfidii/niepotrzebne skreślić... ;)
              • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:32
                Nic nie skreslac.
              • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:35
                Sine ira et studio.
                Jest policja, prokuratura. Sprawdzą. Tylko widzisz - przesłuchałem te taśmy trzy
                razy. Tam nie ma żadnych konkretów. Są bluzgi i konfabulacje.
                ------------
                • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:37
                  te tasmy to obraz III RP.
                  • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:39
                    > te tasmy to obraz III RP.
                    Tak jak taśmy R. Beger są obrazem budowanej IV RP.
                    ------------
                    • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:40
                      Jezeli nie widzisz roznicy to jestes slepy i gluchy.
                      • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:44
                        > Jezeli nie widzisz roznicy to jestes slepy i gluchy.
                        I to jest według Ciebie argument w rozmowie? Czy oprócz złości i nienawiści
                        umiesz zdobyć się na obiektywizm? Pytam tak z ciekawości.
                        • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:45
                          Nie jestem zly.W sumie na nikogo.Co do moich wypowiedzi.Rzeczywiscie sa ciete ale taka zasada piora.
                          • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:48
                            Nie myl, proszę, napastliwości i niegrzecznych form z twardą obroną własnych
                            poglądów bo to naprawdę nie to samo.
                            • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:49
                              Porownujac moje wypowiedzi z wieloma znajdujacymi sie na forum stwierdzisz ze jestem......aniolkiem.
                              • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:52
                                presentation1 napisał:

> Porownujac moje wypowiedzi z wieloma znajdujacymi sie na forum stwierdzisz ze j
                                > estem......aniolkiem.
                                Słyszałem peany pochwalne na cześć jednego gostka, ponieważ przynosił do domu ca
                                3/4 zarobków i tłukł żonę najwyżej dwa razy w miesiącu. Przyznasz, że to jednak
                                wątpliwy powód do chwały.
                                • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:54
                                  Juz nie zwierze a jeszcze nie czlowiek.
                                  • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:55
                                    Niektorzy ewolucje przechodza inaczej
                                    • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:59
                                      presentation1 napisał:

> Niektorzy ewolucje przechodza inaczej
                                      Stąd różnorodność typów ludzkich a co za tym idzie partii politycznych.
                                  • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:55
                                    Racja. Czyli lepiej równać do najlepszych.
                                    • presentation1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:58
                                      Dobranoc
                                      • uu1 Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 00:59
                                        Kolorowych snów. :-)
        • zenutek Re: Oleksy - plotkarz... 23.03.07, 01:05
          Opuściłam ciekawy dialog, ale chyba nie bardzo na temat. Pogromco_lewaków,
          odrobinę zapędziłeś się w krytyce innych, nie widząc swojego postępowania. Co
          może świadczyć o tendencyjności Twojego myślenia, o skrywaniu jednak istoty
          rzeczy... Przypominasz mi wyjątkowo obraz p. Brudzyńskiego, który w podobny
          sposób do Twoich rozważań na temat tych nieszczęsnych taśm, w wszystkich
          stacjach telewizyjnych, w niestrudzony sposób i nie zawsze dość elokwentnie
          chciał wszystkim wmówić, że Oleksy to wyjątkowo prawdomówny człowiek lewicy,
          który z pobudek "czysto społecznych i praworządnych" podzielił się
          wyjątkowo "uczciwemu koledze" swoimi spostrzeżeniami na arenie politycznej
          jednego z ugrupować. To wyjątkowa hipokryzja takiego myślenia, wyjątkowa
          dlatego, że wyjątkowo odpowiada założeniom drugiego "solidarnego i
          praworządnego" ugrupowania. Dobra rada, aby nie dać sobą manipulować, no chyba,
          że jest to zlecone zdanie do wykonania, spójrz na tą rewelację z perspektywy
          odwróconych ról. Ale czy Ciebie na to stać????
          • uu1_to_qpa zenutek - pogromca mial racje, jestes filozofka 23.03.07, 01:21
            sorry, bez obrazy, ale masz zero podejscia rzeczowego,
            nie widzisz rzeczy widocznych,
            natomiast mnowstwo bujania w wyobrazni

zenutek napisała:

> Opuściłam ciekawy dialog, ale chyba nie bardzo na temat. Pogromco_lewaków,
            > odrobinę zapędziłeś się w krytyce innych, nie widząc swojego postępowania. Co
            > może świadczyć o tendencyjności Twojego myślenia, o skrywaniu jednak istoty
            > rzeczy... Przypominasz mi wyjątkowo obraz p. Brudzyńskiego, który w podobny
            > sposób do Twoich rozważań na temat tych nieszczęsnych taśm, w wszystkich
            > stacjach telewizyjnych, w niestrudzony sposób i nie zawsze dość elokwentnie
            > chciał wszystkim wmówić, że Oleksy to wyjątkowo prawdomówny człowiek lewicy,
            > który z pobudek "czysto społecznych i praworządnych" podzielił się
            > wyjątkowo "uczciwemu koledze" swoimi spostrzeżeniami na arenie politycznej
            > jednego z ugrupować. To wyjątkowa hipokryzja takiego myślenia, wyjątkowa
            > dlatego, że wyjątkowo odpowiada założeniom drugiego "solidarnego i
            > praworządnego" ugrupowania. Dobra rada, aby nie dać sobą manipulować, no
            chyba,
            >
            > że jest to zlecone zdanie do wykonania, spójrz na tą rewelację z perspektywy
            > odwróconych ról. Ale czy Ciebie na to stać????
      • bim41 Gudzowaty to ciekawa postać 23.03.07, 00:19
        kiedyś czytałem jego artykuł w którym prawie wprost napisał, że Rosjanie nie są
        zdolni aby zbudowć gazociągu pod Bałtykiem, przyjął przeprosiny L. Kczyńskiego
        co umożliwiło Kaczorowi zostanie prezydentem, teraz wykończył definitywnie
        Kwacha i SLD. Może to taki nasz oligarcha patriota, zwolennik IV RP.
      • phimosis nowe fragmenty taśm 23.03.07, 00:19
        • presentation1 Re: nowe fragmenty taśm 23.03.07, 00:21
          te fragmenty przewracaja.Zeby to dyskutowalo kilku w wiejskiej knajpie.No problem.Ale to mowi PREMIER
        • takeyoshi Re: nowe fragmenty taśm 23.03.07, 00:21
          Najlepszy jest tekst o Joli i jedzeniu bezy... :D
          • presentation1 Re: nowe fragmenty taśm 23.03.07, 00:24
            O Żydach: uważają Kwaśniewskiego za swojego

Bisztyga: A Żydy jeszcze pomagają Kwaśniewskiemu?
            O: Pomagać zawsze będą, bo go uważają za swojego. Mnie się wydaje, że przez cały czas miał poparcie.
    • the.bill1 Nowe fragmenty rozmowy Oleksego z Gudzowatym. 23.03.07, 00:36
      O kapitalizmie politycznym: to robota Kwaśniewskiego

G: (o politykach do Bisztygi – red.) Janek, to wszystko była sitwa polityczna.
      Jak się o tym myśli, to człowiek nie rozumie, jak oni mogli na to pozwolić? Ileż
      tu poszło krzywdy ludzkiej.
      O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył Kwaśniewski.
      G: I wy wszyscy
      O: Nie, to w jego salonie...
      G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie
      Bożego Narodzenia. Makabra, no.
      O: Ja mam swój prywatny smoking.
      • mniklas5 Re: mocna grupa 23.03.07, 00:51
        Oleksy po prostu sie nie zalapal jak Kwach , Miler i spolka, Kwach w walizce
        wozil forse do Szwajcarii, wystarczy wejsc do banku i wlozyc do sejfu i nikt
        nic nie wie, nawet nie trzeba miec tam siostry , Oleksy chyba skradl za malo i
        teraz nadaje, Kwach I oleksy to kolesie z czasow studenckich niedoszlego
        magistra, w tych czasach juz marzyli o przekretach, mam paru swiadkow na te ich
        czasy, Polska to byla republika bananowa do ujezdzania i odskocznia do robienia
        interesow. nikt sie nie dziwi ze oleksy i gudzowaty , czyli polityka i
        kapitalizm,ale to przeciez normalne , te pierwsze miliony pociagow wodczanych
        czy innych towarow na specjalna ustawe 24 godzinna , dla ustawionych kolesi.
        Taaaaaaaaaak, wyjechalem z tego bagna 20 lat temu i nie zaluje ani prze moment
        mojej decyzji, zlodziejski kraj oszukanej Solidarnosci , robotnikow i gornikow
        za 1222zl, oraz polskich magistrow na zmywaku w zachodniej Europie
        • zenutek Re: mocna grupa 23.03.07, 01:16
          W wielkim błędzie jesteś. Kwaśniewski i Oleksy to różnica ponad 10 lat, więc
          nie bardzo mogli znać się z czasów studenckich. Pomyśl odrobinę zaczym
          zaczniesz coś pleść. A tym bardziej, że Oleksy studiował w zakonie, więc tym
          bardziej nie mógł spotykać Kwaśniewskiego. Myślę jednak, że po trzydzietu
          latach działalności na lewicy, w Oleksym odezwał się duch zakonny, więc
          chciał "wyjść na dobrą drogę".
          • uu1_to_qpa Re: mocna grupa 23.03.07, 01:28
            zenutek - znow filozofie uprawiasz.
            Kwas sam mowi ( moze zanim zaczniesz dyskutowac posluchasz co
            mowia "bohaterowie" dnia ? )
            ze zna Lysego od 30 lat ( uzywa stwierdzenia, ze byli przyjaciolmi od 30 lat ).

zejdz zenutkowa z oblokow na ziemie !!!

zenutek napisała:

> W wielkim błędzie jesteś. Kwaśniewski i Oleksy to różnica ponad 10 lat, więc
            > nie bardzo mogli znać się z czasów studenckich. Pomyśl odrobinę zaczym
            > zaczniesz coś pleść. A tym bardziej, że Oleksy studiował w zakonie, więc tym
            > bardziej nie mógł spotykać Kwaśniewskiego. Myślę jednak, że po trzydzietu
            > latach działalności na lewicy, w Oleksym odezwał się duch zakonny, więc
            > chciał "wyjść na dobrą drogę".
    • adam_l27 Rycerze parteru. :) 23.03.07, 00:47
      Podoba mi się.
      • adam_l27 Sztama Millera z Michnikiem ? 23.03.07, 00:50
        Ciekawe, o polskich "salonach".
        • adam_l27 A o Borowskim jak ciekawie. Cała III RP :) 23.03.07, 00:58
          G: A Borowski co teraz robi?
          O: Bezrobotny!
          G: Jak to?
          O: On nie pracuje nigdzie.
          G: Z czego on żyje?
          O: U żony jest zatrudniony. Jego żona Alina, bardzo przedsiębiorcza kobieta.
          G: Tak?
          O: Sprywatyzowała ten Kopexim.
          G: Kopexim?
          O: Tak. To stara centrala handlu zagranicznego. Jedna z tych największych. Ona
          tam była dyrektorem, wicedyrektorem. W wąskim gronie, był taki czas, że można
          było nomenklaturowo de facto sprywatyzować. Oni to zrobili i ona jest dużym
          właścicielem tego.

• kretyn_zdrajca_udusze_go hej forumowe lewactwo, Jak samopoczucie ??:)))))) 23.03.07, 01:04
          ....Oluś zawsze był krętaczem i to małym krętaczem -
          mówił Oleksy o Kwaśniewskim. .....Oleksy zarzuca b. prezydentowi,
          iż nielegalnie dorobił się majątku....Taśmy z nagraniem rozmowy
          trafiły już do prokuratury.......

.....Borowski fałszował wydatki na kampanię wyborczą SdPl.
          Zdradza, że Krzysztof Janik jest "po cichu" zatrudniony
          u Jerzego Urbana.........
          .......................
          w sierpniu 2006 r.u syn Leszka Millera, Leszek junior,
          poszukiwał domu do miliona dolarów.......
          ..............

ŚMIERDZĄCE CZERWONE BAGNO A
          GŁUPI NARÓD OTUMANIONY PRZEZ
          ESBECKIE ŁŻEMEDIA WIERZYŁ ZŁODZIEJOM
          PRZEZ 10 LAT !!!!!!
    • pies_na_lewizne hej forumowe lewactwo, Tasmy Prawdy podobaja sie? 23.03.07, 00:57
      • adam_l27 Musieliby wejść na dziennik.pl :) Tu cenzura. 23.03.07, 01:01
        Lepiej dalej wierzyć w ukochaną III RP.
        • uu1 Re: Musieliby wejść na dziennik.pl :) Tu cenzura. 23.03.07, 01:05
          Taśmy niemal tak ciekawe jak R. Beger.
          • adam_l27 Oj duużo ciekawsze. Za ciekawe by GW publikowała 23.03.07, 01:12
            W końcu ktoś mógłby przekonać się że III RP to było wielkie polityczne szambo. A
            przecież naczelny twierdzi inaczej !!
            • uu1 Re: Oj duużo ciekawsze. Za ciekawe by GW publikow 23.03.07, 01:19
              Wiesz, to tak jak z urodą. Różne są gusty i oceny. Jeżeli przyjąć Twój punkt
              widzenia, że "III RP to było wielkie polityczne szambo", to afera w partii,
              która doszła do władzy pod hasłem odnowy jest kompromitacją totalną. I nie ma co
              zaklinać rzeczywistości.
    • wicary Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 23.03.07, 00:58
      No to szybko spieprzaj szmato z tego SLD do PiSu tam jest twoje miejsce razem z
      podobną szmatą Lipinskim b wymieniał doświadczenia
    • mamila55 Oleksy: Olejniczak się zapędził, sam odejdę z SLD 23.03.07, 01:05
      Panie Premierze,
      Jest Pan niepoprawny . Niedawno sie Pan wykaraskal z jednych powaznej sprawy
      i zadnych wnioskow Pan z tego nie wyciagnal. Teraz "wplatal" sie Pan w druga
      nieprzyjemna sprawe,z ktorej trudno sie bedzie Panu wygrzebac.
      I po co to bylo Panu?
      A skoro juz Pan wydal liczne opinie na temat swoich partyjnych kolegow,glupio
      sie teraz z tego wycofywac. Odejdz Pan ze swego ugrupowania z twarza i zajmij
      sie Pan czyms bardziej pozytecznym,przynoszacym Polsce wymierne korzysci.
      • uu1_to_qpa zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przysporzyl 23.03.07, 01:32
        mamila55 napisała:
        sie on dobrej sprawie.
        Pisze nieswiadomie, bo na pewno nie spodziewal sie ,z e strzeli swoim kolesiom
        samoboja.

Zrobil to niechcacy, wiec nie robie z niego bohatera,
        jest on czerwona swinia , jak inni z SLd, choc zrodzila sie we mnie jakas nutka
        sympatii do Lysego po wysluchaniu dzisiejszego wywiadu z Olejnik, gdzie zbesztal
        ta podstarzala lolitke jak szmate.

> Panie Premierze,
        > Jest Pan niepoprawny . Niedawno sie Pan wykaraskal z jednych powaznej sprawy
        > i zadnych wnioskow Pan z tego nie wyciagnal. Teraz "wplatal" sie Pan w druga
        > nieprzyjemna sprawe,z ktorej trudno sie bedzie Panu wygrzebac.
        > I po co to bylo Panu?
        > A skoro juz Pan wydal liczne opinie na temat swoich partyjnych kolegow,glupio
        > sie teraz z tego wycofywac. Odejdz Pan ze swego ugrupowania z twarza i zajmij
        > sie Pan czyms bardziej pozytecznym,przynoszacym Polsce wymierne korzysci.
        • uu1 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 01:38
          uu1_to_qpa napisał:

> Zrobil to niechcacy, wiec nie robie z niego bohatera,
          > jest on czerwona swinia , jak inni z SLd, choc zrodzila sie we mnie jakas nutka
          >
          > sympatii do Lysego po wysluchaniu dzisiejszego wywiadu z Olejnik, gdzie zbeszta
          > l
          > ta podstarzala lolitke jak szmate.
          Czy Ty zdajesz sobie sprawę jaki z Ciebie elegancki i przyzwoity gość?
          • uu1_to_qpa Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 01:42
            moja elegancja, takt i dobre wychowanie , ktory okazuje ludziom uczciwym,
            znika, gdy pisze o "czerwonych scierwach" jak Kwasniewski, Miller czy reszta
            tej smierdzacej komunistycznej bandy.

A do ciebie tez szacunku nie mam, bo wiem jakie poglady prezentujesz.

uu1 napisała:

> uu1_to_qpa napisał:
            >
            > > Zrobil to niechcacy, wiec nie robie z niego bohatera,
            > > jest on czerwona swinia , jak inni z SLd, choc zrodzila sie we mnie jakas
            > nutka
            > >
            > > sympatii do Lysego po wysluchaniu dzisiejszego wywiadu z Olejnik, gdzie z
            > beszta
            > > l
            > > ta podstarzala lolitke jak szmate.
            > Czy Ty zdajesz sobie sprawę jaki z Ciebie elegancki i przyzwoity gość?
            >
            >
            • uu1 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:00
              > moja elegancja, takt i dobre wychowanie , ktory okazuje ludziom uczciwym,
              > znika, gdy pisze o "czerwonych scierwach" jak Kwasniewski, Miller czy reszta
              > tej smierdzacej komunistycznej bandy.
              To jest dyżurny tekst każdego tłuka.
              > A do ciebie tez szacunku nie mam, bo wiem jakie poglady prezentujesz.
              Twój szacunek byłby dla mnie obelgą ponieważ nie pochodzimy od tej samej małpy.
              A o moich poglądach wiesz tyle samo, co o kulturalnej rozmowie. Czyli ziobro.
              • uu1_to_qpa zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:07
                widze, ze Ziobro ci nie pasuje.
                On nie pasuje zlodziejom, bandytom, lapownikom i innemu nieuczciwemu scierwu.

gratuluje ci towarzystwa.
                zycze ci bys trafila kiedys tam gdzie trafaja zli ludzie robiacy krzywde innym,
                a ktorych Ziobro wsadza za kratki

nie pozdrawiam

uu1 napisała:

> > moja elegancja, takt i dobre wychowanie , ktory okazuje ludziom uczciwym,
                > > znika, gdy pisze o "czerwonych scierwach" jak Kwasniewski, Miller czy res
                > zta
                > > tej smierdzacej komunistycznej bandy.
                > To jest dyżurny tekst każdego tłuka.
                > > A do ciebie tez szacunku nie mam, bo wiem jakie poglady prezentujesz.
                > Twój szacunek byłby dla mnie obelgą ponieważ nie pochodzimy od tej samej
                małpy.
                > A o moich poglądach wiesz tyle samo, co o kulturalnej rozmowie. Czyli ziobro.
                >
                • uu1 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:14
                  uu1_to_qpa napisał:

> widze, ze Ziobro ci nie pasuje.
                  > On nie pasuje zlodziejom, bandytom, lapownikom i innemu nieuczciwemu scierwu.
                  >
                  > gratuluje ci towarzystwa.
                  > zycze ci bys trafila kiedys tam gdzie trafaja zli ludzie robiacy krzywde innym,
                  > a ktorych Ziobro wsadza za kratki
                  > nie pozdrawiam
                  Przyznam Ci się, że Twoja kompletna bezradność intelektualna sprawia mi lekką
                  przyjemność. Te obelgi, te próby obrażania i całkowita pustka umysłowa. Fajne.

To jest dyżurny tekst każdego tłuka.
                  • uu1_to_qpa Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:21
                    ha,ha,ha
                    jestem tak bezradny, jak twoje bozyszcze mgr Golen,
                    smierdzace komunistyczne zlodziejskie scierwo.

dalej upajaj sie jak mi dokopalas,
                    leze i zwijam sie z bolu, ha, ha, ha

a serio, ty chyba jakas masochiska jestes, wdajesz sie w dyskusje na tym forum,
                    gdzie kazdy cie bez wysilku sprowadza do zera i udowadnia ci jak beznadziejnie
                    glupia jestes.
                    Wystarczy poczytac twoja wymiane postow z innymi uczestnikami forum.

ok, skonczyla sie moja dobroc dla ulomnych,
                    koncze z toba dyskusje, bo twoj przypadek to tragedia .

uu1 napisała:

> uu1_to_qpa napisał:
                    >
                    > > widze, ze Ziobro ci nie pasuje.
                    > > On nie pasuje zlodziejom, bandytom, lapownikom i innemu nieuczciwemu scie
                    > rwu.
                    > >
                    > > gratuluje ci towarzystwa.
                    > > zycze ci bys trafila kiedys tam gdzie trafaja zli ludzie robiacy krzywde
                    > innym,
                    > > a ktorych Ziobro wsadza za kratki
                    > > nie pozdrawiam
                    > Przyznam Ci się, że Twoja kompletna bezradność intelektualna sprawia mi lekką
                    > przyjemność. Te obelgi, te próby obrażania i całkowita pustka umysłowa. Fajne.
                    >
                    >
                    > To jest dyżurny tekst każdego tłuka.
                    >
                    >
                    >
                    >
                    • panjahwe Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:26
                      ludzie, też macie powód do podnoszenia sobie nawzajem ciśnienia, cała ta
                      polityka, z którejkolwiek strony by się do niej nie zabrać to teraz jedno
                      wielkie, gęste szambo. Nie szkoda wam nerwów, a może lubicie tarzać się w
                      fekaliach, w dodatku nie swoich do 2.00 am.?
                      • uu1 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:32
                        panjahwe napisał:

> ludzie, też macie powód do podnoszenia sobie nawzajem ciśnienia, cała ta
                        > polityka, z którejkolwiek strony by się do niej nie zabrać to teraz jedno
                        > wielkie, gęste szambo. Nie szkoda wam nerwów, a może lubicie tarzać się w
                        > fekaliach, w dodatku nie swoich do 2.00 am.?
                        Ja nie lubię ale mój adwersarz z determinacją idioty zaczepia mnie. Czasami
                        ustępuję ale dzisiaj, ponieważ i tak muszę być przy komputerze, próbuję go
                        wychować. Ale to beznadziejny przypadek. :-(
                    • uu1 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 02:28
                      Padłeś jak pies Pluto. :-))))))))
                      Śpij słodko, koniu Pana Jezusa.
        • jankos71 Re: zostaw Lysego w spokoju, nieswiadomie przyspo 23.03.07, 05:26
          uu1_to_qpa napisał:

> choc zrodzila sie we mnie jakas nutka
          > sympatii do Lysego po wysluchaniu dzisiejszego wywiadu z Olejnik, gdzie
          > zbesztal ta podstarzala lolitke jak szmate.

Hahaha, 'podstarzała lolitka' to oksymoron, ale dziwnie pasuje do Olejnik.
          Szkoda, że nie widziałem tego wywiadu, czy jest gdzies na necie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka