presentation1 Walesa leci na niepoczytalnego? 24.03.07, 21:12 Chce zeby go zbadali lekarze.Nauczyl sie od SLD jak wywijac sie wymiarowi sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a czy on sie z nimi kolegowal? 24.03.07, 21:19 co dzis towarzysz nie "wkleja" polowy Wikipedii????? proszeeeeeee, nie mamy co czytac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a czy on sie z nimi kolegowal? 24.03.07, 21:22 90 procent pisze z glowy a liczby i niektore fakty wklejam zeby gamonie tobie podobni zapoznali sie z faktami a nie wirtualnym , chorym mozgiem Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: a czy on sie z nimi kolegowal? 24.03.07, 21:26 a to ja i Michnika znam????no to chyba tez jestem durniem bo nie przypominam sobie jego uscisku reki, ale przypominam sobie scisk w zoladku i sciskam posladki zeby nie piardnac jak twoja propagande czytam, ma sie wrazenie ze juz takie tyrady gdzies slyszalem pl.wikipedia.org/wiki/Sierp_i_m%C5%82ot Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a czy on sie z nimi kolegowal? 24.03.07, 21:29 W twoim mysleniu propaganda.A to dzieje sie naprawde.To koniec postkomuny.Nie jestem za delegalizacja SLD ale ona sie sama zdelegalizuje zeby przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: a czy on sie z nimi kolegowal? 25.03.07, 15:08 Już od dziesięciolecia słyszę ten sam bełkot: postkomuna. Chłopie, komuna to była krótko, za Bieruta, jak więc teraz można mówić o postkomunie? Gdyby w latach 80. była prawdziwa komuna, to nie byłoby Okrągłego Stołu, a 90% obecnych prawicowców gryzłoby dawno piach na Sołowkach. Zrozumiał, czy mam napisać to kapitalikami? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 To schizofrenik nie jest durniem??? 24.03.07, 21:14 A jak jeszcze pływa w szambie?? O Dyrektorze wytłumacz mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:19 Marzę o tym,żeby się jutro obudzić - Wałęsa jest prezydentem,pan Tadeusz Mazowiecki - premierem,pan profesor Władysław Bartoszewski - szefem MSZ,profesor Leszek Balcerowicz - ministrem finansów,prof.Zyta Gilowska - jego zastępcą,Lepper siedzi w kryminale,Giertych (koń) - w psychiatryku. Och,marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:23 to chyba telepatia, ale mysle czasem o tym samym www.spieprzajdziadu.com/2005/11/28/dwie-kaczki/ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:26 To nie telepatia.To choroba Goebelsa na ktora choruje lewica.Cale SLD to przezywa podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 15:11 Oj, chyba istotnie zomowiec za mocno przegiął blondynę na głowach niektórych tu piszących... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:25 Twoje marzenia moga sie spelnic na Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dlaczego na Kubie??? 24.03.07, 21:30 skoro w IV Rzeszy niedlugo bedzie Kuba, juz prawie jest, wiec zaoszczedze na bilecie, to jednak 600€, a kaczory juz zapuszczaja brodypl.wikipedia.org/wiki/Fidel_Castro Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:31 Czemu akutat na Kubie. Zbliża się 26 maja - data ważna dla Polaków (zresztą tych dat ważnych było od groma). Pomyśl misiu,co stało się 26 maja 1926 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 15:12 Niech sięgnę pamięcią... zdarzyło się coś, przy czym stan wojenny to niewinna pieszczota, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Prezydent Lech Kaczyński jest durniem. 24.03.07, 21:28 Skądinąd prezydent Wałęsa też był. Do prokuratury: na mój e-mail proszę wysłać mi wezwanie na przesłuchanie, ewentualnie zapytać mnie o adres i zaatakować brygadą antyterrorystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prezydent Lech Kaczyński jest durniem. 24.03.07, 21:33 rozmaryn napisał: nie zamykaj drzwi na klucz to przynajmniej zaoszczedzisz na zakupie nowych hihihihi uwaga - juz stoja na parterze i czekaja na rozkaz szefa do wtargniecia, pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Police_Poland_2_AB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pies_na_prawizne 24.03.07, 21:42 pies_na_prawizne napisal: > PiS z koalicja i Imam torunski dzialaja jak silny lek psychotropowy Podobnie jak twoj ideal Bolek, jestes nieuleczalnym przypadkiem. A teraz popatrz sie ma wszystkich SLD-owskich zlodziei to bedziesz super-nieuleczalny! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ale Lechu jestes naiwniak 24.03.07, 22:19 no Lechu, po cos wlazil na barykade, dla tych swin plecy nadstawial, w podziekowaniu blotem cie ochlapia, jak innych, te male, mizerne polaczki, zlodziejskie nasienia, kombinatorzy, wredne suki co matke za 1$ w lyzce wody by utopili, brudna rasa, dac tym chlopkom-roztropkom z nad Wisly wladze, sami sie wyniszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: ale Lechu jestes naiwniak 24.03.07, 22:23 pies_na_prawizne napisał: > no Lechu, po cos wlazil na barykade, dla tych swin plecy nadstawial, w > podziekowaniu blotem cie ochlapia, jak innych, te male, mizerne polaczki, > zlodziejskie nasienia, kombinatorzy, wredne suki co matke za 1$ w lyzce wody by > > utopili, brudna rasa, dac tym chlopkom-roztropkom z nad Wisly wladze, sami sie > wyniszcza. Facet! Ja nie czuję się brudnym polaczkiem. Dam w ryj! Chyba się upiłeś - brudni polaczkowie pijakom wybaczją. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ale Lechu jestes naiwniak 24.03.07, 22:27 to bylo do tego eSbeckiego scierwa "wet.3" a w ryja nie pozwole sobie dac bo nie boje sie nikogo pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Rocky.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: ale Lechu jestes naiwniak 24.03.07, 22:36 pies_na_prawizne napisał: > > to bylo do tego eSbeckiego scierwa "wet.3" > a w ryja nie pozwole sobie dac bo nie boje sie nikogo > pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Rocky.jpg Osiągnęliśmy konsensus. Pozdr. jot10 Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby Nie Lech tylko Lejba! Bardzej zabawne ponizej!! 24.03.07, 23:13 video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pies_na_prawizne 24.03.07, 22:49 pies_na_prawizne napisał: > no Lechu, po cos wlazil na barykade, dla tych swin plecy nadstawial, w > podziekowaniu blotem cie ochlapia, jak innych, te male, mizerne polaczki, > zlodziejskie nasienia, kombinatorzy, wredne suki co matke za 1$ w lyzce wody by > > utopili, brudna rasa, dac tym chlopkom-roztropkom z nad Wisly wladze, sami sie > wyniszcza. Na jaka barykade? Moze jeszcze powiesz, ze Bolek przez plot przskoczyl? Owszem, przeskoczyl ale na SB-eckiej motorowce! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Prezydent Lech Kaczyński jest durniem. 24.03.07, 21:34 No coz? Bolek to nieuleczalny przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Prezydent Lech Kaczyński jest durniem. 24.03.07, 21:41 rozmaryn napisał: > Skądinąd prezydent Wałęsa też był. > Do prokuratury: na mój e-mail proszę wysłać mi wezwanie na przesłuchanie, ewent > ualnie zapytać mnie o adres i zaatakować brygadą antyterrorystyczną. Ale jest normalym,naszym durniem,bez tytułu doktorskiego - i tego Wałęsę lubię. Prezydencie - wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikarz12 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:40 jakby byla taka mozliwosc ustawienia wszystkich pseudo politykow w kupie od czasow walesy razem z nim w srodku az do stanu obecnego-to bym sie na nich wszystkich wyzygal wlacznie na caly czarny kler kosciol i na wszystko w polsce z tym zwiazane!!!kupa bandytow zlodziei DURNUUUUW!!!!POLACY ROBIA SOBIE DURNE MITY I SYMBOLE -WALESA PAPIEZ POPIELUSZKA I CHOLERA WIE JESZCZE CO???? I ZYJA TYM PLATONICZNYM POKARMEM!!A CO Z TEGO MAJA? GOWNO!!!I CIESZA SIE!!!CZY POLACY SA AZ TACY DURNIE I NIE WIDZA ZE SA OKRADANI NIE WIDZA TEGO IZ CALY TEN CHORY NA LEB WALESA KACZYNSCY GIERTYCH-FASZYSTA-ORZECHOWSKI PIERWSZY ONANISTA POLSKI I CALA RESZTA WOGOLE WSZYSTKICH BURAKOW NA WIEJSKIEJ I POLSCE-NIEPREZENTUJA SOBA NIC!!!ZUPELNIE NIC!!!ZERA ABSOLUTNE!!!!POSMIEWISKO I DUPNA REKLAMA NASZEGO PIEKNEGO KRAJU!!KTORY ZAMIENIA SIE W SREDNIOWIECZE CZASY WUJTA PLEBANA I BIEDNEGO CHLOPA-INKWIZYCJA FASZYZM I IMPOTENCI NIESPELNIENI!!!!IRLANDIA LAT 50 TYCH!!I TA CALA CZARNA OBLESNA DKTATURA KOSCIOLA FANATYZM SWIETEJ PANIENKI ZYDOWKI I JEZUSA ZYDA-DO ZYDOW NIC NIE MAM-ALE WSZYSTKIE RELIGIE TO SEKTY I GOWNO TO WARTE!!!TAKA JEST POLKA I POLSCY KRYMINALISCI Z IMMUNITETAMI-SZPITAL PSYCHIATRYCZNY NA WIEJSKIEJ ZA PIENIADZE PODATNIKOW!!!ZYGAC SIE CHCE SLUCHAJAC WALESY KACZOROW I CALEJ RESZTY!!!W POLSCE POWINIEN BYC PRZEWROT POLITYCZNY Z WYWIESZANIEM NA LATARNIACH WSZYSTKICH WLACZNIE Z WALESA I KACZORAMI GIERTYCHAMI ORZCHOWSKIMI I CALYM KLEREM NA WSPOLNYM KRZYZU!!!SZKODA ZE MU CHALUPY NIEWYSADZILI USZCZESLIWILOBY TO TYCH WSZYSTKICH KTORYM OBIECAL MIESZKANIA PRACE A CO IM DAL? GOWNO-JESZCZE SYNALEK PO PIJAKU ZROBIL KALEKICH A TERAZ WIELKI POLITYK-ISTNY CYRK I PARANOJA W SRODKOWEJ EUROPIE-TAKI BURDEL TO TYLKO W POLSCE JEST MOZLIWY A DLACZEGO??BO POLACY TO DURNIE!!ZAWSZE PLACZA PO SZKODZIE!!WCALE ICH MI NIE ZAL-NA GLUPOTE NIE MA LEKARSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 21:45 Upiłeś się chopie i obrzygałeś klawiaturę - wyłącz caps lock! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 re: dziennikarz12 24.03.07, 21:45 Mowisz jak prawdziwa KLOAKA! A tak nawiasem mowiac, to siadz na tylek i naucz sie ortografii, gowniarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: re: dziennikarz12 24.03.07, 21:55 wet3 napisał: > Mowisz jak prawdziwa KLOAKA! A tak nawiasem mowiac, to siadz na tylek i naucz > sie ortografii, gowniarzu! Chopie, zwróć uwagę, że powtórzyłem ten sam błąd! Dziękuję za gó..arza, bardzo mnie odmłodziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: re: dziennikarz12 24.03.07, 22:29 jestes "jot10" czy "dziennikarz12" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: re: dziennikarz12 24.03.07, 22:32 pies_na_prawizne napisał: > > > jestes "jot10" czy "dziennikarz12" ???? > > jot10 Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian to, ze Kaczynski jest durniem, to malo powiedziane 24.03.07, 21:44 to maly, zawistny, zlosliwy kurdupel, dokladnie tak jak jego brat...a PiS i ich pseudokoalicjanci to plaga wyniszczajaca Polske...banda zlodziei, klamcow, oszustow i pseudo-religijnych hipokrytow...a teraz durnie z PiS mozecie mnie zglosic do prokuratury, ze was obrazilem...buahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Czy o Dyrektor będzie świadkiem jako diagnostyk? 24.03.07, 21:44 Schizofrenii u pana prezydenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Ach G.W.! Och G.W.! 24.03.07, 22:33 Forum G.W.= GOWNO.Adekwatny rynsztok dla sfrustrowanych czerwonych zlodzieji, oszustow i parszywych kretaczy.A TW Bolek ma zamiar wybrac sie do lekarza? Toz to istny dom wariatow!A co na to TW Olek,ten z kwasnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ach G.W.! Och G.W.! 24.03.07, 22:37 haloooo!!!! dozorca z domu wariatow?????? nie to tylko "nemonews"- pacjent aaaa to jestesmy w domu pl.wikipedia.org/wiki/Gibon Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 22:08 Przed chwilą wysłuchałem wiadomości I programu PR - przejętego przez PiS. Doniesienie do prokuratury złożyła m. in. pani poseł Jola Szczypińska. Dziewczyna chce dostać się do rodziny. Plotkujący dziennikarze mówią, że robi "maślane oczy" do Jarka. Ale Jarek kocha tylko swojego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_z_marsa Stary scenariusz 24.03.07, 22:17 Wałęsa: Wysoki sądzie.Ale ja miałem na myśli prezydenta Białorusi - Łukaszenkę. Sędzia: Nie kręćcie Wałęsa. Wysoki sąd dobrze wie, który prezydent jest durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Stary scenariusz 24.03.07, 22:20 kibic_z_marsa napisał: > Wałęsa: Wysoki sądzie.Ale ja miałem na myśli prezydenta Białorusi - Łukaszenkę. > Sędzia: Nie kręćcie Wałęsa. Wysoki sąd dobrze wie, który prezydent jest durniem > . Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Walesa na zdjeciu wyszedl jak "buc" 24.03.07, 22:21 czemu Bolek nic nie mowi o tasmach Oleksego ? "olus to taki maly kretacz, czego sie dotknie, to spierdo.i" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Walesa na zdjeciu wyszedl jak "buc" 24.03.07, 22:25 a widziales swoje????? pl.wikipedia.org/wiki/Leonid_Bre%C5%BCniew Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba tak? a u Was w piście murzynów biją!!!!! 24.03.07, 22:28 zawsze jak wam w sondażach chudnie a bajki wyborcze spotykają się z wytwarzanym przez was szambem - próbujecie innych straszyć i gównem obrzucać. Weźcie się kaczyści trochę do roboty bo tadzio dyrektor nie da wsparcia w nastepnych wyborach i progu wyborczego nie przekroczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 23:18 Dzieweczka jest rozwódką,wiec Pierwsza Matka, by jej nie zaakceptowała... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 22:30 Zdrada tajemnicy państwowej to poważny zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Porażające ...szkoda ,że odgrzewane. 24.03.07, 22:39 Pytanie brzmi - czy prawdziwe? A, masz rację - porażające jak myśli M. Piłki z Trąbek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: w PiSdowie wszystko odgrzewane 24.03.07, 22:40 oni sa taka nowoczesna partia a la mikrofalowka www.gomulka.terramail.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3bstefan Plusy Dodatnie Plusy Ujemne? 24.03.07, 22:42 Część z nas żyje w mniejszej lub większej nieświadomości dlatego Panu Wałęsie "Prezydentowi- zaplecza komunistycznego?"3 lub 4-ry razy podpisującego "COŚ TAM" za "KASĘ" jakiś układ?? Temat w Google plusy dodatnie plusy ujemne???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Plusy Dodatnie Plusy Ujemne? 24.03.07, 22:47 Plusy dodatnie, plusy ujemne - Google Video- ------------------------------------------- jezeli wiarygodnosc mialaby sie opierac na jakichs filmikach z internetu to naprawde mizerne wasze zycie towarzyszu i wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Plusy Dodatnie Plusy Ujemne? 24.03.07, 22:51 jerzy3bstefan napisał: > Część z nas żyje w mniejszej lub większej nieświadomości dlatego Panu Wałęsie > "Prezydentowi- zaplecza komunistycznego?"3 lub 4-ry razy podpisującego "COŚ TAM > " > za "KASĘ" jakiś układ?? Temat w Google plusy dodatnie plusy ujemne???? Rozumiem. Pani Ania Walentynowicz i inż.Gwiazda wiedzą swoje. Tyle tylko,że w Chicago,czy w Pakistanie na stwierdzenie Poland - odpowiedzią jest Walesa. Zostawmy to! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Jak go posadzą to dopiero będzie rewelka 24.03.07, 22:37 Siedział za komuny, posiedzi i za kaczyzmu. Bedzie kolejny dowód na to, że PiS jest kontynuacją PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Jak go posadzą to dopiero będzie rewelka 24.03.07, 22:39 monopol napisał: > Siedział za komuny, posiedzi i za kaczyzmu. Bedzie kolejny dowód na to, że PiS > jest kontynuacją PZPR. Tylko posiłki będą z kotła a nie z kantyny strażników albo z kuchni KC PZPR. I będzie zwykłą cela a nie apartament w Arłamowie. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zorientowana amanasunta. Czyli z UB-ecji. 24.03.07, 22:43 amanasunta53 napisała: > Tylko posiłki będą z kotła a nie z kantyny strażników albo z kuchni KC PZPR. > I będzie zwykłą cela a nie apartament w Arłamowie. Nie czaruj. W UB-ecji byłaś, ale nic nie widziałaś. Powtarzasz tylko plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Zorientowana amanasunta. Czyli z UB-ecji. 24.03.07, 22:51 monopol napisał: > amanasunta53 napisała: > > > Tylko posiłki będą z kotła a nie z kantyny strażników albo z kuchni KC PZ > PR. > > I będzie zwykłą cela a nie apartament w Arłamowie. > > Nie czaruj. W UB-ecji byłaś, ale nic nie widziałaś. Powtarzasz tylko plotki. To są plotki znane 90% Polaków.Tych umiejących czytać słowo pisane poza GW,NIE,Trybuną. A w SB nie byłam,w przedszkolu nie werbowali.Ale ty urodzony przed ,jak mniemam , przed 1972.....kto to wie?Jeśli tak ,to jesteś w towarzystwie wielu ,,autorytetów moralnych'' ,znanych i nieznanych,jeszcze..Np. TW ,,Bolka''.To ten znany,tym 90%,patrz wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Zorientowana amanasunta. Czyli z UB-ecji. 24.03.07, 22:58 amanasunta53 napisała: Czyli młódka jesteś... A to widzisz - istotnie opierasz się na plotkach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3bstefan Re: Jak go posadzą to dopiero będzie rewelka 24.03.07, 22:47 Nie zbadane są losy"BOLKA" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jak go posadzą to dopiero będzie rewelka 24.03.07, 22:49 jerzy3bstefan napisał: > Nie zbadane są losy"BOLKA" ----------------------- a co???ty LOLEK a amanasunta TOLA ??????mozesz ja zbadac, bedzie mniej szczekala Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Czerwone knury nie tylko obszczekam ale i 24.03.07, 22:53 zagryzę.Psy_na_prawiznę ze spuchniałymi zębami mi nie straszne. pies_na_prawizne napisał: > jerzy3bstefan napisał: > > > Nie zbadane są losy"BOLKA" > ----------------------- > > a co???ty LOLEK a amanasunta TOLA ??????mozesz ja zbadac, bedzie mniej szczekal > a > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Piszcie po polsku forumowicze, którzy... 24.03.07, 23:02 ...wybraliście sobie login właściwie opisujący stan waszego intelektu. Piszecie we dwóch jednego posta i dlatego paluszki niewłaściwie przeskakują z klawisza na klawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 O Dyrektorze ratuj ojczyzne.Wyczyść to szambo 24.03.07, 22:39 Powiedz gdzie kartofle pływają, te przetrawione? Gdzie pierwsza dama spryskała się tym co niby z perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Totalna desperacja .. tylko Rydzyk pozostał... 24.03.07, 22:42 Ale O.Dyrektor nie tylko wam nie pomoże ale jeszcze z chrześcijańską miłoscia spali na stosie.Bo z PiS-em sie droczy a was komuszki i liberały nienawidzi. kozaczek3 napisał: > Powiedz gdzie kartofle pływają, te przetrawione? > Gdzie pierwsza dama spryskała się tym co niby z perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Totalna desperacja .. tylko Rydzyk pozostał.. 24.03.07, 22:53 amanasunta sie poswieci i pierwsza na stos wskoczy commons.wikimedia.org/wiki/Image:Jeanne_d%27Arc_-_Statue.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ja bedę donosić chrust żeby was komuchy szybciej 24.03.07, 22:59 sie pozbyć.I będzie to po chrześcijańsku,jak cios sztylecikiem o nazwie miłosierdzie w średniowieczu. pies_na_prawizne napisał: > amanasunta sie poswieci i pierwsza na stos wskoczy > commons.wikimedia.org/wiki/Image:Jeanne_d%27Arc_-_Statue.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne no PiSanki do pacierza,wasz koniec nadchodzi!!!! 24.03.07, 23:17 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "wez - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA! II. Wczoraj kupiłem kolejny beret Taki konkretny - już bez usterek. Choć te poprzednie miały swe wdzięki To brakowało im wciąż "antenki". III. Teraz odbieram fale radiowe, Naszpikowaną mam ciągle głowę Wiadomościami z Radia Maryja I tak mi życie spokojnie mija. IV. I choć brakuje mi kasy do 1-go, Choć w domu głodno i brak wszystkiego; Dzieci buszują już po śmietnikach - Włączam "radyjko" i troska znika! V. Ojciec dyrektor wyprał mą "dynię", Ale mu wierzę, że z nim nie zginę. Czekam na pensję jak na zbawienie Żeby zapełnić jego kieszenie. VI. O Ty Narodzie, Ty polski Ludzie Wez się otrząśnij - nie daj się złudzie, Że Ojciec Rydzyk coś nam pomoże, Wyleczy Polskę, rozświetli zorzę!!! ************************** modlic sie do tatusia Rydzyka, a gdzie on was wszystkich pomiesci w tym torunskim burdelu, jak Polacy beda zadac podliczenia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I poeci u was coraz gorsi.daleko do Broniewskiego 24.03.07, 23:55 pies_na_prawizne napisał: > Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka > czarną sukienkę ma ten koleżka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: I poeci u was coraz gorsi.daleko do Broniewsk 25.03.07, 00:14 amanasunta, nie udawaj Greka, ze nie zrozumialas o co chodzi????? wygladasz na rozwinieta, ale zapatrywania i "ciagoty" polityczne masz mgliste Ta "wieczorna modlitwa" byla do szczekaczek z szamba pisowsko-koalicyjnego, jezeli ci do nich blisko (choc troche watpliwie wyglada) to na kolana !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby Co to dodac ... 24.03.07, 23:06 video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Ach G.W.! Och G.W.! 24.03.07, 22:57 Forum G.W.=SZAMBO.Przyrownojac do tego SZAMBA jakis zwykly brukowiec,mozna by tenze brukowiec jako periodyk intelektualny okreslic. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ach G.W.! Och G.W.! 24.03.07, 23:04 nemonews napisał: > Forum G.W.=SZAMBO.Przyrownojac do tego SZAMBA jakis zwykly brukowiec,mozna by > tenze brukowiec jako periodyk intelektualny okreslic. ------------------------------- TO JUZ PISALES WYZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
krajmar Re: Bolek/Lejba zero jak ty pyskuje! Hmm ... 24.03.07, 22:48 stawiam leżącą przede mną czekoladę, ze gdyby prezydentem był Donald i by go ktoś tak nazwał, to zaraz byłaby na tego kogoś nagonka w mediach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Bolek leci na niepoczytalnosc 24.03.07, 22:54 "olus, to taki malu kretacz, wszystko co dotknie , to spier..li". A Walesa ostatnio cos z Kwasniewskim sie mocno koleguje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a ty 3ci raz powtarzasz ten sam post 24.03.07, 22:58 nie masz co pisac to wlacz Imama torunskiego, zmowcie razem pacierz przed snem www.radiomawryja.pl/moherowe-berety.php Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna uwaga na psa - milicjanta !!! 24.03.07, 23:10 przychodzi pies-milicjant do domu, otwiera lodowke , zamyka i bec , zone w morde. nastepnego dnia to samo, otwiera lodowke, zamyka i lup zone w twarz. Zona zaplakana -za co ? a maz - pies-milicjant : ja cie naucze gasic swiatlo w lodowce ! Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 czemu Walesa zdradzil Solidarnosc ? 24.03.07, 23:16 zobacz jak dzis sobie mieszka Walesa, czy myslisz , ze stocznowcy, ktorzy wyniesli go do zaszczytow na swych barkach, maja dzis podobnie ? watpie ... Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: czemu Walesa zdradzil Solidarnosc ? 24.03.07, 23:16 zapomnialam o linku: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96 elly666 napisała: > zobacz jak dzis sobie mieszka Walesa, > czy myslisz , ze stocznowcy, ktorzy wyniesli go do zaszczytow na swych barkach, > maja dzis podobnie ? > > watpie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: czemu Walesa zdradzil Solidarnosc ? 24.03.07, 23:30 napij sie wody brzozowej, podobno obniza cisnienie, bo z zazdrosci serce ci peknie polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Pies nie z Polski?Ze szmoncesu... 24.03.07, 23:57 ...a pies ci mordę lizał.... pies_na_prawizne napisał: ...bo z zazdrosci serce ci peknie polaczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Pies nie z Polski?Ze szmoncesu... 25.03.07, 00:31 "polaczek" to okreslenie malego, biednego czlowieczka, ktoremu za ciasno i w butach i w czapeczce, ktory jest glupcem, ale mysli, ze nim nie jest a wszyscy inni sa Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: czemu Walesa zdradzil Solidarnosc ? 25.03.07, 15:26 A jakie to ma znaczenie? Idąc drogą Twojego rozumowania zapytam: a czemu papież ma wyższy status (majątkowy również) niż księża, którzy go na swoich barkach do godności podnieśli? Nie dostrzegasz idiotyzmu kryjącego się w tym populistycznym zacietrzewieniu, jakie Cię ogarnęło? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: czemu Walesa zdradzil Solidarnosc ? 25.03.07, 16:03 elly666 napisała: > zobacz jak dzis sobie mieszka Walesa, > czy myslisz , ze stocznowcy, ktorzy wyniesli go do zaszczytow na swych barkach, > maja dzis podobnie ? A ci stoczniowcy może dostali nagrodę Nobla? Albo przez pięć lat pełnili urząd prezydenta (z prezydencką pensją) i obecnie dostają prezydencką emeryturę? A może jeździli po Ameryce z wykładami? Jakie te wykłady były, takie były, ale ktoś ich chciał słuchać i za ich wygłaszanie płacić... > watpie ... Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
lulas Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 23:27 Panie Prezydencie! jestem z Panem. Mysle, ze nie tylko ja!!!!! Jest Pan moim prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 23:32 lulas napisał: > Panie Prezydencie! > jestem z Panem. Mysle, ze nie tylko ja!!!!! > Jest Pan moim prezydentem! > -------------------------------- z ktorym????? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie wyglupiaj sie juz i nie podpuszczaj Lecha !!! 25.03.07, 06:58 Nie wolno sie nasmiewac z ludzi chorych psychicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
0240070019490a Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 24.03.07, 23:37 Lechu nie daj sie!. Cala Polska stoi za Toba! Ocal Ten Kraj przed "kaczyzmem" Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby Przychodzi facet do baru ... 25.03.07, 05:13 Klient - "Poprosze glupola" Barman - "Piwo Lech dla Pana" Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, jak tak,to ta 'polska' musi byc ladnie naprana 25.03.07, 06:54 zeby znowu poparla tego pacana. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wasze wypowiedzi dowodzą że ,Wasz bóg kretyn jest 24.03.07, 23:59 skoro odebrał wam to co nie powinien. A mi w to graj. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 dewiant szatanista kozaczek wrocil z szaletu 25.03.07, 14:29 kozaczek, nie zapominaj ze to jest forum w wyborczej, nie w szalecie miejskiej. cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. kozaczek, a ty do ktorej grupy siebie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Jak kozaczek przestal byc chory umyslowo 25.03.07, 14:31 cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami kozaczek, mam dla ciebie propozycje: albo: 1/ wyniesiesz sie z tego forum lub 2/ przestaniesz lzyc Katolikow i Boga albo ja osmiesze ciebie, twoja nienawisc, twoja glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Fraszka na szataniste @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 25.03.07, 14:39 w konwulsjach konal raz szatanista zwijal sie z bolu jak chora glista wokolo loza pustka i nedza a on skowyczal by dac mu ksiedza mial przed skonaniem wizje koszmarna widzial szatana sylwetke czarna. autor: deratyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: Fraszka na szataniste @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 25.03.07, 15:34 Wiesz, z pewnym zaciekawieniem zabarwionym delikatnie rozbawieniem czekam, aż zaczniesz ośmieszać kozaczka. Śmiem twierdzić, że pierwej ośmieszysz się Ty właśnie, co zaczęło zresztą już mieć miejsce. Dobrać rym do słowa to nie to samo, co pretendować do bycia poetą. Grafomanem najwyżej, a i to marnej próby :) Szatanista... he he, równie dobrze mógłbyś pisać catolick. Równie śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Fraszka "g__r__y__z__i__p__i__o__r__k__a_ _!! 25.03.07, 16:35 jaki on poeta???? "gryzipiorek" wnuczku eSBeka, czemu sie denerwujesz?? czy przez swa tworczosc, koniec PiSu czujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Skad antyPolska nienawisc psa na lewiznie ;-)))))) 25.03.07, 17:59 cytat z badan naukowych w usa: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). Mysle takze ze ponizsza lektura tez sie przyczynila do "polaryzacji" jego opetania ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO americandefenseleague.com/talmud1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Fraszka na szataniste @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 25.03.07, 16:31 deratyzacja41 napisała: > w konwulsjach konal raz szatanista > zwijal sie z bolu jak chora glista > wokolo loza pustka i nedza > a on skowyczal by dac mu ksiedza > mial przed skonaniem wizje koszmarna > widzial szatana sylwetke czarna. > >************************* "widzial szatana sylwetke czarna." kogo masz na mysli , twego ojca- Rydza- diabelskiego z Torunia, tego zlodzieja, szpiega i chohsztaplera, ktory wypija krwawice starych i schorowanych dla zysku?????? Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Jak wykonczyc Rydzyka ;-)))))))))))))))))))))))))) 25.03.07, 17:54 Slyszalem pogloski ze pan Michnik ktory zywi specjalny szacunek do nowego "ewangelisty" Judasza, planuje zalozyc Radio Judasz i wyeliminowac Rydzyka z gry. Przed budynkiem planowanego Radia Judasz ma podobno byc zainstalowany duzy pomnik nowego "ewangelisty". Sw. Piotr zawsze jest przedstawiany z kluczami na pomnikach. Judasz, ktory ma byc podobno ogloszony patronem Agory i Radia Judasz, bedzie przedstawiony ze srebrnikami. Srebrniki maja symbolizowac sukces zyciowy Judasza "ewangelisty" i przyciagnac sluchaczy z nieKATOLICKICH kregow dla ktorych srebrniki maja wielkie znaczenie. Obok pomnika zostanie posadzone duze dzrzewo z sucha galezia dla uzupelnienia architektury ogrodowej ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wg. tych samych poglosek, w planach pana Michnika jest tez telewizja FARYZEUSZ, ktora bedzie bezposprednio konkurowac z telewizja Trwam ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) oraz Bazylika Judasza ktora przycmi blaskiem obiekt w Licheniu i spowoduje nawrocenie pewnej glosnej mniejszosci religijnej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
olderman1 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 00:05 Ja w kwestii formalnej - bo załóżmy, że na urząd prezydenta (chipotetycznie) została wybrana osoba , która wykazuje cechy typowe dla durnia ( np niewyraźna, bełkotliwa mowa, brak podstawowych umiejętności odnalezienia się w towarzystwie takich jak np podanie ręki w odpowiednim momencie odpowiedniej osobie)- to czy swoim postępowaniem nie ubliża ona urzedowi prezydenta?? i czy nie należałoby jej zaskarzyć z wiadomego paragrafu? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 00:10 olderman1 napisał: > takich jak np podanie ręki w odpowiednim momencie odpowiedniej osobie)- to czy > swoim postępowaniem nie ubliża ona urzedowi prezydenta?? i czy nie należałoby > jej zaskarzyć z wiadomego paragrafu? Kto dorówna Olkowi ?Te niebieskie koszule,angielski z akcentem białogardzko-gdańskim,umiejetność posługiwania sie nozem i widelcem.... I wie od żony jak jeść beza! A,że nieraz mordę zachlał i Polske skompromitował,to GW i i nne demokratyczne media wyciszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
rabemich Kapusie, TW Bolek, GW, Maleszka do boju 25.03.07, 00:14 bronic demokracji w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bolek mowiac tak ,myslal o sobie... 25.03.07, 00:27 WIEC POZA SWOJA OSOBA , NIKOGO NIE OBRAZIL TEN DUREN. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: wiesz co" polaczku" ???????? 25.03.07, 00:38 "polaczek" to okreslenie malego, biednego czlowieczka, ktoremu za ciasno i w butach i w czapeczce, ktory jest glupcem, ale mysli, ze nim nie jest a wszyscy inni sa, do roboty lenie, nieroby, pasozyty, jakich palantow sobie wybraliscie to macie, a przy okazji, przez wasza malostkowosc 3/4 spoleczenstwa musi dalej biede klepac, nastepne 70 lat Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: wiesz co" polaczku" ???????? 25.03.07, 00:39 zawszone PiSowskie scierwa Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 dewiant antyPolak znow zmienil pseudonim 25.03.07, 14:45 znow dewiancie antyPOLAKU zmieniles pseudonim? pies na prawiznie juz samym doborem pseudonimu, pokazal swoj stan psychiczny. Kretynstwo od razu rzuca sie w oczy. Kim jest pies na prawiznie? wyksztalcenie - jezykoznawca dezORIENTACJA sexualna - bardzo zdezorientowany narodowosc - zyd religia - szatanista kursy - szkolony w moskwie. Juz wtedy zauwazono jego "maniery" w sraczu publicznym Oto co twoj rodak psie, powiedzial o twojej dezORIENTACJI cytat: A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to meet Israel’s prime minister Ariel Sharon. Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should be "put to death" according to Jewish religious law. Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an abomination which should be removed from every city in the country, also from those districts where they feel protected, like in Tel Aviv." Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 drugi rodak psa na temat jego dezOrientacji 25.03.07, 14:47 a oto co twoj drugi rodak powiedzial nt twojego zboczenia: JERUSALEM – An ultra-Orthodox man suspected of stabbing three people during Jerusalem’s Gay Pride Parade last week says he acted in God’s name. “I came to murder on behalf of God. We can’t have such abomination in the country,” Yishai Schlissel said during his interrogation. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 trzeci rodak psa o jego dewiacji - cytat 25.03.07, 14:49 psie, ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Oto kolejny cytat z twojego rodaka o twoim zboczeniu: www.lifesite.net/ldn/2006/feb/06021706.html MOSCOW, February 17, 2006 (LifeSiteNews.com) – Russia’s Chief Rabbi Berl Lazar has come out against a proposed “Gay Pride” parade in the capital, saying such an event “would be a blow for morality,” according to an InterFax report. Rabbi Lazar said Thursday that any organization that forwards “sexual perversions” does not have a right to exist cenzorze, wiemy dlaczego pozwalasz temu zmieniajacemu pseudonimy, pelnemu nienawisci do Polakow i Katolikow szataniscie szkalowac publicznie Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 psie oto co twoi rodacy zawdzieczaja takim jak ty 25.03.07, 14:54 cytat: 18 czerwca 1994 ciezarowka wypelniona trotylem wjechala w budynek Stowarzyszenia argentynsko-izraelskiego. Podobno 80 zabitych, 300 rannych. Ponadto: wysadzenie ambasad w kenii i tanzanii, wysadzenie synagog w turcji, wysadzenie osrodka wypoczynkowego w egipcie i kenii, obrzucenie mydlem waszych pilkarzy w aregentynie, podpalenie szkol i synagog we francji itd itd itd. cenzorze, nie pozostaniemy milczacy gdy wasi dewianci beda lzyli Polakow i Katolikow. Mam w archiwum wiele postow tego dewianta ktory pod roznymi pseudonimami lzy Polakow. Dlaczego wyborcza nie powiadomi EUROPEJSKICH organow scigania? zydowskie pochodzenie nie powinno chronic przed odpowiedzialnoscia karna cenzorze. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_kwasniewska B__O__L__K__A__pocaluj w D__U__P__E__ 25.03.07, 00:42 s m i e c i u!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 T Y juz to mu Z R O B I L A S .... 25.03.07, 05:04 I NIE TYLKO TAM, K....O ! Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna uwaga pies-na-prawizne obraza Polakow ignorujmy go 25.03.07, 04:01 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: zydek?N I E_!____P___O___L___A___K___prawdz iwy 25.03.07, 16:28 czy dlatego ze masz poglady skrajne i kazdy ma obowiazek myslec jak ty, to jest gorszy od ciebie???szowinisto, odwal sie od Zydow, bos brudniejsza rasa niz oni, mam na mysli twoja mentalnosc prymitywna i ograniczona Odpowiedz Link Zgłoś
m.e.n Re: uwaga pies-na-prawizne obraza Polakow ignoruj 25.03.07, 18:07 Ignorować naleyży właśnie takich jak Ty! Ludzi maluczkich, zafajdanych klakierów i niedouczonych bezmózgowców niezdolnych do jakijkolwiek dyskusji i spierania się na argumenty. Z jednym się się zgadzam w Twoim przypadku: jesteś frakcją alternatywną dla ludzi inteligentnych. www.durniompowiedz-NIE.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Kto kogo przezywa - ten się sam nazywa ? 25.03.07, 00:39 Pan Wałęsa już wielokrotnie się kompromitował, to "gwiazdor" stworzyny przez tych którzy potrzebowali takich "bohaterów" , aby swobodnie okradać Polskę . Odpowiedz Link Zgłoś
beza_kwasniewska Re: Kto kogo przezywa - ten się sam nazywa ? 25.03.07, 00:46 po to abys mogl na niego swobodnie pluc dzisiaj na forum tej znienawidzonej gadzinowki, ale ciagle na niej siedzisz, gratulacje, mentalnosc prymitywa Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 03:59 Po codziennej lekturze Forum Gazety, nieodparcie narzuca się prosty wniosek, że ten buc marnowany i żart polskiej historii, Lech Wałęsa alias Bolek, to rzeczywisty reprezentant tej absolutnej większości psiej sfory, wyszczekującej tu swe zajadłe nienawiści wobec aktualnego, jedynego uczciwego, wykształconego i mądrego Prezydenta w całej powojennej historii kraju. Ale nie martwcie się, pewnie niedługo będziecie mieli kolejnego Was godnego – jakiś produkt w stylu złotustego malwersaneta i krętacza wygłaszającego z miedzianym czołem bałamutne komunały do ogłupiałego i prymitywnego społeczeństwa. Jak za dobrych lat Komuny, kiedy mogli kraść ile wlezie, a waszą materialną nędzę i umysłową mizerię, nazywać postępem społecznym! Good luck, Polaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Niech Kaczynski pokaze klase. 25.03.07, 03:59 Trzymaj sie Lechu, nie takie rezimy pokonales. Swoja droga to glupie prawo. Dlaczego prezydent moze robic glupoty i nie wolno tego nazywac po imieniu? To ograniczanie wolnosci slowa. Prezydent nie powinien sie chowac za takimi ustawami, tylko postepowac rozsadnie. Na miejscu Lecha Kaczynskiego zwrocilbym sie do prokuratury o umorzenie sledztwa bo to jest dopieto plama na jego honorze a nie to ze ktos go nazwal durniem. Niech pokarze klase i odetnie sie od pieskow ktore zglosily sprawe do prokuratury aby sie podlizac. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Walesa - niedouczony elektryk 25.03.07, 04:05 gosciu, przypomnij sobie jaka klase wykazal twoj idol Walesa, gdy skomentowal wybor "bankiera biedakow" do pokojowej nagrody nobla. Dla mnie wtedy Walesa wykazal calkowity brak klasy.. Obejrzyj sobie Plusy Dodatnie i Ujemne - jak szmaciarz Walesa potraktowal dziennikarzy, ktorzy zadawali trudne pytania. Przypomnij sobie jak sie lasil i zebral o dobre slowo od Jaruzelskiego. Przypomnij sobie ja ksie odgrazal Kwasniewskiemu, tylko po to by potem sie do niego przymilac i zapraszac na swe imprezy. Ty swoja opinia o Walesie trwasz ciagel w latach 80-tych. Dzisiejszy Walesa jest calkowicie inny , niz ten jakim ty chcesz go widziec. zorro_i_juz napisał: > Trzymaj sie Lechu, nie takie rezimy pokonales. > Swoja droga to glupie prawo. Dlaczego prezydent moze robic glupoty i nie wolno > > tego nazywac po imieniu? To ograniczanie wolnosci slowa. Prezydent nie > powinien sie chowac za takimi ustawami, tylko postepowac rozsadnie. Na miejscu > > Lecha Kaczynskiego zwrocilbym sie do prokuratury o umorzenie sledztwa bo to > jest dopieto plama na jego honorze a nie to ze ktos go nazwal durniem. Niech > pokarze klase i odetnie sie od pieskow ktore zglosily sprawe do prokuratury aby > > sie podlizac. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Walesa - niedouczony elektryk 25.03.07, 04:10 Nie ulega watpliwosci, ze Walesa jest okazem wyjatkowego Durnia. Zawsze nim byl. Jednak co to za demokracja, co to za wolnosc, gdzie nie ma prawa calkowitej swobody wypowiedzi, nawet i przez takiegu Durnia jakim jest Walesa? Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Re: Walesa - niedouczony elektryk 25.03.07, 04:16 prawo jest jak na razie spelnione. Walesa powiedzial swoja glupote. Ktos poczul sie obrazony i zglosil do prokuratury. Prokuratura zbada i moze skierowac do sadu, wiec wszystkie procedury demokratyczne jak na razie dzialaja. Pamietaj, ze to ludzie prywatni zglosili sprawe , a nie instytucja panstwowa. ifinity napisał: > Nie ulega watpliwosci, ze Walesa jest okazem wyjatkowego Durnia. Zawsze nim > byl. Jednak co to za demokracja, co to za wolnosc, gdzie nie ma prawa > calkowitej swobody wypowiedzi, nawet i przez takiegu Durnia jakim jest Walesa? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3bstefan Re: Walesa - niedouczony elektryk 25.03.07, 07:09 Ale Leper za;nieuka;"MAGISTRA" dostał wyrok-to niech KWACH to publicznie odwoła?? i zadość uczyni panu "LEPERKOWI" Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie wstyd ci tak mowic o panu 'Boleslawie' ? 25.03.07, 05:31 Takiego 'dodatniego minusa' tylko Polacy mogli zrobic swoim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Niech Lechu pokaze wreszcie swoje swiadectwa... 25.03.07, 05:20 Dowiemy sie wreszcie ile klas skonczyl,ten 'geniusz' i z jaka predkoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Re: Do jednej celi bolka i malego kretacza !!! 25.03.07, 04:25 zgadzam sie 100%. dopasuja sie idealnie. woodbridge napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 05:41 Panie Prezydencie Lechu Wałęso!!! Jak można było nazwać Lecha Kaczyńskiego "durniem". To już trzeba było go nazwać bardziej naukowo: imbecyl, debil, idiota. To są jednostki chorobowe i wtedy psychiatrzy musieliby zbadać Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego pod tym kątem. Już widzę nagłówki w gazetach: prof. Szprotański z kliniki psychiatrycznej takiej a takiej po wnikliwych badaniach wykluczył, że Lech Kaczyński jest imbecylem. Pan mógłby się bronić, że słowo "imbecyl" zna tylko z krzyżówek. I tak mamy wielki kabaret w polityce, ale mielibyśmy jeszcze większy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3bstefan Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 06:56 Antonioni-oglądnij sobie reakcje pana Wałęsy na widok "NIESPALONYCH LOJALEK" podsuniętych przez reportera telewizyjnego???(ZDRAJCA A NIE BOCHATER).Obejrzyj sobie "plusy dodatnie plusy ujemne" Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia"? 25.03.07, 09:55 > Antonioni-oglądnij sobie reakcje pana Wałęsy na widok "NIESPALONYCH LOJALEK" > podsuniętych przez reportera telewizyjnego???(ZDRAJCA A NIE BOCHATER).Obejrzyj > sobie "plusy dodatnie plusy ujemne" Lubię sobie czasami pokpić i dlatego piszę takie dwuznaczne posty. Mam nadzieję, że nikogo nie obrażam. Nigdy nie byłem za Wałęsą, bo uważałem, że na prezydenta nie nadawał się. Ale miałem bardzo "światłych" kolegów, którzy w czasie kampanii prezydenckiej Wałęsy chcieli mnie prawie że zlinczować. Jak śmiem. To samorodek, geniusz itp. Stało się to, co miało się stać. Mazowiecki przegrał z Tymińskim, a potem Wałęsa z nim wygrał. Czy Wałęsa był agentem o pseudonimie "Bolek" czy nie. Tego nie wiem. Każda informacja musi być sprawdzona. Gdyby były dokumenty a nie poszlaki, to Kaczyńscy zionący do niego wyjątkową nienawiścią, jak zdradzona i odepchnięta kochanka już dawno utopiliby go w łyżce wody. Dokumentów nie ma i tyle. Czy je Wałęsa w czasie swej prezydentury zniszczył, czy nie tego nie dowiemy się nigdy. Chyba że jest jeszcze coś na Łubiance, ale do much nie strzela się z rakiet międzykontynentalnych. I wątpię, żeby Rosjanie, kuci na cztery łapy sięgnęli po coś takiego. Kaczyńscy są przewrażliwieni na tle swojego kurduplowatego wyglądu, bełkotu wypowiedzi (czy Lech nie ma tam jakiegoś dobrego logopedy? Bo mówi tak jak Religa po kielichu)i nie są żadnymi politykami. To wszystko to amatorszczyzna w najgorszym tego słowa znaczeniu. Może za dwadzieścia, czterdzieści lat dorobimy się polityków z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Re: Będzie śledztwo w sprawie "durnia" Walesy 25.03.07, 17:17 odnosnie Kaczynskich, mozna dyskutowac o ich wygladzie czy sposobie wyslawiania. Nie wyglad, czy wada wymowy decyduje jednak jakimi politykami sa. A sa skuteczni. Ich partia wygrala wybory parlamentarne. Lech Kaczynski wygral wybory prezydenckie. Polityka zagraniczna rzadu ( mimo gigantycznej - nie zawsze uzasadnionej krytyki ) przynosi jednak wymierne wyniki . A mimo zmasowanego ataku i dwukrotnych prob perzesilenia, kolaicja zostala najpierw stworzona a potem utrzymana. Skutecznosc - to slowo klucz. antonioni1 napisał: > > > Antonioni-oglądnij sobie reakcje pana Wałęsy na widok "NIESPALONYCH LOJAL > EK" > > podsuniętych przez reportera telewizyjnego???(ZDRAJCA A NIE BOCHATER).Obe > jrzyj > > sobie "plusy dodatnie plusy ujemne" > > Lubię sobie czasami pokpić i dlatego piszę takie dwuznaczne posty. Mam nadzieję > , > że nikogo nie obrażam. Nigdy nie byłem za Wałęsą, bo uważałem, że na prezydenta > nie nadawał się. Ale miałem bardzo "światłych" kolegów, którzy w czasie kampani > i > prezydenckiej Wałęsy chcieli mnie prawie że zlinczować. Jak śmiem. To samorodek > , > geniusz itp. Stało się to, co miało się stać. Mazowiecki przegrał z Tymińskim, > a > potem Wałęsa z nim wygrał. Czy Wałęsa był agentem o pseudonimie "Bolek" czy nie > . > Tego nie wiem. Każda informacja musi być sprawdzona. Gdyby były dokumenty a nie > poszlaki, to Kaczyńscy zionący do niego wyjątkową nienawiścią, jak zdradzona i > odepchnięta kochanka już dawno utopiliby go w łyżce wody. Dokumentów nie ma i > tyle. Czy je Wałęsa w czasie swej prezydentury zniszczył, czy nie tego nie > dowiemy się nigdy. Chyba że jest jeszcze coś na Łubiance, ale do much nie > strzela się z rakiet międzykontynentalnych. I wątpię, żeby Rosjanie, kuci na > cztery łapy sięgnęli po coś takiego. Kaczyńscy są przewrażliwieni na tle swojeg > o > kurduplowatego wyglądu, bełkotu wypowiedzi (czy Lech nie ma tam jakiegoś dobreg > o > logopedy? Bo mówi tak jak Religa po kielichu)i nie są żadnymi politykami. To > wszystko to amatorszczyzna w najgorszym tego słowa znaczeniu. Może za > dwadzieścia, czterdzieści lat dorobimy się polityków z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś