Dodaj do ulubionych

kiedy dubekizacja??

01.04.07, 18:40
coś cicho na ten temat???
Obserwuj wątek
    • tom1003 Re: kiedy dubekizacja?? 01.04.07, 18:43
      lepiej się nie pytaj kiedy deubekizacja, bo gazetka wybiórcza istnieć przestanie
      • leonard3 Re: kiedy dubekizacja?? 01.04.07, 21:34
        co brunchilda, boisz sie o tatusia? NIe martw sie, SB-cki volksdeutch napewno
        jeszcze w pierdlu posiedzi.
    • wykidajlo2 Re: kiedy dubekizacja?? 01.04.07, 22:04
      Drogie dziecko, UB (Urząd Bezpieczeństwa) zlikwidowano 50 lat temu.
      Termin "deubekizacja" wymyślono na potrzeby nierozgarniętych gimnazjalistów i
      motłochu. A różnica między SB a UB była mniej więcej taka jak między Izbą
      Lordów a izbą wytrzeźwień.
      • ewa9823 Re: kiedy dubekizacja?? 01.04.07, 23:50
        wykidajło ty mi odpowiedz lepiej kiedy deubekizacja, desbekizacja i
        dekomunizacja ???
        • wiktoriaka Re: kiedy dubekizacja?? 02.04.07, 08:20
          ewa9823 napisała:

> wykidajło ty mi odpowiedz lepiej kiedy deubekizacja, desbekizacja i
          > dekomunizacja ???

Jeżeli chodzi o deubekizację, to świetnie radzi sobie z nią biologia.
          • ewa9823 Re: kiedy dubekizacja?? 02.04.07, 18:15
            wiktoriaka napisała:

> Jeżeli chodzi o deubekizację, to świetnie radzi sobie z nią biologia.

niekoniecznie, dzisiaj ich wnuki są profesorami i nic nie podpisywali

• wet3 Re: ewa9823 02.04.07, 18:28
              ewa9823 napisała:

> wiktoriaka napisała:
              >
              > > Jeżeli chodzi o deubekizację, to świetnie radzi sobie z nią biologia.
              >
              > niekoniecznie, dzisiaj ich wnuki są profesorami i nic nie podpisywali

A oni - sedziowie wraz z synami tworza zamkniete koterie i hamuja dostep do
              sadownictwa uczciwym ludziom! Podobnie dzieje sie w innych zawodach.
            • wiktoriaka Re: kiedy dubekizacja?? 02.04.07, 18:38
              ewa9823 napisała:

> niekoniecznie, dzisiaj ich wnuki są profesorami i nic nie podpisywali

Wnuki powiadasz? A do którego pokolenia należy karać za wuny przodków?
      • wet3 Re: wykidajlo2 02.04.07, 16:23
        wykidajlo2 napisał:

> Drogie dziecko, UB (Urząd Bezpieczeństwa) zlikwidowano 50 lat temu.
        > Termin "deubekizacja" wymyślono na potrzeby nierozgarniętych gimnazjalistów i
        > motłochu. A różnica między SB a UB była mniej więcej taka jak między Izbą
        > Lordów a izbą wytrzeźwień.

Widac, ze rozum ci sie wykidal jak trzeba!
        Deubekizacji jeszcze nie bedzie, bo komuna jest zbyt silna. Pod opiekunczymi
        skrzydlami "Bolka" i Kvasmana miala 16 lat na przegrupowanie sie oraz masowe
        kradzize polaczone z wyprzedaniem Polski w obce pazury. Dlatego nielatwo bedzie
        ja teraz rozwalic.
        • wet3 Re: wykidajlo2 - PS 02.04.07, 16:31
          Zupelnie zapomnialem o grubej kresce mistrza Mazowieckiego, ktora obok
          opieki "Bolka" i Kvasmana byla dla komuchow manna z nieba!
          • wykidajlo2 Re: wykidajlo2 - PS 02.04.07, 16:36
            Zapominasz, że była jeszcze wtedy możliwość wariantu chińskiego, przećwiczonego
            na Placu Niebiańskiego Spokoju. Była to alternatywa dla tzw. grubej kreski.
        • wykidajlo2 Re: wykidajlo2 02.04.07, 16:32
          Zacny gimnazjalisto, w odróżnieniu od Ciebie ja żyłem już w czasach UB i SB i
          wiedzy na ten temat nie zdobywałem na lekcjach historii prowadzonych przez
          katechetkę.
          • wet3 Re: wykidajlo2 02.04.07, 18:25
            wykidajlo2 napisał:

> Zacny gimnazjalisto, w odróżnieniu od Ciebie ja żyłem już w czasach UB i SB i
            > wiedzy na ten temat nie zdobywałem na lekcjach historii prowadzonych przez
            > katechetkę.

Czerwony synalku! - Urodzilem sie w czasach IIRP. Przyhamuj wiec troche!
            • wykidajlo2 Re: wykidajlo2 02.04.07, 21:55
              Co by nie powiedział o ludziach urodzonych w II RP, to jednak ze względu na
              zaawansowany wiek nie posługują się knajackim słowotokiem, mało kto z nich
              potrafi też się posługiwać komputerem. Ale mniejsza o to, dla mnie możesz być
              nawet transmitancją operatorową członu oscylacyjnego II rzędu z opóźnieniem.
              Polecam fenactil, przywraca uśmiech na twarzy i powoduje, że sen staje się
              głęboki i pełny. Odradzam zażywanie w stanie delirium tremens.
              • wet3 Re: wykidajlo2 03.04.07, 00:31
                wykidajlo2 napisał:

> Co by nie powiedział o ludziach urodzonych w II RP, to jednak ze względu na
                > zaawansowany wiek nie posługują się knajackim słowotokiem, mało kto z nich
                > potrafi też się posługiwać komputerem. Ale mniejsza o to, dla mnie możesz być
                > nawet transmitancją operatorową członu oscylacyjnego II rzędu z opóźnieniem.
                > Polecam fenactil, przywraca uśmiech na twarzy i powoduje, że sen staje się
                > głęboki i pełny. Odradzam zażywanie w stanie delirium tremens.

Pamietaj ciemniaku, ze jak skonczyles to nalezy spuscic wode!
          • ewa9823 Re: wykidajlo2 02.04.07, 20:47
            wykidajlo2 napisał:

żyłem już w czasach UB i SB i > wiedzy na ten temat nie zdobywałem na lekcjach
            historii prowadzonych przez > katechetkę. I uważasz, że nadal powinniśmy Ubekom
            i SBekom płacić wysokie emerytury???
            • wykidajlo2 Re: wykidajlo2 02.04.07, 22:02
              Tak, chyba że zostaną prawomocnie skazani za poważne przestępstwa popełnione w
              związku ze służbą. Stworzenie precedensu w postaci zmniejszenie czy odebrania
              świadczeń WSZYSTKIM stworzy sytuację, w której będzie można zrobić to samo za
              20 lat tym, którzy dziś są funkcjonariuszami publicznymi.
            • habitus Re: wykidajlo2 02.04.07, 22:02
              A górnikom? Też mieli lepiej niż inni w PRLu....
              :/
              • ewa9823 Re: wykidajlo2 02.04.07, 22:03
                ja mówię o katach a nie ich ofiarach
                • habitus Re: wykidajlo2 02.04.07, 23:07
                  Nie mówisz o katach tylko o pracownikach Urzędu Bezpieczeństwa.
    • leonard3 Re: kiedy dubekizacja?? 02.04.07, 23:41
      To wszystko pic na wode. UB-ki,Sb-ki, synowie i wnuczeta o roznym stopniu
      etnicznego uposledzenia sa tylko silni nasza glupota.
      Ale Polski wyborca sie uczy, jest sceptyczny i juz nie da sie udupic medialnymi
      hucpami. Wladze nad nasza Ojczyzne przez wiele pokolen sprawowac beda Polacy,
      Katolicy,Patrioci. Mniejszosci etniczno-dewiancko-zboczone do zboczeniowa.
      Moga sobie poszczekac na forach. Liczy sie tylko demokratyczna kartka wyborcza.
      To dotyczy rowniiez ciebie Brunchilda i twojego tatusia UB-eka volksdeutcha.
      • ewa9823 Re: kiedy dubekizacja?? 03.04.07, 21:05
        ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka