Dodaj do ulubionych

Kadry minister Kalaty

17.04.07, 07:13
PiS od chwili objęcia władzy zatrudnia swych krewnych i pociotków bez
wykształcenia i kompetencji i nie ma żadnej żenady. Więc o co ten raban -
półtora roku od objęcia władzy Samoobrona i LPR nieśmiało dają pracę kilku
niedołęgom, to przecież nic sie nie stanie. I tak społeczeństwo ma szczęście
w tym nieszczęściu, że PIS, Samooobrona i LPR to partie kanapowe i ich "przy
wódcy" nie mają zbyt licznych rodzin, a miejscowości z których pochodzą sa
malutkie.
Obserwuj wątek
    • lihmal Panie Kaczyński bierze rozpacz! 17.04.07, 07:18
      Tragedia.
      • marcowroc Rozpacz? To tylko aksjologiczne zamieszanie! 17.04.07, 08:39
        • lech.taczka Konkubina vs Partnerka życiowa 17.04.07, 08:44
          KONKUBINA vs PARTNERKA ŻYCIOWA
          • almagus Re: ten mlody umila czas p. minister po fryzjerce? 17.04.07, 09:29
            Odnowa moralna IV RyPalki?

Sekspir!

Czy to ja baba, czy jaka zdzira,
            ja tylko tyram u tego seksświra.
            I ja odgrywam mu takie granie,
            że aż mu gula nie przerywa stanie.
            Romeo i Julia dla SamoSekspira,
            zza parawanu Jareczek spozira.
            Ma on z ramienia tego PiSiORa,
            jeszcze nagranie dla ojderektora.
            Podnieci również to ministrantów,
            by zaspokoić chucie dewiantów.
            Ja kulturalny, a ona zdzira,
            moherom dajem przeca Sekspira!
            Tylko zawisło takie pytanie,
            czy nam z Szekspira coś pozostanie?
            Jak szpada parasolka w twoim oku,
            aureola premiera, aniołki w otoku?
            „Być albo nie być, oto jest pytanie”
            czy w świat szeroki po zarobkowanie?
            Geje, dziewczynki, NATowskie plany
            czy przez obłęd jest ten kraj szarpany?
            Czy tylko bełkot, sekspir, wyuzdanie
            to katolicji główne zadanie?

Shakespeare?
            • aplus uklad ma sie dobrze, moze nawet lepiej 17.04.07, 12:09
              • login.gazeta1 Pod Kartoflami ten naród spsieje do reszty... 17.04.07, 12:14
                .
                • aplus O ile za kilka lat bedzie narod,ciekawe jak zmusza 17.04.07, 12:18
                  Azjatow do katolicyzmu i bialo-czerwonych szalikow
                  • akami21 Gdyby PO była na miejscu PiS to byłoby 17.04.07, 13:35
                    POdobnie. Więc po co tu skomleć? Raczej POwinno sie sprawę postawić jasno: Nie
                    ma w Polsce obecnie fachowców od rządzenia. Są tylko partyjni nieudacznicy. To
                    widać. Pakiet Kluski urasta do rangi epokowego projektu. To jest żałosne. My
                    chcemy dogonić UE? Kiedy?n Za 50 lat? Musimy być dwa razy mądrzejsi. Irlandia
                    pokazała jak można pchnąć gospodarkę. Wystarczy trochę zaangażowania we wspólne
                    dobro. Tymczasem "nasi" politycy typu Samoobronowego, zachowują się jakby do
                    polityki trafili przypadkiem. Biorą w łapy co się da, aby daleko nie szukać,
                    wystarczy przykład paraposłanki Hojarskiej, której idolem jest Endrju, pokazał
                    on jak można swoim prostactwem i sprtytem ustawić się oraz rodzinę. I tylko o
                    to im chodzi. Takim prostakom demagogom. Gdyby takich ludzi odsunąć od
                    stanowisk już byłoby lepiej w tym kraju.
          • zigzaur Do lecha taczki: 17.04.07, 11:47
            Po prostu, doopa.

Genialnie wymyśliłeś nicka!
      • jurekpy To jest taki samoobronny pęd ku życiu !!!! 17.04.07, 09:02
        Posiadanie przy swoim boku młodych asystentek,najczęściej niewykształconych ale
        za to bezpruderyjnych,jest pewną normą liderów samoobrony.
        Oczywiście kto z kim śpi i za co jest jego prywatną sprawą.Nie jest jednak
        prywatną sprawą,że w zamian za cielesne przyjemności tych panów obdarzające ich
        swoimi wdziękami młode panienki dostają państwowe posady.
        Sęk w tym,że np.my wszyscy płacimy co miesiąc "Tajnej bronii posła
        Łyżwińskiego" za jej doradzanie ministrowi Aumilerowi w sprawach budownictwa,
        podczas gdy ona nie odróżnia cegły od pustaka.
        Głoszenie w tym samym czasie przez pierwszego uzdrowiciela IV RP haseł odnowy
        moralnej brzmi conajmniej obłudnie i groteskowo.
        • fnoll Re: To jest taki samoobronny pęd ku życiu !!!! 17.04.07, 09:48
          jurekpy napisał:

> Nie jest jednak
          > prywatną sprawą,że w zamian za cielesne przyjemności tych panów obdarzające
          > ich swoimi wdziękami młode panienki dostają państwowe posady.

ale one są "merytoryczne politycznie" ;D
          • seroo1 [...] 17.04.07, 10:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • seroo1 [...] 17.04.07, 10:50
              • seroo1 [ :)) ] 17.04.07, 11:06
                Nadal uważam, że elity polityczne w naszym ukochanym i miodem płynącym kraju
                postępują nieelegancko i nieetycznie.
                Czy w takiej wersji nie uraziłem niczyich uczuć ani dobrego smaku?
                Hę?
                Dziekuję.
                • seroo1 Haker z Torunia??? 17.04.07, 11:11
                  A to po bożemu tak buszować i mieszać ???
        • jurekpy Re: To jest taki samoobronny pęd ku życiu !!!! 17.04.07, 12:10
          Dla mnie poseł Maksymiuk z całego tego stada kopytnych ma najlepszy gust.
          Nie dość ,że wyrwał młodszą o 30 lat to i ładną do tego.
          Te wszystkie tajne bronie i inne asystenki z tłustymi włosami miękną przy
          pełnej wdzięku Sandrze Lewandowskiej.
          Dla niej nawet bym włożył białoczerwony krawat na bal przebierańców.
    • 123zly Czym będzie się zajmować pani Kukiełka? 17.04.07, 07:20
      Czym będzie się zajmować pani Kukiełka?

- Tym, na czym się zna, czyli kontaktami (seksualnymi) partii
      • fraglesi67 Zajmie się szeroko pojętą.... 17.04.07, 07:33
        rozrywką ;-p
        • krzych.korab I Lepper ma odwagę mówić o nepotyźmie innych ? 17.04.07, 07:53
          • sumienie.lk A Kukiełka nie narzeka, że jest molestowana! O! 17.04.07, 08:33
            Bo jak się dobrze nałożnicę wynagrodzi to cicho siedzi i do gazet z rewelacjami
            na temat byłego "partnera" nie biega.
        • krzych.korab Ciekawe co na to Premier i Prezydent ? Milczenie 17.04.07, 07:54
          oznacza przyzwolenie.
          • seroo1 Jak to co? Poproszą o inne pytanie, a tej małpie.. 17.04.07, 10:46
            ..w czerwonym nie odpowiedzą, bo nie...
            I kto śmie twierdzić że białe nie jest czarne???!!!
      • robertlula [...] 17.04.07, 10:34
    • callisto1 A pani Kukiełka to myje włosy czasami? 17.04.07, 07:20
      Bo sądząc po tym zdjeciu to nie często chyba.No i śmieszy mnie
      okreslenie "kontrowersyjni doradcy". Jacy oni kontrowersyjni?Nie róbcie se
      żartów!
    • a.k.traper Byc u władzy i nic z tego nie mieć? 17.04.07, 07:20
      Samoobrona od początku mówiła że ma mniej niz im się należy, od zawsze tez tak
      działali i nie widzieli w tym nic zdrożnego. Gratulacje dla J. Kaczyńskiego
      • siostra_tlenu Re: Byc u władzy i nic z tego nie mieć? 17.04.07, 07:28
        Ledwo doczytałam artykuł... Gdyby ręce opadały faktycznie, to zgubiłabym ze sto
        par, jak stonoga. Tego się nie da wytrzymać...! Kto nami rządzi? Kto pozwolił na
        profanację wykształcenia, autorytetu i uczciwości?
        • siostra_tlenu Re: Byc u władzy i nic z tego nie mieć? 17.04.07, 07:33
          "- Tym, na czym się zna, czyli kontaktami z partią. Nasz gabinet ma do
          spełnienia również taką rolę, a pani Kukiełka od lat ma zawodowy kontakt ze
          strukturami partyjnymi".
          Ze szczególnym podkreśleniem "kontaktu" posła Filipka. Po urodzeniu dziecka
          znacznie podniosła swoje kwalifikacje w "zawodowym kontakcie". Od kiedy tej pani
          zaczną zaliczać staż pracy?
        • a.k.traper Odpowiadam jako świadomy wyborca: Odpowiada 17.04.07, 07:39
          za ten stan Jarosław Kaczyński, to on wprowadził "odnowe" moralną, nobilitował
          lumpów by zrealizowac swoja ządzę władzy. Dla mnie to sprzedawczyk ideałów
          sierpniowych.
          • siostra_tlenu Re: Odpowiadam jako świadomy wyborca: Odpowiada 17.04.07, 07:58
            Mam jedyną pociechę w tym cały bagnie, że nie oddałam głosu na niego i jego
            doborowe towarzystwo!
            • a.k.traper To jest nas dwoje:)))) 17.04.07, 08:04
              Swoja droga nie chciałbym byc jego sumieniem. Ogladałaś wczorajwywiad z Jurkiem
              w TVN24? Według niego wine za zamieszanie w sejmie ponosza posłowie PO bo nie
              głosowali zgodnie z własnym sumieniem:))))) Nie odróznia sumienia od hucpy z
              konstytucji. Pozdrawiam
              • siostra_tlenu Re: To jest nas dwoje:)))) 17.04.07, 08:13
                Oglądałam i słuchałam Kuchcińskiego... Dokładnie jest tak, jak mówisz :) Pozdrawiam!
                • gulcia77 Re: To jest nas dwoje:)))) 17.04.07, 09:26
                  Hallo! Zgłaszam swój akces do doborowego towarzystwa:))) Czyli jest nas troje.
                  Mnie się we wczorajszym wywiadzie z Jurkiem podobało podniesienie do rangi prawa
                  zasad chrześcijaństwa :))) Biedni buddyści, muzułmanie, shintoiści i ateiści -
                  tutaj chyba nie mają już czego szukać
                  • monster1972 Polska może być biedna, byle była katolicka 17.04.07, 09:30
                    tak powiedział jeden z tych naszych katobolszewików...

teraz już nie pamietam ktory, ale tak samo myslą wszelkie marki jurki,
                    wrzodaki, zawisze itp...

ciekawe, ktory pierwszy zgłosi poprawke do kontytucji, w mysl ktorej tylko
                    praktykujący (i oczywiscie dające na tacę) katolicy bedą mogli byc Polakami

do nich wszystko podobne

ateista

• sadusx Re: Polska może być biedna, byle była katolicka 17.04.07, 10:03
                      monster1972 napisał:

> tak powiedział jeden z tych naszych katobolszewików...
                      > teraz już nie pamietam ktory, ale tak samo myslą wszelkie marki jurki,
                      > wrzodaki, zawisze itp...

To powiedzial wielki mysliciel Henryk Goryszewski, ktory to pare tygodni temu pojawil sie jako doradca (lub inne cudo) w szeregach Wesolego Romka :)
                      • monster1972 o tak.. to ten debil...dzieki za przypomnienie:-) 17.04.07, 10:08
                        kiedy oni zrozumieją, ze pokolenie ludzi 20-40 (tych, ktorzy tak naprawde
                        swoimi podatkami utrzymują to pocieszne panstwo) ma dosc kleru

mam wielu znajomych, ktorzy są ateistami albo antyklerykałami

nawet ci, ktorzy twierdzą, że wierzą i chodzą do koscioła mają dość dyktatury
                        kleru i ojca malwersanta

kiedy do tych palantów dotrze, ze na elektoracie rydza nie mozna Polski
                        budowac, bo wyjdzie z tej budowy katolicki Iran

ateista
                        • a.k.traper Polska nie musi byc biedna, mimo ze polacy są kato 17.04.07, 10:36
                          likami. Wystarczy postępować zgodnie z naukami niejakiego Jezusa i stosowac
                          pewne obyczaje i zasady. Mnie to w nie przeszkadza w zyciu, w mówieniu prawdy,
                          dotrzymywaniu słowa, uczciwej pracy. Nie mam uprzedzeń do ludzi wyznajacych
                          inna wiarę lub nie wierzących, te zasady sa uniwersalne. Zauwazyłem, ze
                          ci "prawdziwi" katolicy chca wymuszac przestrzeganie pewnych zasad, tylko
                          czemu? ja sprzeciwiam sie z zasady takim działaniom, tak było w latach 80-tych
                          i tak jest teraz. Według tych"prawdziwków" człowiek mający orientacje lewicową
                          od razu mysli o aborcji na pierwszej randce, głupawe sa ich wypowiedzi i mimo
                          posługiwania sie różnymi autorytetami pełne hipokryzji, nie mówia wprost o celu
                          tylko o nadrzednych wartosciach. Dotyczy to także niektórych księży którzy
                          zapomnieli o swoich obowiazkach, jako obywatele maja się prawo wypowiadac na
                          każdy temat ale też i brac odpowiedzialność za słowo i nie służy do tego msza
                          św.Sprawa aborcji doostarcza emocji od dawna, ja powiedziałem proboszczowi ze
                          nie podpisze zadnej listy wspierajacej ustawe w te czy w tamta stronę, to jest
                          sprawa sumienia i wyboru kazdego człowieka. Ludzie z partii "katolickich" sa
                          zamknięci na poglady innych, niereformowalni, wiem bo spędziłem z nimi troche
                          czasu w czasach "jaruzelskich" nic sie nie zmienili. Zapytajmy o kulisy wojny
                          na górze, kto do niej parł, komu uległ Wałęsa, bo hasło było własnie takie jak
                          powiedział Goryszewski, Polska musi byc katolicka, IV RP to kolejna próba tych
                          ludzi, a że sa nieudacznikami to i kręca sie wokół siebie. Modlitwa niejednemu
                          pomaga, ale jest jeszcze jeden warunek do jej spełnienia, trzeba wiedziec co
                          się chce zrobic, jak to zrobic no i wziąść sie do roboty. Ja tak robie i ze
                          mnie sie ludzie nie śmieją a nawet zwolennicy rydzyka z szacunkiem się
                          kłaniają, mimo iż mówie że klecha ten jest wrzodem na polskim kosciele.
                          • magde2 Re: Polska nie musi byc biedna, mimo ze polacy są 17.04.07, 13:08
                            nic dodac,nic ujac-pozdawiam i popieram
    • ikka33 Kadry minister Kalaty 17.04.07, 07:36
      Jacek Kuroń przewraca sie w grobie.
      • sk561 Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 07:47
        poraża mnie ta bezczelność w kumoterstwie. Dla tej zgrai kumoterstwo jest tak
        naturalne jak oddychanie. Do takiego gościa jak ten Domagała gazeta powinna
        oddelegować osobnego dziennikarza. Niech dzwoni do niego co godzinę. Facet nie
        ma prawa wyłączyć telefonu. On ma zakichany obowiązek wyjaśnić mi, podatnikowi,
        co robi na tym stołku i jak sie tam dostał. Idę na spacer bo czuję że mnie nagła
        krew zaleje!
    • palestina1 Za to wszystko 17.04.07, 07:55
      odpowiada Kaczynski i tylko Kaczyński.
    • premier_hiacynt_wielki Dyr.Wijas z min.pracy ma wyrok za ucieczke z miejs 17.04.07, 08:01
      ca zdarzenia (byl oczywiscie pijany) - oczywiscie Chamoobora
      • pierot6 Taki jest koalicjant Kaczyńskich....swój swojego.. 17.04.07, 08:08
        rozpozna...
    • premier_hiacynt_wielki Dlaczego kontrowersyjni?Dobrze wpisuje sie w IVRP 17.04.07, 08:11
      wlasnie raczej typowi dla IV RP im glupsi, mniej wyksztalceni, dobrze jak ma
      sie przeszlosc faszystowska a kobietka jak sie bzykac chce z roznymi
      mezczyznami to podstawy dla bycia dobrym urzedasem w IV RP
      • rtg Re: Dlaczego kontrowersyjni?Dobrze wpisuje sie w 17.04.07, 09:26
        premier_hiacynt_wielki napisał:

> wlasnie raczej typowi dla IV RP im glupsi, mniej wyksztalceni, dobrze jak ma
        > sie przeszlosc faszystowska a kobietka jak sie bzykac chce z roznymi
        > mezczyznami to podstawy dla bycia dobrym urzedasem w IV RP

odnowionym moralnie i oralnie...
    • kiviwa Kadry minister Kalaty 17.04.07, 08:29
      Wstrętne, wstrętne,wstrętne!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę takich polityków, nie chcę
      by tacy ludzie mieli władzę w moim kraju!!!!!!!!!!!
      • gulcia77 Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:34
        To chodź na wybory i wybieraj mądrze (choć biorąc pod uwagę klasę naszych
        polityków, może to byc trudne)! Tak długo, jak ludzię będą zrzucać winę na
        innych, a nie na siebie, tak długo do władzy będą dochodzić oszołomy, tylko z
        tego prostego powodu, ze mają najbardziej zdyscyplinowany elektorat
    • janusz011950 Kadry minister Kalaty-pieniądze 17.04.07, 08:39
      I znów ktoś chyba chce się do tych pieniedzy dostać.Były już afery i co z tego
      wynikło? A inwalidzi jak mają mało tak zostanie.
    • winka53 Kadry minister Kalaty 17.04.07, 08:53
      PYTAM-DLACZEGO nikt nie rozper......tego calego towarzystwa...
      wierze,ze bedzie ogolne pospolite ruszenie w Eurolandzie...bo tego syfu juz
      wszedzie DOSC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • milena.rl Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:33
        a kto wyjdzie na ulice?? PO? Dla wyborców PO to "nienormalne" i "śmieszne"
        kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53665,4056994.html
        • consens Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 10:57
          milena.rl napisała:

> a kto wyjdzie na ulice?? PO? Dla wyborców PO to "nienormalne" i "śmieszne"

Jesienią 2006 r. odbył się w Warszawie tzw "błękitny marsz", który był wspólnym
          wyrazem nie akceptacji koalicji przez całą opozycję, nie tylko PO.
          Brałem udział.
    • narwaniec_pl Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:02
      kolejni merytoryczni politycznie
    • mosessex Re:to partnerka zyciowa doradzą być nie może? 17.04.07, 09:05
      ona musi byc doradzą!!! Czy mężczyzna bez doradcy - kobiety jest w stanie
      przeżyć? Oczywiście ,że nie ! Brawo Filipek podziel sie z nami swoja partnerką
      zbadamy co tam w życi .
      • mayday100 Nowa moralność IV RP.............? 17.04.07, 09:16
        Nic nie rozumiem... Filipek jest żonaty!! Zawód poseł. Czy te dane już są
        nieaktualne? Jeżeli nadal aktualne, to (współczuję jego żonie) gdzie jest ta
        przysłowiowa "nowa moralność"?
      • almagus Re:to partnerka zyciowa wsparta RM, czyli klerem 17.04.07, 09:39
        Przeciez gdyby nie wsparcie tej koalicji przez kler, nie byloby tej agencji
        towarzyskiej!

Duma, duma Pon Bócek.

Duma, duma Pon Bócek, aż go boli głowa,
        dlaczego za mnie gada ta noga stołowa?
        Przecież nie sutanna jest jej ta kiecka,
        oj durna jest ta partia Sobacka.
        Aby powstał człowiek, dałem rozum Ewie,
        jak dawałem rozum, Adam był na drzewie,
        który i tak poczuł się jak większa połowa
        pomimo, że pozostał głupi jak noga stołowa.
        Ale niektóra durna tkwi w takim układzie,
        że owszem głowę ma , ale rozum w zadzie.
        Jak komuchom rozdawałem rozumu połówki,
        chcieli tylko większe, dlatego półgłówki.
        Bo jak rozdawałem połówki na głowę,
        oni wołali, dawaj nam większą połowę.
        Dwie większe połowy nie zmieści do główki
        i tak z pazerności zostali półgłówki!
        Teraz się dowiecie jak to jest w układzie,
        nieupchaną połówkę upchali babom w zadzie.
        Pon Bócek chciał dobrze, dawał równe połowy,
        ci co takie wzięli teraz tęgie głowy.
        Teraz połówkowy czy się stoi, czy się kładzie,
        zawsze myśli, mam rezerwy rozumu w zadzie.
        Dlatego knurek, gdy ma babę na posadzie,
        inteligentnie stymuluje rozum w zadzie,
        lub gdy wchodzi w partię i jest jeszcze błonka,
        sam przewodniczący wciąga ją na członka!
    • monster1972 junkier, palestrina, jak to wyjaśnicie? 17.04.07, 09:17
      macie już wytyczne z biura PiSdy?

a może z szamboobrony?

:-)

chetnie sie dowiem, jak towarzysz kaczyński każe swoim pretorianom internetowym
      tłumaczyć tę sytuację

ateista
      • rtg Re: junkier, palestrina, jak to wyjaśnicie? 17.04.07, 09:23
        monster1972 napisał:

> macie już wytyczne z biura PiSdy?
        >
        > a może z szamboobrony?
        >
        > :-)
        >
        > chetnie sie dowiem, jak towarzysz kaczyński każe swoim pretorianom
        internetowym
        >
        > tłumaczyć tę sytuację
        >
        >
        > ateista

Nie dowiesz się bo zmienili nicki i nadają na innych pasmach teraz beda chwalic
        SLD, LiD i inne partie zależnie kto zapłaci więcej.
        • gilu33 Re: junkier, palestrina w głębokiej depresji 17.04.07, 10:10
          w pisuarze rozłam,nową frakcję marszałka Jurka będzie popierał ojciec
          Mercedes,a to grozi utratą conajmniej połowy z marnych 16,18 % głosów jakie
          jest w stanie zgromadzić Jarosław w ew.wyborach.Taka sytuacja grozi objęciem
          władzy przez PO, a to jest straszny scenariusz,dopust Boży dla agitczyków typu
          Junkier,Palestrina,Galba.Chłopy tera siedzą w pubie i od rana chleją gorzołe
          aby zalać robaka i depresję...
    • rtg Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:21
      To jest jeszcze jeden przykład jak kurduple psuja nasz kraj. Zaślepienie walką
      z wirtualnym układem i niszczenie wszystkiego do czego dotkną się swymi
      pazernymi raczkami ma coraz bardziej przerażający wymiar. Egzotyczna koalicja
      aby utrzymać władzę za wszelka cenę ciagnie za soba takie przykłady psucia
      wizerunku Polski na arenie międzynarodowej. Nie mówiąc o wizerunku władz w
      kraju. PiSS off kudruple. Dość robienia gnojowicy. Chcemy żyć w normalnym
      europejskim kraju.
    • reniferka19 Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:24
      Pani minister musi zatrudniać ludzi mniej wykwalifikowanych od siebie, no bo jak
      by to wyglądało gdyby jej podwładni byli mądrzejsi od niej???A przy okazji
      pomaga partyjnym kolegom = spełnia dobry uczynek:)
      P.S Pani Kukiełka jakos mi przypomnia p. Krawczyk:)
    • milena.rl "rzyciowa" partnerka :) 17.04.07, 09:37
      a to przypadkiem nie ta od seksu analnego? co to którys sie tam chwalił że
      sobie z nią używa? :)
      • edek47 Slowo "zyciowa" pisze sie przez samo 'z'... 17.04.07, 11:39
        bo slowo to pochodzi od slowa 'ZYTO',ktore oznacza miejsce, w ktorym kukielki,
        przepraszam,KUKULKI lubia przebywac.
      • uookasz Re: "rzyciowa" partnerka :) 17.04.07, 11:54
        milena.rl napisała:

> a to przypadkiem nie ta od seksu analnego? co to którys sie tam chwalił że
        > sobie z nią używa? :)

no ma jakies takie duże oczy, ciekawe czy od analnego czy na widok pensji
    • ekwiwokacja SO - to towarzystwo wzajemnej adoracji?! 17.04.07, 09:55
    • misza36 Re: Kadry minister Kalaty 17.04.07, 09:58
      i tak lepesza od pani honoraty przynajmniej maz nie siedzi w pace za usilowanie
      zabojstwa piekne mamy kadry w 4 rp amen
    • aniagra13 Kadry minister Kalaty 17.04.07, 10:10
      Nie uzywam nigdy wulgaryzmow,ale tym razem napisze, ze po prostu szlag mnie
      trafia jak to czytam...
    • marekjurek_u_pinocheta Skończyć już rządy miernot czas!!! Skanadal! SLD 17.04.07, 10:21
      przy tym układzie to była arystokracja.
    • piskoala Kadry minister Kalaty 17.04.07, 10:24

o czym tu mówić
    • junkier A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 10:59
      A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski pomawiajac go o rozmaite
      zbrodnie, rozne "jedwabne" "kielce" "bydgoszcze" i oczywiscie "antysremityzm
      powstancow warszawy", wyjatkowo haniebne plugastwo?

Moze powinno zaczac sie oczyszczanie zycia publicznego od pociagniecia do
      odpowiedzialnosci kalumniarzy i antypolskich oszczercow wygodnie usadowionych w
      mediach bezczelnie gloryfikujacych patologie III RP?
      • consens Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 11:05
        Nie powinieneś nawet się odzywać przy takich OCZYWISTYCH przekrętach koalicji..,
        obrońco koalicyjnych brudów.
        • monster1972 on ma ryczałtem za jednego posta na forum;-) 17.04.07, 11:09
          musi wypisywac te swoje bzdety

;-)

towarzyszu junkier, czyżbyście twierdzili, ze pogrom kielecki, jedwabne itp..
          nie mialy nigdy miejca?

ze to wymysł?

hehe

nie jest to powod do dumy dla Polaków, ale niestety, to sie stało

i mozesz sobie wypisywac te bzdury, gdzie chcesz

powodzenia, ty jedyny na 39 mln "prawdziwy Polaku"
          • junkier [...] 17.04.07, 11:19
          • junkier Re: on ma ryczałtem za jednego posta na forum;-) 17.04.07, 11:35
            Za te wydarzenia, marginalne w historii Polski, powinni odpowiedziec ich
            rzeczywisci sprawcy, tj. Niemcy oraz komunistyczny aparat bezpieczenstwa (nb
            pytanie quizowe jaka mniejszosc stanowiaca 2% spoleczenstwa w poznych latach 40-
            tych stanowila az 37,5% kadry kierowniczej UB, wedlug danych IPN?).

Ja za Jedwabne nie przepraszalem i przepraszac nie bede. Koniec kropka. Sam
            przepraszaj jeslis zawinil.
        • junkier Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 11:15
          Ja jestem za tym zeby w ogole zlikwidowac takie ciala jak 'gainety polityczne'
          ministrow i generalnie za tym, zeby zlikwidowac co najmniej polowe ministerstw,
          weic nie pouczaj mnie laskawco ze zatrudnienie jednej czy drugiej osoby cos
          zmieni w systemie ktory powinien byc zmodyfikowany w swej istocie. Daruj ale ja
          nie kupuje sztucznego oburzenia polskojezycznych gazetek.
      • milosnik_watykanu Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 11:43
        junkier napisał:

> A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski pomawiajac go o rozmaite
        > zbrodnie, rozne "jedwabne" "kielce" "bydgoszcze" i oczywiscie "antysremityzm
        > powstancow warszawy", wyjatkowo haniebne plugastwo?
        >
        > Moze powinno zaczac sie oczyszczanie zycia publicznego od pociagniecia do
        > odpowiedzialnosci kalumniarzy i antypolskich oszczercow wygodnie usadowionych w
        >
        > mediach bezczelnie gloryfikujacych patologie III RP?
        ..od kiedy to opisywanie faktow historycznych to szkalowanie narodu?? jest
        prawda , tyz prawda i gowno prawda Junkier i tak niezna jej wogule
        • junkier Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:00
          Zawodowy paszkwilant - pseudohistoryk Gross jest dla ciebie autorytetem? No to
          w zasadzie nie mam wiecej pytan.
          • milosnik_watykanu Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:03
            napewno nie jest moim autorytetem pseudo ksiadz pan rydzyk !!
            • junkier Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:10
              O. Rydzyk nie szkaluje Polakow, w RM zawsze godnosc narodu polskiego jest
              broniona. Wychwalajac klamstwa Grossa sam sobie wystawiasz antypolskie
              swiadectwo.
              • milosnik_watykanu Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:22
                Ty junkier jednak jestes idiotą , ja ani razu nie wspomniałem o Grossie choc
                popieram to co zrobił zeby odsłonic poslko katolickie zbrodnie , rydzyk nie
                broni polskosci ale swoich interesow szafujac hasłami patriotycznmi sam beda
                agentem watykanu ! ja moge jako Polak mowic co chce o Polakach bo mam takie
                prawo wiec nie pieprz mi tu sfrustrowany ksieze ze wystawiam sobie antypolskie
                swiadectwo , Polakiem jest ten kto sie nim czuje , a nie bedzie o tym decydował
                jakis piewca watykankich wartosci !!
                • junkier Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:28
                  Polactwo w ujeciu R.A. Ziemkeiwicza - to jest odpowiednia dla tepych
                  antykatolickich cwokow kategoria. Polakiem nie jestes w zadnej mierze choc
                  jakos tam udaje ci sie po polsku klecic ociekajace chamstwem zdania.
                  • milosnik_watykanu Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:35
                    Acha czyli Polak to idiota całujacy swojego plebana w rece, pijus , debil ktory
                    w niedziele oczyszcza sie u swojego tłustego zachlanego katabasa z własnych
                    grzechow , polak to piewca rydzyka i innych watykanskich braci !! a nie polak
                    to ja choc jestem tu urodzony mieszkam całe zycie, uzywam polskiego jezyka mam
                    typowo polskie nazwisko , ale niemam prawa do Polskosci bo nie zajadam co
                    niedziela watykanskich wafelkow , Junkier nie nazwe cie debilem bo ich obraze
                    ,na ciebie niema okreslenia
                  • puch4cz Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 18.04.07, 02:57
                    Jeśli Twoim idolem jest Ziemkiewicz, no to jesteś na tym samym poziomie tego
                    degenerata.
              • gromek1 Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:25

>O. Rydzyk nie szkaluje Polakow, w RM zawsze godnosc narodu polskiego jest
                > broniona

Polaka - Katolika może i owszem.

Ale nie o tym chciałem przede wszystkim pisać. Różnica między nami jest taka,
                że ja np na Grossa mogę patrzeć krytycznie i wcale nie uwazam go za guru i
                mentora.
                Dla forumowych pretorian PiS Rydzyk czy Łysiak są a priori nieomylni, chyba, że
                Jarosław zdecyduje inaczej.
                • junkier Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:29
                  O Lysiaku mowy nie bylo, Rydzyk tez politycznie czesto wie mylil ale stawianie
                  ich na rowni z antypolskim oszczerca i podlym kalumnairzem Grossem to gruba
                  przesada.
                  • gulcia77 Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:49
                    Hmm!!! Gross jest postacią kontrowersyjną, ale nikt nie ma monopolu na rację
                    (także Ziemkiewicz, który moim zdaniem bardziej by się nadawał na agenta
                    interesów Watykanu, niż na "wielkiego" Polaka) Swoją drogą, ciekawa jestem, czy
                    kiedy Norman Davies wyraża krytyczne uwagi o Polakach, to też tak gorąco go
                    nienawidzisz? Może powinieneś ograniczyć się do Michała Bobrowskiego
                    (XIX-wieczny historyk, wariat na punkcie "przedmurza chrześcijaństwa", polskiej
                    "misji" dziejowej, mesjanizmu i tego typu gigantycznych bzdur, które narobiły
                    Polakom ogrom szkody)
                  • gromek1 Re: A jakie gazety masowo szkalowaly Narod Polski 17.04.07, 12:57
                    Nie zgadzam się z Tobą, również w tej kwestii. Gdyby Gross pisał kłamstwa i
                    bzdury wielbiące genialność i wyjątkowość Polski i Polaków pewnie uznałbyś, że
                    jest OK. A dla mnie fanatyzm, obojętnie jakiej barwy jest szkodliwy.
    • kazik.k Kadry minister Kalaty 17.04.07, 11:00
      to typowy przyklad koltunskiego nepotyzmu w tej szamboobronie.k...wa zlodziej
      aferzysta to normalnosc u tych smieci!tylko co wynika z tego ze opinia spoleczna
      o tym wie?kto na to zareaguje?wyobrazam sobie jak trudno bedzie to lepkie gowno
      z tych wszystkich posad wywalic!te przyklady podaja jak kurduple panuja nad tym
      co sie w tej "administracji dzieje.kompletny doslowny burdel!!!belkot firerka
      pis-uaru o moralnej odbudowie tego kraju to jakas horrendalna kpina z
      polakow.kurduple juz nad niczym nie panuja.chodzi tylko o trwanie!!koltuneria
      rozprzestrzenia sie na caly kraj we wszystkich dziedzinach spolecznego zycia!
      • kolargolo wladza uzaleznia 17.04.07, 12:57
        i dlatego Kaczynski dal wladze przestepcom zeby tylko nie utracic tej raz
        zdobytej wladzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka