palestina1 17.04.07, 23:49 Psychopatka rzecznikiem praw dziecka? Co wy robicie z tym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a... 17.04.07, 23:50 to nie jest normalne,kto to pisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:34 maureen2 napisała: > to nie jest normalne,kto to pisał ? jeden z ekspertów rządu braci Kaczyńskich... zdaje się, że na stanowisku "Rzecznika praw PiS'u" czy może "Rzecznika praw LPR"? nieważne... grunt, że jest "merytoryczna politycznie" Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A widzicie, rząd jednak nie jest katolicki 18.04.07, 01:34 Podstawą katolicyzmu jest posuszeństwo wobec papieża. Papież kazał Wielgusowi złożyć dymisję, a ta pani tak pisze: > Laicko-masońskie środki masowego przekazu nie byłyby w stanie sterować taką > znakomitą osobistością, dlatego przypuściły bezprecedensowy atak godzący w > dobre imię Arcybiskupa Stanisława Wielgusa - nie ma tu żadnego szacunku dla decyzji papieża, czyli TEN TEKST NIE POCHODZI OD WŁADZY KATOLICKIEJ. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/tysiac.html Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem .................. ajatollahow w Polsce dostatek 18.04.07, 02:21 ajatollahow w Polsce dostatek - stajemy sie posmiewiskiem Europy Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 18.04.07, 02:36 skoro to wystąpienie było takie osobiste - to dlaczego rzecznik pisala na papierze firmowym, urzędowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawisici) 18.04.07, 03:22 o Kaczynskich: washingtontimes.com/commentary/20070407-095755-6312r.htm GW oczywiscie ocenzurowalo Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszsowa Re: prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawis 18.04.07, 05:01 "przeciw woli ludu bożego" tutaj wypowiedziała się za mnie i za większość, niesłusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Wstyd być Polakiem 18.04.07, 09:38 Rządy ludzi mikroskopijnego rozumu, wielkiej podłości, za to z ustami pełnymi Boga, to trochę za wiele, jak na moją wytrzymałość. Demokracja potrafi wystawiać narodom okrutne świadectwa. Jak ja dzieci patriotyzmu będę uczył? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek22 Re: Wstyd być Polakiem 18.04.07, 09:45 Ja nie wstydze się być POLKĄ, niech wstydzą sie ci co zrobili coś złego albo popierają zło, nie wiedza co to uczciwość, prawda, patriotyzm itd , większość polaczków to ludzie popierający zło, swój swego zawsze będzie bronić, a dziecka naucz co to prawda i uczciwość oraz tolerancja i że nienawiść z obłudą do niczego nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Wstyd być Polakiem 18.04.07, 12:23 szczurek22 napisała: > Ja nie wstydze się być POLKĄ, niech wstydzą sie ci co zrobili coś złego albo > popierają zło, nie wiedza co to uczciwość, prawda, patriotyzm itd , większość > polaczków to ludzie popierający zło, swój swego zawsze będzie bronić, a dziecka > naucz co to prawda i uczciwość oraz tolerancja i że nienawiść z obłudą do > niczego nie prowadzi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A nienawiść i obłudę to zawsze szerzą niewierzący i ateiści.Coś Ci się pokręciło w łepetynie.W kraju,gdzie wg.świętobliwie nam panujących transwestytów żyje 95% katolików[?],jest rzeczą niemożliwą,aby oni czynili zło. W jednej ręce różaniec,w drugiej krzyż a w ustach przekleństwa i jad. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Re: Wstyd być Polakiem 18.04.07, 12:55 szczurek22 napisała: > Ja nie wstydze się być POLKĄ, niech wstydzą sie ci co zrobili coś złego > albo popierają zło, nie wiedza co to uczciwość, prawda, patriotyzm itd , > większość polaczków to ludzie popierający zło, swój swego zawsze będzie bronić Ja też nie wstydzę się być Polakiem. Ale widząc obecną IV RP oraz kampanię nienawiści i zemsty zorganizowaną przez PiS i LPR zdecydowałem się, że do Polski na emeryturę nie będę wracać. Na mojej twarzy widać, że urodziłem się przed 1969 rokiem czyli jestem podejrzany. Może mnie i innych moich rówieśników spotkać to co Tutsi w Rwandzie lub muzułmanów w Serbii. Gdy kiedyś czytałem o paleniu Żydów w Jedwabnem uważałem, że to odizolowany incydent. Ale teraz widzę, że wzajemna nienawiść przeżera całe polsko-katolickie społeczeństwo. Głosy księży z ambony, że Jezus uczył miłości bliźniego i przebaczania to jak biblijny głos wołającego na puszczy. Polscy katolicy uchwalili lustrację aby znów oczyścić uniwersytety i media z nieprawomyślnych. Przedtem hitlerowcy wywozili do obozów intelektualistów i w 1968 roku zmuszono do emigracji niemal wszystkich co mieli ślady żydowskiej krwi w żyłach. Nistety Polska wydaje się być krajem pełnym ksenofobizmu, nietolerancji i nienawiści obecnie wykorzystywanych przez Kaczyńskich z Giertychem dla pozbycia się opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Debile i tyle ! Nie napiszę kto, bo usuną :)) 18.04.07, 13:16 mis22 napisał: > szczurek22 napisała: > > Ja nie wstydze się być POLKĄ, niech wstydzą sie ci co zrobili coś złego > > albo popierają zło, nie wiedza co to uczciwość, prawda, patriotyzm itd , > > większość polaczków to ludzie popierający zło, swój swego zawsze będzie b > ronić > > Ja też nie wstydzę się być Polakiem. Ale widząc obecną IV RP oraz kampanię > nienawiści i zemsty zorganizowaną przez PiS i LPR zdecydowałem się, że do > Polski na emeryturę nie będę wracać. Na mojej twarzy widać, że urodziłem się > przed 1969 rokiem czyli jestem podejrzany. ============= Wróć chłopie bo sobie z tą bandą rady nie damy. Jak wszyscy normalni powyjeżdżają to oszołomstwo zdobędzie władzę absolutną. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Podpisalbym ten list obu rekami 18.04.07, 14:42 Byc Polakiem i do tego swiadomym lajdactw, ktore tajne sluzby postkomunistyczne i liberalni ich wspolnicy wykrecili arcybiskupowi, zobowiazuje do takiego listu. Nie ma w nim przesady, a tylko obraz zla atakujacego Kosciol i narod polski oraz prosba do papieza o pomoc w tych trudnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006 Re: Podpisalbym ten list obu rekami 18.04.07, 19:20 Przybij jeszcze swoja glowa piczatke i dodaj odciski z obu nog. poszeklu napisał: > Byc Polakiem i do tego swiadomym lajdactw, ktore tajne sluzby > postkomunistyczne i liberalni ich wspolnicy wykrecili arcybiskupowi, > zobowiazuje do takiego listu. Nie ma w nim przesady, a tylko obraz > zla atakujacego Kosciol i narod polski oraz prosba do papieza o > pomoc w tych trudnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc To Kaczor jest laickim masonem? 19.04.07, 08:38 Przecież przekonywał papieża, żeby wycofać Wielgusa! Wiele śmiesznych numerów wykręcili przedstawiciele obecnej władzy, ale ten jest mistrzostwem świata! :D (choś obawiam się, że ten rekord nie utrzyma sie zbyt długo) Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Obu Rekami 19.04.07, 01:51 Albo jesteś gó..arzem, którego jeszcze nie nauczyli polskiego, albo zwykłym kmiotem, albo agentem obcego wywiadu. W każdym razie, forum to nie miejsce dla Ciebie, tępaku. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wstyd być Polakiem 18.04.07, 09:58 To jakas psychopatyczna maniaczka! zwolnic te kobiete ze stanowiska: przeciez to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
lob1 Re: Wstyd być Polakiem 18.04.07, 10:26 Ona jest poprostu chora albo superwyrafirowana ,chce,żeby poznał ją Watykan i cały Świat.To niema nic wspólnego z pobożnością. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_chill1983 B Ó L nie W S T Y D 18.04.07, 10:57 Nigdy nie powiedziałbym że jest mi wstyd z tedo że jestem Polakiem i współczuje wszystkim, którzy tak się czują. Ja kocham moją Ojczyzne i jestem dumny ze swojej narodowości. Boli mnie jednak to co się dzieje w naszym kraju, to co robią rządzący, sposób w jaki uprawiają polityke. Praktycznie w każdej dziedzinie życia politycznego coś nie gra, co chwila okazuje że osoby z politycznego nadania na stanowiskach jak w tym wypadku to jacyś maniacy bez kompetencji i wyczucia. Polacy sami wybraliście, ja głosowałem na PO i czuje tera ból, że większość moich rodaków nie miało wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy najbardziej żal mi ... dobrych księży 18.04.07, 11:19 w tej całej sytuacji najbardziej żal mi dobrych, prawdziwych ludzi oddanych sprawie wiary i Boga. Zidiociali, fanatyczni religijni talibowi i skrajni politycy wykorzystujący Kościół do swoich rozgrywek robią im więcej szkody niż najbardziej liberalny ateista czy zagorzały komunista. To tylko odsuwa zwykłych, myślących ludzi od wiary, bo zamiast kochającego Boga mają plujących nienawiścią kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper dlatego nasza rola jest ich wspierać. 18.04.07, 11:56 Musimy to okazywac i odwaznie z nimi rozmawiać aby i oni czuli te siłę swoich parafian a nie kiwac głowa i w milczeniu podpisywac durne listy poparcia jak za sekretarzy. Musimy bronic jakosci naszego wyznania wiary, w końcu Jezus też dyskutował z kapłanami i im wytykał obłude i nieprawość. Róbmy i my to, niech beda piętnowani i na marginesie. Ksiądz który uwaza ze moze straszyc ogniem piekielnym tylko dlatego ze lubuje się swoja władza jest tylko durniem, młodsze pokolenia go wysmieja i niestety z rezerwą podejda do takiego katolicyzmu, zapomnieli niektórzy co to jest apostolstwo, zupełnie nie rozumieja przesłania JP II. Cały nasz kosciół polski wymaga zmiany, tak jak gospodarka i polityka, głównie mentalnej, msza to jest msza, kapłan to człowiek obdarzony zaufaniem i sprawujacy obrzędy a polityk to polityk. Wystarczy uczestniczyc we mszy ale nie dawac na tacę i pokornieje, a nawet się czasem przenosi na własną prośbe, wiem bo kiedys brałem udział w takim cichym buncie, ksiądz był krótko. Troche gorzej na wsi, ale młode pokolenie wchodzi to i to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: dlatego nasza rola jest ich wspierać. 18.04.07, 13:23 Zrobiłem jak piszesz, kiedyś... Pryszedł jak co roku ksiądz po kolendzie, otworzył notes i huzia na Józia (frekwencja wkościele, datki, deklaracje budowy kościoła itp) - no to ja w dyskusję, ostrą i merytoryczną - na koniec ksiądz coś zanotował. I co to dało ??? Przychodzi ksiądz po kolendzie, otwiera notes, czyta i zamyka notes. Żadnych pytań o frekwencję, żadnej polityki tylko daj Boże zdrowie i chodu !!!Myślę, ze czeka na narzędzia prawne, zeby zmusić mnie siłą do konkretnej postawy ale nie sądzę, żeby jakiekolwiek inne wnioski wyciągnął z naszej rozmowy. =============== a.k.traper napisał: > Musimy to okazywac i odwaznie z nimi rozmawiać aby i oni czuli te siłę swoich > parafian a nie kiwac głowa i w milczeniu podpisywac durne listy poparcia jak za > > sekretarzy. Musimy bronic jakosci naszego wyznania wiary, w końcu Jezus też > dyskutował z kapłanami i im wytykał obłude i nieprawość. Róbmy i my to, niech > beda piętnowani i na marginesie. Ksiądz który uwaza ze moze straszyc ogniem > piekielnym tylko dlatego ze lubuje się swoja władza jest tylko durniem, młodsze > > pokolenia go wysmieja i niestety z rezerwą podejda do takiego katolicyzmu, > zapomnieli niektórzy co to jest apostolstwo, zupełnie nie rozumieja przesłania > JP II. Cały nasz kosciół polski wymaga zmiany, tak jak gospodarka i polityka, > głównie mentalnej, msza to jest msza, kapłan to człowiek obdarzony zaufaniem i > sprawujacy obrzędy a polityk to polityk. Wystarczy uczestniczyc we mszy ale nie > > dawac na tacę i pokornieje, a nawet się czasem przenosi na własną prośbe, wiem > bo kiedys brałem udział w takim cichym buncie, ksiądz był krótko. Troche gorzej > > na wsi, ale młode pokolenie wchodzi to i to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Moze za mało go znasz? 18.04.07, 13:42 Ksiądz tez człowiek i tez nie wszystkim ufa, ja ze swoim proboszczem znam sie na tyle ze czasem się z kazań jego wikariusza wysmiewam, że chciałby a nie umie. Musi byc pewna bariera przekroczona, sucha dyskusja to tylko dyskusja.tym bardziej, że działaja rózne kółka rózańcowe, koła parafialne rodzin itp. Wiekszość ludzi przyjdzie posłucha i pójdzie, dla swietego spokoju cos podpiszą, sa bierni, moze jakieś 15% potrafi bez emocji na kazdy temat rozmawiać. Jest dystans do wielebnego, to zaszłość, która tez trzeba zmieniać, ksieża potrafia rozmawiac z młodymi, gorzej ze starszymi, oni chca tak jak było i koniec. Przypatrz sie w kosciele jak niektóre osoby odmawiaja rózaniec podczas mszy, niektórzy kapłani pouczają ze tak byc nie powinno, nie skutkuje.Nie mozan zostawiac księzy samych osobie, oni tez chca zyc tymzyciem a tak otaczaja ich"aktywisci" róznego rodzaju i często zatraca poczucie realnosci. To nasza bierność dystansuje księży a takze nasza bierność wyborcza daje szansę ludziom którzy nigdy nie powinni przekroczyć progu parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Moze za mało go znasz? 18.04.07, 17:07 Popieram w całej rozciągłości. Rozmawiać trzeba, tylko nie zawsze jest to łatwe. Względnie niedawno się przeprowadziłem i od razu w swojej "nowej" parafii zauważyłem, że coś jest nie tak. Nawet momentami się zastanawiałem, czy to na pewno jest parafia rzymskokatolicka, czy przypadkiem nie jacyś lefebryści. Pierwszy raz w życiu słyszałem księdza, który otwarcie z ambony chwalił Radio Maryja jako jedyne mówiące prawdę, narodowe, nieliberalne itd. Po dwóch latach mieszkania zauważyłem dwie rzeczy: po pierwsze, większość parafian to ludzie starsi, po 50-ce - nie wiem, czy młodsi się wyprowadzili z okolicy, czy przestali chodzić do kościoła. Po drugie - przewodniczącym rady parafialnej jest lokalny działacz miłościwie nam panującej Partii. Nie bardzo wiem z kim i czy w ogóle jest sens rozmawiać. Większość jest chyba zadowolona z takiego stanu rzeczy. Jak się odezwę, to się okaże, że ja dla nich to jestem jakiś młody, co się ledwo sprowadził, a już chce się rządzić, a oni tu przecież mieszkają 40 lat i wszystkich znają. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006 Re: B Ó L nie W S T Y D 18.04.07, 19:35 Glosowales na PO ? A boj sie Boga chlopcze, powinnies sie tego wstydzic ! Przeciez oni nawet nie wiedza jakie maja imiona czy jakie piastuja stanowiska a co dopiero rzadzic krajem. Maria?/Wladyslaw?/Piotr? itp. Jeden to Premier z Krakowa, a drugi to Prezydent z Gdanska. Do pomocy maja Pittere ktora chciala "kupic" mieszkanie za 1zl. Większość twoich rodaków miało wyobraźnie i poszlo na "ryby" johnny_chill1983 napisał: > Nigdy nie powiedziałbym że jest mi wstyd z tedo że jestem Polakiem i współczuje > wszystkim, którzy tak się czują. Ja kocham moją Ojczyzne i jestem dumny ze > swojej narodowości. Boli mnie jednak to co się dzieje w naszym kraju, to co > robią rządzący, sposób w jaki uprawiają polityke. Praktycznie w każdej > dziedzinie życia politycznego coś nie gra, co chwila okazuje że osoby z > politycznego nadania na stanowiskach jak w tym wypadku to jacyś maniacy bez > kompetencji i wyczucia. Polacy sami wybraliście, ja głosowałem na PO i czuje > tera ból, że większość moich rodaków nie miało wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper A ja jestem dumny ze jestem Polakiem. 18.04.07, 11:32 Nie wstydze się ani swojej przeszłosci ani tego co robie ani sympatii dla demokracji i liberalnej gospodarki ani tego że mnie wychowano w wierze chrześcijańskiej. Po prostu zyje normalnie i głosuje na ludzi normalnych. Patriotyzmu najlepiej uczy sie dziecka własnym postępowaniem i przekazywaniem historii rzeczywistej, łącznie z wątpliwosciami i tematami niewyjaśnionymi. Ja rozmawiam ze swoim synem i opowiadam mu jak było a nie jak ja sadze że ma być. Młodzi ludzie musza wiedzieć jaki był sens chociażby ruchu "Solidarność" by móc go samodzielnie ocenić i nie mylić z obecnym zwiazkiem, tak samo sie tyczy innych spraw. Nie można mówic że PRL to okres komuchów a zarazem tłumaczyc że to "S" rozwaliła tak piekna gospodarkę. Podobnie trzeba tłumaczyc czym jest nauka Jezusa, pokazywać fanatyzm i niezrozumienie wiary jak u tej pani., Nikt tego za nas nie uczyni, dla wielu osób politycy to złodzieje, rozrywka to telenowele, wizyta papieża to prawie swięto narodowe, często nawet bez rozumienia jego słów jak sie to działo z JP II. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie powinien mieć praw wyborczych każdy kto dłużej 18.04.07, 10:38 niż 4 lata przebywa poza granicami kraju a z krajem łączą go tylko odwiedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawis 18.04.07, 06:51 Cóż, Pani Profesor jest milutka, szkoda że miejscami żałośnie niekompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
grazka63 Prosba o rozum 18.04.07, 09:23 Ludzie nie dajcie zrobic w Polsce sredniowiecza.Przestancie chociaz na jakis czas chodzic do kosciola.Sami nas uczyli ze Bog jest wszedzie wiec mozna sie pomodlic nawet na kamieniu.Smieje sie z nas caly Swiat - Polska ciemna masa.Katolicyzm to zawod jak kazdy inny.Nawet spowiedz powinna byc ogolna ,a nie jakies plucie w ucho donosicielom w sutannie.Pokazcie ze wcale nie jestescie przesadnie wierzacy.Miasto poslucha ,ale wiocha......watpie.....oni tych klerow jeszcze po lapach caluja....fe.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Prosba o rozum 18.04.07, 10:00 Moze program elektryfikacji wsi zawiodl? czy oni maja tam w ogole radio? radio i internet pod kazda strzecha: trzeba tych ludzi ratowac od debilizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: Prosba o rozum 18.04.07, 10:09 Szczerze powiedziawszy nie znam nikogo kto chodzi do kosciola? Skad sie Ci ludzie tam biora, skoro znajomych w Poznaniu mam troche? Odpowiedz Link Zgłoś
melosik Re: Prosba o rozum 18.04.07, 11:27 pm7303 napisał: > Szczerze powiedziawszy nie znam nikogo kto chodzi do kosciola? Skad sie Ci > ludzie tam biora, skoro znajomych w Poznaniu mam troche? ja jestem z poznania. i chodze do kosciola. nie rozumiem tylko co ma wspolnego wstyd, ktory przynosi rzecznik praw dziecka z moja wiara. ty pewnie tez nie rozumiesz, bo nawet nie wiesz czy masz troche znajomych w poznaniu czy nie (tak wnioskuje ze znaku zapytania na koncu twojego postu) mel Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Najpierw trzeba spróbować zrozumiec nauke kościoła 18.04.07, 11:45 Nie wiem czy cały świat sie śmieje z naszej religijnosci, bywałem w różnych stronach i widziałem ludzi żarliwych w swojej wierze i obrzędach, niektórzy nawet gotowi zabić za drobnostke związana z ich wiarą. Nie wydaje mi sie by Kosciół Katolicki zmuszał kogos do spowiedzi czy innych sakramentów, skoro sie wybiera katolicyzm świadomie to równiez świadomie się przestrzega reguł.Spowiednika tez mozna sobie wybrać. Jest pewna ewolucja która również obejmuje wierzacych. To ze w parlamencie jest część ludzi traktujacych polityke instrumentalnie i powierzaja stanowiska takim ludziom jak ta pani, jest zasługa nie katolicyzmu tylko obywateli którzy krytykuja ale nie głosują. Mnie wiara w niczym nie przeszkadza, ani w pracy, ani w tolerancji dla innych ani tez w polityce, albo sie jest przyzwoitym albo nie, a problemy z własna głowa mozna mieć niezależni od swiatopogladu.Kazy wierzy jak umie i czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Najpierw trzeba spróbować zrozumiec nauke koś 18.04.07, 12:57 a.k. traper, tez nie uważam ,że katolicyzm jest winny takim paniusiom jak wyżej. Jest winny Kościół, że nie jest na tyle odważny, żeby odciąć się zdecydowanie, od tych którzy nadużywają jego doktryny do własnych interesów. Może biskupi liczą na jakieś korzyści, ale ,ja sądzę, że jeśli jakiekolwiek korzyści będą, to tylko na krótką metę, a straty będzie trzeba odrabiac latami, o ile sie wogóle uda. Kościół powinien nauczac co to znaczy "katolicki". Niestety mimo obowiązkowej religii, katechezy przedmałżenskiej itp, Polacy nie wiedzą w co wierzą. jedno jest jasne, sa katolikami, więc jak ktos mówi, że coś jest katolickie, jest zgodne z nauka katolicką, to oni nie potrafia tego zwerfikowac i daja sie nabierac hochsztaplerom. Tu jest robota do zrobienia i za to mozna Kościół krytykować. Gdyby nie takie zaniedbania z wielu dziesiątków lat paniusie, Giertychy i inni, nie mieliby racji bytu w naszej publicznej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Najpierw trzeba spróbować zrozumiec nauke koś 18.04.07, 13:29 Onego czasu, a może i do dzisiaj, w kościele jak w armii obowiązywała zasada: nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera. Dlatego nie sądzę, żeby dzisiejsi księża (duża ich część) chciała zrezygnować z bałwochwalstwa i wiernopoddaństwa, którym są otoczeni. A co to ma wspólnego z Jezusem? A kogo to obchodzi ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Prosba o rozum 18.04.07, 12:30 grazka63 napisała: > Ludzie nie dajcie zrobic w Polsce sredniowiecza.Przestancie chociaz na jakis > czas chodzic do kosciola.Sami nas uczyli ze Bog jest wszedzie wiec mozna sie > pomodlic nawet na kamieniu.Smieje sie z nas caly Swiat - Polska ciemna > masa.Katolicyzm to zawod jak kazdy inny.Nawet spowiedz powinna byc ogolna ,a > nie jakies plucie w ucho donosicielom w sutannie.Pokazcie ze wcale nie > jestescie przesadnie wierzacy.Miasto poslucha ,ale wiocha......watpie.....oni > tych klerow jeszcze po lapach caluja....fe.... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Miasto posłucha-=-wątpię.Oni nie wierzą - im kazano wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa2000 Re: prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawis 18.04.07, 23:00 Niestety, zgadzam sie z greg0.75. Artykuł w The Washington Times jest rozpaczliwie tendencyjny i napisany z baaardzo amerykańskiego punktu widzenia. Najwyraźniej Pani Profesor nie zagląda do Sopotu od 1963 roku, kiedy z niego wyjechała. Lepiej byłoby gdyby skoncentrowała się na sarmacji i Gombrowiczu i przestała dorabiać wierszówką do uniwersyteckiej pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
vaterlandnl Re: prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawis 18.04.07, 09:24 Babsko nie ma pojecia o czym pisze. Podlizywanie sie kaczorom wzbudza tylko odruchy wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
gt_1 aplaus, widac kto w WT pisal ten artyku 18.04.07, 09:52 czlonek jakiejs amerykankiej przybudówki LPRu.. jakbym czytal Nasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
marekcp Re: prasa niezalezna (nie mylic z GW i TVNienawis 18.04.07, 10:27 > o Kaczynskich: > washingtontimes.com/commentary/20070407-095755-6312r.htm > GW oczywiscie ocenzurowalo Tak niezależna jak niezależny może być organ sekty Moona en.wikipedia.org/wiki/News_World_Communications Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 nie mylic The Washington Post z Washington Times 18.04.07, 13:07 marekcp napisał: > Tak niezależna jak niezależny może być organ sekty Moona > en.wikipedia.org/wiki/News_World_Communications Dziękuję za Twój post! Pomyliłem The Washington Times, organ sekty Moona, z The Washington Post. Zdziwiłem się bardzo czytając ten kawałek propagandy probushowskiej i prokaczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Tak dalekiego od prawdy tekstu dawno nie czytałem 19.04.07, 08:46 No ale jeżeli autorka uważa, że Michnika opisuje określenie "ikona lewicy"! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo chora kobieta 18.04.07, 09:51 Z ludzi chorych nie należy się śmiać . Ciekawe że - broni byłego agenta - skarzy się na byłych agentów - skargę pisze do byłego hitlerowca . Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A widzicie, rząd jednak nie jest katolicki 18.04.07, 02:47 skubi6 napisał: > Podstawą katolicyzmu jest posuszeństwo wobec papieża. Papież kazał Wielgusowi > złożyć dymisję, a ta pani tak pisze: > > > Laicko-masońskie środki masowego przekazu nie byłyby w stanie sterować ta > ką > > znakomitą osobistością, dlatego przypuściły bezprecedensowy atak godzący > w > > dobre imię Arcybiskupa Stanisława Wielgusa ************************************* Wielgus jest radiomaryjny i to niektórym wystarczy za rekomendację. Gdyby któryś z biskupów zamordował kogoś i zostałby sfilmowany przez telewizję, to i tak znajdą się oszołomy wietrzące spisek masoński. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 18:51 maureen2 napisała: > to nie jest normalne,kto to pisał ? - Tzw. "Rzecznika Praw Dziecka" - PiSuarową ekspertkę - należy jniezwłocznie poddać badaniom psychiatrycznym! Jak długo rządzący (PiS, LPR i Samoobrona)prawie czterdziestomilionowym krajem będą go ośmieszać, plugawić i poniżać? Ludzie obudźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a... 17.04.07, 23:51 Polska to państwo wyznaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
siffridus Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 17.04.07, 23:59 Tak samo Iran Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:11 niech mnie ktos uszczypnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem dzieki taki pacanom jak ta rzeczniczka Polska 18.04.07, 02:23 dzieki taki pacanom jak ta rzeczniczka Polska stajemy sie posmiewiskiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: dzieki taki pacanom jak ta rzeczniczka Polska 18.04.07, 09:08 dzieki taki pacanom jak ta rzeczniczka Polska A nie dzięki wyborcom? Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Sejm wybrali obywatele polscy 18.04.07, 13:13 st1111 napisał(a): > dzieki taki pacanom jak ta rzeczniczka Polska > > A nie dzięki wyborcom? Niestety to smutna prawda. Sejm, który uchwalił lustrację i rozpętał kampanię nienawiści i zemsty w Polsce wybrali obywatele polscy. Dali oni większość w Sejmie dla Kaczyńskich, Giertycha i Leppera. Teraz mamy skutki (na szczęście jestem za oceanem i mnie ta fala nienawiści dotyka mniej mniej ale niestety w pewnym stopniu też dotyka). Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Dokładnie tak, j/w !!!! Obudzić 60% wyborców !!!! 18.04.07, 13:35 Bo tak na prawdę to oszołomstwo zostało wybrane przez około 20% uprawnionych do głosowania (czterdzieści parę % głosów przy czterdziestoprocentowej frekwencji - pokrywa się to mniej więcej z odsetkiem społeczeństwa o ilorazie inteligencji poniżej ropuchy - tego nie zmienimy). Ale z teych 60% niegłosujących wystarczyłoby wybudzić 1/3 i już ortodoksom zostają tylko wspomnienia z parlamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przesadzasz. Kobieta ma problem ze sobą. 18.04.07, 06:36 Świadczy to o kiepskim systemie wyboru na funkcje państwowe a także o wyborcach którzy oddaja głosy na pewne ugrupowanie. Do wyznaniowego jeszcze troche nam brakuje. Gadaniem sie z tym nie walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Przesadzasz. Kobieta ma problem ze sobą. 18.04.07, 13:38 a.k.traper napisał: > Świadczy to o kiepskim systemie wyboru na funkcje państwowe a także o wyborcach > > którzy oddaja głosy na pewne ugrupowanie. Do wyznaniowego jeszcze troche nam > brakuje. Gadaniem sie z tym nie walczy. ======== Traperze, a ogladałeś ten program ??? M. in. na temat tego listu wypowiadał się Wierzejski - ideowo, od rzeczy, przeinaczając i przecząc faktom, populistycznie... Jestem przerażony przyszłością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Staram się oglądac ambitnych idiotów by wiedziec 18.04.07, 15:48 co sie szykuje. Zapewniam Cie że jeden klaps w dziasło i wierzejski by spokorniał, tym bardziej jakby miał na utrzymaniu rodzinę i 1200 zł. Poczuł by swoją nieudaczność. Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a... 17.04.07, 23:52 Rany Boskie, przecież ta osoba nie powinna ani sekundy zajmować jakiegokolwiek stanowiska publicznego. Co na to premier? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:35 zz09 napisał: > Rany Boskie, przecież ta osoba nie powinna ani sekundy zajmować > jakiegokolwiek stanowiska publicznego. Co na to premier? Jeszcze gorszy psychopata. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Joj, kukiełka Ojca Dyrektora zdemaskowała Pana 17.04.07, 23:53 Premiera (który poniekąd osobiście wyślizgał Wielgusa z metropolitalnego stolca) jako wodza "laicko-masońskich środków masowego przekazu"! Sakiewicz, Ty laicki masonie wstrętny: WSTYDŹ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll ale ona jest dobrym fachowcem 18.04.07, 00:38 natchniona jak Macierewicz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Zaraz po odwielguszaniu Ojdyr bardzo się pilnował, 18.04.07, 01:20 żeby swoim moherom nie zdradzić przemożnej roli Pana Premiera w tym procederze, tylko tradycyjnie grzmiał przeciw "masonom" i "lewako-lumpenliberałom" (którzy akurat wtedy via GW też brali Wielgusa w obronę, protestując, jak zawsze zresztą przeciw lustracji jako takiej :-D). I ministerialna moherówka wzięła to za dobra monetę, bo mohery bez instrukcji od Ojdyra co mają mysleć na dany temat sami na nic nie są w stanie wpaść :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 leczyc pania rzecznik, leczyc, a potem pokazac 17.04.07, 23:54 ze mozna - podobnie jak mozna wyleczyc z homoseksualizmu, tak mozna leczyc widzenie sPISkow masonskich... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Polska liberalna czy wielgusie talibalna? 17.04.07, 23:54 Polska liberalna czy wielgusie tanlibalna? Hoojarska? Poczęcie na zapleczu... Jaja wielgusie, a ja na minusie! Taki jak plama na białym obrusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Donosił na tatkę i ufne mamusie. mówię takiemu - och ty wielgusie! Rydza za ojca, ma ryja mamusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Gryziesz w aortę rydza sługusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Awansują u niego tylko kapusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Działania pod siebie, a ty na minusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Tylko on Polak, a ty Żydzie, lewusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Pogwałcenie Anetek jest jemu milusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Pogwałci prawo, gdy etacik na musie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Rozbije kościół, byle oni na plusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! W rydzykowym spędzie siedzi w autobusie, mówię takiemu - och ty wielgusie! Poseł, senator topi uczciwych w fusie, mówię takiemu - ty arcywielgusie! Pytał się moherek nie swoją mamusię, dlaczego te jaja są przy wielgusie? Nazizadymy z woli rydza karlusie? Z kościoła jaja, byle wielgusie? Jak się wygłupiać to zawsze we dwóch, aż zamiast być durniem, zrobimy ich w puch! Odpowiedz Link Zgłoś
momy A Wielgus to dziecko? 18.04.07, 10:21 Skoro w jego obronie występuje rzecznik praw dziecka? Właściwie to zwolennicy Wielgusa powinny ją ukatrupić, bo potraktowała go jak kretyna. Zastanawiam się, czy to nie sabotaż. Jeśli tak, to jest on tak wyrafinowany, że można go wziąć za dobrą monetę. Ośmieszenie obecnej władzy do granic (a może już poza granice) ludzkiej wytrzymałości. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: A Wielgus to dziecko? 18.04.07, 17:39 momy napisała: > Skoro w jego obronie występuje rzecznik praw dziecka? [...] Gdzie tam. Baba wcale nie chciała być rzecznikiem praw dziecka, tylko akurat było wolne stanowisko, więc została. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a... 17.04.07, 23:55 Mysle nieskromnie iz p.Sowinska powinna udac sie swińskim truchtem do najblizszej placówki leczacej lud pracujacy miast i wsi RP w celu poddania sie zabiegowi jaki opisywany był jako ostatni zabieg "bedacej młoda lekarka" ...czyli mala trepanacja i czyszczenie czaszki ze smiecia ..w jej przypadku tego smiecia bedzie caly worek do utylizacji... no ale juz Boy pisał w "Słówkach" .."paraliz postepowy najzacniejsze trafia głowy" ..tu mamy i paraliz i zdebilenie xianskiej szmacizny polaczone z ogolnym mongolizmem i wytarciem sie zwojów w mozgu/o ile go w ogole ma ta zdewociala moherowa suczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 17.04.07, 23:56 Może tę kretynkę należałoby wyprowadzić w kajdankach i zrobić z tej okazji konferencję prasową z paroma ministrami? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 17.04.07, 23:57 o rany.... co za szczescie, ze juz nie jestem dzieckiem i ta....hmm... dziwna pani nie jest rzecznikiem ani moim, ani moich praw... Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 17.04.07, 23:58 WY to znaczy kto ty baranino?????????????? Myslisz ze ze tylko komuna moze mowic co jej sie podoba??? A inni to glupcy i psychopaci??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Dymisja i wymiana Rzecznika Praw Dziecka 18.04.07, 00:01 i to natychmiast..... absolutnie jest to jedna wielka pomylka radca Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Tego babsztyla trzeba wykasować z Rzecznika PD 18.04.07, 00:07 chyba jej już całkiem odbiło jej zadanie to bronić praw dzieci, nieekleru Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Tego babsztyla trzeba wykasować z Rzecznika P 18.04.07, 00:12 tarura napisała: > chyba jej już całkiem odbiło > > jej zadanie to bronić praw dzieci, nieekleru wykasowac??...ej Franz ...chodz no ,mamy nowe zlecenie...zrobimy to gratisowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
siffridus Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:02 Czasem lepiej słuchać niż mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:03 Nie wspomniałeś, że ta komuna jest jeszcze masońsko-żydowsko-liberalno cośtam. Wybacz, sama nie pamiętam tych wszystkich uroczych przymiotników. Zawsze jest ich dużo, występują razem ze słowem komuna i nie niosą żadnej treści oprócz samookreślania się używającej je osoby. Takiej jak Ty, czy też Rzecznik Praw Dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:03 Bylo tak pieknie jak medy siedzialy cicho ale predzej czy pozniej zawsze sie odezwie jakas sowinska czy zwiatrami - inaczej nikt by nie wiedzial, ze zakladaja nowa prawacka formacje. glupcy, psychopaci oraz glupcy i psychopaci Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:13 jasne... a swistak siedzi i zawija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remeq I tylko dzieci żal... Skoro ta szurnięta kobieta 18.04.07, 00:17 zamiast zajmować się sprawami dzieci, za co pobiera pensję od Państwa Polskiego, w godzinach pracy i na papierze firmowym wypisuje takie coś, to niech złoży urząd i przyjmie się do pracy jako rzeczniczka bpa Wielgusa. I nie masz czego bronić, Kaczor powinien wykopać tą biedną kretynkę na zbity ryj - i dać na to miejsce kogoś innego z PiS, czy nawet jakąkolwiek losowo wybraną kobietę z koalicji kartoflano-buraczanej. Drugiej tak trzepniętej wariatki (może poza Córką Szatana Sobecką) już i tak nie znajdzie, więc będzie tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie wykopie jej wcześniej niż zdecyduje się na 18.04.07, 01:28 zerwanie z LPRem, czyli nieprędko albo nogdy :-). Parytet partyjniany rzecz święta dla każdego rządu... remeq napisał: > ... > I nie masz czego > bronić, Kaczor powinien wykopać tą biedną kretynkę na zbity ryj - > ... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Powiem krótko, bo nie ma z czym dyskutować: 18.04.07, 00:39 Co za głupia Pisda! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Wszędzie są macki spisku 18.04.07, 06:38 Ta pani powinna sprwdzić, czy jakieś neurony w jej mózgu nie przeszły na stronę spisku libertyńsko-masońsko-żydowsko-cyklistycznego. P.S. Wszystkiemu jest winna PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Kluczyki do raju na szyjach dzieci 18.04.07, 00:03 Tysiącom dzieci wysyłanym przez Iran pod irackie karabiny maszynowe wieszano na szyi metalowe kluczyki do raju. Po kilku latach wojny, żeby ograniczyć koszty, kluczyki metalowe zastąpiono plastikowymi, masowo produkowanymi na wtryskarkach. Naszej pani rzeczik od dzieci dedykuję to ku rozwadze... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Kluczyki do raju na szyjach dzieci 18.04.07, 00:04 zz09 napisał: Naszej pani rzeczik od dzieci dedykuję to ku rozwadze... wybacz...ale co to ma do zdebilenia tej xiańskiej oszolomskej moherowej mongołki??? Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Re: Kluczyki do raju na szyjach dzieci 18.04.07, 00:08 Cóż, naprawdę nie widzisz uniwersalnych pożytków, jakie dla praw dzieci - i praw człowieka w ogóle - płynhą z fundamentalizmu religijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Kluczyki do raju na szyjach dzieci 18.04.07, 00:11 zz09 napisał: > Cóż, naprawdę nie widzisz uniwersalnych pożytków, jakie dla praw dzieci - i > praw człowieka w ogóle - płynhą z fundamentalizmu religijnego? na szczescie polski katolicyzm w swej masie nie jest fundamentalistyczny a "niedzielno-mszalny" i poza banda kilkutysiecy dewotek i bigotów bedacych oredownikami rydzychujka reszta polskich katoli zachowuje resztki zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Re: Kluczyki do raju na szyjach dzieci 18.04.07, 00:14 Z pewnością tak jest, tylko niestety nie ci rozsądni obejmują ostatnio stanowiska publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 00:06 Ja pie..... Odpowiedz Link Zgłoś
pasart Klasyczny przykład jednostki chorobowej. 18.04.07, 00:12 Z myślą o takich ludziach tworzy się przytulne pokoje bez klamek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Klasyczny przykład jednostki chorobowej. 18.04.07, 00:14 pasart napisał: > Z myślą o takich ludziach tworzy się przytulne pokoje bez klamek. owszem :) ale ja mam 1 małe pytanko: kto te debilke psychopatke desygnował i promował na to stanowisko???? Odpowiedz Link Zgłoś
zz09 Re: Klasyczny przykład jednostki chorobowej. 18.04.07, 00:20 Jak to kto!? My! A kto wybrał Giertycha, Sobecką, Leppera, Łyżwińskiego, Kaczyńskiego i Jurka do Sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Klasyczny przykład jednostki chorobowej. 18.04.07, 00:23 zz09 napisał: > Jak to kto!? My! A kto wybrał Giertycha, Sobecką, Leppera, Łyżwińskiego, > Kaczyńskiego i Jurka do Sejmu? no qwa nie ja ...rotflllll, ja jako stary ubek głosowałem na komune ,a teraz na dodatek jestem satanistą ...rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Teraz to każdy mówi, że jest ... 18.04.07, 01:51 ubek i satanista, byle się od odpowiedzialności wyłgać... a jaki znaczek stawiałeś przy nazwiskach KRZYŻYK czy SIERPIK Z MŁOCIKIEM, hę ? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Re: Teraz to każdy mówi, że jest ... 18.04.07, 09:31 absurdello napisał: > ubek i satanista, (...)a jaki znaczek > stawiałeś przy nazwiskach KRZYŻYK A jeśli krzyżyk, to prawidłowy czy odwrócony? A może zaznaczałeś kandydatów pentagramem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 00:18 Ludzie! Ratunku! Kto wezwie lekarza do tych wszystkich oszołomów? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 01:02 dzakarta napisał: > Ludzie! Ratunku! Kto wezwie lekarza do tych wszystkich oszołomów? Czytalem wszystkie wypociny i rzeczywiscie:Kto wezwie lekarza do tych wszystkich oszolomow? Mam na mysli cale to grono krytykantow- oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
szymis Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 10:29 Taaa, każdy może mieć własne poglądy, ale niech je wyraża jako osoba prywatna!!!! Wyraź swoje stanowisko na papierze firmowym swojego pracodawcy - ciekawe, czy będzie usatysfakcjonowany Twoją postawą???? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 13:26 Właśnie, ona to robi, za nasze pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Sami psychole - oni są z jednego zaciągu 18.04.07, 00:19 z Antonim na czele. Chyba byli razem na "wkacjach" gdzie mieli dużo czasu i bawili się w ramach kuracji w rządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Sami psychole - oni są z jednego zaciągu 18.04.07, 00:24 Bek rozhisteryzowanej dewotki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Sami psychole - oni są z jednego zaciągu 18.04.07, 00:25 jb777 napisał: > z Antonim na czele. Chyba byli razem na "wkacjach" gdzie mieli dużo czasu i > bawili się w ramach kuracji w rządzenie powinna dostac razem z antkiem kuracje elektrowstrzasami...szkoda ze zakazano tej szlachetnej metody leczenia dekli > Odpowiedz Link Zgłoś
nocioni chyba przechodzi menopauze! 18.04.07, 00:25 Sorry, normalnie rzadko zabieram glos w komentowaniu wydarazen na naszej smiesznej politycznej scenie, ale to juz jest przegiecie. Czy ta kobita przechodzi menopauze czy co?? To jest zagrywka ponizej pasa. A jesli nawet sam Wojtek Wierzejski mowi, ze by sie nie podpisal to chyba nie trzeba lepszego komentarza:) A jak juz tak bardzo musiala musiala napisac ten list to, jakim prawem robi to na firmowym papierze panstwowej instytucji i podaje sie za glos polskiego ludu!!!!!!!!!!!!!??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
irka.w to inna przypadłość 18.04.07, 02:57 Skąd ci wzięło przekonanie, że to menopauza wywołuje mózgosusz plamisty? Wszak u mężczyzn to schorzenie też występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Ojcze Święty ratuj nas! 18.04.07, 00:32 Przed rozhisteryzowanymi dewotkami! I ta dewota jest RPD! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Dlaczego milczy min.Fotyga... 18.04.07, 16:18 Mamy nową kandydatkę na ministra spraw zagranicznych. Dzięki Kaczyńskim mamy niezły ubaw, bowiem za moment, nastąpi zmiana na stanowisku ministra spraw zagranicznych. Rzecznik Praw Dziecka przejdzie do MSZ, a min. Fotyga pojedzie do Watykanu jako ambasador na miejsce p. Suchockiej. Rzecznikiem Praw Dziecka zostanie posłanka Sobecka, a żona min. Gosiewskiego (tylko nie wiadomo która)będzie nową szefową KRRiT. Pani Kruk przejdzie do ochrony środowiska, bowiem min. Szyszko zajmie się budową autostrat wśród pól i łąk...itd Pytanie: kiedy nastąpi upadek KACZYZMU? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:34 To emocjonalne i osobiste wystąpienie - tłumaczy Wiesława Lipińska z biura Rzecznika. Właśnie chciałem zauważyć, że Lipińska zapomniała dodać, że to wystąpienie psychopatki, ale już mnie ubiegłeś :) palestina1 napisał: > Psychopatka rzecznikiem praw dziecka? > > Co wy robicie z tym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
agora7 Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 09:38 palestina1 napisał: > Psychopatka rzecznikiem praw dziecka? > > Co wy robicie z tym krajem? niestety, poszłabym dalej,: co wy zrobiliscie z tym krajem? Czy rządzą nami już tylko sami psychpoaci? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na a.. 18.04.07, 00:35 Musze wam powiedziec ze katole dostarczaja mi codziennie tony darmowej rozrywki :D, gdybym zył w normalnym europejskim kraju to zdechłbym z nudow, a tak to darmowy ubaw lepszy od komedii Woody Allena i produkcji "B"klasowych typu "czy leci z nami pilot"& "hot shot'y" ...normalnie cyrk za friko :))) Wdzieczna publisia serdecznie dziekuje xianskim clownom za darmowe pokazy totalnego zdebilenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 00:58 kaczy_oprawca Przestan przezywac uczciwych ludzi. Wbij sobie w ten "europejski" czerep, ze POLSKA to kraj katolicki i nie dawaj"darmowych pokazow totalnego zdebilenia" z dodatkiem znajomosci angielskiego. Czuwaj - bracie rodaku !!? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_oprawca Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 01:22 konbar napisał: > kaczy_oprawca > Przestan przezywac uczciwych ludzi. > Wbij sobie w ten "europejski" czerep, > ze POLSKA to kraj katolicki i nie > dawaj"darmowych pokazow totalnego zdebilenia" > z dodatkiem znajomosci angielskiego. > Czuwaj - bracie rodaku !!? polska to kraj europejski głupia mendo xianska , katolickim jeszcze nie jest i nie jestesmy panstwem wyznaniowym szumowino rydzychujna chocbys bardzo tego chcial, a twoim rodakiem nie jestem wasalu watykanski polskojezyczny..,uczciwych ludzi mowisz??? ciekawe...paniusia bedaca kiedyś członkinia pzpr-u nagle doznala łaski objawienia i lezy z swieczka w anusie przed ołtarzem...mega rotfllllll, ja przynajmniej jestem qwa niezmienny w pogladach... byłem i jestem ateista..nawet jak stalem pod warszawskimi sadami z opaska solidarnosci na rece gdy rejestrowano zwiazek(rok 80')i szedlem za Wałęsa , nawet gdy zamknieto mnie na 3 miechy po wprowadzeniu stanu wojennego jako wiceprzewodniczacego zwiazku w jednym z wiekszych wawskich zakładów to deklarowalem ze jestem ateista i nie modle sie ze stadem debili na Białołece, pozniej drogi moje i zwiazku opanowywanego przez farbowanych katoli sie rozeszły.. i b.dobrze. Bo obciachem jest na dzien dzisiejszy przyznawac sie ze maczało sie palce w takim gó..e jak "solidarnosc" splugawiona przez bydło rydzykowego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ml73 Re: Rzecznik Praw Dziecka o masońskich atakach na 18.04.07, 10:19 Kur....a "święte" słowa !!! Nareszcie jakiś głos rozsądku, zgadzam się w całej rozciągłości!! Wasale watykanu precz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann Dlaczego jesli ktos powie MASON 18.04.07, 00:36 to jest od razu trakotowany jak oszołom ???? przeciez istnienie masonerii jest faktem, loże działaja, działały i beda działac i wiadomym jest ze masoneria jako organizacja ukierunkowana swiatopoglodowo bedzie dazyła do realizcji swoich interesow (nie, nie mysle tu o czczenu diabła i oddaniu swiata w rece zydowskiej finansjery). wiadomo ze masoni beda zabiegac o neutralna religijnie preambułę, prawa mniejszosci itp. opus dei tez działa, tez ma swoich członkow ktorzy tez lobbuja według swojego widzimisie i jakos nikt nie robi z tego zartow. słowo "mason" zostało celowo osmieszone (smiem podejrzewac ze przez samych masonow) zeby jakakolwiek proba krytyki i zarzucenia im czegos była z gory skazana na osmieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
pagyo Re: Dlaczego jesli ktos powie MASON 18.04.07, 10:13 Ale jesli brać za dobrą monetę oskarżenia pani Rzecznik, to liberalnymi masonami musza być; Prezydent Kaczyński (klaskał w Katedzre po tym jak abp. Wielgus zrezygnował), prawicowe prasowe podpory rządu Pis takie jak Gazeta Polska, czy Dziennik, oraz katolicki prawicowy publicysta Terlikowski - który był głównym atakujacym Wielgusa. Akurat Gazeta Wyborcza i inne liberalne media niechętne lustracji apelowały tutaj o rozwagę i umiar. Tak, że p. Rzecznik się wszystko pokiełbasiło - pokazała wszem i wobec, że myślenie nie jest jej mocną stroną, najłagodniej mówiąc. Dała oczywisty dowód, jak ideologiczne zaślepienie może sparaliżować komórki mózgowe. Jednym słowe Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Chęć widzenia jasnego i przejrzystego 18.04.07, 00:47 Chęć widzenia jasnego i przejrzystego jest cechą pożyteczną. Problem w tym, co się widzi. Pani Ewa Sowińska widzi atak masonów i bezbożnej telewizji tam, gdzie stwierdzono, że kandydat na Metropolię Warszawską był współpracownikiem komunistycznych specłużb. Pani Sowińska ma duże doświadczenie w widzeniu świata jasnym i roztropnym. Była ona i członkiem PZPR-u, w "Solidarności" też była, a teraz jest w LPR. Taki rozrzut zainteresowań politycznych każe zwrócić szczególną uwagę na zdolności u towarzyszki Sowińskiej do analizowania sytuacji, kiedy do akcji wkraczają wolnomularze i dziennikarze telewizyjni. Odpowiedz Link Zgłoś