aron2004 18.04.07, 07:07 napisy "zabij Żyda" to też satanizm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 07:08 a niech sobie wierzą w Szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 07:29 Za nawoływanie do nienawiści za poglądy religijne... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 07:58 "i np. gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę" Nigdy nie słyszałam o takim przypadku w Polsce. Jeśli Wierzejskiemu coś takiego przyszło do głowy, świadczy to raczej o jego specyficznych fantazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Wierzej wziął diabła na rogi...Cymbale ile dasz za 18.04.07, 08:31 odczynianie uroków, voo-doo, nakłuwanie woskowej lalki? A za czczenie Światowida ile dołożysz kumplom, flimonie? Staczamy się w ciemności średniowiecza. To znaczy, na szczęście na pewno się nie stoczymy ale ile wstydu przed światem... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz potrzebny psychiatra 18.04.07, 09:36 Psychiatra by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 10:47 co za kretyn. Mysli, ze satanizm to palenie kotow i modly do szatana. www.satan.pl/faq.php polecam dla wszystkich ludzi, ktorzy mysla o satanistach tak jak ten bezmozg wierzejski. Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 11:19 No i masz babo placek. Mają już paragraf na Jaruge-Nowacką i Senyszynową... najlepsza gra online!Polecam- wciąga niesamowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
karl Wierzejskiego leczyć, to przecież kryptociota.. 18.04.07, 18:56 należy go leczyć z opętania .... i z homoseksualizmu i z satanizmu.. leki z zagranicy lariam, strattera apteka internetowa <a www.superapteka.pl www.superapteka.pl www.superapteka.org www.superapteka.org Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski tylk 18.04.07, 11:20 o może nie tak szkodliwi. Czytałem te cała "biblię" satanizmu La Veya. Żenada. Jesli ktoś powyżej 15 roku życia bierze to poważnie(jak nie przymierzając Wierzejski) to jest debilem. Kó.., XXI wiek i satanizm vs. LPR...Ja pjerdolę. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.earl Re: Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski 18.04.07, 11:30 Taaak! Taaak! Nareszcie ktoś zrobi coś rozsądnego w tym kraju!!! Widziałam dziś jednego takiego, tfu tfu na psa urok, szatanistę. Był ubrany na czarno i miał na koszulce podejrzane szatanistyczne napisy w masońskim języku lengłycz. I jeszcze, panie tego, miał długie włosy, i szatanistyczne buty! Tak, to na pewno ten sam szatanista, którego widział pan Wierzejski! Teraz będę mogła go zabić i spalić na stosie razem z jego szatanistycznym czarnym kotem! I jeszcze żeby można było palić czarownice! More witches!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Zapomniałaś dodać, że ... 18.04.07, 17:34 Zagryzał kawę szatana, borowikami szatańskimi w zalewie octowej zanosząc się szatańskim śmiechem ... Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski 18.04.07, 13:05 a czytales biblie katolicka? Takich bzdur jak tam nie widzialam nigdzie. Biblia La Vey'a to satanizm okultystyczny, ale nawet tam (o ile dobrze pamietam) jest nawolanie do szanowania zycia. Satanisci ponad wszystko cenia zycie- nie to pozagrobowe, tylko cielesne. "Ofiary" z kotow robia zwykle pijani idioci w wieku 15-16 lat, ktorzy o satanizmie nie wiedza nic, a szukaja tylko sposobu na zdobycie rozglosu. Odpowiedz Link Zgłoś
kub666 KatoFaszyści w natarciu - Karol byłby z was dumny. 18.04.07, 13:44 Jaki jest sens dyskutowania z fanatykami religijnymi? Co my możemy im przeciwstawić, rozsądek? Prawdę? Fakty? Sprawdieliwość? To są puste słowa, nie mające znaczenia dla chrześcijan. Mamy pecha, bo urodziliśmy się w najbardziej zacofanym kraju Europy, nic na to nie da się poradzić. Jaki w ogóle jest sens promowania nazistowskich idei tego śmiecia i faszysty Wierzejskiego na pierwszej stronie portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Masz rację, lesbijko, zdaje się, że login.gazeta1 18.04.07, 18:56 nie załapał, jakie jest przesłanie "Biblii Szatana"... LaVey nawołuje do odrzucenia starych religii, opierających się na wyrzeczeniach, które są nienaturalne dla zdrowego człowieka i uzależniają go od kościoła, i do życia w zgodzie ze sobą, w wolności i przyjemnościach. Jest tam wręcz zakaz zabijania zwierząt i dzieci, a także zakaz krzywdzenia kogokolwiek bez powodu (o, gdyby tylko katolicy pokroju wierzejskiego się do tego stosowali, o ile zła w Polsce byłoby mniej!) Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 17:59 NIE! Tu psychiatra nie pomoże. Potrzebna jest eutanazja. Niech się wierzej nie męczy swoimi katosatanistycznymi wizjami. Na pewno jak zobaczy czarnego kota to myśli że to szatan, który dyba na jego "niewinną" katolską duszyczkę. A nie widzi toruńskiego grzyba wyłudzającego renty i emerytury na poczet katosatanistycznych ciągot ku chwale władzy nad maluczkimi i "świętej" mamony... Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Prostactwo i chamstwo Wierzejskiego 18.04.07, 08:38 Potęga intelektualna tego półgłówka Wierzejskiego znana jest powszechnie i nie od dziś. Jeśli już jednak dziennikarz Wyborczej rozmawia z takim przygłupem, to powinien zadac mu też pytanie czy zdaje sobie sprawę z tego, że bredzi (lub, co gorsza kłamie) plotąc o rzekomym zakazie propagowania komunizmu. Takiego zakazu nie ma, bo art.13 Konstytucji RP mówi: "Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa." Chodzi więc o istnienie organizacji głoszących programowy totalitaryzm, do czego Liga Polskich Rodzin zbliża się bardziej niebezpiecznie niż jakakolwiek inna organizacja w Polsce. Ten prymitywizm Wierzejskiego zaprowadził go już zresztą na ławę sądową, gdzie prawomocnie został skazany na zapłacenie 10 tys. zł oraz przeproszenie 26 - letniego działacza SLD z Lublina za nazwanie go "stalinowskim zwyrodnialcem". Ciekawy jestem czy obowiązki te wykonał czy - wzorem pana Prezydenta "najjaśniejszej" RP - bojkotuje wyrok sądowy. Odpowiedz Link Zgłoś
migg.migg Re: Prostactwo i chamstwo Wierzejskiego 18.04.07, 10:32 > Ciekawy jestem czy obowiązki te wykonał czy - wzorem pana > Prezydenta "najjaśniejszej" RP - bojkotuje wyrok sądowy. i wzorem Kuchcińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 08:38 no tego sie po Wojtku nie spodziewałem... takie sprośnie myśli..i to o płci przeciwnej jakby nie było... jak na razie ustawa jest a brunatne chłopaki robia sobie hitlerowskie capstrzyki. A co z bombowymi islamistami ? fast foodowymi krysznowcami i innymi? jak pan mógł, panie pOślu ich pominąć? pewnie te myśli o gwałceniu zakonnicy,tak pana wciągnęły. Jak pan mógł przeoczyć wielkiego masońskiego szatana -Owsiaka (pewnie jeszcze krypto-cykliste), robiacego sabaty czarownic i czarne msze pod kłamliwą nazwą łudstok? i zastąpić je Przystankiem Romek vel Tyranozaurus Rex w Licheniu? Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 10:01 Może mi ktos wytlumaczyc dlaczego gwalt na zakonnicy to satanizm?Czy tego czlowieka juz calkiem pogielo? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 10:37 jestes tepy i Płaski ja wierzejski. To proste. Jeżeli ktoś gwałci zakonnicę,która nie jest kobietą tylko zaślubioną bogu to: 1waży sie zabrać własność kościoła, bo jak pingwin zobaczy, jakie to dobre to może uciec z zakonu 2popełnia świetokradztwo 3i dopiero będzie chryja jak zakonnica pocznie w wyniku gwałtu urodzi czy usunie???? oczywiście przestępstwo nie ma miejsca, gdy gwałcącym jest ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 11:51 Wojtek , nie obrazaj mnie porownaniem do tego osobnika- wiem że Twoja odpowiedz była przewrotna ale.. Pewnie masz rację i wydaje mnie sie ,że dla Wierzejskiego kobiety dziela sie na zakonnice i nie-zakonnice. Zgwalcenie zakonnicy jest przestepstwem podwojnym, bo po pierwsze przestepstwo, po drugie satanizm. Zgwałcenie nie-zakonnicy jest tylko zwyklym przestepstwem. Czy dobrze kombinuje? Jesli gwalcicielem jest ksiądz to tez cos jakby zakrawa na satanizm czyli ofiara pewnikiem ma diabla za skora! Odpowiedz Link Zgłoś
puesta_del_sol Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 11:28 Facet mnie rozwalił - w jego mniemaniu wychodzi na to, że zakonnica to... no właśnie kto? Wg mnie gwałt, czy to na kobiecie bez habitu czy w habicie jest czynem obrzydliwym, niezależnie od tego, w kogo czy w co wierzy sprawca i powinno być karane bardzo surowo. I tutaj pan poseł się nie popisał, jak zwykle, skoro proponuje 2 lata więzienia dla sprawcy gwałtu na zakonnicy, z zastrzeżeniem, iż tego czynu dokonać miałby satanista. Facet jest tak zakręcony, że to jego tłumaczenie, pomimo pewnie najlepszych chęci pana posła, można różnie zrozumieć. Sorry, za lekko żartobliwy ton w tym temacie, ale pan Wierzejski jest przykładem na to, jakich posłów nie powinno być w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 10:24 karalne brdzie tylko to nie jest zgodne (z chwilową) interpretacja katolicką Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 11:55 co za ironia, że proponuje to uczestnik faszystowskiej imprezy. należy w takim razie zakazać chrześcijaństwa, przecież w czasie inkwizycji wymordowano tysiące ludzi "w imię wiary", a katolicy nadal nawołują do nienawiści wobec wszystkich, którzy się z nimi nie zgadzają (np. "lanie pałami" proponowane przez wierzejskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
szatanskipomiot Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 19.04.07, 10:16 nie tylko Rydzyka ale rowniez inne osoby publiczne nawolujace do linczowania homoseksualistow, ateistow lub wyznawcow religii nie-katolickiej, lub po prostu majacych ine niz oni pogldy aTo w sumie calkiem niezly pomysl bo dzieki takiej ustawie pozbylibysmy sie ludzi typu Giertych : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 07:32 Z uwagami kogo dotyczy, względem światopogladu i wyznania. Zobaczymy czy przepisza Biblię dla siebie czy dla niewierzacych wprowadza posty i zakaz pracy w dni świateczne? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 07:36 Czyli gwałt na zakonnicy będzie po zakazaniu satanizmu karalny... Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Nie można proagować faszyzmu? A co robiła ONR 18.04.07, 07:59 Jak to co? Oni na razie propagują satanizm, ale jak go zakażą to będzie to miłość gejowska (tylu tam chłopców wysportowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynonsens ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz...?;) 18.04.07, 08:05 Kiedy Ci sejmowi kretyni zaczna robic wreszcie cos konstruktywnego? Psychiatra sie klania!!! A a propos zakonnicy: czyz potrzeba specjalnego paragrafu za ten niecny wystepek, hahaha ? A co bedzie jesli ktos zgwalci... ksiedza? Czy to tez bedzie "satanizm", idac tokiem myslowym Wierzejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 08:23 A co zrobic z ksiedzem gwałcącym dzieci ?? ubic normalnie czy najpierw łamanie kołem?? Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 08:27 jezeli ksiadz jest satanista to mysle, ze tez mozna dac dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 No chyba że to ksiądz katolicki co gwałci dzieci 18.04.07, 08:34 wtedy dzieci trzeba skazać za satanizm, bo świętego człowieka do grzechu opętały. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 09:39 mam juz swoj wiek.jednak ciagle mi sie marzy bzykanie z zakonnica!moze byc nawet satanistka!byle tylko byla nie za gwaltowna bo moge nie nadazyc za jej satanizmem.kiedys znalem jedna satanistke-malmazja!do dzisiaj ja wspominam.juz prawie bylem nawrocony na jej satanizm ale nie wytrzymalem tempa!mnie satanisci nie przeszkadzaja szczegolnie satanistki-te kompletnie bezpruderyjne!mysle ze jakas satanistka powinna zaczac tego psychola od wszelkich wartosci nawracac.moze jak jeszcze bardziej zglupieje to sie moze udac.satanistki do roboty-wielka forsa za wspomnienia dzienniki i nagrania -gwarantowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynonsens Proponowalbym - obligatoryjna kastracje... 18.04.07, 08:30 ... dla wszystkich ksiezy i zakonnikow. Albo codzienna przymusowa dawke bromu do kazdego posilku;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 10:39 to oczywiste, że jak ksiąz zgwałci lub uwiedzie, to jest to tylko niecne pomówienie ludzi nechętnych kosciłowi. Ksiądz to tylko dla dobra ogółu robił Odpowiedz Link Zgłoś
1o1o1o Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 10:45 a jak ksiadz zgwalci zakonnice to to jest akt bozej milosci Odpowiedz Link Zgłoś
nelisek1 Ja jestem satanista. 18.04.07, 08:09 Pan Wierzejski nie ma pojecia, ze satanizm dzieli sie na 3 odmiany: satanizm w formie jaka funkcjonuje w glowie Wierzejskiego nazywa sie stanizmem pokazowym. satanizm okultystyczny - to rozne wierzenia, czytanie ksiazek Le Vey'a, wiara w czary, uroki i inne cuda, wyznawanie Szatana jako opozycji do Boga. Jest wreszcie satanizm racjonalny - w tym przypadku Szatan jest tylko symbolem wartosci opozycjnych do wartosci reprezentowanych przez Boga. Nie wierzymy w Szatana per se (ani w Boga) - dla nas to jedynie symbole. Racjonalizm i oswiecenie zamiast wiary w zabobony; Wlasna przyjemnosc zamiast ascezy i umartwienia; sprawiedliwosc za krzywde zamiast nadstawiania drugiego policzka - to przymioty satanizmu racjonalnego. Nie zabijamy dzieci, nie kroimy ich zyletkami, nie poswiecamy pieskow i kotkow w ofierze ani nie odprawiamy czarnych mszy. Nawet nie wiecie ilu satanistow jest wsrod Waszych znajomych... pzdr, Rafal ski3.eu Odpowiedz Link Zgłoś
bruna77 Re: Ja jestem satanista. 18.04.07, 08:47 brawo Rafale! Jakiś głos rozsądku! Większość opinii nt. satanizmu powstaje na podstawie jakichś zabobonów lub wybryków pijanej młodzieży z satanizmem nie mającej wiele wspólnego :D. A pan Wierzejewski jak widać, nie raczył tematu zgłębić i publicznie afiszuje swoją ignorancję :P. Ja z moich lat młodości pamiętam takie hasło głoszone przez jednego "laveyowca": satanizm szanuje kazdą formę życia. :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 08:49 "satanizm racjonalny - w tym przypadku Szatan jest tylko symbolem wartosci opozycjnych do wartosci reprezentowanych przez Boga." czy waść zgłupiał do cna? powołujesz się na opozycje do wartosci Boga w którego nie wierzysz i na tym kreujesz swoje anty wartości? baaardzo logiczne i racjonalne hehehe samo określenie racjonalności satanizmem jest irracjonalne " sprawiedliwosc za krzywde zamiast nadstawiania drugiego policzka - to przymioty satanizmu racjonalnego." a widziałeś, aby Kościół, abp Wielgus, oj. dyr. nadstawiali drugi policzek?? z Jezusem to był wypadek przy pracy, potwierdzający regułę wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 09:46 > a widziałeś, aby Kościół, abp Wielgus, oj > . > dyr. nadstawiali drugi policzek?? z Jezusem to był wypadek przy pracy, > potwierdzający regułę wyjątek. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 10:52 nie chodzi o ten zaklamany kosciol- chodzi o wartosci zapisane w biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc114 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 11:26 "oko za oko, ząb za ząb" - to też jest zapisane w Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 12:56 a to przypadkiem nie byl Kodeks Hammurabiego, stosowany bodajze w Babilonie? Zreszta, w Biblii mnostwo bzdur jest powypisywanych.. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Ja jestem satanista. 18.04.07, 20:07 "wiara w czary, uroki i inne cuda" Sorry, ale to nie są wykładniki satanizmu. Jeśli ktoś wierzy w to coś, lub posiada wiedzę na ten temat, nie oznacza, że jest satanistą. czary i uroki nie są cudami, a wrzucasz je do jednego worka. poczytaj trochę więcej książek. tych "nieocenzurowanych" książek. Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 08:26 gwalt na zakonnicy juz jest karalny, ale jak na zwyklej kobiecie. po zmianach - sa dwie mozliwosci - bedzie dwa lata (czego zakonnicom nie zycze, bo jak rozumiem za "zwykly" jest o wiele wyzszy wyrok - wzrosnie ich "popularnosc") lub do zwyklego beda dodawane jeszcze dwa lata. swoja droga ile bedzie za gwalt na zakonniku? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 10:23 trzeba natychmiast wprowadzić zakaz pieprzenia głupot na forach publicznych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 07:55 Jak długo jeszcze będziemy mimowolnymi słuchaczami opinii i poglądów wygłaszanych przez tego kretyna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 10:22 wierzejski chwała Bogu, niedługo sam sie zakaże, jak nie wejdzie do nastepnego sejmu, toz jego poparcie to 0,2 % w wyborach na prezydeta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 11:30 na pal z nim. Po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
guchy_84 Re: Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 08:36 Moge sie uwazac za Sataniste i byc lepszym czlowiekiem od Ch..a Wierzejskiego ( za Sataniste sie uwazam, ale satanista Sataniscie nierowny, ja nie rozpie..m nagrobkow, etc.) Ale gosc i caly ten archaicznie myslacy elpeer juz zaczyna mnie mierzic ze swoja obluda. Jade na manife. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Zaraz się wezmą za masonów i wróżki 18.04.07, 08:38 Śmiesz pusty bierze na tę IV Rzeszę. Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Re: Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 10:19 Cos mnie sie obilo o uszy (albo w Konstytucyji wyczytalem?), ze w Polsce panuje jakoby wolnosc wyznania? Czyli LPR 'znowu' musi najpierw konstytucje zmienic ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:08 ehhh kolejny "mega ważny" dla kraju problem będą rozwiązywać... Odpowiedz Link Zgłoś
agentwrogiegoukladu obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:10 ktoś kiedyś chciał wprowadzić przymusowe badania psychiatryczne dla posłów... dlaczego to jeszcze nie obowiązuje? czy ktoś ma jeszcze wątpliwości jak bardzo jest to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
trabancik ale na początek .... 18.04.07, 07:12 zdelegalizować Radio Maryja i ukochaną partię LPR Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:14 Badania? OK, ale wtedy sejm nie uzbierałby 460 osób... A kiedy nastąpi zakaz indoktrynacji katolskiej? Te krzyże w urzędach już mnie wkur'wiają. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:27 sai_mon napisał: > Badania? OK, ale wtedy sejm nie uzbierałby 460 osób... > > A kiedy nastąpi zakaz indoktrynacji katolskiej? Te krzyże w urzędach już mnie > wkur'wiają. poproś o azyl na Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dlaczego gazety kreują tego oszołoma ? Jest tyle 18.04.07, 07:13 pięknych tematów. Odśniezanie, szalety publicze a raczej ich brak itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Dlaczego gazety w ogole pisza o tym kretynie ? 18.04.07, 08:05 Niepotrzebne wzburzanie nastrojow Odpowiedz Link Zgłoś
blindlemon A co, wszarze, powiecie na ONR????????????? 18.04.07, 07:15 Bawcie się i żryjcie...póki możecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: A co, wszarze, powiecie na ONR????????????? 18.04.07, 07:16 ONR jest oki :) przecież to katolicy z dziada pradziada brakuje im tylko na pasach napisu Got mit Uns Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:20 Wierzejski obrońca zakonnic, no proszę...ale jak ta zakonnica zajdzie w ciążę, to nie ma zmiłuj... Ale ja tu o czym innym chciałam. Czy będziemy chronieni przed satanizmem tak, jak przed rasizmem czy faszyzmem? Patrz: MW, ONR, NOP itp. ? no, to gratuluję. Jak żyję nie spotkalam się z satanizmem, widać potrafią się zakonspirować. Trzeba wytropić wroga...od tego są posłowie... Odpowiedz Link Zgłoś
jar751 trzeba zakazać Wierzejskiego! 18.04.07, 07:21 lpr uznać za organizację o podłożu histeryczno- awanturniczym i skierować jej członków na przymusowe leczenie do Korei pn. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Powinno się zakazać Wierzejskiego... 18.04.07, 07:22 ... przecież ten ćwierćgłówek sam jest faszystą. Co za buc. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.szymanski Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:22 666 666 666 Poużywam sobie dopóki mogę, a jak skończę studia, to wyjadę używać sobie za granicę. Dziękuję ci panie Wierzejski czy jak Ci tam za pomoc w podjęciu tej decyzji. Gdybym patrzył trzeźwym okiem już dawno zauważyłbym, że granice zdrowego rozsądku zostały przekroczone już dawno. Problem w tym, że siedząc w bagnie miesiącami po pewnym czasie dochodzi się do wniosku, że ono wcale nie zapada - na zasadzie odruchu bezwarunkowego broni się przed tym, ale powolny ruch w dół jest ciągle. A tu nagle taki pan Wierzejski robi coś, co porównać mogę (poetycko, a jakże) do wpychania ludzi wgłąb z szyderczym uśmiechem na twarzy. I za to należy mu się wielki szacunek jako "potworowi z bagien" :). Pozdrawiam serdecznie, Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_z_bagien Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:32 prze..e, prze..e, trzeba jednać się z szatanem Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:27 Tadeuszu Sz.!! kto pozwolił Ci na upublicznienie nr komórki Ojca Dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
kubashenko1 Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:35 "Nawoływanie do nienawiści" - A LPR co robi? "Zakaz Pedałowania" to co, nawoływanie do miłości? Zgadzam się z przedmówcą. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Kowalski: Trzeba zakazać katolicyzmu! 18.04.07, 07:37 i koniecznie wysterylizować takich wierzejskich, giertychów, lepperów, kurskich, kaczyńskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
mavro twarz wierzejskiego to propaganda satanizmu... 18.04.07, 07:44 w najczysciejszej postaci. ze szatan ma wiele postaci i to nie on bedzie decydowac, co jest a co nie jest wizerunkiem szatana. dla mnie jego dzialania sa ucielesnieniem szatana, a jego paskudna geba jest wezwaniam do zla. ale jestem przeciwny karze smierci nawet za taka gebe, wystarczy odciecie od sejmu, kaski i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Wojtek ,o,Dyrektor i tak ma LPR w d....nie pajacuj 18.04.07, 07:47 Lepiej podczep się pod Jurka.Dzieki moherom, on i jego kumple, załapią sie do następnego Sejmu.Wy ,,gertychowcy'' NIE.O.Dyrektor pamiętliwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Bracia człowiekowi trzeba pomóc ! 18.04.07, 07:56 Towarzysz Wierzejski wierzy głęboko że zakazami można cokolwiek osiągnąć. Wychodzi z niego zwykły stalinowiec. Należy mu pomóc, ujawnić jego błędy, wyspowiadać i spalić w pięknym widowisku światło i dźwięk.Tj. Towarzysz Komisar prowadzony jsest szatanem, szatanem nienawiści a co gorsza głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
algimin według manicheizmu czciciele szatana to chrześci- 18.04.07, 07:59 janie;) Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: według manicheizmu czciciele szatana to chrze 18.04.07, 08:03 Czy historia papiestwa z jej zbrodnicza przeszłoscią nie skazuje na to ze jest to diabelski pomiot!! ale miejmy nadzieje ze pan wierzejski nie zamknie swieckich a tylko kler ktory ten szatnski kult rozplenia Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:59 Tyle, że definicja satanizmu jest równie płynna jak pornografii. Czy czytanie na lekcjach satanizujacych poetów młodopolskich tez będzie zakazane i karane? Kolejne narzedzie, które będzie pre3tekstem do inwigilacji obywateli. A satnizm sie rozwinie dzieki takiej reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:07 Zrzućmy się na zapas Smecty dla LPRów bo przecież ileż można tą intelektualną biegunkę znosić... Odpowiedz Link Zgłoś
cuben Czy nikt nie wpadł na pomysł żeby zakazać głupoty 18.04.07, 08:12 wśród polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 a o czarnych kotach nic??? 18.04.07, 08:13 ja bym jeszcze wydał jakąś ustawę przeciwko babomjagom porywają dzieci i zjadają! w dodatku mają nie-ekologiczne mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Żałuje s.syn, że nie może propagować faszyzmu. 18.04.07, 08:15 sprlprsaipis i Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty ... gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę ... 18.04.07, 08:16 co z dzieckiem, w razie ciąży wierzejski? Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: ... gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę ... 18.04.07, 08:21 jak co nie czytałes ile to ruscy zaborcy podczasz rewizji znalezli kosci małych dzieci w zenskich zakonnach?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynonsens Pewnie zalegalizuja skrobanki dla zakonnic ;-) 18.04.07, 08:23 trzynasty napisał: > co z dzieckiem, w razie ciąży wierzejski? Jak to co z dzieckiem? ;) Nie bedzie dziecka! Zapewne zakonnice przymusowo wyskrobia... i w imie swych katolickich przekonan na chwile zapomna o swych staraniach o ochronie zycia od momentu poczecia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah 18.04.07, 08:21 czy już widzisz kształty drzew? czy rozumiesz ptaków śpiew? czarna mewa goni białą mewę chyba rozumiesz, co to znaczy? czy już słyszysz łoskot fal? czy cię nie razi słońca blask? oto nadciągają cumulusy z czym ci się to kojarzy? szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah (Tymon Tymański) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:21 Bardzo dobrze Panie pOśle, proszę się zająć jeszcze krisznowcami, żydami, muzułmanami, zielonoświątkowcami... A napisy na murach malują albo gó..arze którym się nudzi, albo sfrustrowani emeryci. Nie ma Pan o niczym pojęcia i wciska teraz ludziom bajeczki na poziomie haseł o żydach przerabiających dzieci na macę. Kiedy paragraf za publiczne pitolenie bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
tkuprian To wyjątkowy przykład inteligentnego inaczej posła 18.04.07, 09:36 cytat z artykułu: "To musi być wyraźne łamanie prawa, coś takiego, co jest analogiczne do propagowania nazizmu czy komunizmu. Wzywanie do nienawiści: zabić tego, zabić tamtego, złożyć ofiarę. Napis "zabij księdza" czy jakiś satanistyczny transparent - i np. gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę. We wszystkich sprawach sąd jest uznaniowy. O każdej sprawie zdecyduje kontekst. Usiądziemy nad tym, to kwestia paru tygodni - mówi poseł." przeca to jest bez sensu! Co to znaczy, że Sąd jest uznaniowy jak ktoś zgwałci zakonnice? I tak pójdzie siedzieć i to za gwałt, a nie za satanizm. Jak będzie głosił zabij księdza to pójdzie siedzieć za podżeganie do zabójstwa, nie za satanizm. po co więc nowe przestępstwo? - pytam retorycznie. Ale te przenikliwe spojrzenie posła, ta emanująca zeń wewnętrzna moralna siła! On musi mieć rację! MUSI! Kto wierdzi inaczej - ten pewno satanista, albo gorzej - liberał! Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:23 Wszelkie normalne proby pozbycia sie wierzejskiego spelzly na niczym. Chyba bedzie trzeba rozpuscic plotke, ze jest Zydem... Odpowiedz Link Zgłoś