Dodaj do ulubionych

Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu

18.04.07, 07:07
napisy "zabij Żyda" to też satanizm
Obserwuj wątek
    • rydzyk_fizyk Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 07:08
      a niech sobie wierzą w Szatana.
      • twgalba Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 07:14
        • sumienie.lk Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 07:29
          Za nawoływanie do nienawiści za poglądy religijne...
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 07:58
            "i np. gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę"

Nigdy nie słyszałam o takim przypadku w Polsce.

Jeśli Wierzejskiemu coś takiego przyszło do głowy, świadczy to raczej o jego
            specyficznych fantazjach.
            • login.gazeta1 Wierzej wziął diabła na rogi...Cymbale ile dasz za 18.04.07, 08:31
              odczynianie uroków, voo-doo, nakłuwanie woskowej lalki? A za czczenie Światowida ile dołożysz kumplom, flimonie? Staczamy się w ciemności średniowiecza. To znaczy, na szczęście na pewno się nie stoczymy ale ile wstydu przed światem...
              • maciej.popielarz potrzebny psychiatra 18.04.07, 09:36
                Psychiatra by się przydał.
                • lesbijka_wroclaw Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 10:47
                  co za kretyn. Mysli, ze satanizm to palenie kotow i modly do szatana.
                  www.satan.pl/faq.php
                  polecam dla wszystkich ludzi, ktorzy mysla o satanistach tak jak ten bezmozg
                  wierzejski.
                  • maskonur78 Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 11:10
                    Spoko stronka:)
                    • pirulo Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 11:19
                      No i masz babo placek. Mają już paragraf na Jaruge-Nowacką i Senyszynową...

najlepsza gra online!Polecam- wciąga niesamowicie!
                      • karl Wierzejskiego leczyć, to przecież kryptociota.. 18.04.07, 18:56
                        należy go leczyć z opętania .... i z homoseksualizmu i z satanizmu..

leki z zagranicy lariam, strattera apteka internetowa <a
                        www.superapteka.pl www.superapteka.pl www.superapteka.org
                        www.superapteka.org
                    • login.gazeta1 Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski tylk 18.04.07, 11:20
                      o może nie tak szkodliwi. Czytałem te cała "biblię" satanizmu La Veya. Żenada. Jesli ktoś powyżej 15 roku życia bierze to poważnie(jak nie przymierzając Wierzejski) to jest debilem. Kó.., XXI wiek i satanizm vs. LPR...Ja pjerdolę.
                      • irena.earl Re: Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski 18.04.07, 11:30
                        Taaak! Taaak! Nareszcie ktoś zrobi coś rozsądnego w tym kraju!!!
                        Widziałam dziś jednego takiego, tfu tfu na psa urok, szatanistę. Był ubrany na
                        czarno i miał na koszulce podejrzane szatanistyczne napisy w masońskim języku
                        lengłycz. I jeszcze, panie tego, miał długie włosy, i szatanistyczne buty! Tak,
                        to na pewno ten sam szatanista, którego widział pan Wierzejski!
                        Teraz będę mogła go zabić i spalić na stosie razem z jego szatanistycznym
                        czarnym kotem!
                        I jeszcze żeby można było palić czarownice! More witches!!!
                        • absurdello Zapomniałaś dodać, że ... 18.04.07, 17:34
                          Zagryzał kawę szatana, borowikami szatańskimi w zalewie octowej zanosząc się
                          szatańskim śmiechem ...
                      • lesbijka_wroclaw Re: Sataniści to takie same pajace jak Wierzejski 18.04.07, 13:05
                        a czytales biblie katolicka? Takich bzdur jak tam nie widzialam nigdzie. Biblia
                        La Vey'a to satanizm okultystyczny, ale nawet tam (o ile dobrze pamietam) jest
                        nawolanie do szanowania zycia. Satanisci ponad wszystko cenia zycie- nie to
                        pozagrobowe, tylko cielesne. "Ofiary" z kotow robia zwykle pijani idioci w wieku
                        15-16 lat, ktorzy o satanizmie nie wiedza nic, a szukaja tylko sposobu na
                        zdobycie rozglosu.
                        • kub666 KatoFaszyści w natarciu - Karol byłby z was dumny. 18.04.07, 13:44
                          Jaki jest sens dyskutowania z fanatykami religijnymi? Co my możemy im
                          przeciwstawić, rozsądek? Prawdę? Fakty? Sprawdieliwość? To są puste słowa, nie
                          mające znaczenia dla chrześcijan. Mamy pecha, bo urodziliśmy się w najbardziej
                          zacofanym kraju Europy, nic na to nie da się poradzić. Jaki w ogóle jest sens
                          promowania nazistowskich idei tego śmiecia i faszysty Wierzejskiego na pierwszej
                          stronie portalu?
                        • jajko69 Masz rację, lesbijko, zdaje się, że login.gazeta1 18.04.07, 18:56
                          nie załapał, jakie jest przesłanie "Biblii Szatana"... LaVey nawołuje do
                          odrzucenia starych religii, opierających się na wyrzeczeniach, które są
                          nienaturalne dla zdrowego człowieka i uzależniają go od kościoła, i do życia w
                          zgodzie ze sobą, w wolności i przyjemnościach.
                          Jest tam wręcz zakaz zabijania zwierząt i dzieci, a także zakaz krzywdzenia
                          kogokolwiek bez powodu (o, gdyby tylko katolicy pokroju wierzejskiego się do
                          tego stosowali, o ile zła w Polsce byłoby mniej!)
                • morszuk Re: potrzebny psychiatra 18.04.07, 17:59
                  NIE! Tu psychiatra nie pomoże. Potrzebna jest eutanazja. Niech się wierzej nie
                  męczy swoimi katosatanistycznymi wizjami. Na pewno jak zobaczy czarnego kota to
                  myśli że to szatan, który dyba na jego "niewinną" katolską duszyczkę. A nie
                  widzi toruńskiego grzyba wyłudzającego renty i emerytury na poczet
                  katosatanistycznych ciągot ku chwale władzy nad maluczkimi i "świętej" mamony...
            • burlasino Prostactwo i chamstwo Wierzejskiego 18.04.07, 08:38
              Potęga intelektualna tego półgłówka Wierzejskiego znana jest powszechnie i nie
              od dziś. Jeśli już jednak dziennikarz Wyborczej rozmawia z takim przygłupem, to
              powinien zadac mu też pytanie czy zdaje sobie sprawę z tego, że bredzi (lub, co
              gorsza kłamie) plotąc o rzekomym zakazie propagowania komunizmu. Takiego zakazu
              nie ma, bo art.13 Konstytucji RP mówi: "Zakazane jest istnienie partii
              politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do
              totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także
              tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i
              narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na
              politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa."
              Chodzi więc o istnienie organizacji głoszących programowy totalitaryzm, do
              czego Liga Polskich Rodzin zbliża się bardziej niebezpiecznie niż jakakolwiek
              inna organizacja w Polsce.
              Ten prymitywizm Wierzejskiego zaprowadził go już zresztą na ławę sądową, gdzie
              prawomocnie został skazany na zapłacenie 10 tys. zł oraz przeproszenie 26 -
              letniego działacza SLD z Lublina za nazwanie go "stalinowskim zwyrodnialcem".
              Ciekawy jestem czy obowiązki te wykonał czy - wzorem pana
              Prezydenta "najjaśniejszej" RP - bojkotuje wyrok sądowy.
              • migg.migg Re: Prostactwo i chamstwo Wierzejskiego 18.04.07, 10:32
                > Ciekawy jestem czy obowiązki te wykonał czy - wzorem pana
                > Prezydenta "najjaśniejszej" RP - bojkotuje wyrok sądowy.

i wzorem Kuchcińskiego...
            • aro7 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 08:38
              no tego sie po Wojtku nie spodziewałem... takie sprośnie myśli..i to o płci
              przeciwnej jakby nie było...
              jak na razie ustawa jest a brunatne chłopaki robia sobie hitlerowskie capstrzyki.
              A co z bombowymi islamistami ? fast foodowymi krysznowcami i innymi? jak pan
              mógł, panie pOślu ich pominąć? pewnie te myśli o gwałceniu zakonnicy,tak pana
              wciągnęły. Jak pan mógł przeoczyć wielkiego masońskiego szatana -Owsiaka (pewnie
              jeszcze krypto-cykliste), robiacego sabaty czarownic i czarne msze pod kłamliwą
              nazwą łudstok? i zastąpić je Przystankiem Romek vel Tyranozaurus Rex w Licheniu?
            • the.joker Trzeba zakazać Wierzejskiego (n/t) 18.04.07, 08:54
              • kolargolo 5 piw poprosze n/t 18.04.07, 09:25
                .
            • 52b1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 10:01
              Może mi ktos wytlumaczyc dlaczego gwalt na zakonnicy to satanizm?Czy tego
              czlowieka juz calkiem pogielo?
              • wojtek45-1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 10:37
                jestes tepy i Płaski ja wierzejski.
                To proste.
                Jeżeli ktoś gwałci zakonnicę,która nie jest kobietą tylko zaślubioną bogu to:
                1waży sie zabrać własność kościoła, bo jak pingwin zobaczy, jakie to dobre to
                może uciec z zakonu
                2popełnia świetokradztwo
                3i dopiero będzie chryja jak zakonnica pocznie w wyniku gwałtu
                urodzi czy usunie????
                oczywiście przestępstwo nie ma miejsca, gdy gwałcącym jest ksiądz
                • 52b1 Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 11:51
                  Wojtek , nie obrazaj mnie porownaniem do tego osobnika- wiem że Twoja odpowiedz
                  była przewrotna ale.. Pewnie masz rację i wydaje mnie sie ,że dla Wierzejskiego
                  kobiety dziela sie na zakonnice i nie-zakonnice. Zgwalcenie zakonnicy jest
                  przestepstwem podwojnym, bo po pierwsze przestepstwo, po drugie satanizm.
                  Zgwałcenie nie-zakonnicy jest tylko zwyklym przestepstwem. Czy dobrze kombinuje?
                  Jesli gwalcicielem jest ksiądz to tez cos jakby zakrawa na satanizm czyli
                  ofiara pewnikiem ma diabla za skora!
            • puesta_del_sol Re: Fantazje Wierzejskiego 18.04.07, 11:28
              Facet mnie rozwalił - w jego mniemaniu wychodzi na to, że zakonnica to... no
              właśnie kto? Wg mnie gwałt, czy to na kobiecie bez habitu czy w habicie jest
              czynem obrzydliwym, niezależnie od tego, w kogo czy w co wierzy sprawca i
              powinno być karane bardzo surowo. I tutaj pan poseł się nie popisał, jak
              zwykle, skoro proponuje 2 lata więzienia dla sprawcy gwałtu na zakonnicy, z
              zastrzeżeniem, iż tego czynu dokonać miałby satanista.
              Facet jest tak zakręcony, że to jego tłumaczenie, pomimo pewnie najlepszych
              chęci pana posła, można różnie zrozumieć. Sorry, za lekko żartobliwy ton w tym
              temacie, ale pan Wierzejski jest przykładem na to, jakich posłów nie powinno
              być w parlamencie.
          • wojtek45-1 Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 10:24
            karalne brdzie tylko to nie jest zgodne (z chwilową) interpretacja katolicką
          • watashi79 Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 18.04.07, 11:55
            co za ironia, że proponuje to uczestnik faszystowskiej imprezy.

należy w takim razie zakazać chrześcijaństwa, przecież w czasie inkwizycji
            wymordowano tysiące ludzi "w imię wiary", a katolicy nadal nawołują do
            nienawiści wobec wszystkich, którzy się z nimi nie zgadzają (np. "lanie pałami"
            proponowane przez wierzejskiego).
          • szatanskipomiot Re: Wierzejski chce wsadzić Rydzyka za kratki? 19.04.07, 10:16
            nie tylko Rydzyka ale rowniez inne osoby publiczne nawolujace do linczowania homoseksualistow,
            ateistow lub wyznawcow religii nie-katolickiej, lub po prostu majacych ine niz oni pogldy aTo w sumie
            calkiem niezly pomysl bo dzieki takiej ustawie pozbylibysmy sie ludzi typu Giertych : )))))
        • a.k.traper Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 07:32
          Z uwagami kogo dotyczy, względem światopogladu i wyznania. Zobaczymy czy
          przepisza Biblię dla siebie czy dla niewierzacych wprowadza posty i zakaz pracy
          w dni świateczne?
          • llukiz Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 07:36
            Czyli gwałt na zakonnicy będzie po zakazaniu satanizmu karalny... Ciekawe...
            • antyprawak Nie można proagować faszyzmu? A co robiła ONR i MW 18.04.07, 07:57
              • leszlong Re: Nie można proagować faszyzmu? A co robiła ONR 18.04.07, 07:59
                Jak to co? Oni na razie propagują satanizm, ale jak go zakażą to będzie to
                miłość gejowska (tylu tam chłopców wysportowanych).
                • kaczynonsens ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz...?;) 18.04.07, 08:05
                  Kiedy Ci sejmowi kretyni zaczna robic wreszcie cos konstruktywnego? Psychiatra
                  sie klania!!! A a propos zakonnicy: czyz potrzeba specjalnego paragrafu za ten
                  niecny wystepek, hahaha ? A co bedzie jesli ktos zgwalci... ksiedza? Czy to tez
                  bedzie "satanizm", idac tokiem myslowym Wierzejskiego?
                  • milosnik_watykanu Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 08:23
                    A co zrobic z ksiedzem gwałcącym dzieci ?? ubic normalnie czy najpierw łamanie
                    kołem??
                    • maktub Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 08:27
                      jezeli ksiadz jest satanista to mysle, ze tez mozna dac dwa lata...
                      • eurypides77 No chyba że to ksiądz katolicki co gwałci dzieci 18.04.07, 08:34
                        wtedy dzieci trzeba skazać za satanizm, bo świętego człowieka do grzechu opętały.
                      • kazik.k Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 09:39
                        mam juz swoj wiek.jednak ciagle mi sie marzy bzykanie z zakonnica!moze byc nawet
                        satanistka!byle tylko byla nie za gwaltowna bo moge nie nadazyc za jej
                        satanizmem.kiedys znalem jedna satanistke-malmazja!do dzisiaj ja wspominam.juz
                        prawie bylem nawrocony na jej satanizm ale nie wytrzymalem tempa!mnie satanisci
                        nie przeszkadzaja szczegolnie satanistki-te kompletnie bezpruderyjne!mysle ze
                        jakas satanistka powinna zaczac tego psychola od wszelkich wartosci
                        nawracac.moze jak jeszcze bardziej zglupieje to sie moze udac.satanistki do
                        roboty-wielka forsa za wspomnienia dzienniki i nagrania -gwarantowana!!!
                    • kaczynonsens Proponowalbym - obligatoryjna kastracje... 18.04.07, 08:30
                      ... dla wszystkich ksiezy i zakonnikow. Albo codzienna przymusowa dawke bromu
                      do kazdego posilku;)
                    • wojtek45-1 Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 10:39
                      to oczywiste, że jak ksiąz zgwałci lub uwiedzie, to jest to tylko niecne
                      pomówienie ludzi nechętnych kosciłowi.
                      Ksiądz to tylko dla dobra ogółu robił
                    • 1o1o1o Re: ...zgwalcona zakonnica: "satanizm"! A ksiadz. 18.04.07, 10:45
                      a jak ksiadz zgwalci zakonnice to to jest akt bozej milosci
            • nelisek1 Ja jestem satanista. 18.04.07, 08:09
              Pan Wierzejski nie ma pojecia, ze satanizm dzieli sie na 3 odmiany: satanizm w
              formie jaka funkcjonuje w glowie Wierzejskiego nazywa sie stanizmem pokazowym.
              satanizm okultystyczny - to rozne wierzenia, czytanie ksiazek Le Vey'a, wiara w
              czary, uroki i inne cuda, wyznawanie Szatana jako opozycji do Boga. Jest
              wreszcie satanizm racjonalny - w tym przypadku Szatan jest tylko symbolem
              wartosci opozycjnych do wartosci reprezentowanych przez Boga. Nie wierzymy w
              Szatana per se (ani w Boga) - dla nas to jedynie symbole. Racjonalizm i
              oswiecenie zamiast wiary w zabobony; Wlasna przyjemnosc zamiast ascezy i
              umartwienia; sprawiedliwosc za krzywde zamiast nadstawiania drugiego policzka -
              to przymioty satanizmu racjonalnego. Nie zabijamy dzieci, nie kroimy ich
              zyletkami, nie poswiecamy pieskow i kotkow w ofierze ani nie odprawiamy
              czarnych mszy. Nawet nie wiecie ilu satanistow jest wsrod Waszych znajomych...

pzdr,
              Rafal

ski3.eu
              • bruna77 Re: Ja jestem satanista. 18.04.07, 08:47
                brawo Rafale! Jakiś głos rozsądku! Większość opinii nt. satanizmu powstaje na
                podstawie jakichś zabobonów lub wybryków pijanej młodzieży z satanizmem nie
                mającej wiele wspólnego :D. A pan Wierzejewski jak widać, nie raczył tematu
                zgłębić i publicznie afiszuje swoją ignorancję :P. Ja z moich lat młodości
                pamiętam takie hasło głoszone przez jednego "laveyowca": satanizm szanuje kazdą
                formę życia. :) Pozdrawiam!
              • aro7 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 08:49
                "satanizm racjonalny - w tym przypadku Szatan jest tylko symbolem
                wartosci opozycjnych do wartosci reprezentowanych przez Boga."
                czy waść zgłupiał do cna? powołujesz się na opozycje do wartosci Boga w którego
                nie wierzysz i na tym kreujesz swoje anty wartości? baaardzo logiczne i
                racjonalne hehehe
                samo określenie racjonalności satanizmem jest irracjonalne
                " sprawiedliwosc za krzywde zamiast nadstawiania drugiego policzka -
                to przymioty satanizmu racjonalnego." a widziałeś, aby Kościół, abp Wielgus, oj.
                dyr. nadstawiali drugi policzek?? z Jezusem to był wypadek przy pracy,
                potwierdzający regułę wyjątek.
                • pe1 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 09:46
                  > a widziałeś, aby Kościół, abp Wielgus, oj
                  > .
                  > dyr. nadstawiali drugi policzek?? z Jezusem to był wypadek przy pracy,
                  > potwierdzający regułę wyjątek.

ROTFL
                  • lesbijka_wroclaw Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 10:52
                    nie chodzi o ten zaklamany kosciol- chodzi o wartosci zapisane w biblii.
                    • gosc114 Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 11:26
                      "oko za oko, ząb za ząb" - to też jest zapisane w Biblii.
                      • lesbijka_wroclaw Re: Ja jestem satanista. -oj, biedny! 18.04.07, 12:56
                        a to przypadkiem nie byl Kodeks Hammurabiego, stosowany bodajze w Babilonie?
                        Zreszta, w Biblii mnostwo bzdur jest powypisywanych..
              • seidr Re: Ja jestem satanista. 18.04.07, 20:07
                "wiara w czary, uroki i inne cuda"

Sorry, ale to nie są wykładniki satanizmu. Jeśli ktoś wierzy w to coś, lub
                posiada wiedzę na ten temat, nie oznacza, że jest satanistą.

czary i uroki nie są cudami, a wrzucasz je do jednego worka.

poczytaj trochę więcej książek. tych "nieocenzurowanych" książek.
            • maktub Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 08:26
              gwalt na zakonnicy juz jest karalny, ale jak na zwyklej kobiecie. po zmianach -
              sa dwie mozliwosci - bedzie dwa lata (czego zakonnicom nie zycze, bo jak
              rozumiem za "zwykly" jest o wiele wyzszy wyrok - wzrosnie ich "popularnosc")
              lub do zwyklego beda dodawane jeszcze dwa lata. swoja droga ile bedzie za gwalt
              na zakonniku?
          • wojtek45-1 Re: Trzeba stworzyć ksiegę nakazów i zakazów. 18.04.07, 10:23
            trzeba natychmiast wprowadzić zakaz pieprzenia głupot na forach publicznych!!!!!!
        • jurekpy Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 07:55
          Jak długo jeszcze będziemy mimowolnymi słuchaczami opinii i poglądów
          wygłaszanych przez tego kretyna ??
        • arius5 A za haslo:"oszcz.. Wierzejskiego" ? 18.04.07, 08:04
          To tez satanizm ?
        • wojtek45-1 Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 10:22
          wierzejski chwała Bogu, niedługo sam sie zakaże, jak nie wejdzie do nastepnego
          sejmu, toz jego poparcie to 0,2 % w wyborach na prezydeta Warszawy.
        • hanklo Re: Przede wszystkim trzeba zakazać Wierzejskiego 18.04.07, 11:30
          na pal z nim. Po polsku
      • guchy_84 Re: Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 08:36
        Moge sie uwazac za Sataniste i byc lepszym czlowiekiem od Ch..a Wierzejskiego (
        za Sataniste sie uwazam, ale satanista Sataniscie nierowny, ja nie rozpie..m
        nagrobkow, etc.) Ale gosc i caly ten archaicznie myslacy elpeer juz zaczyna mnie
        mierzic ze swoja obluda.
        Jade na manife.

Pzdr.
        • eurypides77 Zaraz się wezmą za masonów i wróżki 18.04.07, 08:38
          Śmiesz pusty bierze na tę IV Rzeszę.
      • pm7303 Re: Zamach na wolność religijną? 18.04.07, 10:19
        Cos mnie sie obilo o uszy (albo w Konstytucyji wyczytalem?), ze w Polsce panuje
        jakoby wolnosc wyznania? Czyli LPR 'znowu' musi najpierw konstytucje zmienic ROTFL
    • nroht Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:08
      ehhh kolejny "mega ważny" dla kraju problem będą rozwiązywać...
    • agentwrogiegoukladu obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:10
      ktoś kiedyś chciał wprowadzić przymusowe badania psychiatryczne dla posłów...
      dlaczego to jeszcze nie obowiązuje? czy ktoś ma jeszcze wątpliwości jak bardzo
      jest to potrzebne?
      • trabancik ale na początek .... 18.04.07, 07:12
        zdelegalizować Radio Maryja i ukochaną partię LPR
      • sai_mon Re: obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:14
        Badania? OK, ale wtedy sejm nie uzbierałby 460 osób...

A kiedy nastąpi zakaz indoktrynacji katolskiej? Te krzyże w urzędach już mnie
        wkur'wiają.
        • aron2004 Re: obowiązkowe badania psychiatryczne dla posłów 18.04.07, 07:27
          sai_mon napisał:

> Badania? OK, ale wtedy sejm nie uzbierałby 460 osób...
          >
          > A kiedy nastąpi zakaz indoktrynacji katolskiej? Te krzyże w urzędach już mnie
          > wkur'wiają.

poproś o azyl na Białorusi.
    • krzych.korab Dlaczego gazety kreują tego oszołoma ? Jest tyle 18.04.07, 07:13
      pięknych tematów. Odśniezanie, szalety publicze a raczej ich brak itd, itp.
      • arius5 Dlaczego gazety w ogole pisza o tym kretynie ? 18.04.07, 08:05
        Niepotrzebne wzburzanie nastrojow
    • blindlemon A co, wszarze, powiecie na ONR????????????? 18.04.07, 07:15
      Bawcie się i żryjcie...póki możecie.
      • lambert77 Re: A co, wszarze, powiecie na ONR????????????? 18.04.07, 07:16
        ONR jest oki :) przecież to katolicy z dziada pradziada brakuje im tylko na
        pasach napisu Got mit Uns
      • wicker.man73 Zdelegalizować żródło moherowych zombie! 18.04.07, 07:19
    • login-ka Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:20
      Wierzejski obrońca zakonnic, no proszę...ale jak ta zakonnica zajdzie w ciążę, to nie ma zmiłuj...
      Ale ja tu o czym innym chciałam. Czy będziemy chronieni przed satanizmem tak, jak przed rasizmem czy faszyzmem? Patrz: MW, ONR, NOP itp. ? no, to gratuluję. Jak żyję nie spotkalam się z satanizmem, widać potrafią się zakonspirować. Trzeba wytropić wroga...od tego są posłowie...
    • jar751 trzeba zakazać Wierzejskiego! 18.04.07, 07:21
      lpr uznać za organizację o podłożu histeryczno- awanturniczym i skierować jej
      członków na przymusowe leczenie do Korei pn.
    • puch4cz Powinno się zakazać Wierzejskiego... 18.04.07, 07:22
      ... przecież ten ćwierćgłówek sam jest faszystą. Co za buc.
    • tadeusz.szymanski Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:22
      666 666 666
      Poużywam sobie dopóki mogę, a jak skończę studia, to wyjadę używać sobie za
      granicę. Dziękuję ci panie Wierzejski czy jak Ci tam za pomoc w podjęciu tej
      decyzji. Gdybym patrzył trzeźwym okiem już dawno zauważyłbym, że granice
      zdrowego rozsądku zostały przekroczone już dawno.

Problem w tym, że siedząc w bagnie miesiącami po pewnym czasie dochodzi się do
      wniosku, że ono wcale nie zapada - na zasadzie odruchu bezwarunkowego broni się
      przed tym, ale powolny ruch w dół jest ciągle.

A tu nagle taki pan Wierzejski robi coś, co porównać mogę (poetycko, a jakże) do
      wpychania ludzi wgłąb z szyderczym uśmiechem na twarzy. I za to należy mu się
      wielki szacunek jako "potworowi z bagien" :).

Pozdrawiam serdecznie,
      Tadeusz
      • stefan_z_bagien Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:32
        prze..e, prze..e, trzeba jednać się z szatanem
      • aro7 Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:27
        Tadeuszu Sz.!! kto pozwolił Ci na upublicznienie nr komórki Ojca Dyrektora?
    • kubashenko1 Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:35
      "Nawoływanie do nienawiści" - A LPR co robi? "Zakaz Pedałowania" to co,
      nawoływanie do miłości? Zgadzam się z przedmówcą.
    • perro69 Kowalski: Trzeba zakazać katolicyzmu! 18.04.07, 07:37
      i koniecznie wysterylizować takich wierzejskich, giertychów, lepperów,
      kurskich, kaczyńskich....
    • mavro twarz wierzejskiego to propaganda satanizmu... 18.04.07, 07:44
      w najczysciejszej postaci.
      ze szatan ma wiele postaci i to nie on bedzie decydowac, co jest a co nie jest
      wizerunkiem szatana. dla mnie jego dzialania sa ucielesnieniem szatana, a jego
      paskudna geba jest wezwaniam do zla. ale jestem przeciwny karze smierci nawet
      za taka gebe, wystarczy odciecie od sejmu, kaski i internetu.
    • amanasunta53 Wojtek ,o,Dyrektor i tak ma LPR w d....nie pajacuj 18.04.07, 07:47
      Lepiej podczep się pod Jurka.Dzieki moherom, on i jego kumple, załapią sie do
      następnego Sejmu.Wy ,,gertychowcy'' NIE.O.Dyrektor pamiętliwy.....
    • gnago Bracia człowiekowi trzeba pomóc ! 18.04.07, 07:56
      Towarzysz Wierzejski wierzy głęboko że zakazami można cokolwiek osiągnąć.
      Wychodzi z niego zwykły stalinowiec. Należy mu pomóc, ujawnić jego błędy,
      wyspowiadać i spalić w pięknym widowisku światło i dźwięk.Tj. Towarzysz Komisar
      prowadzony jsest szatanem, szatanem nienawiści a co gorsza głupoty.
      • algimin według manicheizmu czciciele szatana to chrześci- 18.04.07, 07:59
        janie;)
        • milosnik_watykanu Re: według manicheizmu czciciele szatana to chrze 18.04.07, 08:03
          Czy historia papiestwa z jej zbrodnicza przeszłoscią nie skazuje na to ze jest
          to diabelski pomiot!! ale miejmy nadzieje ze pan wierzejski nie zamknie
          swieckich a tylko kler ktory ten szatnski kult rozplenia
    • svetomir Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 07:59
      Tyle, że definicja satanizmu jest równie płynna jak pornografii.
      Czy czytanie na lekcjach satanizujacych poetów młodopolskich tez będzie
      zakazane i karane?
      Kolejne narzedzie, które będzie pre3tekstem do inwigilacji obywateli.
      A satnizm sie rozwinie dzieki takiej reklamie
    • sycophant Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:07
      Zrzućmy się na zapas Smecty dla LPRów bo przecież ileż można tą intelektualną
      biegunkę znosić...
    • cuben Czy nikt nie wpadł na pomysł żeby zakazać głupoty 18.04.07, 08:12
      wśród polityków?
    • lolik2 a o czarnych kotach nic??? 18.04.07, 08:13
      ja bym jeszcze wydał jakąś ustawę przeciwko babomjagom
      porywają dzieci i zjadają!
      w dodatku mają nie-ekologiczne mieszkania
    • halfliner Żałuje s.syn, że nie może propagować faszyzmu. 18.04.07, 08:15
      sprlprsaipis i Rydzyk
    • trzynasty ... gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę ... 18.04.07, 08:16
      co z dzieckiem, w razie ciąży wierzejski?
      • milosnik_watykanu Re: ... gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę ... 18.04.07, 08:21
        jak co nie czytałes ile to ruscy zaborcy podczasz rewizji znalezli kosci małych
        dzieci w zenskich zakonnach??
      • kaczynonsens Pewnie zalegalizuja skrobanki dla zakonnic ;-) 18.04.07, 08:23
        trzynasty napisał:

> co z dzieckiem, w razie ciąży wierzejski?

Jak to co z dzieckiem? ;) Nie bedzie dziecka! Zapewne zakonnice przymusowo
        wyskrobia... i w imie swych katolickich przekonan na chwile zapomna o swych
        staraniach o ochronie zycia od momentu poczecia! ;)
    • the_cause Szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah 18.04.07, 08:21
      czy już widzisz kształty drzew?
      czy rozumiesz ptaków śpiew?
      czarna mewa goni białą mewę
      chyba rozumiesz, co to znaczy?

czy już słyszysz łoskot fal?
      czy cię nie razi słońca blask?
      oto nadciągają cumulusy
      z czym ci się to kojarzy?

szatan, szatan, szatan, szatan, oh yeah, oh yeah

(Tymon Tymański)
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:21
      Bardzo dobrze Panie pOśle, proszę się zająć jeszcze krisznowcami, żydami,
      muzułmanami, zielonoświątkowcami...
      A napisy na murach malują albo gó..arze którym się nudzi, albo sfrustrowani
      emeryci. Nie ma Pan o niczym pojęcia i wciska teraz ludziom bajeczki na poziomie
      haseł o żydach przerabiających dzieci na macę.
      Kiedy paragraf za publiczne pitolenie bzdur?
      • tkuprian To wyjątkowy przykład inteligentnego inaczej posła 18.04.07, 09:36
        cytat z artykułu:

"To musi być wyraźne łamanie prawa, coś takiego, co jest analogiczne do
        propagowania nazizmu czy komunizmu. Wzywanie do nienawiści: zabić tego, zabić
        tamtego, złożyć ofiarę. Napis "zabij księdza" czy jakiś satanistyczny
        transparent - i np. gdy ktoś gdzieś zgwałci zakonnicę. We wszystkich sprawach
        sąd jest uznaniowy. O każdej sprawie zdecyduje kontekst. Usiądziemy nad tym, to
        kwestia paru tygodni - mówi poseł."

przeca to jest bez sensu! Co to znaczy, że Sąd jest uznaniowy jak ktoś zgwałci
        zakonnice? I tak pójdzie siedzieć i to za gwałt, a nie za satanizm. Jak będzie
        głosił zabij księdza to pójdzie siedzieć za podżeganie do zabójstwa, nie za
        satanizm. po co więc nowe przestępstwo? - pytam retorycznie. Ale te przenikliwe
        spojrzenie posła, ta emanująca zeń wewnętrzna moralna siła! On musi mieć rację!
        MUSI!

Kto wierdzi inaczej - ten pewno satanista, albo gorzej - liberał!
    • kijwoko Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:23
      Wszelkie normalne proby pozbycia sie wierzejskiego spelzly na niczym. Chyba
      bedzie trzeba rozpuscic plotke, ze jest Zydem...
    • hot-goth Re: Wierzejski: Trzeba zakazać satanizmu 18.04.07, 08:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka