slodaniunia12 03.08.10, 16:48 Wejdziesz na mojego bloga o modzie? To jest link : www.modaity.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llena Re: Wejdziesz? 03.08.10, 16:51 nie chce cie urazić, weszłam na blog i radziałabym ci lepiej go zrobić, bo nie wygląda zachęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka yyy......... 03.08.10, 16:56 nie chce cię urazić ale ten blog jest beznadziejny!! Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka #! 03.08.10, 19:53 mi się za bardzo ten blog nie podoba, trochę go zmień i popraw ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:00 Fajnie, że o czyms takim pomyślałaś i że masz jakleś hobby, przynajmniej dobrze wykorzystujesz to co ci dane, czyli internet;D. Co do wyglądu to...mogłabyś trochę popracować nad wyglądem strony, biały nigdy nie jest jakby to powiedzieć.. w modzie??, daj choćby różowy to całokształt się poprawi i lepiej byłoby gdybyś zamieszczała zdjęcia odzieży, nie tylko linki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusia582 Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:01 radziłabym ci go troszkę lepiej zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:06 Nie. Ten wątek jest zbędny. Niedawno widziałam temat 'zareklamuj coś swojego' nie jestem pewna czy akurat tak było napisane, ale poszukać nie zaszkodzi. Są jeszcze wątki o blogach, tam też możesz wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: Nie wchodź... 03.08.10, 20:11 Ja nie mogę... Jak 12 latka może znać się na modzie...? Weszłam i zaraz tego pożałowałam... Sorki, ale takie jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. szajs . 03.08.10, 20:16 tak beznadziejnego bloga nie widziałam . sory, nie chce Cię urazić, ale prostota tego bloga bije po oczach . " krótkie szorty są hitem tego lata " - ten tekst mnie po prostu rozwalił . od kiedy coś, co jest noszone od zawsze i jeszcze długo będzie noszone może być tego lata ? . mogłaś jeszcze napisać że w zimę nie będzie nic modniejszego od długich spodni . ; ) rozumiem gdybyś napisała że modne są fantazyjne wzory ( kratka, kolory, kwiatki ) czy wystające kieszenie . mam wrażenie że sama tego nie pisałaś, wzięte jest z innej stronki . wykonanie jest przerażające ! . wszystko mało czytelne, tło nie powinno mieć żadnych wzorków, powinno być koloru na który litery by były dobrze widoczne . Więc albo zrób RADYKALNE I OGROMNE zmainy, ale niestety go usuń . moje zdanie, ;* Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:23 Weszłam i nie widziałam nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:33 weszłam i co zobaczyłam nic specialnego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia_123 Re: Wejdziesz? 03.08.10, 20:46 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10388924 super ciuszki! Odpowiedz Link Zgłoś