Dodaj do ulubionych

Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia

25.04.07, 07:05
PIS rulez! Wybory w 2009 też wygramy!
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:19
      dać próg 20% w wyborach przynajmniej pozbędziemy się LiDu i drobnicy
      • l.o.r.t.e.a Nie zgadzam się, 5% to optymalny próg. 25.04.07, 07:25

• roger45 Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodzieje 25.04.07, 07:43
          co by nie mowic o PIS, to nie slysze o wielkich aferach z udzialem rzadzacych i
          biznesmenow na miare kulczyka czy stoklosy
          • roger45 25% -rewelacja jak na rządzącą partie.... 25.04.07, 08:07
            do tej pory rządzące partie przepadaly jak kamien w wodzie do kilku %
          • gruby_dolar Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 08:11
            bo wszystko odzyskali !! <hahaha> ale, taśmy beger, sprawa oczyszczalni, młodzieżówki giertycha-wiceministra urządzające sobie nazi party, obsadzanie z pomocą listu polecające z samoobory dyrektorów i vice w krusie i jeszcze troszkę można by...
            Tylko roger45, wiesz jaka jest różnica? Ta że obecni kiedy im się coś wytknie to mówią że to nic takiego, a SLD kiedy coś wyszło na jaw to powoływała komisję śledczą aby się oczyścić!!
            • realista1000 Fakt, PiS nie kradnie jak układ PO/LID w stolicy 25.04.07, 08:15
              • konread Re: Fakt, PiS nie kradnie jak układ PO/LID w stol 25.04.07, 09:57
                O tym co ukradli dopiero się dowiemy po wyborach, jak na razie obsadzanie
                kolesiami spółek trwa jak za poprzednich rządów a nawet podobno lepiej.
          • jaceloth Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 10:49
            usłyszysz,jak do władzy dojdzie inna opcja polityczna.kto niby ma teraz
            tropićich brudne interesy?ziobro?
          • skubi6 Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 10:57
            > co by nie mowic o PIS, to nie slysze o wielkich aferach z udzialem rzadzacych i
            > biznesmenow na miare kulczyka czy stoklosy

Afera SKOKów (łącznie z używaniem prokuratury do zamykania ust niepokornym) jest
            jak najbardziej na miarę Kulczyka czy Stokłosy.

Bezpodstawnie stwierdzenie przez Ziobro, że lekarz dokonał mordestwa kosztowało
            już życie wielu pacjentów, z powodu blokady przeszczepów - to jest groźniejsze,
            niż afera Stokłosy.

PiS tym się różni od SLD, że chce głównie władzy i poklasku, nie pieniędzy. Stąd
            afera z oskarżeniem o morderstwo i przeszczepami - tu celem nie było wzięcie w
            łapę, tylko uzyskanie poparcia społecznego. Ale skutek ten sam, a nawet w tym
            wypadku gorszy.

www.skubi.net/macierewicz.html
      • tomjani Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:49
        aron2004 napisał:

> przynajmniej pozbędziemy się /.../ drobnicy

Czyżbyś miał na myśli busiarzy?
        ;-)))))))
      • cynik.pl Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 10:19
        aron2004 napisał:

> dać próg 20% w wyborach przynajmniej pozbędziemy się LiDu i drobnicy

Dać 50%, to pozbędziemy się wszystkich i wtedy wreszcie odczujemy poprawę :-P
    • haen1950 Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:26
      Podpuszczają Kaczorów na wybory?
    • palestrina2005 PiS + Jurek = więcej niz PO 25.04.07, 07:26
      Zobaczcie - PO i PiS idą łeb w łeb a jak do PiS dołozyć partię Jurka która
      pewnie pójdzie do wyborów w koalicji z PiS to PiS prowadzi...

I co powiecie lewaki... mówiliście że PiS spada w sondażach, że to już koniec
      PiS, że nikt nie chce PiS... że Polacy nie chcą PiS - mówcie za siebie...
      Hahahahahaha...........
      • estr A PO + Jurek = jeszcze więcej niz PiS 25.04.07, 09:01
        A PO+Jurek jeszcze więcej niż pis. Może tak byśmy do tego podeszli? To pis tak
        chce wadzy że nawet z pzpr koalicję by zrobił. Z resztą modus operandi jakby z
        tamtych czasów. Szafa z instrukcjami i teczki z ipeenu się na coś przydały.
        Precz z pisoskim talibanem!
        • palestrina2005 Nie wiedziałem że PO tak konserwatywna w aborcji 25.04.07, 09:44
          Raczej PO z Jurkiem się n ie dogada.
          PiS tak - Jurek juz deklarował że będzie popierał rząd - jak nie będzie miał
          ponad 5% poparcia wejdzie w koalicję z PiS
    • galba Dlaczego "nikomu nie odbiera poparcia"?! 25.04.07, 07:26
      Przecież odebrała całkiem sporo Platformie.
      • kwak6 Witaj Marcinku 25.04.07, 08:06
        co tam we Wrocku słychać?

Demokracja jest przedsięwzięciem, które gwarantuje, że otrzymujemy nie lepsze
        rządy niż te, na które zasługujemy.
      • patman Galba, jak ty już coś chlapniesz 25.04.07, 08:44
        I jeszcze SLD odberbali 2 punkty procentowe?
    • palestrina2005 A więc koalicja ma większe poparcie niż PO-SLD 25.04.07, 07:28

• a.k.traper Nie ma układu PO-SLDw parlamencie i się nie zanosi 25.04.07, 07:43
        Natomiast koalicja jest realna i uwiera jak widac takze ciebie w sumienie.
        Układ z SLD byłby cudownym eliksirem na zbolałe sumienie PIs, niestety,
        przyjdzie jeszcze pocierpieć, a skor uwazasz że nastepna kadencja tez to bardzo
        długo, a potem trybunały, komisje, odebranie praw do emerytur, lustracje. Nie
        dziw się akcja wywołuje reakcję.Pewnie spodziewasz sie ze to PO z SLD zrobi?
        Mylisz się, to zrobia młodzi patrioci prawicowi w koalicji z młodymi
        roszczeniowcami, krótko mówiąc wychowankowie, beda uwazac ze zdradzili ideały i
        stołki im w głowie namieszały i słusznie pomysllą. Ta walka o ogień zawsze
        trwa, poczytaj o młodych bolszewikach, na nich stawiano zreby komunizmu, byli
        bezkompromisowi, podobnie jak faszyści. Jeszcze kilka lat upłynie zanim
        zaczniesz analizowac i myslec zamiast żyć ideami, pamiętaj by sie odpowiednio
        ustawić, moze być i nacjonalizacja, to zawsze działa na tłumy. Kaczyński tylko
        wspomniał o podobnym rozwiazaniu i wygrał, czemu inni maja nie wygrać i nie
        próbowac zrobic?
      • palestina2007 Zmieniłem nicka 25.04.07, 08:33
        na twoja prośbę chyba sie rózni od twojego,czy nadal twierdzisz ze jest
        identyczny?
        • palestrina2005 Do admin: proszę o wykasowanie podszywacza 25.04.07, 09:45

• everplaya Re: Do admin: proszę o wykasowanie podszywacza 25.04.07, 09:45
            jerzol.everwars.com
          • palestina2007 Do pracy weź się 25.04.07, 10:06
            uczciwej nierobie
            • palestrina2005 Do Admin: Proszę o zablokowanie Palestrina2007 25.04.07, 10:19
              Ja mam nicka od 2005r. Palestrina2007 nadał sobie tego nicka tylko po to aby
              mnie dyskredytować.
              • palestina2007 Analfabetyzm wtórny? 25.04.07, 10:24
              • cynik.pl Podszywanie - co to takiego? 25.04.07, 10:51
                W netykiecie zamieszczonej tutaj
                forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                do której się odwołuje regulamin tego foruma nie ma definicji podszywania. W
                związku z tym, jakkolwiek rozumiem, że cię ta sytuacja irytuje, jesteś zdany na
                łaskę i niełaskę żydokomunistycznoliberalnych adminów :-).

Poza tym, powinieneś chyba być dumny, że ktos się chce pod ciebie podszywać, a
                tymczasem żałośnie skamlesz w stylu "prose pani a bo on sie podsywa" :-)
    • amanasunta53 Droga demokraci.pl ..oni też mieli 10% i więcej... 25.04.07, 07:28
      Potem spadało spadało i skończyło się ogonem pod siebie i podczepieniem się pod
      SLD.Tzw.powrót do źródeł.
      Jak to będzie z jurkowcami?Syn marnotrawny powróci na łono PiS?Nie od
      razu,trochę pobryka.
      • amanasunta53 To samo o borowikach.... 25.04.07, 07:30
        amanasunta53 napisała:

> Potem spadało spadało i skończyło się ogonem pod siebie i podczepieniem się pod
        > SLD.Tzw.powrót do źródeł.
        > Jak to będzie z jurkowcami?Syn marnotrawny powróci na łono PiS?Nie od
        > razu,trochę pobryka.
      • a.k.traper Niekoniecznie pobryka 25.04.07, 07:49
        Dofinansowania nie ma, w komisjach moga miec problemy, poparcie sondazowe w
        praktyce moze wynieśc 0 koma nic, bo ci co twierdza ze nie wiedza na kogo
        najczesciej wcale nie głosuja. Uważam ze wiecej sie pisze niz to ma wartośc
        polityczną
    • vidi12 SLD - ratunkiem dla Polski 25.04.07, 07:42
      • l.o.r.t.e.a Banda złodziei i tyle. 25.04.07, 07:44

• vidi12 SLD - to jedyna partia godna zaufania 25.04.07, 07:48
          • realista1000 jeśli ktoś lubi być "w d...""sitwy" to może i tak 25.04.07, 08:17
            powodzenia, choć tam ciemno, brzydko pachnie, a i czasami nawet "drągiem" można
            po głowie dostać
            • realista1000 tylko, że wiele wtedy nie u-vidi 25.04.07, 08:49
              • palestina2007 Sam sobie odpisujesz? 25.04.07, 10:12
                przyjemnośc też robisz sam sobie,hehehehehehe
                • palestrina2005 Prosze o usunięcie podszywacza z forum 25.04.07, 10:22
                  podszywającego się pod mojego nicka
                  • palestina2007 Jest gość który podpisuje sie "junkier" 25.04.07, 10:45
                    i gość który podpisuje sie "junkiers" i żadnemu z nich to nie
                    przeszkadza,znalazł sie natomiast taki jak ty który nie potrafi rozróżnić
                    "palestrina2005" od "palestina2007"
                    Tobie by pasowało żeby zamknąć usta wszystkim którzy tobie nie pasują.
                    PiS od półtora roku próbuje zadławić wszystkich którzy im nie pasują jak za komuny.

Polityk jest jak pies, który drapie się tam,
                    gdzie go wcale nie swędzi.
    • surykatka333 Ona ma zaparcie a nie poparcie potem laksygen 25.04.07, 07:44
      Ona ma zaparcie a nie poparcie potem laksygen i wszystko skonczy się wielką sr...czką
    • vidi12 PiS upadł, zaczyna sie wolność 25.04.07, 07:47
      Może jeszcze tego nie zauważacie TŁUMOKI z PiS-u ale to już staje się faktem.
      Rządy DURNIÓW popieranych przez idiotów i dewotki z Polski B kończą się.
      • palestrina2005 A to ciekawe różnica Po-PiS na poziomie błędu bada 25.04.07, 07:51
        A to ciekawe że piszesz że PiS upada bo błąd badania zazwyczaj wynosi co
        najmniej 2% - a więc wg tego sondażu PiS moze równie dobrze być na pierwszym
        miejscu a razem z całą koalicją ma więcej niż PO-SLD. Więc jakby teraz odbyły
        się wybory to możliwe że ponownie wygrałby PiS...
        • kwak6 Myślę że powinieneś sie wziąć za uczciwa pracę 25.04.07, 08:09
          bo zostając propagandzistą partyjnym okradasz tych co uczciwie w tym kraju
          pracują.
          Nie ma dnia zeby nie było ciebie pełno na forum tak przez ciebie znienawidzonej
          gazety.
    • sceptyk31 Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:50
      Bo Jurek bierze się za tworzenie swojej partii nieudolnie, powinien nająć sobie
      Lipińskiego i dać wolną rękę Mojzesowiczowi, oni we dwóch zrobia mu najwiekszy
      klub w Sejmie. A swoja drogą gdyby Jurek uczknął jeszcze 17 posłów z PiS, to
      najwiekszym klubem byłaby PO.
    • curious2003 ile czlonkow ma partia Marek Jurek ? 25.04.07, 08:02
      ?
    • jerzymoneta Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 08:02
      partia Jurka? to dlaczego nie spytaĆ O Partię Anny Marii Jopek - w tych
      śmiesznych sondażach? Oba byty są tak samo wirtualne. Przypomnijmy że jurek i 5
      (słownie - pięciu) posłów - załozyli jak narazie koło sejmowe - do partii to im
      jeszcze bardzo daleko - patrząc na jurka wróżę mu poparcie co najwyżej
      neiboszczyków - ten koleś mówi i wyglada tak jakby był mumią. a gazeta
      kompromituje sie coraza bardziej....
    • honkers Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 08:05
      Owszem, nikomu nie odbiera poparcia, ale tym którzy na nią wskazali to chyba
      odebrało rozum... Przy oakzji wyrazy współczucia dla tych którzy wskazali na
      PiS...
    • realista1000 za co PO ma 27%-za nicnierobienie i wierność IIIRP 25.04.07, 08:14
      lenie, które do sejmu wejść nigdy nie powinny
      • pisubek pisowskie gnidy moga wygrac wylacznie w pisuarze 25.04.07, 08:38

• realista1000 synku, nawet nie wiesz,co piszesz - nienawiść cię 25.04.07, 08:41
          rozpiera i frustracja powyborcza z ad 2005
          • pisubek Ojcze! jak mogli Cie pisowscy oszusci tak omamic 25.04.07, 08:44
            swymi falszywymi slowami i brudnymi czynami.
            • realista1000 Ojcze? Orzeł wrony nie zrodzi - nie może, smyku 25.04.07, 08:45
              • pisubek wy orzel towarzyszu? raczej kaczka. 25.04.07, 08:51

• realista1000 Ja - orzeł, ty - wrona. Widać to po postach 25.04.07, 08:56
      • ukos Czy wszystkie PiSuary muszą nadawać teksty głupka? 25.04.07, 08:43
        realista1000 napisała:

> lenie, które do sejmu wejść nigdy nie powinny

Oczywiście, opozycja ma wszelkie instrumenty do "cośrobienia". Może sobie
        swobodnie zmieniać ustawy, powierzać stanowiska wykonawcze swoim ludziom i bez
        przeszkód wprowadzać w życie co tylko postanowi.
        Jeśli ktoś wątpił, że możliwe będzie stworzenie protezy mózgu, to się bardzo
        mylił - wszystkie PiSuary już od dawna coś takiego mają.
        • ukos Tfu, palcówka 25.04.07, 08:47
          ukos napisał:

> (...) Jeśli ktoś wątpił, że możliwe będzie stworzenie protezy mózgu(...)

Miało być "niemożliwe".
    • patman Dobrze, że skrajny odłam katolibanu ma niskie... 25.04.07, 08:41
      poparcie. Szkoda, że główny prąd wciąż mocno się trzyma.
      • realista1000 bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój się 25.04.07, 08:43
        nic ci się nie stanie, chyba że kombinujesz jak każdy postkomuch
        • pisubek pisowcy to prawdziwi komunisci reszta to poskomuna 25.04.07, 08:45

• realista1000 bredzisz, psiubeku, bo stracha masz i tyle! 25.04.07, 08:48
            Psiubek - nick świetnie dobrany, tylko kolejność literek ci się pomyliła
            • pisubek Koles, w glowce od pisowskiej wodeczki delirka? 25.04.07, 08:50

• realista1000 wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywalić 25.04.07, 08:55
                myślenie ustało zupełnie, co? Wszystko ci się kojarzy z PiS, psiubeku?
                • kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:00
                  3,2 milionoa glosow wyborcow to chyba za malo zeby robic rewolucje w kraju
                  PISdzielcze ??
                  • realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:10
                    Nie ważne ile, ważne że PiS wygrał, POsiurku nierozgarnięty - inne partie są
                    cienkie, jak ich nudni jak flaki z olejem "wodzowie": pusty Tusk, smark
                    Olejniczak, cep Lepper, pacan Giertych - wszyscy razem mogą Kaczorów co najwyżej
                    w tyłek POcałować
                    • kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:14
                      sram na PO ,SLD jestem Antyklerykalem wiec te formacjw sa mi tak obce jak i
                      tobie ,ale mandat spoleczny w wysokosci okolo 8% spoleczenstwa zobowiazuje do
                      zapytania spoleczenstwa czy chce tych zmian??
                      • realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:19
                        ty jesteś Antylogik, a nie antyklerykał. Ty jesteś po prostu Antek Muzykant.
                        Wypowiadać się mogłeś w wyborach, teraz nie pyszcz, oszołomiasty wielbicielu
                        "Faktów i Mitów" ew. urbanowego NIE
                        • kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:22
                          Jak pamietam to w polsce oszolomami nazywa sie klerykalne dno ktore namietnie
                          kocha watykan i jemu wiernie sluzy , kiedys komuna sluzyla moskwie , ktora miala
                          realna sile militarna , a co ma takiego watykan ze pozwalacie zeby wam dzieci
                          ksieza gwalcili i potrwele oprozniali??
                          • realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:26
                            antyklerykalna nienawiść z ciebie się toczy: obraziłeś się na Boga? Zawiodłeś
                            się na nim? - nie wiem dlaczego, ale tym bardziej zaczynam cię lubić i
                            złośliwość ze mnie uchodzi. Powodzenia, kolter, powodzenia
                            • kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:29
                              Antylkerykalnosc to nie ateizm , jak ci wmawiaja panowie w sukienkach ja na Boga
                              sie nie gniewam ale pluje na jego samozwanczych tu posrednikow!! co wy wiecie o
                              Bogu katoliku skoro nawet dekalogu nie potrafiliscie zachowac jak Bog nakazal??
                              • realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:37
                                Spoko, kolter, spoko, w twoich słowach jest wiele gniewu i nienawiści, a to nie
                                sprzyja przemyśleniom. Jesteś zrażony do instytucji kościelnych, ale przecież
                                kościół to ... ludzie - skorzy do grzechu, słabi, zagubieni. Najważniejsze, że
                                Jezus cię kocha i mnie też! Powodzenia
        • patman Wiesz jaki jest twój problem? 25.04.07, 08:51
          Masz czarno-białe widzenie świata. Dzielisz ludzi na "prawdziwych Polaków patriotów" i (post)komunistów. Takie podejście jest dobre w piaskownicy, ale nie w rzeczywistym świecie.
          Dla twojej informacji - nigdy nie głosowałem na SLD ani Kwaśniewskiego.
          • kolter Re: Wiesz jaki jest twój problem? 25.04.07, 09:01
            Pis komunisci sa tak czarni w myslach ze przy tym sukienka ksiedz wydaje sie byc
            biala!!
          • realista1000 dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:02
            wiesz co jest twoim problemem? Tęczowe widzenie świata, tęczowe jak na flagach
            dewiantów obnoszących się publicznie ze swą odmiennością i wmawiających ludziom,
            że to NORMALNOŚĆ. Macie zupełnie odmienne widzenie i postrzeganie świata: przez
            ... otwór i z wytrzeszczonymi gałami.

TAK, TAK - NIE, NIE, a wszystko inne od ZŁEGO pochodzi
            • kolter Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:04
              A powiedz mi czy to co robi jurek jest normalne?? dla mnie jurek to morderca
              ,wiec wole pedala bo choc wiem czego sie mozna po nimspodziewac
              • realista1000 Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:16
                Jurek jest mordercą? - Zaiste, lewactwo jest ogłupiałe jak... małpki bonobo w
                czasie rui - wszystko rozumieją na opak.
                Senyszyn jest pewnie za to obrończynią życia, co? - idąc w Marszu P"Różności" i
                waląc się pejczykiem po ogromnej rozlanej d... - jaka obrończyni, hoho
                • kolter Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:19
                  Zycze ci facet zeby twoja zona , lub corka zaszla w ciaze ktora moze ja zabic ,
                  a twoj idol jurek przeforsuje swoja wizje konstytucji gdzie wyskrobek jest
                  chroniony bardziej niz dorosla kobieta , mam nadzieje ze zawyjesz wtedy z bolu
                  i zrozumiesz ze popieranie skrajnej prawicy to samobojstwo
                  • pierot9 Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:57
                    "wyskrobek"? Boże, jesteś jak zwierzę i szkoda mi ciebie bardzo, kolter. Mimo
                    wszystko życzę ci wszelkiego powodzenia - w życiu osobistym i zawodowym.
                    PS
                    I nigdy nie pomyśl o własnym dziecku jak o "wyskrobku"

Pozdrawiam
            • patman Chcesz poprawiać innych? 25.04.07, 09:06
              Hilter i Stalin też "naprawiali" społeczeństwo. Jeden "czyścił" je z żydów i pedałów, drugi prowadził inżynierię społeczną przy pomocy NKWD. Powiedz, czym twoja wizja naprawiania innych różni się od pomysłów tych panów? Aaa, wiem czym - robisz to z miłości bliźniego. Koniec dyskusji z ludźmi z piaskownicy.
              • kolter Re: Chcesz poprawiać innych? 25.04.07, 09:08
                Kazdy morderca czy tez psychopatyczny przywodca byl nikczemnej postury !!
            • kwak6 Kolejny partyjny nierób 25.04.07, 09:09
              żyjacy za cudze pieniądze,do roboty uczciwej się weź a nie siedzisz przed
              partyjnym kompem cały dzień i judzisz jak aktywista pzpr.
              • realista1000 Re: vice wersa 25.04.07, 09:21
                vice versa, aparatczyku POstkomuny - PO + LiD = PODLi
                • palestina2007 Nie widze zeby kwak tu nadawał na okrągło 25.04.07, 10:14
                  natomiast ty jadaczysz od rana do wieczora aparatczyku pisowski
                  • palestrina2005 Prosze o usunięcie podszywacza łamiącego netykietę 25.04.07, 10:24

• kolter Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:06
          balwochwalstwem biblia nazywa np: modlenie sie do obrazow , 99% katolickich
          tradycji jest poganskie czyzby normalny katolik to balwochwalca i poganin??
          • realista1000 Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:23
            Kościół - 2 tys.lat i "bramy piekielne go nie przemogą". Nie wysilaj się, nie
            dasz rady
            • kolter Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:27
              Poczytaj , to dowiesz sie ze nie 2 tys ale 1700 lat , a bramy piekielne go nie
              musza przemagac bo to twor szatana ten kosciol , majacy miliony litrow krwi na
              swoich szponach, ja nie musze dawac rady wystarczy jeszcze jeden taki
              (przelomowy) potyfikat jak wojtyly w 1978 roku w niemczech 28% katolokow
              chodzilo do kosciola , dzis 8% kler sam sobie swoja durnota wystawia laurki
              • realista1000 Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:40
                Nie podobał ci się pontyfikat Jana Pawła II? Co złego on zrobił? Zresztą nie o
                to chodzi - chodzi o niezgłębioną miłość Jezusa do ludzi - do ciebie też.
                powodzenia
                • palestina2007 Klika drobiazgów zrobił 25.04.07, 10:10
                  w zasadzie to takie nie liczące jak ochrona pedofili w sutannach i innych
                  lubiących seks od tyłu.
                  Ale ty z pewnością zaprzeczysz jako obrońca uciśnionych.
                  • palestrina2005 Łamiesz Netykietę i regulamin tego forum 25.04.07, 10:25
                    podszywając się pode mnie
                    • palestina2007 Hmm 25.04.07, 10:28
                      ty naprawde jestes analfabeta,kto za ciebie klepie w klawiature?
                    • cynik.pl Nudny się robisz... 25.04.07, 10:53
                      palestrina2005 napisał:

> podszywając się pode mnie
                      ...i nawet tego nie widzisz.
    • kiks11 i rozwalicie ten kraj do końca 25.04.07, 08:49
      • l.o.r.t.e.a Do końca rozwalimy czerwonych! 25.04.07, 09:38

• ponury_drwiacy_szyderca Marek Jurek = Santo Subito !!!!!!!! 25.04.07, 09:00

• cynik.pl Tadek Rydzyk może się obrazić... 25.04.07, 10:30
        ...za tę kolejność w Santowaniu Subitowaniu :-)
    • poglodzio Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 09:08
      przyszłe wyobry widze tak:
      PIS je wygrywa przeprowadzając wszystkie reformy na hura na przełomie 2008/2009
      LPR i PR łączą się i wraz ze stowarzyszeniamia MW,Młodzi konserwatyści,Pro
      lusatia i Sarmati tworzą nową partię i stają sie 3-4 siła w sejmie i tworzą
      nowa partię
      do sejmu wchodzi też LID i Samoobrona , nie dostaje się PSL
    • pies_na_lewizne Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim etosem 25.04.07, 09:14
      GazWyb podaje:

> PR zainteresowali się raczej wyborcy, którzy wcześniej nie wiedzieli, na kogo
      > głosować niż ci przywiązani do innych partii. Na ewentualnym starcie PR nie
      > tracą ani PiS, ani LPR - komentuje dziennik.

Tego sie wlasnie spodziewalem. Mianowicie, ze nowa partia Jurka przede
      wszystkim zmobilizuje prawicowych wyborcow ktorzy byli 'niezdecydowani'.
      Wyborcow ktorzy byli gdzies posrodku PiS i LPR.... Z braku alternatywy w
      wyborach zaglosowaliby na PiS ale teraz w okresie miedzywyborczym nie widzieli
      powodu zeby sie juz teraz deklarowac, natomiast odstraszala ich 'ekstremalnosc'
      LPRu jak i dzialal na nich czarny PR konsekwentnie robiony R. Giertychowi przez
      GazWyb.

Teraz wreszcie znalezli partie o zdecydowanie chrzescijanskim etosie, z ktora
      moga sie identyfikowac.
      • kolter Re: Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim e 25.04.07, 09:16
        Mam nadzieje kundelku ze staniesz kiedys przed dylematem czy ratowac zone czy
        plod ktory ja zabija , wtedy dopiero twoje smieszne wartosci zostana poddane
        probie!!
      • pisubek psi etos pisu i jego psich zwolennikow 25.04.07, 09:37

• realista1000 nic dziwnego, że tak pisze ... psiubek- strach, co 25.04.07, 09:42
        • pierot6 PISokomuno!!!!...Przecież sondaże okłamuja ! 25.04.07, 09:43
          PISkomuna ma wieksze poparcie tylko w sondażach dla GW.. Podpucha?
          • pierot9 Pewnie, że okłamują - ale 1 na 100 może się sprawd 25.04.07, 09:49
            zić - zwłaszcza taki, że PiS wygrywa, ty... nerwusie komunistyczny
            • pierot6 tales-realista00... cmoknij mnie w otworek... 25.04.07, 10:11
              • pierot9 mowy nie ma, dewiancie-wyszło szydło z worka 25.04.07, 10:21
                właśnie takie zachowania i tęsknoty doprowadziły cię do nerwicy, mały komunisto
                • pierot6 tales-realisto.. całuj i spie...tylko nie gryż! 25.04.07, 11:13
      • anvill Re: Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim e 25.04.07, 10:02
        Hihihi uwielbiam tę prawicową oszołomską logike "natomiast odstraszala
        ich 'ekstremalnosc'LPRu jak i dzialal na nich czarny PR konsekwentnie robiony
        R. Giertychowi przez GazWyb." - na plecy się przewróciłem - bo oczywiście
        elektorat skrajnie prawicowy, który zastanawia się pomiędzy Romkiem a Jarkiem -
        teraz maja Jurka - czytuje GW a do tego uważa ja za wyrocznie i stąd ten Romek
        ma takie niskie poparcie...
        No chyba że będąc oszołomem prawicowym masz inne informacje - np że w kregach
        skrajnie prawicowych dużo jejs fetyszystów-masochistów, którzy dni i noce
        spędzają na forum GW (coś chyba w tym jest).
    • guma123 Jeżeli te sondaże są prawdziwe... 25.04.07, 09:46
      to Jarek K. nie powinien się wahać tylko robić wybory. Może tego dotyczyło
      wczorajsze tajne zebranie PISiorków pod W-wą?
      • uu1 Re: Jeżeli te sondaże są prawdziwe... 25.04.07, 10:20
        > to Jarek K. nie powinien się wahać tylko robić wybory. Może tego dotyczyło
        > wczorajsze tajne zebranie PISiorków pod W-wą?
        Są równie prawdziwe jak prawo i sprawiedliwość w wydaniu Prawa i Sprawiedliwości.
        -----------
    • surykatka333 A co z Polakami pracującymi za granicą o ich głosy 25.04.07, 10:29
      A co z Polakami pracującymi za granicą o ich głosy będzie walka w przyszłych wyborach prezydenckich narazie PIS gania polaków z GB i samo próbuje sobie kręcić sznur?
    • maria-anna Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 10:31
      l.o.r.t.e.a napisał:

> PIS rulez! Wybory w 2009 też wygramy!

A skąd ta pewność? Po ostatnich dokonaniach PiS-u,trudno przewidzieć wynik
      wyborów.Sam J.Kaczyński,bierze pod uwagę ewentualną porażkę.Ale czy PiS
      przetrwa? To jest pytanie?!
    • dolnyslask24 Jak to się wszystko skończy 25.04.07, 10:38
      Alternatywna historia polskiej prawicy:
      stys.dolnyslask24.info/49,marks_wiecznie_zywy.html
    • dzakarta Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 11:24
      Precz z reżimem IV RP!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka