l.o.r.t.e.a 25.04.07, 07:05 PIS rulez! Wybory w 2009 też wygramy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:19 dać próg 20% w wyborach przynajmniej pozbędziemy się LiDu i drobnicy Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodzieje 25.04.07, 07:43 co by nie mowic o PIS, to nie slysze o wielkich aferach z udzialem rzadzacych i biznesmenow na miare kulczyka czy stoklosy Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 25% -rewelacja jak na rządzącą partie.... 25.04.07, 08:07 do tej pory rządzące partie przepadaly jak kamien w wodzie do kilku % Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 08:11 bo wszystko odzyskali !! <hahaha> ale, taśmy beger, sprawa oczyszczalni, młodzieżówki giertycha-wiceministra urządzające sobie nazi party, obsadzanie z pomocą listu polecające z samoobory dyrektorów i vice w krusie i jeszcze troszkę można by... Tylko roger45, wiesz jaka jest różnica? Ta że obecni kiedy im się coś wytknie to mówią że to nic takiego, a SLD kiedy coś wyszło na jaw to powoływała komisję śledczą aby się oczyścić!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Fakt, PiS nie kradnie jak układ PO/LID w stol 25.04.07, 09:57 O tym co ukradli dopiero się dowiemy po wyborach, jak na razie obsadzanie kolesiami spółek trwa jak za poprzednich rządów a nawet podobno lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceloth Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 10:49 usłyszysz,jak do władzy dojdzie inna opcja polityczna.kto niby ma teraz tropićich brudne interesy?ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Mam wrazenie ze pierwszy raz rzadza nie-zlodz 25.04.07, 10:57 > co by nie mowic o PIS, to nie slysze o wielkich aferach z udzialem rzadzacych i > biznesmenow na miare kulczyka czy stoklosy Afera SKOKów (łącznie z używaniem prokuratury do zamykania ust niepokornym) jest jak najbardziej na miarę Kulczyka czy Stokłosy. Bezpodstawnie stwierdzenie przez Ziobro, że lekarz dokonał mordestwa kosztowało już życie wielu pacjentów, z powodu blokady przeszczepów - to jest groźniejsze, niż afera Stokłosy. PiS tym się różni od SLD, że chce głównie władzy i poklasku, nie pieniędzy. Stąd afera z oskarżeniem o morderstwo i przeszczepami - tu celem nie było wzięcie w łapę, tylko uzyskanie poparcia społecznego. Ale skutek ten sam, a nawet w tym wypadku gorszy. www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:49 aron2004 napisał: > przynajmniej pozbędziemy się /.../ drobnicy Czyżbyś miał na myśli busiarzy? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 10:19 aron2004 napisał: > dać próg 20% w wyborach przynajmniej pozbędziemy się LiDu i drobnicy Dać 50%, to pozbędziemy się wszystkich i wtedy wreszcie odczujemy poprawę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:26 Podpuszczają Kaczorów na wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 PiS + Jurek = więcej niz PO 25.04.07, 07:26 Zobaczcie - PO i PiS idą łeb w łeb a jak do PiS dołozyć partię Jurka która pewnie pójdzie do wyborów w koalicji z PiS to PiS prowadzi... I co powiecie lewaki... mówiliście że PiS spada w sondażach, że to już koniec PiS, że nikt nie chce PiS... że Polacy nie chcą PiS - mówcie za siebie... Hahahahahaha........... Odpowiedz Link Zgłoś
estr A PO + Jurek = jeszcze więcej niz PiS 25.04.07, 09:01 A PO+Jurek jeszcze więcej niż pis. Może tak byśmy do tego podeszli? To pis tak chce wadzy że nawet z pzpr koalicję by zrobił. Z resztą modus operandi jakby z tamtych czasów. Szafa z instrukcjami i teczki z ipeenu się na coś przydały. Precz z pisoskim talibanem! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nie wiedziałem że PO tak konserwatywna w aborcji 25.04.07, 09:44 Raczej PO z Jurkiem się n ie dogada. PiS tak - Jurek juz deklarował że będzie popierał rząd - jak nie będzie miał ponad 5% poparcia wejdzie w koalicję z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
galba Dlaczego "nikomu nie odbiera poparcia"?! 25.04.07, 07:26 Przecież odebrała całkiem sporo Platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwak6 Witaj Marcinku 25.04.07, 08:06 co tam we Wrocku słychać? Demokracja jest przedsięwzięciem, które gwarantuje, że otrzymujemy nie lepsze rządy niż te, na które zasługujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Galba, jak ty już coś chlapniesz 25.04.07, 08:44 I jeszcze SLD odberbali 2 punkty procentowe? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie ma układu PO-SLDw parlamencie i się nie zanosi 25.04.07, 07:43 Natomiast koalicja jest realna i uwiera jak widac takze ciebie w sumienie. Układ z SLD byłby cudownym eliksirem na zbolałe sumienie PIs, niestety, przyjdzie jeszcze pocierpieć, a skor uwazasz że nastepna kadencja tez to bardzo długo, a potem trybunały, komisje, odebranie praw do emerytur, lustracje. Nie dziw się akcja wywołuje reakcję.Pewnie spodziewasz sie ze to PO z SLD zrobi? Mylisz się, to zrobia młodzi patrioci prawicowi w koalicji z młodymi roszczeniowcami, krótko mówiąc wychowankowie, beda uwazac ze zdradzili ideały i stołki im w głowie namieszały i słusznie pomysllą. Ta walka o ogień zawsze trwa, poczytaj o młodych bolszewikach, na nich stawiano zreby komunizmu, byli bezkompromisowi, podobnie jak faszyści. Jeszcze kilka lat upłynie zanim zaczniesz analizowac i myslec zamiast żyć ideami, pamiętaj by sie odpowiednio ustawić, moze być i nacjonalizacja, to zawsze działa na tłumy. Kaczyński tylko wspomniał o podobnym rozwiazaniu i wygrał, czemu inni maja nie wygrać i nie próbowac zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Zmieniłem nicka 25.04.07, 08:33 na twoja prośbę chyba sie rózni od twojego,czy nadal twierdzisz ze jest identyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
everplaya Re: Do admin: proszę o wykasowanie podszywacza 25.04.07, 09:45 jerzol.everwars.com Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Do Admin: Proszę o zablokowanie Palestrina2007 25.04.07, 10:19 Ja mam nicka od 2005r. Palestrina2007 nadał sobie tego nicka tylko po to aby mnie dyskredytować. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Podszywanie - co to takiego? 25.04.07, 10:51 W netykiecie zamieszczonej tutaj forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html do której się odwołuje regulamin tego foruma nie ma definicji podszywania. W związku z tym, jakkolwiek rozumiem, że cię ta sytuacja irytuje, jesteś zdany na łaskę i niełaskę żydokomunistycznoliberalnych adminów :-). Poza tym, powinieneś chyba być dumny, że ktos się chce pod ciebie podszywać, a tymczasem żałośnie skamlesz w stylu "prose pani a bo on sie podsywa" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Droga demokraci.pl ..oni też mieli 10% i więcej... 25.04.07, 07:28 Potem spadało spadało i skończyło się ogonem pod siebie i podczepieniem się pod SLD.Tzw.powrót do źródeł. Jak to będzie z jurkowcami?Syn marnotrawny powróci na łono PiS?Nie od razu,trochę pobryka. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 To samo o borowikach.... 25.04.07, 07:30 amanasunta53 napisała: > Potem spadało spadało i skończyło się ogonem pod siebie i podczepieniem się pod > SLD.Tzw.powrót do źródeł. > Jak to będzie z jurkowcami?Syn marnotrawny powróci na łono PiS?Nie od > razu,trochę pobryka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niekoniecznie pobryka 25.04.07, 07:49 Dofinansowania nie ma, w komisjach moga miec problemy, poparcie sondazowe w praktyce moze wynieśc 0 koma nic, bo ci co twierdza ze nie wiedza na kogo najczesciej wcale nie głosuja. Uważam ze wiecej sie pisze niz to ma wartośc polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 jeśli ktoś lubi być "w d...""sitwy" to może i tak 25.04.07, 08:17 powodzenia, choć tam ciemno, brzydko pachnie, a i czasami nawet "drągiem" można po głowie dostać Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Sam sobie odpisujesz? 25.04.07, 10:12 przyjemnośc też robisz sam sobie,hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Prosze o usunięcie podszywacza z forum 25.04.07, 10:22 podszywającego się pod mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Jest gość który podpisuje sie "junkier" 25.04.07, 10:45 i gość który podpisuje sie "junkiers" i żadnemu z nich to nie przeszkadza,znalazł sie natomiast taki jak ty który nie potrafi rozróżnić "palestrina2005" od "palestina2007" Tobie by pasowało żeby zamknąć usta wszystkim którzy tobie nie pasują. PiS od półtora roku próbuje zadławić wszystkich którzy im nie pasują jak za komuny. Polityk jest jak pies, który drapie się tam, gdzie go wcale nie swędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 Ona ma zaparcie a nie poparcie potem laksygen 25.04.07, 07:44 Ona ma zaparcie a nie poparcie potem laksygen i wszystko skonczy się wielką sr...czką Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 PiS upadł, zaczyna sie wolność 25.04.07, 07:47 Może jeszcze tego nie zauważacie TŁUMOKI z PiS-u ale to już staje się faktem. Rządy DURNIÓW popieranych przez idiotów i dewotki z Polski B kończą się. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A to ciekawe różnica Po-PiS na poziomie błędu bada 25.04.07, 07:51 A to ciekawe że piszesz że PiS upada bo błąd badania zazwyczaj wynosi co najmniej 2% - a więc wg tego sondażu PiS moze równie dobrze być na pierwszym miejscu a razem z całą koalicją ma więcej niż PO-SLD. Więc jakby teraz odbyły się wybory to możliwe że ponownie wygrałby PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
kwak6 Myślę że powinieneś sie wziąć za uczciwa pracę 25.04.07, 08:09 bo zostając propagandzistą partyjnym okradasz tych co uczciwie w tym kraju pracują. Nie ma dnia zeby nie było ciebie pełno na forum tak przez ciebie znienawidzonej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 07:50 Bo Jurek bierze się za tworzenie swojej partii nieudolnie, powinien nająć sobie Lipińskiego i dać wolną rękę Mojzesowiczowi, oni we dwóch zrobia mu najwiekszy klub w Sejmie. A swoja drogą gdyby Jurek uczknął jeszcze 17 posłów z PiS, to najwiekszym klubem byłaby PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymoneta Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 08:02 partia Jurka? to dlaczego nie spytaĆ O Partię Anny Marii Jopek - w tych śmiesznych sondażach? Oba byty są tak samo wirtualne. Przypomnijmy że jurek i 5 (słownie - pięciu) posłów - załozyli jak narazie koło sejmowe - do partii to im jeszcze bardzo daleko - patrząc na jurka wróżę mu poparcie co najwyżej neiboszczyków - ten koleś mówi i wyglada tak jakby był mumią. a gazeta kompromituje sie coraza bardziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 08:05 Owszem, nikomu nie odbiera poparcia, ale tym którzy na nią wskazali to chyba odebrało rozum... Przy oakzji wyrazy współczucia dla tych którzy wskazali na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 za co PO ma 27%-za nicnierobienie i wierność IIIRP 25.04.07, 08:14 lenie, które do sejmu wejść nigdy nie powinny Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 synku, nawet nie wiesz,co piszesz - nienawiść cię 25.04.07, 08:41 rozpiera i frustracja powyborcza z ad 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Ojcze! jak mogli Cie pisowscy oszusci tak omamic 25.04.07, 08:44 swymi falszywymi slowami i brudnymi czynami. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Czy wszystkie PiSuary muszą nadawać teksty głupka? 25.04.07, 08:43 realista1000 napisała: > lenie, które do sejmu wejść nigdy nie powinny Oczywiście, opozycja ma wszelkie instrumenty do "cośrobienia". Może sobie swobodnie zmieniać ustawy, powierzać stanowiska wykonawcze swoim ludziom i bez przeszkód wprowadzać w życie co tylko postanowi. Jeśli ktoś wątpił, że możliwe będzie stworzenie protezy mózgu, to się bardzo mylił - wszystkie PiSuary już od dawna coś takiego mają. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tfu, palcówka 25.04.07, 08:47 ukos napisał: > (...) Jeśli ktoś wątpił, że możliwe będzie stworzenie protezy mózgu(...) Miało być "niemożliwe". Odpowiedz Link Zgłoś
patman Dobrze, że skrajny odłam katolibanu ma niskie... 25.04.07, 08:41 poparcie. Szkoda, że główny prąd wciąż mocno się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój się 25.04.07, 08:43 nic ci się nie stanie, chyba że kombinujesz jak każdy postkomuch Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 bredzisz, psiubeku, bo stracha masz i tyle! 25.04.07, 08:48 Psiubek - nick świetnie dobrany, tylko kolejność literek ci się pomyliła Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywalić 25.04.07, 08:55 myślenie ustało zupełnie, co? Wszystko ci się kojarzy z PiS, psiubeku? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:00 3,2 milionoa glosow wyborcow to chyba za malo zeby robic rewolucje w kraju PISdzielcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:10 Nie ważne ile, ważne że PiS wygrał, POsiurku nierozgarnięty - inne partie są cienkie, jak ich nudni jak flaki z olejem "wodzowie": pusty Tusk, smark Olejniczak, cep Lepper, pacan Giertych - wszyscy razem mogą Kaczorów co najwyżej w tyłek POcałować Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:14 sram na PO ,SLD jestem Antyklerykalem wiec te formacjw sa mi tak obce jak i tobie ,ale mandat spoleczny w wysokosci okolo 8% spoleczenstwa zobowiazuje do zapytania spoleczenstwa czy chce tych zmian?? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:19 ty jesteś Antylogik, a nie antyklerykał. Ty jesteś po prostu Antek Muzykant. Wypowiadać się mogłeś w wyborach, teraz nie pyszcz, oszołomiasty wielbicielu "Faktów i Mitów" ew. urbanowego NIE Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:22 Jak pamietam to w polsce oszolomami nazywa sie klerykalne dno ktore namietnie kocha watykan i jemu wiernie sluzy , kiedys komuna sluzyla moskwie , ktora miala realna sile militarna , a co ma takiego watykan ze pozwalacie zeby wam dzieci ksieza gwalcili i potrwele oprozniali?? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:26 antyklerykalna nienawiść z ciebie się toczy: obraziłeś się na Boga? Zawiodłeś się na nim? - nie wiem dlaczego, ale tym bardziej zaczynam cię lubić i złośliwość ze mnie uchodzi. Powodzenia, kolter, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:29 Antylkerykalnosc to nie ateizm , jak ci wmawiaja panowie w sukienkach ja na Boga sie nie gniewam ale pluje na jego samozwanczych tu posrednikow!! co wy wiecie o Bogu katoliku skoro nawet dekalogu nie potrafiliscie zachowac jak Bog nakazal?? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: wyniki wyborów '2005 musiały ci nieźle przywa 25.04.07, 09:37 Spoko, kolter, spoko, w twoich słowach jest wiele gniewu i nienawiści, a to nie sprzyja przemyśleniom. Jesteś zrażony do instytucji kościelnych, ale przecież kościół to ... ludzie - skorzy do grzechu, słabi, zagubieni. Najważniejsze, że Jezus cię kocha i mnie też! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
patman Wiesz jaki jest twój problem? 25.04.07, 08:51 Masz czarno-białe widzenie świata. Dzielisz ludzi na "prawdziwych Polaków patriotów" i (post)komunistów. Takie podejście jest dobre w piaskownicy, ale nie w rzeczywistym świecie. Dla twojej informacji - nigdy nie głosowałem na SLD ani Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Wiesz jaki jest twój problem? 25.04.07, 09:01 Pis komunisci sa tak czarni w myslach ze przy tym sukienka ksiedz wydaje sie byc biala!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:02 wiesz co jest twoim problemem? Tęczowe widzenie świata, tęczowe jak na flagach dewiantów obnoszących się publicznie ze swą odmiennością i wmawiających ludziom, że to NORMALNOŚĆ. Macie zupełnie odmienne widzenie i postrzeganie świata: przez ... otwór i z wytrzeszczonymi gałami. TAK, TAK - NIE, NIE, a wszystko inne od ZŁEGO pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:04 A powiedz mi czy to co robi jurek jest normalne?? dla mnie jurek to morderca ,wiec wole pedala bo choc wiem czego sie mozna po nimspodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:16 Jurek jest mordercą? - Zaiste, lewactwo jest ogłupiałe jak... małpki bonobo w czasie rui - wszystko rozumieją na opak. Senyszyn jest pewnie za to obrończynią życia, co? - idąc w Marszu P"Różności" i waląc się pejczykiem po ogromnej rozlanej d... - jaka obrończyni, hoho Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:19 Zycze ci facet zeby twoja zona , lub corka zaszla w ciaze ktora moze ja zabic , a twoj idol jurek przeforsuje swoja wizje konstytucji gdzie wyskrobek jest chroniony bardziej niz dorosla kobieta , mam nadzieje ze zawyjesz wtedy z bolu i zrozumiesz ze popieranie skrajnej prawicy to samobojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 Re: dzięki za diagnozę - teraz ja ci postawię 25.04.07, 09:57 "wyskrobek"? Boże, jesteś jak zwierzę i szkoda mi ciebie bardzo, kolter. Mimo wszystko życzę ci wszelkiego powodzenia - w życiu osobistym i zawodowym. PS I nigdy nie pomyśl o własnym dziecku jak o "wyskrobku" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patman Chcesz poprawiać innych? 25.04.07, 09:06 Hilter i Stalin też "naprawiali" społeczeństwo. Jeden "czyścił" je z żydów i pedałów, drugi prowadził inżynierię społeczną przy pomocy NKWD. Powiedz, czym twoja wizja naprawiania innych różni się od pomysłów tych panów? Aaa, wiem czym - robisz to z miłości bliźniego. Koniec dyskusji z ludźmi z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Chcesz poprawiać innych? 25.04.07, 09:08 Kazdy morderca czy tez psychopatyczny przywodca byl nikczemnej postury !! Odpowiedz Link Zgłoś
kwak6 Kolejny partyjny nierób 25.04.07, 09:09 żyjacy za cudze pieniądze,do roboty uczciwej się weź a nie siedzisz przed partyjnym kompem cały dzień i judzisz jak aktywista pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: vice wersa 25.04.07, 09:21 vice versa, aparatczyku POstkomuny - PO + LiD = PODLi Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Nie widze zeby kwak tu nadawał na okrągło 25.04.07, 10:14 natomiast ty jadaczysz od rana do wieczora aparatczyku pisowski Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Prosze o usunięcie podszywacza łamiącego netykietę 25.04.07, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:06 balwochwalstwem biblia nazywa np: modlenie sie do obrazow , 99% katolickich tradycji jest poganskie czyzby normalny katolik to balwochwalca i poganin?? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:23 Kościół - 2 tys.lat i "bramy piekielne go nie przemogą". Nie wysilaj się, nie dasz rady Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:27 Poczytaj , to dowiesz sie ze nie 2 tys ale 1700 lat , a bramy piekielne go nie musza przemagac bo to twor szatana ten kosciol , majacy miliony litrow krwi na swoich szponach, ja nie musze dawac rady wystarczy jeszcze jeden taki (przelomowy) potyfikat jak wojtyly w 1978 roku w niemczech 28% katolokow chodzilo do kosciola , dzis 8% kler sam sobie swoja durnota wystawia laurki Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: bałwochwalcy i poganie odetchnęli? Nie bój si 25.04.07, 09:40 Nie podobał ci się pontyfikat Jana Pawła II? Co złego on zrobił? Zresztą nie o to chodzi - chodzi o niezgłębioną miłość Jezusa do ludzi - do ciebie też. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Klika drobiazgów zrobił 25.04.07, 10:10 w zasadzie to takie nie liczące jak ochrona pedofili w sutannach i innych lubiących seks od tyłu. Ale ty z pewnością zaprzeczysz jako obrońca uciśnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Łamiesz Netykietę i regulamin tego forum 25.04.07, 10:25 podszywając się pode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
palestina2007 Hmm 25.04.07, 10:28 ty naprawde jestes analfabeta,kto za ciebie klepie w klawiature? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Nudny się robisz... 25.04.07, 10:53 palestrina2005 napisał: > podszywając się pode mnie ...i nawet tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Tadek Rydzyk może się obrazić... 25.04.07, 10:30 ...za tę kolejność w Santowaniu Subitowaniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 09:08 przyszłe wyobry widze tak: PIS je wygrywa przeprowadzając wszystkie reformy na hura na przełomie 2008/2009 LPR i PR łączą się i wraz ze stowarzyszeniamia MW,Młodzi konserwatyści,Pro lusatia i Sarmati tworzą nową partię i stają sie 3-4 siła w sejmie i tworzą nowa partię do sejmu wchodzi też LID i Samoobrona , nie dostaje się PSL Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim etosem 25.04.07, 09:14 GazWyb podaje: > PR zainteresowali się raczej wyborcy, którzy wcześniej nie wiedzieli, na kogo > głosować niż ci przywiązani do innych partii. Na ewentualnym starcie PR nie > tracą ani PiS, ani LPR - komentuje dziennik. Tego sie wlasnie spodziewalem. Mianowicie, ze nowa partia Jurka przede wszystkim zmobilizuje prawicowych wyborcow ktorzy byli 'niezdecydowani'. Wyborcow ktorzy byli gdzies posrodku PiS i LPR.... Z braku alternatywy w wyborach zaglosowaliby na PiS ale teraz w okresie miedzywyborczym nie widzieli powodu zeby sie juz teraz deklarowac, natomiast odstraszala ich 'ekstremalnosc' LPRu jak i dzialal na nich czarny PR konsekwentnie robiony R. Giertychowi przez GazWyb. Teraz wreszcie znalezli partie o zdecydowanie chrzescijanskim etosie, z ktora moga sie identyfikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim e 25.04.07, 09:16 Mam nadzieje kundelku ze staniesz kiedys przed dylematem czy ratowac zone czy plod ktory ja zabija , wtedy dopiero twoje smieszne wartosci zostana poddane probie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PISokomuno!!!!...Przecież sondaże okłamuja ! 25.04.07, 09:43 PISkomuna ma wieksze poparcie tylko w sondażach dla GW.. Podpucha? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 Pewnie, że okłamują - ale 1 na 100 może się sprawd 25.04.07, 09:49 zić - zwłaszcza taki, że PiS wygrywa, ty... nerwusie komunistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 mowy nie ma, dewiancie-wyszło szydło z worka 25.04.07, 10:21 właśnie takie zachowania i tęsknoty doprowadziły cię do nerwicy, mały komunisto Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Partia Jurka dla wyborcow z chrzescijanskim e 25.04.07, 10:02 Hihihi uwielbiam tę prawicową oszołomską logike "natomiast odstraszala ich 'ekstremalnosc'LPRu jak i dzialal na nich czarny PR konsekwentnie robiony R. Giertychowi przez GazWyb." - na plecy się przewróciłem - bo oczywiście elektorat skrajnie prawicowy, który zastanawia się pomiędzy Romkiem a Jarkiem - teraz maja Jurka - czytuje GW a do tego uważa ja za wyrocznie i stąd ten Romek ma takie niskie poparcie... No chyba że będąc oszołomem prawicowym masz inne informacje - np że w kregach skrajnie prawicowych dużo jejs fetyszystów-masochistów, którzy dni i noce spędzają na forum GW (coś chyba w tym jest). Odpowiedz Link Zgłoś
guma123 Jeżeli te sondaże są prawdziwe... 25.04.07, 09:46 to Jarek K. nie powinien się wahać tylko robić wybory. Może tego dotyczyło wczorajsze tajne zebranie PISiorków pod W-wą? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeżeli te sondaże są prawdziwe... 25.04.07, 10:20 > to Jarek K. nie powinien się wahać tylko robić wybory. Może tego dotyczyło > wczorajsze tajne zebranie PISiorków pod W-wą? Są równie prawdziwe jak prawo i sprawiedliwość w wydaniu Prawa i Sprawiedliwości. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 A co z Polakami pracującymi za granicą o ich głosy 25.04.07, 10:29 A co z Polakami pracującymi za granicą o ich głosy będzie walka w przyszłych wyborach prezydenckich narazie PIS gania polaków z GB i samo próbuje sobie kręcić sznur? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 10:31 l.o.r.t.e.a napisał: > PIS rulez! Wybory w 2009 też wygramy! A skąd ta pewność? Po ostatnich dokonaniach PiS-u,trudno przewidzieć wynik wyborów.Sam J.Kaczyński,bierze pod uwagę ewentualną porażkę.Ale czy PiS przetrwa? To jest pytanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
dolnyslask24 Jak to się wszystko skończy 25.04.07, 10:38 Alternatywna historia polskiej prawicy: stys.dolnyslask24.info/49,marks_wiecznie_zywy.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Partia Jurka nikomu nie odbiera poparcia 25.04.07, 11:24 Precz z reżimem IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś