theslut 25.04.07, 07:07 Pani Nowak chyba was porypało!!! Pewnie w momencie tej wypowiedzi miała pani zespół napięcia przedmiesiączkowego albo po prostu chłopa pani potrzeba. Bo to w tych przypadkach tak na dekiel bije. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.bielicki Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:11 Znów liga wpycha swój nos tam, gdzie nie trzeba. Czy to początek totalitarnego państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
soldier.kam Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:14 Jakoś ze strony kościoła nigdy nic takiego nie słychać. Co ludzie z LPR maja w głowie? Najpierw Darwin teraz to. To oni nasze uczucia obrażają, nazywając się obywatelami tego samego państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 na szczescie jest demokracja i wolnosc wyznan 25.04.07, 17:31 i moge sobie wierzyc nawet w swietego buta i go czcic halasliwie i nikt mi tego nie zabroni (oczywiscie poki do obrzedu nie zabije noworodka), tak wiec RECE PRECZ OD TRADYCJI SLOWIANSKIEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 15:06 marcin.bielicki napisał: > Znów liga wpycha swój nos tam, gdzie nie trzeba. Czy to początek totalitarnego > państwa? jak to "początek"? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 27.04.07, 16:18 A czy Księga Hioba z Bibli nie uraża uczuć religijnych? Bóg rozmawia tam z Szatanem.I na dodatek pozwala dręczyć Hioba.Ligusy dalej do prokuratury z tym "obrażaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
jag_2002 Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:16 Chyba LPR do reszty zwaryjowal - moga nie patrzec. Wielowiekowa tradycja trwa a LPR przeminie (moze wreszcie kiedys). Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:31 wielowiekową tradycją, wywodzącą się z pogaństwa jest choinka. Nuu, Panie i Panowie z LPR-u ... do dzieła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 12:26 nie tylko choinka. jakby konsekwetntnie oczyścić katolicyzm ze wszystkich pogańskich naleciałosci to zostałby protestantyzm. panie i panowie lpereowcy powinni sobie uswiadomić dalekosięzne konsekwencje swoich działań:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosaciec Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:17 To już skandal!Czy fanatycy z LPR sa faktycznie tak debilni,czy chodzi im tylko o medialny szum??Ludzie którzy ślinią sie do zwłok na krzyzu są nekrofilami,tym bardziej ze hołdują też czysto pedofilskiemu związkowi Józefa i Maryi..To obraża moje człowieczeństwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Ło laboga co sie dzieje! 25.04.07, 10:40 Ło laboga co sie dzieje! Świnia szczeka, kura pieje, Elpeery znów hajlują, Na Judosza wykrzykują. Że nie polski, nie słowiański, Bolszewicki, nie ziemiański I że Dmowski go nie lubił, Judosz Polski Naród zgubił!!! Głupie ludzie! W Pacanowie Tradycja stoi na głowie: Toż bulwersja niebywała! Matołkowi gmina dała Pomnik zamiast Papieżowi I świętemu Marcinowi (Który w herbie Pacanowa Odwieczną tradycję chowa). Nuże, zwalmy więc Matołka Lecz nie niszczmy piedestołka, Na nim zrobimy budowę - Mamy już pomysły nowe Papież młody, Papież stary, Papież z nartą idzie w góry, I Ojczulek Dyrektorek Trzyma w ręku kasy worek, I Jankowski, prałat gdański I szmalcownik Kobylański Wszyscy przeciw Judoszowi, Przez nich Polska się odnowi! Odpowiedz Link Zgłoś
loader meeeeee? 25.04.07, 07:28 liga pozbawionych rozumu działa! niebawem zabronią używania nazwy polska gdyż nasz kraj jest facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Chyba już nadszedł czas 25.04.07, 08:09 Chyba już nadszedł czas żeby dla dobra Polski i Polaków rozwiązać LPR. Przecież ta partia przynosi tylko wstyd, hańbę i pośmiewisko normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Liga Polskich Kretynów 25.04.07, 07:29 Maria Nowak, przewodnicząca miejscowego koła partii, i związany z Ligą Tadeusz Malejka zapowiadają, że jeśli impreza odbędzie się w przyszłym roku, oddadzą sprawę do sądu. **************************************** Najwyraźniej Nowak i Malejka mają silną potrzebę zaprezentowania swojego kretynizmu na szerszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Liga Polskich Kretynów 25.04.07, 11:54 Ludu moj Ludu, cos ty mi uczynil.." Tak Liga Polski Kretynow i pozostali wspolnicy obrazaja rozum i inne ..uczucia. Kraj juz kompletnie zidiocial... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Brawo Pani Nowak, pogratulować inteligencji ;) 25.04.07, 15:28 Z uznania dla jej i partyjnych kolegów energii w walce z kluczowymi problemami kraju i regionu, mam dla niej propozycję: Zakazać choinek na Boże Narodzenie. Choinka to typowo pogański, okultystyczny zwyczaj. Można zresztą w ogóle zakazać Bożego Narodzenia, bo to też tak naprawdę pogańskie, okultystyczne święto zimowego przesilenia zimowego. Jezus przecież nie urodził się 24-25 grudnia, w ogóle nie wiadomo, kiedy dokładnie się urodził. Niech LPR zgłosi odpowiednią ustawę. Za Boże Narodzenie 5 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
werner.rauch Re: Brawo Pani Nowak, pogratulować inteligencji ; 26.04.07, 23:05 A smigus dyngus - to prawdziwa katolicka impresa? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:29 kiedyś jak Bóg chciał kogoś ukarać to mu zabierał rozum. Dziś w ramach dodatkowej kary jeszcze daje władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:37 nic dodac nic ująć. jako czciciel snopka zboża zwróce sie do sadu o zakaz młocenia zboża, młócenie snopka jest najwyższa profanacja obiektu kultu religijnego, i jako takie powinno podlegac całkowitemu zakazowi i karze lewatywy z mydłem święconym, dla oczyszczenia kiszek z pokus wszelakich amen Odpowiedz Link Zgłoś
inkayon Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 07:44 Olias, czy mogę Cię cytować?;) Oszołomom z LPR sugeruję jeszcze oskarżyć Boże Narodzenie - krześcijaństwo zaadaptowało datę narodzin Mitry, pogańskiego bożka wszak;))) Swoją drogą, za lewicy takich perełek dziennikarze nie zbierali - teraz jest się z czego pośmiać... Pozdrawiam ciepło wszystkich...eee...normalnych;P Inkayon Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 16:58 > kiedyś jak Bóg chciał kogoś ukarać to mu zabierał rozum. Dziś w ramach > dodatkowej kary jeszcze daje władzę To jest świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Re: Czy LPR obraża rozum? 25.04.07, 07:45 Wydaje się że tak. W tym dziwnym zwyczaju można co najwyżej dopatrzeć się antysemityzmu. Ale to akurat lpr chyba nie przeszkadza?? Debile. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czy LPR obraża rozum? 25.04.07, 07:51 99% obrzedkow kleru watykanskiego to poganstwo , zaczynajac od bozego narodzenia starego swieta rzymskiego poswieconemu bogom slonca do wielkanocnych symboli swiatecznych np zajaczek stary symbol plodnosci , do tego swiecenie lampek na grobach ,tak poganie oswietlali swoim zmarylym droge do nieba ,nich ci LPRdebilni panowie najpierw zapoznaja sie z naukami pisma swietego zanim znow na kogos wsiada!! Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych LPR-owcy zaskakują społeczeństwo... 25.04.07, 08:20 Członkowie Ligi Pozbawionych Rozumu zaskakują polskie społeczeństwo. Niedawno proponowali apelacyjny proces sądowy nad Chrystusem, na którym (wg LPR) nadal ciąży piętno przestępcy... Oszołomom proponuję wszczęcie procesu sądowego nad Duchem Świętym, który zapłodnił nieletnią Maryję i św. Józefa za pedofilstwo. Na pewno nie jest to pomysł mądry, ale dla członków LPR - genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
na_und co za matolstwo! 25.04.07, 07:52 istnienie Ligi Polskich Rodzin obraza moje wszelkie uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos elektorat tych idiotów pewnie teraz się grzebie 25.04.07, 07:56 w ziemi ze wstydu, chociaż z drugiej strony wydaje mi sie, że ktoś kto na nich glosował jest na tyle głupi, że nie zdaje sobie sprawy z tego z ci .... robią Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 08:02 Czy jak formowało się LPR, to aktywiści chodzili po szpitalach psychiatrycznych i robili tzw. łapanki? Z każdym nowym pomysłem tych fanatyków jestem coraz bardziej przekonany, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a czarny kot, kominiarz, baba z pustymi wiadrami 25.04.07, 08:03 no i choinka wzięta z pogańskich i to niemieckidch obrzędów? A poza tym jest ktos w LPR kto ma aktualne badania z psychotestami łacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
madsheep Re: Czas wziąć sztachety 25.04.07, 08:18 jak panow z LPR obraza uczucia to niech tego nie ogladaja w Polsce nie ma jednej i slusznej religii Rozne tradycje, rozne obrzadki i rozni ludzie Kazdy wierzy w to co chce Odpowiedz Link Zgłoś
winiary2 Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 08:38 Mnie uraża,że w naszym kraju żyją takie osoby jak Nowak, czy Malejko. Jak będą w przyszłym roku w naszym kraju też oddam sprawę do sądu, bo urażają moje uczucia zdrowego rozsądku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:10 theslut napisał: > Pani Nowak chyba was porypało!!! Pewnie w momencie tej wypowiedzi miała pani > zespół napięcia przedmiesiączkowego albo po prostu chłopa pani potrzeba ----- Coś Ci się pokręciło - theslut. Mohairy już nie pamiętają, co to miesiączka ani do czego im chłop potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 10:18 kiks4 napisał: > theslut napisał: > > > Pani Nowak chyba was porypało!!! Pewnie w momencie tej wypowiedzi miała p > ani > > zespół napięcia przedmiesiączkowego albo po prostu chłopa pani potrzeba > ----- > Coś Ci się pokręciło - theslut. Mohairy już nie pamiętają, co to miesiączka ani > do czego im chłop potrzebny *** Czyżbyś uważał, że wszystkie mohery spełniają obowiaek prokreacji w paradygmacie niepokalanego poczęcia? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toteraja Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:16 LPR obraza inteligencje 90% polakow. czy moznaby pozwac ich do sadu? Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:28 "wodzenie Judosza uraża uczucia religijne partii i wielu osób" uczucia religijne partii ???? a jesli moje uczucia co innego uraża? konstytucję trzeba zmienić? w porfelu noszę kartkę, iż po mojej śmierci mozna wszystko wykorzystać na potrzeby przeszczepów i medycznej dydaktyki - zaś mojego trupa nie trzeba nadaremnie pompować krwią i tlenem - bym spokojnie umarł... taki Judasz ze mnie... a jakiś Giertych, pochodzący od innej małpy niż ja, jakiś Jurek (przepraszam, nie jakiś - Pan Jerzy) - rządzić chcą moimi zwłokami, moją spermą i wpisywać to w konstytucję... Odpowiedz Link Zgłoś
lombok Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:51 Tradycje ludowe powinno sie zachowac. Przeciez nie kazdy obywatel RP jest wyznawca religii rzymsko-katolickiej. Tradycje ludowe podtrzymuja polska tradycje i kulture. Wznosze apel zarowno do placowek swieckich jak i ksiezy z kosciola katolickiego o wsparcie tej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
broadminded Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 09:58 Toż to sodomia i gomoria jakaś. Proponuję wysłać na tych strasznych panów poganów komando Młódzi Wszechpolskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
paryssrylton Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 11:29 a katolicy obrażają moje uczucia religijne. i co? może też wniosę oskarżenie? nie umieją być tolerancyjni? to niech się dowiedzą, że innym też przeszkadzają. precz z katolikami! precz z obrażającymi moje uczucia religijne modłami przed złotym cielcem stworzonym na obraz i podobieństwo człowieka w miejscach publicznych, na co muszą patrzeć moje dzieci! precz z bogiem o ludzkiej twarzy! precz z ich wyciem i zawodzeniem uprawianych publicznie! precz z księżami żebrzącymi po kolędzie nawet tam gdzie ich nie proszą! precz z wypisywaniem na moich drzwiach symboli których nie wyznaję! won won won!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Jesteś histerykiem 25.04.07, 12:45 normalny człowiek, kiedy usłyszy opinie kretyna, rysuje kółko na czole, a nie sam wpada w histerie i staje się jeszcze gorszym kretynem. Poza tym wybryki sekty Radyjo Bez Ryja nie upoważniają do tego, aby całym frontem atakować chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ns3 Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 11:33 Zastanawiam się kiedy ludzie się obudzą.Bo mnie akurat bardziej przeszkadzają górnolotne pomysły posłów LPR?!? Odpowiedz Link Zgłoś
gayboy Boże Narodzenie to też pogańskie święto... 25.04.07, 11:35 ...zaadoptowane na potrzeby chrześcijaństwa. W dodatku obchodzone przez miliardy ludzi na całym świecie. Nie mówiąc już o takich zwyczajach jak Wielkanoc (symbole wielkanocne to przecież pogańskie wymysły!). Cóż. LPR przechodzi samą siebie byle zaistnieć. Więc niech złożą wniosek o delegalizację Wielkiejnocy i Bożego Narodzenia, bo to rani ich "uczucia religijne"... Odpowiedz Link Zgłoś
halerz Skoczów nie leży na "podbeskidziu"... 25.04.07, 11:40 ..ale na Śląsku Cieszyńskim! Coś takiego jak "podbeskidzie" nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
geytrych Nowak - Godiva 25.04.07, 11:44 Sprawa jest jasna. Chodzi tu o to, że pani Nowak chce mieć okazję do powtórzenia wyczynu Lady Godiva. Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_fuck Czy Judosz uraża uczucia religijne? 25.04.07, 11:47 Ja myślę, że ta Pani miała smutne dzieciństwo po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś