Dodaj do ulubionych

Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c...

25.04.07, 19:02
Błazen
Obserwuj wątek
    • ryssio Jak każdy solidaruch n/t 25.04.07, 19:05
      • titta Re: Jak każdy solidaruch n/t 25.04.07, 19:19
        Nie obrazaj Solidarnosci przez kilku (-dziesieciu) stetryczalych zarozumialcow
        z kompleksami.
        • skubi6 Znalazł starą kobietę? 25.04.07, 23:43
          > Targalski domaga się odsunięcia przewodniczącej komisji Janiny Jankowskiej

Czy napisał, że jest to stara kobieta?

www.skubi.net/macierewicz.html
          • henryk131 A *t*o*w*. Targalskiego z PZPR zlustrowano ? 26.04.07, 02:59
            • henryk131 a na k*o*g*o tow Targalski sluzac PZPR donosil? 26.04.07, 03:02
              • swistak336 Niegrzeczny, niesympatyczny facet. 26.04.07, 03:07
                Jego decyzje merytoryczne to głupoty (zwolnienie "najbardziej radiowego głosu" Sznuka, likwidacja "Z pamiętników młodej lekarki"), a sposób rozmowy z mediami i pracownikami...bez komentarza.
                • seroo1 I dlatego warto płacić abonament na jego pensję... 26.04.07, 06:04
                  ...warcholstwo i bezkulturze za publiczne pieniądze. Kolejny przykład
                  zakłamania i obłudy miernot ze świecznika...
              • hagaw2 Re: a na k*o*g*o tow Targalski sluzac PZPR donosi 26.04.07, 05:37
                na siebie donosił palancie!!
          • roger45 Dzieki Targalskiemu mozecie swobodnie pisac 26.04.07, 06:14
            jezeli facet jest zasluzony w walce z PRL, co nie budzi watpliwosci, to m.in
            jemu zawdzieczacie swobode tego forum.....wiec o troche rozsadku w linczowaniu
            tego goscia prosze
            • wos9 Re: Dzieki Targalskiemu mozecie swobodnie pisac 26.04.07, 10:06
              roger45 napisał:

> jezeli facet jest zasluzony w walce z PRL, co nie budzi watpliwosci, to m.in
              > jemu zawdzieczacie swobode tego forum.....wiec o troche rozsadku w linczowaniu
              > tego goscia prosze

Szkoda, że nie pracowałeś w "jego" Radiu - wiedziałbyś, że nie tylko
              mówić i pisać swobodnie nie można! Nie można nawet czytać nic poza Gazetą
              Polską, Naszym Dziennikiem itp.
      • kataryna721 Re: Jak każdy solidaruch n/t 25.04.07, 21:54
        Mylisz się kolego poczytaj tutaj

forum.sws.org.pl/viewtopic.php?t=1461
        • bajt52 Re: Jak każdy solidaruch n/t 26.04.07, 08:17
          Co prawda nie doczytałem do końca bo nie miałem cierpliwości,ale co to ma
          dowodzić?Ma usprawiedliwiać jego chamstwo niespotykane?
    • junkier Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z komun 25.04.07, 19:05
      "Targalski dziś złożyć pozew przeciw Agorze, wydawcy "Gazety Wyborczej",
      która podała kilka przykładów takich rozmów. Domaga się 150 tys. zł, które
      chce przeznaczyć na "stypendia dla historyków, których zadaniem będzie
      zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z komunistycznymi służbami
      bezpieczeństwa".

Targalski publikacje "Gazety" (którą w rozmowie z dziennikarzami
      konsekwentnie nazywa "szmatą" bądź "szmatławcem") określił jako
      próbę "dziennikarskiego linczu przygotowanego według najgorszych modeli z
      czasów głębokiego PRL". Zaprzeczył zeznaniom Szabłowskiej. Do prezesa radia
      wpłynęło oświadczenie pracownicy - matki adoptowanych dzieci, która
      przyznała, że rozmawiała z dziennikarką "Gazety", ale poinformowała ją, że
      nie składała skargi na Targalskiego, a w dodatku po rozmowie z nim usunięto
      ją z list do zwolnienia.

W obronie wiceprezesa w sobotę stanęła także grupa solidarnościowych
      działaczy. Andrzej Gwiazda, Joanna Duda-Gwiazda i Kajus Augustyniak napisali,
      że sprawa Targalskiego "ma na celu zniszczenie tego wspaniałego człowieka
      oraz podkopanie zaufania do publicznego radia". - Sprawa się zaczyna
      komplikować, bo są pisma za i przeciw Targalskiemu - tłumaczył "Rz" decyzję
      rady nadzorczej jeden z jej członków. Dodał, że rozważany wcześniej wniosek o
      odwołanie Targalskiego nie został zgłoszony.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070423/kraj/kraj_a_7.html
      • monachus [...] 25.04.07, 19:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • junkier Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 19:18
          Podalem namiary na obiektywny artykul opublikowany przez najpowazniejszy
          dziennik w Polsce - Rzeczpospolita, a ty pytasz o jakichs dilerow? N glowe zes
          chyba upadl.

A Targalskiego bronily prawdziwe autorytety Solidarnosci, takie jak A. Gwiazda.
          • pan_niemota Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 19:39
            > A Targalskiego bronily prawdziwe autorytety
            > Solidarnosci, takie jak A. Gwiazda.

ok, temu panu to juz dziekujemy. samo to stwierdzenie powyzej dość mocno
            nadwyręża zrozumienie sytuacji

PS. lustracja - ok, niech takk będzie. ale najpierw się zastanowmy nad definicją
            tego za co czegoś nie można/coś rzeba odrobić itp, a dopiero później wskażmy
            tych ludzi. I konsekwentnie - załózmy, ze prawo nie może działac wstecz. Co w
            takim razie z luźmi którzy juz np. piastuja wysoka funcję? albo z racji, ze ją
            wykonywali mają np. dozywotnie przywileje?
            No i kolejny drobny problem - najpierw pomówienie (złóż oświadczenie a BYĆ MOŻE
            ci zaufamy), a dopiero później szuanie jakiś dowodów? i do tego bez defincji, co
            ma być podstawą? sama przynależność do partii? piastowanie jakiejś funkcji w
            partii (i co zrobic, jak ktos mial np. funcję protokolanta?), piastowanie
            jakiejś funkcji w państwie/ a moze jakieś konkretne czyny (tu z kolei widać tzw.
            przedawnienie)

juz jak tworzyć prawo to spójne. a nie jakies "widzimisie"
            • swistak336 Bardzo mnie martwią wiadomosci "Rzepy" 26.04.07, 03:11
              "Sprawa [odwołania] zaczyna się komplikować, bo są listy za i przeciw.(...)Wniosek nie został złożony".

Polityczni koledzy wystawili laurkę, że facet jest cacy. Gwiazda autorytetem... to kpina.
          • corrine Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 20:23
            Biedaku.
          • arek5001 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 20:38
            Czy musimy rozmawiać o takie nędznej kreaturze i miernocie jaką był nawet w
            "Solidarności" niejaki Targalski.. jego wpływ na obalenie komunizmu jest nie
            miej większy niż L. Kaczyńskiego..moje sznorówki miały większy wpływ w tamtym
            okresie na niszczenie komuny niż te indywidua..
          • strom [...] 25.04.07, 20:42
          • rtaj Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 21:10
            ad.obrony Targalskiego -nim i nie tylko powinni się zająć lekarze o określonej
            specjalizacji.Widzę ładny dom a w nim brak klamek ale za to dużo pacjentów
            /jakaś dziwna choroba pisowców/
          • ready4freddy Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 21:24
            " najpowazniejszy dziennik w Polsce - Rzeczpospolita"

jak to? to "najnizszy czas" nie ukazuje sie codziennie?? nie mata na toner do ksero?? coz za niefart.. ale jest przeciez "Wasz Nocnik", nie bylby on "najpowazniejszy"? masz nowe wytyczne z centrali, czy tak z rozpedu wyskoczyles przed szereg? junkers, pamietaj..! ty tu jestes sluzbowo, zeby to byla ostatnia taka wpadka.. no! spocznij, i do zadan! eins, zwei, eins, zwei, rooo-ooownaj krrrrok!
            ROTFL :)
          • sid50 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 26.04.07, 00:10
            Co znaczy autorytety solidarności,kto je ustala..............
          • i4y Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 26.04.07, 07:51
            junkier napisał:

> Podalem namiary na obiektywny artykul opublikowany przez najpowazniejszy
            > dziennik w Polsce - Rzeczpospolita, a ty pytasz o jakichs dilerow? N glowe zes
            > chyba upadl.
            >
            > A Targalskiego bronily prawdziwe autorytety Solidarnosci, takie jak A. Gwiazda.

Wybacz, ale od kiedy to Rzeczpospolita to "najpoważniejszy dziennik w Polsce" i
            co pod tym określeniem rozumiesz? Nakład? Jednoznaczną współpracę z PiS? O
            drukowaniu "obiektywnych" artykułów w gazecie której gwiazdami dziennikarskimi
            są Semka, Ziemkiewicz czy Terlikowski też nie ma co mówić. W Polsce trwa wojna
            propagandowa i Rzeczpospolita (tak jak zresztą chyba wszystkie liczące się
            tytuły) jest jedna z wrogich armii. Czytasz ją to dobrze. Zgadzasz się z
            opiniami tam zamieszczanymi - twoja sprawa. Tylko błagam: nie wmawiaj nikomu że
            ma to cokolwiek z obiektywizmem bo obrażasz inteligencje wielu ludzi!
            Co do Gwiazdy, to sentyment do Targalskiego jest zupełnie oczywisty. Tylko czy
            to daje podstawy do chamskich zachowań i niszczenia firmy która do tej pory
            cieszyła się we wszystkich rankingach najwyższym zaufaniem Polaków?
            Ogólnie w całej tej sytuacji dręczy mnie prymitywne widzenie człowiek. Istota
            ludzka zmienia się CIĄGLE. Co 7 lat podobno dochodzi do gruntownej zmiany
            postrzegania świata... Tą zmienność natury dostrzegali wszyscy filozofowie i
            wszystkie religie! A my budujemy sobie świat w którym człowiek który popełnił
            dowolny błąd jest godzien tylko utylizacji, a ten który zrobił coś dobrego
            uznania za nietykalnego świętego. W kraju gdzie dominuje religia mówiąca że
            liczy się ogólny bilans CAŁEGO życia to postawa trochę schizofreniczna. Tylko
            czy można od Polaka wymagać logiki i konsekwencji? :)
      • guru133 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 20:09
        Nie chcę oceniać merytorycznych decyzji pana Targalskiego, ale to w jaki sposób
        je argumentował świadczą o braku elementarnych kwalifikacji do zajmowania
        takiego stanowiska.
        • az100 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 21:05
          guru133 napisał:

> Nie chcę oceniać merytorycznych decyzji pana Targalskiego, ale to w jaki
          sposób
          > je argumentował świadczą o braku elementarnych kwalifikacji do zajmowania
          > takiego stanowiska

Pan Targalski jest po prostu prawdziwym czekistą i wie, że kontrrewolucję
          trzeba tępić wszędzie i wszystkimi możliwymi sposobami.
          • swistak336 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 26.04.07, 03:14
            A ja chcę go oceniać merytorycznie: nie podoba mi sie to, co wyrabia z przedpołudniowym programem niedzielnym publicznego radia! Najlepsze "głosy radiowe" znikają.
      • kropekuk1 Re: Zbadanie w IPN współpracy środowiska Agory z 25.04.07, 20:56
        > W obronie wiceprezesa w sobotę stanęła także grupa solidarnościowych
        > działaczy. Andrzej Gwiazda, Joanna Duda-Gwiazda i Kajus Augustyniak napisali,
        > że sprawa Targalskiego "ma na celu zniszczenie tego wspaniałego człowieka
        > oraz podkopanie zaufania do publicznego radia". - Sprawa się zaczyna
        > komplikować, bo są pisma za i przeciw Targalskiemu - tłumaczył "Rz" decyzję
        > rady nadzorczej jeden z jej członków. Dodał, że rozważany wcześniej wniosek o
        > odwołanie Targalskiego nie został zgłoszony.

Panie Pon Junkers a co to jest ten A. Gwiazda, J. Duda-Gwiazda i K.
        Augustyniak. To jakiś nowy gwiazdozbiór i trzej królowie?
      • macborys [...] 25.04.07, 21:18
    • krychola każdy sposób jest dobry jak się chce uratować 25.04.07, 19:14
      swoją dupę!
      Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak cała się zlustruje
    • sceptyk31 Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 19:15
      Powinien sprawdzić czy nada radzorcza sie zlustrowała. A najlepiej niech
      przejrzy teczke prezesa PiS - swojego mocodawcy.
    • cover_wielki Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 19:16
      NIe powinien stawać przed Komisją Etyki tylko przed psychiatrą.
      • junkier A "drogi Bronislaw" przed europsychiatrą? 25.04.07, 19:17
        A "drogi Bronislaw" przed europsychiatrą?
    • sekwana2005 Spieprzaj, dziadu... 25.04.07, 19:16
      Jak patron Targalskiego mawiał, powinien Targalski spieprzać
      Zamiast uchwalać, kto ma prawo go oceniać (przecież nie jakieś baby w wieku
      cmentarnym)
      Zapewne zgodzi się tylko na komisję jednoosobową, w składzie - Targalski
      Nie wiem, czy to jest pocieszające, ale okazuje się, iż gó..arzem można być
      niezaleznie od wieku
      Przecież takiemu Targalskiemu nie będę pisać o Honorze, Uczciwości,
      Przyzwoitości...
      Niezaleznie od tego, co kiedyś w głębokim podziemiu robił - tak głębokim, iż
      prawie nikt nie zauważył jego aktywności
      Dopiero dziś, gdy sponiewierał osoby o większym dorobku
      • corrine Re: Spieprzaj, dziadu... 25.04.07, 20:21
        Wlasnie, bardzo gleboka i bardzo ukryta byla ta dzialalnosc. A poza tym to moze
        do psychiatry? Ostatecznie takie glebokie ukrycie odciska sie pietnem, nawet na
        urodzie a nawet jej braku. Ten dziad jest tak okropny, ze moja malutka wnuczka
        jak zobaczyla jego zdjecie w gazecie to zaczela plakac i zaslaniac sobie oczy.
        I takie cos ma czelnosc komentowac innych, pewnie tez jest gleboko wierzacy?
        • sekwana2005 Re: Spieprzaj, dziadu... 25.04.07, 20:28
          Jak zobaczyłem jego zdjęcie - uwierzyłem w życie pozagrobowe...
          Tam chyba weryfikuje prawdziwe dziennikarki...
          Bidula ma seksualne kompleksy...
          Ale jest WIELKIM WERYFIKATOREM
          jakaś średnia wzrostu między Gierychem a dornowatym...
          • megasceptyk Te małe, smutne ch..ki zawsze się najbardziej drą. 25.04.07, 23:48
            ot i cała prawda o Tragalskim, Kaczyńskim, Giertychu jednym i drugim, ch..ku Wierzejskim, Kaczyńskim obojga narodów, Gosiewskim ch..ku genetycznie sponiewieranym i innych małych ch..kach. Zauważyliście jak oni sie drą, jak onie nie mogą, jak oni muszą, jak oni mówią, jak oni chcą. Jak małe ch..ki normalnie. To nie są mężczyźni, to są ch..ki polne.
        • wos9 Re: Spieprzaj, dziadu... 26.04.07, 10:15
          corrine napisała:

> Wlasnie, bardzo gleboka i bardzo ukryta byla ta dzialalnosc. A poza tym to
          moze
          >
          > do psychiatry? Ostatecznie takie glebokie ukrycie odciska sie pietnem, nawet
          na
          >
          Wierzący w siebie, swoją nieomylność i wielkość!
          > urodzie a nawet jej braku. Ten dziad jest tak okropny, ze moja malutka
          wnuczka
          > jak zobaczyla jego zdjecie w gazecie to zaczela plakac i zaslaniac sobie
          oczy.
          > I takie cos ma czelnosc komentowac innych, pewnie tez jest gleboko wierzacy?
    • premier_hiacynt_wielki [...] 25.04.07, 19:17
    • piotr7777 Re: Rzeczpospolita - obiektywny dziennik 25.04.07, 19:37
      Nie powiem - swietny żart.
    • uu1 Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 19:40
      - Byłam u prezesa Targalskiego prosząc, a nawet błagając o skreślenie z listy do
      zwolnienia wybitnych dziennikarzy i Pracowników Polskiego Radia. Uważałam to za
      swój obowiązek, ponieważ największą wartością Polskiego Radia są ludzie, a
      instytucja ta powinna mieć najwyższe standardy dziennikarskie i zachowań
      ludzkich - podkreśliła.
      Z chamem nie należy rozmawiać. Chama należy lać w mordę z obu stron, i patrzeć
      czy równo puchnie.
    • jeremiaszpolak Brawo Targalski 25.04.07, 19:44
      Tak trzymać. Wypieprzyć tych wszystkich Sznuków i innych komuchów z naszego
      radia, na które placimy abonament. My, Naród Polski.
      • pisubek Kochacie Targalskiego tow. Jeremiaszu? 25.04.07, 20:26

• erg_samowzbudnik Re: Brawo Targalski 25.04.07, 20:40
        Czy ktoś jeszcze panuje nad wydatkami na IPN?
        • ready4freddy Re: Brawo Targalski 25.04.07, 21:27
          wlasnie, ktos wie jak wyglada budzet tego "instytutu"? to jest jakos zafiksowane na stale, czy maja otwarta linie kredytowa, a centrala placi (pan placi, pani placi..)?
      • nutka57 Re: Brawo Targalski 25.04.07, 21:46
        Jak ktoś mądrze tutaj zechciał napisać - do chamów należy przemawiać po
        chamsku.Może coś do nich dotrze.Zatem-chamie jeremiaszupolaku- kim jesteś,gnido
        jedna,że ośmielasz się obrażać wybitnego radiowca pana Tadeusza Sznuka? Chamie
        szczekający - myślisz, że swoim szczekaniem zgłuszysz swoją bolszewicką
        mentalność?Ze szczekając dostaniesz awans od pisuarów-mocodawców?Kto ci dał
        prawo do mówienia "My,Naród Polski"???Mów za siebie, chamie, za siebie. A Naród
        zostaw w spokoju.
      • colage Re: Brawo Targalski 25.04.07, 21:50
        A mozesz przedstawic dowod wplaty abonamentu rtv, towarzyszu jeremiaszu?
      • sid50 Re: Brawo Targalski 26.04.07, 00:15
        Proponuję ,ja naród polski ,za mnie proszę sie nie wypowiadać
    • halfliner Kto wytagra za uszy tego obrzydliwego typka?! 25.04.07, 19:50
      miłośnik młodej lekarki i dyskoteki starego człowieka
      • corrine Re: Kto wytagra za uszy tego obrzydliwego typka?! 25.04.07, 20:26
        Gorzej, ze jeszcze niechlujny i taki "przystojny", ze glowa boli, brr...
    • arahat1 z tego co wiem to clown wystepuja w cyrku a nie w 25.04.07, 19:52
      radiu...
    • monte-everesto Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 19:53
      Targalski w polskim wydaniu "farmy zwierzat" jest normalny. To po prostu kawal
      chama a tylko tacy teraz na "plebanii" robia kariere. Polskie Radio powinno
      reprezentowac chamstwo bo ono rzadzi . Pewnie jest w tym logika. I wlos mu z
      glowy nie spadnie. Az do nowych wyborow.
    • wujekjurek Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 20:02
      Ciekawe czy pan Targalski będzie się domagał zaświadczenia lustracyjnego od
      księdza przed wielkanocną spowiedzią?
      • bo23 Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 20:08
        Pytanie za ile lat p.Gieremek, profesor z Białegostoku będą uważani za
        pierwszych z licznego grona ludzi oporu przeciwko obecnej władzy. Niektórzy na
        tym forum w imię "sprawiedliwości" używają wulgaryzmów tylko z pod budek z
        piwem, popierają kryminalistów jeżeli są ich, innym serwują kary przed wyrokiem.
        A miałam taki ładny sen, że żyję w wolnej Polsce.Pponoć przespałam 17 lat.
        • wujekjurek Coś Ci się pomyliło. 25.04.07, 20:11
          Ale mimo to miło mi, że się do mnie odezwałaś.
          • bo23 Re: Coś Ci się pomyliło. 25.04.07, 20:16
            przepraszam ale to nie do Ciebie, za szybko nacisnełam nie wpisując nagłówka
      • ready4freddy Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 21:30
        cos wujek przespales, kiecuchow zwolnili ukazem z obowiazku lustracji.. pewnie w obawie o budzet, 15% (szacowane MINIMUM!) stanu osobowego to jednak sporo roboty :)
        • wujekjurek Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 21:39
          To znaczy, że spowiadać może każdy ale żeby pogodę zapowiadać trzeba mieć
          świadectwo moralności?
          • ready4freddy Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 23:18
            zaczynasz pojmowac istote tzw. IV RP :)
    • sybirak Targalski: Bezczelny cham!!! 25.04.07, 20:03
    • guru133 Panie Targalski 25.04.07, 20:04
      chamstwo i brak kultury osobistej zadecydowały o tym że stracił pan swoje
      stanowisko i niech tak zostanie.
      • wet3 Re: Panie Targalski 25.04.07, 20:08
        Popieram Pana. Niech najpierw sie zlustruja, a potem dopiero ucza etyki!
        Komuna trzyma sie mocno.
        • chirlider Re: Panie Targalski 25.04.07, 20:10
          najmocniej trzyma się w PiSie

wet3 napisał:
          > Komuna trzyma sie mocno.
      • bajt52 Re: Panie Targalski 25.04.07, 20:18
        Właśnie.Pomijając już wszystkie inne względy-jest to poprostu zwyczajny
        nieokrzesany cham który nie powinien pracować w instytucji mieniącej się
        misyjną.Wykształcenie można zdobyć-elementarne zasady dobrego wychowania jak
        widać-nie.
    • ergo12 [...] 25.04.07, 20:09
    • msygula proste pytanie 25.04.07, 20:15
      Pan Targalski jest w sporze sadowym z (b)naczelnym GW. Czy panstwa zdaniem
      moralne jest aby dziennikarze GW domagali sie usuniecia tego pana ze stanowiska.
      Rok temu w kazdym nr GW bylo cos o rydzyku badz radiu maryja. Obecnie role tzw
      żyda wydaje sie pelnic pan targalski.
      • ergo12 Re: proste pytanie, prosta odpowiedz 25.04.07, 20:20
        Odpowiadam, pan Targalski ponosi kosekwencje Swego nieowybrażalnego chamstwa,
        jest On ponadtto chory psychicznie, któremu potrzebna jest pomoc lekarska!
        • corrine Re: proste pytanie, prosta odpowiedz 25.04.07, 20:28
          Racja i jeszcze do tego troche mydla, fryzjer itp...
        • msygula rozumiem 25.04.07, 20:36
          bardzo prosta odpowiedz
          aha jeszcze pewnie smierdzi mu z buzi
          jaka gazeta tacy czytelnicy ;(

ps
          a moze jednak troche wysilku naczelny jest z nim w sporze sadowym i z tego
          powodu dziennikarze jakby troche ubarwiaja nieeeee niemozliwe GW nigdy
          przepraszam
          • yeellow Re: rozumiem 25.04.07, 21:07
            uzyj przez chwile mozgu. W jakim sa sporze? Z jakiego powodu? Czasem nie
            wlasnie z powodu artykulu o chamstwie Targalskiego? Przeciez nie pisza niczego
            innego, niz pisali. Trudno, zeby nabrali wody w usta, bo Targalski wytoczyl im
            proces. Jak wygra, najwyzej wiecej zaplaca. Ale raczej wczesniej wroci do
            niebytu, z ktorego go niedawno wyciagneli. Troche tragiczna postac, mozna bylo
            niedawno przeczytac jego biografie. Przypadek dla specjalisty, ale szkoda, bo
            podobno zdolny. Niech wini kolegow, ze dali go na stanowisko, gdzie psychopata
            kompletnie sie nie nadaje. Powinien pisac felietony i ksiazki.
            • msygula Re: rozumiem 25.04.07, 23:08
              forum.sws.org.pl/viewtopic.php?t=1461
              nie nie z tego powodu uzyj mozgu i zapoznaj sie ze sprawa dokladnie
              ale jak widze kolega tez lekarz i juz diagnoze postawil

• sid50 Re: proste pytanie 26.04.07, 00:08
        Żyd ,cygan ,pedał ,cyklista,to nie istotne,istotne ,że cham,a w mojej bajce dla
        chamów nie ma miejsca.Może tak sepuko panie T.
        A co ma piernik do wiatraka,co ma spór naczelnego z panem T. do tego ,że chama
        trzeba pietnować,co ma wspólnego picie w Szczawnicy z szczaniem w piwnicy
    • corrine Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 20:15
      On jest tak paskudny, ze nie moglabym miec z nim nic wspolnego. I pewnie stad
      te kompleksy. Czy ten czlowiek nie ma lustra. Straszne.
    • zaem Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 20:17
      Racje ma Targalski, że nie powinien być oceniany przez jakąś komisję. Jako
      zwykły cham, powinien dostać kilka razy szpicrutą w pysk, kopa w du..pę i nic
      więcej - po prostu.
      • pompompom Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 20:52
        Dobre :))))
        • az100 Skromny apelik do Ziobry 25.04.07, 21:20
          Przy okazji reformy kk należy rozważyć możliwość przywrócenia kary pręgieża.
          Pan Targalski wystawiony w dybach na widok publiczny przed gmachem PR z całą
          pewnością zebrałby na swojej twarzy pokaźną ilość zgniłych jaj, pomidorów, ryb
          i innych składników maseczek upiększających - co wyszłoby mu zdecydowanie na
          zdrowie.
    • bibbi5 wywalić go jak najszybciej i nie przesłuchiwać!!! 25.04.07, 20:26
      po co? co miał do powiedzenia to powiedział!!!
      • rydzyk_fizyk Re: wywalić go jak najszybciej i nie przesłuchiwa 26.04.07, 01:56
        Otóż to, przecież Targalski już udowodnił, że nie nadaje się na to stanowisko
    • hardy01 Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 20:35
      Zaślepiony, mały człowieczek... czyżby kolejny z tzw. nieomylny z "życiową misją
      do spełnienia"?
      • wos9 Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 26.04.07, 10:33
        hardy01 napisał:

> Zaślepiony, mały człowieczek... czyżby kolejny z tzw. nieomylny z "życiową
        misj
        > ą
        > do spełnienia"?

W dodatku chory z nienawiści!
    • kropekuk1 Re: Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak 25.04.07, 20:52
      do drojb - jaki tam błazen, to tylko chory człowiek na Zespół chorobowy IV RP.
      Na takich nie nalezy zwracać uwagi tylko na ich widok splunąc trzy razy przez
      lewe ramię i powiedzieć satanas apage.
    • slarwar Targalski: Stawię się przed Komisją Etyki jak c.. 25.04.07, 20:57
      Przypadek dla psychiatrii . . .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka