kain_brat_abla 25.04.07, 19:10 A co na to człowiek - pająk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abhaod w Srebrenicy pokazal co potrafi... 25.04.07, 19:15 Serbowie to oglupialy narod, nie wiedza do kogo juz sie zwrocic z prosba o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
karl Re: w Srebrenicy pokazal co potrafi... 26.04.07, 03:40 i w Sarajewie... i Banialuce.. Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: w Srebrenicy pokazal co potrafi... 29.04.07, 21:13 a Chorwaci pokazali co ptrafia w Kninie z poparciem Niemiec i USA mogli i moga duzo Odpowiedz Link Zgłoś
le_chujarek Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 19:19 A LechuJarek jest z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 20:10 kain_brat_abla napisała: > A co na to człowiek - pająk ? człowiek pająk - roztaczający szarą sieć wokół braci Kaczyńskich - nie złożył oświadczenia lustracyjnego i otrzymał zakaz wykonywania zawodu superbohatera... Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers nie - czlowiek ze stali byl Gruzinem! hahah! 25.04.07, 21:01 nota bene - klerykiem seminarium duchownego - stad jego fanatyzm i wrogosc do humanizmu - a pochwala glupoty! chyba wiadomo o kim mowa?!! heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
chavez6 Re: kain_brat_abla 25.04.07, 20:59 pewnie zabroni pokazywania najnowszej części filmu ze sobą w Serbii, ponieważ chce ona pokonać superbohaterów... więc spider-m uzna ich za wroga i oglądanie filmu za szpiegostwo Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 21:09 A Jezus góralem z Mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 21:17 Działanie kryptonitu na supermana to nic w porównaniu z emanacją z telewizora, gdy na ekranie jest jakaś ważna miernota z elyt politycznych, doznaję kontrolowanego amoku. Jedynie rozum ocala telewizor, ale gdyby ktokolwiek z tych wywyższonych głupotą, szuj pojawił się osobiście w zasięgu mojego wzroku, w napadzie szału przerobiłbym na dywanik, taki workowaty z odłamkami kości i upuszczoną, zębami, krwią. Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Re: Czy człowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 21:22 Ciekawe czy mój przypadek jest ewenementem czy to wąski wycinek szerszego socjologicznie zjawiska? Może znajduje się wśród was podobnie cierpiący? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Czy czowiek ze stali był Serbem? 26.04.07, 05:40 Na mnie jak kryptonit na Supermana dziala kineskop (jestem oldskulowy), w ktorym pokazuje sie ktorykolwiek z braci K. (jeden bardziej) lub Gosiu, jego promieniowanie oslabia mnie do tego stopnia, ze jedyna czynnoscia, jaka moge wykonac, jest rzut mlotkiem ... ale cena mnie powstrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
shtalman Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 22:01 Superman to Andrew Lepper co pomimo wszystkich glupot dalej jest przy wladzy. Jesli Serbowie znajda krytponit na tego chama w gumiokach to przebacze im wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 SZOK!!!! Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 22:34 No to już wiadomo, kto był idolem Slobodana Milosevića czy Radovana Karadźića :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiracha Kryptonit to bursztyn, a Superman był Polakiem! 25.04.07, 22:57 Bursztyn nie jest zielony tylko żółty, nie emanuje poświatą, nie jest radioaktywny i nie zawiera sodu, litu, boru, krzemianu ani wodorotlenku, ale poza tym jest identyczny z kryptonitem, dokładnie opisanym w filmie "Superman powraca". Najlepszym dowodem na to jest fakt, że to my zorganizujemy Euro 2012, a nie Serbia, czyli jest to naukowy dowód na to, że jesteśmy ulubieńcami Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
analogx Re: Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 23:07 oficjalnie zaprzeczy jakoby, miał być Serbem. Odpowiedz Link Zgłoś
mytrash Re: Czy czowiek ze stali był Serbem? 25.04.07, 23:35 on nie ma czasu zajmować się takimi głupotami, teraz ucieka przed człowiekiem kapciem Odpowiedz Link Zgłoś
mytrash Re: Superman byla kobieta!!! 26.04.07, 20:20 może i jest kobietą, ja mu/jej pod pelerynkę nie zaglądałem, ale to nie zmienia faktu, że to człowiek kapeć rządzi światem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Superman byla kobieta!!! 26.04.07, 20:42 To co? To moze Maria Curie-Sklodowska TEZ byla kobiets?! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Czy czowiek ze stali był Serbem? 26.04.07, 02:18 "Kurir" w narodowej euforii posunął się jeszcze dalej pisząc, że Serbowie dostali w końcu naukowy dowód na to, że są ulubieńcami Boga. Jak to?!!! To MY Polacy jesteśmy ulubieńcami Boga! www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Czy czowiek ze stali był Serbem? 26.04.07, 06:34 Powiem więcej - to Bóg jest ulubieńcem Polaków i wszystkie inne bóstwa mu strasznie zazdroszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
nerhaa Re: A co na to człowiek - pająk? 26.04.07, 02:45 jak to co? siedzi i zawija je w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
hipek_ewci Serbowie to chamy 26.04.07, 06:26 To zawziety i prymitywny narod,narod mordercow i gwalcicieli.Oni nawet porozmawiac nie potrafia inteligentnie co slowo to "piczku materu". Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: Serbowie to chamy 29.04.07, 21:12 jak cytujesz serbskie przeklenstwa to bys chociaz pisal/a poprawnie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
srbija Re: Serbowie to chamy 23.02.08, 08:44 Picka ti materina ciganska jebem te u usta,mama ti je primitivna I am sorry to speak english,but I dont know how to write polish and I doubt that you know Serbian language. I want to thank everybody who supported Serbia,here we expected Poland not to recognize another Muslim state on Balkan,but I see that this new prime minister is a slave to the west. In our country I heard that we got support from president Kacinjski and also ex Prime Minister Andzej Lepper,who is going to come to Serbia to support us Thank you once againa and dont believe everything that you see on CNN and BBC p.s. Oh,this man that was killed yesterday in American Embassy,he wasnt killed by Serbian hooligans,he was killed by USA marines that were in the Embassy Odpowiedz Link Zgłoś
irish10 Czy czowiek ze stali był Serbem? 26.04.07, 07:39 wchodze w aktywny temat o tym jak matka chciała zmusić córke do aborcji a tu temat o spermanie....fajnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_jogin a Człowiek-Pająk był z Rumunii 26.04.07, 09:29 można tam do dziś spotkać takie pająki... Odpowiedz Link Zgłoś