miroslaw.grabietz 28.04.07, 06:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trabancik Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie dole... 28.04.07, 06:57 ...a taki optymistyczny tytuł ... Odpowiedz Link Zgłoś
becia_be Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 06:59 i my za takie podróże płacimy .... tanie państwo hahahahahaha sic ! Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Przynieś, Podaj, Pozamiataj, 28.04.07, 08:07 W wolnych chwilach idź Polataj. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Przynieś, Podaj, Pozamiataj, 28.04.07, 09:43 A co to za kaczory, że nawet latać nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Polskie władze zapewniają 28.04.07, 10:50 "Przedstawiciele polskich władz zapewniają, że przed wylotem z Warszawy dysponowali wszystkimi niezbędnymi zezwoleniami." No, skoro przedstawiciele władz tak mówią, to musi być prawda. Np. pani Fotyga mówi, że jest najbardziej aktywną ministrą spraw zagranicznych, pan Kaczyński mówił (kiedyś) że nigdy więcej nie będzie rozmawiał z Lepperem, a pan Kurski... o, szkoda czasu na wymienianie, co mówił pan Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Przyczyna: karmienie kaczek 28.04.07, 11:35 Pamiętacie, jak premier powiedział "karmmy kaczki" ? Ptaków wędrownych absolutnie nie należy karmić jesienią: gdy to robimy, uczą się, że jednak w sumie jest fajnie i nie odlatują. Coraz więcej ptaków traci zdolność odlatywania i zimuje w Polsce. Pan Prezydent padł ofiarą hasła premiera "karmmy kaczki": stracił zdolność latania do ciepłych krajów. Co należy zrobić z takimi kaczkami-nielotami? Najlepiej to: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Przyczyna: karmienie kaczek 28.04.07, 12:10 skubi6 napisał: > Pan Prezydent padł ofiarą hasła premiera "karmmy kaczki": stracił zdolność > latania do ciepłych krajów. ale to pan premier nie doleciał ;) czyli że sam chapnął zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Zemsta Jaroslawa bedzie slodka 28.04.07, 18:41 wkrotce negocjacje w sprawie tarczy wiec juz widze jak sie jaro nabzdyczy i stanie okoniem. Amerykanie nie maja pojecia z jaka to wazna persona maja do czynienia.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika u niego tak zawsze, nadmie sie, kucnie, wyda glos 28.04.07, 09:50 i nic, nawet koopy nie umie zrobic. Za kazdym razem, jak nie przemarsz wojska to zydowskie kuczki, jemu jak baletnicy, wlosy na.... przeszkadzaja. Pos..l sie w Juracie, nie pojechal, teraz tez mial "zadyszke" i szuka wymowki. Tyle samoloow rejsowych lata w okolicy, tylko jego nie mogl sie przedrzec przez obrone przeciwlotnicza wielbladziej brygady poscigowej. Tyle sie Kaczynski-ojciec napracowal i takie mu sie dzieci urodzily. Tylko wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: u niego tak zawsze, nadmie sie, kucnie, wyda 28.04.07, 14:08 koham.mihnika napisał: > i nic, nawet koopy nie umie zrobic. Za kazdym razem, jak nie przemarsz wojska t > o > zydowskie kuczki, jemu jak baletnicy, wlosy na.... przeszkadzaja. Pos..l sie w > Juracie, nie pojechal, teraz tez mial "zadyszke" i szuka wymowki. ************************************** Przecież ta łajza nawet z samochodu nie potrafi wysiąść, żeby sobie ręki nie złamać. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 [...] 28.04.07, 08:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly jakby złodzieje popełniali samobójstwa 28.04.07, 08:11 to Samoobrona dawno by się wymordowała - dać przykłady ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: jakby złodzieje popełniali samobójstwa 28.04.07, 09:44 Na szczęście naród mądrzeje - coraz mniej oszołomów piszących peany na temat PiS-u. Albo może władze partii mniej wykładają teraz na aparatczyków, którzy siedzieli, pisali i udawali, że są opinią publiczną. Jarosława Kaczyńskiego trzeba leczyć, bo ten człowiek jest chory na głowę, i to poważnie - tylko tak można wyjaśnić to, co wyprawia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
na-mur Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:12 jola_z_dywit6 napisała: > Nawet tytuł w paszkwilu na Premiera jest manipulacją. > Dlaczego?????? > Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. > Przestępcy z PO SLD opluwają i złorzeczą. > Wszak nie bez powodów. > Polska się rozwija a złodzieje popełniają samobójstwa. > ABW zdaniem GW jest winna że Blida kradła! > No i bez możliwości komentarza to też miara pluralizmu wypowiedzi. > Nie jesteś powołana na świadka? Przecież tak dużo wiesz...!? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:22 > Nie jesteś powołana na świadka? Przecież tak dużo wiesz...!? To mnie powołaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Powołuję cie. 28.04.07, 15:42 [Jakże genialne w swej prostocie, prawda? Miałem tę samą pierwszą myśl na komentarz :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 09:01 jola_z_dywit6 napisała: > > Nie jesteś powołana na świadka? Przecież tak dużo wiesz...!? > To mnie powołaj!! Jola w was w Dywitach księża dzieci gwałcą, idz zeanawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 09:22 Joli moherek zsunal sie na oczka i nie widzi takich rzeczy, obraz swiety do domku przyniesli, ksiezulo niedlugo podesle rozaniec i grzechy beda odpuszczone. W niedziele wyszorowamym autem, w kreacji z "rynku" pojedzie na pokaz mody do kosciola i wyslucha nastepnego kazania nasaczonego "chrzescijanska miloscia" Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek111 nie powolam - dawaj dupy dalej.... 28.04.07, 15:26 te co daja dupy kaczorom to ostatni etap prostytucji polityczne - Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 08:14 Naprawde przeszedlem przemiane. Jak na to spojrzec to macie racje, Polska pod rzedami Moherowej Koalicji prze do przodu. Wczoraj oddano mieszkanie numer 2 999 999 wiec obietnica bliska spelnienia. Podatki mamy nikie a Ci co niedawno zdradziecko opuszczali ojczyzne wracaja setkami tysiecy i caluja asfalt na tysiacach kilometrow poslkich autostrad. Rzad sklada sie z samych fachowcow. Ludzi skromnych i dobrodusznych o czystych krystalicznych zasadach moralnych. Wszystkie obietnice wyborcze spelnione. Tanie Panstwo dziala. 365 Poslow ocierajac pot ze spracowanych obliczy wypuszcza ustawe za ustawa. Ojciec Rydzyk sadzi kwiatki w Parku Pamieci Yad Vashem. Polska jest najbardziej szanowanym krajem Unii i po rade do Warszawy zjezdzaja z calego swiata wielcy i mali. Arabscy Terrorysci poddaja sie silom koalicji jedynie pod warunkiem ze kapitulacje odbierze dowodca swietnie wyszkolonych polskich sil. Afganskie dzieci rzucaja roze pod stopy polskich bohaterow. Polska Lsni a Matka Boska Trybunalska usmiech sie rubasznie z nieba poglaskujac po glowce Romka Giertycha. Chwala Chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 [...] 28.04.07, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 08:29 Teraz wystarczy ze sie pomodlimy albo datek na Radio Maryja damy. Matka Boska Trebalska sie za naszym zdrowiem ujmie. A lekarze leca juz do UK. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 09:01 jola_z_dywit6 napisała: Reminiscencje pod rządami i po rządach PO SLdowskich przestępców. Mamo, kup mi leki ... a teraz ich stac? stanialy leki? Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 09:28 A powiedz mo co robia rodzice tych dzieci? Pracuja? Ucza sie? Czy moze sa bezrobotni? Bo przeciez prace w Polsce teraz latwo znalezc (bo milion ludzi wyjechalo). Tym samym to nie wina rzadu ze biedne dzieci nie maja na lekarstwa, a wina nierobstwa ich rodzicow. I jak sie to ma do PO czy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
janiszewski6 Re: Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 12:24 To bardzo prosze o wskazanie mnie tylko 1 adresu gdzie moja corka mająca wyzsz wykształcenie, tytuł magistra dostanie prace. Bo szuka juz 2 lata bez rezultatu. Ma niestety 40 lat i dzieci na utrzymaniu.Gadac w internecie jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Premier! Premier! Premier! 28.04.07, 18:27 janiszewski6 napisał: > To bardzo prosze o wskazanie mnie tylko 1 adresu gdzie moja corka mająca wyzsz > wykształcenie, tytuł magistra dostanie prace. (...) No i to jest właśnie sedno problemu: WY mi wskażcie adres, dajcie pracę, to rząd jest odpowiedzialny za to, że MI jest źle. A ja zamiast zająć się sobą to ponarzekam w internecie. Nazwę ich złodziejami i nadal nic nie będę robił... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do Janiszewski6 29.04.07, 07:31 janiszewski6 napisał: > To bardzo prosze o wskazanie mnie tylko 1 adresu gdzie moja corka mająca wyzsz > wykształcenie, tytuł magistra dostanie prace. Bo szuka juz 2 lata bez rezultatu > . > Ma niestety 40 lat i dzieci na utrzymaniu.Gadac w internecie jest łatwo ====================================================================== Zapytaj sie Joli Janiszewskiej nick Jola_z Dywit6 ona jest taka mundra i wszystko wie . Pracuje w gminie dywity to jako aktywny czlonek SO napewno pomoze. Ona jest wyczulona na krzywde ludzka. W przypadku kontaktu osobistego trzymac mocno portmonetke bo juz raz byla skazana prawomocnym wyrokiem za kradziez. Acha chce dodac ze Jola z Dywit dostala w ostatnich wyborach zastraszajaca wielka liczbe glosow 68. Fan Joli glupoli. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:18 jola_z_dywit6 napisała: > Nawet tytuł w paszkwilu na Premiera jest manipulacją. > Dlaczego?????? > Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. > Przestępcy z PO SLD opluwają i złorzeczą. > Wszak nie bez powodów. > Polska się rozwija a złodzieje popełniają samobójstwa. > ABW zdaniem GW jest winna że Blida kradła! > No i bez możliwości komentarza to też miara pluralizmu wypowiedzi. BRAWO JOLA! Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Jolu!!!Jeszcze nie jest za późno!!!Lekarz czeka!!! 28.04.07, 08:40 jola_z_dywit6 napisała: > Nawet tytuł w paszkwilu na Premiera jest manipulacją. > Dlaczego?????? > Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. itd., itd. Co prawda jesteś przypadkiem beznadziejnym, ale jak sądzę jeszcze nie jast za późno na leczenie. Zrób to jak najszybciej. Zanim pójdziesz do psychiatry idź do okulisty, niech Ci pozwoli przejrzeć na oczy. Może ten drugi specjalista nie będzie na razie konieczny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
praeneste Mi się tez wydaje że ten "paszkwil" 28.04.07, 08:40 drukując artykuł z twoja fizjonomia pomylił fotki,ty musisz być wredną i oddającą się całym ciałem chamobronką Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:58 o Stalinie też tak mówili, w Gruzji nawet do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:58 jola_z_dywit6 napisała: Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. co z tego ze "uczciwy" skoro nieudolny Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 08:58 zapluwaj sie dziewko kloacznaa jak jeszcze mozesz....za 2 lata (a moze mniej) wrocisz do gnoju(wraz z twoimi samogwaltami) gdzie twoje miejsce.((((; Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 09:12 jola_z_dywit6 napisała: > Nawet tytuł w paszkwilu na Premiera jest manipulacją. > Dlaczego?????? > Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. > Przestępcy z PO SLD opluwają i złorzeczą. > Wszak nie bez powodów. > Polska się rozwija a złodzieje popełniają samobójstwa. > ABW zdaniem GW jest winna że Blida kradła! > No i bez możliwości komentarza to też miara pluralizmu wypowiedzi. > Katole z piana na ustach bronia nieudacnika,bo....czuja ,ze koniec nadchodzi ich piaskowego zamku. Polska nie dorosla do demokracji - odwolac przedstawienie! Sorry. I ja tez zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ****Dobra Praca Paniue P_r_e_m_i_e_r_z_e***** 28.04.07, 09:17 jola_z_dywit6 napisała: > Nawet tytuł w paszkwilu na Premiera jest manipulacją. > Dlaczego?????? > Bo to pierwszy uczciwy człowiek od ponad pół wieku na tym staqnowisku. > Przestępcy z PO SLD opluwają i złorzeczą. > Wszak nie bez powodów. > Polska się rozwija a złodzieje popełniają samobójstwa. > ABW zdaniem GW jest winna że Blida kradła! > No i bez możliwości komentarza to też miara pluralizmu wypowiedzi. > Uczciwy-nieudacznik. A ja tez chcialem tania rakiete w kosmos wyslac,ale....nie wysloooo?!?!? Taka ucciwie zrobionom? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek111 vivat kaczynski 28.04.07, 15:22 .... przynies, wynies, pozamiataj - w wolnych chwilach idz polataj... autor: fagusp ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - amerykanie sobie przechlapali i koniec z tarcza :} Vivat Kaczynki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sybir Re: Oto jak amerykanie traktują Premiera Polski. 29.04.07, 01:19 Nawet w Iraku ich nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:10 Hahaha: burdel a la Kaczor. Nic dodac nic ujac: nawet SOBIE nie potrafi nic zorganizowac. Nagle zmienili status Polski z sojuszniczego...na inny. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:04 trabancik napisał: > ...a taki optymistyczny tytuł ... Byłby optymistyczny - gdyby doleciał i został na dłużej. -- www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 Załadujcie całą ekipę na pokład i nura w dół 28.04.07, 07:15 To jest cały klan pseudofachowców. Są izolowani politycznie w Europie, jeżeli ktokolwiek przyjeżdża do Warszawy to tylko po to, aby ich pouczać. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie = załadować ich wszystkich na pokład Jak-40. Za jednym zamachem Polska pozbyła by sie starych samolotów i tych durniów jak mówi Pan Prezydent L.W. Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Załadujcie całą ekipę na pokład i nura w dół 28.04.07, 07:51 Nareszcie w Polsce byłoby normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz No nie tak do konca. 28.04.07, 07:53 Wladze przejmie PO ktore trwa w tak glebokiej frustracji ze z ulgi zaczeliby ten sam chocholi taniec tylko w druga strone. A swiat mija nas w pochodzie ku przyszlosci...... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:32 Czy ja nie umiem czytac czy??..... Zauwazyliscie,ze sprytnie nie podali dokad premierissimus maximus sie wybieral? Co za arogancja! jezdzi za pieniadze obywateli i nawet nie wiadomo dokad? A po co ,to juz nawet nie pytam (bo wiem): zeby znow nas skompromitowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.duda Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:35 też się rozmarzyłem czytając ten tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
jartadek Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:42 Masz prawidłowo ustawione poczucie humoru. Gratuluję. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:46 Po prostu przed Jego Wysokosci ladowaniem dowiedzieli sie kto to naprawde przylatuje i przerazili sie,ze moze im to samo co nam w kraju zrobic: zbudowac IV Rzplita! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:49 Mam pytanie: DLACZEGO POLSKA PRASA NIE PODALA,ZE GOSCIL U NAS PREMIER UK TONY BLAIR? Czy to tez jakies tajne narady czy Kaczorki sobie prace zalatwialy przy zmywaku w razie utraty (niechybnej) posad? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:52 Na zmywak jest za krotki w nozkach :) Poza tym ta robota juz zajeta przez Kazia "Dyzme" Marcinkiewicza jak go z banku wywala bo sluchac juz dluzej jego 'angielskiego' nie beda mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 10:17 SLYSZALEM,ZE W POLSCE ZACZYNA SIE "DLUGI WEEKEND'? TRWAJACY COS PONAD 7 DNI??!! NIEZLE,JAK NA JEDNO Z NAJBIEDNIEJSZYCH PANSTW W EUROPIE! GRATULUJE PRZYWODCOM: UMIEJA ZAPEWNIC LUDOWI IGRZYSKA (LUSTRACJA) I....NALEZNY WYPOCZYNEK. PRZYSZLE POKOLENIA BEDA WAS CHWALIC ZA TO,CO ROBICIE. KLANIAM SIE NISKO,SPRAWIEDLIWI PRAWNICY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 10:21 Do szanownych panow obecnie u steru: zycze Wam zeby ta sama bieda i beznadzieja,ktora teraz tworzycie dotarla niebawem i pod Wasze dachy. To sa naprawde moje szczere i niesklamane zyczenia z okazji dlugiego weekendu jaki serwujecie temu sponiewieranemu narodowi. Macie tupet - trzeba przyznac! Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 21:52 Kaczka niedolot. Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 29.04.07, 14:08 Kaczorek leciał, leciał i nie doleciał. To jest decyzja Arabów, którzy chętnie przyjmują polski drób, ale... zarżnięty nożem podczas islamskich modłów. Genialna minister spraw zagranicznych - Fotyga - zapomniała, że Kaczorkowi należy podciąć gardło i w puszce wysłać do Iraku. Na razie w puszkach wracają żołnierze okupanta... Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie dole... 28.04.07, 07:01 Szkoda, że nie poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie dole... 28.04.07, 07:02 Ważny sierżant USArmy nie wydał zgody na przelot nad Irakiem. Dobrze że Turcy nas lubią i pozwolili wylądować bo nie mielibyśmy już premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Oto cale bohaterstwo tej gnidy 28.04.07, 07:13 Polskich chlopakow nie boi sie wysylac do Iraku i Afganistanu, a gdy istnieje nawet cien niebezpieczenstwa o wlasna d...pe to zawraca. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Oto cale bohaterstwo tej gnidy 28.04.07, 07:32 Sam jesteś gnidą prymitywie...stać cię tylko na inwektywy... Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Oto cale bohaterstwo tej gnidy 28.04.07, 07:58 Tak, chcialem zeby wszyscy zrozumieli, nawet Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Oto cale bohaterstwo tej gnidy 28.04.07, 09:21 A moze Amerykanie po prostu mysleli,ze to jakis samobojczy atak? hahaha! (widocznie czytali jakie ma niskie notowania u nas?) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Taki fajny tytuł, a tu klapa :-( 28.04.07, 07:14 Swoją drogą ciekawe czy kurdupel popuścił ze strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: Taki fajny tytuł, a tu klapa :-( 28.04.07, 08:46 derduch napisał: > Swoją drogą ciekawe czy kurdupel popuścił ze strachu? Gdyby nie popuścił to by poleciał. Widocznie był taki smród, że nawet nad Irakim nie chcieli puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: Taki fajny tytuł, a tu klapa :-( 28.04.07, 12:45 Ty byś się pewnie posrał, gdyby ci tylko zdjecie Araba pokazali. Chojrak sie znalazł, ale w internecie. Szczekać każdy umie, zwłaszcza w zaciszu swoich czterech ścian. Odpowiedz Link Zgłoś
pawik69 Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie dole... 28.04.07, 07:14 no to se polatal chlopak :) swoja droga ciekawe czemu go nie wpuscili? czyzby ktos wyciagnal lekcje z bolesnych doswiadczen naszego polskiego podworka i zauwazyl, ze wpuszczanie kaczek do obcego kraju moze skonczyc sie chaosem???? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:21 Arabowie się wqrwili. Nie chciało im się po nocy czekać na spóźnialskiego gnojka. Jakby się kto pytał, to Kaczory jeszcze żadnej konferencji prasowej nie zaczęli punktualnie. Te typy tak mają wkodowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ks.krzysztof A już myślałem że kartofla przerobili na frytki... 28.04.07, 07:14 kiedyż wreszcie ten obciach na skalę światową się skonczy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: A już myślałem że kartofla przerobili na fryt 28.04.07, 07:37 Czekaj tatka latka...do uśmiechniętej śmierci...hi hi hi hi hi ... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: naucz się przysłów i dopiero ich używaj 28.04.07, 07:55 Hi hi hi hi...uczył Marcin Marcina...... Odpowiedz Link Zgłoś
martinluke Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:22 Sorry, nie masz racji. Niezaleznie od naszych wewnetrznych (polskich) symaptii i anty symapatii politycznych - na pewno NIE bylo by dobrze, gdyby zestrzelono premiera Rzeczpospolitej. Ktokolwiek pelni ten urzad, czy zgadzamy sie z nim, czy tez nie (no coz, ja nie), ale w takiej sytuacji nie mozna sobie takich spraw lekcewazyc. Jestem daleki od wyrazania poparcia dla obecnego ukladu politycznego Polski, ale zawsze bylem zdania, ze w sprawach miedzynarodowych stoimy MY wszyscy Polacy murem, za naszymi przedstawicielami (a o szczegoly bedziemy sie spierac w domu - w Polsce). Odpowiedz Link Zgłoś
qc Mielismy caly weekend do dyspozycji 28.04.07, 07:24 aby radowac sie i swietowac. Pozostaje w nadziei do nastepnego razu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz [...] 28.04.07, 07:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 08:46 martinluke napisał: > > ale zawsze bylem zdania, ze w sprawach miedzynarodowych > stoimy MY wszyscy Polacy murem, za naszymi przedstawicielami Za komuny też stałeś "murem za naszymi przedstawicielami"? Mnie się oni jednakowo kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
minimuspesimus Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:34 Czy nienawiść do kaczek jest już wpisana do wykazu jednostek chorobowych? Takie debilne ataki są coraz śmieszniejsze bo żenujące od dawna. Najciekawsze, że atakujący wykazują cechy, które przypisują atakowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Tak. Jednostka chorobowa nazywa sie trzezwy osad 28.04.07, 07:40 Gdy zebrac wszystkie fakty dotyczace rzdow PiS i sposobu sprawowania wladzy przez Kaczory wynik jest jeden. Na drzewo z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Tak. Jednostka chorobowa nazywa sie trzezwy o 28.04.07, 07:42 miroslaw.grabietz napisał: > Gdy zebrac wszystkie fakty dotyczace rzdow PiS i sposobu sprawowania wladzy > przez Kaczory wynik jest jeden. Na drzewo z nimi! Poczekasz sobie kacapie... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Jak mowi madre przyslowie..... 28.04.07, 07:48 Na dobre rzeczy warto czekac. Milo bedzie patrzec na upadek moherowo- lepperowego (nie)rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Jak mowi madre przyslowie..... 28.04.07, 07:57 Myślał indyk o niedzieli...w sobotę mu łeb ucięli... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jak mowi madre przyslowie..... 28.04.07, 09:01 miroslaw.grabietz napisał: > Na dobre rzeczy warto czekac. Milo bedzie patrzec na upadek moherowo- > lepperowego (nie)rzadu Warto, warto czekać na te piękne czasy I na własne oczy cuda te zobaczyć! Aż z uciechy jęknie zachwycony świat. Warto, warto czekać krótką chwilę tych dwóch lat! (Na motywach piosenki z Kabaretu "Elita") Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak. Jednostka chorobowa nazywa sie trzezwy o 28.04.07, 08:56 jollyroger3 napisał: > miroslaw.grabietz napisał: > > > Gdy zebrac wszystkie fakty dotyczace rzdow PiS i sposobu sprawowania wlad > zy > > przez Kaczory wynik jest jeden. Na drzewo z nimi! > > Poczekasz sobie kacapie... Nie tylko "kacap" na to czeka... Bogu dzięki, już niewoele ponad dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:48 Sa rozne fobie zasluzone i nieracjonalne. Ktos kto nie lubi karaluchow i debilnie atakuje je zwinieta gazeta to zenujacy i smieszny atak czy odruch wstretu i odrazy? Odpowiedz Link Zgłoś
minimuspesimus Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 08:04 porównanie efektowne i tylko tyle o nim powiem. Jeśli idzie o posty "miroslaw.grabietz" to właśnie jemu brakuje trzeźwego osądu co objawia się choćby poziomem zacietrzewienia, który rośnie mu z postu na post, co zabawne typowym dla tępionych przez niego moherów Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz OK zgadzam sie z Toba. PIS to suces 28.04.07, 08:13 Naprawde przeszedlem przemiane. Jak na to spojrzec to macie racje, Polska pod rzedami Moherowej Koalicji prze do przodu. Wczoraj oddano mieszkanie numer 2 999 999 wiec obietnica bliska spelnienia. Podatki mamy nikie a Ci co niedawno zdradziecko opuszczali ojczyzne wracaja setkami tysiecy i caluja asfalt na tysiacach kilometrow poslkich autostrad. Rzad sklada sie z samych fachowcow. Ludzi skromnych i dobrodusznych o czystych krystalicznych zasadach moralnych. Wszystkie obietnice wyborcze spelnione. Tanie Panstwo dziala. 365 Poslow ocierajac pot ze spracowanych obliczy wypuszcza ustawe za ustawa. Ojciec Rydzyk sadzi kwiatki w Parku Pamieci Yad Vashem. Polska jest najbardziej szanowanym krajem Unii i po rade do Warszawy zjezdzaja z calego swiata wielcy i mali. Arabscy Terrorysci poddaja sie silom koalicji jedynie pod warunkiem ze kapitulacje odbierze dowodca swietnie wyszkolonych polskich sil. Afganskie dzieci rzucaja roze pod stopy polskich bohaterow. Polska Lsni a Matka Boska Trybunalska usmiech sie rubasznie z nieba poglaskujac po glowce Romka Giertycha. Chwala Chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 08:18 wybuchy negatywnych emocji przeciwko Kartoflom mozna uznac za forme zaworu bezpieczenstwa dla ogromnego stresu jaki wytworzyl sie w tej czesci spoleczenstwa dla ktorego jawne deptanie standardow przyzwoitosci na nie majaca precedensu skale, stalo sie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
minimuspesimus Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:01 "jawne deptanie standardow przyzwoitosci na nie majaca precedensu skale" ujawnianie agentów? podważanie dogmatów przyjętych przez środowisko gw? a może idzie ci o peron we włoszczowej? gdzie to deptanie a przede wszystkim skala? oświeć mnie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 09:11 minimuspesimus napisał: > "jawne deptanie standardow przyzwoitosci na nie majaca precedensu skale" > > ujawnianie agentów? > podważanie dogmatów przyjętych przez środowisko gw? > a może idzie ci o peron we włoszczowej? gdzie to deptanie a przede wszystkim > skala? oświeć mnie Nie da się, skoro sam tego nie dostrzegasz... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 08:49 minimuspesimus napisał: > Czy nienawiść do kaczek jest już wpisana do wykazu jednostek chorobowych? Nie i nigdy wpisana nie zostanie, bo jest to jak najbardziej zdrowy odruch. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 07:48 Tam też już go nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda tym razem kaczor sie wywinal kostusze, ale........ 28.04.07, 07:59 do nastepnego, oby skutecznego, razu! Polska bylaby za to wdzieczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Premier Irak Samolot 28.04.07, 07:59 Cały Irak pogrążył się w smutku. Giełdy w Kuwejcie boją się krachu po wzrostach, które nastąpiły, gdy ogłoszono, że polski premier nawiedzi Bliski Wschód. Ubrane na czarno kobiety wyją z rozpaczy. Zebrani na placach sunnici, szyici, mandaici, Arabowie, Asyryjczycy, Kurdowie, Turkmeni, Persowie oraz pielgrzymi berberyjscy i beduińscy, którzy zgodnie uczyli się nowej hymnu Włolski, otóż wszyscy oni znów wezmą się za łby. Dosiedli wielbłądów i rosomaków. Sposobią się do walki. Melancholia na powrót spowije polski garnizon, który oczekiwał słów otuchy wielkiego wodza na trudnej drodze walki o pokój. Oczekiwana wizyta geniusza słowiańszczyzny nie dojdzie do skutku. Wybitny mąż stanu, człowiek umiaru, symbol koncyliacji, który tak wspaniale zjednoczył swój naród wokół idei IV RP - naród wcześniej głęboko podzielony, pogrążony w chaosie i tęskniący za prawdziwymi autorytetami - ten wielki przywódca mógł teraz obdarzyć swoimi licznymi bożymi łaskami skłócone plemiona Iraku. Mógł obdarzyć, ale nie obdarzy. Powrócił na polską ziemię. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Premier Irak Samolot 28.04.07, 08:03 Znowu się naćpałeś z samego rana... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Premier Irak Samolot 28.04.07, 08:04 I za to go lubie. Zdecydowanie lepiej niz zachowywac sie jak czlowiek od urodzenia trzymany w sloiku po ogorkach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Premier Irak Samolot 28.04.07, 09:16 jollyroger3 napisał: > Znowu się naćpałeś z samego rana... A może jakiś argument z prawdziwego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: Premier Irak Samolot 28.04.07, 09:37 Argumentu nie ma, bo być nie może. Polityka w ogóle, a polityka tego rządu w szczególności, to teatr cieni i pustych gestów, które materializują się tylko wtedy, gdy idzie o obronę władzy, stołków, urzędów, godności... Gdyby było inaczej, pan premier wybrałby się w rzekomo ważną wizytę wcześniej, a nie wysiadywał w Sejmie, aż koalicja penitencjarno-klerykalna przyklepie podtrzymanie władzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trol1212 Re: Allahu Akhbar. 28.04.07, 08:10 na tych forach wyłania sie ciekawy obraz polskiej lewicy tylko pogratulować tak wspaniałego zaplecza !!!! dajecie dużo tematów do prac naukowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Lepiej poczytaj złote myśli prowców IVRP; to są 28.04.07, 11:55 dopiero przekazy. Z takimi thin tankami IV RP na pewno daleko zajedziemy. trol1212 napisał: > na tych forach wyłania sie ciekawy obraz polskiej lewicy tylko pogratulować tak > wspaniałego zaplecza !!!! dajecie dużo tematów do prac naukowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Skąd ta piana? 28.04.07, 08:11 miroslaw.grabietz napisał: > Myslalem ze go zestrzelili i bede mogl isc wypic zdrowie zamachowcow. Ale > pech! Trzeba sie bedzie z kartoflem jeszcze troche meczyc. Przyjacielu, skąd w tobie tyle niechęci i zgryźliwości? Jesteś przecież jeszcze człowiekiem młodym i nie czas na to. Nie wiem, czy jesteś katolikiem, ale katolik nie życzy najgorszego nikomu, nawet wrogowi. A wracając do Kaczyńskich, to zechciej wreszcie zdjąć bielmo ze swoich oczu i dostrzec, że ci ludzie, ta partia i rząd dokonali już naprawdę bardzo wiele, mimo, że rządzą tak krótko. Przypomnij sobie słowa Listkiewicza (z którym rząd walczył!), że główną zasługę w przyznaniu nam Euro2012 ma administracja rządowa (ja uważam, że zarówno nasza, jak i ukraińska). Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Wybaczcie nawrocilem sie. 28.04.07, 08:14 Naprawde przeszedlem przemiane. Jak na to spojrzec to macie racje, Polska pod rzedami Moherowej Koalicji prze do przodu. Wczoraj oddano mieszkanie numer 2 999 999 wiec obietnica bliska spelnienia. Podatki mamy nikie a Ci co niedawno zdradziecko opuszczali ojczyzne wracaja setkami tysiecy i caluja asfalt na tysiacach kilometrow poslkich autostrad. Rzad sklada sie z samych fachowcow. Ludzi skromnych i dobrodusznych o czystych krystalicznych zasadach moralnych. Wszystkie obietnice wyborcze spelnione. Tanie Panstwo dziala. 365 Poslow ocierajac pot ze spracowanych obliczy wypuszcza ustawe za ustawa. Ojciec Rydzyk sadzi kwiatki w Parku Pamieci Yad Vashem. Polska jest najbardziej szanowanym krajem Unii i po rade do Warszawy zjezdzaja z calego swiata wielcy i mali. Arabscy Terrorysci poddaja sie silom koalicji jedynie pod warunkiem ze kapitulacje odbierze dowodca swietnie wyszkolonych polskich sil. Afganskie dzieci rzucaja roze pod stopy polskich bohaterow. Polska Lsni a Matka Boska Trybunalska usmiech sie rubasznie z nieba poglaskujac po glowce Romka Giertycha. Chwala Chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ten rząd to wicepremier przestepca bez matury, to 28.04.07, 08:23 jest jego standard. Jest niekompetentny i nieskuteczny (dokonał wiele? a niby czego?). Po takich ludziach jak Kaczyński nie zostanie nić oprócz smrodu paru teczek. ME? Im wcześniej ten rząd upadnie tym dla nich lepiej, chyba, że da się je zorganizować przez lustrację i dekomunizację (zresztą oni nawet tego nie potrafią). Właściwie to już wiadomo. Przejdzie do historii jako najgorszy polski rząd po 1989 roku. A ja myślałem że po SLD już nic gorszego nasz nie spotka. okazuje się że zawsze może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skąd ta piana? 28.04.07, 09:20 niestaly_czytelnik napisał: > > A wracając do Kaczyńskich, to zechciej wreszcie zdjąć bielmo ze swoich oczu i > dostrzec, że ci ludzie, ta partia i rząd dokonali już naprawdę bardzo wiele, > mimo, że rządzą tak krótko. Przypomnij sobie słowa Listkiewicza (z którym rząd > walczył!), że główną zasługę w przyznaniu nam Euro2012 ma administracja > rządowa I jeszcze jaką piękną wiosnę mamy tego roku! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Skąd ta piana? 28.04.07, 10:28 niestaly_czytelnik napisał: > miroslaw.grabietz napisał: > > > Myslalem ze go zestrzelili i bede mogl isc wypic zdrowie zamachowcow. Ale > > > pech! Trzeba sie bedzie z kartoflem jeszcze troche meczyc. > > Przyjacielu, skąd w tobie tyle niechęci i zgryźliwości? Jesteś przecież jeszcze > > człowiekiem młodym i nie czas na to. Nie wiem, czy jesteś katolikiem, ale > katolik nie życzy najgorszego nikomu, nawet wrogowi. > > A wracając do Kaczyńskich, to zechciej wreszcie zdjąć bielmo ze swoich oczu i > dostrzec, że ci ludzie, ta partia i rząd dokonali już naprawdę bardzo wiele, > mimo, że rządzą tak krótko. Przypomnij sobie słowa Listkiewicza (z którym rząd > walczył!), że główną zasługę w przyznaniu nam Euro2012 ma administracja rządowa > > (ja uważam, że zarówno nasza, jak i ukraińska). EURO 2012 to zasluga staran Lecha Walesy i jemu podobnych. I ,jak to niektorzy celnie oceniaja, jest to noz w plecy Kaczorom. Kaczorom: zaprzysiezonym "anty-EUropejczykom". Wiem,ze o tym na mszy nie mowia: a zaluj! Czy mam racje - czas pokaze? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Skąd ta piana? 29.04.07, 06:53 blue911 napisał: > EURO 2012 to zasluga staran Lecha Walesy i jemu podobnych. > I ,jak to niektorzy celnie oceniaja, jest to noz w plecy Kaczorom. > Kaczorom: zaprzysiezonym "anty-EUropejczykom". > Wiem,ze o tym na mszy nie mowia: a zaluj! > Czy mam racje - czas pokaze? a co takiego Wałęsa zrobił? Na rozkaz z SB przypłynął motorówką aby zakónczyć strajk? www.polonica.net/Apokaliptyczny_cien_Walesy.htm www.papurec.org Odpowiedz Link Zgłoś
bezpartyjny6 Re: Skąd ta piana? 29.04.07, 07:36 jestem ciekaw jakie to wielkien dokonania zrobil ten rzad moze peron we WŁOSZCZOWEJ?, a moze smierc byle pani minister Blidy by nie wkopala paru dobrze sytuowanych ministrow i premiera J.K. IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa [...] 28.04.07, 08:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Pozdrwawiam zza krat. 28.04.07, 08:16 Na szczescie ABW nie wejdzie mi noca do domu. Przypadkowo moglbym sie zastrzelic! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 [...] 28.04.07, 08:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: Pozdrwawiam zza krat. 28.04.07, 08:20 Zalosny to jest premier i prezydent plus sejm i senat. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz A jak! Klawisze sluchaja i donosza. 28.04.07, 08:31 PiS = Podsluch i Szantarz Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Pozdrwawiam zza krat. 28.04.07, 10:01 A to Ci, Mirku, "dama" bluznęła! Uff! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie d 28.04.07, 08:20 No no nawet jeśli masz rację to intligęcja wali całą gębą.Skoro wypowiadasz zdania na poziomie rynsztoka to milcz o inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Basic instincts 28.04.07, 08:30 to sa wlasnie te Nowe Elity, wygrzebane z szamba dla potrzeb tzw 4rp. Katolicyzm instrumentalny, bolszewizm na stale wprogramowany w osobowosc a myslenie pozostawione wodzom-przewodnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Re: ady_godziwa gdzieś ty się polskiego uczyła ?? 28.04.07, 08:27 W komunistycznej szkole. Pod sowieckim butem. Wiec trzeba oddac dyplom droga Pani. Swiadectwa potargac. Zrownac z ziemia wszystko postawione po 1945 i pociagnac z pepeszy wszystkich innaczej myslacych. Chwala Kaczynskim! Niech Zyja Prawi i Sprawiedliwi. Romek Giertych jego tatus Braciszkowie i Andrzej Leppiej Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: ady_godziwa gdzieś ty się polskiego uczyła ?? 28.04.07, 08:32 Z jakiej pepeszy?Strzelić w potylicę według najlepszych wzorów.... "O pewnym brzasku w katyńskim lasku strzelali do nas "kaczyści".... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie d 28.04.07, 10:34 lady_godziwa napisała: > > Sa na jescze w Polsce szczęscie inteligentni ludzie którzy rozumiejąc wysiłki > > dekomunizacji polski całym sercem popierają postepowanie Kaczynskich a > szczegolnie lustracje aby pozbyć się własnie takich zrusyfikowanych debili > jak ty! > > Tylko CI którzy byli w trzodzie chlewnej PRLu, komuniśći i agenci KGB żyjący > > w Polsce boja sie lustracji! > > Kaczyńscy TAK TRZYMAĆ! > Nie poddawać się opiniom politycnym zrusyfikowanej trzodzie komunistycznego > bydła w polsce! > > Zdrajcy VON do sovietów! > Całujcie w dupe Putina! DEKOMUNIZACJI?? to w Polsce byl komunizm? hmmm....nawet najbardziej zagorzali prawicowi naukowcy na Zachodzie by sie z Toba nie zgodzili. To byla nieudolna i wykolejona proba zainstalowania komunizmu,a wiemy,ze do tego nie doszlo. Czyli po prostu tak nazywasz swoja zemste na sasiedzie,ktoremu sie lepiej wiodlo za "komuny",bo byl sprytniejszy od Ciebie - niekoniecznie nieuczciwy? Badzmy szczerzy - mieszkalem wtedy w Polsce jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie d 28.04.07, 10:59 lady_godziwa napisała: > miroslaw.grabietz napisał: > > > Myslalem ze go zestrzelili i bede mogl isc wypic zdrowie zamachowcow. Ale > > > pech! Trzeba sie bedzie z kartoflem jeszcze troche meczyc. > > Kretynku boży ZA TEGO TYPU WYPOWIEDZI obrzające premiera czy prezydenta na > szczęscie możesz dostać do 10 lat więzienia! > A jesli nawet by do tego doszlo,to nastepny na tronie by go ulaskawil ze zrozumialych wzgledow. A co ma szary obywatel zrobic jak go wladza doprowadza do szewskiej pasji i widzi jak jego praca i wysilek ida na marne??!!! Pomyslales o tym zacietrzewiony chlopku?? Odpowiedz Link Zgłoś
ablaszczuk6 Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie dole.. 28.04.07, 08:17 a szkoda, może by Pan Premier trochę powalczył z tzw. " terrorystami" !A tu strach obleciał nasze władze i zawstydził się tego co robią nasi żołnierze walczący z tzw. " terrorystami". A ciekawe jak tych rzekomych terrorystów będą widzieć Irakijczycy po wyjściu okupantów z tego kraju ? Czy tak jak my dzisiaj widzimy powstańców warszawkich którzy walczyli z naszymi ( dzisiaj) braćmi Niemcami ? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 08:23 Martw się o swoich pobratymców szlachtowanych w Czeczeni a od Polski wara...sowiecie Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Premier Kaczyński leciał do Iraku, ale nie do 28.04.07, 10:38 Samolot z kaczkami zawrocil,bo sie przerazili,ze moze ktos sie do wladzy dobierze podczas ich nieobecnosci? hahahaha!......... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola szkoda pilotów,oni na pewno należą do układu. 28.04.07, 08:20 Zaufanych ludzi na tym stanowisku pewnie nie ma, przynajmniej tutaj musiał się posłuzyć fachowcami. W końcu w ich rakach ma swoje życie. A ciekawe ile dni radości by zarządzili po takim dobrym szczęśliwym trafie dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Jest rożnica. Karły mlaskają, sapią i nienawidzą. 28.04.07, 08:33 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Bracie Prezesie, melduje ze sie zrąbalem w gacie! 28.04.07, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii zrąbałeś się w gacie? nie panujesz nad odruchami? 28.04.07, 08:57 proktolog ci pomoże albo... zwolennicy biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Geremkowi wymsknęła sie prawda, ale nie w GW.... 28.04.07, 08:39 (...) Zachodni świat polityczny zna sondaże, według których Polacy są największymi euroentuzjastami w Unii. Oni doskonale wiedzą, że Polska się rewelacyjnie rozwija gospodarczo, że napływają do nas inwestycje zagraniczne, że polscy rolnicy, wbrew obawom, potrafią wypełniać te wszystkie formularze unijne i biorą świadczenia, które im się należą. Że lokalna administracja znakomicie wykorzystuje pomoc Brukseli. Jednym zdaniem - Unia nie ma problemu z Polską i Polakami, lecz z polską władzą. (...) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=17771&wid=8841103&rfbawp=1177742240.867 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 the.debil1...Spieprzyłes z Tworek, baranie? 28.04.07, 08:41 ty tępy komuszy cwoku... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: the.debil1...Spieprzyłes z Tworek, baranie? 28.04.07, 08:45 pierot6 napisał: > ty tępy komuszy cwoku... Ciota werterek znowu ma atak histerii... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 To ty,chłopcze,potrzebujesz pomocy psychiatrycznej 28.04.07, 08:45 znerwicowany komuszku, ty! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 realista00,tales,pierot9.. spadaj zboku ! 28.04.07, 08:50 pieszczochu Paetza... Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii zajmiemy się i gamoniem i pierotem - dwa kaftaniki 28.04.07, 08:55 tableteczka psychotropowa i będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 on zaraz ucieknie z forum - to skomuszały tchórz 28.04.07, 08:59 i znerwicowany bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: brawo pierot6, wal w czopolizów! 28.04.07, 08:56 Gadasz sam ze sobą kraliku-sralniku?Bardzo "zdrowy"objaw.... Odpowiedz Link Zgłoś
profesorpsychiatrii Fakt, on jej potrzebuje - już my mu ją zapewnimy 28.04.07, 08:48 u nas, w Kochanówku, będzie mu dobrze - ochłonie z nerwów od razu, ten komuszek Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii założymy mu "bezpieczny" kaftanik, by komuszek 28.04.07, 08:49 czuł się dobrze i przestał być taki znerwicowany Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Geremkowi wymsknęła sie prawda, ale nie w GW. 29.04.07, 11:53 the.bill1 napisał: > "Im słabsza Gazeta Wyborcza, tym lepiej dla Polski" - Jarosław Kaczyński. A czy to jedyna głupota, jaką ten facet wygłosił? Ja już mam 7 stron, spisanych maczkiem, jego "złotych mysli". Moje wnuki będą się miały z czego śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Pech prześladuje naszego Premiera. 28.04.07, 08:50 Módlmy się, żeby Mu się nic złego nie stało...... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Pomóżcie Jarkowi...przezył wstrząs i ma pełne... 28.04.07, 08:52 gacie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes6 Re: Pech prześladuje naszego Premiera. 28.04.07, 12:53 u_bolt napisał(a): > Módlmy się, żeby Mu się nic złego nie stało...... Modlę się caly czas. Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy. Każdemu zabezpieczy wedlug jego grzechow i zasług, bez wzgledu czy to żebrak czy premier. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european ach, ci kochani AMerykanie...................... 28.04.07, 08:50 troszcza sie o bezpieczenstwo Kaczynskiego i wlasny monopol na BW. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 opozycja z korzeniami w KPP marzy o "eliminacji" 28.04.07, 08:54 Kaczorów - nic z tego postkomuchy Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 realista00..kaczor jest komuchami otoczony... 28.04.07, 08:58 to jego środowisko! "elita" jego rządu to komuchy i synowie komuchów{a wiec wychowani w tym duchu} Kryże, to przykład zakłamania Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Kryptokomunisci w PiS 28.04.07, 09:00 W LPR mlodzi ludzie zafascynowani homoseksualizmem. W Samoobronie seksocholicy - w sumie najzdrowzi z nich ale niestety tez zlodzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 pierot9,realista,tales.. zgadza sie, są! 28.04.07, 09:07 i tego nie kryja! Kaczyńscy zaś ubliżają komuchom,przesladują, a sami trzymają z nimi sztame! Mówia o zbrodniach aparatu PZPR, SB... A do rządu zapraszają zbrodniaży komunistycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 zwłaszcza laicki lewicowiec Giermek 28.04.07, 09:19 Giermek lewicowo-geyowskich "rycerzy" z UE Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 pierot9,tales,realista.. widzisz niemoto... 28.04.07, 09:23 nie masz odpowiedzi i ubliżasz człowiekowi,przy którym Kaczyńscy to dwa małe zera..Typowe dla bolszewickiej hołoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
profesorpsychiatrii troją ci się osoby? masz zaburzenia osobowości? 28.04.07, 09:21 My cię już u nas wyleczymy, oj, wyleczymy Odpowiedz Link Zgłoś
profesorpsychiatrii właśnie, otoczyły go komuchy i chcą wyeliminować 28.04.07, 09:24 Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Jakie niebezpieczeństwo??? 28.04.07, 08:57 Co mogło grozić Kaczorowi nad Irakiem? Chyba ostre strzelanie w ramach ćwiczeń US Army. Nie sądzę, żeby Iraccy terroryści dorzucili kostką trotylu do lecącego na wysokości kilkunastu kilometrów samolotu. A kałacha też nie ma szans na trafienie, bo kulki nie dolecą tak wysoko. Przyczyna jest raczej prozaiczna. Zaspany kapral z kontroli lotów powiedział "pocałujcie mnie w dupę" i przekręcił się na drugi boczek. Co go interesują jakieś latające kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Sondaz"Dizennika", prorządowej gazety... 28.04.07, 09:02 na internie..PO-24, PIS-14, Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Sondaz"Dizennika", prorządowej gazety... 28.04.07, 09:05 pierot6 napisał: > na internie..PO-24, PIS-14, Sondaż TNS OBOP kraliku-sralniku... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jollyroger3.. tępaku..opisz swój esbecki życiorys. 28.04.07, 09:10 obsrajnogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: jollyroger3.. tępaku..opisz swój esbecki życi 28.04.07, 09:15 pierot6 napisał: > obsrajnogo.. Weż pigułki rozhisteryzowana cioto werterku,kraliku-sralniku czy jak ci tam dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jollyroger3..dodaj zyciorys tatusia i mamusi... 28.04.07, 09:20 bolszewicki smieciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
profesorpsychiatrii spokojnie, smyku, spokojnie Pieociku6-kaftaniczek 28.04.07, 09:23 damy, damy i rozmiar dopasujemy Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 talesik..sekciarzu..występujesz w szejściu osobach 28.04.07, 09:25 cos niespotykanego! Sam Pan Bóg tylko w trzech... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Sondaz"Dizennika", prorządowej gazety... 28.04.07, 09:07 pierot6 napisał: > na internie..PO-24, PIS-14, Nadal jest uważana przez GW-fanów za ,,prorządową''?Nie pamietam ,aby sondaże ,,Dziennika''bywały inne niż u innych...tym bardziej ,że zamieszcza ,,Dziennik'' to samo co GW. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Sprawę trzeba wyjaśnic. 28.04.07, 09:01 Trasa lotu musiała być w jakiś sposób utajniona.Procedury postępowania ,szczególnie w wojsku ,obojetnie czy amerykańskim, polskim, mongolskim i Wysp Mariańskich bardzo często zawodza.Nie bez powodu dowcipy o kadrze oficerskiej wojskowej równają do popularnosci dowcipów o policjantach w krajach ...jak wyżej. To jedna z wersji. Druga ,bardziej pesymistyczna to ,,zawalenie''urzedników. Trzecia ,jeszcze czarniejsza ,to zła wola jakiegoś ,,zupaka''USA Army,nieprzychylnego Polsce lub obecnym władzom polskim. Czwarta ,czarna to udział obcego wywiadu. I ostatnia najczarniejsza,na Premiera był szykowany zamach -zestrzelenie z rakietki przez....a wywiad to wykrył i nie ryzykował.Ostatnia jest najmniej prawdopodobna. A gazeta.pl w to graj!Do poziomu siostrzanych Faktów i Mitów oraz NIE macie blisko,coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Sprawę trzeba wyjaśnic. 28.04.07, 09:06 "I ostatnia najczarniejsza,na Premiera był szykowany zamach -zestrzelenie z rakietki przez....a wywiad to wykrył i nie ryzykował.Ostatnia jest najmniej prawdopodobna." Sezon polowań? Wolne żarty. Tam po nocy się nie lata, rządzi partyzantka. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Sprawę trzeba wyjaśnic. 28.04.07, 09:10 bronimir napisał: > "I ostatnia najczarniejsza,na Premiera był szykowany zamach -zestrzelenie z > rakietki przez....a wywiad to wykrył i nie ryzykował.Ostatnia jest najmniej > prawdopodobna." > > > Sezon polowań? Wolne żarty. > Tam po nocy się nie lata, rządzi partyzantka. Wiekszośc estrzeleń śmigłowców w dzień sie zdarzyła! Bush przylatuje do Iraku NOCA,Blair też. Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: Sprawę trzeba wyjaśnic. 28.04.07, 09:11 amanasunta53 napisała: > I ostatnia najczarniejsza,na Premiera był szykowany zamach -zestrzelenie z > rakietki przez....a wywiad to wykrył i nie ryzykował.Ostatnia jest najmniej > prawdopodobna. Zaraz, zaraz, a kto by szykował zamach na premiera IV Najjaśniejszej. W dodatku nad Irakiem. Nie popadajmy w megalomanię. Tam oprócz garstki Polaków w Diwanji nikt nie słyszł o takim. Jaki terrorysta zamachowiec pchałby się do Iraku żeby strzelać w samolot rakietami, które i tak zestrzelą zawsze czujni Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Sprawę trzeba wyjaśnic. 28.04.07, 09:20 andy85 napisał: > amanasunta53 napisała: > > > > I ostatnia najczarniejsza,na Premiera był szykowany zamach -zestrzelenie > z > > rakietki przez....a wywiad to wykrył i nie ryzykował.Ostatnia jest najmni > ej > > prawdopodobna. > > Zaraz, zaraz, a kto by szykował zamach na premiera IV Najjaśniejszej. W dodatku > nad Irakiem. Nie popadajmy w megalomanię. Tam oprócz garstki Polaków w Diwanji > nikt nie słyszł o takim. Jaki terrorysta zamachowiec pchałby się do Iraku żeby > strzelać w samolot rakietami, które i tak zestrzelą zawsze czujni Amerykanie. ,,Czujni''Amerykanie stracili juz nad Irakiem wiele ,,środków latających''.O śmigłowcach wiemy oficjalnie, ale przecieki mówią nawet o F-111.Polska ma trzeci co do wielkości kontyngent wojskowy po USA,Wlk.Brytanii. Zamachy na polskich żołnierzy są częste,POLSKICH bo są oni rozpoznawani przez terrorystów. Terroryści iraccy nie są ,,antykaczyńscy''jak Ty ,tylko antypolscy. Nienawiść i chucpa ,,antykaczyńska'' staje sie żenująca,w komentowaniu takich spraw jak opisana w tendencyjnym z ,,antykaczyńskim''podtekstem,nie ma co ukrywać ,artukule-który wszyscy komentujemy. Odpowiedz Link Zgłoś