Dodaj do ulubionych

Niech wszyscy o mnie zapomną

30.04.07, 07:06
Moralna odpowiedzialność i krew Blidy itak obciąża Kaczyńskich.którzy
nakręcają spiralę nienawiści w Polsce.
Obserwuj wątek
    • jama314 [...] 30.04.07, 07:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • darling221 nie pie..dziecko!!! 30.04.07, 10:55
        • poszeklu SLD sie poci, gdy prokurator jest w poblizu. 30.04.07, 15:57
          Dlaczego?
          Dlaczego nie Kowalski, tylko byla minister z SLD popelnila samobojstwo,
          gdy wymiar sprawiedliwosci zapukal do jej drzwi?
          Czy maz B. Blidy nie wiedzial nic o pistolecie swojej zony, ze teraz
          chce odszkodowania za jej samobojstwo?
          Dlaczego tak wielu SLDowskich prominentow bylo wdziecznych B. Blidzie,
          za popelnione samobojstwo i przyszli ja pozegnac.
          • bravor Re: SLD sie poci, gdy prokurator jest w poblizu. 20.05.07, 18:28
            Przyszli sprawdzić, czy to rzeczywiście ona.
    • tingri minister zbrodnio i kaczor ponosza moralna odpowie 30.04.07, 08:43
      dzialnosc za smierc blidy. tylko za moralna odpowiedzialnosc nie ma sankcji
      karnych. jak zwykle po lbie dostana pionki, w tym wypadku z abw. przeciez
      zbrodnio kolegow z prokuratury i to ze slaska ruszyc nie pozwoli
      • magnusg ojej-nie scigac przestepcow, bo jakis moze sie 30.04.07, 10:19
        zabic.To jest twoj postulat chlopczyku??przestan sie osmieszac-Odpowiedzialnosc
        za smierc Blidy ponosi Blida i nikt inny.Jak by miala czyste sumienie, to by
        tego nie zrobila.
        • zkyc Głupi frajer magnusg!;( 30.04.07, 13:12
          Gdyby Ciebie doornowaty pokurator oskarżył , że jesteś dwugarbnym wielbłądem i
          było to poprzedzone wielomiesięczną nagonką na Ciebie w mediach, chociaż media
          nie wymianiały by ciebie z nazwiska, to też byś postąpił jak Baśka!
          Zwłaszcza, gyby wpadli do ciebie abewuwiacy w czarnych kapturach i zaczęli
          ciebie gnoić i dołować, byś szybko wskazał miejsca dowodów na swoją wielbłądzią
          dwugarbność, też byś podjął taką samą decyzję, jak zaszczuta Baśka
          Niech dotrze to do ciebie, że mamy wyjątkowo “czyste i dobre” “PRAWO i
          SPRAWIEDLIWOŚĆ” pod kierownictwem samego Prawa i Sprawieliwości, które lepiej
          od Obywateli wie, kto kim jest i co i kiedy zrobił, i to “na pewno’’ zrobił
          źle!;(
          • magnusg Re: Głupi frajer magnusg!;( 30.04.07, 14:53
            Nie obrazaj mnie chlopczyku.twoja zalosna proba usprawiedliwienia Pani Blidy
            jest smieszna.Prawda jest taka, ze do momentu jej zatrzymania malo ktore media
            o niej pisaly.A ze w pewnym momencie sledztwa dochodzi do przeszukania
            mieszkania podejrzanych to normalne na calym swiecie.Robicie z osoby
            podejrzanej o przestepstwa menczennice.Zalosne.
            • bravor Re: Głupi frajer magnusg!;( 30.04.07, 15:57
              Chłopcy z wyborczej mają problem, bo to wyborcza nagłaśniała sprawę Blidy i jej
              powiązania z mafią węglową.
            • zoo24 Re: Głupi frajer magnusg!;( 30.04.07, 18:59
              magnusg ile ci płacą za twoje pisowskie posty? Bo nie wierze że można być tak
              durnym żeby nie odróżnić zarzutu od WYROKU SKAZUJĄCEGO. Chłopczyku ona nie była
              skazana za nic, jej dopiero miały byc postawione zarzuty, więc była niewinna.
              Tylko idiota albo pisuar różnicy nie widzi. I życzę ci ( a jak tak dalej
              pójdzie to życzenie się spełni), żeby ciebie sąsiad oskarżył o kradzież węgla.
              Jak 2 latka posiedzisz to do wszystkiego się przyznasz i jeszcze wskażesz 5
              innych co z tobą kradli. A jak cię mocno przestraszą to może sam się
              unicestwisz tym samym "przyznając"się do winy.
              • magnusg ??? 01.05.07, 08:26
                A gdzie ja napisalem, ze byla skazana????
                Napisalem, ze w pewnym momencie sledztwa przeszukania u PODEJRZANYCH to rzecz
                normalna.
                Naucz sie czytac teksty ze zrozumieniem.Widze, ze cie nauczyli czytac, ale nie
                rozumiesz co czytasz-to sie nazywa analfabetyzm funkcjonalny.Idz do jakiejs
                poradni, to ci moze pomoga.
          • olias Re: Głupi frajer magnusg!;( 01.05.07, 11:05
            za dużo lamentu nad jedną ofiarą. Polamentujmy wspolnie nad kilkudziesięcioma
            tyś ZWYKŁYCH samobójców. zabili się z tzw. "przyczyn ekonomicznych". Wiesz jak
            jest - jeśli jedni kradną, inni muszą głodować. Gdy ktoś widzi swoje dziecko
            głodne i nie ma żadnych szans na jakąkolwiek pracę (a tak było) zabija sie
            z "przyczyn ekonomicznych". Dzieci pani Blidy nie były i nie będą głodne.
    • babette666 tak zaszczuc Narod !!!!!!!!!!!!!!! 30.04.07, 08:43
      CHCE aby ta ekipa rzadzacych obecnie , w calosci, zostala sadzona publicznie
      za zaszczucie jadem nienawisci Narodu Polskiego!!!!!!!!!!!
      Niech ich pieklo pochlonie, zeby sie udlawili wlasna nienawiscia!!!!
      • bravor Re: tak zaszczuc Narod !!!!!!!!!!!!!!! 30.04.07, 16:05
        Jak widzę to ty siebie już zaszczułaś jadem nienawiści, a geremek powiedział,że
        kaczory polują na czarownice.Gdyby tak rzeczywiście było....

babette666 napisała:

> Niech ich pieklo pochlonie, zeby sie udlawili wlasna nienawiscia!!!!
    • gtw100 Oliwa sprawiedliwa. Za przekręty trzeba płacić 30.04.07, 09:09
      Bez histerii /Panowie. Wszyscy, którzy kradli będąc przy władzy powinni być
      osądzeni. Wolała umrzeć niż zeznawać...jej wybór.
      • nokryd Re: Oliwa sprawiedliwa. Za przekręty trzeba płaci 30.04.07, 09:20
        Panowie spokojnie !!! gtw100 ma absolutną rację !!!
        Uczciwy człowiek nie chodzi z przeładowaną i odbezpieczoną klamką !!!
        A już zupełnie nie rozumiem co z tym współnego mają Kaczyńscy.
        Drżyjcie złodzieje i nieuczciwi dorobkiewicze !!!
        • napoczeta_dziewica sprawiedliwy kretyn? 30.04.07, 09:35
          I tak bez skrupulow piszesz te bzdury idioto?
        • tim7 Re: Oliwa sprawiedliwa. Za przekręty trzeba płaci 01.05.07, 17:49
          Dorośniesz to zrozumiesz.
    • gtw100 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 09:11
      jerzy.zywiecki napisał:
      > Moralna odpowiedzialność i krew Blidy itak obciąża Kaczyńskich.którzy
      > nakręcają spiralę nienawiści w Polsce.
      Spirala nowobogackich, których majątki to wynik układów i kradzieży białych
      kołnierzyków zaczyna pękać...
      • jacek995510 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 09:18

Odpowiadasz na :

gtw100 napisał:

> jerzy.zywiecki napisał:
        > > Moralna odpowiedzialność i krew Blidy itak obciąża Kaczyńskich.którzy
        > > nakręcają spiralę nienawiści w Polsce.
        > Spirala nowobogackich, których majątki to wynik układów i kradzieży białych
        > kołnierzyków zaczyna pękać...

Oto jest dzien ktory dal nam Pan, dzien sprawiedliwosci, ostatnio Polska miala
        taki dzien w 1926, Zamach majowy.
        Bereza przesyla pozdrowienia, mamy jeszcze duzo miejsc wolnych.
    • marecki5 O rany jaka to biedna kobieta... 30.04.07, 09:18
      W dawnych czasach za kredziez obcinano ręce... A kiedy zobaczyłem w Tv znicze zapalone pod domem .. to mi buty spadły. Pod aresztem w moim miescie powinny byc odprawiane modły za dusze wszelkich bandziorów, dilerów, zboczenców... Dziadowskie media powinny dac spokój juz funkcjonariuszom ABW, a zabrac sie za wszelkie mafijne kliki i złodziejskie układy.

Opamietajcie sie ludzie!
      • ws21 Co? 30.04.07, 09:34
        A zastanowileś się, o co (wg. tego co mówią Ziobro, Wasserman) Pani Blida była
        oskarżana? Z tego co ja słyszałem o pośrednictwo w przekazywaniu pieniędzy.
        Ile za to straszne przestępstwo grozi?
        I porównaj sobie to, z wykorzystywaniem stanowiska do uzyskania prywatnej
        korzyści (Włoszczowa!). Taką to mamy równośc wobec prawa. Komunistyczny
        prokurator i sędzia na świeczniku. Nie przeszkadzają, bo są "nasi".
      • wiktoriaka Re: O rany jaka to biedna kobieta... 30.04.07, 09:56
        marecki5 napisał:

> W dawnych czasach za kredziez obcinano ręce..

Tak, to prawda. W dawnych czasach też palono na stosie za czary, albo za
        herezję, obcinano języki za bluźnierstwa, wyłupywano też oczy konkurentom do
        władzy. Teraz jednak mamy nowe czasy i powinniśmy stosować nowe zasady. Jedną z
        tych zasad jest domniemanie niewinności. Pani Blidzie nikt winy nie udowodnił,
        więc jest niewinna (o ile wiem, nie postawiono jej nawet zarzutów, a wszystkie
        spekulacje na Forum o jej winie opierają sie tylko na przeciekach z prokuratury
        o zeznaniach innej pani).

> Opamietajcie sie ludzie!

Z tym zgadzam się bez zastrzeżeń.
      • feasibility Re: O rany jaka to biedna kobieta... 30.04.07, 10:19
        Co to k.... jest??? Co jej tak zalujecie??? Mdli mnie jak to czytam - biedna
        Blida. Banda skorumpowanych scierw bez skrupulow. Idzcie pod szpitale i
        swieczki zapalajcie - tam ludzie umieraja bo lekarze nie dostaja lapowek!!!
        Jakubowskiej tez Wam szkoda?
    • jama314 Kręgi podejrzanych 30.04.07, 09:21
      Nie jest wykluczony też udział Marsjan i starozakonnych w tym spisku
      nakręcających spiralę.
      • jacek995510 Re: Kręgi podejrzanych 30.04.07, 09:24
        jama314 napisał:

> Nie jest wykluczony też udział Marsjan i starozakonnych w tym spisku
        > nakręcających spiralę.

Z takimi dupkami jak ty SLD ma wygrac ?
      • tim7 Re: Kręgi podejrzanych 01.05.07, 17:53
        Nie wiem jak starozakonni, ale niektórzy dzisiejsi ZAKONNICY z ochotą i
        radością biorą udział w nakręcaniu spirali nienawiści, więc ze swoimi tezami
        lepiej uważaj, bo możesz miec rację...
    • ws21 Nowatortstwo prokuratury. 30.04.07, 09:28
      To jedno z osiągnęc pana Ziobro na skalę światową. Prokutarura nie bada
      okolicznosci smierci Pani Blidy ale okolicznosci samobojstwa. Inny scenariusz w
      biednej prokuratorskiej glowie sie nie miesci i jako niesluszny nie bedzie
      badany.
      Proch na rece dowodem? Czego? A zbadano rece funkcjonariuszy ABW?
      Nawet jesli to Pani Blida pociagnela cyngiel to i tak nalezy zbadac jaki wplyw
      na te decyzję miało otoczenie.
      • napoczeta_dziewica i co jaskiniowcu? 30.04.07, 09:45
        mozliwosc pisania bzdur w necie powoduje, ze mozesz uwazac sie, ze nie jestes
        idiota?
        • ws21 Jaskiniowcu? 30.04.07, 09:55
          Kto to jest jaskiniowcem?. Dajcie mi winnego, a dowody się znajdą. Ja niczego z
          góry nie zakładam. Chcę poznac prawdę. Czy prokurator, badając jeden wątek -
          samobójstwo też chce ją poznac?
          Chciałbym wierzyc, że to tylko niezręczna wypowiedź.
          Ake w czasch, gdy władza nie da sobie wmówic ze białe jest białe a czarne -
          czare ....
        • napoczeta_dziewica przepraszam to nie bylo do Ciebie! 30.04.07, 09:57
          do durnia , ktory wczesniej bez skrupulow juz osadzil.
          Jeszcze raz Cie przepraszam za fatalna pomylke spowodowana ferworem dyskusji
      • nix_2003 Komuchowa "logika" 30.04.07, 20:56
        Wam komuchom wszystko sie pomieszalo... Nawet nie potraficie logicznie myslec.
        Blida zabila sie sama - na sa swiadkowie. Jedyni jakim moglo na Jej smierci
        zalezec to jej "wspoltowarzysze". Te niedoszle zeznania kolezanki Basi mogly
        byc poteznym zagrozeniem dla SLD-owskiej sitwy. A teraz do tego nie dojdzie...
        (no ale maja pod kluczem 13-tu innych cwaniakow. Moze zaczniemy pisac ilu
        niewinnych gornikow zginelo pod ziemia polskich kopaln w konsekwencji mafijnych
        dzialan "weglowych koterii" ze Slaska? Czy n.p. informacje o "odswiezaniu"
        starego sprzetu gorniczego sa bez zwiazku z ta sprawa?
    • napoczeta_dziewica Debile u wladzy - rezultat oczywisty! 30.04.07, 09:28
      Jednak sporo jest ludzi uposledzonych w Polsce - debile doprowadzili do wladzy
      debili!
      "Dzieki" temu Polska jest dzis tratwa dowodzona przez ludzi uposledzonych z
      praktykami jaskiniowcow!
      Holota dla holoty, a dla wszystkich innych Prawo maczugi!
      Spieprzac dziady!
      • jacek995510 Re: Debile u wladzy - rezultat oczywisty! 30.04.07, 09:34
        Zamach majowy potrzebny POLSCE, jutro sie zacznie maj.
        Pozyjemy zobaczymy.
        Witaj majowa jutrzenko.
        • jama314 Zaraz tam zamach... 30.04.07, 09:55
          Wystarczy tylko że skoligaceni rodzinnie z KPP wezmą sprawy w swoje ręce.
          1-Majowe święto zobowiązuje do czegoś, strona internetowa KPP już istnieje. Ci
          co dostrzegają wszędzie faszyzm tak "pleniący się obficie" w Polsce jakoś nie
          protestują i łamania Konstytucji w tym fakcie nie dostrzegają. Trockizm,
          Marksizm, Leninizm przecie święty jest...
          • pierot6 jama14.. łajdak z sekty Rydzyka...na służbie! 30.04.07, 10:37
      • magnusg Re: Debile u wladzy - rezultat oczywisty! 30.04.07, 10:20
        niech spieprzaja aferzysci i zlodzieje z SLD.Albo niech sobie wezma przyklad z
        towarzyszki Blidy.Polska za nimi plakac nie bedzie.
        • napoczeta_dziewica po tobie tez nikt plakac nie bedzie jaskiniowcu 30.04.07, 10:31
          magnusg napisał:

> niech spieprzaja aferzysci i zlodzieje z SLD.Albo niech sobie wezma przyklad
          z
          > towarzyszki Blidy.Polska za nimi plakac nie bedzie.
    • chaos1024k I-sza meczennica IV RP 30.04.07, 09:34
      Dzielna kobieta, jak pisze Józef Krzyk "Zaszyła się z mężem Henrykiem w domu.
      Ona przez dwa lata walczyła z nowotworem. Śląskiemu tygodnikowi mówiła
      ostatnio, że z sukcesem..."

Atmosfera się zagęszczała, jakby tego było mało, spokój domowego ogniska został
      bezpowrotnie zniszczony: "zdrada Kmiecikowej to był cios". Skonczyły sie
      kosmetyki i ubrania od przyjaciółki...
    • andrzej-ciupinski Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 09:53
      Ludzie!Dzisiaj jest pogrzeb p. Barbary Blidy.Może by tak ciszej nad tą trumną!
      Przynajmniej dzisiaj!!!

AC
      • jacek995510 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 09:55
        andrzej-ciupinski napisał:

> Ludzie!Dzisiaj jest pogrzeb p. Barbary Blidy.Może by tak ciszej nad tą trumną!
        > Przynajmniej dzisiaj!!!
        >
        > AC
        Ja proponuje nie tylko dzis ale na cala wiecznosc.
      • ws21 Ciszej nad tą trumną .... 30.04.07, 09:58
        Historia zatacza krąg. W Polsce już skrajna prawica, podobna duchowo do obecnej
        władzy już takie okrzyki wzosiła. Ciszej nad tą trunną ....
        A ja uważam, że ostatni dzwnek aby krzyczec.
        Bo Blida nie była pierwsza i może nie byc ostatnia.
    • aster5 Też uważam, że duszna atmosfera podejrzeń 30.04.07, 10:03
      i polowanie na czarownice zrobiły swoje.Nie wszyscy ludzie potrafią znieść
      takie ciśnienie. A Kaczyńscy ze swoim rządem za tę swoją "rewolucję moralną"
      poniosą zasłużoną karę.
    • push.sp Niech sie wszyscy powiesza 30.04.07, 10:10
      jaruzelski, kalisz, kwasniewski, miller i inni
    • magnusg Mamy teraz miec wspolczucie z aferzystka i 30.04.07, 10:17
      komunistka???To smieszne.zrobila to samo,co robi mnostwo przestepcow w
      aresztach sledczych czy wiezieniach.Wiedziala, ze po odejsciu Kwacha na
      ulaskawienie ala Sobotka liczyc nie moze, wiec wolala skonczyc niz siedziec byc
      moze latami w wiezieniu.
      Mi jej nie zal.zal tylko tych mlodych ludzi z ABW, ktorym zatrula zycie tym
      swoim samobojstwem.
      • napoczeta_dziewica co za ubostwo i prymitywizm myslenia - prostaka 30.04.07, 10:34
        magnusg napisał:

> komunistka???To smieszne.zrobila to samo,co robi mnostwo przestepcow w
        > aresztach sledczych czy wiezieniach.Wiedziala, ze po odejsciu Kwacha na
        > ulaskawienie ala Sobotka liczyc nie moze, wiec wolala skonczyc niz siedziec
        byc
        >
        > moze latami w wiezieniu.
        > Mi jej nie zal.zal tylko tych mlodych ludzi z ABW, ktorym zatrula zycie tym
        > swoim samobojstwem.
        • magnusg Napisz cos merytorycznego zamiast tylko 30.04.07, 11:15
          wyzywac i obrazac.Ale to cie pewnie przerasta.
      • herbapol Re: Mamy teraz miec wspolczucie z aferzystka i 30.04.07, 16:16
        magnusg napisał:

> komunistka???To smieszne.zrobila to samo,co robi mnostwo przestepcow w
        > aresztach sledczych czy wiezieniach.Wiedziala, ze po odejsciu Kwacha na
        > ulaskawienie ala Sobotka liczyc nie moze, wiec wolala skonczyc niz siedziec byc
        >
        > moze latami w wiezieniu.
        > Mi jej nie zal.zal tylko tych mlodych ludzi z ABW, ktorym zatrula zycie tym
        > swoim samobojstwem.
        "Ci" nie żal, ale "mi" żal.Jaki jadowity taki nieuk!A już starożytni mawiali:o
        zmarłych,albo dobrze,albo wcale.
    • loza_szydercza Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 10:18
      Biedna Blida zaszczuta przez prawo w panstwie prawa... Biedna, gorset prawnych
      ograniczen nie byl dla niej.... I pomyslec ze moglaby sobie dalej zyc w dzungli,
      gdzie nie zniewalalyby jej zadne cywilozowane zasady... Panstwo prawa ja
      zaszczulo...
      • pierot6 Ziobro!..Kiedy ludzie przestaną umierać... 30.04.07, 10:36
        To Ziobro i Kaczyńscy ze swoimi pomagierami,są winni śmierci wielu ludzi..
        Nagonka na lekarzy ,skończyła sie smiercią wielu oczekujących na
        ratunek{przeszczepy} pacjentów!
        • loza_szydercza Ludzie przestana umierac jak SLD popelni... 30.04.07, 11:56
          ... zbiorowe samobojstwo.
      • napoczeta_dziewica panstwo "prawa" jaskiniowcow jak ty! 30.04.07, 10:36
        loza_szydercza napisał:

> Biedna Blida zaszczuta przez prawo w panstwie prawa... Biedna, gorset prawnych
        > ograniczen nie byl dla niej.... I pomyslec ze moglaby sobie dalej zyc w
        dzungli
        > ,
        > gdzie nie zniewalalyby jej zadne cywilozowane zasady... Panstwo prawa ja
        > zaszczulo...
        >
        • stary.komuch81 Re: panstwo "prawa" jaskiniowcow jak ty! 30.04.07, 11:26
          Lepszy jest pewnie SLDowsko-biznesowy ku..dołek, gdzie wszyscy sobie
          kulturalnie pomagają , znają się i chodza na kulturalne wysublimowane ploteczki
          i załatwiają zlecenia.
    • feasibility Re: nad toba z pewnoscia sie nikt nie uzali glupc 30.04.07, 10:50
      Oh! napoczeta_dziewico! moze Ty podzielisz sie ze mna swoim nie ograniczonym
      intelektem? Twa odpowiedz sprawila, ze chce sie uczyc! Od takich jak Ty!
    • koham.mihnika telewizyjne sciezki zdrowia - to wynalazek PiS 30.04.07, 11:06
      zakladajac, ze Blida byla faktycznie powaznie chora na raka, to nie miala powodu
      obawiac sie wiezienia. Za takie przestepstwo, przy braku poprzedniej karalnosci
      (zalozenie moje) i obecnej chorobie, wyszla by na czysto.
      Jesli byla tak zdepresjonowana, czemu czekala a nie targnela sie na zycie
      wczesniej? Czemu zadzwonila pod adwokata?

Tak czy inaczej, perspektywa "telewizyjnej sciezki zdrowia" mogla byc czynnikiem
      decydujacym. Gratulacje dla Przekretu i Samosadu.

jerzy.zywiecki napisał:

• tss123 Re: telewizyjne sciezki zdrowia - to wynalazek Pi 30.04.07, 11:31
        Człowiek nie jest tym co robi. Człowiek jest tym jak kocha. Wolisz mieć za
        sąsiada dobrego np szewca, inżyniera, polityka, czy dobrego człowieka? Nie
        wspomnę o dobrym włamywaczu, czy chuliganie.
        • koham.mihnika to dosc proste stwierdzenie, nie ma nic wspolnego 30.04.07, 15:27
          z moim wyborem, czy kochaniem.
          Moj nik jest nieco na przekor.
          Lepiej byc mlodym, zdrowym i bogatym niz..., wole dobrych sasiadow niz zdolnych
          zlodziei, to oczywiste.
          Uwazam, ze telewizyjne sciezki zdrowia sa tak samo haniebne jak te w Radomiu i
          innych miastach za komuny.
      • edwj Re: telewizyjne sciezki zdrowia - to wynalazek Pi 30.04.07, 12:48
        koham.mihnika napisał:

> zakladajac, ze Blida byla faktycznie powaznie chora na raka, to nie miala powod
        > u
        > obawiac sie wiezienia. Za takie przestepstwo, przy braku poprzedniej karalnosci
        > (zalozenie moje) i obecnej chorobie, wyszla by na czysto.
        > Jesli byla tak zdepresjonowana, czemu czekala a nie targnela sie na zycie
        > wczesniej? Czemu zadzwonila pod adwokata?
        >
        > Tak czy inaczej, perspektywa "telewizyjnej sciezki zdrowia" mogla byc czynnikie
        > m
        > decydujacym. Gratulacje dla Przekretu i Samosadu.
        >
        >
        >
        >To nie Kaczyńscy nakrecają tę spiralę, nieuku, to media, podpuszczane przez opozycję. Nasza chora opozycja widzi jedno - władzę i dla niej zrobi wzszystko. Nawet zatopi okręt, którym wszyscy płyniemy.
        • koham.mihnika rola opozycji drogi demokrato jest dowalanie 30.04.07, 15:32
          aktualnej waaadzy. tak jest w krajach bardziej od nas demokratycznych, wbrew
          zyczeniom pisdolotu - opozycja nie ma obowiazku popierania rzadu, nie ma
          obowiazku wspolpracowac. Ma za zadanie patrzec na rece aktualnej bandzie i
          wyciagac na wierzch ich dranstwa.Pan jerzy ma racje - pisdoloty nakrecaja
          spirale nienawisci. Pomaga im w tym piekny Romek i reszta warcholskiego
          PiS/SO/LPR. Klony nawet we wlasnej partii napuszczaja jednych na drugich i
          traktuja ludzi instrumentalnie. Oni sa po prostu psychopatyczni.
    • toja69 Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 11:22
      Zaszczuta przez piSS, nie chciala wystapic w ziobrowych igrzyskach i z pogarda dla kaczorowej IVRP wybrala honorowe wyjscie. HWALA PANI BLIDZIE !
    • tss123 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 11:37
      Człowiek nie jest tym co robi. Człowiek jest tym jak kocha. Wolisz mieć za
      sąsiada dobrego szewca, inżyniera, manipulanta, czy dobrego człowieka, dobrego
      bo godnego zaufania, życzliwego, świadomego siebie i innych?
    • konstantyn4 Ludzie dzielą się na tych którzy siedzieli, siedzą 30.04.07, 11:45
      będą siedzieć i na członków pisu. Ci są niepokalani.
      Nawet za komuny nie siedzieli bo byli w PZPR lub komunie sie wysługiwali
      (Wassermann, Kryże, Jasiński...)
      • edwj Re: Ludzie dzielą się na tych którzy siedzieli, s 30.04.07, 12:43
        konstantyn4 napisał:

> będą siedzieć i na członków pisu. Ci są niepokalani.
        > Nawet za komuny nie siedzieli bo byli w PZPR lub komunie sie wysługiwali
        > (Wassermann, Kryże, Jasiński...)
        Jeśli przytaczasz listę osób, nie rób tego tendencyjnie. Dodaj np. Mazowieckiego, Gieremka ... i prawie całą naszą inteligencję z tych lat.
    • konstantyn4 Kiedy śledztwo w sprawie Jaromila Netzla? 30.04.07, 11:48
      Rzeczypospolita dokładnie opisywały przekręty pisowskiego szefa PZU. I co? Ano
      nic; dla kaczystów przestępstwa swoich to normalka.
      • edwj Re: Dajcie, hieny, spokój kobiecie z honorem 30.04.07, 12:38
        Bez względu na przyczyny, honorowe samobójstwo w obliczu wykrycia przestępstwa świadczy o jej człowieczeństwie, o jej sumieniu. Nad tą tragedią należy pochylić czoło (o ile się wie, co to honor), a nie szukać winnych pośród ludzi normalnie spełniajacych swoje zadanie. Co mianowicie miała zrobić funkcjonariuszka, chcąc mimo wszystko być normalnym człowiekiem? Trzymać cały czas podejrzaną za rękę... O co wam wszystkim chodzi? Ciągle szukacie winnych, podpuszczacie. Podpuszczacie jej męża, by wystąpił o odszkodowanie!! Za co i po co (prawdopodobnie, by zwekslować sprawę na boczny tor)? A ile to ludzi w krajach praworzadnych jest zatrzymywanych w ten sposób każdego dnia? I co? Hieny na żerowisku!!!
    • andrzej19552 Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 13:12
      Czlowiek nie jest dobry ani zly.
      Ma tylko zamiary dobre lub zle.
      Zamiary sa zwiazkiem przyczynowo-skutkowym.

Blida odeszla, a Wy na tym forum potraficie tylko siac nienawisc !
      Czy tak wasze chrzescijanstwo wyglada, czy tylko tak zaprogramowani jestescie !

Moja wypowiedz dotyczy osob nawiedzonych i namaszczonych do nienawisci !
    • przemek05 Re: Ten artykul mnie przekonal,... 30.04.07, 14:24
      ze cala sprawe nalezy potraktowac jako osobisty dramat P.Blidy i zaprzestac
      wykorzystywania tej sprawy do celow politycznych. Dlaczgo dopiero teraz sie
      wspomina o ciezkiej chorobie?? Przeciez sam ten fakt wystarcza, zeby sie zyc
      odechcialo. A tu jeszcze zawal meza, zlozenie obciazajacych zeznan
      przez "przyjaciolke" (strzez nas, Panie Boze od takich przyjaciol), wreszcie
      rewizja i perpektywa uciazliwych przesluchan, a moze i aresztu...
      Nalezy uszanowac decyzje P.Blidy, zaprzestac szukania winnych, bo to nie beda
      winni, tylko kozly ofiarne. Za chwile sie okaza, ze wszystkiemu winna jest
      funkcjonariuszka, bo wyszla z toalety... zal mi jej.

• andrzej19552 Re: Ten artykul mnie przekonal,... 30.04.07, 15:16
        przemek05 napisał:

> ze cala sprawe nalezy potraktowac jako osobisty dramat P.Blidy i zaprzestac
        > wykorzystywania tej sprawy do celow politycznych. Dlaczgo dopiero teraz sie
        > wspomina o ciezkiej chorobie?? Przeciez sam ten fakt wystarcza, zeby sie zyc
        > odechcialo. A tu jeszcze zawal meza, zlozenie obciazajacych zeznan
        > przez "przyjaciolke" (strzez nas, Panie Boze od takich przyjaciol), wreszcie
        > rewizja i perpektywa uciazliwych przesluchan, a moze i aresztu...
        > Nalezy uszanowac decyzje P.Blidy, zaprzestac szukania winnych, bo to nie beda
        > winni, tylko kozly ofiarne. Za chwile sie okaza, ze wszystkiemu winna jest
        > funkcjonariuszka, bo wyszla z toalety... zal mi jej.
        >
        Winni jestesmy My wszyscy !
    • amanasunta53 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 15:22
      jerzy.zywiecki napisał:

A mnie sie wydaję,że to ,,koledzy z SLD'' Barbary Blidy chcą wygrać politycznie
      na tej tragicznej śmierci.
      Rozliczenia afer to nie ,,nakręcanie spirali nienawiści''.
      Mimo tego ,ze Barbara Blida to osoba,najprawdopodobniej, zamieszana w
      afery....świeć Panie nad jej duszą.
      Nie przed ludzkim sadem ona,a Bóg jest miłością.
      • andrzej19552 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 15:44
        amanasunta53 napisała:

>
        >
        > A mnie sie wydaję,że to ,,koledzy z SLD'' Barbary Blidy chcą wygrać politycznie
        > na tej tragicznej śmierci.
        > Rozliczenia afer to nie ,,nakręcanie spirali nienawiści''.
        > Mimo tego ,ze Barbara Blida to osoba,najprawdopodobniej, zamieszana w
        > afery....świeć Panie nad jej duszą.
        > Nie przed ludzkim sadem ona,a Bóg jest miłością.

Sad jest tylko ludzki !
        Ty juz osadzilas Blide, w tym swoim poscie.
        Skad Wiesz ze bog jest miloscia ?
        Mowisz, jak Bys znala osobiscie.
        • amanasunta53 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 16:03
          andrzej19552 napisał:

> amanasunta53 napisała:

> > A mnie sie wydaję,że to ,,koledzy z SLD'' Barbary Blidy chcą wygrać polit
          > ycznie
          > > na tej tragicznej śmierci.
          > > Rozliczenia afer to nie ,,nakręcanie spirali nienawiści''.
          > > Mimo tego ,ze Barbara Blida to osoba,najprawdopodobniej, zamieszana w
          > > afery....świeć Panie nad jej duszą.
          > > Nie przed ludzkim sadem ona,a Bóg jest miłością.
          >
          > Sad jest tylko ludzki !
          > Ty juz osadzilas Blide, w tym swoim poscie.
          > Skad Wiesz ze bog jest miloscia ?
          > Mowisz, jak Bys znala osobiscie.

Nie osądziłam Blidy,przeczytaj uważnie.
          Przez całe życie ziemskie człowiek poznaje Boga.
          Ty w Niego niewierzysz a ja wierze.I to tyle.A On i tak Cię kocha.
          PS Tylko mi nie jedz z cytatami z ,,Kingsajzu''...........błagam.
          • andrzej19552 Re: Niech wszyscy o mnie zapomną 30.04.07, 16:14
            amanasunta53 napisała:

> andrzej19552 napisał:
            >
            > > amanasunta53 napisała:
            >
            > > > A mnie sie wydaję,że to ,,koledzy z SLD'' Barbary Blidy chcą wygrać
            > polit
            > > ycznie
            > > > na tej tragicznej śmierci.
            > > > Rozliczenia afer to nie ,,nakręcanie spirali nienawiści''.
            > > > Mimo tego ,ze Barbara Blida to osoba,najprawdopodobniej, zamieszana
            > w
            > > > afery....świeć Panie nad jej duszą.
            > > > Nie przed ludzkim sadem ona,a Bóg jest miłością.
            > >

> Nie osądziłam Blidy,przeczytaj uważnie.
            > Przez całe życie ziemskie człowiek poznaje Boga.
            > Ty w Niego niewierzysz a ja wierze.I to tyle.A On i tak Cię kocha.
            > PS Tylko mi nie jedz z cytatami z ,,Kingsajzu''...........błagam.

Najprawdopodobniej, to jest osad, ale jeszcze nie wyrok.
            Popracuj nad Soba !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka