francja2007 04.05.07, 02:54 www.francjawybiera2007.blox.pl - zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pantera01 Weto Busha w sprawie wycofania wojsk z Iraku 04.05.07, 03:36 Typowa lewaczka. Cytuje: "Ona ma mnóstwo pomysłów, ale nie bardzo wiem, skąd chce brać na nie pieniądze. ". Niestety, takie podejscie do spraw gospodarczych to esencja lewactwa- nie wiedza skad brac pieniadze na ichnie poronione pomysly. Poza tym, ta baba wlazi do .... muzulmasom i wkrotce Francja zostanie kalifatem. Nie wiem czy wtedy nadal bedzie miala prawo bycia w Unii czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nonieee Jak rządziłaby Francją Ségolene Royal 04.05.07, 12:33 W podobny sposob w latach 30-tych komunistyczni dziennikarze z Zachodu opisywali piekno porewolucyjnej Rosji. Jak to sie rozwinelo - wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Jak rządziłaby Francją Ségolene Royal 04.05.07, 16:20 Region bardzo stawia na kolej - ruch pociągów regionalnych wzrósł od 2004 r. o 27 proc. W całym kraju Royal także chce rozwijać transport masowy, a pieniądze na to mają pochodzić ze specjalnego podatku od firm paliwowych. Taaa, socjalizm i komunizm już przerabiały rozwijanie transportu masowego, zwłaszcza kolei. Dziwnym trafem często-gęsto tylko wagony były bydlęce, a pasażerowie nie decydowali gdzie jadą. Dzięki, transport prywatny daje więcej frajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
unijny Re: Jak rządziłaby Francją Ségolene Royal 05.05.07, 11:04 Identycznie ja swoj region = bardzo zle (nulle). Nie wiem kim jest Dominika Pszczolkowska, jej artykul jest "troche" przesolony. Osobiscie znam ludzi, ktorzy pracuja z Ségolène w jej regionie. Kompletna katastrofa. Mala uwaga Futuroscope nigdy nie byl "dzielem" Ségolène. Osobiscie bede glosowac na Sarko, Ségolène napaja mnie strachem, ona nie jest powazna, jej program gospodarczy typiczna utopia socjal-komunistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Liberalne pomysly Sarko 04.05.07, 15:13 "Zamiast liberalizować zatrudnianie i zwalnianie młodych, co proponuje Sarkozy.." "Liberalizowanie" zatrudnienia sprowadza sie do....zwalniania mlodych?! Odpowiedz Link Zgłoś
phun Sarkozy to glupek debil i klamaca prawdziwy 05.05.07, 13:03 pacholek francuskich kapitalistow taki samo jak bush tyle ze w fancuskim wydaniu szkoda bo Francja mogla z Royall naprawde zmienic Europe i dac jej obywatelski wymiar a tak bedzie tylko wymiar korporacyjny, szkoda Sarkozy to czlowiek zalosny francuzi wkrotce sami pozaluja swojego wyboru. www.lewica.pl www.partiapracy.pl www.socjalizm.org Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Sarkozy to glupek debil i klamaca prawdziwy 06.05.07, 06:02 Ze jeszcze istnieja tacy w Europie, a zwlaszcza w Francji, co to sie na ten komustyczny lep nabieraja...Moze Sarkozy nada im jakies inne, realne myslenie, chociaz watpie...... Odpowiedz Link Zgłoś
astro59 madra kampania 06.05.07, 14:06 Na Sarko nie glosuje, wole Royal, bo boje sie o Francje. jedno tylko chcialbym dodac : ta kampania prezydencka byla bardzo udana, znakomite meetingi obydwu kandydatow i prawdziwa debata na wysokim poziomie. Po prostu klasa. Teraz tylko trzeba nam Royal na prezydenta, bo przy rzadach Sarko zamieszkom nie bedzie konca. On jest bardzo agresywny i coz tu duzo mowic : jest rasista. Nie wiem jak osoby obego pochodzenia moga glosowac na rasiste ? Odpowiedz Link Zgłoś