centrolew Wskazana ostrożność! 08.05.07, 10:33 Bardzo ważne jest, aby na Kwaśniewski stanął na czele Rady Programowej LID, a nie Rady ds. Marketingu Politycznego. Program musi być rzeczywistym pomysłem na Polskę, a nie sposobem na zdobycie poklasku. Oczywiście jestem po stronie Kwaśniewskiego i życzę mu powodzenia. Mam nadzieję, że mu się uda i będzie dobrym premierem! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Autentyczny sukces Braci Mniejszych 17.05.07, 20:18 Braciom Mniejszym nic nie wychodzi: ani 3 miliony mieszkań, ani nawet lustracja. Ale jedno im wyszło: wylansowanie krętacza Kwaśniewskiego na (ponownego) zbawcę narodu. Wyrok w sprawie lustracji w formie zrozumiałej: www.skubi.net/ustawa.html Za co ci dwaj powinni pójść siedzieć: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 08.05.07, 08:48 Miałem głosować na demokratów, ale kolaboracji im nie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 08.05.07, 11:23 polacy i tak nie uwierza tym bredniom i tzw. zalozeniu ze w polsce demokracja zagrozona jest, tu chodzi o obrone starych komunistow , pijakow i lapowkarzy i wszystkich ktorzy wzbogacili sie podczas rzadow mafijnego ukladu z kwasniewskim na czele Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 08.05.07, 08:54 Ciekawe, ze Uniwersytet pozwala na takie "konferencje". Kto za to placi ? Wydzial Prawa ? Wcale by mnie to nie zdziwilo. Po tylu latach znoszenia tych komuchow w mediach, tych Oleksych, Millerow i Kwachow mialem nadzieje, ze to sie skonczylo. Co prawda Napieralscy sa tez niemozliwi do zniesienia ale tych "sprawdzonych w boju" juz naprawde mialem dosyc. I teraz, dzieki akcji medialnej Wybiorczej znowu wraca ta grupa politycznych zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Olek zatańczy po lekcjach tańca u córki Oli. 08.05.07, 09:02 Śpiewać już umie.W 1995 spiewał z Top One ,,Olek na prezydent''. ,,Tanecznym krokiem przypływam rynsztokiem''. To moja propozycja hasła wyborczego LiD zamiast ,,Premier Aleksander Kwaśniewski'' Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor A u stylowej Bezowej zaspokoi apetyt na ... [...] 08.05.07, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
rydzykotek amanasunta53..napisz cos o Marcie Kaczyńskiej 08.05.07, 13:51 która olała ideologie kaczorów i pusciła sie z lewica... Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst Samoobrona III RP 08.05.07, 09:11 Ruch na rzecz Kwaśniewskiego "To że mogą przyjść do każdego z nas, nie jest niczym szczególnym. Najgorsze, że na każdego z nas mogą coś znaleźć. Te zdania powtarza dziś wielu działaczy SLD. Barbara Blida była jedną z nich. Oni wiedzą, że mają wiele na sumieniu, nie wiedzą tylko, co wyjdzie na jaw, a czego nigdy nie ustalą organy ścigania. I nie wiedzą, czy komuś nie puszczą nerwy i nie zacznie sypać. Blida najwidoczniej nie zamierzała ryzykować i wolała popełnić samobójstwo. Tym bardziej że zarzucano jej przyjęcie łapówek o wartości co najmniej pół miliona złotych. To tacy ludzie są ojcami chrzestnymi III RP, państwa, które niczym góra lodowa w ogromnej części było zanurzone w szarej, a nawet czarnej strefie. A politycznym ojcem wszystkich ojców był Aleksander Kwaśniewski..." Autor: Dorota Kania /www.wrost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vigla pomysłodawcą był prof. Jan Widacki 08.05.07, 09:45 "O Ruchu na rzecz Demokracji, którego apel niedawno podpisał, powiedział: "To jest inicjatywa krakowska. Jej pomysłodawcą był prof. Jan Widacki. Mówienie, że to zalążek partii, niszczy ją, bo to jest ruch ludzi, którzy nie chcą wstępować do partii, nie chcą się wiązać zobowiązaniami partyjnymi. Ale przeżywają to, co się w Polsce dzieje, i nie mają możliwości wyrażenia się"." Wildstein o Widackim pomysłodawcy: "ekspertyzę, na której podstawie uznano zamordowanie Stanisława Pyjasa za zwykły wypadek, wydał profesor medycyny sądowej Zdzisław Marek, usługowy ekspert SB. Dopiero ekspertyza wykonana w latach 90. na podstawie tych samych danych stwierdziła jednoznacznie, iż było to zabójstwo. W czasie procesu przeciw mnie świadkiem wspomnianego profesora był mecenas Jan Widacki - dziś jeden z twórców Ruchu na rzecz Demokracji. To on dowodził wówczas krystalicznego charakteru i uczciwości profesora Zdzisława Marka. Ten sam Jan Widacki z lubością bronił także funkcjonariuszy SB oskarżonych o matactwa w sprawie śmierci Pyjasa. " www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070508/druga_strona_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Al Budowniczy :P 08.05.07, 09:47 niech buduje, szansę to on ma dopiero w wyborach za 6 lat (jeśli wsio pójdzie zgodnie z obowiązującynm porządkiem);) Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ch.l.montesquieu Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 08.05.07, 14:20 Podzielam jego wizje i zycze mu sukcesu w realizacji przedsiewziecia! Nigdy dotad obraz Polski widziany z zagranicy, nie byl tak katastroficzny! Psychopaci Kaczynscy bezkarnie demoluja demokracje i okaleczaja polskie spoleczenstwo! Sklocaja narody oraz polskich obywateli! Polska epoki DEBILI Kaczynskich to juz nawet nie skansen - to juz rezerwat! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Niech się wytłumaczy z Iraku... 08.05.07, 14:42 ...i probuszowskiego włazid...stwa. Bez tego nie będzie wiarygodny jako lewica Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor A z goleni prawej to nie ? No i tego mgra (Waniek 08.05.07, 15:10 widziała). Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Lepszy Kwach od kartofli z burakiem pod moherem! 08.05.07, 17:25 przynajmniej mowi do rzeczy i jakos wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek995510 Re: Lepszy Kwach od kartofli z burakiem pod moher 08.05.07, 17:36 Szczegolnie jak wypije to mowi do rzeczy i jeszcze lepiej wyglada jak mu nogi nawalaja.Durnota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 już mi zbrzydło takie jak ty czerwone bydło 08.05.07, 19:46 1zorro napisał: > przynajmniej mowi do rzeczy i jakos wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
messer2 Re: Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 08.05.07, 21:52 Panie prezydencie do boju. Zycze powodzenia i sciskam kciuki. Z niecierpliwoscia czekam na pozytywne efekty Pana dzialan. Wierze ze uda sie Panu okielznac ten szalony ped Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Kwaśniewski buduje centrolewicowy front 17.05.07, 20:25 niech zyje centrolew! Odpowiedz Link Zgłoś