dzakarta 08.05.07, 08:18 Pisiorowaty Dorn zapewne weźmie sędziów Trybunału "w kamasze" jeśli nie pójdzie po jego myśli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick51 Dorn do TK: Wstrzymać sąd nad lustracją 08.05.07, 09:01 Teraz rzadzą nami ludzie, którzy zrobia wszystko, żeby nas złamać i zmusić do podpisu oświadczeń - tak jak niegdyś robiła to bezpieka, na którą plują, ale której nie roliczają. Przesuniecie terminu rozprawy oznaczałoby zmuszenie do złożenia oświadczeń wszystkich, nawet tych którzy czekają do sotatniej chwili licząc na wyrok w tej sprawie. Potem można będzie powiedzieć i tak 99% złożyło oswiadczenia, więc wyrok TK nie ma już znaczenia. Zmusiliśmy ludzi do posłuszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Dorn do TK: Wstrzymać sąd nad lustracją 08.05.07, 10:47 nick51 napisała: > Teraz rzadzą nami ludzie, którzy zrobia wszystko, żeby nas złamać i zmusić do > podpisu oświadczeń - tak jak niegdyś robiła to bezpieka, na którą plują, ale > której nie roliczają. Przesuniecie terminu rozprawy oznaczałoby zmuszenie do > złożenia oświadczeń wszystkich, nawet tych którzy czekają do sotatniej chwili > licząc na wyrok w tej sprawie. Potem można będzie powiedzieć i tak 99% złożyło > oswiadczenia, więc wyrok TK nie ma już znaczenia. Zmusiliśmy ludzi do > posłuszeństwa. Dlatego ja na przykład złożyłem swoim przełożonym pisemną odmowę podpisania oświadczenia już kilka tygodni temu, nie czekając na te kombinacje i przepychanki w ostatniej chwili. Mnie nie zmanipulują. Alea iacta est. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek wyjątkowo bezczelne nadużycie prawa. 08.05.07, 10:19 Marszałek Sejmu ma oczywiście prawo zwrócić się z takim wnioskiem, ale in concreto jest to przykład niebywałej bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
teos22 Dorn do TK: Wstrzymać sąd nad lustracją 08.05.07, 10:25 Tak jak Ludwik Dorn jest "pisiorowaty", tak Kwasniewski, Olejniczak, Miler i sp. sa z pewnoscia "komuchowaci". Tylko rzecza gustu jest ocena odpowiedniego epitetu.Jak wiadomo De gustimus non est disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier TK wytrwale piłuje gałąź, na której sam siedzi 08.05.07, 10:28 wytrwale piłuje gałąź, na której sam siedzi, ale czego wymagać od tej ostoi III RP, poza właściwą interpretacją ustawy antyaborcyjnej nie przypominam sobie żadnego sensownego orzeczenia, no może jeszcze uwalenie 50% stawki PIT. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: TK wytrwale piłuje gałąź, na której sam siedz 08.05.07, 17:51 junkier napisał: > wytrwale piłuje gałąź, na której sam siedzi, ale czego wymagać od tej ostoi III > > RP, poza właściwą interpretacją ustawy antyaborcyjnej nie przypominam sobie > żadnego sensownego orzeczenia, no może jeszcze uwalenie 50% stawki PIT. =========================================================================== Wg ciebie tylko orzeczenia zgodne z linia PiSuarowcow to wlasciwe orzeczenia. Znalem kiedys takiego glupka jak ty na mojej uczelni, ktorego namawialem do wystapienia z PZPR uzasadniajac mu ze to gowno i tak sie rozlasuje.Na to on mi odpowiadal ze PZPR byla jest i bedzie. Po dwoch latach to mial mine jak by mu na gebe narobili. Czy to nie byles ty tym osobnikiem. Wasze zakusy na trybunal stanu sa plonne , a takie wierne kundle wczesnie czy pozniej musza isc do budy lezec, bo to wlasciwe ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_s2 Jakim prawem polityk ingeruje w dzialalnosc TK? 08.05.07, 10:50 Sam fakt jest godny potepienia w kazdej demokracji i postawienia pod Sad jego nieodpowiedzialnego autora! Do jakiego stopnia Polska dzis stala sie panstwem bezprawia? Psychopaci rzadza Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 intrygi 08.05.07, 18:31 nie ulega wątpliwości, że w tej chwili PIS będzie robił wszystko, żeby do czasu upłynięcia terminu składania oświadczeń nie zapadł wyrok i pewnie dopną swego Odpowiedz Link Zgłoś